20+ mandelgave ideer til børn og voksne

Julen er børnenes fest, og oftest er mandelgaven ligeså børnenes.

Hvis du skal holde juleaften eller julefrokost med børn eller børnebørnene bør årets mandelgave også være børnevenlig.

Vi har samlet en liste med 20 mandelgaver til børn (og voksne). På den made er du sikret smil fra store og små når mandelgaven er blevet vundet!

3 oplagte ideer til en god mandelgave er:

20+ mandelgave ideer til børn

Skrabelods verdenskort, verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt

 Skrabelods verdenskort

Rejser du med dine børn eller børnebørn? Hvorfor så ikke lade årets mandelgave være en måde at mindes jeres rejser på. Skrabelodsverdenskortet er en mandelgave alle kan få glæde af, og en gave som hurtigt bliver lavet meget personligt, når vinderen skraber de lande hun/han har besøgt i verden, eller skraber de lande hun/han ønsker at besøge i fremtiden.

Pris: 139 kr – Køb skrabelods verdenskortet her

 

 Speak Out børnene mod voksne

Speak Out børnene mod voksne er et brætspil som har fået rigtig meget medie opmærksomhed, og med god grund, der er skide sjovt, og det eneste krav der er, er du kan tale (eller i hvert fald prøve på det). . ”Ihhhnn schjuuuuuukøøøøøhl aaa bbbbljjjjaaaaa” – Er din cykel blå? Nej, ok. Hvad forsøger du så at fortælle mig? Speak Out familieudgaven er for børn i alle aldre, hvor børn danner hold mod de voksne, og det gælder om, at dine holdkammerater tyder hvad du forsøger at fortælle dem, lige som i det originale Speak Out selskabsspil, familieudgaven indeholder blot hylende morsomme sætninger, til både voksne og børn. Denne mandelgave er perfekt hvis der er både børn og voksne i selskabet, for lige meget hvem der vinder mandelgaven 2019, så kan de være med i spillet.

Pris: 249,95 kr – Køb spillet her

 

Havfrue hale som tæppe

Børnene vil forgude havfrue halen, som også fungere som tæppe. Dette dejlige tæppe ligner en havfruehale, men i stedet for fiskeskæl er det strikket i blød uld! Tæppet er formet som et rør og holder både ben og fødder varme, mens du slapper af!

Pris fra: 279 kr – Køb halen her

 

tinkas juleeventyr, tinka juleeventyr, julekalender 2018, julekalender 2017, tinkas juleeventyr 2017, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver 2018

Tinkas Juleeventyr – TV2 Julekalender

Tv2´s julekalender succes fra 2017 kan nu fås på DVD og genses år efter år.

Om Tinkas Juleeventyr: Nissepigen Tinka skal sammen med de andre ung-nisser den 1. december op til nissekongen og have overrakt nisseamuletten, som markerer, at hun nu er en rigtig nisse. Men noget er helt galt. Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser begiver hun sig ud på et sandt juleeventyr. I menneskeverdenen møder hun ballademageren Lasse, og sammen kaster de sig ud i jagten på at løse gåden om nissernes tabte magi og finde svaret på, hvorfor mennesker og nisser ikke har set hinanden de sidste 100 år.

Pris: 119 kr – Køb Tinkas juleeventyr her

 

snefald julekalender, julekalender snefald, julekalender 2017, dr juleklaender 2018, dr juleklaender 2017, mandelgaver til børn, børne mandelgaver, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver 2018

Snefald – DR Julekalender

DR´s julekalender succes Snefald fra 2017 kan nu fås på DVD og genses år efter år.

Om Snefald: Selma er 9 år og forældreløs. Hendes højeste ønske er at få en familie, og dette skriver hun i et brev som hun sender til julemanden. Brevet finder vej til nisselandsbyen Snefald, og lidt efter havner Selma der også selv, selvom der normalt ikke er tilgængeligt for mennesker. Men Selma er måske ikke helt som andre mennesker? Der går ikke længe før at det bliver lidt dramatisk i byen Snefald. Julemanden er pludselig væk og andre kræfter tager over. Lykkes det ikke Selma og hendes nye venner at finde julemanden, forsvinder alt det gode han står for, og selve juleaften står på spil.

Pris: 80 kr – Køb Snefald her

 

gigantisk toblerone, gigantisk chokolade, chokolade, mandelgave til voksne, mandelgave til børn, mandelgaver til børn og voksne, chokolade mandelgave, gaver til studerende, gode gaver til studerende

Gigantisk Toblerone chokolade

Chokolade er godt – jo mere chokolade, desto bedre bliver det!

I denne store chokoladeæske får du hele 48 x 35 grams Toblerone-chokolade! Kartonen måler 69 x 35 cm og er udformet som en stor Toblerone. Dette er selvfølgelig en perfekt mandelgave til børn.

 Pris: 249 kr – Køb mandelgaven her

 

Gavekort til en oplevelser – vinderen bestemmer selv hvilken

Køb et åbent gavekort til en eller flere oplevelser hos Duglemmerdetaldrig. Gavekortet kan bruges til alle 336 oplevelser og til mere end en oplevelse. Du bestemmer beløbet gavekortet skal være på, og mandelgave vinderen bliver med sikkerhed glad for denne gave.

Køb “Gavekort til en oplevelser” her

 

snebold laver, snabold maskine, pakkegave til pakkeleg, pakkeleg

Snowball Maker

Vi håber på hvid jul, så der kan arrangeres sneboldt kamp. Men det er koldt og røvnederen at lave snebold – så en snowball maker er en perfekt mandelgave til børn.

Pris: 69 kr – Gå til shop

 

speed skat, speed chess, hurtig skat, mini skatspil, miniature skatspil, mandelgaver 2018, mandelgaver 2019

Speed Chess

Færre felter og færre brikker, men mindst lige så sjovt som traditionel skak! Denne hurtigversion kan spilles i løbet af en reklamepause. Skak spillet er lavet som en korsformet spilleplade, som tilbyder nye finurlige udfordringer! Sjov mandelgave for måde voksne og små.

Pris: 109 kr – Køb speed skak her

syngende nissehue, nissehue der kan synes, dansende nissehue, nissehue med musik, mandelgaver 2019, mandelgave 2018

Syngende og dansende nissehue

Lidt sjov og ballade til vinderen af årets mandelgave. Julen vare lige til påske, og den kan fejres helt dertil med en syngende og dansende nissehue. Kvasten på huen bevæger sig i takt til musikken. Huen har et indstilleligt spænde i nakken for at passe til både små og store.

Pris: 109 kr – Køb mandelgaven 2019 her

 

Børnenes H.C. Andersen

H.C. Andersen er en stor del af den danske julesjæl og hans historier er tidsløse. En H.C Andersen eventyr bog er den perfekte mandelgave til både børn og voksne.

Pris: 199,95 kr – Køb bogen her

 

popcorn maskine, bøf presser, candyfloss maskine, mini donut maskine, donut maskine, julegaven til den der har alt, julegaver til alle, nemme julegaver, julegaven til dem der ikke ønsker dig noget

Candyfloss maskine

Vinderen af mandelgaven bør få en Candyfloss maskine – og derefter bruge resten af juleferien på at lave candyfloss til alle andre.

Pris: 249 kr – Køb Candyfloss maskinen her

Disneys Juleklassikere 25, mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Disneys Juleklassikere – Fra alle os til alle jer

Traditionen tro udkommer årets Juleklassikere. Læs alle de klassiske og hyggelige historier fra Andeby med dine yndlingsfigurer og oplev, at julen endelig er kommet. En sjov idé til mandelgave for hele familien

Pris: 60 kr – Køb bogen her

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender

Jelly Belly gaveæske

Jelly Beans bliver også kaldet Jelly Belly kommer oprindelig fra USA, og er elsket af både børn og voksne over hele verden.

Det er lækker slik man aldrig bliver træt af (med mindre man går en med ostesmag). De smagsfyldte Jelly Belly gaveæsker er god mandelgave for både børn og voksne og en mandelgave som også kan deles med de øvrige deltagere, hvis altså der er plads efter risalamanden

Pris fra: 69 kr – Køb Jelly Belly gaveæsken her

73b89bca7b8263a0facb5db1d53601b9

Bean Boozled Jumbo Spinner Jelly Belly

Den fjerde udgave af det skøre Jelly Beans-spil, Bean Boozled, er større og endnu sjovere end nogensinde før! Det kombinerer tre ting, som vi virkelig elsker: At spille spil, spise slik og se på, mens andre spiser noget virkeligt ulækkert!

Reglerne er barnligt enkle: Drej pilen for at finde ud af, hvilken farve du skal spise. Find en slikbønne i en tilsvarende farve, og spis den. “Problemet” er bare, at Bean Boozled-æsken indeholder ti forskellige farver Jelly Beans, men hele tyve smagsvarianter, så du ved aldrig, hvilken smag du får fat i. Med hensyn til udseendet er jordbærsmoothie-bønnen f.eks. identisk med den, der smager af død fisk. Smagsmæssigt lover vi, at du kan mærke forskel

I Bean Boozled bliver hvert tyg en oplevelse! Du får desuden chancen for at opleve, når dine venner tager imod udfordringen og forsøger at tygge de ikke alt for delikate slikbønner i sig!

Pris: 139 kr – Gå til shop

 

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv! Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger.

Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt mandelgave til små kunstnere og deres familie.

 Pris: 269 kr – Køb tegningrammen her

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Smukt Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte mandelgaver til både børn og voksne. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant mandelgave til julen.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne
Juleæske med Vingummi fra Wally and Whiz

Både børn og voksne kan lide vingummier. Denne fine røde juleæske fra Wally and Whiz indeholder tre lækre jule-edition vingummi æsker. En perfekt mandelgave, der giver vinderen mulighed for at smage de tre julevarianter for 2019.

Alle gourmet vingummierne er uden farve, konserveringsmidler, animalsk stivelse og så er de glutenfri.

Pris: 169 kr – Køb dem her

 

emoji power bank, powerbank emoji, powerbank smiley face, smiley face powerbank, mandelgave 2019,

Spralla® emoji Powerbank

Lad en enhjørning eller en grinende emoji skaffe mere strøm til mobilen! Med Spralla Smiley Powerbank har du altid ekstra strøm med til mobilen, så du roligt kan fortsætte med at sende sms’er, surfe og tage billeder! Vælg mellem flere søde emojies.

Pris: 159 kr – Køb powerbanken her

floedebollekursus-social-foodies-8
Flødebolle kursus

Fortjener mandelgave vinderen en fed oplevelse? Så giv et flødebolle kursus i mandelgaven.

Kurset indeholder alt hvad du skal bruge i køkkenet, og når du er færdig, får du selvfølgelig lov til at tage dine flødeboller med hjem. Stemningen til kurset er hyggelig, hvorfor det også er en oplevelse, der er perfekt til at glæde vinderen med.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsesgaven her

 

karikatur-familie-foto

Karikatur foto af familien

Er i en lille tæt familie der holder jul. Så gør gør mandelgaven sjov og anderledes med en karikatur tegning af familien.

Soankarikatur.dk tegninger personlige karikatur tegninger efter ønske

Inspiration: Anderledes måder servere Risalamande og mandelgave legen på til børn:
  • Tilføj mere end en mandler. I dette tilfælde gælder det så om at få FLEST mandler. Den der får flest mandler vinder mandelgaven.
  • Skift mandelen ud, med f.eks en hvid bønne, en kikært, en vingummibamse eller et mynte bolsje. Husk det skal være noget, der ikke smitter af farvemæssigt, så risalamanden ikke skifter farve. Brug derfor ikke lakrids, jordbær og lignede, som ødelægger Risalamanden, eller afsløre hvor “mandel” ligger.
  • Portions anret alle skålene, og læg en madel i alle undtagen i én. Der er IKKE får en mandel, får mandelgaven. Husk at lade folk selv vælge hvilken skål de vil have.

 

%d bloggers like this: