Test af julekalendere

19-24 December: Julekalender med skæg olie

Året mest unikke julekalender til mænd, er uden tvivl være julekalender med skægolie fra Coolstuff.

I julekalenderen får “wanna be julemænd” og stilfulde herre med fuldskæg mulighed for at teste 24 forskellige duftende olier til skægget. Hver dag åbnes en ny låge i julekalenderen og en nye olie med duft kan tilføjes i skægget. Gå igennem december som en velduftende morderne hippie!

Julekalenderen med skægolie er lavet med 100 % naturlige ingredienser og hver olie er 2 ml stor. Det er det engelske firma The Bearded Man Company som har designet julekalenderen som har et mandigt design i rød og sort. Julekalenderen måler 20 x 15,7 cm i lukket tilstand og 20 x 32 cm i åben tilstand.

Julegavertilalle.dk har fået mulighed for at teste julekalenderen med skæg olie fra Coolshop, og uge for uge vel vi gennemgå hvad dufte der gemmer sig bag lågerne, samt fortælle hvilke er vores favoritter.

julekalender med skægolie, julekalender med olie, skæg olie julekalender, julekalender coolstuff, juleklaender til mænd, sjove julekalendere til mænd, den bedste juleklaender til mænd, mande julekalender

Julegavertilalle.dk har fået mulighed for at teste julekalenderen med skæg olie fra Coolshop, og uge for uge vel vi gennemgå hvad dufte der gemmer sig bag lågerne, samt fortælle hvilke er vores favoritter.

Læs også: 14-18 December: Julekalender med skæg olie

Læs også: 8-13 December: Julekalender med skæg olie

Læs også: 1-7 December: Julekalender med skæg olie

julekalender med skægolie, julekalender med olie, skæg olie julekalender, julekalender coolstuff, juleklaender til mænd, sjove julekalendere til mænd, den bedste juleklaender til mænd, mande julekalender

#19. December

Julen er SÅ tæt på nu, og desværre er der kun 5 låger tilbage til julekalenderen. I dagens låge er end endnu en frisk duft, denne gang af Lavendel.

Den skønne lille lilla blomst giver en skøn duft i skægget, som varer i mange timer.

 

#20. December

Sølle 4 dage til jul, og låge nr. 20 bliver åbnet. Bag den gemmer sig Sandalwood. Sandalwood olie er ofte brugt i parfumer, pga dens skønne duft. Præcis denne duft er også grunden til Sandalwood olien er en god skægolie duft.

 

#21. December

Mænd med fuldskæg har historie for at være sømænd. Sømænd får sig ofte en god gang tobak, og det er ikke overraskende dagens duftolie i julekalendere. Tobacco olien har en kraftig duft af god tobak og mand.

Vi er helt vild med duften, og derfor er den ugens første favorit.

 

 

#22. December

I går fik vi tobak, og til en hver god tobak hører sig Black Coffee. Nr. 22 er luften af god STÆRK SORT kaffe. Husk olien skal i skægget og ikke drikkes!

Perfekt til RIGTIGE mænd med store skæg.

 

 

#23. December

Dagen før dagen og den næst sidste låge skal åbnes. Bag låge nr. 23 finder vi Cedarwood. En velduftende skægolie til lille juleaftenen. Skal du holde julefrokost eller pre-jul med familien, så læg olien i lommen og hold skægget pænt hele aftenen.

 

#24. December

Sidste låge i årets skæg julekalender skal åbnes nu. Den sidste låge gemmer på Rio. En sød parfumeret duft, som får dig til at dufte som en gentleman gennem hele juleaften. Mormor vil med sikkerhed elske Rio.

Nyd julen som en velduftende “wannabe Julemand” og GLÆDELIG JUL HERFRA.

Ugens favoritter:

Ugens favoritter er Tobacco (21 december) og Black Coffee (22 december).

Vores anmeldelse af The Bearded Man Company julekalenderen.

Vi er stor fan af anderledes julekalendere, hvor producenter har tænkt ud af boksen for at skabe nok anderledes, som kan skabe glæde til de voksne i december. Julekalender med skægolie er uden tvivl julekalenderne der vil skabe glæde hos fuldskægget mænd. Kalenderen er flot pakket ind og størrelsen er lille og praktisk.

Det kræver små fingre eller en lille kniv og åbne lågerne i julekalenderen, og det er upraktisk. Hver låge åbner tilgengæld pænt, hvilket gør julekalenderen ikke ligner “børne klippe-klistre” efter du har åbnet lågerne.

Hver olie er i en lille glasflaske med navne skilt på. Har man ikke det store “julemandsskæg”, så kan olierne bruges flere gange, hvilket også kan skabe glæde efter jul.

Køb julekalender med skægolie her!

 

Om Testen: Testen af julekalender med skægolie er julegavertilalle.dk ærlige mening om produktet. Vi er ikke blevet betalt for vores mening om julekalenderen, og vi kan stå indenfor alle vores holdninger.

Læs også: 3+ Frække julekalendere til voksne 2017