De 10+ mest populære parfumer til mænd i 2021

Populære parfumer til mænd i julegaven 2021.

Parfume er en oplagt gave til manden til både jul og fødselsdag.

Vi har været igennem årets top 10 mest populære parfumer til mænd over hele internettet, og samlet denne liste, med de mest populære parfumer.

Note: Artiklen om De 10+ mest populære parfumer til mænd i 2021 er sidst opdateret D. 23/11 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Hvilken som helst af disse parfumer vil med garanti være et stort gave hit både blandt drenge og mænd i alle aldre.

De 10+ mest populære parfumer til mænd i 2021

Tom Ford Ombre Leather parfume, parfume til mænd, populære parfumer til mænd, mande parfume, Tom Ford parfume

Tom Ford – Ombre Leather

Ombre Leather duften forfører med sine unikke unisex noter, kreeret til at fortrylle både mænd og kvinder.

Ombre Leather åbner med duftnoter af kardemomme, et hjerte af sambac jasnmin og varme lædernoter. Bunden afrundes på en sensuel base af mos, amber og patchouli. Parfumen indeholder 50 ml.

Pris: 795 kr – Gå til shop

Abercrombie & Fitch, First Instinct Together For Him, Abercrombie & Fitch First Instinct Together For Him, Abercrombie & Fitch parfume, First Instinct Together For Him Parfume, parfumer til mænd, mænade parfumer, populære parfumer til mænd

Abercrombie & Fitch – First Instinct Together For Him

First Instinct Together For Him er blevet lanceret i 2020 af Abercrombie & Fitch. I samme forbindelse er der også lavet en version til hende, som du kan se her.

First Instinct Together For Him af Abercrombie & Fitch er en træagtig, aromatisk duft til mænd.

Denne populære mande parfume er en varm og frisk duft. First Instinct Together For Him af Abercrombie & Fitch er en træagtig, aromatisk duft til ham.

Pris: 329 kr – Gå til shop

Parfumer til mænd, julegaver til mænd, gode julegaver til mænd,Guess, Seductive Noir Homme, Guess Seductive Noir Homme, Guess parfume,  Seductive Noir Homme parfume,

Guess – Seductive Noir Homme

Guess parfumen Seductive Noir Homme til mænd kommer i en stilren sort flaske, som vil pynte på ethvert badeværelse. Duften er en krydret blanding af sort peber, muskatnød og grapefrugt kombineret med lavendel, appelsinblomst og æble samt tonka bønne, sandeltræ og amber.

Pris: 229 kr – Køb Guess parfumen her

parfumer til mænd, julegaver til kæresten, julegaver til drenge, MontBlanc Legend Eau de Parfume, MontBlanc parfume,  Legend Eau de Parfume

MontBlanc – Legend Eau de Parfum

Legend til mænd i Eau de Parfum, en ny fortolkning af den klassiske Legend Maskulin, intens, mystisk og fuld af karisma. Lækre duftnoter af magnolia, viol, jasmin, bergamotte og varm mos. Parfumen blev lanceret i 2020 og er stadig ultra populær i 2021.

Pris: 475 kr – Køb MontBlanc parfumen her

Hugo boss parfume til mænd, populære parfumer til mænd, mande parfumer, Hugo Boss the scent,

Hugo Boss – The Scent

Dette er den seneste signaturduft fra Hugo Boss. BOSS elegante og stil er indfanget i en flaske. En maskulin duft, fuld af drive og power, der er skarp med  en varm base. En elegant krydret duft med noter af æble, kanel og træ.

En super maskulin parfume til mænd i 2021.

Pris: 379 kr – Gå til shop

parfume til mænd, populære parfumer til mænd, mande parfume,

Burberry – Hero

En ny lækker duft til herrer fra Burberry som er opbygget med en let friskhed i toppen, en krydret midte med blandt andet sort peber, samt en bund fyldt med de skønneste trænoter fra cedertræ. Lanceret i 2021 og allerede en populær parfume til mænd.

Pris: 649 kr – Køb parfumen her

parfume til drenge, teenager gaver, gaver til unge mænd, populære parfumer i 2021, populære parfumer til mænd, Abercrombie & Fitch, Authentic Night Man parfume,

Abercrombie & Fitch – Authentic Night Man

Duften til manden der lever livet fuldt ud, autentisk og fuld af energi. Duften er maskulin og sprød, klar til at erobre natten. Lanceret i 2020 og fortsat en populære parfume til mænd i 2021.

Authentic Night åbner med noter af rabarber, lotusblomst og frisk æble, et hjerte af cremet vanilje, salvie og lavendel. Duftens bund forfører med varme lædernoter, ambrox og egemos.

Pris: 375 kr – Køb julegaven til ham her

armani_diamonds_for_men__64921, parfumer til mænd, Giorgio Armani, Diamonds for Men, julegaver til mænd,

Giorgio Armani – Diamonds for Men

Emporio Armani Diamonds For Men Eau de Toilette er både frisk, eksklusiv, sexet og forførende. Til manden som har udstråling, er dristig og selvsikker, fascinerende og uimodståelig tiltrækkende.

Giorgio Armani Diamonds er velegnet til specielle lejligheder og perfekt til dagtimerne og afslapning. Duften er et miks af sød aroma af bergamot og cedertræ blandet med peber, kakao og ambrosia.

Pris: 595 kr – Gå til shop

Dolce & Gabbana Parfume, The One intense For Men parfume, D&B parfume, parfumer til mænd, mandelige parfumer, de bedste parfumer til mænd,

Dolce & Gabbana – The One intense For Men

Maskulin, intens og lækker! En ny fortolkning af The One Men som vi alle kender og elsker.

Intense for Men er krydret og orientalsk intens og super maskulin i et flot og stilrent design. Duftnoter af varm vanilje, neroli og citrus i et lækkert mix med varme trænoter. Super elegant og sofistikeret duft til mænd.

Pris: 649 kr – Gå til shop

bruno_banani_dangerous_man_75ml_edt_billigparfume__84475

Bruno Banani – Dangerous Man

Dangerous Man fra Bruno Banini beskriver mænd med en kraftfuld udstråling, selvsikker, charmerende og sexet.

Dangerous Man er en klassisk men moderne parfume til mænd, med en flirtende og mousserende citrusnoter af mandarin, bergamot, citron, appelsin og kumquat der blandes med sensuelle havnoter.

Pris: 169 kr – Bestil parfumen her!

Versace Pour Homme

Versace Pour Homme er en selvsikker og klassisk duft i harmoni med naturen. Denne duft har den klassiske maskuline duft til mænd. Den har en intens, frisk og forførende duft med bl.a. bergamotte, citron, neroli, geranium, blå hyacint, salvie, cedertræ og tonkabønne.

Nummer 1 blandt rigtig mange mænd og en af de mest populære parfumer til mænd i 2021.

Pris: 389 kr – Køb parfumen her

Eros pour Homme – Versace

Maskulin og intens herreduft fra Versace opkaldt efter den græske kærlighedsgud Eros. Den sensuelle og forførende duft har duftnoter af bl.a. mint, citron, æble, tonkabønne, geranium, vanilje og cedertræ.

En uimodståelig duft i eksklusiv og overdådig Versace stil. Perfekt til manden med god stil.

Pris: 795 kr – Køb Versace parfume her


Gem

%d bloggers like this: