20+ gaveideer – Gaver til mormor

Gaver til mormor:

Mormor er den bedste i verden, og derfor fortjener hun verdens bedste gaver.

En mormor af 2x mors kærlighed, og selvom hun fortjener de bedste julegaver, så er det ikke ens garanti med det er nemt at finde en til mormor.

Note: Artiklen om gaver til mormor er sidst opdateret D. 9/11 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Når man skal købe gave til sin mormor, farmor, farfar, morfar og øvrige bedsteforældre bør man tænke på hvad hun/han vil blive glade for at få, og hvad de normalt sætter pris på i deres hverdag. Julegaver til mormor bør reflektere, hvad hun holder af i sin hverdag. F.eks hvis hun elsker kaffe, så køb nogle lækre kaffekopper. Elsker hun at komme ud at opleve noget, så overvej at give hende en spændende oplevelse og hvis hun pris på klassisk design, så køb en flot design klassikere som f.eks Kay Bojesen, Kähler eller Royal Copenhagen.

Du kan naturligvis også finde masser inspiration til gaver her i oversigten!

Her er vores bud på gode gaver til mormor:

8083490060

Luksusbrunch for 2 personer

Giv søde mormor en dejlig formiddag med luksus brunch for 2 personer. Mormor kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, som man på nogle caféer vil have mulighed for at bytte ud med friskperlende, mousserende vin.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

gaver til mormor, gave til mormor, julegaver til mormor, julegave mormor, gode gaver til mormor, gode julegaver til mormor, gaver til bedstemor, gave til bedstemor, gaver til farmor

Mormor definition plakat

En Mormor er betegnelsen på morens mor. Denne her citatplakat er en sød og sjov hyldest til Mormor. Mor kan meget, men Mormor kan alt.

Du får en plakat i et enkelt og smart design som passer ind i ethvert moderne hjem.

Køb plakaten her

Hoptimist hund, mandelgave 2019, hoptimister, mandelgaver til børn
Hoptimist hund

Sød lile Hoptimist hund i brun og hvid. Mål: 7×7 cm, Materiale: Plast.

Pris: 179 kr – Gå til shop

mormor-fortael-nu-bogen

Mormor, fortæl nu – Giv dine erindringer videre

“Mormor, fortæl nu” er den oplagte gave til mormor. I bogen kan mormor skrive og fortælle om sit liv, om det hun har oplevet, hendes første møde med morfar, hun kan indsætte billeder og skabe flere historier. Bogen kan hun således give til dit barn og de kan sammen få mange timer til at gå med historierne, som aldrig går bort. En fantastisk gave.

Pris: 199 kr – Bestil bogen til mormor her!

gave til farmor, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaven til farmor,

Plakat – Hos Mormor

Plakat med små tekster om alle de ting der sker når man er på besøg hos mormor.

Pris: 249 kr – Køb plakaten her

gaver til mormor, gave til mormor, julegaver til mormor, julegave mormor, gode gaver til mormor, gode julegaver til mormor, gaver til bedstemor, gave til bedstemor, gaver til farmor

Mormor – minder og gemmer

Hvis du også gerne vil bevare minderne om din mormor er “Mormor – minder og gemmer” den perfekte julegave til mormor.

Pris: 199 kr – Køb bogen til mormor her

Chloe, Rose Tangerine, Chloe Rose Tangerine, Chloe Parfume, Rose Tangerine parfume, de bedste parfumer i 2021, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 pafumer i 2020

Chloe – Rose Tangerine

Chloe laver romantiske klassisk kvindelige parfumer, som denne Rose Tangarine.

Parfumen fra Chloe er frisk, klar og strålende rosennote, der er en naturlig del af brandets duftidentitet. I Rose Tangerine får denne unikke rosennote et uventet strejf af frugt: Lækker mandarin giver parfumen et strålende sommer skær, mens solbær fremhæver endnu mere af parfumens karakter.

Frihed, lethed og kvindelighed – det er de grundsten, som Chloé blev bygget på, da brandet blev grundlagt for mere end 60 år siden i Paris.

Pris: 698 kr. – Køb Chloe parfumen her

Chim Chim, scent diffuser, Chim Chim scent diffuser, Chim Chim fra Hay, Hay Chim Chim, Hay scent diffuser, mandelgave 2020, gaver til mormor, gaver til farmor

HAY – Chim Chim scent diffuser

Smart og praktisk duftfrisker. Med denne duftfrisker får mormor en hyggelig stemning i hjemmet. Den er lavet som et miniature ildsted, for at skabe et ekstra hyggeligt element. Chim Chim er fremstillet i porcelæn, og findes i 3 forskellige farver.

Pris: 249 kr – Køb gaven til mormor her

Zenkuru Nakkemassage, gaver til mormor, julegaver til farmor, nakkemassage til hjemme, nakkemassage maskine

Zenkuru Nakkemassage

Dette her massageapparat føles nøjagtig som en rigtig massage og masserer dine nakkemuskler dybt og nænsomt, samtidigt med at det også afgiver varme. Kan ikke alene bruges til ryg og nakke men også til resten af kroppen!

Denne type maskiner er perfekte som gaver til mormor!

Pris: 449 kr – Gå til shop

oplevelser til ham, oplevelser til hende, julegave oplevelser, oplevelser til jul, oplevelser i julegave, meyers bageskole

Bagekursus hos Meyers Madhus

På kurset arbejdes der med de mest interessante, aromatiske meltyper og der bliver gået i dybeden med surdej. Resultatet bliver et fantastisk stykke Grantoftegårdbrød og en masse ny bagekundskab.

Generelt er der i oplevelsen fokus på, hvordan brødene kan varieres, både hvad angår ingredienser og teknikker. For eksempel vil mormor lærer at bage i både metal- og træforme, at bruge hævekurve og meget andet.

En fantastisk oplevelsesgave til mormor, som gerne vil udfordre og udvikle sine kundskaber i hjemmebageriet.

Pris: 1395 kr – Gå til shop

Lékué Cheese Maker, lav din egen ost, hvordan laver man sin egen ost, oste laver maskine, lav ost, gaver til bedstemod, gaver til mormor,

Lékué Cheese Maker

Vil mormor ikke gerne lærer at lave sin egen ost?

Med Lékués friskostsættet kan mormor nemt lave sin egen friskost hjemme i køkkenet og derefter tilsætte lige den smag hun ønsker. Sættet til at lave friskost består af en skål, en si og et låg. Derudover skal man kun bruge to ingredienser: Mælk og noget surt som f.eks. citron eller vineddike.

Dette er en perfekt gaveidé til personer som elsker at lave mad fra bunden, personer som dyrker en simplere livsstil eller folk som gerne vil bruge deres hænder.

Pris: 249 kr – Bestil den her

grøntsags poser, frugt poser, frugt net, grønsagsnet, miljøvenlige poser, genanvendelige poser til grøntsager, miljøvenlige gaver, gaver til kvinder

Miljøvenlige Poser til Frugt og Grønt

Hjælp mormor med at droppe de dyre plastposer og miljøskadelige engangsposer og bær frugt og grønt hjem i netposerne Veggio! Sælges i 5-pack med poser i tre forskellige størrelser.

Poserne er holdbare og tåler at blive brugt igen og igen. Perfekt til alle, der gerne vil reducere dit plastforbrug.

Pris: 39 kr – Køb de miljøvenlige poser her

Vagaborn Varmepude til Udensdørsbrug, varmepude til ældre, udendørs varme pude, gaver til mormor, gaver til morfar, gaver til bedsteforældre, julegaver til mormor, julegaver til farmor, julegaver til oldeforældre

Vagaborn Varmepude til udendørs brug

Fryser mormor ofte bagdelen? Så er dette den perfekte gave til hende! En udendørs varmepude fra Vagabond.

Varmepuden drives af en powerbank og kan anvendes udendørs. Perfekt at tage med på udflugter, til sportsarrangementer og andre lejligheder, hvor man ellers sidder og fryser.

Utvivlsomt en af årets bedste idéer til gaver til mormor.

Pris: 369 kr – Køb varmepuden her

hygge spillet, familie spil, spil man ikke kan vinde, mandelgaver til børn, gaver til børn, mandelgaver 2020, mandelgave 2021

Hyggespillet Quizspil

Hygge spillet Quizspil har 300 sjove og uventede spørgsmål, du kan blive stillet i quizspillet Hyggespillet.

Her er der ingen tabere, men du kan regne med underholdende samtale, hvor du både lærer dig selv og dine modspillere lidt bedre at kende! Spil er perfekte gaver til mormor og hendes børnebørn.

Pris: 139 kr – Køb gaven her

bagklog
Bagklog

Endelig et spil du kan vinde, selvom du ikke er den, der ved mest.

Bagklog er et smart og finurligt spil. Du kan fuldstændig udkonkurrer familiens besserwisser, selvom din hukommelse er fyldt med sorte huller i hukommelsen, og de andres paratviden overgår din med flere længder.

I spillet bagklog svarer en spiller på fem spørgsmål i træk. Når der er svaret får spillerene antallet af korrekte svar at vide, men ikke hvilke svar der var korrekte.

Herefter går de samme fem spørgsmål videre til næste spiller, der skal afgøre om man vil kopiere den forrige deltagers svar, eller komme med nye bud.

Men husk at selvom en smart spiller svarer hurtigt og sikkert, er det ikke ensbetydende med at det er de korrekte svar. Og omvendt, kan den langsomme og usikre spiller lige så godt have det rigtige svar.

Bagklog spillet indeholder mere end 500 mega spændende og sjove spørgsmål om almen viden, der passer de fleste. En perfekt gaveide til mormor – og klar til at skabe en hyggelig aften med familie og venner.

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

large_ecooking_haandcreme_75ml

Ecooking økologisk Håndcreme

Måske skal mormor have noget så enkelt som en kvalitets håndcreme. Ecooking økologisk Håndcreme er en beskyttende, fugtgivende og plejende håndcreme med salvia, morgenfrue og jojoba. Ecooking håndcremen er tilsat de bedste økologisk dyrkede olier og planteekstrakter, som er fremstillet uden tilsætning af parfume. Denne plejende, helende og fugtgivende håndcreme beskytter og plejer hænderne samtidig med, at den fugter og reparerer.

Håndcremen kan bruges af hele familien og til alle hudtyper.

Pris: 99 kr. – Gå til shop

natursvampe, naturligsvampe, hvorfor bruge natursvampe, derfor skal du bruge natursvampe, natursvampe bad, bad natursvampe

Cocoon Natursvamp Honeycomb 12 cm

Natursvampen Honeycomb er utrolig lækker og er ideel som vaskesvamp til både ansigt og krop. Perfekt gave til mormor. En natursvamp er, som ordet beskriver, en svamp skabt af naturen og altså ikke en kunstigt fremstillet svamp.

Honeycomb natursvampen stammer fra Middelhavet, hvor den vokser på 10-80 meters dybde. Natursvampen har fået sit navn Honeycomb, som betyder bikube, ikke fordi den har noget med honning at gøre, men på grund af svampens mange store kanaler, der får svampen til at ligne en bikube.

Svampen er kendt for sine store kanaler, der gør svampen utrolig blød. De mange store kanaler gør også at svampen kan optage og komme af med en masse vand under brug. Dette gør svampen utrolig anvendelig, når man bruger svampen med sæbe, da den er let at rengøre.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

julegaver til vinelskeren, vin elskeren gaver, gaven til vin elskeren, bøger om vin, gode bøger om vin, gaver til mormor, gaver til bedstefar, julegaver til dem der har alt, vin bøger, vin smagning, lær om vin, hvordan lærer jeg om vin, få viden om vin, forstå din vin bog,

Forstå Din Vin – Forfatter Madeline Puckette

En visuel guide til vinens verden.

Holder mormor af at nyde et godt glas? Denne bog med ekspertråd og enkle tips til den gode vin lige noget for mormor.

Bogen er en visuel guide, der på en overskuelig måde formidler den helt basale viden om vin: Hvordan du smager på vinen, og hvad det er for nogle ord, man bruger til at beskrive smagene. Du får også nyttig viden om, hvordan du behandler din vin, når den skal nydes og serveres til mad.

Bliv desuden klogere på at navigere rundt i restaurantens omfattende vinkort og lær, hvordan du læser vinetiketten på flasken.

Læs også om, hvordan du opbevarer dine vine i vinkælderen eller i vinreolen. Vinens verden er mangfoldig. Bogen gennemgår 55 forskellige typer vine inddelt i enkle, let overskuelige grafiske oversigter samt 20 detaljerede vinkort.

Bestil bogen Forstå din vin her!

Hay træhånd, Træhånd Hay, Hay design, designer gaver, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel hånd

Hay Wooden Hand

Hay Wooden Hand medium er dekorativ i sig selv – hvor som helst i hjemmet. Hånden er i medium og kan bruges til evt. at hænge smykker på.

Mål Wooden hand medium: B: 8 cm, H: 18 cm

Pris: 149 – Køb Hay hånden her

Denver Wake-up Light Vækkeur, væggeur med lys, væggeur til bedsteforældre, mormor julegave, denver vækkeur med lys, vækkeur med lys,

Denver Wake-up Light Vækkeur

Få en lys start på dagen med et vækkeur med daggrysimulator! Dette wake-up light lader dig vågne til gradvist stærkere lys og lyden af fugle kvidre eller naturlyd. Vækkeur med lys og fugle kvidre får dig til at vågne på den rigtige måde hver morgen!

Wake-up Light fungerer også som hyggebelysning med en pære, der skifter mellem farverne grøn, gul, rød, lilla og blå.

Vælg mellem 7 forskellige vækkelyde (blandt andet fugle kvidre og bølgebrus)

Pris: 199 kr – Gå til shop

bog-om-slaegtsforskning

Slægtsforskerens ABC – en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i slægtsforskning. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, lægdsruller, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m. Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med slægtsforskning på arkiverne og på internet, samt hvordan man afslutter sin slægtsforskning med udarbejdelse og udgivelse af en slægtsbog.

Pris: 248 kr – Gå til shop

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger

Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness. En sød lille gavekurv til mormor, der fortjener at få en gave til at forkæle sig selv.

Pris 144 kr – Gå til shop

Se også økologiske håndcreme her!

c4b826df2f8cf613ecda63a92273e9c8

Donuts maskine

Måske er det på tide mormor får en ny maskine til at forkæle børnebørnene med. Et vaffeljern til at lave mini donuts er noget mormor altid kan bruge! Maskinen er super nem at bruge: Varm maskinen op, hæld dejen ind i maskinen, og kort efter har du 7 lækre donuts, lige til at spise. Køb maskinen der betaler sig selv tilbage i donuts!

Pris: 289 kr – Bestil den her

smykketræ, smukke træ, træ til smykker, coral til smykker, opbevaring af smykker, smykke opbevaring

Koziol – Cora smykketræ

Enhver kvinde fortjener et smukt smykketræ til at hænge sine smykker på. Dette Cora smykketræ er perfekt til alle former for smykker. Mål: 32,2 x 26,2 x 9,6 cm.

Pris: 199 kr. – Køb smykketræet her

fodbad, fodmassage bad, mandelgaver, julegaver til mormor, gaver til mormor, gode julegaver itl kvinder, luksus julegaver

Zenkuru® Sammenklappeligt Fodbad med Massage og Varme

Mormor elsker med sikkerhed et godt fodbad, med massage og varme. Dette sammenklappelige fodbad har IR-varme og masserer trætte fødder med både luftbobler og vibrationer. Fodbadet er kompakt og nemt at opbevare, når mormor ikke bruger det.

Pris: 369 kr – Køb fodbadet her

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen

Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

Her er gaven til Mormor: Angry Mama er så rasende på snavset, at hun koger! På en nem og miljøvenlig måde renser hun en snavset mikrobølgeovn. Hæld eddike og vand i og sæt hende ind i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter tørrer du simpelthen alt snavset af! En smart gave til mormor der er træt af at gøre rent.

Pris: 59 kr – Gå til shop

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,

Luksus ansigtsmaske

En skøn gave til mormor er en luksus ansigtsmaske. En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt.

Behandlingen er kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om københavn) Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme. Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle. Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. En effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat.

Pris: 750 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

parfumer til kvinder, parfume itl kvinder 2015, populære parfumer til kvinder, parfumer til kvinder 2015, dufte til kvidner 2015, julegaver til kvinder, julegaven til hende, julegaven til konen, julegaven til kæresten.
MARC JACOBS Daisy Dream

En smuk og velduftende parfume, som mormor uden tvivl vil elske, er  den nye duft fra Marc JacobsDaisy DreamDuften er dejlig frugt-agtig.

Brombær og pære gør duften både frisk, let og sød, men uden at den er kvalmende. Parfumen er perfekt til mormor, som går op i mode og stil. Størrelse: 50 ml

 Pris: 449 kr – Gå til shop

Abercrombie & Fitch, Authentic Night Woman, populære parfumer til kvinder, populære parfumer, de bedste parfumer til kvinder, julegaver til konen, julegaver til kvinder,

Abercrombie & Fitch – Authentic Night Woman

Fantastisk lækker og feminin duft i Abercrombie & Fitch’s Authentic serie til kvinder.

En duft der gør sig bemærket og allerede nu er en af de mest populære parfumer til kvinder.

Skønne eksklusive duftnoter af æble, solbær og pink peber. Et hjerte af jasmin magnolia og tuberose og en varm base af trænoter og patchouli.

Pris: 375 kr. – Køb parfumen her.

Hæklebøger

Hvis mormor kan elsker at hækle men mangler inspiration til nye projekter, så er en hæklebog en gode gaver til mormor.

Hæklebøger er egnet til både begyndere, øvede og erfarne. Populariteten inden for hækling er steget markant de seneste år, hvilket har gjort det naturligt, at der er kommet flere og flere bøger om emnet. Der er rigtigt mange designere, som bruger tid og ressourcer på at skrive bøger til de mange hækleentusiaster i Danmark. Hæklebøgerne sælges fra 50 kr.

Find hæklebøger her

Bøger med strikkeopskrifter

Er mormor mesterstrikkeren der kan strikke alt. Rito.dk har et stort udvalg af bøger, som er blevet udgivet af nogle af de mest anerkendte danske forlag og designere.

Det er bøger, som du med fordel kan bestille, hvis du er klar til at udforske nye opskrifter inden for strikning. Bøgerne er opdateret med de nyeste og mest moderne strikkeopskrifter, som appellerer til forskellige behov. Dermed er der helt sikkert også en bog, som du vil finde interessant på baggrund af dine ønsker og behov.

Find strikkebøger her

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, gaver til mormor

Irish Coffee Kit

Elsker mormor en god Irish Coffee? Så er her gaven til mormor! Den kendte klassiske kaffe-drink Irish Coffee, her som sæt hvor hun får alle ingredienserne – hun skal blot tilsætte flødeskum!

Pris: 299 kr – Køb sættet her

Træ figure, NovoForm, Mor Sparrow, gaver til mor, mors dags gaver, julegaver til mor, gode gave ideer til kvinder, kvinder gave ideer, gaver til kvinder, gaver til konen

NovoForm – Mor Sparrow

Denne søde lille spurv, sidder klar til at bringe glæde ind i hjemmet, hvis du giver den i gave til mor. Spurvene er lavet i massivt træ, og er håndlavet af trædrejere.

Pris: 279 kr – Køb fuglen her

rivsalt_webres

Rivsalt – Riv-selv-salt

Rivsalt (revet salt) er en gastronomisk oplevelse og en helt ny måde at tilføje salt til madvarer. Her bruges et rivejern til saltet – Det er stil!

Gaven til mormor, der elsker at lave mad, er dette flotte riv-selv-salt sæt.

Det mest kendte krystalsalt stammer fra Pakistan for foden af Himalaya-bjergene. Saltet brydes flere hundrede meter under jordoverfladen og er dannet for mere end 250 millioner år siden efter et urhavs udtørring.

Pris: 139 kr – Bestil Rivsalt her

Studio Arhoj Orb, Studio Arhoj Orb sparebøsse, Studio Arhoj Orb sparegris, designer sparegris, gaver til mormor, mormor julegaver, gaveideer til mormor

Studio Arhoj Orb

Den flotte Orb sparebøsse fra Studio Arhoj er fremstillet af porcelæn og dekoreret med glasur. Orb er inspireret af krystalkugler og står på en korkprop, der gør det nemt at åbne sparebøssen.


Alle Orb sparebøsser er unikke i glasur og farve, perfekt som en unik gave til mormor

Pris: 500 kr – Bestil gaven til mormor her!


Fandt du ikke de rigtige gaver til mormor?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge. For at finde de perfekte gaver til mormor, bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er mormor vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Mormor sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: