40+ gaveideer: Gaver til 2 årige drenge

Gaver til 2 årige drenge: Når man er 2 år, så er verden stadig spændende og ny. Man er ved at forme sin personlighed, men man er også stadig meget afhængig af hjælp fra mor, far og venner.
Når man skal give en gave til 2 årige drenge kan det være en udfordring at give en god gave, som han ikke vokser fra med det samme.

Når et barn er 2 år, så er stimulering en stor del af barnets udvikling, og det kan derfor være en god ide at give en gave som både er sjovt men samtidig også stimulerende for ham.

Gaveideer til gaver til 2 årige dreng:

legekoeretoej-swingcar_5040xxSwingcar

SwingCar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til børn. SwingCar styrker barnets motorik og koordinationsevne, gennem leg. SwingCar bruges i institutioner landet over. SwingCar bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år. Da køretøjet kan bruges af børn op til 6 år, vil denne swingCar vække glæde i mange år. Swingcar kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Mange kender allerede SwingCar fra institutionen, som for længst har set, den gode motorik træning, den byder på. SwingCar fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater.

 Pris: 379 kr – Køb Swingcar her

le-toy-van-my-first-wooden-tool-bench-ltv448_325863

Le Toy Van – Min første værktøjsbænk

Den flotte værktøjsbænk fra Le Toy Van indeholder masser af spændende værktøj for den lille håndværker – Bl.a. en boremaskine og en rundsav der ligger op til mange timers leg. Inde under bordpladen finder du en praktisk opbevarings-hylde til værktøjet + to plader med bolte og skruer. Perfekt gave til 2 årige håndværker drenge, som vil være ligesom far.

Pris: 799,95 kr – Gå til shop

ref-1322063-just-think-toys-bathblocks-water-blocks-ball-run-21-pcs-reusable-storage-bag-iii-w150-h150-crop

BathBlocks badelegetøj

BathBlocks byggesæt (21 dele) med vandbane til badet er virkelig underholdende badelegetøj, som består af flydende byggeklodser der klistrer når de kommer i vand. BathBlocks er præmierede og patenterede produkter og har allerede en stor fanskare i både børn og voksne i USA. BathBlocks gør det ekstra sjovt at gå i bad og er også en rigtig god gaveide. Bath Blocks stables som almindelige byggeklodser, men når de bliver våde hænger de sammen som magneter og klæber også fast på de fleste typer væg i våd tilstand. BathBlock er nemmet at bruge, sjove at lege med og stimulerer fantasien og giver utallige muligheder for leg. BathBlocks begynder byggesæt med store klodser, der kan sammensættes frit efter egen fantasi – eller klæbes op på fliserne! BathBlocks er fremstillet i hårdt (men super let) skum, fri for phthalater og andre skadelige stoffer.

Pris kr. 249 kr – Gå til shop

9788711513941

Peter Pedal bøger

Når man er barn, og ikke selv har lært at læse, så er en god bog til oplæsning en af de bedste ting i verden. Peter Pedal bøgerne har været populære i flere generationer.  Peter Pedal er en abe og hans ejer/bedste ven er “manden med den gule hat”. Igennem årene har Peter Pedal været hovedpersonen i en række billedbøger af det tyske kunstnerpar H. A. Rey og Margaret Rey. Bogen De allerbedste historier med Peter Pedal indeholder 12 klassiske historier: Peter Pedal og fødselsdagsfesten, Peter Pedal besøger en chokoladefabrik, Peter Pedal i legetøjsbutikken, Peter Pedal bager pizza, Peter Pedal hos tandlægen, Peter Pedal besøger en brandstation, Peter Pedals første skoledag, Peter Pedal bager pandekager, Peter Pedal opdager en dinosaur, Peter Pedal besøger en boghandel, Peter Pedal på telttur, Glædelig jul, Peter Pedal!

Pris:  249,95 kr Køb bogen her

lego-duplo-emergency-fire-station-lego-10593_322119

LEGO Duplo Brandstation

 Et stort hit i vuggestuen når man er en 2-årig dreng! Ding, ding, ding! Kur ned af den glatte sliske, hop op i vognen, sæt sirenen i gang, og tænd for de blinkende lygter. Den seje brandstation har alt det, en god brandmand skal bruge for at få arbejdet gjort. Lad os komme i gang med at slukke ildebrand! To LEGO DUPLO figurer af brandmænd medfølger.  Alder 2 – 5 år.

Pris kr. 529 kr – Gå til shop

joki-haengestol-til-boern

Joki hængestol til ungerne

De dråbeformede hængestole fra JOKI/La Siesta er perfekte til børneværelset og til at skabe små huler for børnene. Når børn gynger stimuleres deres vestibulærsans som blandt andet hjælper dem med at lære bedre og hurtigere. Hængestolerne anbefales fra 3 års alderen, men de er også virkelig et hit når man er 8 år! hængestolene kan holde op til 80 kg, så den kan anvendes i rigtig mange år. En skøn julegave til børn og børnebørn.

Pris: 749 kr – Gå til shop

teletubbies-talking-dipsy-soft-plush_340436

Teletubbies – Snakkende Dipsy Bamse

Denne søde bamse med Teletubbies Dipsy kan både tale og lave små lydeffekter. Du skal bare trykke på hans mave, og så snakker han med den originale stemme fra TV-serien! Mål: 14 x 9,5 x 30cm. En af flere søde teletubbies gaver til 2 årige.

Pris: 169,95 kr – Gå til shop

bondega%cc%8ardsdyr-gratis-plakat-818x1157

Print en Gratis Bondegårdsplakat

En flot plakat med bondegårdens dyr. Plakaten kan printes gratis på Børneværelset.dk, som også tilbyder et stort udvalg af andre Gratis børneplakater. Ram plakaten flot ind og giv den i gave til 2 årige drenge.

Download gratis her

le-toy-van-honeybake-cash-register-ltv295_247541

Le Toy Van Legetøj Kasseapparat

Virkelig flot rødt kasseapparat i træ fra Le Toy Van. Kasseapparatet er udført i samme høje kvalitet, som alt andet fra Le Toy Van. Kasseapparatet har bløde knapper, en pengeskuffe der kan springe op, en træ bon, samt papir og træpenge. Mål: 30x49x34 cm.

Pris: 309,95 kr – Gå til shop

 gulv_tal

Babytrold – Gulvpuslespil

10 stk. brikker er i flotte blandede farver med tallene 0-9. Gulvpuslespillet er lavet skum og giver et farverigt og stødabsorberende underlag til leg. Brikkerne kan bruges som afmærkning af legeområde og begrænse støj fra legetøj, der rammer gulvet. Materialet isolere desuden mod kulde fra gulv og beskytter gulvet for ridser. Mål 33×33 cm.

Pris: 134 kr. – Gå til shop

Wform-verdenskort

Wform verdenskort

Plakatten viser på en sjov og anderledes måde børnene hvordan verden ser ud, og hvilke dyr, der bor hvor i verden. Selve plakatten måler  50 x 70 cm.

Pris: 325 kr. – Købe den her

brio30332_1BRIO Dachsie Trækhund

Det skønneste klassiske trækdyr fra BRIO. Børnene vil elske at gå tur med den fine gravhund Dachsie. Dachsie hunden måler 20 x 9,3 x 8,8 cm. og er i smukt sortlakeret træ. De fine røde hjul og gule ører giver det sidste pift, og den gule knop for enden af halen vil underholde de mindste. Gravhunden fra BRIO blev født i 1953 og har været elsket af børn lige siden.

Pris: 109 kr – Se Brio Trækhund her

9788702158144

Bogen om Gummi Tarzan

Gummi Tarzan er historien in Ivan Olsen. Ivan Olsen er ikke ret stor. Han er nærmest lille og tynd – og ikke særlig pæn. Han er heller ikke spor stærk og kan ikke tæve nogen.Til gengæld får han selv en masse tæsk og somme tider buksevand. Ivans far prøver at gøre Ivan til et rigtigt mandfolk. En ægte Tarzan. Men ingenting hjælper.´Øv,´ råber hans far til sidst. ´Du er en værre Gummi-Tarzan!´ Sådan får Ivan sit navn, men der skal et tilfældigt møde med en heks til, før der vendes op og ned på alting for Ivan Olsen. En af mange gode bog gaver til 2 årige drenge.

Pris: 149,95 kr Køb bogen her

Find flere børnbøger her

økologisk modellervoks, modellervoks økologisk
Økologisk modellervoks i 4 bøtter á 150 g

Økologisk Modellervoks som fås i 3 forskellige farve sammensætninger. Sæt 1: rød, gul, grøn og blå Sæt 2: rød, hvid, sort og brun. Den økologiske modellervoks er god til mindre børn p.g.a dens bløde konsistens. Modellervokserne er adskilt i bøtterne, så behøver alle farverne ikke at blive blandet sammen. Modellervoksen fra Ökonorm og den er lavet uden nogen form for sundhedsskadelige stoffer og er farvet med levensmiddelfarve. Materialer i modellervoksen er alle ugiftige og nemme at vaske af huden.

Pris: 89 kr. – Gå til shop

tranq-lilla-1

Twilight Turtle Natlampe

Natlampen forvandler børneværelset til en vidunderlig stjerneklar nattehimmel. Twilight skilpadden kan vise nattehimlen i hele 3 forskellige farver: blå, rød og grøn. Der medfølger en stjerneguide til skildpadden, så forældre kan finde de mange stjernebilleder. Natlampen har desuden en automatisk sove funktion, således at den automatisk slukker efter 45 min.

Pris: 299 kr – Se Twillight Turtle lampen her!

Cama-Copenhagen-Drawstring-Bag-Dusty-Blue

CAMA Copenhagen – Dusty Blue Børnetaske

Den Dusty Blue børnetaske fra CAMA Copenhagen er fremstillet i en vandafvisende softshell i grå og okseskind i en støvet petroleumsblå. Designet er rent og enkelt og tasken kan bruges af både piger og drenge. På indersiden er tasken foret med bomuld. Længden på stropperne kan justeres og dermed kan barnet have glæde af den i lang tid. Tasken måler 30 x 22cm.

Pris: 229 kr – Gå til Shop

Bloomingville-Sættekasser-Mint

Sættekasser fra Bloomingville

Kvadratiske sættekasser til børneværelset fra Bloomingville. Disse er malet mint udenpå, og indeni er der print med søde motiver. Perfekt til drengeværelset. De fine kasser kommer i et sæt af 2 stk. Vægophæng bagpå. Måler: Lille: 25 x 25 cm. og 19 cm. dyb ogStor: 28 x 28 cm. og 21 cm. dyb. Sættekasser af forskellige art er gode gaver til 2 årige.

Pris: 599 kr – Se dem her!

sos-brandbil-lyslyd_319499

Legetøjs Brandbil Med Udrykning Og Blå Blink

Stor flot brandbil med lys og lyd. Yderligere har brandbilen alt hvad en brandbil skal have: stige som selvfølgelig kan hejses og dreje rundt, en brandslange der kan sprøjte med vand og slukke alverdens store brande! Hjælp hvor du kan og sluk byens brande! En af mange fede gaver til 2 årige drenge! Mål: 31 cm. En brandbil er altid en gave 2 årige drenge bliver glade for.

Pris: 149,95 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-03-kl-15-24-45

Fruit Puslespil Trælegetøj

Når man er 2 år skal man øve sin motorik. En af måderne er med former og farver der skal passe sammen. Frugt pulsespiller er lavet i træ og CE-mærket. Pulsespil er altid gode gaver til 2 årige.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

økologisk-fingermaling12 stk økologisk fingermaling

Fingerfarve er perfekt når ungernes finmotorisk skal udfordres. I sættet med 12 stk økologisk fingermaling er der fingerfarver i rød, gul, grøn,  blå, orange, hvid, sort, brun, rosa, pink, lilla og aqua blå i plastbøtter á 150 g.Fingermalingen er vandbaseret, kan fortyndes og blandes på tværs. Fingermalingen har  en ‘cremet’ kvalitet der gør at de klare farver ikke ‘løber’. Den økologiske fingermaling kan bruges på papir, træ, hårdkogte æg og glas med pensel eller fingrene. Efter brug kan farverne nemt vaskes af. Kommer farven på tøj, skal den bare tørre hvorefter den kan gnubbes af. Fingermaling er en perfekt gave til 2 årige, da det er sjovt og anderledes for dem.

Pris: 125 kr – Gå til shop

vaegur-piratskib-fairtrade-boernevaerelse

Piratskibet

Et sejt vægur til alle drenge som elsker piratudstyr. Væguret er et fairtrade produkt. Diameter: 29 cm. Et ur er en god gave til 2 årige drenge

Pris: 100 kr – Se det her!

baby-sengetoej-raeve-print-fit-800x450x100

Freds World BABY sengetøj – Ræve

kønt baby sengetøj med ræve fra Freds World. Sættet er som altid 100% økologisk, GOTS certificeret bomuldskvalitet. Sættet er med små ræve på den ene side, og kan vendes, så der er en stor ræv på den anden side,med søde ræve ører stikkende op foroven. Sættet er i orange, blå, sort og hvid farvenuancer. Leveres med trykknapper lukning og i matchende stofpose. MÅL:70x100cm. Fås også i junior og voksen str. Sengetøj som Gaver til 2 årige drenge glæder både barnet og forældrene.

Pris: 299 kr – Gå til shop

fit-800x450x100

Liewood morgenkåbe – Grå kanin

Kanin badekåbe fra Liewood er lavet i 100% organisk bomuld, og er derfor rigtig dejlig blød og lækker. Badekåben er perfekt til de mindste efter badetid, inden sengetid eller om morgenen, hvor man går rundt og hygger.  Badekåben har et kanin ansigt og kaninører på hætten, og små lommer foran.

Pris: 449 kr – Gå til shop

fit-800x450x100-ballon-lampe

Ferm Living lampe – Grå luftballon

Ny fin lampe fra danske Ferm Living formet som er formet som en luftballon. Lampen er perfekt på børneværelset som natlampe eller til at skabe hygge. MÅL:26,5×34,5cm. Lampen er en af mange gaver til 2 årige fra Ferm Living.

Pris: 499 kr – Gå til shop

gaver-til-2-a%cc%8arig

Mini top fra Gonge

Mini top fra Gonge er sjovt udfordrende legetøj som styrker de små børns motorik. Den stimulerer balancen og labyrintsansen. Her kan snurres, vippes og der kan kravles på den. Selv helt spæde børn kan bruge den med pude indsat. Den er derfor en oplagt gave, både til nyfødt, dåb og de første fødselsdage. Mini top har en sikkerhedskant så de små finger ikke kommer i klemme og børnene ikke slår hovedet. Mini toppen er i slagfast griftfri plast så den kan bruges både ude og inde. Omkreds 68 cm. og en højde på 26,5 cm. Gaver til 2 årige drenge bør være sjove, og det er mini top fra Gonge.

Pris: 329 kr – Gå til shop

skable-klodser-til-boern

Djeco stableklodser

Klassiske stableklodser fra Djeco i meget kraftig pap, med de flot tryk. På en af siderne kan man lære at tælle fra 1 til 10. Består af 10 klodser. Den største klods måler 15 x 15 cm.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

stable-klodser-boern

Djeco stable klodser, Topanifarm

De klassiske originale stable klodser fra Djeco hvor der medfølger 6 søde dyr i plast. Klodserne er alle omdannet til små “hundehuse”, så hvert dyr kan bo i sin egen klods. En af mange gode gaver til 2 årige drenge.

Pris 169,95 kr – Køb stable klodser her

tinti-badefest

Tinti badefest, 3-pak

Den perfekte pakke fra Tinti til en stor badefest. I pakken er nemlig både en farvetablet, et knitrebad og en pose med små farvede sæbefigurer til at drysse henover vandet. Alle sjove produkter der bringer glæde hos barnet og badet til ren fornøjelse. Smitter ikke af på fliser, badekar eller huden Lavet på grønsagsbasis, uskadelig for miljø og helbred, yderst hudvenligt. Uden parabener og konserveringsmidler

Pris: 39,95 kr – Køb Tinti badefest her

hippietipi-antracite-fritte

Roommate Hippie Tipi telt – antracit

Fint Roommate Hippie Tipi telt. Giv en 2 årig sin helt egen hule, som han kan gemme sig i, i mange år i fremtiden. HippieTipi teltdug er kraftig Økologisk GOTS certificeret bomuldskanvas. Hippie Tipi er sammenfoldelig, som gør det nemt at opbevare under sengen, bag en dør eller i et skab. En af de fedeste gaver til 2 årige fra Roommate

Pris: 1195 kr – Gå til shop

minions_328751

Minions Filmen

Om filmen: Siden tidens begyndelse har Minions tjent (og ved et uheld udryddet) historiens mest grusomme skurke. Da deres seneste eksplosive fejltagelse efterlader dem uden nogen ond leder, bliver Minions alvorligt deprimerede. Nu hvor stammen står over for kollaps, begiver tre usandsynlige helte – Kevin, Stuart og Bob – sig ud på en rejse for at finde en ny, stor boss. Da deres mission fører dem til deres næste potentielle mester, Scarlet Overkill, står vores tre helte over for deres største udfordring nogensinde: At redde hele minionheden… Fra udslettelse! En af flere fede film gaver til 2 årige drenge.

Bestil DVD -Minions her!

Bestil Blue Ray – Minions her!

inderst-inde_331170

Inderst Inde Filmen

Om filmen: Fra de kreative skabere hos Disney Pixar kommer nu en sjov. varm og usædvanlig “følelsesfilm”, som anmelderne elsker. Ser du nogensinde på folk og undrer dig over hvad der foregår i deres hoved? Disney Pixars Inderst Inde tager dig med på en rejse gennem sindet, for at give svaret på det spørgsmål. I den 11-årige Rileys hjerne arbejder fem følelser på hovedkontoret, ledet af optimisten Glæde. Hun gør alt for at Riley skal forblive lykkelig, hvad der end sker, og ved sin side har hun de andre følelser Frygt, Vrede, Afsky og Triste.

Bestil DVD -Inderst Inde her!

Bestil Blue Ray – Inderst Inde her!

Bestil Blue Ray 3D– Inderst Inde her!

30-030170_360
Brio Gyngehest

Brios gyngehest er en solid klassiker. Gyngehesten er lavet i hvid med gule pletter, gult håndtag, rød seletøj og naturfarvet sæde. Gyngehesten er inspireret af BRIOs første gyngehest fra 1907.  Et klassisk stykke trælegetøj, som aldrig går af mode.

Pris: 600 kr  – Se Brio gyngehest her

zoo-dyr-gratis-boerneplakat

Print en Gratis Zoo plakat

En flot plakat med Zoologiskhave dyr. Plakaten kan printes gratis på Børneværelset.dk, som også tilbyder et stort udvalg af andre Gratis børneplakater. Ram plakaten flot ind og giv den i gave til 2 årige drenge.

Download gratis her

gl797-goodnight-light-kaktuslampe-w490-h490

Goodnight Light kaktuslampe

En dekorativ og sjov lampe som vil skabe en rigtig hyggebelysning på børneværelset. Lampen er fra Goodnight Light, lavet i formstøbt vinyl og udformet som en flot kaktus i lys grøn med orange blomster. Passer til både små og store børn – og voksne! Bruger 12V/2W LED pære- medfølger. Måler 38 x 25 cm.

Pris: 799,95 kr – Gå til shop

gl819-goodnight-light-dinolampe-groen-w490-h490

Goodnight Light dinolampe

Fantastisk lampe fra Goodnight Light designet som stor dinosaur med masser af flotte detaljer. Lampen er en vidunderlig blanding af nostalgi og det moderne og vil passe ind til enhver stil på børneværelset. Dinolampen spreder et dæmpet og hyggeligt lys og er perfekt som natlampe. Måler 38 x 25cm.

Pris: 849,95 kr – Gå til shop

ferm-living-fox-lamp-roeget-eg-boernelampe-sengelampe-fit-480x1000x100Ferm Living Fox Lamp Røget eg

Denne seje ræve lampe er et godt valg som gave til børn. Lampen er i flot design med et børnevenligt udtryk. Den hyggelige belysning fra lampen kan danne rammen om mange hyggelige stunder med dit barn, hvor I læser en god historie eller synger festlige børnesange.

Lampen er en af de sikreste på markedet, da LED-pærerne er utilgængelige i en boks. Derved kan de små børnefingre ikke pille ved dem. Desuden er lampen meget energibesparende og miljøvenlig.

Pris: 499 kr – Gå til shop

spiderman-reol

Spiderman bogreol

Denne smarte reol i MDF med SpiderMan har hængemapper i stof til opbevaring af alle børnenes ynglings bøger. Rigtigt fint design til det seje drengeværelse og en perfekt gave til 2 årige drenge der elsker spiderman.

Pris kr. 399 kr – Gå til shop

spiderman-sofa

Spiderman sovesofa

Super flot oppustelig Spider-Man sovesofa. Lige til at folde ud og tage et hvil på. Betrækket kan let afmonteres og vaskes. Produktmål: 26 x 68 x 105 cm.

Pris kr. 349 kr – Gå til shop

resizepic

Lego Klods til opbevaring Mørkegrøn

Praktisk kasse formet som en LEGO-klods. Brug den til at opbevare alle LEGO-klodser og yndlingslegetøjet i. Produktmål: 18 x 25 x 12.5 cm. Perfekt gave til 3 årige drenge, der elsker lego.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

dyretrofæ hoved, dyretrofæ bamser, dyretrofæ bamsehoveder, bamsehoveder dyretrofæ, sjove dyretrofæ med bamsehoveder, bamsehoved, bamsehoveder til væggen, vægpynt til børneværelse, indretning af børneværelset, dyretrofæ næsebjørn,

Næsehorn dyretrofæ

Et flot brunt næsehorn lige til at hænge på væggen i børneværelset. Næsehornet er et ægte bamsehoved.

Pris: 369,95 – Gå til shop

dumbo-specialudgave-disney_31508

Disneys Dumbo

Da den lille elefant Dumbo kommer til cirkus for første gang, bliver han drillet på grund af sine store ører. Hans ven, musen Timothy, gør sit bedste for at hjælpe ham, men de store ører skaber hele tiden nye problemer. Men så pludselig en dag opdager de, at Dumbo har et skjult talent: han kan nemlig flyve! Disney filmen Dumbo har vundet en Oscar.

Pris: 99,95 kr – Køb Dumbo her

peter-pan-disney_2829

Disneys Peter Pan

Eventyret begynder den nat hvor Peter Pan flyver ind ad vinduet hos familien Darling for at lede efter sin skygge. Her møder han de tre Darling søskende, som han og Klokkeblomst tager med til Ønskeøen; en fantasiverden med masser af spænding, magi, indianere og havfruer. Men også Peter Pans fjende nummer et, Kaptajn Klo, er der sammen med sine sørøvere. Peter Pan er historien om den flyvende dreng, der ikke vil være stor, og som viser os at barndommens drømme kan leve evigt.

Pris: 99,95 kr – Køb Peter Pan her

junglebogen-diamond-edition_243309

Junglebogen

Junglebogen er en af Disneys mest populære film gennem tiderne. Inspireret af Rudyard Kiplings bøger, byder Junglebogen på en spændende og morsom historie med masser af herlig musik, der bare swinger! Da rygtet spredes om, at den grusomme tiger Shere Khan er tilbage i junglen, beslutter panteren Bagheera sig for, at bringe jungle-drengen Mowgli i sikkerhed i menneskebyen. Men Mowgli bryder sig ikke om idéen, for junglen er hans hjem! Han stikker af og møder den sorgløse bjørn Baloo, som umiddelbart påtager sig at lære Mowgli alt han ved om hvordan man klarer sig i den vilde jungle.

Pris: 159,95 kr – Køb Junglebogen her


 

Fandt du ikke den rigtige gave til den 2 årig?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede til den 2 årig. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er en god gave for en 2 årig at få, og ligeså meget måske hvad hans forældre synes han skal have. Du kan lede efter gaver til 2 årige her:

  • Legetøj: Skal barnet forkæles i legetøj der kan kører, larme, spille musik eller som bare ser er super sejt, så kig på Eurotoys og Legebutikken.dk
  • Miljøvenlig og økologisk legetøj: Har du også en holding til at legetøj til børn bør være uden skadelig stoffer, økologisk eller miljøvenligt? Så kig efter gaven på Sundleg og Parcellet
  • Sengetøj, dyner, puder og morgenkåber: Er den helt rigtige gave til 2 årige en ny dyne, en lækker pyde, noget flot sengetøj eller måske en hyggelig morgenkåbe, så anbefaler vi du kigger på Sovedyret
  • Tøj og sko: Skal han have nyt tøj eller nogle fede sko så kig på Manostiles og Kids World

 
Gem

Gem

%d bloggers like this: