Julegaver til pigerJulekalenderTil Børn

2023: LEGO Friends julekalendere til piger

Find årets LEGO Friends julekalendere til piger her!

Med en Lego Friends julekalender til piger får de en ny LEGO Friends genstand hver dag fra første december og frem til jul.

LEGO Friends julekalendere har i årevis været en elsket tradition for børn over hele verden. Disse fantastiske kalendere bringer juleglæde og kreativ leg sammen på en helt unik måde. Hver julekalender indeholder en spændende samling af LEGO Friends figurer, mini-bygninger og tilbehør, der gør nedtællingen til juleaften endnu mere speciel.

Det populære danske legetøjsfirma LEGO har i mere end 10 år designet julekalendere med LEGO Friends julekalenderne til piger. De mange LEGO gaver kan glæde længe efter jul, da de alle kan indgå i den daglige LEGO-leg.

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 29/8 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> Se alle julekalenderne til børn her!

Find LEGO Friends julekalenderen 2023 her:

LEGO friends julekalender, LEGO julekalender til piger, lego friends julekalender 2023, Julekalender til piger, julekalender 2023adventskalender til piger, 2023 lego friends julekalender, julekalender med lego, Legetøjsjulekalender til piger, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends, julekalender til piger, dukke julekalender,

LEGO Friends Julekalender 2023

Forkæl LEGO Friends fans i alderen 6 år og op med en gave i denne festlige sæson med LEGO Friends Julekalender 2023.

Denne julekalender fejrer kæledyrene i Heartlake City. Bag hver låge er der et lille dyr, en by dukke eller jule tilbehør, der gør nedtællingen til jul ekstra speciel. Børnene vil elske at opdage de forskellige dyr, skaber den festlige kæledyrspark. Kæledyrene kan lege på legepladsen eller tage en tur med juletoget. Børnene kan få kreativ med at hjælpe Leo og Autumn med at pynte juletræet.

Kalenderen leveres med en legetæppe og forskellige moduler, der kan forbindes til at en legeplads, hvor alle kæledyrene kan lege.

Køb Lego Friends Julekalender 2023

lego friends julekalender, LEGO julekalender til piger, lego friends julekalender 2022, 2022 lego friends julekalender, julekalender med lego, Legetøjsjulekalender til piger, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends

LEGO Friends Julekalender 2022

Bliv klar til juleaften sammen med Olivias familie, og leg dig gennem julemåneden med nyt fra LEGO Friends julekalenderen 2022,

Olivia tager sin nevø Santiago og hans ven Ava med for at møde julemanden på et marked. Bag hver låge venter en ny karakter, en lækker madbod eller en sjov aktivitet på at blive opdaget. Leg med minimodellerne, eller brug dem til at indrette dit værelse, så du er klar til den store dag! Julekalenderen indhold kan naturligvis kombineres med det øvrige LEGO Friends.

Fold bagsiden af kalenderen ned for at sætte scenen for skønne Friends eventyr.

Køb LEGO friends julekalenderen 2022 her   

lego friends julekalender, julekalender til piger, lego friends julekalender 2022,  lego friends julekalender, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends

LEGO Friends Julekalender

Åbn LEGO Friends Julekalenderen 2018 hver dag i december for at bygge ny pynt til dit hus eller juletræ. Kalenderen har 24 hemmelige rum, som hver indeholder en overraskelse, der kan bygges, bl.a pynt, som repræsenterer hver af de 5 venner fra Heartlake.

Køb LEGO Friends julekalenderen her

lego friends julekalender, julekalender til piger, lego friends julekalender 2018, 2018 lego friends julekalender, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends

Derfor er LEGO Friends julekalendere en god gave.

Lego er et univers der i generationer har været elsket og beundret af børn og voksne. I nyere tid blev konceptet LEGO Friends introduceret.

Lego Friends er en produktlinje fra af den danske legetøjskoncern LEGO. Serien er designet med piger som målgruppe. LEGO friends blev hurtigt et elsket produkt, hvor kombinationen af nye og gamle produkter giver mulighed for konstant at udvide universet til legen. Med en LEGO friends julekalender bliver det muligt at tilføje jule elementer i legen, som f.eks julegaver juletræ, kæledyr, juleslik og LEGO friends piger i juletrøjer.

Bag om LEGO Friends julekalenderen

Historien om LEGO Friends julekalendere begynder med en genkendelig skare af karakterer fra Heartlake City. Hver kalender er tematiseret omkring forskellige aspekter af julen eller vinteren, hvilket giver børnene en chance for at udforske forskellige juleglæder gennem deres yndlings LEGO Friends figurer.

Hver dag i december kan børn åbne en ny dør på kalenderen og finde en overraskelse bagved. Dette kan være alt fra en mini-dukke, et lille dyr, en sjov mini-bygning eller et stykke tilbehør, der passer til temaet. Den daglige opdagelse giver ikke kun børnene noget at glæde sig til hver morgen, men det giver også en sjov bygge- og legeoplevelse, der bygger op til juleaften.

LEGO Friends julekalendere er ikke kun en fantastisk måde at sprede juleglæde på, men de er også med til at udvikle børns kreativitet, finmotoriske færdigheder og fantasi. Uanset om det er en café i Heartlake City, et vinterferieeventyr eller en julefest, så er hver kalender en invitation til at skabe sin egen verden af leg og sjov.

Med årene er LEGO Friends julekalendere blevet en forventet tradition, der bringer smil og glæde til børn i julemåneden. Det er en måde at kombinere julemagi med den endeløse kreativitet og sjov, som LEGO Friends universet repræsenterer.

Udgået LEGO Friends julekalendere

lego friends julekalender, julekalender til piger, lego friends julekalender 2021, 2021 lego friends julekalender, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends

LEGO Friends julekalender 21

Julekalenderen fra sidste år med LEGO Friends er endnu mere magisk og invitere til mange timers fantasifuld leg både før og efter jul.

Hver dag fra 1-24 december får du et detaljeret byggelegetøj fra det populære Heartlake univers. Alle gaver i adventskalenderen passer sammen med det øvrige Friends sortiment.

Julekalenderen indeholder Friends karakterne Olivia, Stephanie, Mia, Andrea og Emma som søde mikro dukker. I året kalender skal der laves festlig bagværk med kagerullen og en ovn med en låge der kan åbnes, så bagværket kan blive bagt. Der skal også hygges foran pejsen mens i hænger sokker op til gaver.

Køb LEGO friends julekalenderen her   

lego friends julekalender, julekalender til piger, lego friends julekalender 2020, 2020 lego friends julekalender, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends

LEGO Friends Julekalender 2020

Gør nedtællingen til jul endnu mere spændende med LEGO® Friends julekalenderen fra 2020. Gemt bag hver låge er der en ny bygbar overraskelse.

I kalenderen finder du LEGO Friends minidukkefigurer af julemandens kone og 2 af julemandens hjælpere. Der er også actionfunktioner, såsom en sjov sneboldkastende katapult og et legetøjsskateboard, der kan rulle.

Lego friends julekalenderen er fyldt med supersøde julefigurer, som alle hører til tre temaer: Emmas værelse, julemandens legetøjsværksted og et vinterlandskab.

Køb LEGO friends julekalenderen her   

lego friends julekalender, julekalender til piger, lego friends julekalender 2020, 2018 lego friends julekalender, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends
 LEGO Friends Julekalender 2019

Opbyg et spændende eventyr med vennerne fra Heartlake. Hver dag indtil juleaften får du en ny lille model, du kan vise frem på værelset eller hænge på juletræet. Skjult i denne legetøjsjulekalender er festlige overraskelser og genstande, der kan minde dig om din LEGO® Friends yndlingsfigur.

Hjælp din lille bygger med at blive klar til jul med LEGO® Friends julekalender 2019. Byg en langsom nedtælling til jul for børn ved at lade dem åbne en ny låge hver dag.

Bag de 24 låger er seje gaver, der kan bygges, og som repræsenterer Heartlake-verdenen. De giver julestemning, når de vises frem på værelset, eller hvis de får et bånd på og hænges på træet. Indeholder en minidukkefigur af Mia samt figurer af 2 robotter, 2 pingviner, 1 hamster og 1 snemand.

Køb LEGO friends julekalenderen her