De 10+ mest populære parfumer til mænd i 2019

Parfumerne er en populær julegave til både ham og hende.

Vi har været igennem årets top 10 mest populære lister med parfumer over hele internettet, og samlet denne liste, med de mest populære parfumer.

Hvilken som helst af disse parfumer vil med garanti være et stort julegave hit både blandt drenge og mænd i alle aldre.

giorgio_armani_acqua_gio_essenza_homme_men_edp_edt_intese_billigparfume__81743
Giorgio Armani – Acqua Di Gio Homme Essenza

Acqua di Gio Essenza fra Armani er en nyfortolkning af klassikeren og en af de bedst sælgende parfumer til mænd. Acqua Di Giò duften er tidløs og produkterne komplementerer den maskuline mands personlighed. Hans styrke, en indre ro og samtidig en sprudlende, energisk passion i alt hvad han foretager sig.

Duften har en ekstraordinær friskhed, med strejf af cologne, siciliansk bergamot og sprudlende grapefrugt.

Pris: 629 kr – Gå til shop

hugo_boss_the_scent_edt_men_billigparfumedk__17276

Hugo Boss – The Scent

Dette er den seneste signaturduft fra Hugo Boss. BOSS elegange og stil er indfanget i en flaske. En maskulin duft, fuld af drive og power, der er skarp med  en varm base. En elegant krydret duft med noter af æble, kanel og træ.

Pris: 399 kr – Gå til shop

paco_rabanne_1_million_cologne_75ml_billigparfumedk__13196Paco Rabanne – 1 Million Cologne

I 2008 præsenterede Paco Rabanne denne duft, der skulle vise sig at blive en af de bedst sælgende herredufte nogensinde.

Duften er mere frisk og energifyldt med masser af forførende charme, og uimodståelig, til manden der besidder verden.

Pris: 379 kr – Gå til shop

christian_dior_sauvage_homme_edt_billigparfumedk__98824

Christian Dior – Sauvage

Den nyeste og mest forførende herreduft fra Dior. En duft der formår både at være rå og nobel. En blanding af frisk bergamotte, patchouli, lavendel og dybe trænoter gør denne duft uimodståelig.

Pris: 499 kr – Gå til shop

giorgio_armani_eau_pour_homme_new_edt_billigparfume__82249Giorgio Armani – Eau Pour Homme 2013

Modehuset Armani præsenterede sin første maskuline duft Eau Pour Homme i 1984. En maskulin, citrus og aromatisk duft. En klassiker blandt herreparfumer. Næsten 30 år senere, lancerer Armani en ny version af Eau Pour Homme – New Eau Pour Homme er ikke ændret meget, men flaskens design er opdateret og duftsammensætningen har fået et nyt twist.

Pris: 469 kr – Gå til shop

dolce_gabbana_pour_homme_intenso_edp_men_new_billigparfumedk__62278
Dolce & Gabbana – Pour Homme Intenso

Pour Homme Intenso er en ny fortolkning af den klassisk og velkendte Dolce Gabbana Pour Homme. D&G Intenso er en intens herreparfume i eau de parfume udgave. Maskuline duftnoter af aqua, basilikum, lavendel der blander sig med træagtige noter, en luksuriøs og elegant duft til den moderne, varme mand med forkærlighed for traditioner.

Pris: 379 kr – Gå til shop

jean_paul_gaultier_le_male_terrible_edt_men_homme_billigparfume__83250

Jean Paul Gaultier –  Le Male Terrible

Gaultiers Le Male Terrible er en ny fortolkning af den klassiske duft Le Male. Parfumen er en orientalsk fougere-duft, opbygget af mynte, lavendel og vanilje. En frisk og sexet duft, en perfekt blanding af virilitet og sensualitet. Le Male Terrible indeholder grapefrugt, lavendel og træ-noter.

Navnet refererer til Gaultier’s berømte kælenavn “Enfant Terrible de la Mode”. Denne klassiske duft går aldrig af mode.

Pris: 425 kr – Gå til shop

ralph_lauren_polo_blue__77824

Ralph Lauren – Polo Blue

Polo Blue er cool, klar og forfriskende og emmer af vandmelon, agurk og mandarin som kombineres med solbeskinnet geranium, krydret med basilikum, salvie og musk. En klassisk maskulin duft med en ny definition på afslappet elegance.

Pris: 415 kr – Gå til shop

armani_diamonds_for_men__64921

Giorgio Armani – Diamonds for Men

Emporio Armani Diamonds For Men Eau de Toilette er både frisk, eksklusiv, sexet og forførende. Til manden som har udstråling, er dristig og selvsikker, fascinerende og uimodståelig tiltrækkende. Giorgio Armani Diamonds er velegnet til specielle lejligheder og perfekt til dagtimerne og afslapning. Duften er et miks af sød aroma af bergamot og cedertræ blandet med peber, kakao og ambrosia.

Pris: 549 kr – Gå til shop

armani_code_profumo_homme_billigparfumedk__90759

Giorgio Armani – Armani Code Profumo

Armani Code Profumo Eau de Parfum er en ny intens, pulserende og mere maskulin fortolkning af Armani Code. Armani Code Profumo skaber en nærværende maskulinitet og er en fængslende duft med en uimodståelig, magnetisk tiltrækningskraft.

Pris: 795 kr – Gå til shop

ysl_l_homme__39076Yves Saint Laurent – YSL L’Homme

I lanceringen af parfumen lod Yves Saint Laurent sig fotografere nøgen. Et fotografi der skabte både røre og overskrifter i aviser verden over, men som i dag er næsten ligeså ikonisk for markedsføring. Parfumen er en klassisk og stærk herreduft til rigtige mænd. YSL er en af de mest populære herredufte som sælges. Størrelse: 40 ml

Pris: 359 kr – Bestil parfumen her!

bruno_banani_dangerous_man_75ml_edt_billigparfume__84475

Bruno Banani – Dangerous Man

Dangerous Man fra Bruno Banini beskriver mænd med en kraftfuld udstråling, selvsikker, charmerende og sexet. Dangerous Man er en klassisk men moderne duft med flirtende og mousserende citrusnoter af mandarin, bergamot, citron, appelsin og kumquat der blandes med sensuelle havnoter. Størrelse: 125 ml.

Pris: 145 kr – Bestil parfumen her!

 

Bleu de Chanel – Chanel

Chanel er LANGT FRA kun til kvinder. Bleu de Chanel er en maskulin parfume skabt som en frisk, ren og sensuelt duft. Chanels Bleu de Chanel er en træagtig aromatisk duft til manden, der trodser og modstår den almindelige hverdag og finder tilfredsstillelse i eventyr og det uventede. En unik blanding af dufte er sammensat med en provokerende citrus som frigiver sanserne.

Køb Bleu de Chanel her

 

Versace Pour Homme

Versace Pour Homme er en selvsikker og klassisk duft i harmoni med naturen. Denne duft har den klassiske maskuline duft til mænd. Den har en intens, frisk og forførende duft med bl.a. bergamotte, citron, neroli, geranium, blå hyacint, salvie, cedertræ og tonkabønne. Nummer 1 blandt rigtig mange mænd og en af de mest populære parfumer til mænd.

Køb parfumen her

John Varvatos Artisan Acqua

Artisan Acqua er inspireret af det lokkende og luksuriøse Middelhavsområde og afspejler den sydlandske stilfuldhed og nonchalance, der er så kendetegnende for områdets mænd.

John Varvatos Artisan Acqua er en blanding af opkvikkende citrusblanding med noter af krydderier og urter, der giver en unik træduftende aroma –et udtryk for den moderne mands selvsikkerhed, kreativitet og passion. De maskuline urtenoter giver en frisk duft med autentiske rødder og er en helt ny fortolkning af duftene Artisan og Artisan Black.

Køb parfume til manden her

Eros pour Homme – Versace

Maskulin og intens herreduft fra Versace opkaldt efter den græske kærlighedsgud Eros. Den sensuelle og forførende duft har duftnoter af bl.a. mint, citron, æble, tonkabønne, geranium, vanilje og cedertræ. En uimodståelig duft i eksklusiv og overdådig Versace stil. Perfekt til manden med god stil.

Køb Versace parfume her


Gem

%d bloggers like this: