30+ gave ideer: Gaver til børn og børnebørn

Gaver til børn og børnebørn: Når man er barn, er gaver en af de bedste ting i verden. Særligt jul og fødselsdage er begivenhedsrige dage, som børn ser frem til længe gør.

Julegaver til Alle kommer her med 30+ gave ideer til gaver til børn og børnebørn (både piger og drenge), så du kan give årets bedste gave til det din lille guldklump:

joki-haengestol-til-boern

Joki hængestol til ungerne

De dråbeformede hængestole fra JOKI/La Siesta er perfekte til børneværelset og til at skabe små huler for børnene. Når børn gynger stimuleres deres vestibulærsans som blandt andet hjælper dem med at lære bedre og hurtigere. Hængestolerne anbefales fra 3 års alderen, men de er også virkelig et hit når man er 8 år! hængestolene kan holde op til 80 kg, så den kan anvendes i rigtig mange år. En skøn julegave til børn og børnebørn.

Pris: 749 kr – Gå til shop

hovedtelefoner til børn, høretelefoner til børn, sjove hovedtelefoner til børn, julegaver til børn, gaver til børn, musik til børn

iFrogz Little Rockers Hovedtelefoner i fede designs

Hovedtelefoner til børn (også kaldt høretelefoner) er geniale idet de beskytter børnenes øre mod høreskader. Gode høretelefoner til børn skal kunne begrænse lyden til maksimale 85 decibel, der er anbefalet til børn, og dermed beskytter mod høreskader. Dertil er det oplagt at de skal være lavet i børnestørrelse og selvfølgelig må de gerne være sjove for børnene.

Høretelefoner til børn er en oplagt julegaveidé som accessories til iPad, tablet, mobil eller computeren. Herhjemme kan hovedtelefonerne bruge til at se film, hører musik, spille spil og lytte til lydbøger.

iFrogz hovedtelefoner er perfekte til både at nyde favoritmusik eller lydbøger, og samtidig klæde sig ud. Hovedtelefonerne fås i blandt andet moster, løbe, prinsesse, kat, hund og drange

Pris: 159 kr – Køb Ifrogz Little rockers her

ski-gavekort-boern

Indoor Ski Gavekort – Oplevelsesgave til børn

Elsker dit barn eller barnebarn at stå på ski, så giv en gavekort til en fantastisk oplevelsesgave til Indoor Ski i Rødovre. Dette er også en oplagt gave, hvis barnet snart skal på sin første skiferie, og endnu ikke har prøvet at stå på ski. Det er også muligt at stå på snowboard med denne oplevelsesgave.

Pris: 200 kr – Køb oplevelsesgaven her

2215157
Kaninen der så gerne ville sove – Børnebogen som kan få alle børn til at sove.

Kaninen der så gerne ville sove er på ingen tid blevet mange danske forældres favorit børnebog når der skal læses godnat historie.

Bogen er lavet ved hjælp af videnskabelige metoder som den svenske psykolog har konstrueret om til en godnat-bog, der får selv de mest overstimulerede børn til at sove inden sidste side er nået.

Pris: 99 kr – Gå til shop

aktive julegave, sansegynger til børn, gynger til børne, styrk dit barns balance, sådan styrker du barnets balance, sjove gaver til børn, aktive gaver til børn, naturlig pleje, naturligt liv, sansegynger til indendørs, indendørs gynger, indendørs sansegynger, udendørs gynger, udendørs sansegynger, aktive julegaver til børn, aktive børne julegave, julegaver til børn, gynge julegave

Sansegynger
Sansegynger styrker barnets balance naturligt og er super sjovt.

Børn holder af at bevæge sig, at udforske kroppen og gribe verden med alle sanser.

Børnene kan sidde i den, ligge i den, svæve på den og lege i den. Børns kreative leg på gyngen styrker samtidig deres balancen. Sansegyngen giver helt naturligt barnet kropsligt overskud til fordybelse i barndommens mange utrolige lege.

Sansegyngen giver barnets fantasi uendelige muligheder, samtidig med dit barn naturligt stimuleres og får balancen styrket.

Priser variere efter model – Gå til shop

bagekursus-for-boern-og-voksne-1

Bagekursus for børn og voksne

Populært bagekursus med Karoline Trier, vinder af Masterchef 2016

Gå på opdagelse i forskellige mel- og korntyper, mens du og dit barn også lærer om surdej, brød og kager. Karoline Trier, der er kendt fra Masterchef 2016, vil dele ud af sin viden, og sørge for at kurset bliver hyggeligt og lærerigt, hvor alle kan være med.
Barnet får lov til at gøre det hele fra bunden, så man virkelig har føling med, hvordan man laver opskrifterne og selv kan bruge dem derhjemme efterfølgende. Til sidst smager I sammen på dagens bagværk. En af super oplevelses gaver til børn og børnebørn.

Pris: 900 kr – Gå til shop

astrid-lindgren-bog-1024x551

Klassiske børnebøger

Børne bøger er altid en perfekt gave til børn. Nogle historier er gode generation og generation og med en god børnebog kan du dele historierne med dine børn.

Se vores liste med 20 klassiske børnebøger på dansk her

økologisk modellervoks, modellervoks økologisk
Naturlig modellervoks i 4 bøtter á 150 g

Naturlig modellervoks som fås i 3 forskellige farve sammensætninger.

Sæt 1: rød, gul, grøn og blå

Sæt 2: rød, hvid, sort og brun

Sæt 3 (prinsesse  sæt): rosa, pink, lilla og aqua blå.

Denne naturlige modellervoks er god til mindre børn p.g.a dens bløde konsistens. Modellervokserne er adskilt i bøtterne, så behøver alle farverne ikke at blive blandet sammen. Modellervoksen fra Ökonorm og den er lavet uden nogen form for sundhedsskadelige stoffer og er farvet med levensmiddelfarve. Materialer i modellervoksen er alle ugiftige og nemme at vaske af huden.

Pris: 89 kr. – Gå til shop

2f37d763b5969c4d289d261a45b8f701

Chocolate Bar Maker

Hvorfor ikke glæde barnet med en gave, som barnet kan glæde alle med efterfølgende? Med Chocolate Bar Maker kan man selv lave en chokoladebar, enten ud fra fantasien, eller som en kopi af de kendte mærker som Twickers og Snix? En lækker gave til børn eller børnebørn.

Pris: 119 kr – Gå til shop

66c342746291816a66625f378862d711

3Doodler Start – 3D kuglepen

Med 3Doodler Start er det super nemt at skabe seje 3D-skulpturer og kunstværker! Den børnevenlige 3D-pen bruger giftfri plast med et lavt smeltepunkt – tegn i hånden, og brug fingrene til at forme plasten, som barnet ønsker! En 3D kuglepen som skaber præcis hvad der er inde i barnets fantasi. Perfekt gave til kreative børn.

Pris: 499 kr – Gå til shop

sov-i-kattegatcenteret-oplevelse

Zzzzov med hajerne i kattegat centeret

Giv barnet en oplevelsesgave hun/han aldrig glemmer igen! Overnat hos hajerne i Kattegatcentret sammen med familien!

Til “Zzzzov med hajerne for familier” i Kattegat centret får familien en fælles og meget lærerig oplevelse: I hører om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, der bruges som foder til de store, tropiske hajer, og I håndfodrer andre hajer og dyr i udstillingen. Og så sover I selvfølgelig lige under eller ved siden af de store hajer! Oplevelsen er for hele familien, men er tilrettelagt for børn fra 5-års alderen og opefter.

Pris: 450 kr – Køb oplevelsen her

9788793267428

Mickey’s kogebog

Alle børnenes favorit figur Mickey mouse har sin egen kogebog. Det er en flot kogebog indeholdende sjove og klassiske opskrifter fra Disney’s vidunderlige univers, som hjælper børnene med at lære at lave mad. Gode kogebøger er altid en af mange gode gaver til børn og børnebørn.

Pris: 129,95 kr – Bestil Mickeys kogebog her

94a79815b3bc39bb31fd57e5c3cb5ce1

Deluxe skrabelods verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er sort med guld skrabeeffekt. Deluxe kortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver. Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande. Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm. En af mange skabelods verdenskort gaver til børn og børnebørn, hvor de kan skrabe deres ferier frem.

Pris: 219 kr. – Bestil verdenskortet her.

skaermbillede-2016-12-03-kl-13-35-12

Swimfin Svømmebælte

Swimfin er svømmebælte med hajfinne, som bæres på ryggen eller på maven. Swinfin spændes fast med velcro-bånd, som kan tilpasses alt efter barnets alder. Det påvirker ikke barnets bevægelsesfrihed mens de svømmer og leger i vandet men giver mere støtte, jo lavere tyngdepunktet ligger. Swinfin skal ikke pustes op eller tilpasses på andre måder før brug. Kan også bruges til rygsvømning hvis den sidder på maven. Mål: 27 x 25 x 7 cm. Vægt: 230 gram Swimfin kommer i farverne: grøn, lyserød, lilla, rød, blå, orange, sort og grå.

Pris: 259 kr – Køb SwimFin her

bondega%cc%8ardsdyr-gratis-plakat-818x1157

Print en Gratis Bondegårdsplakat

En flot plakat med bondegårdens dyr. Plakaten kan printes gratis på Børneværelset.dk, som også tilbyder et stort udvalg af andre Gratis børneplakater. Ram plakaten flot ind og giv den i gave børn eller børnebørn

Download gratis her

brio30332_1BRIO Dachsie Trækhund

Det skønneste klassiske trækdyr fra BRIO. Børnene vil elske at gå tur med den fine gravhund Dachsie. Dachsie hunden måler 20 x 9,3 x 8,8 cm. og er i smukt sortlakeret træ. De fine røde hjul og gule ører giver det sidste pift, og den gule knop for enden af halen vil underholde de mindste. Gravhunden fra BRIO blev født i 1953 og har været elsket af børn lige siden.

Pris: 109 kr – Se Brio Trækhund her

legekoeretoej-swingcar_5040xxSwingcar

SwingCar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til børn. SwingCar styrker barnets motorik og koordinationsevne, gennem leg. SwingCar bruges i institutioner landet over. SwingCar bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år. Da køretøjet kan bruges af børn op til 6 år, vil denne swingCar vække glæde i mange år. Swingcar kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Mange kender allerede SwingCar fra institutionen, som for længst har set, den gode motorik træning, den byder på. SwingCar fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater.

 Pris: 379 kr – Køb Swingcar her

Hr-skæg-abc

Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

fit-800x450x100

Liewood morgenkåbe – Creme panda

Panda badekåbe fra Liewood er lavet i 100% organisk bomuld, og er derfor rigtig dejlig blød og lækker. Badekåben er perfekt til de mindste efter badetid, inden sengetid eller om morgenen, hvor man går rundt og hygger.  Badekåben har et panda ansigt og kaninører på hætten, og små lommer foran.

Pris: 449 kr – Gå til shop

5582-470x470_3

Design selv lampe

Sjov og anderledes ”design selv” lampe, der giver dig mulighed for at udtrykke dig og tilføje lampen et personligt præg. Du kan designe din helt egen lampe. Lampen er designet af DOIY og består af en keramisk lampe med rød stofledning og en markerpen. Du bestemmer hvordan ”Design-selv-lampen” skal se ud. Ønsker du et andet udtryk, så er det bare og tegne om igen. Lampen måler B23,5 cm. H30 cm. D9 cm.

Pris: 499 kr – Gå til shop

ifrogz hovedtelefoner, sjove hovedtelefoner, drage hovedtelefoner, gaver til 3 årige drenge, gaver til drenge

iFrogz Little Dragon

Skal han eller hun være en sød lille orange drage mens de lytter til musik eller ser deres favorit programmer, så er disse søde hovedtelefoner perfekte. iFrogz Dragon hovedtelefoner er perfekte til både at nyde favoritmusik eller lydbøger, og samtidig klæde sig ud. Hovedtelefonerne leverer kvalitetslyd, og har en volumebegrænser på 85 decibel, der er anbefalet til børn, og dermed beskytter mod høreskader.

iFrogz Little Rockerz er designet til børn der godt kan lide at have det sjovt.

Pris: 149 kr – Se Ifrogz hovedtelefonerne her


Fandt du ikke den rigtige gave til dit barn eller barnebarn

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede til dit barn eller barnebarn.

For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er en god gave for ham eller hende, og som de vil sætte pris på efter julen er slut.

  • Legetøj: Skal barnet forkæles i legetøj der kan kører, larme, spille musik eller som bare ser er super sejt, så kig på Eurotoys og Legebutikken.dk
  • Miljøvenlig og økologisk legetøj: Har du også en holding til at legetøj til børn bør være uden skadelig stoffer, økologisk eller miljøvenligt? Så kig efter gaven på Parcellet
  • Sengetøj, dyner, puder og morgenkåber: Er den helt rigtige gave en ny dyne, en lækker pyde, noget flot sengetøj eller måske en hyggelig morgenkåbe, så anbefaler vi du kigger på Sovedyret
  • Tøj og sko: Skal han/hun have nyt tøj eller nogle fede sko så kig på Kids World

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: