Alle julegaver ideerTil drengeTil pigerTil unge

25+ gaveideer: Gave til konfirmander

Året konfirmationer står for døren, og de unge konfirmanders store dag skal fejres.

Hvad der er populære gaver til konfirmander er forskellige fra år til år, og i år er der igen nye fede ønsker på listen over de fedeste gaver til de unge.

Note: Artiklen om Gave til konfirmander er sidst opdateret D. 17/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> 30+ gaveideer: Gave til teenagepiger

Vi kommer her med vores bud på de 25+ bedste gaver til konfirmander 2021, både piger og drenge:

Oplevelsesgaver til konfirmander 2021:
oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, adrenalin oplevelser, adrenalin oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin oplevelser, gaver med adrenalin, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin gaver
Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det. Den perfekte gave til teenagere der trænger til en oplevelse.

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

gå på lillebælt, oplevelser i naturen, andranalin oplevelser, bridge walking
Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik udendørs oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når den heldige konfirmand får en guidet tur hen over Danmarks egen Lillebæltsbro i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor man mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen på ansigtet.

Pris: Fra 179 kr – Book Adrenalin oplevelser her

funballz_laer_at_gaa_paa_vandet_1050x650, oplevelsesgaver til børn, børne oplevelser, oplevelser til børn i julegave, anderledes julegaver til børn, de bedste julegaver til børn
Funballz – Gå på vandet

Funballz (også kaldet waterballz) er gennemsigtige bolde af slidstærk plastik, der gør det muligt at lade børn og voksne gå rundt inde i boldene – både på land og i vand.

Denne oplevelse giver konfirmanten og ledsageren mulighed for at komme ind i hver sin lufttætte bold. Bolden lukkes forsvarligt med en vandtæt lynlås og pustes op med almindelig luft, inden I bliver sat ud i vandet. 

Denne oplevelse er for to personer, og foregår i runde bolde, der er to meter i diameter, hvilket giver jer god plads til diverse krumspring og udfoldelser i bolden.

Pris: 399 kr – Køb oplevelsesgaven her

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,
Sushi for 2

Menuen står klar. På stribe. Rullet i tang, minimalistisk pyntet og fuld af smag. Væk dine smagsløg – med smuk, frisklavet sushi fra det traditionelle japanske køkken. Sushi tilberedes altid af helt friske råvarer med masser af smag. Ikke alene smager sushi godt – det er også en æstetisk spiseoplevelse. Derfor er denne sushimiddag for to en anderledes middagsoplevelse med forkælelse for både øjne og smagsløg. En lækker gave til konfirmander.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami.

Pris: 599 kr – Bestil Sushi for 2 her!

sælsafari, danske sæler, danmarks største rovdyr, opleelser i vestjylland, oplevelser ved vestkysten, seværdigheder i Vestjylland, vestjyske oplevelsesgaver, udendørs oplevelser
At se sælen er en af de bedste underdørs oplevelser i Danmark.
Sælsafari med Jyllandsakvariet

Midt i Limfjorden er en flok sæler kravlet op på sandbankerne, hvor de ligger og varmer sig i solens stråler. Det er sælernes domæne, båden bevæger sig ind på, og da flokken kommer i sigte, dæmpes motorlarmen, så båden lydløst kan glide tættere på. Måske svømmer en nysgerrig, legesyg sæl endda nærmere båden for at se, hvem den mærkelige ”fisk” er, der har fundet vej ind i deres verden.

Kom på en spændende 1 times sælsafari sammen med en guide. En dejlig udendørs oplevelse ved Thyborøn.

Pris: 290 kr. – Køb sælsafari oplevelsen her

Oplevelsesgaver til børn, oplevelser til børn, julegaver til børn, barne oplevelser, detglemmerdualdrig børne oplevelser, oplevelsesgaver til børn og voksne, oplevelser til barnebarn, unikke julegaver til børn, unikke julegaver til ungerne, julegaver til drenge, julegaver til piger, unikke julegaver til piger, unikke julegaver til drenge, aktivitets julegaver til børn, aktiviteter til julegaver
Flødebollekursus til konfirmander

Lær at lave lækre flødeboller, når Social Foodies inviterer indenfor til et hyggeligt flødebolle kursus for børn. Kurset indeholder alt hvad man skal bruge i køkkenet, og når man er færdig, får man selvfølgelig lov til at tage flødebollerne med hjem, så de kan deles med hele familie, eller spise dem alle sammen selv. Stemningen til kurset er hyggelig og perfekt til gave til konfirmander.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsesgaven her

big-swing-oplevelsesgave
Big Swing

Tør du tage skridtet ud fra 40 meters højde for at svinge 34 meter med 8 meters frit fald gennem en kæmpe hal i et stort nedlagt skibsværft? Så er Big Swing lige noget for dem der fortjener en af de mange fede adrenalin oplevelser!

I B&Ws gamle skibsværft i København kan man opleve sit livs vildeste gyngetur, der med garanti vil sætte både fysik og psyke på prøve. Big Swing er et alternativ til et bungy jump – bare i mere vandret, vild fart. En professionel instruktør spænder dig fast i seler med elastik-liner og instruerer dig i sikkerheden, og i hvad du skal gøre før, under og efter gyngeturen. Herefter står du alene med tåspidserne ude over kanten og kan se bunden af den store skibshal i 40 meters højde, inden du springer.

Når du sætter af, vil du først opleve et frit fald på 8 meter, hvorefter du vil begynde at gynge opad igen. Hele strækningen for dit Big Swing er 34 meter, og du kan hele tiden undervejs se gulvet i den kæmpe skibshal langt under dig. Når dit sving er overstået, skal du kravle de 17 meter op ad en rebstige tilbage. Den perfekte gave til konfirmander, der trænger til en udfordring.

Pris fra: 749 kr – Køb oplevelsen her

Hotdog kursus, madkursus med Hotdog, sådan laver du en Hotdog,romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver
Hotdogkursus – Den Perfekte Hotdog

Hotdogs er en fast del af de fleste teenagers mad pyramide. Så hvorfor ikke give teenageren en gave der kan bringe glæde længe ind i fremtiden? Et hotdogkursus er den perfekte oplevelsesgave for alle teenagere.

Om kurset: Står hotdog højt på ønskelisten, når ugens madplan skal laves, men skal turen til pølsevognen ikke være hverdagskost, så ryk pølsevognen hjem i køkkenet – bare en gang imellem. Ælt farsen og smag den til, før pølserne skal stoppes, få styr på ketchuppen og kom et skridt tættere på hemmeligheden bag den perfekte hotdog.

Pris: 990 kr – Køb oplevelsen her

udendørs oplevelser, Windsurfing, Cold Hawaii, windsurfing i Danmark, oplevelsesgaver, unikke oplevelsesgaver
Windsurfing – Cold Hawaii

Windsurfing er en fed udendørs oplevelse. Kender du en som er glad for action, vand og uforglemmelige oplevelser, så skal personen uden tvivl en tur til Klitmøller, også kendt som Cold Hawaii, hvor bølger og vejr næsten altid er skræddersyet til en fed dag på vandet.

Dette er den perfekte oplevelse til dem, som gerne vil stifte bekendtskab med sporten, men selvfølgelig også oplagt, som en udfordrende oplevelsesgave til ham eller hende, det trænger til et uforglemmeligt minde.

Pris: 375 kr – Køb Windsurfing her

file_178_1
Kør et militærkøretøj

Føl spændingen ved helt anderledes kørsel i disse imponerende, ægte militærkøretøjer. Du kan nu få lov at testkøre 2 af disse fantastiske og legendariske enten pansrede køretøjer, eller køretøjer til transport i terræn omkring Leichester i Storbritannien.
Grib denne utrolige chance og styr selv f.eks. en kampvogn, et amfibiekøretøj, en troppetransport brugt af specialenheder, en pansret schout car eller en rigtig arbejdshest af en militær-truck.

Masser af mudder og rå militær powerkørsel! Ved denne event får du lov til at køre 2 militærkøretøjer efter eget valg. Vælg mellem:

BV 206 Hägglund
Denne fascinerende camouflage-stribede troppetransport på larvefødder er designet til ultimativ performance under de hårdeste omstændigheder og i de barskeste terræner. Tidligere anvendt af HM’s elite special forces.

BRDM2 Russian APC
Dette lille, hårde, pansrede amfibiekøretøj vil virkelig sætte dine køreevner på prøve. Køretøjet har tidligere været brugt til at opspore kemiske våben på østfronten.

Bedford MJ
Denne store, brølende militærtransporter vil med garanti sætte et smil på dit ansigt, hvis du er til rå kørsel i firhjulstrukken arbejdshest af en truck.

Ferret MK2 Armoured Shout Car
Dette 5 ton tunge pansrede køretøj med meget særpræget køreposition vil teste både dine muskler og din forstand, når du skal klare kørsel, hvor du kun kan navigere efter udsynet i periskopet.

FV432 Amoured Personal Carrier
Denne 17 ton tunge kampvogn af massivt hærdet stål kræver sin ”mand” at manøvrere henover det kuperede terræn, mens du sidder med lågen åben og hovedet ud.

Meget enestående og med garanti uforglemmelig kørefornemmelse – powerfull driving the military way!

Gavekort for helt anderledes køreoplevelse til far, bror, kæresten eller dig selv. Også oplagt til polterabend, firmafest, kundearrangement eller en tur med vennerne.

Pris: 1250 kr – Køb oplevelsen her

coconut-behandling-arndal-wellness-oplevelsesgave
Hot Coconut Kropsbehandling

Wellness hos Arndals, med deres populære pakke af kropsmassage, bodyscrub og velvære.

Råvarerne i behandlingen er økologiske, og går rent ind hos alle os, der elsker forkælelse fra top til tå. Kropsbehandlingen er en 55 minutter lang og indeholder blandt andet fuld kropsmassage i varm kokosolie og Bodyscrub i en blanding af salt og friskpresset citron

Pris 900 kr – Køb massage gavekortet her!

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,
Luksus ansigtsmaske

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt. Behandlingen er kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om københavn).

Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme.

Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle. Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. Effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat.

Pris: 695 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

Materielle gaver til konfirmander 2021:

Gave til konfirmanden, gaver til konfirmander, plakat til teenagere, teenage plakater, konfirmanden plakat
Konfirmanden plakat

En flot plakat der fejre konfirmanden med 9 sjove citater.

Pris: 249 kr – Køb plakaten her

Gave til konfirmanden, gaver til konfirmander, plakat til teenagere, teenage plakater, konfirmanden plakat
Dagens konfirmand plakat

Konfirmand plakater er den perfekte måde give den unge en formidabel dag på, og han eller hun vil tilmed have et minde for livet.

Pris fra: 89 kr – Køb plakaten her

Hay træhånd, Træhånd Hay, Hay design, designer gaver, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel hånd
Hay Wooden Hand

Hay Wooden Hand medium er dekorativ i sig selv – hvor som helst i hjemmet. Hånden er i medium og kan bruges til evt. at hænge smykker på.

Mål Wooden hand medium: B: 8 cm, H: 18 cm

Pris: 149 – Køb Hay hånden her

Hay garderobestativ, Hay tøjstativ, tøjstativ, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel tøjstativ
Hay tøjstativ

Hay Loop Stand hall – Et moderne tøjstativ fra Hay.

Tøjstativet er både velegnet som privat tøjstativ og som dekorativt interiør på offentlige steder, hvor der er behov for god bøjleplads. Mål: W 39 cm, L 45 cm, H 150 cm

Pris: 1199 – Køb tøjstativ fra Hay her

parfume-konfirmand
Giv en velduftende parfume

En parfume er altid en god gave til konfirmander, som ønsker at lugte godt i hverdagen. På billigparfume.dk finder ud et stort udvalg af ægte parfumer, til langt under butiks prisen, og siden har også mange parfume sæt, hvor man f.eks kan få parfume og cremer i samme duft og stil. Se mere på Billigparfume.dk

Familien Danmark, Hr og Fru Danmark, Gaver til mor, mor´s dags gave, gave til konen, gaver til kvinder, gave til verdens bedste mor
Spring Copenhagen – Familien Danmark

Et symbol på Danmark eller unik dekoration til en festlig dag. Disse små dannebrogs figurer er oplagte som konfirmations gave.

Pris: 249 kr – Køb figurerne her

gaver til teenagere, gaver til teenage drenge, Spring Copenhagen, gaver til drenge, sjove gaver
Spring Copenhagen – EXPRESSIONS – Sex

En sjov og lidt “på kanten” gave som enten vil frembringe smil eller røde kinder til konfirmationen.

Pris: 249 kr – Gå til shop

liewood-voksen-sengetoej-creme-herringbone-fit-800x450x100
Liewood økologisk sengetøj – Creme herringbone

Skønt voksen sengetøj fra Liewood i creme med sort sildebens mønster. Sættet er lavet i 100% økologisk bomuld. Virkelig blød og lækker kvalitet. Dynebetrækket lukkes fint med en usynlig lynlås. Her er kun brugt naturlige farver til print og farvning. Sengetøjet leveres i en sød pose som matcher sættet.

Pris: 599 kr – Bestil sengetøjet her!

Hay sengetæppe, Sengetæppe fra Hay, gaver til mor, mors dags gaver, julegaver til mor, gode gave ideer til kvinder, kvinder gave ideer, gaver til kvinder, gaver til konen
Hay sengetæppe i Grå

Flot og dekorativ sengetæppe fra Hay. Sengetæppet fås i mange flotte farver. Mål på Hay sengetæppe: 235 x 245 cm.

Pris: 1038 kr – Køb Hay sengetæppet her

Kors vedhæng, smykke vedhæng, haldkæde vedhæng, konfirmations gave, gave til konfirmation, gaver til konfirmander
Kors vedhæng

En meget klassisk gave til konfirmanden. Se det store valg af kors vedhæng samt kors med mulighed for en personlig gravering på korsets bagside.

Se kors vedhæng her

nutella, stor nutella, 3 kg nutella, gaver til studerende, gaver til teenagere
3 kg nutella som gave til teenagere

Når man er teenager skal alt mad være lækkert, og nutella er ofte en farvorit morgen, middag og aften. Så hvorfor ikke give et års forbrug af nutella til unge teenager. På Coolstuff.dk kan man købe en 3 kgs krukke med Nutella. Så burde der være Nutella til en lang periode.

Pris: 359 kr – Bestil 3 Kg Nutella her!

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort
Danmarkskort plakat i blå

Smuk Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til konfirmander. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant gave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

Vissevasse plakat, plakat med vissevasse, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, mandelgaven 2020
VISSEVASSE Plakat – Danmark Klitterne

Et af Danmarks kendetegn: Klitterne. Med denne plakat får du følelsen af dansk sommer frem. Et af danskernes helt store favorit steder igennem sommeren er de klitterne rundt om i Danmark.

Plakaterne passer ind flere forskellige steder i hjemmet. Plakaten er lavet af svensk miljøvenligt FSC-papir, og er produceret i Danmark. Mål: 30×40 cm

Pris: 249 kr – Køb Visse vasse plakaten her

Vissevasse plakat, plakat med vissevasse, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, mandelgaven 2020
Vissevasse Plakat 30×40 cm, Danmark – Møllen

Lille plakat med illustration af en klassisk, gammeldags mølle malet med kalk.

Trykt på 180 g mat papir. Mål: 30 x 40 cm.

Pris: 250 kr – Køb vissevasse plakaten her

mandelgave 2016, mandelgaven 2016, idder til mandelgave 2016, ideer til mandelgaven 2016, mandelgave, mandelgave 2017, ideer til mandelgave 2017, 2017 mandelgave, køb mandelgaven, ideer til mandelgaver
Biograftur Gavekort

Et gavekort er altid en gave som skaber glæde. Biograftur gavekortet kan bruges af alle fra ung til gammel, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer. En perfekt og simpel gave til konfirmander.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

KB_39250_02-2.w480.h480.wm
Kay Bojesens Abe – Den Lille Abe

Den lille abe fra Kay Bojesen har en total højde på 20 cm. Dette er den mest almindelig og den abe de fleste har i deres hjem. Størrelsen gør den god som dekoration på lamper, døre eller som pynt på en hylde. Den lille abe er lavet i Teak- og limbatræ.

Pris: 660 kr. – Køb den lille abe her

bc0f8b1d2196e4bba61cf79859a4d7c7
Vooni Splash Speaker

Nu kan de unge lytte til musik og tale i telefon, mens de er i bad – trådløst! En våd drøm for alle badenymfer og et fed gadget til konfirmander!

Pris: 279 kr – Gå til shop

verdenskort_wallsticker-p
Wallsticker Verdenskort

Et Verdenskort wallsticker er utrolig flot og ser stilfuldt ud på væggen. Wallstickers Verdenskort fås i flere størrelser og farver, så der helt sikkert er et verdenskort til din væg. Verdenskortet i sort er populært, men vælger du en af de mange andre mulige farver, kan du bruge verdenskortet til at skabe et rum med kulør – evt. i forening med andre wallstickers i farver. Et wallsticker verdenskort i hvid er bestemt heller ikke et dårligt valg, hvis du har en meget mørk væg.

Wallsticker verdenskort kræver ingen billedramme, ingen søm og skruer og ingen huller i væggen. Med et verdenskort i form af en wallsticker slipper du for dumme huller i væggene. Verdenskort wallstickers fås i størrelserne: 50 x 28 cm, 75 x 43 cm, 100 x 56 cm., 150 x 86 cm., 175 x 100 cm. og 200 x 115 cm.

Pris fra: 89 kr – Gå til shop

popcorn maskine, bøf presser, candyfloss maskine, mini donut maskine, donut maskine, julegaven til den der har alt, julegaver til alle, nemme julegaver, julegaven til dem der ikke ønsker dig noget
Popcorns maskine

Nu kan konfirmanden få biograf stemningen med helt hjem i stuen.

Lav friske lækre popcorn og nyd sammen med fredagsfilmen.  Med denne popcornmaskine har det aldrig været nemmere at lave lækre popcorn med salt eller masser af smør – dit valg. 20 stk popcorn bægere medfølger!

Pris: 499 kr – Bestil den her

popcorn maskine, bøf presser, candyfloss maskine, mini donut maskine, donut maskine, julegaven til den der har alt, julegaver til alle, nemme julegaver, julegaven til dem der ikke ønsker dig noget
Candyfloss maskine

Er konfirmanden en rigtig sukker-gris?

En candyfloss maskine vil uden tvivl være et hit hos sukker-grisen. Særligt når de finder ud af, hvor nemt det er at lave. Tilføj en skefuld sukker, og kort tid efter er der candyfloss!

Pris: 289 kr – Bestil den her

karikatur-familie-foto
Karikatur foto af konfirmanden

Hvis konfirmanden fortjener en utrolig personlig gave, hvorfor så ikke give ham eller hende en karikatur af familien, dem selv med vennerne eller noget helt tredje.

Soankarikatur.dk tegninger personlige karikatur tegninger – Læs mere her

ethjulet-cykel-20-hjul-hvid_3095031300
Ethjulet cykel

Hvorfor ikke give konfirmanden en sjov og anderledes gave i 2021? En ethjulet cykel er årets konfirmand gave.

Pris: 599 kr – Bestil den her

hygge spillet, familie spil, spil man ikke kan vinde, mandelgaver til børn, gaver til børn, mandelgaver 2020, mandelgave 2021
Hyggespillet Quizspil

Hygge spillet Quizspil har 300 sjove og uventede spørgsmål, du kan blive stillet i quizspillet Hyggespillet.

Her er der ingen tabere, men du kan regne med underholdende samtale, hvor du både lærer dig selv og dine modspillere lidt bedre at kende! Spil er perfekte gaver til konfirmander.

Pris: 149 kr – Køb gaven her

leverpostej-jantelov-og-klaphatte
Leverpostej, jantelov og klaphatte

Leverpostej, jantelov og klaphatte – quizzen om, hvor dansk du egentlig er.

Et underholdende spil om at opføre sig som “en typisk dansker”.

Når sandheden skal frem:

Praler du med danske popgrupper, som du ikke engang synes om, når du møder folk i udlandet? Lægger du din taske på sædet ved siden af dig i bussen for at undgå, at nogen sætter sig netop der? Tænker du hvert år, at nu vinder Danmark garanteret Melodi Grand Prix´et? Har du nogensinde klappet, når flyet lander? Og har du nogensinde forsøgt at få en, som ikke taler dansk, til at sige: “Rødgrød med fløde”?

Hvis du kan svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål, har du alle muligheder for at vinde dette spil…. for Leverpostej, jantelov og klaphatte er et vildt underholdende spil, hvor du får eller mister point i forhold til, hvor typisk dansk du opfører dig… på godt og ondt.

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

HaY knager, gaver til mor, mors dags gaver, gaver til min mor, de bedste gaver til mor, de bedste gaver til teenagere, designer gaver, Hay knager i farver

HAY knager – Iso Hook i ceriserød sæt med 3 stk.

Iso er et smart sæt med 3 ask knager i forskellige farver. Den ceriserød indeholder farverne rød, mørkegrøn og lysegrøn. Flotte og farverige – perfekt til teenageværelset og super fede som gave til konfirmanden.

Pris: 199 kr – Køb HAY knagerne her

Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2019, mandelgave 2020
Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød. Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne. Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag til værelset og den perfekte gave til konfirmander.

 Pris: 299 kr – Køb puffin her

Gaver til studerende, julegaver til studerende, Gaver til studerende 2016, Gaver til studerende 2017, gaver til studenter, gaver til drenge, gaver til piger, gaven til studenten, gave til student, studentergave, gaver til studerende universitet, universitet studerende julegave, julegave til universitets studerende,
Uashmama Vasketøjspose

En af de “bedste” gaver til studerende er en Vasketøjspose!. Denne sorte vasketøjskurv fra Uashmama lavet i bæredygtigt og slidstærkt papirsmateriale. Her i modellen med label du kan skrive på.

Vasketøjskurven er lavet således, at den kan knappes sammen med de andre farver af vasketøjskurve i serien. Den kan også bruges til f.eks. tomme dåser, pantflasker og aviser i bryggerset. Der er en lille klap på vasketøjsposen som du kan knappe af og på. På denne kan du med kridt f.eks. skrive “Lyst tøj”, “Mørkt tøj”.

Paper Bags kan vaskes om og om igen og stadig fastholde formen. De vil med tiden blive mere og mere “krøllet” i selve strukturen i materialet, dette er blot en charme ved det lækre materiale.

Pris: 499 kr – Gå til shop

vasketøjskurv, vasketøj kurv, gaver til teenagere, gaver til teenage drenge, gaver til drenge, gaver til unge drenge
Nomess – Vasketøjskurv – Grå

En rummelig vasketøjskurv fra Nomess. På den står der “A beautiful mess”. Vasketøjskurven er lavet i mørkegrå transparent PVC. Materialet og den kraftige kvalitet gør poserne perfekte til sortering af vasketøj på teenage værelset.

Pris: 249 kr – Køb vasketøjskurven her

bog til studerende, anderledes kogebøger, anderledes kogebog, street food, kogebog til unge, gaver til studerende
Street Food Derhjemme – Katrine Klinken

Mad, der er sjovt at lave derhjemme til vennerne og familien.

Mange teenagepiger elsker at gå på streetfood-markeder og smage alt muligt spændende mad fra hele verden. Streetfood er ofte hyggemad med megen smag og lækker konsistens, og det er netop sådan noget mad, unge også rigtig godt kan lide.

Streetfood Derhjemme henvender sig til familier, som gerne vil hygge sig sammen om madlavningen i køkkenet, og en perfekt gave til konfirmander.

Pris: 179,95 kr – Køb bogen her

Ferm Living, The Round Dorm, Gave til konfirmanden, gaver til konfirmander, plakat til teenagere, teenage plakater, konfirmanden hylde
Ferm Living – The Round Dorm

Sættekasse fra Ferm Living i bøg og birk.

Denne runder sættekasse er super flot at hænge i den medfølgende lædersnor. Der medfølger også en knag i bøg. Mål: Ø 55 cm.

Pris: 999,95 kr – Køb sættekassen her

Fandt du ikke den rigtige gave til konfirmander?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge. For at finde de perfekte gave til konfirmander, bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener han/hun vil sætte mest pris på at få i gave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Mor sætter måske pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.
Find den helt rigtige gave til Konfirmanden

Gode gaver til konfirmander kan inddeles i forskellige kategorier. De kategorier er f.eks:

  • Personlige gaver til konfirmander. Altså en gave som ikke er hjemmelavet men med et personligt twist som f.eks en indgravering.
  • Oplevelsesgaver til konfirmander. F.eks wellness, et madlavningskursus eller en madoplevelse.
  • Indretning. Gaver som består af indretning, f.eks et tøjstativ eller en pynte genstand til værelset.
  • Smykker og tøj. Altså noget som hun/hun kan bære på kroppen.
  • Praktiske gaver. Noget hun mangler i hjemme f.eks et nyt skrivebord eller en læselampe.
gave til konfirmander, gaver til konfirmander, konfirmand gave, gaver til konfirmander 2017, gave til konfirmander 2017, gave til konfirmanden, gaver til konfirmanden