30+ gaveideer: Gave til teenagere (drenge)

Gave til teenagere? Det er en af de sværeste gaver at købe, da teenagere konstant er i personlig udvikling, og ofte virker ligeglade med alt andet end deres telefon.

Selvom telefonen uden tvivl er mange teenageres favorit “legetøj” så er der ofte også mange andre ting der kan gøre dem glade, det handler bare om at finde dem.

Vi har lavet en samling med gaver til teenagere, som alle vil skabe glæde (også selv om det ikke ser sådan ud):

nutella_julegave3 kg nutalla som gave til studerende

Når man er teenager skal alt mad være lækkert, og nutella er ofte en farvorit morgen, middag og aften. Så hvorfor ikke give et års forbrug af nutalla til unge teenager .På Coolstuff.dk kan man købe en 3 kgs krukke med Nutalla. Så burde der være Nutella langt ind i det nye år.

Pris: 279 kr – Bestil 3 Kg Nutella her!

hotdog-kursus-birks-koekken-1

Hotdogkursus – Den Perfekte Hotdog

Hotdogs er en fast del af de fleste teenagers mad pyramide. Så hvorfor ikke give teenageren en gave der kan bringe glæde længe ind i fremtiden? Et hotdogkursus er den perfekte oplevelsesgave for alle teenagere.

Om kurset: Den perfekte pølsefars skal stoppes, koges og steges, og du prøver at lave din egen ketchup, sennep, panerede friturestegte løg, remoulade og syltede agurker.  Selvfølgelig bager du også de perfekte pølsebrød, så du har alt hvad du skal bruge til denne klassiske spise. En oplevelsesgave der vil bringe glæde i mange år og en super fed gave til teenagere.

Pris: 295 kr – Køb oplevelsen her

kettler-10kg-vaegtsaet-stoebejern

Kettler 10kg vægtsæt

Fede håndvægte i støbejern. Håndvægtene består af 2x 1,50kg, 2x 2,25kg, 1x kort vægtstang. Perfekt gave til teenagere, som drømmer om en større krop, og flotte muskler.

Pris: 359 kr – Gå til shop

økologisk senge tøj, økologisk sengetøj til voksne, økologisk voksen sengetøj, sengetøj økologisk voksne, sengetøj til voksne i økologisk stof, økologisk stof sengetøj, sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, gode julegave ideer,

Liewood Voksen sengetøj – Stone grey

Liewood økologisk sengetøj i tidsløst gra design. Den flotte grå farve som passer til både kvinder og mænd. Sættet er i 100% økologisk (65% økologisk hør og 35% økoloigisk bomuld). Utrolig lækker og blød kvalitet.

Liewood har brugt en usynlig lynlås til dynebetrækket, Du slipper samtidig for snore og knapper der kan falde af med tiden.

Pris: 999 kr – Bestil økologisk sengetøjet her!

wallpaper_burger_for_2

Burger for 2

The Original Burger blev i 2013 – ikke helt tilfældigt -kåret til årets burger af MetroXpress, og er den perfekte gave til teenagere, som bare elsker at fråde god mad.

I denne oplevelsesgave fås en saftig bøf, der er forkælet med en krydret tomatrelish, salat pickles og sprøde løgringe – og det hele serveres i en sprød italiensk-inspireret bolle. Til jeres burgere serveres naturligvis lækre krydrede pommes frites og kolde sodavand.

Pris: 130 kr – Bestil oplevelsen her

multi-boxing-gloves-performer-adidas-adibc01-p

Adidas Boksehandsker i Læder

Dette er en rigtig god Adidas handsker, som du både kan bruge til sparring og sandsæk. Denne handske er produceret i slidstærk læder. Handsken kan købes fra 8 oz og 16 oz.

Pris: 589 kr – Gå til shop

c02c5b1173f262de2865c7f93042edbc

I fremtiden kan teenageren selv lave shootsglas disse shootsglas forme. En fed gave til teenagere som er gamle nok til at drikke!

Pris: 49 kr – Gå til shop

Gaver til studerende, julegaver til studerende, Gaver til studerende 2016, Gaver til studerende 2017, gaver til studenter, gaver til drenge, gaver til piger, gaven til studenten, gave til student, studentergave, gaver til studerende universitet, universitet studerende julegave, julegave til universitets studerende,

Uashmama Vasketøjspose

En af de “bedste” gaver til studerende er en Vasketøjspose!. Denne sorte vasketøjskurv fra Uashmama lavet i bæredygtigt og slidstærkt papirsmateriale. Her i modellen med label du kan skrive på.

Vasketøjskurven er lavet således, at den kan knappes sammen med de andre farver af vasketøjskurve i serien. Den kan også bruges til f.eks. tomme dåser, pantflasker og aviser i bryggerset.
Der er en lille klap på vasketøjsposen som du kan knappe af og på. På denne kan du med kridt f.eks. skrive “Lyst tøj”, “Mørkt tøj”.

Paper Bags kan vaskes om og om igen og stadig fastholde formen. De vil med tiden blive mere og mere “krøllet” i selve strukturen i materialet, dette er blot en charme ved det lækre materiale.

Pris: 419 kr – Gå til shop

subway gavekort, gavekort til subway, gavekort til unge, julegaver til unge

Subway gavekort

Hvad med at give en lækker Subway menu i julegave? En julegave mange sikkert vil blive rigtig glad for 1. januar! Når du køber et gavekort til Subway, kan du bestille et gavekort med personens farvorit menu, hvilket gør gavekortet lidt personligt, og meget velsmagende.

Menu Gavekort til Subway:

Ham & Cheese Menu gavekort – Pris: 73 kr.

Sunset Club gavekort – Pris: 73 kr.

Tasty Tuna Menu gavekort – Pris: 73 kr.

powerbank mandelgave alletiders gave

Power Stone Bank

Kender du en der kæmper med lange dage i skolen? Så er Power Stone Bank sagen. Strømlinet som en sten på stranden. Blød og glat at holde i hånden og skøn at se på. Der findes to størrelser af dette design. Dette er den lille udgave og vi finder den stor nok i dagligdagen. Den store udgave er super relevant til festival brug. Denne udgave er gråblå og kan nemt ligge i lommen. Den har en USB-port og kan oplade et smartphonebatteri op til tre gange.

Pris: 169 kr. – Gå til Shop

skaermbillede-2016-10-31-kl-23-14-34

Giv en velduftende parfume

En parfume er altid en god gave til teenagere, som ønsker at lugte godt i hverdagen. På billigparfume.dk finder ud et stort udvalg af ægte parfumer, til langt under butiks prisen, og siden har også mange parfume sæt, hvor man f.eks kan få parfume og cremer i samme duft og stil. Se mere på Billigparfume.dk

gå på lillebælt, oplevelser i naturen, andranalin oplevelser, bridge walking

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik udendørs oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når den heldige gavemodtager får en guidet tur hen over Danmarks egen Lillebæltsbro i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor man mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen på ansigtet.

Pris: Fra 179 kr – Book Adrenalin oplevelser her

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkelegTøjfolderen

At teenagere ikke kan ligge tøj sammen er et videnskabeligt faktum. Derfor er tøjfolderen er året mest fjollede gave til teeangeren. Den lægger t-shirts og trøjer sammen – nemt og hurtigt. En fold til højre, en fold til venstre og en fold nedefra – så er tøj foldet! Tøjfolderen erstatter at folde tøj med hænderne, hvilket ellers i sig selv er simpelt nok, og derfor er tøjfolderen den perfekte gave til teenagere.

Pris: 79 kr – Gå til shop

f-16-oplevelses-gave

Oplevelsesgave – F-16 Simulator

Gavemodtageren bliver luftens ubestridte hersker, når man får lov til at sætte sig til rette i cockpittet på denne F-16 simulator og mærke suset i både krop og sjæl. Cockpittet, man sidder i, er en tro kopi af det i et ægte F-16 fly, hvad angår instrumentering og funktion. De 600 cm brede og 150 cm høje skærme foran sig viser med utrolig flot grafik, nøjagtig hvad en jagerpilot ville opleve fra sit cockpit under sin mission.Den perfekte gave til teenagere der trænger til en uforglemmelig oplevelse.

Pris: 599 kr – Køb en uforglemmelig adrenalin oplevelse her

skaermbillede-2016-12-18-kl-13-50-01

Retro Coca cola skilt.

Retro gaver er altid fede til teenage værelset, og dette super fede Coca Cola skilt er inden undtagelse. Skiltet viser en tidslinje af 6 Coca Cola flasker frem til den vi kender i dag.

Pris: 99 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50

Livets bekræftende emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil, perfekt som gave til teenagere.

Pris: 99 kr – Gå til shop

bodyflight_wallpaper_1_2

Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det. Den perfekte gave til teenagere der trænger til en oplevelse.

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

599672fcd956348680aea483e8160996

Dødens Flaske

Denne keramikflaske med prop får enhver lejlighed til at føles ekstra farlig og spændende! Hæld din farligste drink i den, eller hæld en blodrød portion saft over i den til middagen. Goth-gothi-goth-goth!

Pris: 119 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-18-00-21

Gavekort til Hungry.dk

Med et gavekort til Hungry.dk giver du modtageren mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af lækker mad fra lokale restauranter, som leverer maden til døren. Perfekt til teenageren, som elsker take away mad til døren.

Pris fra: 30 kr – Køb gavekort her

0dda137308ca6bd81b7fb56cb8bb3c4d

Vooni 7-port USB-hub

Syv porte, syv strømafbrydere – en USB-hub. Til dem, der har brug for at få mest muligt ud af sit USB-stik. Overførsel med USB 3.0 (datasprog for “enormt hurtigt”). Perfekt til gamer-teenagere.

Pris: 279 kr – Gå til shop

proev-flyboard-3_1696x1126

Oplevelse – Prøv et Flyboard

Et flyboard er et board, som ens fødder er fastspændt på, og via en kæmpe slange med jetdyser, der er tilsluttet en vandscooter, flyver man over vandet, hvis man er god til at holde balancen. Ellers må man en smuttur ned i vandet. Det er dog lettere, end det ser ud til.

Giv en adrenalin oplevelse der inkludere en tur på vandet, hvor man med denne populære vandsport flyver over vandet i 2-8 meters højde.

Pris: Fra 749 kr – Book adrenalin oplevelser her

ee305186b41c444e58e1b7f24fbd4d08

Vooni CityRocker

I stuen, til grillaftenen, på skovturen. Voonis mobile højtalersystem City Rocker føler sig hjemme overalt og leverer krystalklar lyd lige meget, hvor det er.

Pris: 1295 kr – Køb Vooni Cityrocker her

Jedi Badekåbe, star wars julegave, Jedi Badekåbe julegave
Jedi Badekåbe

En flot Jedi Badekåbe vil være en sjov julegave til alle teenagere, som elsker Star Wars. Jedi Badekåben kommer i en lækker kvalitet, i farven brun. Badekåben har store ærmer og en hætte i ægte Jedi stil. Deluxe badekåbe i 100% bomuldsvelour.

Pris: 429 kr – Bestil Jedi Badekåben her!

 

big-swing-oplevelsesgave

Big Swing

Tør du tage skridtet ud fra 40 meters højde for at svinge 34 meter med 8 meters frit fald gennem en kæmpe hal i et stort nedlagt skibsværft? Så er Big Swing lige noget for dig eller en anden der fortjener en af de mange fede adrenalin oplevelser!

I B&Ws gamle skibsværft i København kan man opleve sit livs vildeste gyngetur, der med garanti vil sætte både fysik og psyke på prøve. Big Swing er et alternativ til et bungy jump – bare i mere vandret, vild fart. En professionel instruktør spænder dig fast i seler med elastik-liner og instruerer dig i sikkerheden, og i hvad du skal gøre før, under og efter gyngeturen. Herefter står du alene med tåspidserne ude over kanten og kan se bunden af den store skibshal i 40 meters højde, inden du springer.

Når du sætter af, vil du først opleve et frit fald på 8 meter, hvorefter du vil begynde at gynge opad igen. Hele strækningen for dit Big Swing er 34 meter, og du kan hele tiden undervejs se gulvet i den kæmpe skibshal langt under dig. Når dit sving er overstået, skal du kravle de 17 meter op ad en rebstige tilbage. Den perfekte gave til teenagere der trænger til en udfordring.

Pris fra: 749 kr – Køb oplevelsen her

66c342746291816a66625f378862d711

3Doodler Start – 3D kuglepen

Med 3Doodler Start er det super nemt at skabe seje 3D-skulpturer og kunstværker! Den skrivevenlige 3D-pen bruger giftfri plast med et lavt smeltepunkt – tegn i hånden, og brug fingrene til at forme plasten, som barnet ønsker! En 3D kuglepen som skaber præcis hvad der er inde i barnets fantasi. Perfekt gave til kreative teenagere.

Pris: 499 kr – Gå til shop

verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt

Deluxe skrabelods verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskortet fra Coolstuff.dk er sort med guld skrabeeffekt. Deluxe kortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver. Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande. Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm. En af mange skabelods verdenskort som er en fed gave til teenagere.

Pris: 199 kr. – Bestil verdenskortet her

Toiletbasket

Toiletbasket

Skal teenageren dyrke mere  “sport” så skal gaven være toiletbasket. Spillet kan nemt og hurtigt indsættes på alle toiletter da kurven og boldholderen sættes nemt fast med sugekopper.

Pris: 149 kr – Se spillet her

 

Advarselsskilt Danger

At nærme sig en teenagers værelse, kan nogen gange følelses dødsensfarligt – hver sikker på alle ved det!

Pris: 59 kr – Gå til shop

bc0f8b1d2196e4bba61cf79859a4d7c7

Vooni Splash Speaker

Nu kan de unge lytte til musik og tale i telefon, mens de er i bad – trådløst! En våd drøm for alle badenymfer og et fed gadget til de unge!

Pris: 299 kr – Gå til shop

131055459850308281

Gavekort til Unisport

Sportstøj er ligesom modetøj – Umuligt at købe til andre. Derfor er et gavekort til Unisport en perfekt gave til teenagere, så de selv kan vælge hvilket sports tøj, eller sports udstyr de ønsker.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

bike-balls

Bike Balls cykellygte

Giv han et sæt balls! Bike Balls er fremstillet af en slidstærk silikone, og de lyser på flotteste vis rødt i mørket. Hæng Bike Balls cykellygten under sadlen og lad dem dingle som kronjuvelerne under cykelturen!

Pris: 199 kr – Se Bike balls her

 

Barsæt_julegaveDen professionelle bartender gave

Skal gaven være flot og stilfuld, så skal du købe et Manhattan Cocktail sæt.

Manhattan sættet indeholder alt en rigtig bartender skal bruge, for at lave flotte professionelle drink til vennerne. Cocktail sættet kommer i en flot træ kasse, så sættet diskret kan pakkes væk i, når det ikke skal bruges.

Køb Manhattan Cocktail sæt her


Fandt du ikke den rigtige gave til teenageren?

Måske indeholdte vores liste ikke den perfekte gave til teenageren? Når du skal finde den perfekte gave bør du gøre nogle overvejelser omkring, hvad du mener teenageren vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • Gavekort: Et gavekort er altid en gave som skaber glæde for både ham og hende. Smartbox tilbyder en lang række gavekort, som er perfekte som gave. Se Smartbox gavekort her.
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff og Random shop
  • Indretning: Teenageren sætter også pris på at få noget flot til værelset. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: