3 kreative julekalendere fra Rito

Er du en kreativ type eller kender du en som er, så har vi samlet 3 kreative julekalendere fra Rito.dk her.

Vi har lavet en liste med 3 kreative julekalendere i listen her:

Pony Julekalender med Strikketilbehør, kreativ julekalender, julekalender til voksne, kreativ julekalender til voksne, strikke julekalender, julekalender med strik, julekalender med sy udstyr, sy udstyr med julekalenderPony Julekalender med Strikketilbehør

Den kreative Pony Julekalender 2018 med Strikketilbehør har 24 låger. Med gaverne fra de første 1-8 låger, kan du lave en pompon adventskrans. En fremragende julekalender til dig der elsker at strikker, eller som en gave til en strikkende veninde, kone eller kæreste.

Køb strikke julekalenderen her

 

kreativ julekalender, julekalender til voksne, kreativ julekalender til voksne, strikke julekalender, julekalender med strik, julekalender med sy udstyr, sy udstyr med julekalender

Strikke julekalenderen fra Opal

Opal Julekalender er udformet som en stor bog med masser af juleeventyr. Indpakningen i sig selv indbyder til hygge i de mørke vintertimer. Kalenderen måler ca. 40 cm i højden og ca. 29 cm i bredden. Når bogen er lukket, måler den ca. 10,5 cm og kan enten ligge ned eller stå op. Opslået måler den ca. 40 cm i bredden.

Inde i julekalenderen finder du 24 låger, som er nummeret. Hvad der er bag låge er en overraskelse men der er bag hver låge en 15 gram nøgle af Opal garn. Hver nøgle har en ny og spændende farvekombination, er printet og har en banderole med juletema. Alle banderolerne er forskellige, så du får altså hele to overraskelser hver dag – garnets farve og banderolens motiv.

Det gør også Opal Julekalender 2018 til en perfekt gave.

Køb strikke julekalenderen her

 

Hemline Julekalender med Sytilbehør

Denne julekalender er perfekt til både nybegyndere og øvede. De 24 låger i julekalenderen indeholder forskelligt sytilbehør. På bagsiden af hver låge står der desuden en beskrivelse af dagens gave. Låget på kalenderen er udformet, så det kan klippes ud til små til- og fra kort efterfølgende. Julekalenderen måler 35 x 42,65 cm.

Køb julekalender med sy tilbehør her

 

%d bloggers like this: