15+ gaveideer: Adrenalin oplevelser i gave

Adrenalin oplevelser til ham og hende:

En fed oplevelsesgave er en af de bedste gaver man kan give.

Adrenalin oplevelser er en oplevelse man husker længe efter dagen er slut, og noget gavemodtageren ofte ser frem til med spænding.

Når man gerne vil finde en god adrenalin oplevelser til ham og hende, så er det vigtigt at man kender gavemodtageren godt, og ved hvilke type adrenalin oplevelse der vil skabe en unik oplevelse for modtageren.

Note: Artiklen Adrenalin oplevelser i gave er sidst opdateret D. 16/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 20+ gaveideer: Oplevelsesgaver til børn

Julegaver til Alle kommer her med 15+ gave ideer til gaver Adrenalin oplevelser til ham og hende:

gå på lillebælt, oplevelser i naturen, andranalin oplevelser, bridge walking

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når du, eller gavemodtageren, får en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde.

Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke adrenalin oplevelser, hvor du mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt.

Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen mod dit ansigt – ja selv de små rystelser fra toget og kørebanerne 20 meter under dig giver dig en adrenalinoplevelse, du sent vil glemme.

Pris: Fra 289 kr – Book Adrenalin oplevelser her

faldskærmsudspring-julegave, Adrenalin oplevelser, faldskærms udspring, oplevelsesgaver,

Faldskærmsudspring – Solospring

Giv en adrenalin oplevelse gavemodtageren ALDRIG glemmer.

Under springet er man forbundet til flyet med en line (staticline), der sørger for automatisk åbning af faldskærmen, når man forlader flyet. Ved hvert spring er der en erfaren instruktør med en i flyet.

Det første frie fald er fra 1200 meters højde, med frit fald på 5 sekunder. Der er herefter mulighed for at tilkøbe flere spring. Efterhånden som man bliver dygtigere, øges udspringshøjden, og dermed længden af det frie fald. Når man er godkendt til 4.000 m., kan man opnå et frit fald på 70 sek.

Efter dette kursus, ved man hvorfor fuglene synger, og deltageren bliver et fuldgyldigt medlem af faldskærmsklubben. Derefter kan man frit benytte faldskærmsklubbens faciliteter og udstyr.

Oplevelsen er en traditionel staticline-uddannelse, der gennemføres af meget erfarne instruktører plus en hjælperstab.

Jylland, vamdrup (Faldskærmsklubben DFC)

kattegat centeret haj, kattegat centeret, haj dyk, detglemmerdualdrig.dk, unik julegave, andranalin julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, julegave, julegave 2015

Haj dyk i kattegat centeret

I Kattegatcentret kan man dykke med hajer – hvad enten man er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at give gave-modtageren en oplevelser for livet, og man kan være sikker på, at sikkerheden er i top.

Selv erfarne dykkere har sjældent stået over for en 2,5 meter lang havål eller set en haj i øjnene, men nu har man muligheden! I Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium kommer  den heldig gavemodtager, helt tæt på. Forsvind i stimer af hornfisk og makreller, opdag slethvarrer, torsk og stør, find rokken på sandbunden. Kun adskilt af glasvæggen ind til nabotanken kan man sende vores fem forskellige hajarter et haj-five!

Pris: 800 kr – Bestil Haj dyk her – en fed adrenalin oplevelse!

Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gave, julegaven til ham
Kør Ferrari på bane

Giv ham (eller hende) muligheden for at få den helt store fartdrøm opfyldt. Bag rattet i en fed Ferrari 458 SPIDER, får du lov til at træde speederen i bund og mærke accelerationen fra den kraftfulde motor – du får fire omgange på banen (15 minutter inklusiv ind- og udstigning)

P1apex er Skandinaviens største leverandør af oplevelser i superbiler. Uanset om du er en erfaren bilist eller ej, er det P1apex’s hensigt, at gæsterne får en god oplevelse. Derfor sørger instruktørerne altid for at sætte gæsterne grundigt ind i, hvordan bilen skal betjenes. Alle biler er dansk indregistrerede.

Pris: 2.495 kr – Book oplevelsen her

Oplevelsesgaver til børn, oplevelser til børn, julegaver til børn, barne oplevelser, detglemmerdualdrig børne oplevelser, oplevelsesgaver til børn og voksne, oplevelser til barnebarn, unikke julegaver til børn, unikke julegaver til ungerne, julegaver til drenge, julegaver til piger, unikke julegaver til piger, unikke julegaver til drenge, aktivitets julegaver til børn, aktiviteter til julegaver, Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gae, julegaven til ham, Adrenalin oplevelser

En passagertur i en Ferrari 360 Spider:

Kender du én som vil elske at være passager i en super lækker Ferrari 360 Spider? Her er oplevelsesgaven til ham eller hende! Den denne oplevelsesgave får gavemodtageren mulighed for at sidde som passager i en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider, der har en topfart på 315 km/t og som klarer 0-100 km/t på 4 sekunder.

Turen foregår på landeveje og motorvej, med en erfaren chauffør af sportsbiler. En meget populær oplevelsesgave til “fartbøller”!

Pris: 849 kr – Køb oplevelsesgaven her

Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gave, julegaven til ham

Prøv en Ferrari 458 – 10 km:

Læn dig tilbage i førersædet og kør selv en ægte supersportsvogn på landevej. Nu får du mulighed for at opleve en Ferrari 458 fra førersædet og få V8-motor, hestekræfter og hurtig acceleration for alle pengene.

Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om selv at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne – Ferrari – og få en helt uforglemmelig køreoplevelse.

Den flotte Ferrari har en topfart på over 300 km/t. og koster i omegnen af 4,8 mio. på danske plader og er derfor et sjældent syn. Du vil på egen krop mærke, hvordan det er at geare ned, køre ind i svinget for dernæst at accelerere ud af svinget i denne superbil.

Hør det helt særlige drøn fra motoren, der opleves ved selv det mindste tryk på speederen og fornem accelerationen på 0-100 km/t. på 3,3 sekunder.

Pris: 895 kr – Køb oplevelsesgaven her

urban-high-roping-7, Adrenalin oplevelser, oplevelsesgaver, spædende gaver til voksne,

Urban High Roping

Urban High Roping er en unik adrenalin oplevelse i højderne, som bare skal prøves af alle adrenalin-junkies.

I samarbejde med Urban Ranger Camp, kan Duglemmerdetaldrig.dk tilbyde en heldig gavemodtager, en oplevelse på verdens højeste High Roping bane – 10 minutter fra centrum af København!

Urban Ranger Camp beskriver oplevelsen således:
Urban High Roping er bygget af franske specialister helt oppe under ovenlysvinduerne i 50 meters højde i den store S2 hal. Det gør den til verdens højeste indendørs High Roping Bane! Urban High Roping byder på 28 forskellige fysisk og mentalt udfordrende reb aktiviteter i fire baner. Med Urban High Roping har vi importeret den vovede leg i skovens trækroner til storbyens rå industrielle rum.

Pris: 395 kr – Køb en fed adrenalin oplevelse her

rundflyvning-over-danmark-7

Rundflyvning over Danmark

Få luft under vingerne med en rundflyvning over Danmark – bestem selv ruten.

Kender du en der altid haft lyst til at flyve en tur over det smukke Danmark, så har du nu muligheden for at designe en flyvetur henover skønne Danmark. Gavemodtageren vælger selv, hvor lang tid, du ønsker flyvningen skal vare, mens man nyder udsigten i godt selskab – og måske med kameraet i hånden.

Oplevelsen foregår i et klassisk Cessna fly, der virkelig giver de heldige den fulde oplevelse. Børn og voksne i aldre kan komme med på denne fede adrenalin oplevelse.

Som en del af denne oplevelse er det muligt at få en optagelse af flyvningen med hjem til evigt minde, der filmes af to kameraer, som er monteret i cockpittet.

Pris: 1725 kr – Køb oplevelsen her

bodyflight_wallpaper_1_2, Adrenalin oplevelser

Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

cold_hawaii_surf
Cold Hawaii Surf

Som noget helt unikt kan gavemodtageren nu lære at mestre et klassisk surfboard, uden at skulle rejse til udlandet.

I havet ved Klitmøller går bølgerne højt. Så højt at du kan surfe på ægte vis uden sejl og kite, som de gør det f.eks. på Hawaii. På surfskolen i Klitmøller kan gavemodtageren nu få lov til at prøve kræfter med surfing på Nordsøens brusende bølgetoppe lige meget køn og alder.

Pris fra: 350 kr – Køb oplevelsen her

proev-klatring-blocs-and-walls-3

Klatrings oplevelse

Kender du en der godt lide højder, fysisk udfordring og spænding? En heldig gavemodtager får her muligheden for at prøve kræfter med klatring hos Blocs & Walls i København.

Oplevelsen varer i 2 timer, hvor den første halve time går med at lære grundteknikkerne i klatring på de små vægge (max 5 m), hvorefter er det tid til den ægte vare; klatring på de 15 meter høje klatrevægge. Under hele oplevelsen vil uddannede instruktører guide og sørge for at oplevelsen foregår trygt og sikkert.

Pris fra: 250 kr – Køb klatre oplevelsen her

formel_1_simulator1920_x_1200_68

Formel 1 simulator

Formel 1 simulatoren er en ekstremt realistiske simulator giver adrenalin-junkien muligheden for at teste, om han/hun har evnerne til at give Formel 1-kongerne Alonso, Hamilton eller Schumacher baghjul.

Gavemodtageren får styringen i et cockpit, der med hensyn til både instrumentering, funktionalitet og kontrol ligger meget tæt op ad cockpittet i en ægte Formel 1-racer. Foran en viser tre store skærme med utrolig virkelighedstro grafik præcis, hvad en Formel 1-kører vil opleve under et rigtigt Grand Prix.

Simulatoren er udstyret med force feedback, hvilket betyder, at man, direkte på krop og hænder fra sæde og rat, kan mærke alle ujævnheder og sving fra de laser-scannede baner.

Fra cockpittet kan man desuden hele tiden fuldt ud føle både farten i kroppen, motorvibrationerne og alle udfordringerne på en af de mange baner fra hele verden.

Pris fra: 299 kr – Køb Formel 1 oplevelsen her

big-swing-oplevelsesgave

Big Swing

Tør du tage skridtet ud fra 40 meters højde for at svinge 34 meter med 8 meters frit fald gennem en kæmpe hal i et stort nedlagt skibsværft? Så er Big Swing lige noget for dig eller en anden der fortjener en af de mange fede adrenalin oplevelser!

I B&Ws gamle skibsværft i København kan man opleve sit livs vildeste gyngetur, der med garanti vil sætte både fysik og psyke på prøve. Big Swing er et alternativ til et bungy jump – bare i mere vandret, vild fart. En professionel instruktør spænder dig fast i seler med elastik-liner og instruerer dig i sikkerheden, og i hvad du skal gøre før, under og efter gyngeturen. Herefter står du alene med tåspidserne ude over kanten og kan se bunden af den store skibshal i 40 meters højde, inden du springer.

Når du sætter af, vil du først opleve et frit fald på 8 meter, hvorefter du vil begynde at gynge opad igen. Hele strækningen for dit Big Swing er 34 meter, og du kan hele tiden undervejs se gulvet i den kæmpe skibshal langt under dig. Når dit sving er overstået, skal du kravle de 17 meter op ad en rebstige tilbage.

Det alternative bungy jump – Big Swing – er perfekt på et gavekort som julegave til ham eller hende, der ikke kan få nok spænding og action. Sug i maven for alle pengene!

Pris fra: 749 kr – Køb oplevelsen her

file_178_1

Kør et militærkøretøj

Føl spændingen ved helt anderledes kørsel i disse imponerende, ægte militærkøretøjer. Du kan nu få lov at testkøre 2 af disse fantastiske og legendariske enten pansrede køretøjer, eller køretøjer til transport i terræn omkring Leichester i Storbritannien.
Grib denne utrolige chance og styr selv f.eks. en kampvogn, et amfibiekøretøj, en troppetransport brugt af specialenheder, en pansret schout car eller en rigtig arbejdshest af en militær-truck.

Denne oplevelse giver dig mulighed for at køre 2 militærkøretøjer efter eget valg. Vælg mellem:

– BV 206 Hägglund
– BRDM2 Russian APC
– Bedford MJ
– Ferret MK2 Armoured Shout Car
– FV432 Amoured Personal Carrier

Meget enestående og med garanti uforglemmelig kørefornemmelse – powerfull driving the military way!

Pris: 1250 kr – Køb oplevelsen her

proev-skydning-gunsport-2

Oplevelsesgave: Prøv Pistolskydning

Få en oplevelse, du ikke vil glemme, hvor du skyder med pistol og revolver under professionel instruktion.

Hele vejen i gennem forløbet bliver du instrueret af en af landets bedste skytter og instruktører, der tager dig igennem præcisionsskydning og dynamisk hurtigskydning mod reaktive faldmål. Hele oplevelsen kan afvikles som en spændende konkurrence for de deltagere, der ønsker at være med.

Pris: 660 kr. – Køb oplevelse her

kitesurfing, skøre oplevelsesgaver, adrenalin oplevelsesgaver, kitesurfing kursus, kusus med kitesurfing, andereldes oplevelsesgaver

Introduktion til kitesurfing

Vil du have det ultimative adrenalins kick med kitesurfing? – den vilde sport, hvor du bliver trukket på et board efter en stor drage. Du kan med kitesurfing sejle op til 100 km/t, hoppe over 10 meter op i luften og bagefter lande helt blødt på vandet med boardet.

Kitesurfing er en ekstremsport, og det er derfor meget vigtigt at have været på introkursus inden man begiver sig ud på egen hånd – både for din egen og andres sikkerhed.

Underviserne er passionerede kitesurfere: professionelle, dygtige og meget erfarne. De vil introducere dig til en verden af kitesurfing og den glæde, som følger med sporten. Der kræves ingen forudgående erfaring for at deltage.

Kurset foregår på hold og det starter med styring af trainer kites. Derefter går turen ud i vandet, hvor du kan mærke naturens kræfter ved at blive trukket hen over vandet i fuld fart. Det bliver en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Pris: 699 kr – Bestil oplevelsen her

Derfor skal du give en oplevelsesgave

De færreste mangler mere materialisme i hverdagen. Mange køber det de mangler til deres hjem når de mangler det. Oplevelser er derfor en skøn gave, da oplevelser er uforglemmelige, lærerige og sjove for både store og små.

Oplevelsesgaver er en fantastisk gave, som kan gives til alle typer mennesker, i alle aldersgrupper. Der findes oplevelser indenfor alle områder blandt andet madlavning, guidet turer, wellness, adrenalin og weekend ophold.

Oplevelsesgavekort er gaver, der bliver husket – det er vi slet ikke i tvivl om. Kan du selv huske, hvad du fik i fødselsdagsgave eller julegave sidste år? Nej vel? Men ved at give en oplevelse i gave kan du være sikker på, at gaven vil blive husket.

Pak gaven unikt ind!

Når man får en oplevelse i gave, kan det godt været en lidt kedelig gave at åbne, selvom indholdet er fantastisk. Derfor bør du overveje at være noget unik for at pakke en adrenalin oplevelsesgave flot og anderledes ind, så gavemodtageren får sig en stor overraskelse, og allerede derfra kan begynde at glæde sig til at komme ud og nyde wellness.

En god måde at give en wellness oplevelsesgave er ved at sætte det sammen med en lille gave, som giver associationer til den kommende oplevelsesgave. Skal gavemodtageren f.eks ud og køre i en ferrari, så sæt en legetøjs ferrari på gaven.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

4 thoughts on “15+ gaveideer: Adrenalin oplevelser i gave

Comments are closed.

%d bloggers like this: