15+ gaveideer: Adrenalin oplevelser i gave

Adrenalin oplevelser til ham og hende:

En fed oplevelsesgave er en af de bedste gaver man kan give.

Adrenalin oplevelser er en oplevelse man husker længe efter dagen er slut, og noget gavemodtageren ofte ser frem til med spænding.

Når man gerne vil finde en god adrenalin oplevelser til ham og hende, så er det vigtigt at man kender gavemodtageren godt, og ved hvilke type adrenalin oplevelse der vil skabe en unik oplevelse for modtageren.

Note: Artiklen Adrenalin oplevelser i gave er sidst opdateret D. 6/9 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 20+ gaveideer: Oplevelsesgaver til børn

Julegaver til Alle kommer her med 15+ gave ideer til gaver Adrenalin oplevelser til ham og hende:

gå på lillebælt, oplevelser i naturen, andranalin oplevelser, bridge walking

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når du, eller gavemodtageren, får en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde.

Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke adrenalin oplevelser, hvor du mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt.

Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen mod dit ansigt – ja selv de små rystelser fra toget og kørebanerne 20 meter under dig giver dig en adrenalinoplevelse, du sent vil glemme.

Pris: Fra 245 kr – Book Adrenalin oplevelser her

faldskærmsudspring-julegave, Adrenalin oplevelser, faldskærms udspring, oplevelsesgaver,

Faldskærmsudspring – Solospring

Giv en adrenalin oplevelse gavemodtageren ALDRIG glemmer.

Under springet er man forbundet til flyet med en line (staticline), der sørger for automatisk åbning af faldskærmen, når man forlader flyet. Ved hvert spring er der en erfaren instruktør med en i flyet.

Det første frie fald er fra 1200 meters højde, med frit fald på 5 sekunder. Der er herefter mulighed for at tilkøbe flere spring. Efterhånden som man bliver dygtigere, øges udspringshøjden, og dermed længden af det frie fald. Når man er godkendt til 4.000 m., kan man opnå et frit fald på 70 sek.

Efter dette kursus, ved man hvorfor fuglene synger, og deltageren bliver et fuldgyldigt medlem af faldskærmsklubben. Derefter kan man frit benytte faldskærmsklubbens faciliteter og udstyr.

Oplevelsen er en traditionel staticline-uddannelse, der gennemføres af meget erfarne instruktører plus en hjælperstab.

Priser fra: 1050 kr – Jylland, vamdrup (Faldskærmsklubben DFC)

kattegat centeret haj, kattegat centeret, haj dyk, detglemmerdualdrig.dk, unik julegave, andranalin julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, julegave, julegave 2015

Haj dyk i kattegat centeret

I Kattegatcentret kan man dykke med hajer – hvad enten man er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at give gave-modtageren en oplevelser for livet, og man kan være sikker på, at sikkerheden er i top.

Selv erfarne dykkere har sjældent stået over for en 2,5 meter lang havål eller set en haj i øjnene, men nu har man muligheden! I Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium kommer  den heldig gavemodtager, helt tæt på. Forsvind i stimer af hornfisk og makreller, opdag slethvarrer, torsk og stør, find rokken på sandbunden. Kun adskilt af glasvæggen ind til nabotanken kan man sende vores fem forskellige hajarter et haj-five!

Priser fra: 800 kr – Bestil Haj dyk her – en fed adrenalin oplevelse!

Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gave, julegaven til ham

Kør Ferrari på bane

Giv ham (eller hende) muligheden for at få den helt store fartdrøm opfyldt. Bag rattet i en fed Ferrari 458 SPIDER, får du lov til at træde speederen i bund og mærke accelerationen fra den kraftfulde motor – du får fire omgange på banen (15 minutter inklusiv ind- og udstigning)

P1apex er Skandinaviens største leverandør af oplevelser i superbiler. Uanset om du er en erfaren bilist eller ej, er det P1apex’s hensigt, at gæsterne får en god oplevelse. Derfor sørger instruktørerne altid for at sætte gæsterne grundigt ind i, hvordan bilen skal betjenes. Alle biler er dansk indregistrerede.

Priser fra: 2.495 kr – Book Ferrari oplevelsen her

proev-klatring-blocs-and-walls-3

Klatrings oplevelse

Kender du en der godt lide højder, fysisk udfordring og spænding? En heldig gavemodtager får her muligheden for at prøve kræfter med klatring hos Blocs & Walls i København.

Oplevelsen varer i 2 timer, hvor den første halve time går med at lære grundteknikkerne i klatring på de små vægge (max 5 m), hvorefter er det tid til den ægte vare; klatring på de 15 meter høje klatrevægge. Under hele oplevelsen vil uddannede instruktører guide og sørge for at oplevelsen foregår trygt og sikkert.

Pris fra: 250 kr – Køb klatre oplevelsen her

urban-high-roping-7, Adrenalin oplevelser, oplevelsesgaver, spædende gaver til voksne,

Urban High Roping

Urban High Roping er en unik adrenalin oplevelse i højderne, som bare skal prøves af alle adrenalin-junkies.

I samarbejde med Urban Ranger Camp, kan Duglemmerdetaldrig.dk tilbyde en heldig gavemodtager, en oplevelse på verdens højeste High Roping bane – 10 minutter fra centrum af København!

Urban Ranger Camp beskriver oplevelsen således:
Urban High Roping er bygget af franske specialister helt oppe under ovenlysvinduerne i 50 meters højde i den store S2 hal. Det gør den til verdens højeste indendørs High Roping Bane! Urban High Roping byder på 28 forskellige fysisk og mentalt udfordrende reb aktiviteter i fire baner. Med Urban High Roping har vi importeret den vovede leg i skovens trækroner til storbyens rå industrielle rum.

Pris: 395 kr – Køb en fed adrenalin oplevelse her

rundflyvning over danmark, Starling Air rundflyving, adrenalin oplevelser, oplevelsesgaver, oplevelsesgaver adrenalin

Rundflyvning over Danmark

Få luft under vingerne med en rundflyvning over Danmark – bestem selv ruten.

Kender du en der altid haft lyst til at flyve en tur over det smukke Danmark, så har du nu muligheden for at designe en flyvetur henover skønne Danmark. Gavemodtageren vælger selv, hvor lang tid, du ønsker flyvningen skal vare, mens man nyder udsigten i godt selskab – og måske med kameraet i hånden.

Oplevelsen foregår i et klassisk Cessna fly, der virkelig giver de heldige den fulde oplevelse. Børn og voksne i aldre kan komme med på denne fede adrenalin oplevelse.

Som en del af denne oplevelse er det muligt at få en optagelse af flyvningen med hjem til evigt minde, der filmes af to kameraer, som er monteret i cockpittet.

Pris: 1725 kr – Køb oplevelsen her

oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, adrenalin oplevelser, adrenalin oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin oplevelser, gaver med adrenalin, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin gaver

Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første vindtunnel!

Mærke et adrenalinkick, der normalt kun findes i 4000 meters højde? Uden at springe ud med faldskærm kan du prøve det frie fald og flyve rundt i luften for at udforske dit nye territorium: luftrummet.

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det. Copenhagen Air Experience har opnået fuldt certifikat hos International Bodyflight Association og vindtunnellen bliver jævnligt inspiceret og godkendt af Københavns Brandvæsen, TÜV og Force Technology.

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

kitesurfing, skøre oplevelsesgaver, adrenalin oplevelsesgaver, kitesurfing kursus, kusus med kitesurfing, andereldes oplevelsesgaver

Introduktion til kitesurfing

Vil du have det ultimative adrenalins kick med kitesurfing? – den vilde sport, hvor du bliver trukket på et board efter en stor drage. Du kan med kitesurfing sejle op til 100 km/t, hoppe over 10 meter op i luften og bagefter lande helt blødt på vandet med boardet.

Kitesurfing er en ekstremsport, og det er derfor meget vigtigt at have været på introkursus inden man begiver sig ud på egen hånd – både for din egen og andres sikkerhed.

Underviserne er passionerede kitesurfere: professionelle, dygtige og meget erfarne. De vil introducere dig til en verden af kitesurfing og den glæde, som følger med sporten. Der kræves ingen forudgående erfaring for at deltage.

Kurset foregår på hold og det starter med styring af trainer kites. Derefter går turen ud i vandet, hvor du kan mærke naturens kræfter ved at blive trukket hen over vandet i fuld fart. Det bliver en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Pris: 699 kr – Bestil oplevelsen her

anderledes julegaver, adrenalin gave, gaver med adrenalin, action oplevelser, oplevelser med action, oplevlesesgaver med action, oplevelser i nordjylland, giv en action oplevelse,

Cold Hawaii Surf

Som noget helt unikt kan gavemodtageren nu lære at mestre et klassisk surfboard, uden at skulle rejse til udlandet.

I havet ved Klitmøller går bølgerne højt. Så højt at du kan surfe på ægte vis uden sejl og kite, som de gør det f.eks. på Hawaii. På surfskolen i Klitmøller kan gavemodtageren nu få lov til at prøve kræfter med surfing på Nordsøens brusende bølgetoppe lige meget køn og alder.

Westwind er placeret i Klitmøllers Cold Hawaii, der er kendt for at være Europas bedste windsurfspot. Alle instruktører er uddannet IKO eller ISA og har meget erfaring med at undervise både nybegyndere og øvede, så niveauet kan tilpasses den enkelte.

Oplevelsen består af 2 timer med grundlæggende instruktion til udstyret, strømforholdene og sikkerheden.

Pris fra: 449 kr – Køb oplevelsen her

oplevelsesgave-djaelvleraes

Kør Djævleræs oplevelsen

Slip den indre fartdjævel løs, når du kører det kendte Djævleræs. Her kan du afprøve dine fartkundskaber og på samme tid være med i et sjovt race, hvor du både får lov til at køre bilen og sidde som Co-driver. Der bliver nok ikke tid til snak, når du først har sat dig bag rattet og fået grønt lys til at trykke speederen i bund.

Man kører 2 personer i hver bil, og skiftes til at være fører og Co-driver. Der bliver på forhånd lavet hold af 2 personer. Denne udendørs oplevelse inkludere 12 omgange på banen.

Det er muligt at prøve denne udendørs oplevelse med Djævleræs i Nordjylland og Sydsjælland.

Pris: 1199 kr – Køb Djævleræs oplevelsen i Nordjylland her

Pris: 1199 kr – Køb Djævleræs oplevelsen i Sydsjælland her

proev-skydning-gunsport-2

Udendørs oplevelsesgave: Prøv Pistolskydning

Få en oplevelse, du ikke vil glemme, hvor du skyder med pistol og revolver under professionel instruktion.

Hele vejen i gennem forløbet bliver du instrueret af en af landets bedste skytter og instruktører, der tager dig igennem præcisionsskydning og dynamisk hurtigskydning mod reaktive faldmål.

Hele oplevelsen kan afvikles som en spændende konkurrence for de deltagere, der ønsker at være med.

Pris: 790 kr. – Køb udendørs oplevelse her

big-swing-oplevelsesgave

Big Swing

Tør du tage skridtet ud fra 40 meters højde for at svinge 34 meter med 8 meters frit fald gennem en kæmpe hal i et stort nedlagt skibsværft? Så er Big Swing lige noget for dig eller en anden der fortjener en af de mange fede adrenalin oplevelser!

I B&Ws gamle skibsværft i København kan man opleve sit livs vildeste gyngetur, der med garanti vil sætte både fysik og psyke på prøve. Big Swing er et alternativ til et bungy jump – bare i mere vandret, vild fart. En professionel instruktør spænder dig fast i seler med elastik-liner og instruerer dig i sikkerheden, og i hvad du skal gøre før, under og efter gyngeturen. Herefter står du alene med tåspidserne ude over kanten og kan se bunden af den store skibshal i 40 meters højde, inden du springer.

Når du sætter af, vil du først opleve et frit fald på 8 meter, hvorefter du vil begynde at gynge opad igen. Hele strækningen for dit Big Swing er 34 meter, og du kan hele tiden undervejs se gulvet i den kæmpe skibshal langt under dig. Når dit sving er overstået, skal du kravle de 17 meter op ad en rebstige tilbage. Den perfekte gave til teenagere der trænger til en udfordring.

Pris fra: 749 kr – Køb Big Swing oplevelsen her

file_178_1

Kør et militærkøretøj

Føl spændingen ved helt anderledes kørsel i disse imponerende, ægte militærkøretøjer. Du kan nu få lov at testkøre 2 af disse fantastiske og legendariske enten pansrede køretøjer, eller køretøjer til transport i terræn omkring Leichester i Storbritannien.
Grib denne utrolige chance og styr selv f.eks. en kampvogn, et amfibiekøretøj, en troppetransport brugt af specialenheder, en pansret schout car eller en rigtig arbejdshest af en militær-truck.

Denne oplevelse giver dig mulighed for at køre 2 militærkøretøjer efter eget valg. Vælg mellem:

– BV 206 Hägglund
– BRDM2 Russian APC
– Bedford MJ
– Ferret MK2 Armoured Shout Car
– FV432 Amoured Personal Carrier

Meget enestående og med garanti uforglemmelig kørefornemmelse – powerfull driving the military way!

Pris: 1250 kr – Køb oplevelsen her

Derfor skal du give en oplevelsesgave

De færreste mangler mere materialisme i hverdagen. Mange køber det de mangler til deres hjem når de mangler det. Oplevelser er derfor en skøn gave, da oplevelser er uforglemmelige, lærerige og sjove for både store og små.

Oplevelsesgaver er en fantastisk gave, som kan gives til alle typer mennesker, i alle aldersgrupper. Der findes oplevelser indenfor alle områder blandt andet madlavning, guidet turer, wellness, adrenalin og weekend ophold.

Oplevelsesgavekort er gaver, der bliver husket – det er vi slet ikke i tvivl om. Kan du selv huske, hvad du fik i fødselsdagsgave eller julegave sidste år? Nej vel? Men ved at give en oplevelse i gave kan du være sikker på, at gaven vil blive husket.

Pak gaven unikt ind!

Når man får en oplevelse i gave, kan det godt været en lidt kedelig gave at åbne, selvom indholdet er fantastisk. Derfor bør du overveje at være noget unik for at pakke en adrenalin oplevelsesgave flot og anderledes ind, så gavemodtageren får sig en stor overraskelse, og allerede derfra kan begynde at glæde sig til at komme ud og nyde wellness.

En god måde at give en wellness oplevelsesgave er ved at sætte det sammen med en lille gave, som giver associationer til den kommende oplevelsesgave. Skal gavemodtageren f.eks ud og køre i en ferrari, så sæt en legetøjs ferrari på gaven.

4 thoughts on “15+ gaveideer: Adrenalin oplevelser i gave

Lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: