5 flotte LEGO Friends julekalender til piger

LEGO Friends julekalender: LEGO er en klassiker.

LEGO friends er LEGOs serie til piger.  Med en Lego Friends julekalender til piger får de en ny LEGO Friends genstand hver dag fra første december og frem til jul.

De mange LEGO gaver kan glæde længe efter jul, da de alle kan indgå i den daglige LEGO-leg.

Det populære danske legetøjsfirma har i mere end 6 år designet julekalendere med LEGO Friends pigerne, og ønsker man ikke at betale for den nyeste og dyreste udgave, så tjek en af de ældre udgaver! Pigerne opdager med garanti ikke om det er julekalenderen fra 2018 eller 2014 (julekalenderen fra 2013 er udgået i alle webbutikker).

Vi har gennemsøgt internettet, og fundet alle de LEGO Friends julekalendere til piger, som sælges online:

lego friends julekalender, julekalender til piger, lego friends julekalender 2018, 2018 lego friends julekalender, julekalender med lego, julekalender med lego til piger, pige julekalender med lego, lego friends, friends lego julekalender, adventskalender med lego, lego friends adventskalender, adventskalender med lego friends

LEGO Friends Julekalender 2018

Åbn LEGO Friends Julekalenderen 2018 hver dag i december for at bygge ny pynt til dit hus eller juletræ. Kalenderen har 24 hemmelige rum, som hver indeholder en overraskelse, der kan bygges, bl.a pynt, som repræsenterer hver af de 5 venner fra Heartlake.

Køb 2018 LEGO Friends julekalenderen

 

Lego Friends julekalelender, julekalender med lego, lego julekalender

LEGO Friends julekalender 2017

Tæl ned til jul med årets LEGO Friends julekalender, hvor en ny låge åbnes hver dag fra 1. december til jul! Byg en julefest til LEGO Friends vennernes kæledyr – der er et nyt element at bygge hver dag. Find først Stephanie og hendes snescooter i julekalenderen, og se så, hvilke andre juleoverraskelser hun kan samle undervejs! Antal elementer i julekalenderen: 217.

Køb 2017 LEGO Friends julekalenderen

Lego Friends julekalelender, julekalender med lego, lego julekalender

NYHED: Lego Friends Julekalender 2016

Årets Lego Friends kalender fra 2016 giver en spændende byggeoverraskelse hver dag i december frem til juleaften. LEGO Friends julekalenderen 2016 indeholder 24 små gaver, der kan bygges og hygges med længe efter december.

Køb julekalenderen her (Udgået)

Lego Friends julekalelender, julekalender med lego, lego julekalender

Lego Friends julekalender

Lad dit barn lave sit helt eget juleeventyr med alle de elskede figurer fra LEGO Friends. Hver dag frem til jul giver Lego Friends julekalenderen en ny spændende figur til Lego Friends legen.

Køb julekalenderen her (Udgået)

julekalender-2016-lego-friends-pige

Lego Friends julekalender

Hvis Lego friends også er et hit hjemme ved jer, så er en Lego Friends julekalenderen helt sikkert noget der kan gøre ventetiden frem til jul umulige.

Lad din pige lave sit helt eget juleeventyr med alle de elskede figurer fra LEGO Friends samlingen. Ny overraskelse hver dag helt frem til juleaften som gøre eventyret mere og mere levende.

Køb julekalenderen her (Udgået)

 

Hvorfor give en LEGO friends julekalender?

Lego er et univers der i generationer har været elsket og beundret af børn og voksne. I nyere tid blev konceptet LEGO Friends introduceret, som en LEGO serie til piger. LEGO friends blev hurtigt et elsket produkt, hvor kombinationen af nye og gamle produkter giver mulighed for konstant at udvide universet til legen. Med en LEGO friends julekalender bliver det muligt at tilføje jule elementer i legen, som f.eks juletræ, gaver, kæledyr, snescooters, og LEGO friends piger i juletrøjer.

Se også Lego julekalendere til drenge her.

Denne artikel er fundet på inspirationssiden Børneværelset.dk

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

One thought on “5 flotte LEGO Friends julekalender til piger

Comments are closed.

%d bloggers like this: