3+ Frække julekalendere til voksne 2017

Frække julekalendere til dig selv og din partner 2017

Hvem siger en julekalender skal indeholde chokolade stykker? Giv julen et frisk pust i år med en fræk julekalender som du kan nyde sammen med kæresten, ægtefællen eller din elsker.

Vi har fundet de 3+ frækkeste julekalendere til voksne 2017, så du hurtigt og nemt kan få overblik over hvilken af disse erotiske pakkekalendere der passer bedst til dig og din partner.

 

Amorelie Erotisk Julekalender

Årets frækkeste julekalender KUN for voksne! Stilfuld design og frække gaver hver dag frem til jule gør denne erotiske julekalender til årets varmeste hit! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 4200 kr! Prisen er tilgengæld kun 1399 kr. Den erotiske julekalender passer til både kvinder og mænd uanset orientering. 

Køb erotisk julekalender her

Pakkekalender til (fræk) par

Årets eksklusive frække julekalender til de voksne. Pakkekalender.dk har sammensat en lækker pakkekalender med sjov og underholdende inspiration til alle voksne par. Indeholder alt fra massageolie og søde sager til “jule-legetøj”. Alle gaver er flot og diskret pakket ind med nummer. Det bliver en december, du aldrig vil glemme. Se listen med indhold her.

Køb den frække julekalender fra Pakkekalender.dk

Sinful Julekalender 2017

Gør julen endnu frækkere og sjovere med den erotiske julekalender fra Sinful. Bag hver af lågerne finder du 24 sexede gaver, så du og din partner har noget at glæde jer til hver eneste dag i december. Alle gaverne er fra Sinfuls egen populære kollektion. Sammen med julekalenderen får du en flot brochure med inspiration. Julekalenderen indeholder 9x legetøj, 7x blid bondage, 3x stimulation og 5x accessories.

Køb Sinfuls frække julekalender her

 

Inspiration til julekalendere til voksne
Karamelleriets julekalender 2018

Kalramelleriets julekalender giver en magisk jule rundtur i Karamelleriets verden af håndlavede karameller. Karamellerne er lavet  i forskellige konsistenser og smagsvarianter – lige fra klassiske Flødekarameller og syrlige frugtkarameller til bløde karameller med chokolade og hårde klippestykker.

Bag hver låge gemmer sig 2 stykker slik, som du kan nyde for dig selv eller dele med en du holder af.

Køb Karamelleriets julekalender her

 

Julekalender med Gin

En velsmagende julekalender / adventskalender til voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med premium gin fra Smage klubben.

 Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier. Gin flaskerne leveres i en flot gaveæske som gør julekalenderen meget stilfuld.

Køb Gin julekalender her

Rom julekalender 2018, julekalender til voksne, adventskalender med rom, rom adventskalender, julekalender med rom, voksen rom julekalender, mac y rom julekalender, rom julekalender mac y,Rom julekalender 2018

En helt fantastisk julekalender til ham eller hende der elsker at nyde Rom.

Julekalenderen med rom er en julekalender med kvalitetsrom fra mange forskellige steder i verden. Kvaliteten er i top, og miniflaskerne er nøje udvalgt, så hver dag frem til jul bliver en unik smagsoplevelse.

Køb Rom julekalender her

 

Jelly Bean Boozled Julekalender

24 dage med skrækblandet begejstring. 24 poser med blandede slikbønner. 24 dage, hvor du risikerer at sætte tænderne i Jelly Beans som smager af bussemand, hundemad og bræk eller lime, tutti frutti og pære. Sig hej til Bean Boozled Julekalender – når du synes, at en god jul føles lidt tam!

Køb Jelly bean julekalenderen her

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: