20+ gaveideer – Gaver til Farmor

Gaver til Farmor: Farmor er den sødeste person i verden, og derfor fortjener hun verdens bedste gaver, både i hverdag og til jul.

Farmor er fars elskede mor, og selvom hun fortjener de bedste julegaver, så er det ikke ens garanti med det er nemt at finde en gave til farmor.

Når man skal købe gave /gaver til sin farmor bør man tænke på hvad hun vil blive glade for at få, og hvad hun normalt sætter pris på i sin hverdag. Julegaver til farmor bør reflektere, hvad hun holder af i sin hverdag og hendes hobbyer. Hvis hun f.eks elsker te, så køb nogle lækre tekopper. Elsker hun at bage, så overvej at give hende en spændende oplevelse til et bagekursus, elsker hun at strikke, så giv hende nye strikkepinde og hvis hun pris på klassisk design fra sin egen barndom, så køb en flot design klassikere som f.eks Hoptimisterne, eller Royal Copenhagen.

Her er vores bud på gode gaver til farmor:

500x0

Farmor – minder og gemmer

Det er sjovt at give sin historie videre til de næste generationer, og det er sjovt for børnebørn at lære om deres familie, fra en tid de ikke selv har oplevet.

Med “Farmor – minder og gemmer” er der mulighed for at lave en næsten helt uundværlig scrapbog. Enhver farmor kan dele sine minder, erfaringer, tanker og holdninger med sit barnebarn, og på den måde kan barnebarnet lære sin farmor bedre at kende. Bogen består af 7 kapitler, hvor der er plads til ord, billeder og hvor der skal svares på spørgsmål. En perfekt gave til farmor til jul eller fødselsdag.

Pris: 159 kr – Bestil bogen her!

farmor

Farmor fortæl nu – giv dine erindringer videre

“Farmor fortæl nu” er den ultimative scrapbog, lavet af Elma Van Vliet til farmødre, der nu har muligheden for at dele sine erindringer med deres børnebørn. Et liv er langt, og mange minder forsvinder, den dag et menneske går bort, men med “Farmor fortæl nu” er der en glimrende grund til at sætte sig ned og mindes sin historie – for at give den videre. Bogen er fyldt med gode spørgsmål, der skal besvares, og der er mulighed for at sætte fotos og andet ind. Det kan betyde meget at kende sin families historie, og så er det også sjovt at få at vide, hvordan farmor var, da hun var lille, og hvad hun har oplevet i løbet af sit lange liv. En skøn gavebog til farmor.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

chanelno5

Chanel – Chanel No. 5

Chanel No 5 er den første duft lanceret af modeskaber Gabrielle “Coco” Chanel og den er blevet beskrevet som “verdens mest legendariske duft”. Den har en blid blomsterduft med en blanding af moderne blomster med ylang-ylang, rav, iris, patchouli, neroli, jasmin og rose Størrelse: 50 ml. En perfekt gave til farmor, som fortjener lidt “old fashion” luksus fra Chanel.

Pris: 719 kr. – Gå til shop

 

oplevelser til ham, oplevelser til hende, julegave oplevelser, oplevelser til jul, oplevelser i julegave, meyers bageskole
Bagekursus hos Meyers Madhus

Om kurset:

På kurset arbejdes der med de mest interessante, aromatiske meltyper og der bliver gået i dybeden med surdej. Resultatet bliver et fantastisk stykke Grantoftegårdbrød og en masse ny bagekundskab.Generelt er der i oplevelsen fokus på, hvordan brødene kan varieres, både hvad angår ingredienser og teknikker. For eksempel vil farmor lærer at bage i både metal- og træforme, at bruge hævekurve og meget andet.

En fantastisk oplevelsesgave til farmor, som gerne vil udfordre og udvikle sine kundskaber i hjemmebageriet.

Pris: 1200 kr – Gå til shop

 

kaffebord-5

Sønderjysk Kaffebord på Gram Slot

Hvis du gerne vil finde en helt perfekt oplevelsesgave til farmor, så er der vist ingen oplevelsesgave mere perfekt en Sønderjysk Kaffebord på Gram Slot. Det sønderjyske kaffebord er et sagnomspundet og landskendt fænomen, der startede i 1870’erne. Dengang var Sønderjylland under tysk styre, og det var forbudt for det danske mindretal at have selskaber med alkoholudskænkning, da Preusserne mente, at det ville løsne de dansksindede tungebånd. I stedet opstod det sønderjyske kaffebord, der hurtigt udviklede sig til en konkurrence landbokonerne imellem, og blev på den måde til det prægtige orgie af kager, som det er i dag. Forkæl farmor med denne oplevelse.

Pris: 150 kr – Køb oplevelsen her

 

6cd3b2c82553b82628a08b4fc440548a

 

 

Krus med pixelhjerte og farveskift

Lækkert krus med et sejt pixelhjerte à la gamle tv-spil! Når du hælder en varm drik i kruset, bliver det sorte hjerte pludselig rødt. En sød gave til Farmor!

Pris: 99 kr – Gå til shop

 

2259003

Biograftur Gavekort

Et gavekort til en oplevelse er altid en gave som skaber glæde, og hvis du gerne vil have farmor med i biografen, så er et gavekort til en biograftur for 2 personer en oplagt gave til farmor. Biograftur gavekortet kan bruges af alle, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer. biograf gavekortet er en af mange gode good times gavekort gaver til farmor.

Pris: 289 kr – Køb gavekort her

oplevelses gaver, gaver med oplevelser, oplevelser til mormor, oplevelser til farmor
Kokkeskole hos Det franske køkken

Gaven til farmor er en dejlig aften med godt humør og gastronomiske oplevelser. Har hun med hang til god mad, men som godt kunne trænge til at få forbedret kokkeevnerne? Med denne oplevelse, slår Bruno Lecanu og Det Franske Hjørne dørene op og inviterer indenfor til en aften med fokus på fransk madlavning, med alt hvad det indebærer inklusiv vin og andre drikkevarer. Kokkeskolen giver gavemodtager muligheder for at udvide din gastronomiske horisont og hygge dig i godt selskab.

Kokkeskolen sluttes selvfølgelig af med spisning af den fantastiske mad, der er blevet lavet i løbet af aftenen.

Pris: 1100 kr – Book oplevelsen her

 

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkelegRøde rengøringstøfler

Skal Farmor have det sjovt men hun gør rent? Så skal du købe røde rengøringstøfler til hende. Sweeping Slippers ”slipper” man for at finde gulvskrubben frem. På med tøflerne, og glid rundt omkring på gulvet, så bliver det skinnende rent!

Pris: 69 kr – Gå til shop

 

902011-3-l-m_1
Lund Copenhagen Marguerit halskæde
Elegant Marguerit halskæde fra LUND Copenhagen i forgyldt sølv med hvid emalje. Fronten på kæden viser 3 samlet margueritter i en linje. Kæden er perfekt til både selskabskjoler eller almindelige skjorter eller trøjer. Materiale: Forgyldt sølv, Emalje.

wellness-oplevelse-massage

Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

Giv Farmor en pragtfuld massage til at skabe øget velvære og livskvalitet. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led. Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen. Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen. Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min.45 minutter.

Pris 395 kr – Køb massage gavekortet her!

 

floedebollekursus-social-foodies-8
Flødebollekursus

Fortjener farmor en fed oplevelse, og bør hun lærer at lave flødeboller til alle børnebørnene? Så giv hende et flødebolle kursus i julegave.

Kurset indeholder alt hvad du skal bruge i køkkenet, og når du er færdig, får du selvfølgelig lov til at tage dine flødeboller med hjem. Stemningen til kurset er hyggelig, hvorfor det også er en oplevelse, der er perfekt til at glæde Farmor med.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsesgaven her

 

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 10.46.52

Elizabeth Arden Untold

Parfume nyheden 2015 fra Elizabeth Arden er Untold og er over 2016 blevet en kæmpe succes. Den har noter af pink peber, bergamot, pære og cassis, midterste noter er egyptiske jasmin og gardenia, base og noter af patchoulir. Størrelse: 100 ml. En velduftende gave til farmor.

Pris: 395 kr – Gå til shop

 

SEIN Vinkel 4 Lysestage til advent

SEIN Vinkel lysestage er en dekorativ og moderne lysestage i et minimalistisk design perfekt til det moderne hjem. Den smukke Vinkel 4 lysestage vil både sprede masser af lys og hygge i hjemmet og give din boligindretning et elegant udtryk. Den fine lysestage er fremstillet i jern og har dekorative manchetter, som er belagt i enten krom, kobber eller messing.

Gå til shop

 

8083490060
Luksusbrunch for 2 personer

Giv søde farmor en dejlig formiddag med luksus brunch for 2 personer. Farmor kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, som man på nogle caféer vil have mulighed for at bytte ud med friskperlende, mousserende vin.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

 

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger

Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness. En sød lille gavekurv til farmor, der fortjener at få en gave til at forkæle sig selv.

Pris: 109,95 kr – Gå til shop

 

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen

Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

Her er gaven til Farmor, der er træt af at gøre rent: Angry Mama er så rasende på snavset, at hun koger! På en nem og miljøvenlig måde renser hun en snavset mikrobølgeovn. Hæld eddike og vand i og sæt hende ind i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter tørrer du simpelthen alt snavset af!

Pris: 59 kr – Gå til shop

 

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50

Lives bekræftende emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil.

Pris: 99 kr – Gå til shop

 

bog-om-slaegtsforskning

Slægtsforskerens ABC – en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i slægtsforskning. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, lægdsruller, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m. Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med slægtsforskning på arkiverne og på internet, samt hvordan man afslutter sin slægtsforskning med udarbejdelse og udgivelse af en slægtsbog.

Pris: 159,95 kr – Gå til shop

 

karikatur-familie-foto

Karikatur foto af familien

Hvis farmor fortjener en utrolig personlig gave, hvorfor så ikke give hende en karikatur af familien, hendes hund, hende selv og farfar eller noget helt tredje.

Soankarikatur.dk tegninger personlige karikatur tegninger efter ønske – Læs mere her

Hæklebøger

Hvis Farmor kan elsker at hækle men mangler inspiration til nye projekter, så er en hæklebog en god gave. Hæklebøger er egnet til både begyndere, øvede og erfarne. Populariteten inden for hækling er steget markant de seneste år, hvilket har gjort det naturligt, at der er kommet flere og flere bøger om emnet. Der er rigtigt mange designere, som bruger tid og ressourcer på at skrive bøger til de mange hækleentusiaster i Danmark. Hæklebøgerne sælges fra 50 kr.

Find hæklebøger her

 

Bøger med strikkeopskrifter

Er farmor mesterstrikkeren der kan strikke alt. Rito.dk har et stort udvalg af bøger, som er blevet udgivet af nogle af de mest anerkendte danske forlag og designere. Det er bøger, som du med fordel kan bestille, hvis du er klar til at udforske nye opskrifter inden for strikning. Bøgerne er opdateret med de nyeste og mest moderne strikkeopskrifter, som appellerer til forskellige behov. Dermed er der helt sikkert også en bog, som du vil finde interessant på baggrund af dine ønsker og behov.

Find strikkebøger her

Reisenthe Trolley indkøbsvogn

Gaven til farmor, som går ned og køber ind. Med denne indkøbsvogn kan hun handle stort uden at ødelægge ryggen. Tasken har justerbare håndtag og ekstra store hjul. Tasken har et stort rum og en lomme på siden med plads til en paraply. Tasken indeholder en køleboks med lange hanke.

Køb Trolley indkøbsvognen her

Reisenthel Carrybag indkøbskurv

Modellen er lavet robust og har en aluminiums hank. Den har et stort overordnet rum, med en lynlås lomme. Derfor er den super god som indkøbskurv og som picnickurv. Kurven kan klappes sammen, så den intet fylder.

Køb Carrybag indkøbskurven her

 

mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Fandt du ikke den rigtige gave til farmor?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener farmor vil sætte mest pris på at få i julegave. Her er flere forslag til gaver til farmor.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff, som har et kæmpe udvalg af skøre men alligevel brugbare ting.
  • Indretning: Farmor sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøger Trendyliving

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: