30+ gave ideer: Adrenalin oplevelser i gave

Adrenalin oplevelser til ham og hende: En fed oplevelsesgave er en af de bedste gaver man kan give. Adrenalin oplevelser er en oplevelse man husker længe efter dagen er slut, og noget gavemodtageren ofte ser frem til med spænding.

Når man gerne vil finde en god adrenalin oplevelser til ham og hende, så er det vigtigt at man kender gavemodtageren godt, og ved hvilke type adrenalin oplevelse der vil skabe en unik oplevelse for modtageren.

Julegaver til Alle kommer her med 20+ gave ideer til gaver Adrenalin oplevelser til ham og hende:

proev-flyboard-3_1696x1126

Prøv et Flyboard

Et flyboard er et board, som ens fødder er fastspændt på, og via en kæmpe slange med jetdyser, der er tilsluttet en vandscooter, flyver man over vandet, hvis man er god til at holde balancen. Ellers må man en smuttur ned i vandet. Det er dog lettere, end det ser ud til.

Giv en adrenalin oplevelse der inkludere en tur på vandet, hvor man med denne populære vandsport flyver over vandet i 2-8 meters højde.

Pris: Fra 749 kr – Book adrenalin oplevelser her

Bridgewalking-over-lillebælt

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når du, eller gavemodtageren, får en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor du mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen mod dit ansigt – ja selv de små rystelser fra toget og kørebanerne 20 meter under dig giver dig en adrenalinoplevelse, du sent vil glemme.

Pris: Fra 179 kr – Book Adrenalin oplevelser her

faldskærmsudspring-julegave

Faldskærmsudspring – Solospring

 

 

Giv en adrenalin oplevelse gavemodtageren ALDRIG glemmer.

Under springet er man forbundet til flyet med en line (staticline), der sørger for automatisk åbning af faldskærmen, når man forlader flyet. Ved hvert spring er der en erfaren instruktør med en i flyet.

Det første frie fald er fra 1200 meters højde, med frit fald på 5 sekunder. Der er herefter mulighed for at tilkøbe flere spring. Efterhånden som man bliver dygtigere, øges udspringshøjden, og dermed længden af det frie fald. Når man er godkendt til 4.000 m., kan man opnå et frit fald på 70 sek.

Efter dette kursus, ved man hvorfor fuglene synger, og deltageren bliver et fuldgyldigt medlem af faldskærmsklubben. Derefter kan man frit benytte faldskærmsklubbens faciliteter og udstyr.

Oplevelsen er en traditionel staticline-uddannelse, der gennemføres af meget erfarne instruktører plus en hjælperstab.

Køb faldskærmsudsprings gavekort her:

Jylland, vamdrup (Faldskærmsklubben DFC)

Sjælland, Tureby (Skydive 2000)

kattegat centeret haj, kattegat centeret, haj dyk, detglemmerdualdrig.dk, unik julegave, andranalin julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, julegave, julegave 2015

Haj dyk i kattegat centeret

I Kattegatcentret kan man dykke med hajer – hvad enten man er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at give gave-modtageren en oplevelser for livet, og man kan være sikker på, at sikkerheden er i top.

Selv erfarne dykkere har sjældent stået over for en 2,5 meter lang havål eller set en haj i øjnene, men nu har man muligheden! I Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium kommer  den heldig gavemodtager, helt tæt på. Forsvind i stimer af hornfisk og makreller, opdag slethvarrer, torsk og stør, find rokken på sandbunden. Kun adskilt af glasvæggen ind til nabotanken kan man sende vores fem forskellige hajarter et haj-five! En af mange gode oplevelser gaver til kæresten fra Detglemmerdualdrig.dk

Pris: 795 kr – Bestil Haj dyk her – en fed adrenalin oplevelse!

Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gae, julegaven til ham
Kør Ferrari på bane

Giv en julegave man aldrig glemmer. Oplevelsesmodtageren får muligheden for at få den helt store fartdrøm opfyldt. Bag rattet i den fede Ferrari 458 Italia, får du lov til at træde speederen i bund og mærke accelerationen fra den kraftfulde V8-motor – man får fire omgange på banen.

Oplevelsen finder sted i professionelle og sikre omgivelser, hos enten FDM Sjællandsringen eller FDM Jyllandsringen.Under kør-selv oplevelsen, ledsages du af en erfaren instruktør, som løbende giver dig gode råd og instrukser, der sikrer den bedst mulige adrenalin oplevelse.

Pris: 849 kr – Book oplevelsen her

oplevelse-klatring-naturen

Klatring i Naturen

En af årets mest populære oplevelsesgaver er klatring i naturen, hvor den heldige gavemodtager får en fed outdoor oplevelse.

Klatring i Naturen er for alle og kræver ingen erfaring. I skal blot medbringe gåpåmod og det er en sjov og anderledes dag, hvor instruktører er med hele vejen til at hjælpe.

Pris: 595 kr – Book adrenalin oplevelsen her

adrenalin-oplevelser-stuntman

Oplevelsesgave: En dag som stuntman

Giv en oplevelsesgave med adrenalin og fart på. En dag som stuntman giver gavemodtageren en dag, hvor udfordrende det kan være, at få bare en enkelt kamp scene til at hænge sammen på skærmen.

Om oplevelsesgaven: Efter en introduktion til faget læres alle de nødvendige teknikker til at få en fed kamp i kassen. I deles op i mindre grupper, og I skal hver især lave jeres egen fightscene (filmet af  professionelle). Efterfølgende ser vi resultatet sammen og evaluerer: Gik det som forventet? Er resultatet godt nok?

Pris: 350 kr – Køb oplevelsen her

bungyjump1

Adrenalin Bungyjump

Bungyjump er en vild og en af de federe andrenalin oplevelser, som alle bør prøve minimum én gang. Kender du en som fortjener en fed oplevelse og en endnu større udfordring? Så har du den perfekte oplevelses gave her.

Bungyjump oplevelsen er, i sin udførelse, meget enkel:
Efter at du er blevet vejet, tjekket for løse genstande og andre sikkerhedshensyn, fastgøres du til de bundsolide udstyr som, hos Bungyjump Copenhagen, årligt tjekkes og godkendes af Force Instituttet i forhold til at kunne udføre Bungyjump. Det er din garanti for at alt udstyr (body harness, leg straps, elastikker og streatchers) er af højeste kvalitet. Herefter er det tid til springet fra 69 meter – udover vandet.

Pris: 549 kr – Køb Bungyjump her

urban-high-roping-7

Urban High Roping

Urban High Roping er en unik adrenalin oplevelse i højderne, som bare skal prøves af alle adrenalin-junkies.

I samarbejde med Urban Ranger Camp, kan Duglemmerdetaldrig.dk tilbyde en heldig gavemodtager, en oplevelse på verdens højeste High Roping bane – 10 minutter fra centrum af København!

Urban Ranger Camp beskriver oplevelsen således:
Urban High Roping er bygget af franske specialister helt oppe under ovenlysvinduerne i 50 meters højde i den store S2 hal. Det gør den til verdens højeste indendørs High Roping Bane! Urban High Roping byder på 28 forskellige fysisk og mentalt udfordrende reb aktiviteter i fire baner. Med Urban High Roping har vi importeret den vovede leg i skovens trækroner til storbyens rå industrielle rum.

Pris: 395 kr – Køb en fed adrenalin oplevelse her

f-16-oplevelses-gave

Oplevelsesgave – F-16 Simulator

Gavemodtageren bliver luftens ubestridte hersker, når man får lov til at sætte sig til rette i cockpittet på denne F-16 simulator og mærke suset i både krop og sjæl. Cockpittet, man sidder i, er en tro kopi af det i et ægte F-16 fly, hvad angår instrumentering og funktion. De 600 cm brede og 150 cm høje skærme foran sig viser med utrolig flot grafik, nøjagtig hvad en jagerpilot ville opleve fra sit cockpit under sin mission.

Pris: 599 kr – Køb en uforglemmelig adrenalin oplevelse her

rundflyvning-over-danmark-7

Rundflyvning over Danmark

Få luft under vingerne med en rundflyvning over Danmark – bestem selv ruten.

Kender du en der altid haft lyst til at flyve en tur over det smukke Danmark, så har du nu muligheden for at designe en flyvetur henover skønne Danmark. Gavemodtageren vælger selv, hvor lang tid, du ønsker flyvningen skal vare, mens man nyder udsigten i godt selskab – og måske med kameraet i hånden.

Oplevelsen foregår i et klassisk Cessna fly, der virkelig giver de heldige den fulde oplevelse. Børn og voksne i aldre kan komme med på denne fede adrenalin oplevelse.

Som en del af denne oplevelse er det muligt at få en optagelse af flyvningen med hjem til evigt minde, der filmes af to kameraer, som er monteret i cockpittet.

Pris: 1725 kr – Køb oplevelsen her

bodyflight_wallpaper_1_2

Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

privat-ballonflyvning-for-2-8

Privat Ballonflyvning for 2 oplevelsen

En Privat Ballonflyvning for 2 er måske vores mest unikke oplevelse. Det kombinerer alt det gode fra en normal ballonflyvning med den ro, der er, når I kun er to personer afsted. Den eneste, I skal dele ballonen med, er jeres ballonskipper, ellers har I den fuldstændig for jer selv. Det er den perfekte mulighed for at lave et romantisk frieri, eller bare for at opleve noget helt specielt sammen.

Under flyvningen får I serveret et glas champagne, og bagefter er der sat tid af til lidt forfriskninger.

Fordi I kun er to, der skal flyve, får i stor indflydelse på flyveregionen. Det gør oplevelsen meget mere personlig, fordi I for eksempel kan flyve over et område, der har en stor betydning for jer. Det er dog altid piloten, der afgør om et sted er et egnet flyvested, og vi kan derfor ikke garantere, at vi altid kan flyve det ønskede sted.

Den private ballonflyvning foregår på samme måde som i videoen ovenfor, dog naturligvis kun med 2 personer ombord.

Pris: 9.995 kr – Køb oplevelsesgaven her

cold_hawaii_surf
Oplevelsesgave – Cold Hawaii Surf

Som noget helt unikt kan gavemodtageren nu lære at mestre et klassisk surfboard, uden at skulle rejse til udlandet.

I havet ved Klitmøller går bølgerne højt. Så højt at du kan surfe på ægte vis uden sejl og kite, som de gør det f.eks. på Hawaii. På surfskolen i Klitmøller kan gavemodtageren nu få lov til at prøve kræfter med surfing på Nordsøens brusende bølgetoppe lige meget køn og alder.

Pris fra: 290 kr – Køb oplevelsen her

proev-klatring-blocs-and-walls-3

Klatrings oplevelse

Kender du en der godt lide højder, fysisk udfordring og spænding? En heldig gavemodtager får her muligheden for at prøve kræfter med klatring hos Blocs & Walls i København.

Oplevelsen varer i 2 timer, hvor den første halve time går med at lære grundteknikkerne i klatring på de små vægge (max 5 m), hvorefter er det tid til den ægte vare; klatring på de 15 meter høje klatrevægge. Under hele oplevelsen vil uddannede instruktører guide og sørge for at oplevelsen foregår trygt og sikkert.

Pris fra: 399 kr – Køb klatre oplevelsen her

formel_1_simulator1920_x_1200_68

Formel 1 simulator

Formel 1 simulatoren er en ekstremt realistiske simulator giver adrenalin-junkien muligheden for at teste, om han/hun har evnerne til at give Formel 1-kongerne Alonso, Hamilton eller Schumacher baghjul.

Gavemodtageren får styringen i et cockpit, der med hensyn til både instrumentering, funktionalitet og kontrol ligger meget tæt op ad cockpittet i en ægte Formel 1-racer. Foran en viser tre store skærme med utrolig virkelighedstro grafik præcis, hvad en Formel 1-kører vil opleve under et rigtigt Grand Prix.

Simulatoren er udstyret med force feedback, hvilket betyder, at man, direkte på krop og hænder fra sæde og rat, kan mærke alle ujævnheder og sving fra de laser-scannede baner.

Fra cockpittet kan man desuden hele tiden fuldt ud føle både farten i kroppen, motorvibrationerne og alle udfordringerne på en af de mange baner fra hele verden.

Pris fra: 299 kr – Køb Formel 1 oplevelsen her

oplevelsesgave-djaelvleraes

Kør Djævleræs oplevelsen

Slip den indre fartdjævel løs, når du kører det kendte Djævleræs. Her kan du afprøve dine fartkundskaber og på samme tid være med i et sjovt race, hvor du både får lov til at køre bilen og sidde som Co-driver. I samarbejde med Racing Factory og Fun Race byder duglemmerdetaldrig dig velkommen til en oplevelse i overhalingsbanen.

Man kører 2 personer i hver bil, og skiftes til at være fører og Co-driver. Der bliver på forhånd lavet hold af 2 personer. Hvis I har købt oplevelsesbeviserne samlet, 2 eller flere personer, vil du blive sat sammen med én du kender.

Det er muligt at køre Djævleræs på Løvelbanen i Viborg og Nisseringen i Næstved

Pris fra: 895 kr – Køb Djævleræs oplevelsen her

Mountinbike tur, mountainbike tur

Mountainbike tur i Sverige

Med denne oplevelse venter der 2 dages cykeleventyr på den anden side af sundet.

Under en times kørsel i bil fra Helsingborg, finder vi Hallandsåsen – et skønt område der byder på store naturoplevelser og masser af gode spor at køre på. En oplevelse som er planlagt, så alle kan være med – med fokus på teknik frem for hastighed. De dygtige instruktører fra Outdoor Sports tilrettelægger kurset med den perfekte kombination af teori og praksis.

Oplevelsen er meget velegnet som gave til ham eller hende som  har fortjent en stor adrenalin naturoplevelse i vores flotte naboland.

Pris: 2795 kr – Bestil oplevelsen her!

 

racerkoerer-for-en-dag1

Racerkører for en dag

En unik oplevelsesgave til alle med hang adrenalin, fart og biler.

Nu kan gavemodtageren få fuld fart på og prøve at køre ræs i rigtige racerbiler på FDM Jyllandsringen. Man får benzin og hestekræfter for alle pengene og prøver både kræfter med selv at sidde bag rattet og afsluttende en hæsblæsende highspeed tur med enten Casper Elgaard eller John Nielsen. Man får en hel dag med introduktion til sikkerhed, bane og biler og masser af kørsel i racerbilerne VW Scirocco og Peugeot Spider.

Racerkører for en dag er en heldagsoplevelse.
file_173_1-compress
Skovtur i trætoppene

En tur op i 3, 5, 7, 10 og 15 meters højde. Her får man en dag fyldt med oplevelser, udfordringer og adrenalin kick for alle aldersklasser. Der er 7 klatrebaner og 16 svævebaner placeret i træerne. Den laveste er en halv meter høj, og den højeste er 15 meter.

Banerne er opdelt i farver efter sværhedsgrad, ligesom pisterne på en skiferie. Man bliver udfordret på banerne med ikke mindre end 86 forhindringer i alle sværhedsgrader.  Man vælger selv de baner der passer bedst til ens temperament, vovemod og lyst til udfordringer. De mindste børn kan starte på banen placeret en halv meter over jorden, og de voksne kan overveje hvor højt de selv tør klatre.

Er man 15 år eller derover kan man også prøve ”The Scary Monkey” – et vildt udspring fra 15 meters højde.

Pris fra: 219 kr – Køb oplevelsen her

big-swing-oplevelsesgave

Big Swing

Tør du tage skridtet ud fra 40 meters højde for at svinge 34 meter med 8 meters frit fald gennem en kæmpe hal i et stort nedlagt skibsværft? Så er Big Swing lige noget for dig eller en anden der fortjener en af de mange fede adrenalin oplevelser!

I B&Ws gamle skibsværft i København kan man opleve sit livs vildeste gyngetur, der med garanti vil sætte både fysik og psyke på prøve. Big Swing er et alternativ til et bungy jump – bare i mere vandret, vild fart. En professionel instruktør spænder dig fast i seler med elastik-liner og instruerer dig i sikkerheden, og i hvad du skal gøre før, under og efter gyngeturen. Herefter står du alene med tåspidserne ude over kanten og kan se bunden af den store skibshal i 40 meters højde, inden du springer.

Når du sætter af, vil du først opleve et frit fald på 8 meter, hvorefter du vil begynde at gynge opad igen. Hele strækningen for dit Big Swing er 34 meter, og du kan hele tiden undervejs se gulvet i den kæmpe skibshal langt under dig. Når dit sving er overstået, skal du kravle de 17 meter op ad en rebstige tilbage.

Det alternative bungy jump – Big Swing – er perfekt på et gavekort som julegave til ham eller hende, der ikke kan få nok spænding og action. Sug i maven for alle pengene!

Pris fra: 749 kr – Køb oplevelsen her

proev-motocross-8

Kør Motocross oplevelse

Kom ud og kør ræs mod din familie, venner eller kollegaer og find ud af, hvem der er den vildeste motocross kører i landet. Arrangøren, AROC, er garant for nogle fede baner med oplagte sving og bump, så det er bare om at give gas og balancere hestekræfter og teknik rigtigt.

Alle kan få en sjov og adrenalin fuldt oplevelse ud af dette, uanset alder og erfaring, så det er bare om at give gas og få en sjov dag.

Pris fra: 495 kr – Køb oplevelsen her

whitewater-kajak-5

Whitewater Kajak kurses

Udover at “whitewater kayaking” er en helt unik motionsform på havet, så indebærer oplevelsen her nogle helt fantastiske naturoplevelser i det sydlige Sverige. Kender du en med hang til både en aktiv livsstil og flot natur, så er det oplevelsesgaven til ham eller hende.

Whitewater Kajak er en fantastisk aktivitet. En helt ny verden for de, der prøver det første gang. Dette kursus foregår over en weekend i Blekinge, der ligger i Sydsverige. Henover weekenden lærer du de fundamentale teknikker bag whitewater kajak. Kurset indebærer selvfølgelig manøvreringsøvelser, men også med fokus på sikkerhed for dig selv og “kammeratredninger”. En fantastisk naturoplevelse fuld af aktivitet og gode minder.

FarOut som er anerkendte for deres gode whitewater og -havkajakkurser, er arrangør af oplevelsen. I Sydsverige danner Mörrumsåen og kursuscenteret den perfekte ramme om en weekendoplevelse som denne.

Pris: 1.975 kr – Bestil oplevelsen i Sverige her!

file_178_1

Kør et militærkøretøj

Føl spændingen ved helt anderledes kørsel i disse imponerende, ægte militærkøretøjer. Du kan nu få lov at testkøre 2 af disse fantastiske og legendariske enten pansrede køretøjer, eller køretøjer til transport i terræn omkring Leichester i Storbritannien.
Grib denne utrolige chance og styr selv f.eks. en kampvogn, et amfibiekøretøj, en troppetransport brugt af specialenheder, en pansret schout car eller en rigtig arbejdshest af en militær-truck.

Denne oplevelse giver dig mulighed for at køre 2 militærkøretøjer efter eget valg. Vælg mellem:

– BV 206 Hägglund
– BRDM2 Russian APC
– Bedford MJ
– Ferret MK2 Armoured Shout Car
– FV432 Amoured Personal Carrier

Meget enestående og med garanti uforglemmelig kørefornemmelse – powerfull driving the military way!

Pris: 899 kr – Køb oplevelsen her

falkoner-for-en-dag-8

Falkoner for en dag

En fed og anderledes udendørs oplevelse – Kom helt tæt på rovfuglen og oplev en af falkonerernes mest populære rovfugle – højen. Højen bliver sendt ‘på jagt’ fra din arm for at vende tilbage til dig og sætte sig på den handske, du bærer. Det er noget helt uforglemmeligt ved at stå med en stor rovfugl på armen, og man mærker tydeligt dens styrke og tilstedeværelse. Mærk suset, når du kalder rovfuglen til dig, og den styrtdykker, for roligt at lande på din handske.

En professionel falkoner, vil guide dig igennem det skønne naturområde i Midtjylland, og sætte dig ind i grundprincipperne om falkoner jagt.

Det er ikke længere lovligt at jage med rovfugle i Danmark, men du vil få et fantastisk indblik i, hvordan en jagt foregik, og hvordan falkoner og rovfuglen samarbejder om at jage bytte. Efter ‘jagten’ vil det være muligt at se de andre rovfugle og ugler.

Pris: 1.250 kr – Køb oplevelsen her

proev-skydning-gunsport-2

Oplevelsesgave: Prøv Pistolskydning

Få en oplevelse, du ikke vil glemme, hvor du skyder med pistol og revolver under professionel instruktion.

Hele vejen i gennem forløbet bliver du instrueret af en af landets bedste skytter og instruktører, der tager dig igennem præcisionsskydning og dynamisk hurtigskydning mod reaktive faldmål. Hele oplevelsen kan afvikles som en spændende konkurrence for de deltagere, der ønsker at være med.

Pris: 590 kr. – Køb oplevelse her

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

4 thoughts on “30+ gave ideer: Adrenalin oplevelser i gave

Comments are closed.

%d bloggers like this: