De 10+ mest populære parfumer til mænd i 2022

Populære parfumer til mænd i julegaven 2022.

Parfume er en oplagt gave til manden til både jul og fødselsdag.

Vi har været igennem årets top 10 mest populære parfumer til mænd over hele internettet, og samlet denne liste, med de mest populære parfumer.

Note: Artiklen om De 10+ mest populære parfumer til mænd i 2022 er sidst opdateret D. 9/10 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Hvilken som helst af disse parfumer vil med garanti være et stort gave hit både blandt drenge og mænd i alle aldre.

De 10+ mest populære parfumer til mænd i 2022

Abercrombie & Fitch, First Instinct Together For Him, Abercrombie & Fitch First Instinct Together For Him, Abercrombie & Fitch parfume, First Instinct Together For Him Parfume, parfumer til mænd, mænade parfumer, populære parfumer til mænd

Abercrombie & Fitch – First Instinct Together For Him

First Instinct Together For Him er blevet lanceret i 2020 af Abercrombie & Fitch. I samme forbindelse er der også lavet en version til hende, som du kan se her.

First Instinct Together For Him af Abercrombie & Fitch er en træagtig, aromatisk duft til mænd.

Denne populære mande parfume er en varm og frisk duft. First Instinct Together For Him af Abercrombie & Fitch er en træagtig, aromatisk duft til ham.

Pris: 329 kr – Gå til shop

Amouage Interlude Black Iris Man, Amouage Interlude Black Iris Man parfume, populære parfumer til mænd 2022, populære parfumer 2023, parfumer til mænd, gave parfume mænd, julegaver til manden, gaver til manden, julegaver til herrer, populære parfumer 2022, populære parfumer 2022, bedste parfumer til mænd, julegaven til manden, julegaven til ham, nemme julegaver til mænd, Amouage parfumer til mænd

Amouage – Interlude Black Iris Man parfume

Interlude Black Iris Man Eau de Parfum fra Amouage er en sofistikeret herreduft, som henvender sig til maskuline mænd med dyrisk råstyrke. Parfumen har smukt harmoneret modsatrettede duftnoter, der komplimentere hinanden perfekt. Den krydrede og woody Eau de Parfum er dragende i sin dualitet, og lokker alle nysgerrige bejlere tættere på.

En aromatisk top åbner duften med noter af violblade, bergamotte og rosemarin. I hjertet fanges opmærksomheden for alvor med den dristige kombination af de grønne og florale nuancer fra olibanum, orris rod og labdanum, blandet med varme, sødmefulde og dybe nuancer fra rav, myrra og vanilje. Basen defineres af den gennemtrængende maskuline duft af læder og agarwood, også kendt som oud, blandet med bløde, cremede og forførende noter af sandeltræ, cedertræ og patchouli.

Pris: 1.995 kr – Køb Amouage parfumen her

Parfumer til mænd, julegaver til mænd, gode julegaver til mænd,Guess, Seductive Noir Homme, Guess Seductive Noir Homme, Guess parfume,  Seductive Noir Homme parfume,

Guess – Seductive Noir Homme

Guess parfumen Seductive Noir Homme til mænd kommer i en stilren sort flaske, som vil pynte på ethvert badeværelse. Duften er en krydret blanding af sort peber, muskatnød og grapefrugt kombineret med lavendel, appelsinblomst og æble samt tonka bønne, sandeltræ og amber.

Pris: 229 kr – Køb Guess parfumen her

parfumer til mænd, julegaver til kæresten, julegaver til drenge, MontBlanc Legend Eau de Parfume, MontBlanc parfume,  Legend Eau de Parfume

MontBlanc – Legend Eau de Parfum

Legend til mænd i Eau de Parfum, en ny fortolkning af den klassiske Legend Maskulin, intens, mystisk og fuld af karisma. Lækre duftnoter af magnolia, viol, jasmin, bergamotte og varm mos. Parfumen blev lanceret i 2020 og er stadig ultra populær i 2022.

Pris: 498 kr – Køb MontBlanc parfumen her

populære parfumer til mænd 2022, Jimmy Choo parfumer til mænd, Jimmy Choo Parfume, populære parfumer 2023, parfumer til mænd, gave parfume mænd, julegaver til manden, gaver til manden, julegaver til herrer, populære parfumer 2022, populære parfumer 2022, bedste parfumer til mænd, julegaven til manden, julegaven til ham, nemme julegaver til mænd, Jimmy Choo Urban Hero Gold parfume

Jimmy Choo – Urban Hero Gold parfume

Urban Hero Gold Edition Eau de Parfum fra Jimmy Choo er en utrolig delikat herreduft, som tydeliggør de mange kontraster som er i den urbane mands liv. Parfumen er lanceret i 2021 og en utrolig populære parfume til mænd i 2022

Jimmy Choo parfumen har noter af sødmefuld ananas og frisk blodappelsin åbner duften i den lækreste frugtige kombination. I hjertet kommer de aromatiske noter fra lavendel ind og blander sig perfekt med noterne af tonka bønner. Bunden er varm og maskulin med sandeltræ og egemos, og danner tilsammen en skøn base, som samler duften.

Pris: 375 kr – Køb gaven til ham her

Hugo boss parfume til mænd, populære parfumer til mænd, mande parfumer, Hugo Boss the scent,

Hugo Boss – The Scent

Dette er den seneste signaturduft fra Hugo Boss. BOSS elegante og stil er indfanget i en flaske. En maskulin duft, fuld af drive og power, der er skarp med  en varm base. En elegant krydret duft med noter af æble, kanel og træ.

En super maskulin parfume til mænd i 2022.

Pris: 449 kr – Gå til shop

parfume til drenge, teenager gaver, gaver til unge mænd, populære parfumer i 2021, populære parfumer til mænd, Abercrombie & Fitch, Authentic Night Man parfume,

Abercrombie & Fitch – Authentic Night Man

Duften til manden der lever livet fuldt ud, autentisk og fuld af energi. Duften er maskulin og sprød, klar til at erobre natten. Lanceret i 2020 og fortsat en populære parfume til mænd i 2022.

Authentic Night åbner med noter af rabarber, lotusblomst og frisk æble, et hjerte af cremet vanilje, salvie og lavendel. Duftens bund forfører med varme lædernoter, ambrox og egemos.

Pris: 398 kr – Køb julegaven til ham her

Mercedes Benz Select Man , Mercedes Benz Select Man parfume, populære parfumer til mænd 2022, populære parfumer 2023, parfumer til mænd, gave parfume mænd, julegaver til manden, gaver til manden, julegaver til herrer, populære parfumer 2022, populære parfumer 2022, bedste parfumer til mænd, julegaven til manden, julegaven til ham, nemme julegaver til mænd, Meredes Benz parfumer til mænd

Mercedes Benz – Select Man parfume

Select Men Eau de Toilette fra Mercedes er en frisk og woody herreduft, der giver et elegant udtryk som man kender det fra de eksklusive biler. Med en frugtig åbning af noter fra bergamotte og solbær, som blandes med friskheden af mint og saftige æbler i hjertet. En bund der giver duften dybde og varme med ambroxan, forførende patchouli og moskus.

Pris: 415 kr – Køb Mercedes Benz parfumen her

Dolce & Gabbana Parfume, The One intense For Men parfume, D&B parfume, parfumer til mænd, mandelige parfumer, de bedste parfumer til mænd,

Dolce & Gabbana – The One intense For Men

Maskulin, intens og lækker! En ny fortolkning af The One Men som vi alle kender og elsker.

Intense for Men er krydret og orientalsk intens og super maskulin i et flot og stilrent design. Duftnoter af varm vanilje, neroli og citrus i et lækkert mix med varme trænoter. Super elegant og sofistikeret duft til mænd.

Pris: 648,95 kr – Gå til shop

Eros pour Homme – Versace

Maskulin og intens herreduft fra Versace opkaldt efter den græske kærlighedsgud Eros. Den sensuelle og forførende duft har duftnoter af bl.a. mint, citron, æble, tonkabønne, geranium, vanilje og cedertræ.

En uimodståelig duft i eksklusiv og overdådig Versace stil. Perfekt til manden med god stil.

Pris: 779 kr – Køb Versace parfume her

Versace Pour Homme

Versace Pour Homme er en selvsikker og klassisk duft i harmoni med naturen. Denne duft har den klassiske maskuline duft til mænd. Den har en intens, frisk og forførende duft med bl.a. bergamotte, citron, neroli, geranium, blå hyacint, salvie, cedertræ og tonkabønne.

Nummer 1 blandt rigtig mange mænd og en af de mest populære parfumer til mænd i 2022.

Pris: 445 kr – Køb parfumen her

parfume til mænd, populære parfumer til mænd, mande parfume,

Burberry – Hero

En ny lækker duft til herrer fra Burberry som er opbygget med en let friskhed i toppen, en krydret midte med blandt andet sort peber, samt en bund fyldt med de skønneste trænoter fra cedertræ. Lanceret i 2021 og allerede en populær parfume til mænd.

Pris: 695 kr – Køb parfumen her

Tom Ford Ombre Leather parfume, parfume til mænd, populære parfumer til mænd, mande parfume, Tom Ford parfume

Tom Ford – Ombre Leather

Ombre Leather duften forfører med sine unikke unisex noter, kreeret til at fortrylle både mænd og kvinder.

Ombre Leather åbner med duftnoter af kardemomme, et hjerte af sambac jasnmin og varme lædernoter. Bunden afrundes på en sensuel base af mos, amber og patchouli. Parfumen indeholder 50 ml.

Pris: 895 kr – Gå til shop

populære parfumer til mænd 2016, populære parfumer 2017, parfumer til mænd, gave parfume mænd, julegaver til manden, gaver til manden, julegaver til herrer, populære parfumer 2016, populære parfumer 2017


Gem