25+ gaveideer: Gave til gravide kvinder

Gave til gravide: At blive gravid og vente sig er noget af det største en kvinde kan opleve.

Det er spændingens tid, hvor der hele tiden sker nye ting med kroppen og i barnet udvikling.

Forventningens glæde og nedtællingen til man skal føde/møde sit barn starter fra første dag man bliver opmærksom på man er gravid og ventetiden kan nogle gange virke ulidelig. Hvorfor ikke gøde ventetiden kortere og giv den gravide en masser gaver?

At være gravid er noget af det mest naturlige og fantastiske i verden, og de fleste af os kender en som er gravid. I USA har man altid fejret den kommende mor med et Babyshower. Langsomt kommer den søde traditions fest også til Danmark. Til et Babyshower bliver den kommende mor forkælet med gaver til sig selv, og til sit kommende barn. Et Babyshower er også en god måde for den kommende mor at få anskaffet nogle af de ting hun har brug for i forbindelse med sit kommende barn.

Note: Artiklen om gaver til gravide er sidst opdateret D. 24/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> +30 Gaver til mor (Jul, fødselsdag og Mor´s dag)

Er din kone, kæreste eller livspartner gravid behøver du dog ikke et babyshower for at forkæle din partner, og mens nedtællingen er i gang er det mange gode og brugbare gaver som du kan glæde moderen til dit kommende barn med.

Gaver til gravide kan både være fødselsdagsgaver, julegaver eller måske en tidlig mors dags gave.

Gaveideer til gravide – Find gave til gravide her:
gratis-baby-plakat-gave-til-gravide
En gratis babyplakat fra Børneværelset.dk

Når en gave er gratis, betyder det man kan give mere end en gave til den gravide.

Børneværelset.dk kan du gratis printe et stort udvalg af gratis baby og børn plakater. For at gøre gaven til den gravide gennemført, bør du naturligvis ramme plakaterne flot ind.

Print gratis babyplakat her

fodbad, fodmassage bad, mandelgaver, julegaver til mormor, gaver til mormor, gode julegaver itl kvinder, luksus julegaver
Zenkuru® Sammenklappeligt Fodbad med Massage og Varme

Den gravide, kommende mor, elsker med sikkerhed et godt fodbad, med massage og varme. Dette sammenklappelige fodbad har IR-varme og masserer trætte fødder med både luftbobler og vibrationer. Fodbadet er kompakt og nemt at opbevare, når mormor ikke bruger det.

Pris: 396 kr – Køb fodbadet her

graviditetsmassage-helle-thorup-thumbnail-4
Graviditetsmassage hos Helle Thorup

Der findes ikke noget bedre for en gravid, end overraskelser og wellnessoplevelser, hvor kroppen forkæles og bliver løsnet op i en til tider anstrengende periode.

Med denne graviditetsmassage hos Helle Thorup i Aarhus masseres hele kroppen nænsomt, og er du faderen til det kommende barn kan du med sikkerhed sætte en masse point ind på goodwill kontoen med denne gave, og nyde den næste herreaften uden frygt for en sur kæreste eller kone.

Pris: 1095 kr – Køb oplevelsen her

de-utrolige-babyer-bog-til-gravide
De utrolige babyer

Om bogen: De utrolige babyer viser dig, hvordan du kan forstå og styrke dit barns fysiske, sociale, følelsesmæssige og sproglige udvikling. Bogen indeholder gode råd om dit barns sikkerhed og gør rede for børns generelle udvikling det første år. De Utrolige babyer er bygget op omkring de udviklingsmæssige faser: 0-3 måneder, 4-6 måneder og 6-12 måneder og giver enkle og effektive teknikker til, hvordan du kan:- observere, læse og lære om dit spædbarns dagsrytme.

Pris: 219,95 kr – Køb bogen De utrolige babyer her

shampoo-oekologisk-baby
Økologisk børneshampoo citrus/aloe vera fra Greenpeople

En dejlig økologisk børneshampoo fyldt med naturlige aktive stoffer der giver barnets’ håret glans og gør det nemt at rede efterfølgende.

Den økologiske shampoo er laver med 100% biologisk nedbrydelige stoffer og vegetabilske råvarer. Shampooen har en frisk duft af citrus men indholdet af Aloe Vera styrker og lindrer samt balancerer hudens pH.

Organic Baby & Organic Children produkter blev oprindelig udviklet til Sandra på 2 år, der led af hudallergi. Green People har siden 1997 formuleret økologiske pleje produkter og var med til at forme verdens første standard indenfor økologisk kosmetik, som blev lanceret i 2002 i UK.

Pris: 110 kr – Gå til shop

Træ figure, NovoForm, Mor Sparrow, gaver til mor, mors dags gaver, julegaver til mor, gode gave ideer til kvinder, kvinder gave ideer, gaver til kvinder, gaver til konen
NovoForm – Mor Sparrow

Denne søde lille spurv, sidder klar til at bringe glæde ind i hjemmet, hvis du giver den i gave til en kommende mor. Spurvene er lavet i massivt træ, og er håndlavet af trædrejere.

Pris: 299 kr – Køb fuglen her

milepælskort, milepælskort til babyer, milestone kort itl babyer, gaver til gravide, gave til gravide
Milepæls kort til babyer

Søde milepæls kort, som kan bruges til at følge og fotografere barnets udvikling. Milepælskort er også kendt som milestones kort.

Du kan få milepæls kort i mange forskellige designs i priser fra 149 kr – 229 kr.

Se de forskellige milepæls kort her.

gaver til gravide, Aktivitetscenter Baby Gym, baby gym, gaver til kommende mødre
Sebra Aktivitetscenter Baby Gym

Sebra Aktivitetscenter Baby Gym er dansk design. Det stilrene baby aktivitetscenter er lavet i krydsfiner. Aktivitetscenteret er  konstrueret som en smuk bue, der omkredser barnet og gør legetid på gulvet til en fornøjelse – både for barnet og for de voksne. Baby Gym skaber en tryg atmosfære omkring barnet. Ved hjælp af det påhægtede udviklings- og udforskningslegetøj stimuleres barnet og træner de motoriske færdigheder og koordinationen.

En god gaveide til gravide, som snart skal føde.

Pris: 1099 kr – Gå til shop

panda-ha%cc%8andklaede-gave-til-gravide
Liewood Panda Håndklæde

Det bløde håndklæde er med det sødeste panda ansigt på hatten, så når de mindste pakkes ind i håndklædet kan de forvandles til den mest nuttede panda. Håndklædet er lavet i 100% organisk bomuld. Farvet og printet med naturlige farver.

En sød gave til gravide og nybagte mødre.

Pris: 299 kr – Gå til shop

fit-800x450x100
Sky uro i filt fra Sebra

Smuk håndlavet uro i filt med skyer i blågrå, grøn og hvid fra Sebra.

Under skyerne er der også sat filt dråber på. Skyerne og dråberne, som er uld, kan forsigtigt tørres af. Skyer og dråber er sat på en træring foroven. Når du puffer til uroen svæver skyer og dråber rundt. Kan med fordel hænges ved puslebordet, så dit barn kan se de svævende skyer,når det pusles.

Mål:22cmx57cm. En af mange flotte uroer, du kan give som gave til gravide.

Pris 244 kr – Se sky uroen her!

2259003
Biograf tur Gavekort

Selvom babyen er på vej, skal der stadig være tid til hygge og til at dyrke parforholdet, og derfor er et gavekort til en biograf tur en perfekt gave til gravide.

Gavekortet inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

Økologisk-stofrangle-ko
Økologisk stofrangle – Ko

En fin gaveæske med en økologisk stofrangle og et stofdyr. Ranglen og stofdyret forstiller en ko.

Koen er rigtig fin og i grønne nuancer som både passer til små drenge og piger. Ranglen har en længde på 13 cm. og stofdyret måler 35 cm. Sættet med ranglen og stofdyret er håndlavet og stoffet er i økologisk bomuld og fyldet er majs fiber. Det er allergivenlig og bæredygtig.

Sættet er 100% fri for polyester og anden skadelig kemi. Stofranglen og stofdyret er ØkoTex 100 mærket

Pris: 249 kr. – Gå til shop

gaver til gravide, bog til gravide, bøger til gravide, gravide gaver, gode gaver til gravide, bog om at være gravid
Bog til gravide – 40 uger inden

Cana Buttenschøn, blogger og jordemoder, fortæller i “40 uger inden” om alt hvad du har brug for at vide, når du er gravid.

Børn er for mange livets store mirakel. Men graviditet er ikke udelukkende en dans på roser. Du kan opleve kvalme, nye mærkelige madvaner, forstærkede sanser og helt nye bekymringer. Men bare rolig, du er ikke alene.

Cana Buttenschøn har stor erfaring med graviditet og nyfødte fra sin praksis som jordmoder, og ikke mindst som mor til to drenge. I “40 uger inden” deler hun beroligende ud af sin store viden, og giver mange brugbare informationer om alt fra nakkefoldsscanninger til din forandrede krop og psyke samt meget mere.

Pris: 199 kr – Køb bogen her

gaver til gravide, bog til gravide, bøger til gravide, gravide gaver, gode gaver til gravide, bog om at være gravid
40 ting du skal vide om din fødsel

Bogen “40 ting du skal vide om din fødsel” er skrevet af jordemoder og blogger Cana Buttenschøn. I denne bog guider hun dig igennem de spændende og skræmmende ting, du kan stå over for under din fødsel.

Selvom man siger, at kvinder er skabt til at føde børn, så er det bestemt ikke altid lige nemt. Dog kan man hjælpe en god fødsel på vej, hvis man sætter sig ind i processen på forhånd og tager nogle centrale valg om, hvordan det skal foregå.

Cana Buttenschøn har derfor med “40 ting du skal vide om din fødsel” skabt en sjov og ærlig bog, der netop ruster dig til fødslen. Og så pointerer hun også, hvor vigtigt det er at glæde sig til den fantastiske rejse, man har foran sig.

Pris: 199 kr – Køb bogen her

gaver til gravide, bog til gravide, bøger til gravide, gravide gaver, gode gaver til gravide, bog om at være gravid
40 uger efter

Det er kæmpe stort, vidunderligt og fantastisk at skulle have et barn. Men pludselig står man med en baby i armene og hvad så?

Når du har født, kommer barslen væltende med søvnmangel, amning, enorm lykke og stor usikkerhed, lortebleer og en krop, som ikke ligner sig selv. Og hvordan var det nu lige med det der parforhold?

I “40 uger efter” tager Cana Buttenschøn dig med rundt i alle afkroge af barselslivet de første 40 uger efter du er blevet forælder. Fra babyens trivsel, ernæring og søvnrytmer til dét at finde de rette ben at stå på som nybagt mor. For tiden på barsel er lige så benhård som den er rosenrød og babyduftende.

“40 uger efter” er en kærlig og uhøjtidelig bog fyldt med gode råd og opbakning til nybagte mødre. Bogen er skrevet af en mor til to drenge, der er uddannet jordemoder og til daglig arbejder som blogger, hvor hun skriver varmt og ærligt om livet med børn.

Pris: 199 kr – Køb bogen her

hvor lagde jeg babyen, bøger til gravide, gaver til gravide,
Hvor lagde jeg babyen?

Det er ucensureret moderskab for fuld skrue skrevet af chefredaktøren på dansk Cosmopolitan, Julia Lahme. Og en ærlig og meget personlig beretning om at være kvinde, kæreste og nybagt mor fra en virkelig kvinde i dagens Danmark.

Den stritter af liv og lykke og angst og er en fantastisk gave til alle os kvinder, der ikke fatter, hvordan alle andre tilsyneladende får alt til at hænge sammen. For hemmeligheden er: At det gør de (måske) heller ikke. Hvor lagde jeg babyen? blev med sine ærlige og personlige fortællinger en bestseller.

Pris: 99 kr – Køb bogen her

Gavekurv fra Maggies

Gavekurven er uden alkohol er en hjertevarm gave til gravide.

Kurven indeholder følgende ting: Pesto, Mini Bruschetta, Te, Servietter, Chokolade pinde til varm chokolade, 4 poser chokolade specialiteter, Chokoladekugler fra Pr-Chokolade.

Pris: 290 kr – Gå til shop

Gravide plakat, Den gravide plakat, Mor plakat, Mor definations plakat, citat plakat, plakter med mor citater, Mor plakat, plakater til mor, mor plakater, sjove plakater, sjove citat plakater
Den gravide plakat

De fleste gravide eller eks-gravide kan helt sikkert genkende sig selv i disse 9 udtryk på vores gravid plakat, hvor man forsøger at give et selvironisk billede af nogle af de situationer, man oplever som gravid.

En sjov og anderledes gave til gravide.

Pris: 249 kr – Køb Den gravide plakaten her

Mor plakat, Mor definations plakat, citat plakat, plakter med mor citater, Mor plakat, plakater til mor, mor plakater, sjove plakater, sjove citat plakater
Moren plakat

De fleste mødre kender sikkert udtrykkene og de underliggende betydninger fra forskellige hverdagssituationer, som er gengivet i en humoristisk og selvironisk tone.

Hvad enten du vil hylde din egen indsats som mor, hvis du er barn eller partner til en mor, der gør det fantastisk, eller hvis du kender én, der udfylder den moderlige rolle på eminent vis, så er denne plakat et smukt symbol på din anerkendelse.

Pris: 299 kr – Køb mor plakaten her

gaver til gravide, gode gaver til gravide, gravid gave, gaver til gravide kvinder,
Suttekæde med grå prikker

Suttekæde med grå prikker fra SmallStuff. En rigtig fin suttekæde med fine prikker, som passer til det meste tøj og er unisex.

Kæden til sutter er i 100% ren bomuld med en clips i træ og metal og en silikonering til fastgøring af sutten.

Pris: 69 kr – Køb gaven her

saxo-com-gavekort
Saxo gavekort

Kommende mødre fordyber sig ofte i bøger om at være gravid eller livet som mor, så hvorfor ikke hjælpe hende med et gavekort til Saxo.

Saxo er Danmarks største og første online boghandler, og har i dag flere millioner titler. Saxo er mere end bare en boghandler, de er en udgivelsesplatform og en læringsportal. De gør meget mere end bare at tænde læselysten hos danskerne, de formidler viden ud til befolkningen.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

week planner, week planer, planlæging af ugen, gaver til mor, gaver til teenage drenge, gaver til mor, gaver til mors dag, gave til mor, mors dags gave,

The Carrot Hunt – Week Planner

En moderne uge kalender tavle til planlægning af ugen, som f.eks scannings aftaler og fødselsdage. En god gave gravide og mødre, som skal holde styr på familien. Der er huskekort, hvor der kan skrives opgaver på, som der skal udføres. Når opgaven er udført vendes kortet, så der står “done” på den anden side. Der er også et skema til madplan.

Pris: 499 kr – Køb Week planner her

skaermbillede-2016-12-03-kl-15-59-04
Mini top fra Gonge

Mini top fra Gonge er sjovt udfordrende legetøj som styrker de små børns motorik. Den stimulerer balancen og labyrintsansen.

Her kan snurres, vippes og der kan kravles på den. Selv helt spæde børn kan bruge den med pude indsat. Den er derfor en oplagt gave, både til nyfødt, dåb og de første fødselsdage. Mini top har en sikkerhedskant så de små finger ikke kommer i klemme og børnene ikke slår hovedet. Mini toppen er i slagfast giftfri plast så den kan bruges både ude og inde. Omkreds 68 cm. og en højde på 26,5 cm.Når minitoppen anvendes til de nyfødte er der vigtigt at anvende den pude der kan købes til mini top. Den dejlige bløde pude til minitoppen er perfekt når de mindste skal tumles. Her er det labyrintsansen som virkelig bliver stimuleret. Pude til mini top kan vaskes og så er den skridsikker på bagsiden.

Pris: 329 kr – Gå til shop

8083490060
Luksusbrunch for 2 personer

Giv den søde kommende mor en dejlig formiddag med luksus brunch for 2 personer. Hun kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

Skrin til minder, Tand Skrin, Hår skrin, Min første tand og Min første hårlok elefanter, fortinnet skrin, dåbsgaver til drenge, dåbsgaver til piger, gode dåbsgaver
Skrin – Min første tand og Min første hårlok elefanter

En sød gave til fremtidens minder fra babyen.

To fine elefanter til henholdsvis den første hårlok og de første tabte mælketænder. De små skrin måler 4,5 x 6 cm og er lavet i fortinnet. Elefanterne ligger ned, så låget vender opad.

Pris: 350 kr – Køb skrinnet her

gaver til gravide, gode gaver til gravide, gravid gave, gaver til gravide kvinder, pusletaske, sort pusletaske
Sort pusletaske

Pusletaske i en flot sort farve eller måske Baby organizer som Reisenthel selv kalder deres taske. En rigtig smart og anvendelig taske, som også særdeles velegnet til weekend turen.

Pris: 389 kr – Køb gaven her

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne

Au Maison plaid i hvid/sort

Throws Hamam har lavet en serie af lækre plaider i 100% bomuld fra Au Maison, perfekt til den kommende mor eller nybagte mor, som er til hygge. Mål: 100 x 185 cm

Pris: 149 kr – Køb det her

chanelno5
Chanel – Chanel No. 5

Chanel No 5 er den første duft lanceret af modeskaber Gabrielle “Coco” Chanel og den er blevet beskrevet som “verdens mest legendariske duft”. Når familielivet starter, så skal mor lugte godt.

Den har en blid blomsterduft med en blanding af moderne blomster med ylang-ylang, rav, iris, patchouli, neroli, jasmin og rose Størrelse: 50 ml. En perfekt gave til gravide, som fortjener lidt “old fashion” luksus fra Chanel.

Pris: 690 kr. – Gå til shop

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger
Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness. En sød lille gavekurv til den kommende mor, der fortjener at få en gave til at forkæle sig selv.

Pris: 114 kr – Gå til shop

large_ecooking_haandcreme_75ml
Ecooking økologisk Håndcreme

Måske skal den kommende mor have noget så enkelt som en kvalitets håndcreme.

Ecooking økologisk Håndcreme er en beskyttende, fugtgivende og plejende håndcreme med salvia, morgenfrue og jojoba. Cremen er tilsat de bedste økologisk dyrkede olier og planteekstrakter, som er fremstillet uden tilsætning af parfume. Denne plejende, helende og fugtgivende håndcreme beskytter og plejer hænderne samtidig med, at den fugter og reparerer.

Håndcremen kan bruges af hele familien og til alle hudtyper.

Pris: 90 kr. – Gå til shop

økologisk hårkur, miljøvenlig hårkure, bedre hårkvalitet, julegaver til gravide, julegaver til kommendemødre, gaver til gravide, gaver til kommende modre, gaver til nybagte mødre, økologisk hårpleje,
True Organic All You Need Is Me

True Organic All You Need Is Me er en intensiv creme, til en ekstraordinær pleje.

Cremen består af 100% naturlige ingredienser, 95% økologiske ingredienser, lavet den parabener, fare, sulfater og mineralske olie og er ikke testet på dyr. Denne creme kan blandt andet bruges til hårkur, lipgloss og mod tør hud.

Pris: 199 kr – Gå til shop

kropsolie, Nuxe hårkur, hårkure, plejende olier itl håret
Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray, er en skøn tør olie med uendelige anvendelses muligheder.

Olien kan både anvendes i ansigtet, på kroppen samt i håret, hvor den efterlader området velplejet, beskyttet og glasfuldt.

Sprayen er udviklet med et indhold af den innovative olie Tsubaki, der fungerer som et beskyttende lag mod forurening.

Pris: 175 kr – Gå til shop

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

Når man er gravid, så er der mange billeder, som man gerne vil vise frem. En Lil davinci tegneramme er designet til hurtig udskiftning af billeder. Med denne ramme er det plads til mange billeder og tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv! Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 billeder / tegninger.

Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt gave til kommende forældre.

 Pris: 299 kr – Køb tegningrammen her

Masque Me Up Hair Steam Mask, hår maske, hårkur, miqura hårkur,
Masque Me Up Hair Steam Mask

Berigende næringsstoffer som arganolie, silkeaminosyrer, komplekst protein og essentielle urteolier trænger dybt ind i hårets lag via maskens varmende dampeffekt. Masken er god til tørt og skadet hår og efterlader håret med et glansfuldt og sundt look.

En praktisk one-step-kur, der giver dig en premium salonbehandling derhjemme. En dejlig gave til gravide, som fortjener lidt hjemme hygge.

Pris: 69 kr – Gå til shop

gaver til gravide, gode gaver til gravide, gravid gave, gaver til gravide kvinder, spisesæt til babyer, gaver til babyer
Spisesæt gaveæske

Spisesæt gaveæske med hundemotiver fra SmallStuff. Spisesættet består af en dyb tallerken, en kop med tud og en ske.

Dyb tallerken: Hvid med blå kant og bunden er blå med et motiv af en hund som skal til at spise mad af hundemadskålen

Kop med tud: koppen er hvid med små hunde hoveder i blå på. Koppen har 2 hanke. overdelen med tuden er i blå.

Ske: Blå med en lille hund nederst på skeen. Spisesættet er i melamin. Det fine  spisesæt i gaveæske er en rigtig god gaveide til kommende mødre.

Pris: 129 kr. – Gå til shop

enhjørning hjemmesko, unicorn hjemmesko, unicorn slippers, hjemmesko med enhjørninge, mandelgaver 2020, mandelgaven til jul, mandelgaver til børn og voksne
Unicorn Slippers

Seriøst? Hvilken gravid kvinde vil ikke være lykke over at få disse søde enhjørning slippers i gave! De er super søde, varme og den kommende mor vil elske dem.

Pris: 129 kr – Køb Unicorn slippers her

økologisk senge tøj, økologisk sengetøj til voksne, økologisk voksen sengetøj, sengetøj økologisk voksne, sengetøj til voksne i økologisk stof, økologisk stof sengetøj, sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, gode julegave ideer,
Liewood Voksen sengetøj – Stone grey

Liewood økologisk sengetøj i tidsløst grå design. Den flotte grå farve som passer til både kvinder og mænd. Sættet er i 100% økologisk (65% økologisk hør og 35% økologisk bomuld). Utrolig lækker og blød kvalitet.

Liewood har brugt en usynlig lynlås til dynebetrækket, Du slipper samtidig for snore og knapper der kan falde af med tiden.

Pris: 999 kr – Bestil økologisk sengetøjet her!

quiz spil, sjove quiz spil, videns quiz spil, quiz spil med viden, quiz spil til vennerne
Leverpostej, jantelov og klaphatte

Når man er gravid er fest, alkohol og sushi sat på pause. Så hvad med et hyggeligt brætspil som de kommende forældre eller den gravide og hendes veninder kan spille mens hun venter på baby kommer.

Leverpostej, jantelov og klaphatte – quizzen om, hvor dansk du egentlig er. Et underholdende spil om at opføre sig som “en typisk dansker”.

Leverpostej, jantelov og klaphatte er et vildt underholdende spil, hvor du får eller mister point i forhold til, hvor typisk dansk du opfører dig… på godt og ondt.

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her


Gaver til gravide, gave til gravide, gaver til kommende mødre, gaver til mor, gaver til kvinder, gravide, oplevelser itl gravide, baby plakater, bøger til gravide
Fandt du ikke den rigtige gave til din gravide kæreste, kone, veninde, eller kollega?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede som gave til den gravide. For at finde den perfekte gave, bør du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvad du mener er en gave, hun vil sætte mest pris på at få i julegave, og måske smugkigge på hvad hun allerede nu har.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets gave til de ansatte være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • Indretning: Mange gravide sætter også pris på at få noget smukt til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg Trendyliving.
  • Gaver til barnet: Når man er gravid, så er der et barn på vej. Hvis du gerne vil give en gave til barnet, så kig f.eks på eurotoys eller sovedyret.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: