30+ gave ideer: Romantiske gaver til kæresten

Romantiske gaver til kæresten: Når man skal give sin kæreste en gave, så handler det ikke altid om selve gavens indhold, men ligeså meget om tanken bag gaven og det arbejde man har lagt sig i gaven.

En oplevelsesgave er ofte en rigtig god gave til kæresten, da en oplevelsesgave skaber et fælles minde, som kan nydes, længe efter oplevelsen er slut. Mange oplevelsesgaver sælges til 2 personer, så du kan sagtens give din kæreste en dyr oplevelsesgave, og vide du også selv får del i gaven senere.

Gaver til kæresten kan også være en lækker ting til hverdagen, som f.eks noget smukt til hjemmet, en sød ting til hverdagen eller en lækker ting til rejsen.

Når man skal give en gave / gaver til kæresten er det også vigtigt at tænke på, hvordan gaven er indpakket, samt hvordan gaven leveres.

Bare fordi det er en julegave, behøver det ikke betyde at kæresten skal have den juleaften foran hele familien. En julegave til kæresten kan sagtens åbnes julemorgen eller efter sengetid juleaften.

 

oplevelser, opelveses gaver, oplevelses julegaver, opleveser til ham, oplevelser til hende

Giv Èt gavekort til over 100 oplevelser

Er du usikker på hvilken oplevelse kæresten vil blive glad for, kan du købe et åbent oplevelsesgavekort til dem.

Detglemmerdualdrig.dk køber du oplevelsesgavekort, som efterfølgende kan bruges til over 100 forskellige unikke oplevelser fra deres hjemmeside. Fordelen ved at give et gavekort er blandt andet at du selv bestemmer hvilket beløb det åbne gavekort skal være på.gaveaeske-dgda1

Gavekort i flot gaveæske

Skal gavekortet præsenteres flot juleaften kan du for 39,- tilkøbe en flot gaveæske hvor det trykte  gavekort (tilpasset dine valg) er pakket flotte ind i en gaveæske inkl. 4 stk. økologisk Summerbird Chokolade.

Bestil et åbent oplevelsesgavekort her!

131157381537487486

Sendentanke.dk – Luksus gavekortet

Luksus gavekort er et åbent gavekort til Sendentanke.dk. Dette er gavekortet alle kan bruge, da modtageren af gavekortet her frit kan vælge imellem alle vores gavekort og oplevelser. Gavekortet kan f.eks bruges til Matas, Just-Eat, Unisport, et Wellness ophold, Inspiration og Zalando.

Pris: Fra 50 kr – Gå til shop

oplevelsesgave til hende, hot stone massage, oplevelsesgave massage, oplevelsesgave hot stone

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage (også kaldet stenmassage på dansk) er en meget populær form for massage. Massagen opløser kroppens infiltrationer i musklerne, ved hjælp af varme lavasten, som man bliver masseret med over hele kroppen.

Hot Stone Massage er en perfekt og forkælende oplevelse, til som gave til kæresten, der knokler hård og som fortjener at koble helt fra.

Pris 995 kr – Køb Hot stone massage gavekortet her!

514b905b7e739add643c0138f3562da1
Kærlighedsbønnen

En af de mest romantiske gaver til kæresnten må være en plante, som fortæller dem du holder af “I Love You”. Planten er en smukt måde at sige Lad vores kærlighed vokse.

Sådan virker den:

Efter 1-2 uger kommer den lille spire op af jorden med dit budskab – I love you. Efter yderligere en måned blomstrer den.

Pris: 39 kr – Bestil Kærlighedsbønnen her

romantiske gaver, design et pudebetræk, design en gave, søde gaver til kæresten

Design et personligt pudebetræk

Pudebetrækket er i 100 % eksklusiv bomuldssatin og håndsyet.

Design dit eget pudebetræk som en romantisk til kæresten. Du kan designe helt fra bunden i boligprints online design program Creatify, eller du kan uploade en fil direkte. Så slip fantasien løs og design f.eks. sengetøj med børnene, kæledyret, billeder fra ferien m.m.

Design et pudebetræk her

f9645313e34e6d6f3e966fbdf10f0c0aSkrabelods verdenskort Original

Det originale Skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er dækkes med et stort lag skrabeeffekt i farven guld. Under guld laget er landende forskellige farver, alt efter verdensdelen. Leveres i et eksklusivt og beskyttende rør. Kortet måler 58,2 cm x 81,9 cm. En af mange lækre rejser gaver til kæresten, som du planlægger mange eventyr med i fremtiden

Pris: 139 kr – Bestil verdenskortet her

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.

Tæppet kan fås i 5 forskellige farver: Creme, rød, brun, blå og lyserrød. Tæppet med ærmer er perfekt gave til kæresten, der fortjener lidt hygge. Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken.

Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste gaver til kæresten.

Pris: 259 kr – Gå til shop

dinner in the dark, oplevelses julegave, oplevelsesgave, gaver med oplevelser, julegaven til hende, julegaven til ham

Oplevelsesgave til kæresten – Dinner in the Dark

En utrolig oplevelse, han eller hende garanteret aldrig har prøvet før. Med Dinner in the Dark nyder en 3-retters madoplevelse i total mørke! Når vi ikke kan se noget, skærpes de resterende sanser på en helt anden måde – hvordan påvirker det smagssansen, og får du overhovedet noget på gaflen?

Betjeningen står det synshandicappede personale for, der er vant til at navigere i sådanne omgivelser. De eneste, der kan se noget, er køkkenpersonalet.

Pris: 995 kr – Book oplevelsen her

ee87389d72aacc37660cff11a7c22f4d

Jelly Belly Ultra Gaveæske er fyldt til randen med slikbønner med 20 af de mest populære smage pakket ind i en luksuøs gaveæske – Perfekt til en romantisk aften med kæresten. Æsken indeholder følgende smagsvarianter: A&W® Root Beer, Blueberry, Bubble Gum, Buttered Popcorn, Coconut, Cotton Candy, Dr Pepper®, Green Apple, Juicy Pear, Sunkist® Lemon, Licorice, Peach, Piña Colada, Pomegranate, Sizzling Cinnamon, Strawberry Cheesecake, Sunkist® Tangerine, Toasted Marshmallow, Very Cherry og Watermelon

Pris: 119 kr. – Gå til shop

6cd3b2c82553b82628a08b4fc440548a

Krus med pixelhjerte og farveskift

Super sødt krus med et sejt pixelhjerte à la gamle tv-spil! Når du hælder en varm drik i kruset, bliver det sorte hjerte pludselig rødt. En sød og simpel gave til kæresten!

Pris: 99 kr – Gå til shop
oplevelses julegaver, julegaver oplevelser, oplevelser til hende, julegaver til konen, julegaven til kæresten, julegaver til kvinder, julegaven til hende, oplevelsesgave spa, oplevelsesgave wellness, templemassage, templemassage oplevelsesgave, templegave oplevelse. spa oplevelse

En afslappende Tempelmassage

Kombinationen af en lækker fodbehandling og fodmassage efterfulgt af en lang, gennemsyrende massage over hele resten af kroppen får den afslappede stemning og nydelsen til at overraske kæresten positivt, både mentalt og fysisk.

Under fodbehandlingen bliver kæresten forkælet med et glas bobler og til slut lidt frisk frugt som prikken over i’et. Hvis kæresten trænger til optimal afslapning, er denne oplevelse lige noget for jer!

Pris: 999 kr – Book oplevelsen her

4e54f7ee1aecb565e524fa7e2d7f0aaf

Hjerte æggeform

En sød og anderledes (billig) gave, som kan skabe mange små smil i fremtiden. Kog et æg, pil det, læg det i formen og køl det ned. Ud kommer et hjerteformet, kogt æg!- Sød gave til kæresten!

Pris: 39 kr – Gå til shop

file_89

Middag på slottet – for 2 personer

Nyd en dejlig middag i hinandens selskab på et slot i smukke, historiske omgivelser.

Rundt om i Danmark ligger seks af verdens smukkeste og mest velholdte slotte, hvor du den dag i dag stadig fornemmer den adelige atmosfære, fra dengang de var hjemsteder for grever, baroner og fornemme adelsfolk. Vælg mellem en af de seks fornemme slotsrestauranter og lad slotskøkkenet varte jer op med en lækker 3-retters menu. Træd indenfor og mærk historiens vingesus fra de flotte riddersale, stemningsfulde stuer og fine saloner, inden I sætter jer godt til rette til en dejlig middag i slotsrestauranten med udsigt til slotshaven og de skønne naturomgivelser.

Menuen er sammensat af friske råvarer afhængig af sæson. De omkringliggende skove byder på vildt, og havet byder på delikate fangster, der af slottets dygtige kokke tilberedes med årstidens urter, frugter og grøntsager. Til middagen vil I blive budt på vin fra slottets egen vinkælder.

Pris: 1195 kr – Gå til shop

vild med dans, vild med dans oplevelse, vild med danse undervisning, danseundervisning, vidl med dans julegave, vild med dans thomas Evers Poulsen, thomas Evers Poulsen, thomas Evers Poulsen vild med dans, danseundervisning med thomas Evers Poulsen, julegave thomas Evers Poulsen

Vild med Dans kursus med Thomas Evers Poulsen

En romantisk oplevelse, hvor i lærer at lærer at danse af underviser Thomers Evers Poulsen. Hvilken dans du og kæresten ønsker at lærer er op til jer. Der kan frit vælges mellem 10 klassiske danse som vals, tango, cha cha cha og jive. Undervisningen foregår i et professionelt dansestudio.

Oplevelsen giver en sjov, aktiv og meget lærerig dag, hvor dans og den gode oplevelse er i centrum.

Pris: 1499 kr – Book Vild med Dans oplevelsen her

koleskabspoesi-sma-magneter-med-ord-pa

Køleskabspoesi – Små magneter med kærlige ord på

Denne fine pakke indeholder 540 magneter med søde og romantiske ord og dele af ord, som kan sættes på køleskabet. Glæd din kæreste eller lad din kæreste glæde dig med søde sætninger. Ordene kan sammensættes til alt fra smuk poesi til sjove ord i selv finde på til hinanden.

Pris: 199 kr – Gå til shop

plakat, design en plakat, design din egen plakat, sjove julegaver, kreative julegaver

Design din egen plakat som gave til kæresten

Hjemmelavet gaver er altid den perfekte julegave til kæresten – Også selv om man har fået lidt professionel hjælp i processen.

Boligprint.dk kan du designe din egen helt unikke plakat til kæresten, konen eller manden

Boligprint guider dig hele vejen igennem design processen, hvor du kan vælge billeder (dine egne billeder eller deres billeder), symboler og tekst du ønsker der skal være på plakaten. En af mange kreative gaver til kæresten, som skaber glæde og nærhed.

Design plakaten her!

oplevelser til ham, oplevelser til hende, julegave oplevelser, oplevelser til jul, oplevelser i julegave, meyers bageskole

Bagekursus hos Meyers Madhus

Om kurset:

På kurset arbejdes der med de mest interessante, aromatiske meltyper og der bliver gået i dybeden med surdej. Resultatet bliver et fantastisk stykke Grantoftegårdbrød og en masse ny bagekundskab.

Generelt er der i oplevelsen fokus på, hvordan brødene kan varieres, både hvad angår ingredienser og teknikker. For eksempel vil den heldige gavemodtage lærer at bage i både metal- og træforme, at bruge hævekurve og meget andet.

En fantastisk oplevelsesgave til kæresten, som gerne vil udfordre og udvikle sine kundskaber i hjemmebageriet.

Pris: 1200 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-10-31-kl-23-14-34

Giv en velduftende parfume

En parfume er altid en god gave til kæresten, og kan man ramme hans eller hendes smag kan man score mange points som kæreste. På billigparfume.dk finder ud et stort udvalg af ægte parfumer, til langt under butiks prisen, og siden har også mange parfume sæt, hvor man f.eks kan få parfume og cremer i samme duft og stil. Se mere på Billigparfume.dk

rundvisning-i-faengslet-2

Oplevelsesgave til kæresten – En tur i fængslet

At komme i fængsel er ikke noget der lyder særligt romantisk for de fleste, men hvis “rammerne” er rigtige, så kan en tur i fængslet godt være en romantisk oplevelsesgave til kæresten. Oplevelsesgaven byder på en spændende rundtur i Fængselsmuseet, når det gamle Horsens Statsfængsel inviterer jer ind bag murene i de historiske bygninger.

Få et unikt indblik i fængselslivet gennem 153 år set fra både den indsattes og den ansattes synsvinkel. På turen rundt i museet ser du bl.a. celler, sygeafdeling, isolationsafdelingen, rockergangen, skolestuen og den gamle fængselskirke. Desuden vil der undervejs blive lagt vægt på nogle af de allermest kendte fangers historier og flugtforsøg.

Pris: 149 kr – Køb oplevelsen her Skærmbillede 2015-11-24 kl. 16.19.54Engle Hoptimist

Er din kæreste englen i dit liv? Denne lille fine engel passer perfekt ind i ethvert hjem, hvor der hersker kærlighed og omsorg. Brug den alene, sammen med bumble eller med en af de andre Jule Hoptimister. Materiale: Plast. Mål: Ø: 6,5 x H: 5 cm.

Pris 199 kr – Se hoptimist engel her

kattegat centeret haj, kattegat centeret, haj dyk, detglemmerdualdrig.dk, unik julegave, andranalin julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, julegave, julegave 2015

Haj dyk i kattegat centeret

I Kattegatcentret kan man dykke med hajer – hvad enten man er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at give gave-modtageren en oplevelser for livet, og man kan være sikker på, at sikkerheden er i top.

Selv erfarne dykkere har sjældent stået over for en 2,5 meter lang havål eller set en haj i øjnene, men nu har man muligheden! I Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium kommer  den heldig gavemodtager, helt tæt på. Forsvind i stimer af hornfisk og makreller, opdag slethvarrer, torsk og stør, find rokken på sandbunden. Kun adskilt af glasvæggen ind til nabotanken kan man sende vores fem forskellige hajarter et haj-five! En af mange gode oplevelser gaver til kæresten fra Detglemmerdualdrig.dk

Pris: 795 kr – Bestil Haj dyk her!

kay_bojesen1_edKAY BOJESEN FANEBÆRER

Garden passer på Danmark, og gode kærester passer på hinanden. Kay Bojesen designede i sin levetid de smukke danske garder med Dannebrog. Garden på billedet hedder Fanebærer og er lavet i bøgetræ. Leveres inklusiv garderhus i pap.

Pris: 549,95 kr – Se Fanebærer her

gourmetophold-paa-lyng-dal-hotel-2

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Forære din søde kæreste et ophold på det hyggelige Lyng Dal Hotel og Restaurant, der byder på nærvær, gourmet og smukke rammer. Træk stikket ud og slap af i de rolige omgivelser ved Gl. Rye. Personalet kræser om jer med deres flotte sammensatte menuer i det hyggelige bindingsværkshus og til sidst kan i flade ud i de hjemlige værelser.

Hos Lyng Dal, der er et familiedrevet hotel og restaurant, er kærligheden til god mad, vin og service altid i højsædet. Dette har gjort stedet rigtig populært, og det er naturligvis noget The White Guide har fået øjnene op for – og også en af grundene til, at gæsterne bliver ved med at vende tilbage.

privat-ballonflyvning-for-2-8

Privat Ballonflyvning for 2 oplevelsen

En Privat Ballonflyvning for 2 er måske vores mest unikke oplevelse. Det kombinerer alt det gode fra en normal ballonflyvning med den ro, der er, når I kun er to personer afsted. Den eneste, I skal dele ballonen med, er jeres ballonskipper, ellers har I den fuldstændig for jer selv. Det er den perfekte mulighed for at lave et romantisk frieri, eller bare for at opleve noget helt specielt sammen.

Under flyvningen får I serveret et glas champagne, og bagefter er der sat tid af til lidt forfriskninger.

Fordi I kun er to, der skal flyve, får i stor indflydelse på flyveregionen. Det gør oplevelsen meget mere personlig, fordi I for eksempel kan flyve over et område, der har en stor betydning for jer. Det er dog altid piloten, der afgør om et sted er et egnet flyvested, og vi kan derfor ikke garantere, at vi altid kan flyve det ønskede sted.

Den private ballonflyvning foregår på samme måde som i videoen ovenfor, dog naturligvis kun med 2 personer ombord.

Pris: 9.995 kr – Køb oplevelsesgaven her

wallpaper_balsam

Wellness ophold i Sverige

Et weekend ophold hvor i ingenting skal. Tag en pause fra hverdagen, og nyd total afslapning på et dejligt wellness-hotel. Alle dine sanser vil blive stimuleret i de rolige omgivelser – og bane vejen til fornyet energi og balance.

Tag afsted sammen med dit hjertes udkårne, en god ven eller veninde og nyd en sanselig weekend fyldt med afslapning og forkælelse på et skønt hotel i Sverige (Ystad Saltsjøbad eller Hotel Gässlingen). Et wellnessophold er den lille luksus med den store effekt – det perfekte åndehul fra hverdagens stress og jag.

Pris: 1.499 kr – Bestil oplevelsen i Sverige her!

spaophold-comwell-varbergs-8

Spaophold på Comwell Varbergs Kurort

Nu har du muligheden for at komme på Sveriges bedste spa- og kurophold, når Varbergs Kusthotell byder velkommen til 200 års unikke kurbads-traditioner på den svenske Vestkyst.

Helt ned til stranden ligger det hyggelige hotel, hvor gæsterne strømmer til, for at nyde naturen, kulturen og ikke mindst de fascinerende faciliteter, hvor de som de eneste i Sverige kan tilbyde en ægte Thalasso-spa.

Varbergs Kusthotell trækker havvand ind til hotellet, hvor det renses og opvarmes, og bruges i behandlinger eller i den opvarmede havvands-pool. Træk stikket ud med en bog i deres hyggelige stuer og gå lange ture på stranden med den, du holder af. Dette er det perfekte ophold til at stresse fuldkommen af.

Pris: 2.850 kr – Bestil oplevelsen i Sverige her!

large_Urtekram_nordisk_birch_handcreme

Urtekram Nordisk Birk økologisk Håndcreme

En lækker håndcreme er noget langt de fleste kærester kan bruge. Urtekram Nordisk Birk økologisk Håndcreme har ladet sig inspirere af de nordiske birkeskove og kornblomstens blide duft. Håndcremen består af en superfugtende trio af sheasmør, kæmpenatlys- og mandelolie giver sammen med glycerin og jojobaolie silkebløde og velplejede hænder. Den økologiske håndcreme er certificerede, veganske og uden unødvendig kemi som parabener og anden syntetisk konservering.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

2259003

Biograf tur Gavekort

Et gavekort er altid en romantisk gave som skaber glæde. Biograftur gavekortet kan bruges af alle fra ung til gammel, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer

Pris: 289 kr – Køb gavekort her

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger

Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness. En sød lille kurv til kæresten, der elsker at forkæle sig selv (og måske dig)

Pris: 109,95 kr – Gå til shop

8083490060
Luksusbrunch for 2 personer

Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksus brunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, som I på nogle caféer vil have mulighed for at bytte ud med friskperlende, mousserende vin.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!


Kro-ophold-for-2_personer

Kro- eller hotelophold for 2 personer

Bo på et ægte landevejskro grundlagt i 1700-tallet, på et moderne, nyrenoveret familiedrevet hotel eller et mindre men skønt hotel, der emmer af hygge og afslapning. Modtageren kan vælge mellem mere end 30 forskellige steder rundt omkring i Danmark, som alle har det til fælles, at det er steder med historie, hjerte og sjæl. I bliver på alle stederne budt velkommen med en flaske vin på jeres dobbeltværelse, og opholdet inkluderer selvfølgelig en lækker morgenmad. En af mange gode gaver til kæresten

Gavekortet findes måde med og uden middag inkluderet, se gavekortene her:

Kro- og hotelophold for 2 personer. Pris: 799,-

Kro- og hotelophold med middag for 2. Pris: 999,-

c4b826df2f8cf613ecda63a92273e9c8

Donuts maskine

Et vaffeljern til at lave mini donuts er noget alle kan bruge! Maskinen er super nem at bruge: Varm maskinen op, hæld dejen ind i maskinen, og kort efter har du 7 lækre donuts, lige til at spise. En lækre maskine til kæresten findes ikke!

Pris: 169 kr – Bestil den her

floedebollekursus-social-foodies-5

Flødebollekursus

Lær at lave lækre flødeboller, når Social Foodies inviterer indenfor til et hyggeligt flødebolle kursus for børn. Kurset indeholder alt hvad man skal bruge i køkkenet, og når man er færdig, får man selvfølgelig lov til at tage flødebollerne med hjem, så de kan deles med hele familie, eller spise dem alle sammen selv. Stemningen til kurset er hyggelig, og perfekt som par oplevelse eller som gave til kæresten.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsesgaven her

2142442Gavekort til Gastronomi & vin

Smartbox tilbyder en sublim gastronomisk oplevelse i form af en udsøgt 2-4-retters middag akkompagneret af særligt udvalgte vine. Book bord på en af de nøje udvalgte restauranter, hvor serviceniveauet er i top. En lækker kulinarisk oplevelse for to personer, som elsker hinanden.

Bestil Smartbox gavekort til Gastronomi & vin her

royal-copenhagen-krussaet-33-cl-2-stk

Royal Copenhagen Krussæt

Det musselmalede porcelænskrus fra Royal Copenhagen er et stykke håndmalet kulturhistorie på kaffebordet. Mønsteret har været i produktion siden 1775, da Den Kongelige Porcelænsfabrik blev grundlagt, og lige siden starten har det været, det mest efterspurgte stel fra Royal Copenhagen. Med Royal Copenhagen kan du forkæle dine ansatte med et stykke dansk historien i julegave.

Pris: 549,95 kr – Bestil den her!

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,

Sushikursus for begyndere

Detglemmerdualdrig.dk finder du kurset Sushi for begyndere. Den perfekte gave til sushi-elskeren, som endnu ikke selv har lært at lave sushi.

Sushikursuset for begyndere afholdes af den anerkendte sushikok Zoë Escher, og er et kursus for ham eller hende, som ønsker at lære at lave forskellige slags lækker sushi.

På kurset læres teknikkerne bag forskellige slags sushi, og hvordan det perfekte sushi måltid sammensættes. På kurset gennemgås blandt andet de japanske ingredienser, der bruges i god sushi, Hvad man bør kigge efter, når man køber fisk og skalddyr, Hvad man skal være opmærksom på, når man laver sushi af rå fisk, Hvordan forskellige slags råvarer klargøres til sushi.

Pris: 605 kr – Book oplevelsen her

vinsmagning, vinsmagning julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, find julegaven her, vin i julegave, vin til julen, bedste julegaver, nemme julegaver, oplevelsesjulegaver, vin oplevelser i julegave, oplevelser i julegave

Oplevelse: Vinsmagning

Nyder du og din kæreste også et lækkert glas vin sammen, og vil i gerne vide mere om verden af vin?På Detglemmerdualdrig.dk kan du bestille et julegavekort til Vinsmagning i København eller Århus.

Vinsmagningen foregår i samarbejde med det anerkendte Kjær & Sommerfeldt, som tager deltageren med på en rejse gennem vinens smagfulde, komplekse verden. Under vinsmagningen kommer man rundt i verden og smager de klassiske druer fra verdens bedste områder.

Vinsmagningen garanterer at man bliver kælet for smagsløgene og at deltageren lærer, hvordan man smager, dufter og vurderer vine. Oplevelsen henvender sig til den nysgerrige begynder og den let øvede vinsmager.Vinsmagningen varer i 2-3 timer og der serveres 6-8 vine, samt brød og vand.

Denne oplevelse er en yderst populær julegave til både ham og hende, der elsker vin, og gerne vil lære mere om smagning og valg af vine på et helt grundlæggende niveau.

Bestil gavekort til vinsmagning her:

Chokolade_fontæneDen romantiske gave til kæresten – En Chokolade fondu

Hvis man elsker chokolade, så elsker man også chokolade-fondu.

Coolstuff.dk kan du finde chokolade fontæner i 2 størrelser. En stor fontæne som kan indeholde 1,5 kg, og en lille fontæne som kan indeholde 600 gram. Både den store og lille chokolade fontæne er lavet af rustfrit stål, er nemme at skille ad og nemme at rengøre.

Bestil Chokolade-fontænen her!

luksusbrunch_1050x650

Luksusbrunch for 2 personer

Brunch er et vidunderligt miks af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med det bedste fra både breakfast og lunch.  Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksusbrunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksusbrunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.  Til brunchen vil I – afhængig af indløsningssted – have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice, mousserende vin eller en kop friskbrygget kaffe.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsen her

3-retters_middag_1050x650

3-retters menu for 2

Forkæl en du holder af og invitér på en lækker middag i hyggelige omgivelser. Her er et gavekort til en skøn 3-retters middag, hvor både øjne og smagsløg bliver forkælet. Caféerne og restauranterne er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær, og byder på god mad i aftentimerne.

Middagen består af 3 retter, og menuen vil variere afhængigt af, hvilket sted I vælger, men alle steder vil I få serveret lækker mad af høj kvalitet, tilberedt af årstidens råvarer.Giv et gavekort til en 3-retters middag på en café eller restaurant efter eget valg. Oplagt som smagfuld værtindegave, gave til par, venindegave eller fødselsdagsgave til kæresten. Vælg selv, hvor I vil spise blandt en række af gode restauranter, caféer og spisesteder i hele Danmark.

Pris: 599 kr – Bestil oplevelsen her
 romantiske gaver, romantiske gaver til kæresten, valentins gave, valentines gave til kæresten, lov hoptimist,
Hoptimist Figur Baby Bumble Love

Love Hoptimisten er en sød, lille besked til den du holder af, hvor kærligheden er budskabet. Sammen med Baby Bumble Love her får du 6 forskellige statements, som kan påklistres hjertet – eller skriv din egen personlige kærlighedserklæring på det lille hjerte.

Pris: 199,95 kr – Bestil hoptimisten her

2267283

Bezzerwizzer bricks – berømte romancer

Om spillet: Er kæresten en håbløs romantiker? Dette er quizzen til alle, der er vilde med romantik. Spillet indeholder 60 spørgsmål om berømte romancer, og kan spilles separat eller sammen med Bezzerwizzer original. Inkl. kategoribrik til Bezzerwizzer.

Pris: 59,95 kr – Køb Bezzerwizzer her


Fandt du ikke den rigtige gave til kæresten?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er din kæreste vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende. Smartbox tilbyder en lang række gavekort, som er perfekte som gave. Se Smartbox gavekort her.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff og Random shop
  • Indretning: Mange sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

One thought on “30+ gave ideer: Romantiske gaver til kæresten

Comments are closed.

%d bloggers like this: