Alle julegaver ideerJulegaver til drengeJulegaver til pigerLegetøjTil Børn

30+ gave ideer: Gaver til børn og børnebørn

Gaver til børn og børnebørn:
Når man er barn, er gaver en af de bedste ting i verden. Særligt jul og fødselsdage er begivenhedsrige dage, som børn ser frem til længe gør.

Vi har lavet denne oversigt med 30+ gave ideer til gaver til børn og børnebørn (både piger og drenge), så du kan give årets bedste gave til det din lille guldklump.

Læs også >> 20+ gaveideer: Oplevelsesgaver til børn

Note: Artiklen om Gaver til børn og børnebørn er sidst opdateret D. 07/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

30+ gave ideer: Gaver til børn og børnebørn
2215157
Kaninen der så gerne ville sove – Børnebogen som kan få alle børn til at sove.

Kaninen der så gerne ville sove er på ingen tid blevet mange danske forældres favorit børnebog når der skal læses godnat historie.

Bogen er lavet ved hjælp af videnskabelige metoder som den svenske psykolog har konstrueret om til en godnat-bog, der får selv de mest overstimulerede børn til at sove inden sidste side er nået.

Pris: 99 kr – Gå til shop

aktive julegave, sansegynger til børn, gynger til børne, styrk dit barns balance, sådan styrker du barnets balance, sjove gaver til børn, aktive gaver til børn, naturlig pleje, naturligt liv, sansegynger til indendørs, indendørs gynger, indendørs sansegynger, udendørs gynger, udendørs sansegynger, aktive julegaver til børn, aktive børne julegave, julegaver til børn, gynge julegave
Sansegynger

Sansegynger styrker barnets balance naturligt og er super sjovt.

Børn holder af at bevæge sig, at udforske kroppen og gribe verden med alle sanser.

Børnene kan sidde i den, ligge i den, svæve på den og lege i den. Børns kreative leg på gyngen styrker samtidig deres balancen. Sansegyngen giver helt naturligt barnet kropsligt overskud til fordybelse i barndommens mange utrolige lege.

Sansegyngen giver barnets fantasi uendelige muligheder, samtidig med dit barn naturligt stimuleres og får balancen styrket.

Priser variere efter model – Gå til shop

bagekursus-for-boern-og-voksne-1
Bagekursus for børn og voksne

Gå på opdagelse i forskellige mel- og korntyper, mens du og dit barn også lærer om surdej, brød og kager. Karoline Trier, der er kendt fra Masterchef 2016, vil dele ud af sin viden, og sørge for at kurset bliver hyggeligt og lærerigt, hvor alle kan være med.
Barnet får lov til at gøre det hele fra bunden, så man virkelig har føling med, hvordan man laver opskrifterne og selv kan bruge dem derhjemme efterfølgende. Til sidst smager I sammen på dagens bagværk. En af super oplevelses gaver til børn og børnebørn.

Pris: 990 kr – Gå til shop

astrid-lindgren-bog-1024x551
Klassiske børnebøger

Børne bøger er altid en perfekt gave til børn. Nogle historier er gode generation og generation og med en god børnebog kan du dele historierne med dine børn.

Se vores liste med 15 klassiske børnebøger på dansk her

økologisk modellervoks, modellervoks økologisk
Naturlig modellervoks i 4 bøtter á 150 g

Naturlig modellervoks som fås i 3 forskellige farve sammensætninger.

Denne naturlige modellervoks er god til mindre børn p.g.a dens bløde konsistens. Modellervokserne er adskilt i bøtterne, så behøver alle farverne ikke at blive blandet sammen. Modellervoksen fra Ökonorm og den er lavet uden nogen form for sundhedsskadelige stoffer og er farvet med levensmiddelfarve. Materialer i modellervoksen er alle ugiftige og nemme at vaske af huden.

Pris: 69 kr. – Gå til shop

Vissevasse plakat, plakat med vissevasse, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, mandelgaven 2020
VISSEVASSE Plakat – Danmark Klitterne

Et af Danmarks kendetegn: Klitterne. Med denne plakat får du følelsen af dansk sommer frem. Et af danskernes helt store favorit steder igennem sommeren er de klitterne rundt om i Danmark.

Plakaterne passer ind flere forskellige steder i hjemmet. Plakaten er lavet af svensk miljøvenligt FSC-papir, og er produceret i Danmark. Mål: 30×40 cm

Pris: 249 kr – Køb Visse vasse plakaten her

sov-i-kattegatcenteret-oplevelse
Zzzzov med hajerne i kattegat centeret

Giv barnet en oplevelsesgave hun/han aldrig glemmer igen! Overnat hos hajerne i Kattegatcentret sammen med familien!

Til “Zzzzov med hajerne for familier” i Kattegat centret får familien en fælles og meget lærerig oplevelse: I hører om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, der bruges som foder til de store, tropiske hajer, og I håndfodrer andre hajer og dyr i udstillingen. Og så sover I selvfølgelig lige under eller ved siden af de store hajer! Oplevelsen er for hele familien, men er tilrettelagt for børn fra 5-års alderen og opefter.

Pris: 475 kr – Køb oplevelsen her

9788793267428

Mickey’s kogebog

Alle børnenes favorit figur Mickey mouse har sin egen kogebog. Det er en flot kogebog indeholdende sjove og klassiske opskrifter fra Disney’s vidunderlige univers, som hjælper børnene med at lære at lave mad. Gode kogebøger er altid en af mange gode gaver til børn og børnebørn.

Pris: 99,95 kr – Bestil Mickeys kogebog her

funballz_laer_at_gaa_paa_vandet_1050x650, oplevelsesgaver til børn, børne oplevelser, oplevelser til børn i julegave, anderledes julegaver til børn, de bedste julegaver til børn
Funballz – Gå på vandet

Funballz (også kaldet waterballz) er gennemsigtige bolde af slidstærk plastik, der gør det muligt at lade børn og voksne gå rundt inde i boldene – både på land og i vand.

Denne oplevelse giver barnet og ledsageren mulighed for at komme ind i hver sin lufttætte bold. Bolden lukkes forsvarligt med en vandtæt lynlås og pustes op med almindelig luft, inden I bliver sat ud i vandet. 

Denne oplevelse er for to personer, og foregår i runde bolde, der er to meter i diameter, hvilket giver jer god plads til diverse krumspring og udfoldelser i bolden.

Pris: 399 kr – Køb oplevelsesgaven her

 Hundehvalp Mini 3D-byggesæt , 3D byggesæt, lego hunde, mandelgaver til børn, mandelgaver 2020
Hundehvalp Mini 3D-byggesæt

Ligesom at have en hund kræver dette 3D-byggesæt i form af menneskets bedste ven en stor dosis tålmodighed.

Hver hund består af næsten 1000 små byggeklodser, så derfor er den ikke egnet som gave til små børn og børnebørn, men perfekt til lidt større børn.

Pelsen er muligvis mere ru end på de levende udgaver, men disse puslespil hunde har allerede mestret kommandoer som at stå stille, gå og se lige frem.

Pris: 139 kr. – Køb 3D mini byggesættet til hunde her

Skrabelods verdenskort, verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt
Deluxe skrabelods verdenskort

Skrabelods verdenskortet er sort med guld skrabeeffekt. Deluxe kortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver. Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande. Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm. En af mange skabelods verdenskort gaver til børn og børnebørn, hvor de kan skrabe deres ferier frem.

Pris: 219 kr. – Bestil verdenskortet her.

skaermbillede-2016-12-03-kl-13-35-12
Swimfin Svømmebælte

Swimfin er svømmebælte med hajfinne, som bæres på ryggen eller på maven. Swinfin spændes fast med velcro-bånd, som kan tilpasses alt efter barnets alder. Det påvirker ikke barnets bevægelsesfrihed mens de svømmer og leger i vandet men giver mere støtte, jo lavere tyngdepunktet ligger. Swinfin skal ikke pustes op eller tilpasses på andre måder før brug. Kan også bruges til rygsvømning hvis den sidder på maven. Mål: 27 x 25 x 7 cm. Vægt: 230 gram Swimfin kommer i farverne: grøn, lyserød, lilla, rød, blå, orange, sort og grå.

Pris: 259 kr – Køb SwimFin her

bondega%cc%8ardsdyr-gratis-plakat-818x1157
Print en Gratis Bondegårdsplakat

En flot plakat med bondegårdens dyr. Plakaten kan printes gratis på Børneværelset.dk, som også tilbyder et stort udvalg af andre Gratis børneplakater. Ram plakaten flot ind og giv den i gave børn eller børnebørn

Download gratis her

brio30332_1
BRIO Dachsie Trækhund

Det skønneste klassiske trækdyr fra BRIO. Børnene vil elske at gå tur med den fine gravhund Dachsie. Dachsie hunden måler 20 x 9,3 x 8,8 cm. og er i smukt sortlakeret træ. De fine røde hjul og gule ører giver det sidste pift, og den gule knop for enden af halen vil underholde de mindste. Gravhunden fra BRIO blev født i 1953 og har været elsket af børn lige siden.

Pris: 149,95 kr – Se Brio Trækhund her

legekoeretoej-swingcar_5040xx
Swingcar

SwingCar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til børn.

SwingCar styrker barnets motorik og koordinationsevne, gennem leg. De kan bruges i institutioner landet over. SwingCar bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år. Da køretøjet kan bruges af børn op til 6 år, vil denne swingCar vække glæde i mange år. Swingcar kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Mange kender allerede SwingCar fra institutionen, som for længst har set, den gode motorik træning, den byder på. SwingCar fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater.

 Pris: 379 kr – Køb Swingcar her

Hr-skæg-abc
Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

 Overheadz,  Overheadz spil, brætspil til familier, sjove spil til familier, Overheadz brætspil
Overheadz

Det fjollede spil hvor alle andre end dig ved, hvilket kort du har på hovedet! Stil ja- og nej-spørgsmål, for at prøve at gætte, hvilket kort du har på hovedet.

F.eks. Er jeg et dyr? For hvert kort du gætter rigtigt, putter du en brik i banken. Den, der først kommer af med alle sine brikker, vinder. Spilletid: ca. 15-20 min. For 2-6 spillere.

Pris: 99.95 kr – Køb spillet her

Aladin puslespil, puslespil til børn, gaver til børn under 100 kr, puslespil med Disney prinsesse
Disney Prinsesse puslespil 100 brikker

Et flot puslespil med Disney prinsessen Jasmin, hendes tiger og den magiske lampe. Puslespillet har 100 brikker og er en god gave til under 100 kr for børn over 6 år.

Pris: 99.95 kr – Køb puslespillet her

fit-800x450x100
Liewood morgenkåbe – Creme panda

Panda badekåbe fra Liewood er lavet i 100% organisk bomuld, og er derfor rigtig dejlig blød og lækker. Badekåben er perfekt til de mindste efter badetid, inden sengetid eller om morgenen, hvor man går rundt og hygger.  Badekåben har et panda ansigt og kaninører på hætten, og små lommer foran.

Pris: 449 kr – Gå til shop

ifrogz hovedtelefoner, sjove hovedtelefoner, drage hovedtelefoner, gaver til 3 årige drenge, gaver til drenge
iFrogz Little Dragon

Skal han eller hun være en sød lille orange drage mens de lytter til musik eller ser deres favorit programmer, så er disse søde hovedtelefoner perfekte. iFrogz Dragon hovedtelefoner er perfekte til både at nyde favoritmusik eller lydbøger, og samtidig klæde sig ud. Hovedtelefonerne leverer kvalitetslyd, og har en volumebegrænser på 85 decibel, der er anbefalet til børn, og dermed beskytter mod høreskader.

iFrogz Little Rockerz er designet til børn der godt kan lide at have det sjovt.

Pris: 149 kr – Se Ifrogz hovedtelefonerne her

legemad, legemad burger, legetøjs burger, legetøj til under 100 kr, gaver til børn under 100 kr.
Legetøjsmad Hamburger med stegepande

Hamburgere er mange børns yndlingsret og nu kan de lave deres egen, i deres eget legekøkken. Sammen med burgeren er der en stegepande i rustfrit stål, salat, ost, ketchup og hamburger brød. Satte er lavet af stof som kan vaskes i hånden. Passer udmærket til leg i minikøkkenet.

Pris: 99,95 kr – Køb legetøjsmad med hamburger her

legemad, legemad burger, legetøjs burger, legetøj til under 100 kr, gaver til børn under 100 kr.
Legemad i Træ Sandwich

Med Woodlets flotte legesæt kan barnet få sin første introduktion til madens magiske verden. Pakken indeholder 5 indbydende madvarer, 1 skærekniv og 1 bakke – alt i solide og lækre træmaterialer. Realistiske lyde når madvarerne skæres op forstærker yderligere oplevelsen. Legesættet hjælper med at udvikle de mindstes motorik, farvegenkendelse og madidentitet og stimulerer sociale evner.

Pris: 99,95 kr – Køb legetøjsmad her

træ legetøj, legetøjs frugt, legetøjs grøntsager, legetøj til under 100 kr, gaver til børn under 100 kr.
Legemad i Træ (Frugt)

Med Woodlets flotte legesæt kan barnet få sin første introduktion til madens magiske verden. Pakken indeholder 6 indbydende frugter, 1 skærekniv og 1 bakke – alt i solide og lækre træmaterialer. Realistiske lyde når frugterne skæres op forstærker yderligere oplevelsen.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

træ legetøj, legetøjs frugt, legetøjs grøntsager, legetøj til under 100 kr, gaver til børn under 100 kr.
Legemad i Træ (Grøntsager)

Pakken indeholder 6 indbydende grøntsager, 1 skærekniv og 1 bakke – alt i solide og lækre træmaterialer. Realistiske lyde når grøntsagerne skæres op forstærker yderligere oplevelsen.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

Brandman Sam Håndklæde, håndklæde med Brandmand Sam, Gaver til børn og børnebørn, håndklæder til børn
Brandmand Sam Håndklæde

Et flot håndklæde med Brandmand Sam Håndklæde. Håndklædet målet 70×140 cm.

Pris: 99,95 kr – Køb Brandmand Sam Håndklædet her

Gurli gris håndklæde, håndklæde med Gurli gris, Gurli gris gave, gave med Gurli Gris

Gurli Gris Håndklæde

Et super sødt Gurli Gris Håndklæde. Måler 70×140 cm. Perfekt gave til børn og Børnebørn til under 100 kr.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

Gurli Gris Skolebus i Træ, Gurli Gris legetøj, Gurli gris bus, gaver med Gurli Gris, Gurli gris gaver
Gurli Gris Skolebus i Træ

Gurli Gris trælegetøj er lavet af kvalitets, holdbart og bæredygtigt træ med iøjnefaldende farver og design. Denne Gurli gris skolebus er den perfekte gave til små Gurli-fans. Designet sigter mod at stimulere et barns fantasi under leg.

Pris: 349,95 kr – Køb Gurli Gris skolebussen her

Gurli Gris natlampe, lampe med Gurli Gris, Gaver med Gurli gris, Gurli gris lamper, gaver til børn og børnebørn
Gurli Gris natlampe

Den perfekte Gurli Gris natlampe til børn. Den fungere som en 2 i 1, der både er en natlampe og lommelygte. Når den står på bordet er den en natlampe. For at aktivere lommelygten, skal du blot tage den op hvorefter den magisk tænder.

Pris: 199,95 kr – Køb Gurli Gris natlampen her

Hinkebane Trafik gulvtæppe, gulvtæpper til børneværelset, sjove gulvtæpper til børn, Hinkebane gulvtæppe
Hinkebane Trafik gulvtæppe

Et sejt gulvtæppe til børn med en Hinkebane på. Perfekt til små og store børns værelser. Måler: 95×200 cm.

Pris: 499,95 kr – Køb gulvtæppet her

Elsa Bamse, Elsa Frost bamse, Frozen bamse, Prinsesse Elsa Bamse, Bamse med Elsa
Frost 2 Elsa bamse

Gaven til alle små Frost fans er denne søde Frost 2 Elsa bamse som måler 30 cm i højden.

Pris: 249,95 kr – Køb Frost 2 Elsa bamsen her

 Paw Patrol Bamse Chase, Chase bamse,  Paw Patrol Bamse, gaver til børn og børnebørn, gode gaver til børn
Paw Patrol Bamse Chase

Paw Patrol bamse med Chase i denne flotte Race Rescue udgave. Bamsen måler 20 cm.

Pris: 149,95 kr – Køb Paw Patrol bamsen her

Paw patrol lampe, Chase lampe, natlampe med Paw Patrol, natlampe til børneværelset, natlamper til børn, børneværelset indretning, gaver til børn og børnebørn
Paw Patrol natlampe

Flot og funktionel Paw Patrol Chase natlampe. Lampen giver en dæmpet natbelysning, med et let tag kan lampen løftes op og bruges som en lommelygte. Anvender 2 x AAA batterier, som medfølger med natlampen.

Pris: 299 kr – Køb Paw Patrol natlampen her

stjernelampe, natlampe, natlampe til børneværelset, natlamper til børn, børneværelset indretning, indretning på børneværelset
Stjerne Natlampe

Denne bærbare natlampe og fakkel er perfekt til børneværelset og læsning i sengen. Natlampen har kølig glød i mærket. Du skal blot let vippe lygten og lyset vises magisk og når du sætter lommelugten ned forvandles lyset til en behagelig natlampe som slukker efter 2 minutter.

Pris: 149 kr – Køb natlampen her

danske børnebøger, børnebøger, Bøger til børn, Astrid lindgrens bøger,
Ronja Røverdatter

Bogen om Ronja Røverdatter er Astrid Lindgrens mesterværk af en fantastisk, drabelig og kærlig fortælling om røverbørnene Ronja og Birk, om deres frie liv i de vilde skove og om, hvordan deres venskab stopper krigen mellem to røverslægter.

Pris: 170 kr – Køb Ronja Røverdatter her

Peter Pedal, Peter Pedal bøger, Børnebøger om Peter Pedal, Børnebøger,
De Allerbedste Historier Om Peter Pedal

Bogen De allerbedste historier med Peter Pedal indeholder 12 klassiske historier: Peter Pedal og fødselsdagsfesten, Peter Pedal besøger en chokoladefabrik, Peter Pedal i legetøjsbutikken, Peter Pedal bager pizza, Peter Pedal hos tandlægen, Peter Pedal besøger en brandstation, Peter Pedals første skoledag, Peter Pedal bager pandekager, Peter Pedal opdager en dinosaur, Peter Pedal besøger en boghandel, Peter Pedal på telttur, Glædelig jul, Peter Pedal!

Peter Pedal er en abe og hans ejer/bedste ven er “manden med den gule hat”. Igennem årene har Peter Pedal været hovedpersonen i en række billedbøger af det tyske kunstnerpar H. A. Rey og Margaret Rey.

Pris: 150 kr – Køb De allerbedste historier med Peter Pedal her

Kidnappet brætspil, brætspil til børn, Det store ramasjang mysterie, Det store ramasjang mysterie brætspil, mandelgaver, mandelgave ideer, ideer til mandelgaven,
Kidnappet (brætspil)

Kristian kommer i problemer gang på gang med kidnapperne. Med din hjælp kan han måske slippe væk!

Kidnapperne bevæger sig på den ene side af det magnetiske spillebræt og forsøger desperat at skjule sporene efter deres misgerninger.

På den anden side arbejder detektiverne med at løse mysterierne, redde Kristian og sætte de fæle kidnappere bag lås og slå. Det bliver en hård kamp, som kræver en snedig hjerne og smarte strategier for at vinde.

Spillet er lavet af Det store ramasjang mysterie og er en af mange gode gaver, som børn og voksne får glæde af.

Pris: 350 kr- Se brætspillet kidnapperne her

Matador brætspil, Matador spil, Matador junior spil, junior spil af matator, brætspil til familier, julegaver til børn
Matador Juniorudgave

Matador er spillet, som generationer af danskere har taget til deres hjerter mens vi har købt huse og hoteller og afkrævet afgifter af vores kæres familiemedlemmer. Her er spænding spekulation og spilleglæde for hele familien. Junior Matador er tilpasset mindre børn og kan spilles af 2-5 deltagere.

Pris: 260 kr – Køb Matador brætspillet her

oplevelsesgaver for børn, oplevelser for børn, børne oplevelser, gaver til børn, unikke oplevelser for børn, oplevelsesgaver, anderledes julegaver, personlige julegaver, julegaver til børn
Dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo

Der er nok at se til for dyrepasseren, når alle dyrene i Skærup Zoo skal have mad og du kan blive dyrepasseren hjælper for en dag I Skærup Zoo lever der mere end 100 forskellige dyrearter, der alle skal have mad. Når dyrene er blevet fodret, og de trækker sig tilbage for at slå mave, er det tid til rengøring i staldene, så dyrene kan sove i en ren seng om aftenen efter at være blevet beundret af gæsterne en hel dag. Denne oplevelsesgave for børn kan købe måde som halvdag (08.00-12.00) eller hel dag (08.00-16.00).

Pris: 600 kr. – Køb oplevelsesgaven til barnet her

Fandt du ikke den rigtige gave til dit barn eller barnebarn

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede til dit barn eller barnebarn.

For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er en god gave for ham eller hende, og som de vil sætte pris på efter julen er slut.

  • Legetøj: Skal barnet forkæles i legetøj der kan kører, larme, spille musik eller som bare ser er super sejt, så kig på Eurotoys.
  • Miljøvenlig og økologisk legetøj: Har du også en holding til at legetøj til børn bør være uden skadelig stoffer, økologisk eller miljøvenligt.
  • Sengetøj, dyner, puder og morgenkåber: Er den helt rigtige gave en ny dyne, en lækker pyde, noget flot sengetøj eller måske en hyggelig morgenkåbe, så anbefaler vi du kigger på Sovedyret
  • Tøj og sko: Skal han/hun have nyt tøj eller nogle fede sko så kig på Kids World.
Gaver til børn og børnebørn, Gaver til børn, julegaver til børn og børnebørn, Gaver til børnebørn, julegaver til børnebørn, børn gaver, børnebørn gaver, sjove gaver til børn

G

One thought on “30+ gave ideer: Gaver til børn og børnebørn

Lukket for kommentarer.