20+ gaveideer – Gaver til mormor

Gaver til mormor:

Mormor er den bedste i verden, og derfor fortjener hun verdens bedste gaver.

En mormor af 2x mors kærlighed, og selvom hun fortjener de bedste julegaver, så er det ikke ens garanti med det er nemt at finde en til mormor.

Note: Artiklen om gaver til mormor er sidst opdateret D. 9/12 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Når man skal købe gave til sin mormor, farmor, farfar, morfar og øvrige bedsteforældre bør man tænke på hvad hun/han vil blive glade for at få, og hvad de normalt sætter pris på i deres hverdag. Julegaver til mormor bør reflektere, hvad hun holder af i sin hverdag. F.eks hvis hun elsker kaffe, så køb nogle lækre kaffekopper. Elsker hun at komme ud at opleve noget, så overvej at give hende en spændende oplevelse og hvis hun pris på klassisk design, så køb en flot design klassikere som f.eks Kay Bojesen, eller Royal Copenhagen.

Her er vores bud på gode gaver til mormor:
8083490060
Luksusbrunch for 2 personer

Giv søde mormor en dejlig formiddag med luksus brunch for 2 personer. Mormor kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, som man på nogle caféer vil have mulighed for at bytte ud med friskperlende, mousserende vin.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

gaver til mormor, gave til mormor, julegaver til mormor, julegave mormor, gode gaver til mormor, gode julegaver til mormor, gaver til bedstemor, gave til bedstemor, gaver til farmor
Mormor definition plakat

En Mormor er betegnelsen på morens mor. Denne her citatplakat er en sød og sjov hyldest til Mormor. Mor kan meget, men Mormor kan alt.

Du får en plakat i et enkelt og smart design som passer ind i ethvert moderne hjem.

Køb plakaten her

Hoptimist hund, mandelgave 2019, hoptimister, mandelgaver til børn
Hoptimist hund

Sød lile Hoptimist hund i brun og hvid. Mål: HxØ 7×7 cm, Materiale: Plast.

Pris: 199 kr – Gå til shop

mormor-fortael-nu-bogen
Mormor, fortæl nu – Giv dine erindringer videre

“Mormor, fortæl nu” er den oplagte gave til mormor. I bogen kan mormor skrive og fortælle om sit liv, om det hun har oplevet, hendes første møde med morfar, hun kan indsætte billeder og skabe flere historier. Bogen kan hun således give til dit barn og de kan sammen få mange timer til at gå med historierne, som aldrig går bort. En fantastisk gave.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

House Doctor The Ring Lysestage

En smuk og moderne lysestage til bloklys. Den smarte House Doctor lysestage er fremstillet i resin pulveriseret sten, som giver den et unikt og råt udtryk. Den skønne lysestage er ideel til en personlig og moderne juledekoration, som anderledes adventsstage eller blot som en trendy og hyggelig lysestage i det moderne hjem.

Pris: 200 kr – Gå til shop

gave til farmor, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaven til farmor,
Plakat – Hos Mormor

Plakat med små tekster om alle de ting der sker når man er på besøg hos mormor.

Pris: 249 kr – Køb plakaten her

gaver til mormor, gave til mormor, julegaver til mormor, julegave mormor, gode gaver til mormor, gode julegaver til mormor, gaver til bedstemor, gave til bedstemor, gaver til farmor
Mormor – minder og gemmer

Hvis du også gerne vil bevare minderne om din mormor er “Mormor – minder og gemmer” den perfekte julegave til mormor.

Pris: 200 kr – Køb bogen til mormor her

chanelno5
Chanel – Chanel No. 5

Chanel No 5 er den første duft lanceret af modeskaber Gabrielle “Coco” Chanel og den er blevet beskrevet som “verdens mest legendariske duft”. Den har en blid blomsterduft med en blanding af moderne blomster med ylang-ylang, rav, iris, patchouli, neroli, jasmin og rose

Størrelse: 50 ml. En perfekt gave til mormor, som fortjener lidt “old fashion” luksus fra Chanel.

Pris: 690 kr. – Gå til shop

Chim Chim, scent diffuser, Chim Chim scent diffuser, Chim Chim fra Hay, Hay Chim Chim, Hay scent diffuser, mandelgave 2020, gaver til mormor, gaver til farmor
HAY – Chim Chim scent diffuser

Smart og praktisk duftfrisker. Med denne duftfrisker får mormor en hyggelig stemning i hjemmet. Den er lavet som et miniature ildsted, for at skabe et ekstra hyggeligt element. Chim Chim er fremstillet i porcelæn, og findes i 3 forskellige farver.

Pris: 199 kr – Køb gaven til mormor her

oplevelser til ham, oplevelser til hende, julegave oplevelser, oplevelser til jul, oplevelser i julegave, meyers bageskole
Bagekursus hos Meyers Madhus

På kurset arbejdes der med de mest interessante, aromatiske meltyper og der bliver gået i dybeden med surdej. Resultatet bliver et fantastisk stykke Grantoftegårdbrød og en masse ny bagekundskab.

Generelt er der i oplevelsen fokus på, hvordan brødene kan varieres, både hvad angår ingredienser og teknikker. For eksempel vil mormor lærer at bage i både metal- og træforme, at bruge hævekurve og meget andet.

En fantastisk oplevelsesgave til mormor, som gerne vil udfordre og udvikle sine kundskaber i hjemmebageriet.

Pris: 1290 kr – Gå til shop

grøntsags poser, frugt poser, frugt net, grønsagsnet, miljøvenlige poser, genanvendelige poser til grøntsager, miljøvenlige gaver, gaver til kvinder
Miljøvenlige Poser til Frugt og Grønt

Hjælp mormor med at droppe de dyre plastposer og miljøskadelige engangsposer og bær frugt og grønt hjem i netposerne Veggio! Sælges i 5-pack med poser i tre forskellige størrelser.

Poserne er holdbare og tåler at blive brugt igen og igen. Perfekt til alle, der gerne vil reducere dit plastforbrug.

Pris: 49 kr – Køb de miljøvenlige poser her

hygge spillet, familie spil, spil man ikke kan vinde, mandelgaver til børn, gaver til børn, mandelgaver 2020, mandelgave 2021
Hyggespillet Quizspil

Hygge spillet Quizspil har 300 sjove og uventede spørgsmål, du kan blive stillet i quizspillet Hyggespillet.

Her er der ingen tabere, men du kan regne med underholdende samtale, hvor du både lærer dig selv og dine modspillere lidt bedre at kende! Spil er perfekte gaver til mormor og hendes børnebørn.

Pris: 149 kr – Køb gaven her

bagklog
Bagklog

Endelig et spil du kan vinde, selvom du ikke er den, der ved mest.

Bagklog er et smart og finurligt spil. Du kan fuldstændig udkonkurrer familiens besserwisser, selvom din hukommelse er fyldt med sorte huller i hukommelsen, og de andres paratviden overgår din med flere længder.

I spillet bagklog svarer en spiller på fem spørgsmål i træk. Når der er svaret får spillerene antallet af korrekte svar at vide, men ikke hvilke svar der var korrekte.

Herefter går de samme fem spørgsmål videre til næste spiller, der skal afgøre om man vil kopiere den forrige deltagers svar, eller komme med nye bud.

Men husk at selvom en smart spiller svarer hurtigt og sikkert, er det ikke ensbetydende med at det er de korrekte svar. Og omvendt, kan den langsomme og usikre spiller lige så godt have det rigtige svar.

Bagklog spillet indeholder mere end 500 mega spændende og sjove spørgsmål om almen viden, der passer de fleste. En perfekt gaveide til mormor – og klar til at skabe en hyggelig aften med familie og venner.

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

large_ecooking_haandcreme_75ml
Ecooking økologisk Håndcreme

Måske skal mormor have noget så enkelt som en kvalitets håndcreme. Ecooking økologisk Håndcreme er en beskyttende, fugtgivende og plejende håndcreme med salvia, morgenfrue og jojoba. Ecooking håndcremen er tilsat de bedste økologisk dyrkede olier og planteekstrakter, som er fremstillet uden tilsætning af parfume. Denne plejende, helende og fugtgivende håndcreme beskytter og plejer hænderne samtidig med, at den fugter og reparerer.

Håndcremen kan bruges af hele familien og til alle hudtyper.

Pris: 99 kr. – Gå til shop

natursvampe, naturligsvampe, hvorfor bruge natursvampe, derfor skal du bruge natursvampe, natursvampe bad, bad natursvampe
Cocoon Natursvamp Honeycomb 12 cm

Natursvampen Honeycomb er utrolig lækker og er ideel som vaskesvamp til både ansigt og krop. Perfekt gave til mormor. En natursvamp er, som ordet beskriver, en svamp skabt af naturen og altså ikke en kunstigt fremstillet svamp.

Honeycomb natursvampen stammer fra Middelhavet, hvor den vokser på 10-80 meters dybde. Natursvampen har fået sit navn Honeycomb, som betyder bikube, ikke fordi den har noget med honning at gøre, men på grund af svampens mange store kanaler, der får svampen til at ligne en bikube.

Svampen er kendt for sine store kanaler, der gør svampen utrolig blød. De mange store kanaler gør også at svampen kan optage og komme af med en masse vand under brug. Dette gør svampen utrolig anvendelig, når man bruger svampen med sæbe, da den er let at rengøre.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

Hay træhånd, Træhånd Hay, Hay design, designer gaver, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel hånd
Hay Wooden Hand

Hay Wooden Hand medium er dekorativ i sig selv – hvor som helst i hjemmet. Hånden er i medium og kan bruges til evt. at hænge smykker på.

Mål Wooden hand medium: B: 8 cm, H: 18 cm

Pris: 149 – Køb Hay hånden her

bog-om-slaegtsforskning
Slægtsforskerens ABC – en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i slægtsforskning. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, lægdsruller, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m. Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med slægtsforskning på arkiverne og på internet, samt hvordan man afslutter sin slægtsforskning med udarbejdelse og udgivelse af en slægtsbog.

Pris: 248 kr – Gå til shop

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger
Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness. En sød lille gavekurv til mormor, der fortjener at få en gave til at forkæle sig selv.

Pris 114 kr – Gå til shop

Se også økologiske håndcreme her!

c4b826df2f8cf613ecda63a92273e9c8
Donuts maskine

Måske er det på tide mormor får en ny maskine til at forkæle børnebørnene med. Et vaffeljern til at lave mini donuts er noget mormor altid kan bruge! Maskinen er super nem at bruge: Varm maskinen op, hæld dejen ind i maskinen, og kort efter har du 7 lækre donuts, lige til at spise. Køb maskinen der betaler sig selv tilbage i donuts!

Pris: 199 kr – Bestil den her

smykketræ, smukke træ, træ til smykker, coral til smykker, opbevaring af smykker, smykke opbevaring
Koziol – Cora smykketræ

Enhver kvinde fortjener et smukt smykketræ til at hænge sine smykker på. Dette Cora smykketræ er perfekt til alle former for smykker. Mål: 32,2 x 26,2 x 9,6 cm.

Pris: 199 kr. – Køb smykketræet her

2259003
Biograftur Gavekort

Et gavekort til en oplevelse er altid en gave som skaber glæde, og hvis du gerne vil have mormor med i biografen, så er et gavekort til en biograftur for 2 personer en oplagt gave til mormor. Biograftur gavekortet kan bruges af alle, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer. biograf gavekortet er en af mange gode good times gavekort gaver til mormor.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

fodbad, fodmassage bad, mandelgaver, julegaver til mormor, gaver til mormor, gode julegaver itl kvinder, luksus julegaver
Zenkuru® Sammenklappeligt Fodbad med Massage og Varme

Mormor elsker med sikkerhed et godt fodbad, med massage og varme. Dette sammenklappelige fodbad har IR-varme og masserer trætte fødder med både luftbobler og vibrationer. Fodbadet er kompakt og nemt at opbevare, når mormor ikke bruger det.

Pris: 396 kr – Køb fodbadet her

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen
Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

Her er gaven til Mormor: Angry Mama er så rasende på snavset, at hun koger! På en nem og miljøvenlig måde renser hun en snavset mikrobølgeovn. Hæld eddike og vand i og sæt hende ind i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter tørrer du simpelthen alt snavset af! En smart gave til mormor der er træt af at gøre rent.

Pris: 59 kr – Gå til shop

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,
Luksus ansigtsmaske

En skøn gave til mormor er en luksus ansigtsmaske. En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt.

Behandlingen er kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om københavn) Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme. Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle. Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. En effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat.

Pris: 695 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

parfumer til kvinder, parfume itl kvinder 2015, populære parfumer til kvinder, parfumer til kvinder 2015, dufte til kvidner 2015, julegaver til kvinder, julegaven til hende, julegaven til konen, julegaven til kæresten.
MARC JACOBS Daisy Dream

En smuk og velduftende parfume, som mormor uden tvivl vil elske, er  den nye duft fra Marc JacobsDaisy DreamDuften er dejlig frugt-agtig.

Brombær og pære gør duften både frisk, let og sød, men uden at den er kvalmende. Parfumen er perfekt til mormor, som går op i mode og stil. Størrelse: 50 ml

 Pris: 399 kr – Gå til shop

Chloe, Rose Tangerine, Chloe Rose Tangerine, Chloe Parfume, Rose Tangerine parfume, de bedste parfumer i 2021, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 pafumer i 2020
Chloe – Rose Tangerine

Chloe laver romantiske klassisk kvindelige parfumer, som denne Rose Tangarine.

Parfumen fra Chloe er frisk, klar og strålende rosennote, der er en naturlig del af brandets duftidentitet. I Rose Tangerine får denne unikke rosennote et uventet strejf af frugt: Lækker mandarin giver parfumen et strålende sommer skær, mens solbær fremhæver endnu mere af parfumens karakter.

Frihed, lethed og kvindelighed – det er de grundsten, som Chloé blev bygget på, da brandet blev grundlagt for mere end 60 år siden i Paris.

Pris: 698 kr. – Køb Chloe parfumen her

Abercrombie & Fitch, Authentic Night Woman, populære parfumer til kvinder, populære parfumer, de bedste parfumer til kvinder, julegaver til konen, julegaver til kvinder,
Abercrombie & Fitch – Authentic Night Woman

Fantastisk lækker og feminin duft i Abercrombie & Fitch’s Authentic serie til kvinder.

En duft der gør sig bemærket og allerede nu er en af de mest populære parfumer til kvinder.

Skønne eksklusive duftnoter af æble, solbær og pink peber. Etj hjerte af jasmin magnolia og tuberose og en varm base af trænoter og patchouli.

Pris: 375 kr. – Køb parfumen her.

Gavekurv fra Maggies

Gavekurven er uden alkohol er en hjertevarm gave til mormor.

Kurven indeholder følgende ting: Pesto, Mini Bruschetta, Te, Servietter, Chokolade pinde til varm chokolade, 4 poser chokolade specialiteter, Chokoladekugler fra Pr-Chokolade.

Pris: 290 kr – Gå til shop

Hæklebøger

Hvis mormor kan elsker at hækle men mangler inspiration til nye projekter, så er en hæklebog en gode gaver til mormor.

Hæklebøger er egnet til både begyndere, øvede og erfarne. Populariteten inden for hækling er steget markant de seneste år, hvilket har gjort det naturligt, at der er kommet flere og flere bøger om emnet. Der er rigtigt mange designere, som bruger tid og ressourcer på at skrive bøger til de mange hækleentusiaster i Danmark. Hæklebøgerne sælges fra 50 kr.

Find hæklebøger her

Bøger med strikkeopskrifter

Er mormor mesterstrikkeren der kan strikke alt. Rito.dk har et stort udvalg af bøger, som er blevet udgivet af nogle af de mest anerkendte danske forlag og designere.

Det er bøger, som du med fordel kan bestille, hvis du er klar til at udforske nye opskrifter inden for strikning. Bøgerne er opdateret med de nyeste og mest moderne strikkeopskrifter, som appellerer til forskellige behov. Dermed er der helt sikkert også en bog, som du vil finde interessant på baggrund af dine ønsker og behov.

Find strikkebøger her

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne

Au Maison plaid i hvid/sort

Throws Hamam er en lavet serie af lækre plaider i 100% bomuld fra Au Maison. Er mormor typen der fryser, så giv hende et kvalitets plaid til at holde sig varm med. Mål: 100 x 185 cm

Pris: 149 kr – Køb det her

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, gaver til mormor
Irish Coffee Kit

Elsker mormor en god Irish Coffee? Så er her gaven til mormor! Den kendte klassiske kaffe-drink Irish Coffee, her som sæt hvor hun får alle ingredienserne – hun skal blot tilsætte flødeskum!

Pris: 289 kr – Køb sættet her

Træ figure, NovoForm, Mor Sparrow, gaver til mor, mors dags gaver, julegaver til mor, gode gave ideer til kvinder, kvinder gave ideer, gaver til kvinder, gaver til konen
NovoForm – Mor Sparrow

Denne søde lille spurv, sidder klar til at bringe glæde ind i hjemmet, hvis du giver den i gave til mor. Spurvene er lavet i massivt træ, og er håndlavet af trædrejere.

Pris: 299 kr – Køb fuglen her

rivsalt_webres
Rivsalt – Riv-selv-salt

Rivsalt (revet salt) er en gastronomisk oplevelse og en helt ny måde at tilføje salt til madvarer. Her bruges et rivejern til saltet – Det er stil!

Gaven til mormor, der elsker at lave mad, er dette flotte riv-selv-salt sæt.

Det mest kendte krystalsalt stammer fra Pakistan for foden af Himalaya-bjergene. Saltet brydes flere hundrede meter under jordoverfladen og er dannet for mere end 250 millioner år siden efter et urhavs udtørring.

Pris: 199 kr – Bestil Rivsalt her


Fandt du ikke de rigtige gaver til mormor?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge. For at finde de perfekte gaver til mormor, bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er mormor vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Mormor sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: