20+ mandelgaver til børn og voksne

Julen er børnenes fest, og oftest er mandelgaven ligeså børnenes.

Hvis du skal holde juleaften eller julefrokost med børn eller børnebørnene bør årets mandelgave også være børnevenlig.

Vi har samlet en liste med 20+ mandelgaver til børn (og voksne). På den made er du sikret smil fra store og små når mandelgaven er blevet vundet!

Læs også: 60+ gaver til pakkelegen fra 19 kr til 139 kr.

3 oplagte ideer til en god mandelgave er:

Note: Artiklen mandelgaver til børn og voksne er sidst opdateret D. 09/11 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

20+ mandelgaver til børn og voksne

mandelgaven 2021, mandelgave ideer, ideer til mandelgaven, find mandelgaven, hemmelig mandelgave, mandelgave inden kender indholdet af, sjove mandelgaver, mandelgaver 2022, hemmelige gaver til mandelgaven, mandelgaver til børn, sådan finder du mandelgaven, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, mandel gaver til barnet,

Hemmelig mandelgave

Vil du også gerne selv overraskes hvis du vinder mandelgaven til juleaften? Løsningen er denne hemmelige mandelgave.

Gaven indeholder skønne kvalitetsvarer til hverdagen og Noru sørger for, at der er noget for enhver smag. Hvis det skal være en børnevenlig mandelgave, så skal du blot skrive det i kommentarfeltet når du bestiller også sørger Noru for mandelgaven også er børnevenlig.

Mandelgaven pakkes pænt ind i gavepapir, så den er helt klar til at blive taget frem juleaften, samtidig med, at ingen ved hvad der er i.

Pris: 199 kr – Køb den hemmelige mandelgave her

Skrabelods verdenskort, verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt

Skrabelods verdenskort

Rejser du med dine børn eller børnebørn? Hvorfor så ikke lade årets mandelgave være en måde at mindes jeres rejser på.

Skrabelods verdenskortet er en mandelgave alle kan få glæde af, og en gave som hurtigt bliver lavet meget personligt, når vinderen skraber de lande hun/han har besøgt i verden, eller skraber de lande hun/han ønsker at besøge i fremtiden.

Pris: 149 kr – Køb skrabelods verdenskortet her

Enhjørning slikautomak, Enhjørning med slik, jelly beans slikautomat, Jelle beans slik, Jelly belly slik

Pooping Unicorn Slikautomat

En skide sjove mandelgave: Pooping Unicorn, som efterlader sig små bjerge af slik, når du trykker halen ned – måske den sjoveste måde at servere slik på!

Kommer med 20 gram slikbønner, og du kan fylde enhjørningens mave med lækre slikbønner igen og igen!

Pris: 69 kr. – Køb enhjørningen her

 Speak Out børnene mod voksne

Speak Out børnene mod voksne er et brætspil som har fået rigtig meget medie opmærksomhed, og med god grund, der er skide sjovt, og det eneste krav der er, er du kan tale (eller i hvert fald prøve på det). . ”Ihhhnn schjuuuuuukøøøøøhl aaa bbbbljjjjaaaaa” – Er din cykel blå?

Nej, ok. Hvad forsøger du så at fortælle mig? Speak Out familieudgaven er for børn i alle aldre, hvor børn danner hold mod de voksne, og det gælder om, at dine holdkammerater tyder hvad du forsøger at fortælle dem, lige som i det originale Speak Out selskabsspil, familieudgaven indeholder blot hylende morsomme sætninger, til både voksne og børn.

Denne mandelgave er perfekt hvis der er både børn og voksne i selskabet, for lige meget, hvem der vinder mandelgaven 2020, så kan de være med i spillet.

Pris: 190 kr – Køb spillet her

Kryds og tværs, brætspil, Kryds og Tværs bratspil, brætspil til voksne, voksen brætspil, Brætspil til familier, Gaver til studerende

Kryds og Tværs brætspil

Kryds og tværs er et sjovt spil, som går ud på, at man med terningerne skal danne så mange ord som muligt på kryds og tværs. De forskellige terninger har anført forskellige point, og man skal danne ord, inden tiden løber ud.

Ubrugte terningers værdi sammentælles og trækkes fra pointsummen. Vinderen er den, der har flest point ved spillets slutning. Perfekt gave til pakkelegen, så nye spil kan spilles efter jul.

Pris: 99 kr – Køb Kryds og Tværs spillet her

Ternet Ninja dukke, Ternet Ninja bamse, sjove mandelgaver, mandelgaver 2022, hemmelige gaver til mandelgaven, mandelgaver til børn, sådan finder du mandelgaven, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, mandel gaver til barnet, Ternet Ninja bamsen

Ternet Ninja bamse

Ternet Ninja er tilbage i nye farver! Den lidt frække, og udspekulerede Ternet Ninja. Børn elsker Ternet Ninja bamsen, men dens ironi og humor og derfor er den perfekt som mandelgaven til børn og voksne. Ternet Ninja bamsen måler 35 cm.

Pris: 179,95 kr – Køb den ternet Ninja her

chokoaldebomber, chokolade kugler med skumfiduser, chokolade til varm chokolade, chokoladekugler til varm kakao, mandelgaver 2020, gave til pakkeleg

Chokoladekugler til Varm Chokolade

Lad vinderen af denne gave i pakkeleg nyde en kop luksuriøs varm chokolade med disse chokoladekugler, som smelter i varm mælk!

I chokoladekuglerne gemmer der sig miniskumfiduser, som gør den varme chokolade endnu mere spændende.

Pris: 99 kr – Køb gaven til pakkeleg her

floating poop, børnevenlige gaver, gaver til pakkelegen, pakkelegen gaver, gaver til børn

Racing Floaters

Forvandl tiden i badet til et skidespændende kapløb! Racing Floaters er både skideenkelt og skidesjovt på samme tid – træk de to bæbunker af plast op og konkurrer om, hvilken der kommer først. Perfekt tidsfordriv til badekarret, hotelpoolen og badestranden.

Pris: 79 kr – Gå til shop

tinkas juleeventyr, tinka juleeventyr, julekalender 2018, julekalender 2017, tinkas juleeventyr 2017, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver 2018

Tinkas Juleeventyr – TV2 Julekalender

Tv2´s julekalender succes fra 2017 kan nu fås på DVD og genses år efter år.

Om Tinkas Juleeventyr: Nissepigen Tinka skal sammen med de andre ung-nisser den 1. december op til nissekongen og have overrakt nisseamuletten, som markerer, at hun nu er en rigtig nisse. Men noget er helt galt. Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser begiver hun sig ud på et sandt juleeventyr.

I menneskeverdenen møder hun ballademageren Lasse, og sammen kaster de sig ud i jagten på at løse gåden om nissernes tabte magi og finde svaret på, hvorfor mennesker og nisser ikke har set hinanden de sidste 100 år.

Pris: 119 kr – Køb Tinkas juleeventyr her

snefald julekalender, julekalender snefald, julekalender 2017, dr juleklaender 2018, dr juleklaender 2017, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver 2018

Snefald – DR Julekalender

DR´s julekalender succes Snefald fra 2017 kan nu fås på DVD og genses år efter år.

Om Snefald: Selma er 9 år og forældreløs. Hendes højeste ønske er at få en familie, og dette skriver hun i et brev som hun sender til julemanden. Brevet finder vej til nisselandsbyen Snefald, og lidt efter havner Selma der også selv, selvom der normalt ikke er tilgængeligt for mennesker. Men Selma er måske ikke helt som andre mennesker? Der går ikke længe før at det bliver lidt dramatisk i byen Snefald. Julemanden er pludselig væk og andre kræfter tager over. Lykkes det ikke Selma og hendes nye venner at finde julemanden, forsvinder alt det gode han står for, og selve juleaften står på spil.

Pris: 119 kr – Køb Snefald her

malebog, kreativ malebog, Mandelgaver til børn, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, mandel gaver til barnet, barnets mandelgaver, gode mandelgaver 2021, mandelgaver inspiration 2022, mandelgave inspiration 2021, mandelgave 2021,

Den vidunderlige verden

Malebøger er meget populære for både børn og voksne og mange finder både kreative udfordringer og mental adspredelse, når de sidder og tegner.

 Pris: 119,95 kr. – Køb mandelgaven til børn her

gigantisk toblerone, gigantisk chokolade, chokolade, mandelgave til voksne, mandelgave til børn, mandelgaver til børn og voksne, chokolade mandelgave, gaver til studerende, gode gaver til studerende

Gigantisk Toblerone chokolade

Chokolade er godt – jo mere chokolade, desto bedre bliver det!

I denne store chokoladeæske får du hele 48 x 35 grams Toblerone-chokolade! Kartonen måler 69 x 35 cm og er udformet som en stor Toblerone. Dette er selvfølgelig perfekt som mandelgaver til børn og helst børn der gerne vil dele.

 Pris: 345 kr. – Køb mandelgaven til børn her

 Chokoladetrøffel i Champagneflaske, gaver til pakkelegen, chokolade til jul, julegaver, mandelgaver til børn, mandelgave 2020, spiselige mandelgave

Chokoladetrøffel i Champagneflaske

Chokoladetrøflerne fra Delafaille er fremstillet af belgisk chokolade og pudrede med et tyndt lag kakao. Leveres i flot gaveindpakning, så du slipper for at pakke mandelgaven 2020 ind.

Pris: 79 kr – Køb chokoladetrøfflerne her

mandelgaven til børn, børnevenlige mandelgaver, mandelgave 2020, mandelgaver 2020, gaver til børn, kreative gaver til børn

PasTEX Connectorz

Skal mandelgave vinderen have løb at lege med maden efter jul?

PasTEX Connectorz: små plastikkoblinger, som lader dig bygge de mest enestående kreationer, hvor kun fantasien sætter grænser. Perfekt mandelgave til børn.

Pris: 119 kr. – Køb mandelgaven her

Gnaw Gnawty Sprouts Chokoladeæske, sjov ckokolade til mandelgaven, mandelgave chokolade, grøn chokoalde, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver

Gnaw Gnawty Sprouts Chokoladeæske

I denne sjove Gnaw chokoladeæske kan du nyde chokoladestykker i form af rosenkål – dog med en meget bedre smag.

Hver lækkerbisken lavet af hvid chokolade, der er farvet grøn og derefter formet med stor finesse for at efterligne en af julens store love or hate-klassikere. Chokoladestykkerne er desuden fyldt til randen med lækkert hasselnøddefyld!

Pris: 89 kr – Gå til shop

mandelgave 2021, oplevelsesgavekort, gavekorter til julegave, mandelgaver til hele familien, gaver til mandelgaven, oplevelser til børn, oplevelsesgaver til børn

Gavekort til en oplevelser – vinderen bestemmer selv hvilken

Køb et åbent gavekort til en eller flere oplevelser hos Duglemmerdetaldrig. Gavekortet kan bruges til alle 336 oplevelser og til mere end en oplevelse. Du bestemmer beløbet gavekortet skal være på, og mandelgave vinderen bliver med sikkerhed glad for denne gave.

Køb “Gavekort til en oplevelser” her

snebold laver, snabold maskine, pakkegave til pakkeleg, pakkeleg

Snowball Maker

Vi håber på hvid jul, så der kan arrangeres sneboldt kamp. Men det er koldt og røvnederen at lave snebold – så en snowball maker er en perfekt mandelgave til børn.

Pris: 69 kr – Gå til shop

speed skat, speed chess, hurtig skat, mini skatspil, miniature skatspil, mandelgaver 2018, mandelgaver 2019

Speed Chess

Færre felter og færre brikker, men mindst lige så sjovt som traditionel skak! Denne hurtigversion kan spilles i løbet af en reklamepause. Skak spillet er lavet som en korsformet spilleplade, som tilbyder nye finurlige udfordringer! Sjov mandelgave for måde voksne og små.

Pris: 109 kr – Køb speed skak her

nutella, stor nutella, 3 kg nutella, gaver til studerende, gaver til teenagere
3 kg nutalla

Så hvorfor ikke give et års forbrug af nutalla til den heldige mandelgave vinder. På Coolstuff.dk kan man købe en 3 Kgs krukke med Nutalla. Så burde der være Nutella langt ind i det nye år.

Pris: 359 kr – Bestil 3 Kg Nutella her!

syngende nissehue, nissehue der kan synes, dansende nissehue, nissehue med musik, mandelgaver 2019, mandelgave 2018

Syngende og dansende nissehue

Lidt sjov og ballade til vinderen af årets mandelgave. Julen vare lige til påske, og den kan fejres helt dertil med en syngende og dansende nissehue. Kvasten på huen bevæger sig i takt til musikken. Huen har et indstilleligt spænde i nakken for at passe til både små og store.

Pris: 130 kr – Køb mandelgaven 2021 her

hygge spillet, familie spil, spil man ikke kan vinde, mandelgaver til børn, gaver til børn, mandelgaver 2020, mandelgave 2021

Hyggespillet Quizspil

Hygge spillet Quizspil har 300 sjove og uventede spørgsmål, du kan blive stillet i quizspillet Hyggespillet.

Her er der ingen tabere, men du kan regne med underholdende samtale, hvor du både lærer dig selv og dine modspillere lidt bedre at kende!

Pris: 139 kr – Køb mandelgaven 2021 her

Børnenes H.C. Andersen

H.C. Andersen er en stor del af den danske julesjæl og hans historier er tidsløse. En H.C Andersen eventyr bog er den perfekte mandelgave til både børn og voksne.

Pris: 199,95 kr – Køb bogen her

popcorn maskine, bøf presser, candyfloss maskine, mini donut maskine, donut maskine, julegaven til den der har alt, julegaver til alle, nemme julegaver, julegaven til dem der ikke ønsker dig noget

Candyfloss maskine

Vinderen af mandelgaven bør få en Candyfloss maskine – og derefter bruge resten af juleferien på at lave candyfloss til alle andre.

Pris: 329 kr – Køb Candyfloss maskinen her

Disneys Juleklassikere 25, mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Disneys Juleklassikere – Fra alle os til alle jer

Traditionen tro udkommer årets Juleklassikere. Læs alle de klassiske og hyggelige historier fra Andeby med dine yndlingsfigurer og oplev, at julen endelig er kommet. En sjov idé til mandelgave for hele familien

Pris: 75 kr – Køb bogen her

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender

Jelly Belly gaveæske

Jelly Beans bliver også kaldet Jelly Belly kommer oprindelig fra USA, og er elsket af både børn og voksne over hele verden.

Det er lækker slik man aldrig bliver træt af (med mindre man går en med ostesmag). De smagsfyldte Jelly Belly gaveæsker er god mandelgave for både børn og voksne og en mandelgave som også kan deles med de øvrige deltagere, hvis altså der er plads efter risalamanden

Pris fra: 69 kr – Køb Jelly Belly gaveæsken her

Poo Curling Spil, Curling Spil, mandelgave, sjov mandelgave

Poo Curling Spil

Gør curling til et skidesjovt spil med disse skidesøde små lortebunker i stedet for kedelige gamle sten. En sjov mandelgave til børn.

 Pris: 119 kr – Køb spillet her

verden mindste puslespil, lille puslespil, puslespil med små brikker, miniature puslespil, mandelgaver 2020, pakkeleg, mandelgaver til børn, sjove pakkeleg gaver,

Verdens mindste puslespil med 1000 brikker

Ganske vist er det sjovt at lægge puslespil, men det optager meget plads!

Men ikke længere – her er verdens mindste puslespil med 1000 brikker! Hver brik er ca 1 cm, og det færdige puslespil bliver ikke større end 42 x 29 cm.

Vælg mellem flere forskellige motiver med kendte seværdigheder.

 Pris: 72 kr – Køb puslespillet her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv! Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger.

Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt mandelgave til små kunstnere og deres familie.

 Pris: 299 kr – Køb tegningerammen her

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Smukt Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte mandelgaver til både børn og voksne. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant mandelgave til julen.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

Vissevasse plakat, plakat med vissevasse, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, mandelgaven 2020

VISSEVASSE Plakat – Danmark Klitterne

Et af Danmarks kendetegn: Klitterne. Med denne plakat får du følelsen af dansk sommer frem. Et af danskernes helt store favorit steder igennem sommeren er de klitterne rundt om i Danmark.

Plakterne passer ind flere forskellige steder i hjemmet. Plakaten er lavet af svensk miljøvenligt FSC-papir, og er produceret i Danmark. Mål: 30×40 cm

Pris: 249 kr – Køb Visse vasse plakaten her

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne
Juleæske med Vingummi fra Wally and Whiz

Både børn og voksne kan lide vingummier. Denne fine røde juleæske fra Wally and Whiz indeholder tre lækre jule-edition vingummi æsker. En perfekt mandelgave, der giver vinderen mulighed for at smage de tre julevarianter.

Alle gourmet vingummierne er uden farve, konserveringsmidler, animalsk stivelse og så er de glutenfri.

Pris: 239 kr – Køb dem her

 Hundehvalp Mini 3D-byggesæt , 3D byggesæt, lego hunde, mandelgaver til børn, mandelgaver 2020

Hundehvalp Mini 3D-byggesæt

Ligesom at have en hund kræver dette 3D-byggesæt i form af menneskets bedste ven en stor dosis tålmodighed.

Hver hund består af næsten 1000 små byggeklodser, så derfor er den ikke egnet som mandelgave til små børn.

Pelsen er muligvis mere ru end på de levende udgaver, men disse puslespil hunde har allerede mestret kommandoer som at stå stille, gå og se lige frem.

Pris: 139 kr. – Køb 3D mini byggesættet til hunde her

floedebollekursus-social-foodies-8

Flødebolle kursus

Fortjener mandelgave vinderen en fed oplevelse? Så giv et flødebolle kursus i mandelgaven.

Kurset indeholder alt hvad du skal bruge i køkkenet, og når du er færdig, får du selvfølgelig lov til at tage dine flødeboller med hjem. Stemningen til kurset er hyggelig, hvorfor det også er en oplevelse, der er perfekt til at glæde vinderen med.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsesgaven her

Mandelgaver til børn, børne mandelgaver, gode mandelgaver til børn, mandel gaver til barnet, barnets mandelgaver, gode mandelgaver 2021, mandelgaver inspiration 2022, mandelgave inspiration 2021, mandelgave 2018, gave til mandel 2018, mandel gave til børn, mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Inspiration: Anderledes måder servere Risalamande og mandelgave legen på til børn:

  • Tilføj mere end en mandel og lad vinderen være den som får FLEST mandler. Den der får flest mandler vinder mandelgaven.
  • Skift mandelen ud, med f.eks en hvid bønne, en kikært, en vingummibamse eller et mynte bolsje. Husk det skal være noget, der ikke smitter af i farven, så risalamanden ikke skifter farve. Brug derfor ikke lakrids, jordbær og lignede, som ødelægger Risalamanden, eller afsløre hvor “mandel” ligger.
  • Portions anret alle skålene, og læg en madel i alle undtagen i én. Den er IKKE får en mandel, får mandelgaven. Husk at lade deltagerne selv vælge, hvilken skål de vil have.
%d bloggers like this: