3 kreative julekalendere fra Rito

Er du en kreativ type eller kender du en som er?

Så har vi samlet 3 kreative julekalendere fra Rito.dk her.

En kreativ julekalender er en en dejlig julekalender at komme igennem december måned med. Kreative projekter er for mange et frirum, hvor de kan slippe stressen og lade fantasien tage over.

Læs også >> Strikke julekalender til december hygge

Note: Artiklen om kreative julekalendere er sidst opdateret D. 13/9 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

3 kreative julekalendere fra Rito

strikke julekalender, julekalender med strik, julekalender med garn, krea julekalender, kreativ julekalender, julekalender til de kreative, julekalender med strik, julekalender med garn, julekalender itl de kreative, julekalender til mormor, julekalender til farmor

Strik og Hækle Julekalender 2021

Kender du en som elsker at strikke og/eller hækle eller elsker du selv at strikke og hækle, så er dette den kreative strikke julekalender for dig i 2021.

I julekalenderen får du en herlig blanding af artikler samt tilbehør inden for strikning og hækling. Julekalenderen har et elegant design i størrelsen 45 x 35 x 5 cm. Den indeholder 24 tætpakkede lyseblå papæsker. Hver æskes indhold indbyder til spændende gør det selv projekter.

Julekalenderen er perfekt som kreativ selvforkælelse eller gave til en, du ved elsker at lave en masse kreative projekter med garn.

Køb den kreative julekalender til strik og hækle her

Hama midi julekalender, julekalender med perler, kreativ julekalender, Hama midi gigant julekalender, julekalender til hende, sjov julekalender, julekalender 2020, julekalender 2021

Hama Midi Gigant Julekalender

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du eller dit barn har brug for til at lave de 24 motiver. Indeholder: Ca. 5.000 perler, 5 små stiftplader: Firkantet nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325.

Julekalenderen er med 24 motiver, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver (såfremt du har et strygejern). Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler.

Køb julekalenderen med Hama perler her

Julekalender 2021 Syning, sy julekalender, julekalender med sy, kreativ julekalender, gør set selv julekalender, julekalender med kreativ indhold, julekalender til voksne

Sy Julekalender 2021

Kender du en som elsker at sy  eller elsker du selv at sy, så er dette den kreative strikke julekalender for dig i 2021.

Julekalenderen er fyldt med materialer og tilbehør inden for syning og brodering. Hver låge byder dermed på kvalitetsprodukter, enhver sy- og broderientusiast vil elske.

Syning/broderi julekalenderen har et sødt design, der helt sikkert vil pynte blandt dine hobbyartikler Julekalenderen har et elegant design i størrelsen 45 x 35 x 5 cm. Den indeholder 24 tætpakkede lyseblå papæsker. Hver æskes indhold indbyder til spændende gør det selv projekter.

Julekalenderen er perfekt som kreativ selvforkælelse eller gave til en, du ved elsker at sy kreative projekter.

Køb den kreative julekalender med sy og broderi her

↓↓↓

Fandt du ikke den rigtige julekalender til voksne? – Måske finder du den her.

Bathbomb julekalender, julekalender med Bath bomb, julekalender med badebomber, badebomber til børn, julekalendere 2021, voksen julekalender 2021, makeup julekalender, sminke julekalender

Inkee Badebombe Julekalender 2021

Bath &Beauty Inkee Badebombe julekalenderen for 2021 er fyldt med 24 små overraskelser.

Gemt bag lågerne finder du farverige badebomber, hårelastikker, et lækker hårbånd med små øre, rejse hårbørste og meget mere.

Bade bombe julekalenderen kan bruges af både børn og voksne som elsker at tage et lækkert bad.

Køb Julekalender med badebomber her

Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender, julekalender med vingummi, julekalender med kvalitets slik, julekalender med kvalitets vingummi, julekalender med slik til voksne, voksen julekalender, slik julekalender til voksne, Candy Kittens vingummi,

Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

En velsmagende vegansk julekalender med skønne syrlige vingummier fra Candy Kittens.

Julekalenderen er lavet 100% vegansk, så alle kan nyde godt at den lækre julekalender fra Candy Kittens som indeholder 24 små grønne kasser med 24 låger, hvor der i hver lille kasse findes 1 lækkert vingummi katte hoved.

Du finder forskellige lækre frugtige smagsvarianter så du kan få prøvet alle de forskellige slags de har.

Julekalenderen er for hele familien, børn som voksne og dens hyggelige jule-design gør den skøn at have stående fremme. Kalenderen er bygget op som et fint juletræ. Juletræet skal selv samles og de 24 små kasser kommes i (de er samlet) – der medfølger en lille formular så du nemt kan samle den. 

Køb Candy Kittens Vingummi julekalender her

strikke julekalender, garn julekalender, julekalender med strik, juleklaender med garn, kreative julekalndere, kreativ julekalender, julekalender til de kreative

Permin Broderikit Aida Julekalender med Julemand

Størrelse: 35x57cm. Materiale: DMC Mouliné. Type: Aida 5,4 trådet

Køb julekalenderen med garn her

musli julekalender, julekalender med musli, julekalender til kvinder, julekalender til piger, julekalender til kæresten,

MyMuesli Økologisk Grød julekalender

Grød julekalenderen fra MyMuesli lader dig tælle ned til jul med økologisk havregrød i mange anderledes og gode smage.

Her blandes julede varianter, som har fået smag af ristede mandler, kanel og æble, med luksuriøst cremede grødsorter, som smager af chokolade, vaniljeboller og blåbærcheesecake, bare for at nævne nogle af de mange smage. Grøden leveres i smarte portionsbægre. Med grød julekalenderen fra MyMuesli får du en god start på dagen, hver dag frem til jul!

Grødkalenderen fra MyMuesli er en perfekt adventsgave til alle, som fortjener en lidt bedre og hyggeligere start på december!

Køb Grød julekalenderen her

 

%d bloggers like this: