60+ gaver til pakkelegen fra 19 kr.

Pakkelegen er årets sjoveste leg – men en god pakkeleg kræver naturligvis gaver!

Vi har samlet årets ultimative liste med gaver til pakkelegen fra 19 kr og op efter.

Gode råd til at købe gaver til pakkelegen

  • Aftal et budget med de øvrige deltagere inden pakkelegen, så alle køber for det samme.
  • Køb en gave som ville kunne “bruges af alle i selskabet” (ingen frække gaver til familiefesten)
  • Pak gaven sjovt ind, så de øvrige deltagere ikke kan gætte hvad det er.

Gaverne på vores liste er en god blanding af sjove, frække, fjollede, søde og vigtigst af alt komplet ubrugelige.

syngende nissehue, nissehue der kan synes, dansende nissehue, nissehue med musik, mandelgaver 2019, mandelgave 2018

Syngende og dansende nissehue

Lidt sjov og ballade til vinderen af pakkelegen. Julen vare lige til påske, og den kan fejres helt dertil med en syngende og dansende nissehue. Kvasten på huen bevæger sig i takt til musikken. Huen har et indstilleligt spænde i nakken for at passe til både små og store.

Pris: 109 kr – Køb den her

66744c14b5d05bb09112de71f826284b

Ingenting

Som en ubesvaret high-five. Som universet før Big Bang. Lige nøjagtigt sådan er ingenting – den perfekte gave til pakkelegen, hvor vinderen kan sige “jeg gik ingenting”.

Pris: 69 kr – Gå til shop

Webcam skjuler

Alle ejer i dag en en computer, en smartphone eller en tablet. Alle disse elektroniske enheder har kameraer indbygget, så man hurtigt kan fange hverdagens øjeblikke. Desværre kan disse kameraer også hackes og det er der desværre  mange der ikke ved. En oplagt mandelgave er derfor denne kameraskjuler, som kan skjule dit kamera når det ikke er i brug, og dermed gøre hackernes arbejde meget svære. Web cam skjuleren har fri fragt i hele Danmark.

Pris for 3 stk: 89 kr – Gå til shop

speed skat, speed chess, hurtig skat, mini skatspil, miniature skatspil, mandelgaver 2018, mandelgaver 2019

 Speed Chess

Færre felter og færre brikker, men mindst lige så sjovt som traditionel skak! Denne hurtigversion kan spilles i løbet af en kaffepause og har en korsformet spilleplade, som tilbyder nye finurlige udfordringer! Sjov mandelgave for måde voksne og små.

Pris: 109 kr – Køb speed skak her

 

snebold laver, snabold maskine, pakkegave til pakkeleg, pakkeleg

Snowball Maker

Det er koldt og røv nederen at lave snebold – men det laver Snowball maker helt om på. Skal der hurtigt laves snebold er den perfekt.

En sneboldt kamp er sjov, og det er Snowball maker også!

Pris: 69 kr – Gå til shop

SmellWell lugtdræber

Har dine medspiller ildelugtende sko? Fjern den grimme lugt fra sko, sportsudstyr, tasker, Mordor, biler, garderober, æggedunstende rum og man caves med de bakteriedræbende, genanvendelige SmellWell duft-godt-poser som fås i 5 forskellige designs.

Pris: 69 kr – Gå til shop

 

pakkeleg, gaver til pakkeleg, alt til pakkelegen, slik gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg

Man plejer at sige at Jelly Bellys findes i alverdens smagsvariationer, og med denne gaveæske får vinderen lov til at smage 10 af dem! Følgende smagsvariationer er i æsken: Very Cherry, Green Apple, Coconut, Tutti Frutti, Pomegranate, Blueberry, Buttered Popcorn, Juicy Pear, Peach og Watermelon.

Pris: 69 kr. – Gå til shop

gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 60 krMoustache Krus

Hold overskægget tørt og smukt! Dette krus har en overskægsbeskytter på indersiden, som sørger for, at kaffen kommer ind i munden og ikke i overskægget, når man drikker! Ikke rigtig en kvindegave – men alligevel sjov hvis hun vandt ikke?

Pris: 59 kr – Gå til shop

 

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50

Lives bekræftende emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil.

Pris: 99 kr – Gå til shop

6549763ca21dc7c9a9363841fe8d11d5

Gin og tonic Shampoo

Shampoo, der dufter af gin og tonic. Deltag i pakkelegen med en shampoo der dufter lige så godt som tidens mest klassiske drink!

Pris: 119 kr – Gå til shop

f567ce1b81b9bff682529ff18f81dfa8

Wine-To-Go

Coffee-to-go is so last year – Det nye er Wine-to-go! Snyd ikke dine venner eller familie for denne fantastiske gave! Wine-to-go er årets bedste gave i pakkelegen!

Pris: 69 kr – Gå til shop

529b42425efca7eab51ea218d51e7459Shotsglas spil

Dette glas er ikke særligt teknologisk, men det er stadig utrolig fjollet. Slå med terningen indeni glasset og se hvis tur det er til at drikke. Perfekt til en pakkeleg der skal udvikle sig til en fest.

Pris: 49 kr – Bestil shotsglasset her

Sneakers sokker

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). En anderledes gave til pakkelegen.

Pris: 69 kr – Gå til shop

5ec2e40f8215840369e2e0d5229310f5

Pineapple Peeler

Gør fremtiden nemmere for venner og bekendte, smid en Ananas piller i gavebunken til pakkelegen. Dette er en smart lille fidus, som hjælper ejeren med at skrælle en ananas.

Pris: 79 kr – Gå til shop

 

820f7dc332f956ddb37a59614f2b98fd

DIY sugerør

DIY sugeør er et – eller flere – sugerør bestående af 40 samledele, som ejeren kan forme efter eget hoved. En sjov gave i pakkelegen og helt sikker noget der skaber glæder efterfølgende.

Pris: 69 kr – Gå til shop

6c2d99f78aafd241a3aafc55ab9181f4

Katte-blyantspidser

Stik blyanten ind i den … øhhh… lige under halen og hør menneskets næstbedste ven mjave sødt, mens din blyant bliver spidset. En sjov gave for både store og små.

Pris: 79 kr – Gå til shop

paradis-gavekort

Paradis Is Gavekort

Glæd en i pakkelegen med et gavekort til den danske iskæde, der er et sandt paradis for iselskere. Her kan den heldige pakke “tyv” også finde lækkerier, hvis vejret viser sig fra sin mindre gavmilde side. Paradis tilbyder nemlig også et stort udvalg af vellavede kaffevarianter og chokolade. Paradis har lækkerier, der passer til enhver smag – og alt slags vejr.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

 

1895b2836797abae56a59b6ba2c96c08Kærlighedspiller

Piller, der kan åbnes, med en seddel indeni. Skriv din besked og læg pillen til en, du gerne vil have skal finde den! Disse kærlighedspiller kan gøre enhver pakkeleg til en succes eller katastrofe!

Pris: 59 kr – Gå til Shop

shotsglad, barudstyr til unge, julegaver til unge, julegaver til unge piger, julegaver til unge drenge

Spin the Shot drikkespil

Teknologi er helt vidunderligt, særligt når det bliver brugt på en frygtelig fjollet måde. Hvorfor dreje en flaske, når glasset selv kan bestemme, hvem der skal drikke det. Pris: 59,-

Pris: 59 kr – Gå til shop

 

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen

Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

Her er gaven: Angry Mama er så rasende på snavset, at hun koger! På en nem og miljøvenlig måde renser hun en snavset mikrobølgeovn. Hæld eddike og vand i og sæt hende ind i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter tørrer du simpelthen alt snavset af!

Pris: 59 kr – Gå til shop

 

Sjovt-toiletpapir

Hjernegymnastik Toiletpapir

En rigtig dansker ved at en tur på toilettet er kvalitetstid, man ikke kan få andre steder. Men bliver toiletturen en smule for kedelig, så er det jo fedt hvis man har vundet hjernegymnastik toiletpapir i pakkeleg!

Pris: 49 kr – Gå til shop

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg

Survival Card – Multiværktøj

Den sejeste gave i en pakkeleg må uden tvivl være et Survival Card multiværktøj, som er på størrelse med et kreditkort. Kortet fungerer både som en dåseåbner og en øloplukker, så man ikke risikerer at sulte eller tørste. Derudover indeholder den praktiske værktøjer som f.eks. skruetrækker, lineal og kniv.

Pris: 49 kr – Gå til shop

 

6cd3b2c82553b82628a08b4fc440548a

Krus med pixelhjerte og farveskift

Lækkert krus med et sejt pixelhjerte à la gamle tv-spil! Når du hælder en varm drik i kruset, bliver det sorte hjerte pludselig rødt. En fed rød gave!

Pris: 99 kr – Gå til shop

494001b3c32876a654c9c26e06f489f2

Rød fjer boa

Selvom fjer boaen er en klassiker, så ejer alt for få en. Det kan du lave om på, ved at smide en rød fjer boa i årets pakkeleg.

Pris: 49 kr – Gå til shop

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegenJordbærpiller

Alle elsker jordbær, alle hader at pille jordbær – Giv en jordbærpiller! En lille fidus der faktisk virker. Måske invitere vinderen på jordbær til sommer, hvis du smider denne gave i pakkelegen!

Pris: 79 kr – Gå til shop

 

8e94c9b0e16aca5d9f0cf5d26d9779ea

Sneakers sokker

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). En anderledes gave til pakkelegen.

Pris: 69 kr – Gå til shop

7b3a41eea3bafbefa69566c5c32553d3

Rudolfkostume til bil

En rød tud og to horn, som man sætter fast på bilen! Ingen kan undgå at se bilen, når man kommer kørende som en supermoderne julemand! Kostumer er ikke længere kun til mennesker og dyr, i år er bilerne også med på moden.

Pris: 79 kr – Gå til shop

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkelegRøde rengøringstøfler

Skal du spille pakkeleg med røde gaver? Så skal du købe røde rengøringstøfler til bunken. Sweeping Slippers ”slipper” man for at finde gulvskrubben frem. På med tøflerne, og glid rundt omkring på gulvet, så bliver det skinnende rent!

Pris: 69 kr – Gå til shop

664b3af651f786582a438226fb986637
Chilimania – Lav din egen chili plante

Måske er årets mandelgave en af verdens stærkeste chili planter. Morugan Scorpion Pepper, verdens stærkeste chili. Smag på ordet – eller på den næsten lige så stærke Trinidad Scorpion Pepper og Ghost Chili Pepper.

Man åbner dyrkningsdåsens låg og hælder vand på ifølge instruktionen. Derefter kan man bare vente og måske hærde munden før ildprøven!

Pris: 69 kr – Gå til shop

c02c5b1173f262de2865c7f93042edbc

I fremtiden kan vinderen af disse shootsglas forme, selv lave shootsglas til resten lavet af is! En fed gave til pakkelegen, der tilfældigvis også er RØD.

Pris: 49 kr – Gå til shop

søde gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg, pakkelegs gaver, frække gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg
Lav selv Isstjerne

Nu kan man selv lave flotte lamper af is til at stille i haven eller på altanen! Fyld den medfølgende form med vand og læg den i fryseren. Når vandet er frosset til is har man sine egne hjemmelavet isstjerne lysestager.

Pris: 79 kr – Gå til shop

 

Cookie-mug

Cookie Mug

Kaffen øverst, kagen i rummet i bunden. En gave fra pakkelegen, som vinderen kan få glæde af resten af året! Husk cookies medfølger ikke, dem skal du selv bage!

Pris: 69 kr – Gå til shop

Vinglas-vinflaske

Vinglas-flaske

Hvem vil ikke gerne vinde et vinglas, hvor der kan være en vinflaske indeni? Denne gave bliver helt sikkert meget populær til årets dame julefrokost!

Pris: 139 kr – Gå til shop

9e01d9fa958c3107ae8883d36f279adf

Borat Mankini

Den legendariske Mankini kendt fra Borat filmen er et must i alle pakkelege for mænd. Mankinien fås i den karakteristiske neon grønne farve, magen til den Borat er kendt for at bære i hans film. Snyd ikke dine kammerater for at kunne vinde denne gave i pakkeleg

Pris: 79 kr – Gå til shop

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkelegTøjfolderen

At mænd ikke kan ligge tøj sammen er et videnskabeligt faktum. Derfor er tøjfolderen er året mest fjollede gave til pakkelegen. Den lægger skjorter og trøjer sammen – nemt og hurtigt. En fold til højre, en fold til venstre og en fold nedefra – så er tøj foldet!

Tøjfolderen erstatter at folde tøj med hænderne, hvilket ellers i sig selv er simpelt nok, og derfor er tøjfolderen den perfekte gave i pakkelegen.

Pris: 79 kr – Gå til shop

pakkeleg, gaver til pakkeleg, alt til pakkelegen, slik gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg

Man plejer at sige at Jelly Bellys findes i alverdens smagsvariationer, og med denne gaveæske får man lov til at smage 10 af dem! Følgende smagsvariationer er i æsken: Very Cherry, Green Apple, Coconut, Tutti Frutti, Pomegranate, Blueberry, Buttered Popcorn, Juicy Pear, Peach og Watermelon.

Pris: 69 kr. – Gå til shop

IQ-box-pakkeleg

IQ-box

Verdens mest irriterende æske! En æske, som kun kan åbnes, når man har afluret hemmeligheden. Perfekt til at ødelægge enhver julefrokost med frustrationer!

Pris: 69 kr – Gå til shop

Star-wars-krus

Farveskiftende Star Wars-krus

Mangler kollegaerne et nyt krus til morgenkaffen, så køb et farveskiftende Star Wars krus til årets pakkeleg, og lad skæbnen vælge, hvem der får et nyt fedt krus.

Pris: 99 kr – Gå til shop

 

pakkeleg, stærke gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, fede gaver til pakkelegSriracha2Go flasker

Alt mad bliver bedre med lidt Sriracha, og med Sriracha2Go i nøgleringen har du altid favorit-saucen med dig overalt. Keep it spicy! – Fed gave til pakkelegen til under 40 kr!

Pris: 49 kr. – Gå til shop

8971ff3fdbc011f0a816685459f923db

Fuck off sovemaske

F*ck off-sovemasken sender et tydeligt budskab og sørger for at holde både lys og forstyrrelser ude. En god og yderst brugbar gave til pakkelegen med max. på 40 kr.

Pris: 39 kr – Gå til shop

 

fa01e432bac8ff45dc5613ea1573c3e4

Tatoo ærmer

En pakkekalender gave der enten kan skræmme livet af bedstemor, eller som kan få hende til at ligne en utrolig gangster. Tatoo ærmer giver dig en hel-arms tatovering på under 10 sekunder.

Pris: 39 kr – Gå til shop

e73790a5dce349d13f6f0480d49fb991

Funny Mask

Hvis Drinking glasses ikke kan sætte gang i festen, så kan Funny mask helt sikkert! Motiverne giver personen maksimal opmærksomhed og nye venner, uanset hvor man går hen.

Pris: 39 kr – Gå til shop

 

Racing Grannies

Træk de gamle damer op og stil dem ved startlinjen, så er det slut med hækling og kagebagning, og en kamp i højt tempo til sidste sveddråbe kan begynde! Perfekt til efter pakkelegen, hvor konkurrence menneskerne kan få den sidste kamp!

Pris: 79 kr – Gå til shop

Jumbo Playing Cards

Store spillekort fører til højt spil – mød jumbo spillekortene, der er bevis på, at størrelsen spiller en rolle (I hvert fald inden for kortspil). Perfekt gave til pakkelegen, hvis der er børn med i legen.

Pris: 95 kr – Gå til shop

6d875bf7fe01457100ee0e827bdeb4b2
KitchPro Kiwi Slicer

Kiwi Slicer hjælper dig til hurtigt og nemt at skære perfekte stykker frugtkød ud af halve kiwier! En hverdagsgave du slet ikke vidste manglede i køkkenet!

Pris: 39 kr – Gå til shop

9573e388252731e1bf589b3468de69fc

Gigantisk oppusteligt hjerte

Skal du spille pakkeleg med mange mennesker du holder af, så køb en pakke med et Gigantisk oppusteligt hjerte og del på bordet.

Hjertet er årets søde og STORE gave, særligt hvis pakken ender hos din mor eller din kæreste.

Pris: 79 kr. – Gå til shop

popcorn maskine, bøf presser, candyfloss maskine, mini donut maskine, donut maskine, julegaven til den der har alt, julegaver til alle, nemme julegaver, julegaven til dem der ikke ønsker dig noget
En bøfpresser!

Ja den lyder tosset, men med denne bøfpresser kan man lave bøffer med fyld.

F.eks kan man fylde lækker ost inden i sin bøf, som smelter eller hvad med friske peberfrugter, som få steger sammen med bøffen.

Pris 79 kr – Køb Bøfpresser her

 

Æggekoger til mikroovn

Super nem æggekoger til mikrobølgeovnen Boiley Æggekoder til et æg gør det nemt at lave gode æg i mikroovnen

1 æg – Pris: 59 kr – Køb den her

88db4dafcab4cece94dbb5c07721b542
Rosenblade

100 styk syntetiske rosenblade, som man kan sprede ud over sengen, i badekarret, eller hvor man vil, for at skabe den maksimale romantiske stemning.

Pris: 79 kr – Bestil rosenblade her

62397f5aadabde4faf1ad807efc4613eForspilsterninger

Slå med terningen og se “hvad der skal ske”. Hver terning har set ord, kombiner ordene og følg instruktioner.

Pris: 29 kr – Bestil forspilsterninger her

c355da104e79269dbcd39b3a1defe7ef

A Year Of Sex

Tænd på det her! Kortspillet indeholder mere end 50 Kama Sutra-inspirerede sexstillinger, der med garanti vil udvide sin horisont.

Sexstillingerne har en sværhedsgrad mellem 1-5

Pris: 89 kr – Bestil a year of sex her

e649594608036a077fd6d67077dd37b4

Musemåtte i orientalsk design

Hvorfor have en grim musemåtte, når du kan købe en orientalsk musemåtte med frynser og det hele? Året praktiske og ikke mindst bløde gave til pakkelegen.

Pris: 79 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-13-50-01

Retro Coca Cola skilt

Et retro skilt har aldrig været mere moderne, og det her er faktisk en pakkelegs gave nogle kunne blive glade for. Skiltet viser en tidslinje af 6 Coca Cola flasker frem til den vi kender i dag.

Pris: 99 kr – Gå til shop

 

skilte til hjemme, emalje skilte, retro skilte, VIP skilt

VIP lounge

Kun adgang for VIPs – Very Important Persons. Metalskiltet har sort baggrund og hvid tekst samt en kongekrone som understreger hvor VIP det er. Derudover er der retrodetaljer i brunlige nuancer.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Disneys Juleklassikere 25, mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Disneys Juleklassikere – Fra alle os til alle jer

Traditionen tro udkommer årets Juleklassikere. Læs alle de klassiske og hyggelige historier fra Andeby med dine yndlingsfigurer og oplev, at julen endelig er kommet. En sjov idé til pakkelegen for hele familien

Pris: 60 kr – Køb bogen her

face-mats-ølbrikkerFace Mats Ølbrikker

Disse ølbrikker bliver en sikker succes og lokker latteren frem med det samme, når man hænger dem under næsen! Der er 40 forskellige skøre grimasser på 20 Face Mats i hver pakke!

Pris: 89 kr – Gå til shop

 d5e7aaffeace540d457d078f074a1149

P-Mate

Er du træt af at skride på værtshustoilettets gulv og være nødt til at sætte dig ned i snavset? Træt af at sidde på hug i sneen og håbe på, at du kan holde balancen? Med P-Mate kan du klare enhver “nødsituation”. Perfekt gave til pakkelegen, særligt hvis der er damer med.

Pris: 49 kr – Gå til shop

 

Mandelgave 2019, 2019 mandelgave, den bedste mandelgave, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, jul 2019

Træskilt – Watch Me!

“I can and I will, watch me!”.
Træskiltet er lavet i lyst finér af råt ubehandlet genbrugstræ med et serigrafisk tryk af aurea. Måler 12 x 16,5 cm.

Pris: 69 kr – Gå til shop

 

Mystic 8 Ball

Julen er magisk, at vinde mandelgaven er magisk og mystic 8 ball er magisk! Mandelgaven til børn og voksne kan meget vel være en mystic 8 ball

Pris: 79 kr – Køb mystic 8 ball her

 

 

Fondue Kop

Julen er en kold periode, og alle fortjener lidt varme og hygge. En fondue kop er en gave som hele familien kan have glæde af, og er man ikke til fondue, så har man bare vundet en skør lysestage.

Pris: 79,95 kr – Gå til shop

oel-baelte

Øl Bælte

Enhver bær eje et bælte – ET ØL BÆLTE. På coolstuff.dk kan du købe et super fedt øl bælte med plads til 6 øl (enten i dåse eller i flaske) – en fed måde at en en six pack!

Pris: 79 kr – Gå til shop


Reglerne for Pakkeleg

Vi skændes om det hvert år – Hver er reglerne for pakkeleg?!
I år skal i ikke skændes! – For reglerne for pakkeleg er lige her!

Det skal i bruge: pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg

– Aftalt antal gaver fra hver deltager.

– Et raflebæger og terninger pr. 5 personer. Det vil sige er i 10 personer skal i bruge 2 sæt raflebægere og 2 sæt terninger.

– Et stopur (brug eventuelt det på telefonen)

 

Læs også: Gaver til pakkeleg – Max 100 kr.

 

Reglerne for pakkeleg:

– Vælg en der styrer tiden. Vedkommende sætter stopuret til x antal minutter, uden at fortælle de andre deltagere antallet. Tiden startes først når alle pakkerne er fordelt, og man skal begynde og kæmpe om pakkerne.

– Lægge alle gaverne i en bunke langs midten af bordet så alle kan se dem. officelle regler til pakkeleg, officielle regler i pakkeleg, pakkesleg rigtige reglern, pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg

– Efter tur rafler deltagerne. Deltagerne slår efter urets retning

– Hvis deltageren slår en 6’er, må personen tage en pakke fra bunken og lægge den foran sig. Pakkelegen forsætter sådan indtil alle pakker er fordelt.

– Tidsstyreren starter tiden til 2. runde af pakkelegen.

– Deltagerne rafler igen efter tur – og hver gang, en person får en 6’er, må man stjæle en pakke fra en anden deltager i spillet.

– Når stopuret ringer, slutter spillet. De gaver man har foran sig må man pakke op.

– TILLYKKE MED DIT NYE RAGELSE.

HER HAR DU DEM: Reglerne for Pakkeleg!

Vi skændes om det hvert år – Hver er reglerne for pakkeleg?! I år skal i ikke skændes! – For reglerne for pakkeleg er lige her! Det skal i bruge: – Aftalt antal gaver fra hver deltager. – Et raflebæger og terninger pr. 5 personer. Det vil sige er i 10 personer skal …

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: