20+ gaveideer – Gaver til mormor

Gaver til mormor: Mormor er den bedste i verden, og derfor fortjener hun verdens bedste gaver.

En mormor af 2x mors kærlighed, og selvom hun fortjener de bedste julegaver, så er det ikke ens garanti med det er nemt at finde en til mormor.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 18/6 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Når man skal købe gave til sin mormor, farmor, farfar, morfar og øvrige bedsteforældre bør man tænke på hvad hun/han vil blive glade for at få, og hvad de normalt sætter pris på i deres hverdag. Julegaver til mormor bør reflektere, hvad hun holder af i sin hverdag. F.eks hvis hun elsker kaffe, så køb nogle lækre kaffekopper. Elsker hun at komme ud at opleve noget, så overvej at give hende en spændende oplevelse og hvis hun pris på klassisk design, så køb en flot design klassikere som f.eks Kay Bojesen, eller Royal Copenhagen.

Her er vores bud på gode gaver til mormor:
8083490060
Luksusbrunch for 2 personer

Giv søde mormor en dejlig formiddag med luksus brunch for 2 personer. Mormor kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, som man på nogle caféer vil have mulighed for at bytte ud med friskperlende, mousserende vin.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

gaver til mormor, gave til mormor, julegaver til mormor, julegave mormor, gode gaver til mormor, gode julegaver til mormor, gaver til bedstemor, gave til bedstemor, gaver til farmor

Mormor definition plakat

En Mormor er betegnelsen på morens mor. Denne her citatplakat er en sød og sjov hyldest til Mormor. Mor kan meget, men Mormor kan alt.

Du får en plakat i et enkelt og smart design som passer ind i ethvert moderne hjem.

Køb plakaten her

Hoptimist hund, mandelgave 2019, hoptimister, mandelgaver til børnHoptimist hund

Sød lile Hoptimist hund i brun og hvid. Mål: HxØ 7×7 cm, Materiale: Plast.

Pris: 199 kr – Gå til shop

mormor-fortael-nu-bogen

Mormor, fortæl nu – Giv dine erindringer videre

“Mormor, fortæl nu” er den oplagte gave til mormor. I bogen kan mormor skrive og fortælle om sit liv, om det hun har oplevet, hendes første møde med morfar, hun kan indsætte billeder og skabe flere historier. Bogen kan hun således give til dit barn og de kan sammen få mange timer til at gå med historierne, som aldrig går bort. En fantastisk gave.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

House Doctor The Ring Lysestage

En smuk og moderne lysestage til bloklys. Den smarte House Doctor lysestage er fremstillet i resin pulveriseret sten, som giver den et unikt og råt udtryk. Den skønne lysestage er ideel til en personlig og moderne juledekoration, som anderledes adventsstage eller blot som en trendy og hyggelig lysestage i det moderne hjem.

Gå til shop

chanelno5

Chanel – Chanel No. 5

Chanel No 5 er den første duft lanceret af modeskaber Gabrielle “Coco” Chanel og den er blevet beskrevet som “verdens mest legendariske duft”. Den har en blid blomsterduft med en blanding af moderne blomster med ylang-ylang, rav, iris, patchouli, neroli, jasmin og rose Størrelse: 50 ml. En perfekt gave til mormor, som fortjener lidt “old fashion” luksus fra Chanel.

Pris: 719 kr. – Gå til shop

oplevelser til ham, oplevelser til hende, julegave oplevelser, oplevelser til jul, oplevelser i julegave, meyers bageskole

Bagekursus hos Meyers Madhus

Om kurset:

På kurset arbejdes der med de mest interessante, aromatiske meltyper og der bliver gået i dybeden med surdej. Resultatet bliver et fantastisk stykke Grantoftegårdbrød og en masse ny bagekundskab.

Generelt er der i oplevelsen fokus på, hvordan brødene kan varieres, både hvad angår ingredienser og teknikker. For eksempel vil mormor lærer at bage i både metal- og træforme, at bruge hævekurve og meget andet.

En fantastisk oplevelsesgave til mormor, som gerne vil udfordre og udvikle sine kundskaber i hjemmebageriet.

Pris: 1200 kr – Gå til shop

large_ecooking_haandcreme_75ml

Ecooking økologisk Håndcreme

Måske skal mormor have noget så enkelt som en kvalitets håndcreme. Ecooking økologisk Håndcreme er en beskyttende, fugtgivende og plejende håndcreme med salvia, morgenfrue og jojoba. Ecooking håndcremen er tilsat de bedste økologisk dyrkede olier og planteekstrakter, som er fremstillet uden tilsætning af parfume. Denne plejende, helende og fugtgivende håndcreme beskytter og plejer hænderne samtidig med, at den fugter og reparerer.
Håndcremen kan bruges af hele familien og til alle hudtyper.

Pris: 122,95 kr. – Gå til shop

bog-om-slaegtsforskning

Slægtsforskerens ABC – en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i slægtsforskning. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, lægdsruller, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m. Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med slægtsforskning på arkiverne og på internet, samt hvordan man afslutter sin slægtsforskning med udarbejdelse og udgivelse af en slægtsbog.

Pris: 159,95 kr – Gå til shop

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger

Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness. En sød lille gavekurv til mormor, der fortjener at få en gave til at forkæle sig selv.

Gå til shop

Se også økologiske håndcreme her!

c4b826df2f8cf613ecda63a92273e9c8

Donuts maskine

Måske er det på tide mormor får en ny maskine til at forkæle børnbørnene med. Et vaffeljern til at lave mini donuts er noget mormor altid kan bruge! Maskinen er super nem at bruge: Varm maskinen op, hæld dejen ind i maskinen, og kort efter har du 7 lækre donuts, lige til at spise. Køb maskinen der betaler sig selv tilbage i donuts!

Pris: 169 kr – Bestil den her

2259003

Biograftur Gavekort

Et gavekort til en oplevelse er altid en gave som skaber glæde, og hvis du gerne vil have mormor med i biografen, så er et gavekort til en biograftur for 2 personer en oplagt gave til mormor. Biograftur gavekortet kan bruges af alle, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer. biograf gavekortet er en af mange gode good times gavekort gaver til mormor.

Pris: 289 kr – Køb gavekort her

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen

Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

Her er gaven til Mormor: Angry Mama er så rasende på snavset, at hun koger! På en nem og miljøvenlig måde renser hun en snavset mikrobølgeovn. Hæld eddike og vand i og sæt hende ind i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter tørrer du simpelthen alt snavset af! En smart gave til mormor der er træt af at gøre rent.

Pris: 59 kr – Gå til shop

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,

Luksus ansigtsmaske

En skøn gave til mormor er en luksus ansigtsmaske. En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt. Behandlingen er kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om københavn) Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme. Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle. Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. En effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat.

Pris: 800 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

parfumer til kvinder, parfume itl kvinder 2015, populære parfumer til kvinder, parfumer til kvinder 2015, dufte til kvidner 2015, julegaver til kvinder, julegaven til hende, julegaven til konen, julegaven til kæresten.MARC JACOBS Daisy Dream

En smuk og velduftende parfume, som mormor uden tvivl vil elske, er  den nye duft fra Marc JacobsDaisy DreamDuften er dejlig frugt-agtig. Brombær og pære gør duften både frisk, let og sød, men uden at den er kvalmende. Parfumen er perfekt til mormor, som går op i mode og stil. Størrelse: 50 ml

 Gå til shop

karikatur-familie-foto

Karikatur foto af familien

Hvis mormor fortjener en utrolig personlig gave, hvorfor så ikke give hende en karikatur af familien, hendes hund, hende selv og morfar eller noget helt tredje.

Soankarikatur.dk tegninger personlige karikatur tegninger efter ønske

Hæklebøger

Hvis Farmor kan elsker at hækle men mangler inspiration til nye projekter, så er en hæklebog en god gave. Hæklebøger er egnet til både begyndere, øvede og erfarne. Populariteten inden for hækling er steget markant de seneste år, hvilket har gjort det naturligt, at der er kommet flere og flere bøger om emnet. Der er rigtigt mange designere, som bruger tid og ressourcer på at skrive bøger til de mange hækleentusiaster i Danmark. Hæklebøgerne sælges fra 50 kr.

Find hæklebøger her

Bøger med strikkeopskrifter

Er farmor mesterstrikkeren der kan strikke alt. Rito.dk har et stort udvalg af bøger, som er blevet udgivet af nogle af de mest anerkendte danske forlag og designere. Det er bøger, som du med fordel kan bestille, hvis du er klar til at udforske nye opskrifter inden for strikning. Bøgerne er opdateret med de nyeste og mest moderne strikkeopskrifter, som appellerer til forskellige behov. Dermed er der helt sikkert også en bog, som du vil finde interessant på baggrund af dine ønsker og behov.

Find strikkebøger her

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, gaver til mormor

Irish Coffee Kit

Elsker mormor en god Irish Coffee? Så er her gaven til mormor! Den kendte klassiske kaffe-drink Irish Coffee, her som sæt hvor hun får alle ingredienserne – hun skal blot tilsætte flødeskum!

Pris: 289 kr – Køb sættet her


Fandt du ikke den rigtige gave til mormor?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er mormor vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende. Smartbox tilbyder en lang række gavekort, som er perfekte som gave. Se Smartbox gavekort her.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Mormor sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: