Alle julegaver ideerTil unge

30+ gaveideer: Gave til teenagere (drenge)

Gave til en teenage dreng?

De unge teenagedrenge er nogle af de sværeste gaver at købe.

Teenagedrenge konstant er i personlig udvikling, og ofte virker ligeglade med alt andet end deres telefon og playstation.

Selvom telefonen uden tvivl er mange teenageres favorit “legetøj” så er der ofte også mange andre ting, der kan gøre dem glade, det handler bare om at finde de ting før juleaften.

Note: Artiklen om gave til teenagere drenge er sidst opdateret D. 14/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har lavet en samling med gaver til teenagere

(som alle vil skabe glæde også selv om det ikke ser sådan ud)

Bitcoins, Sort Fagklub, bøger om bitcoins, bøger om crypto valuta, crypto information til teenagere, gaver til teenagere, gaver til teenage drenge

Bitcoins – Sort Fagklub bog

De fleste teenge drenge har efterhånden fået øjne op for crypto valuta, hvad enten de bare kender til konceptet eller måske allerede har nogle lommepenge investeret.

Hjælp dem godt og sikkert på vej ved at give dem mest mulig viden om den nye verden af crypto valuta.

Om bogen: Bliv klogere på, hvordan vi skal forstå Bitcoins og hvilke fordele og ulemper denne valuta har. Bogen er pakket ind i et indbydende udtryk, og efterlader helt sikkert læseren klogere på et emne som er fascinerende men også komplekst.

Pris: 279,95 kr – Bestil Bitcoins bogen her!

tik tok tripod, tripod til kamera, sådan optager du sig selv, telefon tripod, tripod til telefonen, joby telefon tripod, joby tripod til telefonen, gaver til teenagere, gaver til drenge,

Joby GripTight ONE GP Stand

Et fleksibelt og kompakt smartphonestativ designet til at give uendelige platforme og kreative vinkler når der filmes eller tager billeder med telefonen.

Den lækre kvalitets tripod kan bruges når der laves videoer til TIKTOK eller tages selfier med vennerne. Perfekt som gave til teenagere.

Pris: 169 kr – Køb telefon tripod her!

nutella, stor nutella, 3 kg nutella, gaver til studerende, gaver til teenagere

3 kg nutella som gave til teenagere

Når man er teenager skal alt mad være lækkert, og nutella er ofte en farvorit morgen, middag og aften. Så hvorfor ikke give et års forbrug af nutella til unge teenager. På Coolstuff.dk kan man købe en 3 kgs krukke med Nutella. Så burde der være Nutella langt ind i det nye år.

Pris: 359 kr – Bestil 3 Kg Nutella her!

Hotdog kursus, madkursus med Hotdog, sådan laver du en Hotdog,romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver

Hotdogkursus – Den Perfekte Hotdog

Hotdogs er en fast del af de fleste teenagers mad pyramide. Så hvorfor ikke give teenageren en gave der kan bringe glæde længe ind i fremtiden? Et hotdogkursus er den perfekte oplevelsesgave for alle teenagere.

Står hotdog højt på ønskelisten, når ugens madplan skal laves, men skal turen til pølsevognen ikke være hverdagskost, så ryk pølsevognen hjem i køkkenet – bare en gang imellem. Ælt farsen og smag den til, før pølserne skal stoppes, få styr på ketchuppen og kom et skridt tættere på hemmeligheden bag den perfekte hotdog.

Køb oplevelsen her

fede gaver til teenagere, teenage drenge gaver, hat med lyse i, hat med lys i, lommelygte hat

LED Beanie Hue

LED Beanie er en hue med indbygget pandelampe, som sørger for, at du både kan se og bliver set i mørket! Lyser med tre lysstyrker og er perfekt, uanset om du går i en mørk skov eller forsøger at finde noget i et mørkt skab!

Perfekt til teenagere, som cykler eller tager bussen i den mørke tid af året.

Pris: 149 kr – Bestil LED huen her!

flyt hjemmefra kogebog, kogebog til studerende, gaver til studerende, julegaver til studerende,

Flytte Hjemmefra Kogebog

Flytte hjemmefra kogebogen er en god gave til teenagere, som skal flytte hjemmefra, eller som netop er flyttet hjemmefra, og som for første gang selv skal til at stå for alt fra indkøb og madlavning i hverdagen.

Med denne kogebog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid – og efterlader stort set ingen opvask.

Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f. eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk.

Pris: 199,95 kr – Køb kogebogen her

Ferm Living, The Round Dorm, Gave til konfirmanden, gaver til konfirmander, plakat til teenagere, teenage plakater, konfirmanden hylde

Ferm Living – The Round Dorm

Sættekasse fra Ferm Living i bøg og birk.

Denne runder sættekasse er super flot at hænge i den medfølgende lædersnor. Der medfølger også en knag i bøg. Mål: Ø 55 cm.

Pris: 875,00 kr – Køb sættekassen her

KitchPro Chips- og Dip skål

Alle teenagere elskere chips, gør de ikke? Gør teenage drengen ekstra glad med denne skål, hvor man kan servere chips og dip sammen i denne smarte skål, som er to skåle i en!

Skålen er fra Kitchenpro og kan bruges til alt fra salt chips med dilddip til nachos med guacamole. Tåler opvaskemaskinen.

Køb KitchPro Chips- og Dip skål her

Gave til teenagere, gaver til teenagere, gaver til teenagere drenge, gaver til teenage drenge, gaver til drenge, julegaver til teenagere, julegaver til teenagere drenge, julegaver til unge drenge, julegaver til unge, gaver til unge, gaver til unge drenge

Sorte boksehandsker

Dette er en rigtig god boksehandsker, som du både kan bruge til sparring og sandsæk, designet til privat brug og træning. Denne handske er produceret i slidstærk læder. Handsken kan købes fra 8 oz til 16 oz.

Pris: 199 kr – Gå til shop

Kettlebell 8 kg, hjemme træningsudstyr, Gave til teenagere, gaver til teenagere, gaver til teenagere drenge, gaver til teenage drenge, gaver til drenge, julegaver til teenagere, julegaver til teenagere drenge, julegaver til unge drenge, julegaver til unge, gaver til unge, gaver til unge drenge

Neopren Kettlebell 8 kg

En super lækker kettlebell i bedste kvalitet fra 8kg – 48kg. Med competition kettlebells får du et tyndere og bredere håndtag hvilket er en fordel i mange øvelser. Perfekt gave til teenageren, som gerne vil træne derhjemme.

Pris fra: 399 kr – Gå til shop

lav selv sushi, sushi kursus, kursus hvor du lærer at lave sushi, madlavningskursus med sushi, sushi gave, gaver itl sushi elskeren, sjov med sushi, julegaver til alle, julegaver til mor, julegaver til far

Sushikursus på Restaurant Soya

Elsker teenageren sushi, så giv ham et spændende 3 timers sushikursus, med undervisning af en fantastisk sushikok. På Sushikurset lærer man ikke kun at lave sin egen sushi, man lærer også om de forskellige slags sushi, som f.eks nigiri, futumaki, hosomaki & uramaki.

Som afslutning på kurset er der fælles spisning og hygge med de øvrige deltagere på kurset.

Dette er med garanti et kursus som enhver sushi elsker og som trænger til lidt madlavnings egenskaber før de skal flytte hjemmefra.

Pris fra: 395 kr – Køb sushikurset her

c02c5b1173f262de2865c7f93042edbc

I fremtiden kan teenageren selv lave shoot glas med denne shoot glas form. En fed gave til teenagere, som er gamle nok til at drikke!

Pris: 24,50 kr – Gå til shop

Designer vasketøjskurv, stilren vasketøjskurv, Gaver til teenage drenge, julegaver til studerende, Gaver til studerende 2022, gaver til teenagere, gaver til drenge, gaver til piger, gaven til studenten, gave til student, studentergave, gaver til studerende universitet, universitet studerende julegave, julegave til universitets studerende,

FRISCO Vasketøjskurv

En af de “bedste” gaver til teenage drenge er en vasketøjspose!.

Vasketøjskurv fra Blomus i plastfibre, og med håndtag af aluminium. Denne moderne vasketøjskurv vil pynte pænt på teenageværelset. Den er lavet af Aluminium/plastfibre og måler H: 70 cm B: 45 cm L: 28 cm.

Pris: 539 kr – Gå til shop

information til teenagere, gaver til teenagere, gaver til teenage drenge, dialægt plakat om teenagere, teenage plakat, sjov plakat om teenagere, teenager plakat,

Teenageren citat plakat

Man skal have selvironi, ellers bliver livet for kedeligt. Denne plakat har citater på ting næsten alle teenagere har sagt og hvad de i virkeligheden betyder. Plakaten skal læses med et glimt i øjet, for selvfølgelig er der også meget positivt at sige om teenagere.

Pris fra: 249 kr. – Gå til Shop

Rock On Hovedtelefonholder, hovedtelen holdere, fede gaver til teenagere, teenage drenge gaver, holder til hovedtelefoner

Rock On Hovedtelefonholder

Har i en gamer derhjemme? Hvor lægger hovedtelefonerne, når han ikke spiller computer? De kunne jo f.eks hænge på denne hede Rock On Hovedtelefonholder! Denne guldfarvede hovedtelefonholder er formet som en hånd med to fingre strakt op i den klassiske rockpositur – det bliver næppe mere rock’n’roll-agtigt end sådan her!

Pris: 159 kr. – Gå til Shop

skaermbillede-2016-10-31-kl-23-14-34

Giv en velduftende parfume

En parfume er altid en god gave til teenagere, som ønsker at lugte godt i hverdagen. På billigparfume.dk finder ud et stort udvalg af ægte parfumer, til langt under butiks prisen, og siden har også mange parfume sæt, hvor man f.eks kan få parfume og cremer i samme duft og stil.

Se mere på Billigparfume.dk

Star wars Darth Vader lampe, lampe med star wars, star wars lampe, star wars julegave, julegave med star wars

Star Wars Darth Vader Lampe

Darth Vader er den cooleste Star Wars-lampe i galaksen! Lampen forestiller hjelmen, der tilhører vores alle sammens yndlingsantagonist, og den lyser rødt fra øjne og mund, når du klikker på on-knappen. Ikke nok med det – den spiller også den klassiske Darth Vader-åndedrætslyd!

Pris: 199 kr – Køb Star Wars Dark Vader lampen her

Star Wars lampe, lampe med Star Wars, Star wars logo lampe, lampe med Star Wars logo

Star Wars Lampe

Belys merch-hylden lidt ekstra nørdet med en vaskeægte Star Wars-lampe. Du ved, “as long as there’s light, we’ve got a chance”.

Med en lampe, der er formet ligesom det ikoniske logo, kan du hver dag blive mindet om det unikke kunstværk, der kaldes Star Wars. Lad lampen oplyse the dark side af rummet, når du og dine venner har jeres årlige filmmaraton.

Pris: 219 kr – Gå til shop

Star Wars The Mandalorian Lampe, Star Wars lampe, Lampe med Star Wars, Star Wars julegave, julegaver med Star Wars, Mandalorian lampe

Star Wars The Mandalorian Lampe

Star Wars Mandalorian lampen giver dig den hyggeligste belysning i hele galaksen. Djin Djarins hjelm passer perfekt både som natlampe og hyggebelysning i hjemmet hos den ultimative Star Wars fan. Lampen kan bruges med både mikro-USB-kabel og batterier.

Pris: 179 kr – Køb Star Wars The Mandalorian lampen her

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg
Tøjfolderen

At teenagere ikke kan ligge tøj sammen er et videnskabeligt faktum. Derfor er tøjfolderen er året mest fjollede gave til teeangeren. Den lægger t-shirts og trøjer sammen – nemt og hurtigt.

En fold til højre, en fold til venstre og en fold nedefra – så er tøj foldet! Tøjfolderen erstatter at folde tøj med hænderne, hvilket ellers i sig selv er simpelt nok, og derfor er tøjfolderen den perfekte gave til teenagere.

Pris: 89 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-13-50-01

Retro Coca cola skilt.

Retro gaver er altid fede til drenge teenage værelset, og dette super fede Coca Cola skilt er inden undtagelse. Skiltet viser en tidslinje af 6 Coca Cola flasker frem til den vi kender i dag.

Pris: 49 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50

Livets bekræftende emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil, perfekt som gave til teenagere.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Cookie dåse med lås på, bøtte med lås på, fede gaver til teenagere, teenage drenge gaver,

Kitchen Safe

Som et pengeskab med timerfunktion, der er perfekt til kager, fjernbetjeninger og andet, der distraherer dig. Lås de forstyrrende elementer inde, og slap af – ingen andre kan få fat i dem, mens de ligger i Kitchen Safe.

Pris: 499 kr – Gå til shop

oplevelser til ham, oplevelser til hende, spændingfyldte oplevelser, oplevelser med adrenalin, adrenalin oplevelser, adrenalin oplevelsesgaver, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin oplevelser, gaver med adrenalin, oplevelsesgaver med spænding, adrenalin gaver

Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det. Den perfekte gave til teenagere, der trænger til en oplevelse.

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

big-swing-oplevelsesgave

Big Swing

Tør du tage skridtet ud fra 40 meters højde for at svinge 34 meter med 8 meters frit fald gennem en kæmpe hal i et stort nedlagt skibsværft? Så er Big Swing lige noget for dig eller en anden der fortjener en af de mange fede adrenalin oplevelser!

I B&Ws gamle skibsværft i København kan man opleve sit livs vildeste gyngetur, der med garanti vil sætte både fysik og psyke på prøve. Big Swing er et alternativ til et bungy jump – bare i mere vandret, vild fart. En professionel instruktør spænder dig fast i seler med elastik-liner og instruerer dig i sikkerheden, og i hvad du skal gøre før, under og efter gyngeturen. Herefter står du alene med tåspidserne ude over kanten og kan se bunden af den store skibshal i 40 meters højde, inden du springer.

Når du sætter af, vil du først opleve et frit fald på 8 meter, hvorefter du vil begynde at gynge opad igen. Hele strækningen for dit Big Swing er 34 meter, og du kan hele tiden undervejs se gulvet i den kæmpe skibshal langt under dig. Når dit sving er overstået, skal du kravle de 17 meter op ad en rebstige tilbage. Den perfekte gave til teenagere der trænger til en udfordring.

Pris fra: 749 kr – Køb oplevelsen her

Skrabelods verdenskort, verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt

Deluxe skrabelods verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er sort med guld skrabeeffekt. Verdenskortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver. Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande.

Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm. En af mange skabelods verdenskort som er en fed gave til teenagere.

Pris: 219 kr. – Bestil verdenskortet her

Barsæt_julegave
Den professionelle bartender gave

Skal gaven være flot og stilfuld, så skal du købe et Manhattan Cocktail sæt.

Manhattan sættet indeholder alt en rigtig bartender skal bruge, for at lave flotte professionelle drink til vennerne. Cocktail sættet kommer i en flot træ kasse, så sættet diskret kan pakkes væk i, når det ikke skal bruges.

Pris: 499 kr – Køb Manhattan Cocktail sæt her

Versace Pour Homme

Versace Pour Homme er en selvsikker og klassisk duft i harmoni med naturen. Denne duft har den klassiske maskuline duft til unge mænd / teenage drenge.

Den har en intens, frisk og forførende duft med bl.a. bergamotte, citron, neroli, geranium, blå hyacint, salvie, cedertræ og tonkabønne. Nummer 1 blandt rigtig mange mænd og en af de mest populære parfumer til mænd.

Køb parfumen her

Parfumer til mænd, julegaver til mænd, gode julegaver til mænd,Guess, Seductive Noir Homme, Guess Seductive Noir Homme, Guess parfume,  Seductive Noir Homme parfume,

Guess – Seductive Noir Homme

Guess parfumen Seductive Noir Homme til mænd kommer i en stilren sort flaske, som vil pynte på ethvert badeværelse.

Duften er en krydret blanding af sort peber, muskatnød og grapefrugt kombineret med lavendel, appelsinblomst og æble samt tonka bønne, sandeltræ og amber. En god gave til teenage drenge både til jul og fødselsdag.

Pris: 229 kr – Køb Guess parfumen her

parfumer til mænd, julegaver til kæresten, julegaver til drenge, MontBlanc Legend Eau de Parfume, MontBlanc parfume,  Legend Eau de Parfume

MontBlanc – Legend Eau de Parfum

Legend til mænd i Eau de Parfum, en ny fortolkning af den klassiske Legend Maskulin, intens, mystisk og fuld af karisma. Lækre duftnoter af magnolia, viol, jasmin, bergamotte og varm mos. Parfumen blev lanceret i 2020 og dufter stadig fantastisk i 2021.

Pris: 498 kr – Køb MontBlanc parfumen her

9855-1216-wahl-body-trimmer-pro1

WAHL Bodytrimmer Pro Alt-i-en

WAHL Body Trimmer Pro er en alt-i-en bodytrimmer. Her får du nemlig både en hårtrimmer, skægtrimmer, kropstrimmer samt næse/ørehårs trimmer.Perfekt til at hjælpe farfar med at få sine hår under kontrol.

Trimmeren kan bruges til håret, kroppen, skægget samt næse, ører og øjenbryn. Trimmeren kan nemt lades op efter brug, og den kan trimme i helt op til 60 min. på en opladning.

Pris: 299 kr – Gå til shop

proev-klatring-blocs-and-walls-3

Klatrings oplevelse

Kender du en teenage dreng, der godt lide højder, fysisk udfordring og spænding? En god gave til teenage drenge er den her oplevelsesgave, hvor der er muligheden for at prøve kræfter med klatring hos Blocs & Walls i København.

Oplevelsen varer i 2 timer, hvor den første halve time går med at lære grundteknikkerne i klatring på de små vægge (max 5 m), hvorefter er det tid til den ægte vare; klatring på de 15 meter høje klatrevægge. Under hele oplevelsen vil uddannede instruktører guide og sørge for at oplevelsen foregår trygt og sikkert.

Pris fra: 250 kr – Køb klatre oplevelsen her

Gratis plakat: Google søg på værelset

Print en gratis plakat med teksten “Gid jeg kunne lave en google søgning på mit værelse”. En tekst som mange teenage drenge med garanti kan relatere til. Super sjov gratis teenage plakat, som kan kombineres med mange andre gaver.

Humoristisk plakat som du gratis kan printe på Børneværelset.dk

week planner, week planer, planlæging af ugen, gaver til mor, gaver til teenage drenge, gaver til mor, gaver til mors dag, gave til mor, mors dags gave,

The Carrot Hunt – Week Planner

Smart kalender tavle til planlægning af ugen, som f.eks fodbold træning og fest med vennerne. Der er huskekort, hvor der kan skrives opgaver på, som der skal udføres. Når opgaven er udført vendes kortet, så der står “done” på den anden side.

Pris: 449 kr – Køb Week planner her

sten knager, knager med sten, gaver til teenagere, gaver til mor, julegaver til drenge, julegaver til mor

Normann Copenhagen Stone Knage

Knage i sten fra Normann Copenhagen – 2 stk. i en æske. Materiale: Islandic natural stone. Mål: H: 12,5 cm x Ø: 7 cm. Da hver knage er unik, så størrelsen kan variere.

Pris: 289 kr – Køb sten knagerne her

Poker spil, kuffert med poker spil, gaver til drenge, gaver til teenage drenge,

Poker Chips kuffert 300 chips

Kan han allerede spille poker? Hvad så med en poker Chip kuffert, så kan kan vinde over vennerne? Indeholder 300 professionelle poker chips i fem forskellige farver med tryk på begge sider.

Pris: 299 kr – Køb Poker spillet her

Gave til teenagere, gaver til studerende drenge, gaver til teenagere, gaver til teenagere drenge, gaver til teenage drenge, gaver til drenge, julegaver til teenagere, julegaver til teenagere drenge, julegaver til unge drenge, julegaver til unge, gaver til unge, gaver til unge drenge, flyt hjemmefra bog, bøger om crypto valuta, teenager plakat, sjove citat plakater, bokse handsker til drenge, oplevelser til teeangere, oplevelser til teenage drenge
Gave til teenagere, gaver til teenagere, gaver til teenagere drenge, gaver til teenage drenge, gaver til drenge, julegaver til teenagere, julegaver til teenagere drenge, julegaver til unge drenge, julegaver til unge, gaver til unge, gaver til unge drenge

Fandt du ikke den rigtige gave til teenageren / teenage drengen?

Måske indeholdte vores liste ikke den perfekte gave til teenageren? Når du skal finde den perfekte gave bør du gøre nogle overvejelser omkring, hvad du mener teenageren vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal gaven være en oplevelse så tjek truestory.dk og Go dream
  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende. Smartbox tilbyder en lang række gavekort, som er perfekte som gave.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff og Random shop.
  • Indretning: Teenageren sætter også pris på at få noget flot til værelset. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning.

Ge