Alle julegaver ideerTil drengeTil pigerTil unge

20+ gaveideer: Gave til konfirmander

Året konfirmationer står for døren, og de unge konfirmanders store dag skal fejres.

Hvad der er populære gaver til konfirmander er forskellige fra år til år, og i år er der igen nye fede ønsker på listen over de fedeste gaver til de unge.

Note: Artiklen om Gave til konfirmander er sidst opdateret D. 18/3 2024. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> 30+ gaveideer: Gave til teenagepiger

Vi kommer her med vores bud på de 20+ bedste gaver til konfirmander, både piger og drenge:

Oplevelsesgaver til konfirmander 2024:
oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, adrenalin oplevelser, adrenalin oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin oplevelser, gaver med adrenalin, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin gaver

Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det. Den perfekte gave til teenagere der trænger til en oplevelse.

Pris: 445 kr – Køb oplevelsen her

funballz_laer_at_gaa_paa_vandet_1050x650, oplevelsesgaver til børn, børne oplevelser, oplevelser til børn i julegave, anderledes julegaver til børn, de bedste julegaver til børn

Funballz – Gå på vandet

Funballz (også kaldet waterballz) er gennemsigtige bolde af slidstærk plastik, der gør det muligt at lade børn og voksne gå rundt inde i boldene – både på land og i vand.

Denne oplevelse giver konfirmanten og ledsageren mulighed for at komme ind i hver sin lufttætte bold. Bolden lukkes forsvarligt med en vandtæt lynlås og pustes op med almindelig luft, inden I bliver sat ud i vandet. 

Denne oplevelse er for to personer, og foregår i runde bolde, der er to meter i diameter, hvilket giver jer god plads til diverse krumspring og udfoldelser i bolden.

Pris: 399 kr – Køb oplevelsesgaven her

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,

Sushi for 2

Menuen står klar. På stribe. Rullet i tang, minimalistisk pyntet og fuld af smag. Væk dine smagsløg – med smuk, frisklavet sushi fra det traditionelle japanske køkken. Sushi tilberedes altid af helt friske råvarer med masser af smag. Ikke alene smager sushi godt – det er også en æstetisk spiseoplevelse. Derfor er denne sushimiddag for to en anderledes middagsoplevelse med forkælelse for både øjne og smagsløg. En lækker gave til konfirmander.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami.

Pris: 499 kr – Bestil Sushi for 2 her!

sælsafari, danske sæler, danmarks største rovdyr, opleelser i vestjylland, oplevelser ved vestkysten, seværdigheder i Vestjylland, vestjyske oplevelsesgaver, udendørs oplevelser

Sælsafari med Jyllandsakvariet

Midt i Limfjorden er en flok sæler kravlet op på sandbankerne, hvor de ligger og varmer sig i solens stråler. Det er sælernes domæne, båden bevæger sig ind på, og da flokken kommer i sigte, dæmpes motorlarmen, så båden lydløst kan glide tættere på. Måske svømmer en nysgerrig, legesyg sæl endda nærmere båden for at se, hvem den mærkelige ”fisk” er, der har fundet vej ind i deres verden.

Kom på en spændende 1 times sælsafari sammen med en guide. En dejlig udendørs oplevelse ved Thyborøn.

Pris: 189 kr. – Køb sælsafari oplevelsen her

Oplevelsesgaver til børn, oplevelser til børn, julegaver til børn, barne oplevelser, detglemmerdualdrig børne oplevelser, oplevelsesgaver til børn og voksne, oplevelser til barnebarn, unikke julegaver til børn, unikke julegaver til ungerne, julegaver til drenge, julegaver til piger, unikke julegaver til piger, unikke julegaver til drenge, aktivitets julegaver til børn, aktiviteter til julegaver

Flødebollekursus til konfirmander

Lær at lave lækre flødeboller, når Social Foodies inviterer indenfor til et hyggeligt flødebolle kursus for børn. Kurset indeholder alt hvad man skal bruge i køkkenet, og når man er færdig, får man selvfølgelig lov til at tage flødebollerne med hjem, så de kan deles med hele familie, eller spise dem alle sammen selv. Stemningen til kurset er hyggelig og perfekt til gave til konfirmander.

Pris: 349 kr – Køb oplevelsesgaven her

Hotdog kursus, madkursus med Hotdog, sådan laver du en Hotdog,romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver

Hotdogkursus – Den Perfekte Hotdog

Hotdogs er en fast del af de fleste teenagers mad pyramide. Så hvorfor ikke give teenageren en gave der kan bringe glæde længe ind i fremtiden? Et hotdogkursus er den perfekte oplevelsesgave for alle teenagere.

Om kurset: Står hotdog højt på ønskelisten, når ugens madplan skal laves, men skal turen til pølsevognen ikke være hverdagskost, så ryk pølsevognen hjem i køkkenet – bare en gang imellem. Ælt farsen og smag den til, før pølserne skal stoppes, få styr på ketchuppen og kom et skridt tættere på hemmeligheden bag den perfekte hotdog.

Pris: 695 kr – Køb oplevelsen her

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,

Luksus ansigtsmaske

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt. Behandlingen er kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om københavn).

Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme.

Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle. Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. Effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat.

Pris: 750 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

Materielle gaver til konfirmander 2021:

Gave til konfirmanden, gaver til konfirmander, plakat til teenagere, teenage plakater, konfirmanden plakat

Konfirmanden plakat

En flot plakat der fejre konfirmanden med 9 sjove citater.

Pris: 49 kr – Køb plakaten her

Gave til konfirmanden, gaver til konfirmander, plakat til teenagere, teenage plakater, konfirmanden plakat

Dagens konfirmand plakat

Konfirmand plakater er den perfekte måde give den unge en formidabel dag på, og han eller hun vil tilmed have et minde for livet.

Pris fra: 49 kr – Køb plakaten her

Hay garderobestativ, Hay tøjstativ, tøjstativ, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel tøjstativ

Hay tøjstativ

Hay Loop Stand hall – Et moderne tøjstativ fra Hay.

Tøjstativet er både velegnet som privat tøjstativ og som dekorativt interiør på offentlige steder, hvor der er behov for god bøjleplads. Mål: W 39 cm, L 45 cm, H 150 cm

Pris: 1.416 – Køb tøjstativ fra Hay her

Hay sengetæppe, Sengetæppe fra Hay, gaver til mor, mors dags gaver, julegaver til mor, gode gave ideer til kvinder, kvinder gave ideer, gaver til kvinder, gaver til konen

Hay sengetæppe i Grå

Flot og dekorativ sengetæppe fra Hay. Sengetæppet fås i mange flotte farver. Mål på Hay sengetæppe: 235 x 245 cm.

Pris: 1.219 kr – Køb Hay sengetæppet her

Kors vedhæng, smykke vedhæng, haldkæde vedhæng, konfirmations gave, gave til konfirmation, gaver til konfirmander

Kors vedhæng

En meget klassisk gave til konfirmanden. Se det store valg af kors vedhæng samt kors med mulighed for en personlig gravering på korsets bagside.

Se kors vedhæng her

nutella, stor nutella, 3 kg nutella, gaver til studerende, gaver til teenagere

3 kg nutella som gave til teenagere

Når man er teenager skal alt mad være lækkert, og nutella er ofte en farvorit morgen, middag og aften. Så hvorfor ikke give et års forbrug af nutella til unge teenager. På Coolstuff.dk kan man købe en 3 kgs krukke med Nutella. Så burde der være Nutella til en lang periode.

Pris: 329 kr – Bestil 3 Kg Nutella her!

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Smuk Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til konfirmander. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant gave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

KB_39250_02-2.w480.h480.wm

Kay Bojesens Abe – Den Lille Abe

Den lille abe fra Kay Bojesen har en total højde på 20 cm. Dette er den mest almindelig og den abe de fleste har i deres hjem. Størrelsen gør den god som dekoration på lamper, døre eller som pynt på en hylde. Den lille abe er lavet i Teak- og limbatræ.

Pris: 676 kr. – Køb den lille abe her

verdenskort_wallsticker-p

Wallsticker Verdenskort

Et Verdenskort wallsticker er utrolig flot og ser stilfuldt ud på væggen. Wallstickers Verdenskort fås i flere størrelser og farver, så der helt sikkert er et verdenskort til din væg. Verdenskortet i sort er populært, men vælger du en af de mange andre mulige farver, kan du bruge verdenskortet til at skabe et rum med kulør – evt. i forening med andre wallstickers i farver. Et wallsticker verdenskort i hvid er bestemt heller ikke et dårligt valg, hvis du har en meget mørk væg.

Wallsticker verdenskort kræver ingen billedramme, ingen søm og skruer og ingen huller i væggen. Med et verdenskort i form af en wallsticker slipper du for dumme huller i væggene. Verdenskort wallstickers fås i størrelserne: 50 x 28 cm, 75 x 43 cm, 100 x 56 cm., 150 x 86 cm., 175 x 100 cm. og 200 x 115 cm.

Pris fra: 89 kr – Gå til shop

popcorn maskine, bøf presser, candyfloss maskine, mini donut maskine, donut maskine, julegaven til den der har alt, julegaver til alle, nemme julegaver, julegaven til dem der ikke ønsker dig noget

Candyfloss maskine

Er konfirmanden en rigtig sukker-gris?

En candyfloss maskine vil uden tvivl være et hit hos sukker-grisen. Særligt når de finder ud af, hvor nemt det er at lave. Tilføj en skefuld sukker, og kort tid efter er der candyfloss!

Pris: 329 kr – Bestil den her

hygge spillet, familie spil, spil man ikke kan vinde, mandelgaver til børn, gaver til børn, mandelgaver 2020, mandelgave 2021

Hyggespillet Quizspil

Hygge spillet Quizspil har 300 sjove og uventede spørgsmål, du kan blive stillet i quizspillet Hyggespillet.

Her er der ingen tabere, men du kan regne med underholdende samtale, hvor du både lærer dig selv og dine modspillere lidt bedre at kende! Spil er perfekte gaver til konfirmander.

Pris: 139 kr – Køb gaven her

leverpostej-jantelov-og-klaphatte
Leverpostej, jantelov og klaphatte

Leverpostej, jantelov og klaphatte – quizzen om, hvor dansk du egentlig er. Et underholdende spil om at opføre sig som “en typisk dansker”.

Når sandheden skal frem:

Praler du med danske popgrupper, som du ikke engang synes om, når du møder folk i udlandet? Lægger du din taske på sædet ved siden af dig i bussen for at undgå, at nogen sætter sig netop der? Tænker du hvert år, at nu vinder Danmark garanteret Melodi Grand Prix´et? Har du nogensinde klappet, når flyet lander? Og har du nogensinde forsøgt at få en, som ikke taler dansk, til at sige: “Rødgrød med fløde”?

Hvis du kan svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål, har du alle muligheder for at vinde dette spil…. for Leverpostej, jantelov og klaphatte er et vildt underholdende spil, hvor du får eller mister point i forhold til, hvor typisk dansk du opfører dig… på godt og ondt.

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

bog til studerende, anderledes kogebøger, anderledes kogebog, street food, kogebog til unge, gaver til studerende

Street Food Derhjemme – Katrine Klinken

Mad, der er sjovt at lave derhjemme til vennerne og familien.

Mange teenagepiger elsker at gå på streetfood-markeder og smage alt muligt spændende mad fra hele verden. Streetfood er ofte hyggemad med megen smag og lækker konsistens, og det er netop sådan noget mad, unge også rigtig godt kan lide.

Streetfood Derhjemme henvender sig til familier, som gerne vil hygge sig sammen om madlavningen i køkkenet, og en perfekt gave til konfirmander.

Pris: 179,95 kr – Køb bogen her

Fandt du ikke den rigtige gave til konfirmander?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge. For at finde de perfekte gave til konfirmander, bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener han/hun vil sætte mest pris på at få i gave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Truestory.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Mor sætter måske pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.

Find den helt rigtige gave til Konfirmanden

Gode gaver til konfirmander kan inddeles i forskellige kategorier. De kategorier er f.eks:

  • Personlige gaver til konfirmander. Altså en gave som ikke er hjemmelavet men med et personligt twist som f.eks en indgravering.
  • Oplevelsesgaver til konfirmander. F.eks wellness, et madlavningskursus eller en madoplevelse.
  • Indretning. Gaver som består af indretning, f.eks et tøjstativ eller en pynte genstand til værelset.
  • Smykker og tøj. Altså noget som hun/hun kan bære på kroppen.
  • Praktiske gaver. Noget hun mangler i hjemme f.eks et nyt skrivebord eller en læselampe.
gave til konfirmander, gaver til konfirmander, konfirmand gave, gaver til konfirmander 2017, gave til konfirmander 2017, gave til konfirmanden, gaver til konfirmanden