25+ gaveideer: Gave til gravide kvinder

Gave til gravide: At blive gravid og vente sig er noget af det største en kvinde kan opleve.

Det er spændingens tid, hvor der hele tiden sker nye ting med kroppen og i barnet udvikling.

Forventningens glæde og nedtællingen til man skal føde/møde sit barn starter fra første dag man bliver opmærksom på man er gravid og ventetiden kan nogle gange virke ulidelig. Hvorfor ikke gøde ventetiden kortere og giv den gravide en masser gaver?

At være gravid er noget af det mest naturlige og fantastiske i verden, og de fleste af os kender en som er gravid. I USA har man altid fejret den kommende mor med et Babyshower. Langsomt kommer den søde traditions fest også til Danmark. Til et Babyshower bliver den kommende mor forkælet med gaver til sig selv, og til sit kommende barn. Et Babyshower er også en god måde for den kommende mor at få anskaffet nogle af de ting hun har brug for i forbindelse med sit kommende barn.

Er din kone, kæreste eller livspartner gravid behøver du dog ikke et babyshower for at forkæle din partner, og mens nedtællingen er i gang er det mange gode og brugbare gaver som du kan glæde moderen til dit kommende barn med.

Gaveideer til gravide – Find gave til gravide her:

 

gratis-baby-plakat-gave-til-gravide

En gratis babyplakat fra Børneværelset.dk

Når en gave er gratis, betyder det man kan give mere end en gave til den gravide.

Børneværelset.dk kan du gratis printe et stort udvalg af gratis baby og børn plakater. For at gøre gaven til den gravide gennemført, bør du naturligvis ramme plakaterne flot ind.

Print gratis babyplakat her

babyenstrosa_e5155bcb-bc40-4901-838b-4a28f58efab1_grande

Babynest i pudderfarve med geometrisk mønster

En Babynest er babyens egen lille rede, og denne rosa farvede babynest er virkelig populær! Specielt på Instagram har den fået meget opmærksomhed af glæde og tilfredse mødre med deres babyer. Forståeligt nok, den pudderfarvet “babyrede” er super flot og med mange moderne snit.

Babynesten er lavet af  100% OEKO-TEX® standard 100 certificeret bomuld. Skummadrassen er i OEKO-TEX® standard 100. Babynesten er produceret i Danmark og ved køb medfølger matchende lagen.

Pris: 899 kr – Gå til shop

graviditetsmassage-helle-thorup-thumbnail-4

Graviditetsmassage hos Helle Thorup

Der findes ikke noget bedre for en gravid, end overraskelser og wellnessoplevelser, hvor kroppen forkæles og bliver løsnet op i en til tider anstrengende periode. Med denne graviditetsmassage hos Helle Thorup i Aarhus masseres hele kroppen nænsomt, og er du faderen til det kommende barn kan du med sikkerhed sætte en masse point ind på goodwill kontoen med denne gave, og nyde den næste herreaften uden frygt for en sur kæreste eller kone.

Pris: 1095 kr – Køb oplevelsen her

de-utrolige-babyer-bog-til-gravide

De utrolige babyer

Om bogen: De utrolige babyer viser dig, hvordan du kan forstå og styrke dit barns fysiske, sociale, følelsesmæssige og sproglige udvikling. Bogen indeholder gode råd om dit barns sikkerhed og gør rede for børns generelle udvikling det første år. En del af bogen er en dagbog, hvor du kan samle dine minder om alt det, dit barn kan lide eller ikke bryder sig om, om hans eller hendes yndlingssange og -historier og om jeres daglige rutiner.Bogen er bygget op omkring de udviklingsmæssige faser: 0-3 måneder, 4-6 måneder og 6-12 måneder og giver enkle og effektive teknikker til, hvordan du kan:- observere, læse og lære om dit spædbarns dagsrytme, signaler og unikke temperament- klare perioder, hvor barnet græder og er uroligt- skabe et børnesikkert hjem- forstå, hvordan dit barn udvikler sig gennem samspillet med dig og dine reaktioner på hans eller hendes signaler- tale “babysprog”, synge og læse for dit barn- stimulere barnets sanser og motorik optimalt- etablere forudsigelige rutiner og ritualer- skabe ro og balance for dig selv og dit barn- få støtte fra andre og inddrage familiemedlemmer og venner i dit barns liv.

Pris: 249,95 kr – Gå til shop

 

shampoo-oekologisk-baby

Økologisk børne Shampoo citrus/aloe vera fra Greenpeople

En dejlig økologisk børne shampoo fyldt med naturlige aktive stoffer der giver barnets’ håret glans og gør det nemt at rede efterfølgende. Den økologiske shampoo er laver med 100% biologisk nedbrydelige stoffer og vegetabilske råvarer. Shampooen har en frisk duft af citrus men indholdet af Aloe Vera styrker og lindrer samt balancerer hudens pH.

Organic Baby & Organic Children produkter blev oprindelig udviklet til Sandra på 2 år, der led af hudallergi. Green People har siden 1997 formuleret økologiske pleje produkter og var med til at forme verdens første standard indenfor økologisk kosmetik, som blev lanceret i 2002 i UK.

Pris: 104 kr – Gå til shop

 

sebra_aktivitetscenter_baby_gym

Sebra Aktivitetscenter Baby Gym

Sebra Aktivitetscenter Baby Gym er dansk design. Det stilrene baby aktivitetscenter er lavet i krydsfiner. Aktivitetscenteret er  konstrueret som en smuk bue, der omkredser barnet og gør legetid på gulvet til en fornøjelse – både for barnet og for de voksne. Baby Gym skaber en tryg atmosfære omkring barnet. Ved hjælp af det påhægtede udviklings- og udforskningslegetøj stimuleres barnet og træner de motoriske færdigheder og koordinationen.

En god gaveide til gravide, som snart skal føde.

Pris: 999 kr – Gå til shop

panda-ha%cc%8andklaede-gave-til-gravide

Liewood Panda Håndklæde

Det bløde håndklæde er med det sødeste panda ansigt på hatten, så når de mindste pakkes ind i håndklædet kan de forvandles til den mest nuttede panda. Håndklædet er lavet i 100% organisk bomuld. Farvet og printet med naturlige farver. En sød gave til gravide og nybagte mødre.

Pris: 279 kr – Gå til shop

 

fit-800x450x100

Sky uro i filt fra Sebra

Smuk håndlavet uro i filt med skyer i blågrå, grøn og hvid fra Sebra. Under skyerne er der også sat filt dråber på. Skyerne og dråberne, som er uld, kan forsigtigt tørres af. Skyer og dråber er sat på en træring foroven. Når du puffer til uroen svæver skyer og dråber rundt. Kan med fordel hænges ved puslebordet, så dit barn kan se de svævende skyer,når det pusles. Mål:22cmx57cm. En af mange flotte uroer, du kan give som gave til gravide.

Pris 349,95 kr – Se den her!

 

2259003

Biograf tur Gavekort

Selvom babyen er på vej, skal der stadig være tid til hygge og til at dyrke parforholdet, og derfor er et gavekort til en biograf tur en perfekt gave til gravide.

Gavekortet inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 289 kr – Køb gavekort her

Økologisk-stofrangle-koØkologisk stofrangle – Ko

En fin gaveæske med en økologisk stofrangle og et stofdyr. Ranglen og stofdyret forstiller en ko. Koen er rigtig fin og i grønne nuancer som både passer til små drenge og piger. Ranglen har en længde på 13 cm. og stofdyret måler 35 cm. Sættet med ranglen og stofdyret er håndlavet og stoffet er i økologisk bomuld og fyldet er majs fiber. Det er allergivenlig og bæredygtig. Sættet er 100% fri for polyester og anden skadelig kemi. Stofranglen og stofdyret er ØkoTex 100 mærket

Pris: 249 kr. – Gå til shop

paradis-gavekort

Paradis Is Gavekort

Hvor mange is kan man nå at spise inden fødslen? Paradis er et sandt paradis for iselskere, og et gavekort er en perfekt gave til gravide. Her kan den gravide også finde lækkerier, hvis vejret viser sig fra sin mindre gavmilde side.

Paradis tilbyder nemlig også et stort udvalg af vellavede kaffevarianter og chokolade. Paradis har lækkerier, der passer til enhver smag – og alt slags vejr.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

 

gaver til gravide, bog til gravide, bøger til gravide, gravide gaver, gode gaver til gravide, bog om at være gravid

Bog til gravide – 40 uger inden

Cana Buttenschøn, blogger og jordemoder, fortæller i “40 uger inden” om alt hvad du har brug for at vide, når du er gravid.

Børn er for mange livets store mirakel. Men graviditet er ikke udelukkende en dans på roser. Du kan opleve kvalme, nye mærkelige madvaner, forstærkede sanser og helt nye bekymringer. Men bare rolig, du er ikke alene.

Cana Buttenschøn har stor erfaring med graviditet og nyfødte fra sin praksis som jordmoder, og ikke mindst som mor til to drenge. I “40 uger inden” deler hun beroligende ud af sin store viden, og giver mange brugbare informationer om alt fra nakkefoldsscanninger til din forandrede krop og psyke samt meget mere.

Pris: 179 kr – Køb bogen her

 

gaver til gravide, bog til gravide, bøger til gravide, gravide gaver, gode gaver til gravide, bog om at være gravid

40 ting du skal vide om din fødsel

Bogen “40 ting du skal vide om din fødsel” er skrevet af jordemoder og blogger Cana Buttenschøn. I denne bog guider hun dig igennem de spændende og skræmmende ting, du kan stå over for under din fødsel.

Selvom man siger, at kvinder er skabt til at føde børn, så er det bestemt ikke altid lige nemt. Dog kan man hjælpe en god fødsel på vej, hvis man sætter sig ind i processen på forhånd og tager nogle centrale valg om, hvordan det skal foregå.

Cana Buttenschøn har derfor med “40 ting du skal vide om din fødsel” skabt en sjov og ærlig bog, der netop ruster dig til fødslen. Og så pointerer hun også, hvor vigtigt det er at glæde sig til den fantastiske rejse, man har foran sig.

Pris: 159 kr – Køb bogen her

gaver til gravide, bog til gravide, bøger til gravide, gravide gaver, gode gaver til gravide, bog om at være gravid

40 uger efter

Det er kæmpe stort, vidunderligt og fantastisk at skulle have et barn. Men pludselig står man med en baby i armene og hvad så?

Når du har født, kommer barslen væltende med søvnmangel, amning, enorm lykke og stor usikkerhed, lortebleer og en krop, som ikke ligner sig selv. Og hvordan var det nu lige med det der parforhold?

I “40 uger efter” tager Cana Buttenschøn dig med rundt i alle afkroge af barselslivet de første 40 uger efter du er blevet forælder. Fra babyens trivsel, ernæring og søvnrytmer til dét at finde de rette ben at stå på som nybagt mor. For tiden på barsel er lige så benhård som den er rosenrød og babyduftende.

“40 uger efter” er en kærlig og uhøjtidelig bog fyldt med gode råd og opbakning til nybagte mødre. Bogen er skrevet af en mor til to drenge, der er uddannet jordemoder og til daglig arbejder som blogger, hvor hun skriver varmt og ærligt om livet med børn.

Pris: 179 kr – Køb bogen her

gaver til gravide, gode gaver til gravide, gravid gave, gaver til gravide kvinder,

Suttekæde med grå prikker

Suttekæde med grå prikker fra SmallStuff. En rigtig fin suttekæde med fine prikker, som passer til det meste tøj og er unisex.

Suttekæden er i 100%ren bomuld med en clips i træ og metal og en silikonering til fastgøirng af sutten.

Pris: 69 kr – Køb gaven her

skaermbillede-2016-12-03-kl-15-59-04

Mini top fra Gonge

Mini top fra Gonge er sjovt udfordrende legetøj som styrker de små børns motorik. Den stimulerer balancen og labyrintsansen.

Her kan snurres, vippes og der kan kravles på den. Selv helt spæde børn kan bruge den med pude indsat. Den er derfor en oplagt gave, både til nyfødt, dåb og de første fødselsdage. Mini top har en sikkerhedskant så de små finger ikke kommer i klemme og børnene ikke slår hovedet. Mini toppen er i slagfast griftfri plast så den kan bruges både ude og inde. Omkreds 68 cm. og en højde på 26,5 cm.Når minitoppen anvendes til de nyfødte er der vigtigt at anvende den pude der kan købes til mini top. Den dejlige bløde pude til minitoppen er perfekt når de mindste skal tumles. Her er det labyrintsansen som virkelig bliver stimuleret. Pude til mini top kan vaskes og så er den skridsikker på bagsiden.

Pris: 329 kr – Gå til shop

lamaze-discovery-book-27126_217161Lamaze Min Første Bog – Rør Og Føl Bog

De bløde og lækre sider byder på venlige skov figurer, farver, teksturer og lyde for at stimulere din baby’s. Bogen har otte sjove sider din baby kan udforske, har forskellige bløde teksturer og laver spændende knitre lyde.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

 

8083490060
Luksusbrunch for 2 personer

Giv en kommende mor en dejlig formiddag med luksus brunch for 2 personer. Hun kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

 

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver

Aroma To-Go 2.0 Termokop

Her er den perfekte termokop til en gravid, som gerne vil have varm kaffe eller te med på farten. Indholdet i koppen bliver holdt varmt – mens du undgår at brænde dine fingre. Praktisk at have med, i et lækkert diskret design der passer til et hav af forskellige aktiviteter.

Aroma TO GO 2.0 er produceret i Tyskland, under bæredygtige forhold. Den er 100% genanvendelig, fri for kemikalier – og så tåler den vask i opvaskemaskine!

Køb gaven her

gaver til gravide, gode gaver til gravide, gravid gave, gaver til gravide kvinder, pusletaske, sort pusletaske

Sort pusletaske

Pusletaske i en flot sort farve eller måske Baby organizer som Reisenthel selv kalder deres taske. En rigtig smart og anvendelig taske, som også særdeles velegnet til weekend turen.

Køb gaven her

 

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne

Au Maison plaid i hvid/sort

Throws Hamam er en ny serie af lækre plaider i 100% bomuld fra Au Maison, perfekt til den kommende mor eller nybagte mor. Mål: 100 x 185 cm

Pris: 149 kr – Køb det her

chanelno5

Chanel – Chanel No. 5

Chanel No 5 er den første duft lanceret af modeskaber Gabrielle “Coco” Chanel og den er blevet beskrevet som “verdens mest legendariske duft”.

Den har en blid blomsterduft med en blanding af moderne blomster med ylang-ylang, rav, iris, patchouli, neroli, jasmin og rose Størrelse: 50 ml. En perfekt gave til gravide, som fortjener lidt “old fashion” luksus fra Chanel.

Pris: 690 kr. – Gå til shopobh-nordica-4010-varmepude-30-x-40-cmOBH Nordica 4010 Varmepude

Giv den kommende mor en varme pude som hun kan bruge til at varme de ømme led.

Varmepuden slukker automatisk efter tre timer og er udstyret med en overophedningsbeskyttelse. Puden måler 30 x 40 cm, er lavet af polyester og tåler maskinvask ved 40 °C.

Pris: 349,95 kr – Gå til shop

 

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger

Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness. En sød lille gavekurv til den kommende mor, der fortjener at få en gave til at forkæle sig selv.

Pris: 114 kr – Gå til shop

 

large_ecooking_haandcreme_75ml

Ecooking økologisk Håndcreme

Måske skal den kommende mor have noget så enkelt som en kvalitets håndcreme.

Ecooking økologisk Håndcreme er en beskyttende, fugtgivende og plejende håndcreme med salvia, morgenfrue og jojoba. Ecooking håndcremen er tilsat de bedste økologisk dyrkede olier og planteekstrakter, som er fremstillet uden tilsætning af parfume. Denne plejende, helende og fugtgivende håndcreme beskytter og plejer hænderne samtidig med, at den fugter og reparerer.
Håndcremen kan bruges af hele familien og til alle hudtyper.

Pris: 122,95 kr. – Gå til shop

 

økologisk hårkur, miljøvenlig hårkure, bedre hårkvalitet, julegaver til gravide, julegaver til kommendemødre, gaver til gravide, gaver til kommende modre, gaver til nybagte mødre, økologisk hårpleje,

True Organic All You Need Is Me

True Organic All You Need Is Me er en intensiv creme, til en ekstraordinær pleje.

Cremen består af 100% naturlige ingredienser, 95% økologiske ingredienser, lavet den parabener, fare, sulfater og mineralske olie og er ikke testet på dyr. Denne creme kan blandt andet bruges til hårkur, lipgloss og mod tør hud.

Pris: 199 kr – Gå til shop

 

kropsolie, Nuxe hårkur, hårkure, plejende olier itl håret

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray, er en skøn tør olie med uendelige anvendelses muligheder.

Olien kan både anvendes i ansigtet, på kroppen samt i håret, hvor den efterlader området velplejet, beskyttet og glasfuldt.

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray er udviklet med et indhold af den innovative olie Tsubaki, der fungerer som et beskyttende lag mod forurening.

Pris: 147 kr – Gå til shop

Masque Me Up Hair Steam Mask, hår maske, hårkur, miqura hårkur,

Masque Me Up Hair Steam Mask

Berigende næringsstoffer som arganolie, silkeaminosyrer, komplekst protein og essentielle urteolier trænger dybt ind i hårets lag via maskens varmende dampeffekt. Masken er god til tørt og skadet hår og efterlader håret med et glansfuldt og sundt look.

En praktisk one-step-kur, der giver dig en premium salonbehandling derhjemme.

Pris: 69 kr – Gå til shop

gaver til gravide, gode gaver til gravide, gravid gave, gaver til gravide kvinder, spisesæt til babyer, gaver til babyer

Spisesæt gaveæske

Spisesæt gaveæske med hundemotiver fra SmallStuff. Spisesættet består af en dyb tallerken, en kop med tud og en ske.

Dyb tallerken: Hvid med blå kant og bunden er blå med et motiv af en hund som skal til at spise mad af hundemadskålen

Kop med tud: koppen er hvid med små hunde hoveder i blå på. Koppen har 2 hanke. overdelen med tuden er i blå.

Ske: Blå med en lille hund nederst på skeen. Spisesættet er i melamin. Det fine  spisesæt i gaveæske er en rigtig god gaveide til kommende mødre.

Pris: 129 kr. – Gå til shop


Fandt du ikke den rigtige gave til din gravide kæreste, kone, veninde, eller kollega?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede som gave til den gravide. For at finde den perfekte gave bør du derfor gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er hun vil sætte mest pris på at få i julegave, og måske smugkigge på hvad hun allerede nu har.

  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde hos gravide, da det giver dem mulighed for at benytte gaven, når de har overskud til det. Smartbox tilbyder en lang række gavekort, som er perfekte som gave.
  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets gave til de ansatte være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • Indretning: Mange gravide sætter også pris på at få noget smukt til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: