10+: Te julekalender 2018

At nyde en ny kop velsmangende te hver dag frem til jul?

Over de sidste år er en te julekalender er blevet en populær december trend, og hvert år bliver nye udgaver introduceret. 

Med en te julekalender får du, eller en anden heldig, mulighed for at varme dig på en ny lækker kop te, hver dag frem til fra 1 til 24 december. Den oplagte julekalender til både mænd og kvinder, som elsker denne varme drik.

Julekalendere med forskellige te varianter fås i stort udbud, fra 25 gr. poser med unik smag – til økologiske te julekalendere, for dem der vil have god samvittighed i december.

Te julekalendere er perfekte som gave eller til selvforkæles i december måned, og en oplagt mulighed til at finde din nye favorit te.

Vi har i denne artikel været de mest populære webshops igennem og fundet et stort udvalg af de og mest velsmagende te julekalendere i 2018, til både ham og hende.

 

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 50 gram og der er 13 forskellige smagsvarianter. Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

Carstensen Tehandel Julekalender med 2×24 tebreve

Te julekalender med 2 x 24 forskellige tebreve fra Carstensens Tehandel i Aabenraa.
Alle teposer er 100% komposterbare og biologisk nedbrydelig.

Bestil te julekalender her

Alt det bedste fra webshoppen Noru´s te sortiment og mikset det med lækre søde sager, i denne flotte adventskalender. Hele herligheden er pakket ind i 4 flotte gaver, der bringer lykke hos den heldige der skal pakke dem op.

Te julekalenderen indeholder forskellige overraskelser med te og søde sager. Noru pakker alle gaverne ind i smukt gavepapir lavet af genbrugsmateriale og nummererer dem fra 1 – 4.
Det er kun NORU der ved hvad der er i pakkerne, men de lover at du ikke bliver skuffet.

Bestil Noru´s te julekalender her

 

Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2017

Te Julekalender fra Teacup

En rigtig december-hyggelig te julekalender. I julekalenderen får du en ny og spændende smag hver dag frem til juleaften. Man får 24 små pakker, så man hver dag kan åbne en pakke og får en ny smag te, som man kan nyde i løbet af dagen. Der er 10-15 gram løs te i hver pose, og poserne har vejledning om hvor lang trækketid og vandtemperatur, der skal bruges.

Bestil Te julekalenderen her

 

tea being poured into glass tea cup

Den store Te Julekalender fra Teacup

Nu kan man også få Teacups populære julekalender med te i en stor udgave. Her får du en stor pose te i 24 individuelt indpakkede gaver med vejledning til hvordan teen serveres optimalt. I denne julekalender er te poserne større, så du kan laver flere kopper te, eller byde din venner eller kæreste på en kop te.

Køb den store Te Julekalender her

 

Cup of tea from blueberry and chabrets with cinnamon sticks, and honey

Tea & Taste julekalender

Te julekalender til den voksne som fortjener lidt forkælelse. Julekalenderen er med 24 kalendergaver fra Teacups sortiment. Her får man ikke kun te, men også andre lækkerier fra Teacups udvalg.

Her får man en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.

Bestil Te og Taste julekalenderen

julekalender med tea, tea julekalender 2018, Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2018Julekalender fra Teministeriet
Gør nedtællingen til D. 24. december nemmere med med julekalenderen fra Teministeriet, som indeholder 24 forskellige slags te. Nyd en kop økologisk te hver dag – det er både fedtfattigt og sundt – og du vil helt sikkert føle dig helt klar til juleaften
 

Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2017

Økologisk Pukka te Julekalender

Julekalender med 24 økologiske Pukka tebreve.

Pukka te julekalender med 24 Pukka tebreve i smukt design. Forkæl dig selv og dine te-elskende kære hele december måned med en ny spændende smag hver dag. Læs mere om alle smagsvarianterne her.

Køb Pukka julekalenderen her

 

julekalender med tea, tea julekalender 2018, Te julekalender, te julekalender 2019, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, te voksen julekalender, voksen julekalender 2018

Advent te fra Sonnentor

Advents kalender te – en spændende blanding af 24 forskellige teer fra Sonnentor.

Køb Sonnentor julekalenderen her

 

Læs også: 10+ Te julekalender 2018

Eller måske skulle du købe en kaffe julekalender?

Estate Kapsel kaffe julekalender

Få 24 lækre kaffeoverraskelser hele julen, med denne skønne jule kapselkalender!

Er du eller en du kender stor fan af Nespresso compatible kaffekapsler og overraskelser, så er denne julekalender helt perfekt.
Med denne kapsel julekalender får du 24 lækre kaffekapsler – én til hver dag, flere spændene varianter – i julekalenderen får du 12 økologiske og 12 klassiske Nespresso kaffekapsler.

Med denne julekalender har du en ekstra god grund til at drikke en varm og rigtig god kop kaffe, hele julen. En fantastisk kaffe-julekalender til Nespresso elskeren.

Køb kaffe kapsel kalenderen her

Kaffe advents julekalender fra Noru

Adventskalenderen indeholder forskellige overraskelser med kaffe og søde sager. Alle gaverne bliver pakket ind i flot gavepapir lavet af genbrugsmaterialer og kommer med numre fra 1 – 4.
Indholdet er hemmeligt, men vi lover at du ikke bliver skuffet. Adventskalenderen bliver leveret lige til døren, og ønsker man det, så kan der også laves en personlig hilsen.

Køb kaffe kalenderen her

 

Julekalender med økologisk kaffe

Julekalender med 25 special designede kaffebryggere. Julekalenderen består af 24 kaffebryggere + 1 special edition til nytår. Julekalenderen introducerer dig til 5 forskellige single estate special kaffer, som består af 2 økologiske fairtrade kaffer fra Honduras og Guatemala, samt 3 fantastiske special kaffer fra Columbia, Costa Rica og Brasilien. Alle vores kaffer er hånd-ristet på vores eget mikro risteri.

Køb Kaffe julekalender her

 

kaffe kapsel julekalender, julekalender kaffe kapsel, julekalender med kaffe, kaffe kapsel julekalender, julekalender kapsel kaffe

Kaffe kapsel julekalender

Kaffe kapsel julekalendere til enten Nespresso, Tassimo eller Dolce Gusto. Hver kaffe julekalender er bestående af 24 forskellige kaffekapsler er skabt med en stor kærlighed for den højeste kaffekvalitet. Julekalenderen vil uden tvivl gøre alle dine december-dage op til juleaften mere hyggelige. Tag en pause fra julens stress og tag dig god tid til at nyde en ny og interessant kop dejlig kaffe, hver eneste dag indtil juleaften.

Hvis du er eventyrlysten, kan du med denne julekalender prøve et smagsunivers af kaffe. Kapsel julekalenderen er tiltænkt alle, med interesse for kaffe. Overrask dig selv med 24 forskellige kopper kaffe eller forær den til en du holder af. Kapsel kaffe julekalenderen indeholder udelukkende de skønneste kapsler af høj kvalitet. Hos kaffekapslen har vi selv udvalgt og håndpakket vores julekalendere, hvor vi har lagt hver eneste kapsel forsigtigt ned i en låge. Vender du julekalenderens låger om, vil du finde et sjovt kaffecitat. 

Køb Kaffe Kapsel julekalender her

 

Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2017

Hvad er en te julekalender?

En te julekalender er en julekalender, hvor man hver dag får en ny smagsvariant af te, i stedet for f.eks chokolade eller slik. Te julekalendere fungere ligesom almindelige julekalendere, hvor der er 24 låger, en til hver dag fra den 1. til 24. december. Nogle af te poserne i julekalenderen er ofte med en julesmag, mens andre måske er økologiske eller fair trade te. En te julekalender er på mange måder også en sund julekalender, men det afhænger naturligvis af, hvor meget sukker man hælder i teen. De fleste åbner deres te julekalender om morgen og nyder dagens te til deres morgenmad, eller pakker den i tasken og drikker den på arbejde.

Gå til økologiske te julekalender her

%d bloggers like this: