20+ oplevelsesgaver: Wellness oplevelser

Wellness oplevelser er en gave man sjældent går fejl med.
Både kvinder og mænd elsker at blive forkælet og få ny energi i kroppen.

Wellness oplevelser er også en gave som modtageren kan gå og glæde sig til, og som man ofte kan nyde flere sammen. Det skaber et uforglemmeligt og hyggeligt minde sammen med kæresten, veninder eller måske kollegaer.

Når du skal vælge en Wellness oplevelsesgave, så er det vigtigt at du overvejer, hvilken type af wellness der ville passe bedst til gavemodtageren. Det kan f.eks være en god massage, en speciel type massage, en tur til et wellness og spa sted, en ansigtsbehandling, en fodbehandling, eller noget helt andet. Mulighederne er mange for wellness oplevelser ligesom den geografiske lokation også er vigtig at tage med i overvejelserne.

Vi har samlet listen med de 20+ bedste wellness oplevelser, som du kan give som årets julegave. Hvem ved, måske er du heldig selv at komme med, når wellness oplevelsen skal bruges?

Læs også: 60+ gaver til pakkelegen fra 19 kr til 139 kr.

Note: Artiklen om Wellness oplevelser er sidst opdateret D. 13/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

wellness-oplevelse-massage
Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

En pragtfuld massage til at skabe øget velvære og livskvalitet. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led. Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen.

Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen. Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min.45 minutter.

Pris 399 kr – Køb massage gavekortet her!

coconut-behandling-arndal-wellness-oplevelsesgave
Hot Coconut Kropsbehandling

Wellness hos Arndals, med deres populære pakke af kropsmassage, bodyscrub og velvære.

Råvarerne i behandlingen er økologiske, og går rent ind hos alle os, der elsker forkælelse fra top til tå. Kropsbehandlingen er en 55 minutter lang og indeholder blandt andet fuld kropsmassage i varm kokosolie og Bodyscrub i en blanding af salt og friskpresset citron

Pris 900 kr – Køb massage gavekortet her!

chokolademassage-wellness-oplevelse
Chokolademassage

Skøn full-body massage med noget så lækkert som chokolade. Ved denne dejlige behandling for alle sanser bliver man først masseret med varme lavasten. Herefter hældes en velduftende chokoladeblanding ud over kroppen, og man får en dybdevirkende massage, der stimulerer huden og får musklerne til at slappe af. Undervejs i behandlingen får man flere gange hældt ny, varm chokolade over sig, så musklerne ikke bliver kolde, og du kan hele tiden nyde den helt igennem uimodståelige aroma fra chokoladen.

Chokolade har en fantastisk beroligende effekt på huden. Ved massage med chokolade bliver huden både blødgjort, fugtet optimalt og stimuleret til at slappe af. Samtidig afgiver chokolade en række sunde stoffer og indeholder bl.a. store mængder endorfiner, der forbindes med følelsen af lykke. En perfekt og uforglemmelig wellness oplevelsesgave.

Pris 549 kr – Køb chokolademassage gavekortet her!

oplevelses julegaver, julegaver oplevelser, oplevelser til hende, julegaver til konen, julegaven til kæresten, julegaver til kvinder, julegaven til hende, oplevelsesgave spa, oplevelsesgave wellness, templemassage, templemassage oplevelsesgave, templegave oplevelse, spa oplevelse
En afslappende Tempelmassage

Kombinationen af en lækker fodbehandling og fodmassage efterfulgt af en lang, gennemsyrende massage over hele resten af kroppen får den afslappede stemning og nydelsen til at overraske positivt, både mentalt og fysisk.

Under fodbehandlingen bliver søsteren, veninden eller en anden heldig gavemodtager forkælet med et glas bobler og til slut lidt frisk frugt som prikken over i’et. Hvis du kender en der trænger til optimal afslapning, er denne wellness oplevelsesgave lige noget for dem!

Pris: 1.100 kr – Book Wellness oplevelser her

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,
Luksus ansigtsmaske

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt. Behandlingen er kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om københavn).

Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme.

Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle. Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. Effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat.

Pris: 695 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

Japansk lifting, naturlig lifting, japansk velvære, japansk wellness, oplevelser for kunder, oplevelsesgaver til kvinder
Japansk Lifting

Bekæmp ældning, rynker, og poser under øjnene med dette gavekort til en Japansk Lifting. Japansk Lifting er en ansigtsbehandlings teknik, som afhjælper de ydre tegn, som vi alle begynder at se med alderen. Samtidigt reguleres kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande under processen.

Behandlingen består af en blanding af dybdemassage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage af ansigtet. Efter at muskler, bindevæv og hud er blevet bearbejdet og opvarmet afkøles og næres hele ansigtet med fugtgivende serum, øjencreme og ansigtscreme. Udover den hudløftende effekt fra behandlingen vil det kunne ses, at huden gennemgår en transformation i forhold til farve, glød og vitalitet. Behandlingen er perfekt til personer, der ønsker at forebygge ældning, uden brug af kirurgiske indgreb eller behandling med brug af giftstoffer.

Ud over at behandle ansigtets muskler og væv skulle Japansk Lifting efter sigende stimulere hele kroppen og forbedre dit generelle velvære.

Pris: 599 kr –  Bestil Japansk lifting her!

ultimativ-spa-time-out-arndal-7
SpaDag hos Arndal

Nogle er heldigere end andre og nogle er så heldige, at de fortjener en ultimativ SpaDag hos Arndal, hvor massage, ansigtsbehandling og wellness forkæler dig og/eller en glad gavemodtager helt ud til fingerspidserne. Wellness oplevelsen inkluderer: 1 times klassisk massage, 1 times ansigtsbehandling, Saltvandsspa, Sauna og Dampbad.

Kom helt ned i gear i Arndals afslappende og intime spa område, hvor salvandsboblebad, sauna og dampbad, omfavner dig/jer i et tæppe af ren afslapning, inden din behandler henter dig, og bringer dig endnu længere væk fra den travle hverdag med 1 times klassisk Massage efterfulgt af 1 times afstressende ansigtsbehandling i de lækreste produkter fra Eve Lom. En skøn og uforglemmelig wellness oplevelsesgave.

Pris: 1.395 kr – Køb et Spadag gavekort

bio_peeling1920_x_1200_17
Bio-peeling

Nyd en helt unik behandling, der har utrolig effekt på din hud. Abrahydri hudslibning med bioløft er en ny sensationel metode indenfor biologisk ansigtsløft, der giver helt enestående resultater.

Ved almindelig hudslibning benyttes oftest diamanter eller krystaller til at slibe huden ned, men Abrahydri hudslibning giver en dokumenteret forbedring af hudstrukturen og rynkedybden på ca. 25%. Ved almindelige slibning er den dokumenterede effekt omkring 11-12%. Behandlingen er tilpasset den enkeltes hudtype og eventuelle hudproblem.

Dejlig, forskønnende gave til mor, søster, kæreste eller til dig, der har lyst til at opleve et unikt ansigtsløft med synlige resultater.

Pris: 679 kr – Køb en Bio-peeling

luksus_spa_og_wellness1920x1200
Luksus spaophold for 2

Et spaophold er en af de dejligste måder at opnå fuld afslapning og balance for krop og sjæl. Lad roen falde på jer og nyd et skønt luksus spaophold for to personer på det pragtfulde spahotel Comwell Borupgaard. Når I ankommer, vil I få anvist et dejligt dobbeltværelse, hvor badetøfler og badekåber ligger parat, så I kan koble af fra start. Under opholdet har I fri adgang til både AquaSpa og fitnessrum, og til de forskellige spa-aktiviteter, der foregår på det enkelte hotel. Spaterapeuter står klar til at vejlede jer under hele opholdet. En skøn Wellness oplevelsesgave.

Pris: 2.199 kr – Køb et spaophold for 2

Kro-ophold-for-2_personer
Kro- eller hotelophold for 2 personer

Bo på et ægte landevejskro grundlagt i 1700-tallet, på et moderne, nyrenoveret familiedrevet hotel eller et mindre men skønt hotel, der emmer af hygge og afslapning. Modtageren kan vælge mellem mere end 30 forskellige steder rundt omkring i Danmark, som alle har det til fælles, at det er steder med historie, hjerte og sjæl. I bliver på alle stederne budt velkommen med en flaske vin på jeres dobbeltværelse, og opholdet inkluderer selvfølgelig en lækker morgenmad.

Gavekortet findes måde med og uden middag inkluderet, se gavekortene her:

Kro- og hotelophold for 2 personer. Pris: 999,-

Kro- og hotelophold med middag for 2. Pris: 1200,-

oplevelsesgave til hende, hot stone massage, oplevelsesgave massage, oplevelsesgave hot stone
Hot Stone Massage

Hot Stone Massage (også kaldet stenmassage på dansk) er en meget populær form for massage. Massagen opløser kroppens infiltrationer i musklerne, ved hjælp af varme lavasten, som man bliver masseret med over hele kroppen.

Hot stone massage er en beroligende afspændingsbehandling for krop og sjæl. Din kyndige behandler vil starte med at påføre din krop aromatiske olier, derefter placeres varme lavasten på specielle punkter på din krop, og behandleren vil med afstressende og blide bevægelser udføre massagen.

Varmen fra stenene vil langsomt brede sig til hele kroppen og trænge dybt ind i musklerne. Du vil mærke, hvordan alle spændingerne i dine muskler løsner sig, og du vil slappe så meget af, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.

Hot stone massage blev oprindelig udviklet af indianerne for flere hundrede år siden, de brugte den terapeutisk. I dag bruges denne massageform som wellness massage og anvendes med henblik på afspænding og ren forkælelse.

Hot Stone Massage er en perfekt og forkælende wellness oplevelse, til som gave til kæresten, der knokler hård og som fortjener at koble helt fra.

Pris 599 kr – Køb Hot stone massage gavekortet her!

anderledes oplevelsesgaver, oplevelsesgave til hende, Kranio massage, oplevelsesgave massage, oplevelsesgave massage
Kranio-Sakral Terapi

Kranio-sakral terapi er en blid men dybdegående behandlingsform, der forbedrer funktionen af det kranio-sakrale system. Behandlingen opleves som en dyb form for afspænding. En næsten søvntilstand hvor man drømmer, flyder men er bevidst om sine omgivelser og slapper helt af.

Der tages udgangspunkt i området fra kraniet til halebenet, men kan bruges på hele kroppen. Sakral pulsen kan mærkes og behandles på hele kroppen for at skabe balance.

Når spændingerne i bindevævsmembranerne ind i hovedet eller bindevævet omkring rygmarvens nerve løsnes, bliver det muligt at få en dyb og varende afspænding af musklerne i nakken og ryggen, som hæfter til hvirvlerne.

Pris 599 kr – Køb Kranio-Sakral terapi gavekortet her!

wallpaper_balsam
Wellness ophold i Sverige

Et weekend ophold hvor i ingenting skal. Tag en pause fra hverdagen, og nyd total afslapning på et dejligt wellness-hotel. Alle dine sanser vil blive stimuleret i de rolige omgivelser – og bane vejen til fornyet energi og balance. Tag afsted sammen med dit hjertes udkårne, en god ven eller veninde og nyd en sanselig weekend fyldt med afslapning og forkælelse på et skønt hotel i Sverige (Ystad Saltsjøbad eller Hotel Gässlingen). Et wellnessophold er den lille luksus med den store effekt – det perfekte åndehul fra hverdagens stress og jag. En lækker og uforglemmelig wellness oplevelsesgave.

Pris: 1.499 kr – Bestil oplevelsen i Sverige her!

God mad og hygge oplevelser

Vil du gerne afslutte de gode Wellness oplevelser af med lidt mere hygge, så kan du finde god mad og hygge oplevelser her.

index
En god bøf for 2

Nyd en dejlig aften i hinandens selskab med en god, saftig bøf for to.

Storbyens caféer og restauranter er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne. Vælg mellem flere caféer og restauranter i Danmark og prøv deres forskellige, velsmagende bøffer og steaks tilberedt nøjagtig, som I vil have den – gennemstegt, medium eller blodrød.

Tag en god ven, veninde, kollega, din kæreste eller en anden under armen og byd på én af de mange slags bøffer, I kan vælge imellem. Skab jer et åndehul i den hektiske hverdag, sæt jer til rette og stift bekendtskab med en mør T-bone steak, en saftig mørbrad, en lækker rib eye, en god tornedos eller en af de andre lækre steaks og bøffer.

Pris: 499 kr – Bestil En god bøf for 2 her!

fr-p-w_3-retters_menu_for_2_1
3-retters menu for 2

Her er et gavekort til en skøn 3-retters middag, hvor både øjne og smagsløg bliver forkælet. Caféerne og restauranterne er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne. Middagen består af 3 retter, og menuen vil variere afhængigt af, hvilket sted I vælger, men alle steder vil I få serveret lækker mad af høj kvalitet, tilberedt af årstidens råvarer.

Giv et gavekort til en 3-retters middag på en café eller restaurant efter eget valg. Oplagt som smagfuld værtindegave, gave til par, venindegave eller julegaven til kæresten. Vælg selv, hvor I vil spise blandt en række af gode restauranter, caféer og spisesteder i hele Danmark.

Pris: 599 kr – Bestil 3-retters menu for 2 her!

sushi julegave, gave til sushi elskeren, gve med sushi
Sushi for 2

Menuen står klar på stribe. Rullet i tang, minimalistisk pyntet og fuld af smag. Væk dine smagsløg – med smuk, frisklavet sushi fra det traditionelle japanske køkken. Sushi tilberedes altid af helt friske råvarer med masser af smag. Ikke alene smager sushi godt – det er også en æstetisk spiseoplevelse. Derfor er denne sushimiddag for to en anderledes middagsoplevelse med forkælelse for både øjne og smagsløg.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami.

Pris: 425 kr – Bestil Sushi for 2 her!

index
Cafeburger for 2

Her kan man koble ud med en hyggelig tur på café og sætte tænderne i en rigtig god burger fremstillet af lækre råvarer og hjemmelavede ingredienser. Det er bare at nyde den sprøde bolle, det velsmagende oksekød, den friske salat og det lækre tilbehør.

En tur ud og spise en burger er en glimrende lejlighed til at få ordnet verdenssituationen, samtidig med at man får en sjov og hyggelig stund sammen.Udover de lækre burgere vil man også kunne nyde selve caféens særlige atmosfære, der ofte er en oplevelse i sig selv – hvad enten det er en klassisk café, eller at omgivelserne er nytænkende med sjove og underfundige detaljer.

En hyggelig dag på café med noget godt at spise. Drikkevarer er naturligvis inkluderet.

Pris: 299 kr – Bestil cafeburger for 2 her!

8083490060
Luksusbrunch for 2 personer

Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksus brunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, som I på nogle caféer vil have mulighed for at bytte ud med friskperlende, mousserende vin.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

gourmetophold-paa-lyng-dal-hotel-2
Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Giv en gave til en du holder af med et ophold på det hyggelige Lyng Dal Hotel og Restaurant, der byder på nærvær, gourmet og smukke rammer. Træk stikket ud og slap af i de rolige omgivelser ved Gl. Rye. Personalet kræser om gæsterne med deres flotte sammensatte menuer i det hyggelige bindingsværkshus og til sidst kan i flade ud i de hjemlige værelser.

Hos Lyng Dal, der er et familiedrevet hotel og restaurant, er kærligheden til god mad, vin og service altid i højsædet. Dette har gjort stedet rigtig populært, og det er naturligvis noget The White Guide har fået øjnene op for – og også en af grundene til, at gæsterne bliver ved med at vende tilbage.

 Pris: 1790 kr – Køb oplevelsesgaven til Lyng Dal hotel her


Wellness oplevelser:  Pak gaven unikt ind!

Når man får en wellness oplevelse i gave, kan det godt været en lidt kedelig gave at åbne, selvom indholdet er fantastisk. Derfor bør du overveje at være noget unik for at pakke en wellness oplevelsesgave flot og anderledes ind, så gavemodtageren får sig en stor overraskelse, og allerede derfra kan begynde at glæde sig til at komme ud og nyde wellness.

En god måde at give wellness oplevelsesgaver på, er ved at sætte det sammen med et lille stykke wellness, så man får en lille genstand, som giver associationer til den kommende oplevelsesgave. Du kan f.eks pakke gavekortet ind sammen med en af de følgende produkter:

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger
Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellnes. Placere gavekortet i denne smukke kurv, og lad wellness oplevelsesgaven blive præsenteret med stil!

Pris: 109,95 kr – Gå til shop

13505_1
Bioselect Peeling Oliven Shower Scrub

En lækker peeling oliven Shower scrub, som helt sikkert vil blive værdsat både før og efter wellness oplevelser.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

Husk at du kan være heldig at komme med på en af disse wellness oplevelser, hvis du har været en god veninde, søster, kæreste eller lignende. Husk også at invitere nogen du holder af med til dine wellness oplevelser, så i sammen får en unik oplevelse sammen.

%d bloggers like this: