Stor oversigt: Julesanghæfter til juleaften

Juleanden er spist, risalamanden fortæret og ungerne er ved at blive utålmodige, for gaverne kommer tættere på minut for minut.

MEN FØRST skal der naturligvis danses om juletræet og synges nye og gamle juleklassikere.

Hvis I, ligesom mange andre, ikke kan alle julens sange udenad, så er det en god ide af huske at indkøbe julesanghæfter før juleaften.

Læs også >> Juletræsfod til juletræet

Note: Artiklen er sidst opdateret D. 8/9 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har fundet forskellige julesanghæfter til juleaften, som har det til fælles at de alle indeholder de klassiske julesange, som vi alle synger rundt om juletræet.

Find julens julesang hæfter her:
Sanghæfter til juleaften, sange til julehaften, julesange, hæfte med julesange, julesanghæfter
Julesanghæfter – JULESTUND æske med 12 hæfter

Det danske Design studio FRIDAJOHS, udgav et julesanghæfte med 24 klassiske julesalmer og sange.

Du får også juleevangeliet med i hæftet, så hele familien kan samles om tradition, oplæsning og gode stunder.

Hæftet indeholder bl.a. “Dejlig er Jorden”, “Højt fra træets grønne top” og den nye julesalme “Hvad er det der gør Jul til noget særligt” af Svend Erik Petersen og Peter Sander Andersen, som vandt DR P2’s julesangs konkurrence i 2015.

Pris: 349 kr.  – Bestil julesanghæftet her!

julens-julesanghaefter

Julesanghæfte – Julens sange

Julens sange indeholder 8 smukke julehæfter i med alle de sange, vi synger, når vi går rundt om juletræet.

Hvert hæfte har sit eget nostalgiske julemotiv på forsiden, så alle i familien kan vælge sit eget sanghæfte. Julehæfterne kommer i en lille, fin mappe, så de let kan gemmes væk og findes igen fra år til år.

I julesanghæftet finder du sangene “Dejlig er den himmel blå”, “Et barn er født i Bethlehem”, “Dejlig er jorden”, “Julen har bragt velsignet bud”, “Glade jul”, “Dejlige jul”, “Juletræet med sin pynt”, “Det kimer nu til julefest”, “Højt fra træets grønne top”, “På loftet sidder nissen”.

Pris: 59,95 kr – Bestil julesanghæftet her!

Sanghæfter til juleaften, sange til julehaften, julesange, hæfte med julesange, julesanghæfter

Vissevasse julesanghæfter – Julens sange

Vissevasse har designet et smukt sanghæfte med julens 10 bedste sang. Når I danser om juletræet, er et sanghæfte en god hjælpende hånd, så alle er enige om hvor længe julen varer, og hvem der var født i Bethlehem.

Vissevasses sanghæftet kommer i en smuk cigaræske i træ og er brændemærket “Julens sange”. Æsken inderholder 15 hæfter med de 10 mest populære julesange. Hæfterne er fyldt med julestemning gennem Vissevasses smukke motiver i vinter- og juleudgaver.

Perfekt som mandel- eller adventsgave. Særligt, hvis mandelen spises før I danser om juletræet. Hæftet er i størrelsen A6 mens cigaræsken måler: 18 x 13 x 5 cm.

Køb VisseVasse julesanghæfter her.

Julesangbogen

Der findes utrolige mange julesange og det er umuligt at huske dem alle sammen. Heldigvis findes “Julesangbogen” og denne sangbog sikrer, at du har alle de gode sange lige ved hånden.

“Julesangbogen” er samlet af Inge Marstal og hun har fundet alle klassikerne og de nye favoritter frem. Her er sange fra julekalendere, danske bands og alle de gamle sange, som vi alle sammen elsker og kender så godt.

Pris: 159,95 kr – Køb julesangbogen her!

Højt fra træets grønne top – og andre julesange

Hver eneste jul skal der danses om juletræet og synges julesange, og både børn og voksne skal kunne være med!

“Højt fra træets grønne top – og andre julesange” er en skøn lille papbog, som er til alle børn mellem 1 og 5 år! Dina Gellert står bag “Højt fra træets grønne top – og andre julesange” som indeholder 5 af de mest kendte julesange; f.eks. “Søren Banjomus”, “Højt fra Træets grønne top” og “Kender I den om Rodulf?”

Den er en ud af flere bøger i serien. Lavet i pap og formet som et smukt juletræ.

Pris: 79,95 kr – Køb julesangbogen her!

Sanghæfter til juleaften, sange til julehaften, julesange, hæfte med julesange, julesanghæfter, jule sanghæfte, hæfte med julesange, julesang hæfte, julesanghæfter, sange til julen

De bedste julesange for børn og barnlige sjæle

Alle de bedste julesange for hele familien! Her er 16 kendte klassikere med stemningsfulde illustrationer af Bente Bech.

Syng blandt andet med på: “Højt fra træets grønne top”, “På loftet sidder nissen”, “Glade jul”, “Bjældeklang”, “Nu’ det jul igen” og mange andre.

Glæd dig til at komme i julestemning, og drøm dig tilbage til dengang, hvor sneen lå trindt om land, og julen altid var hvid!

Pris: 399,95 kr – Køb de bedste julesange bogen her!

Familiens julesangbog

– 60 danske julesange, salmer og sanglege. Julen er en tid med mange traditioner.

En af disse traditioner er at synge julesange og salmer sammen med sin familie. “Familiens julesangbog” er en anderledes sangbog, der foruden 60 af de allerbedste danske julesange også indeholder juleevangeliet, “Peters Jul” og H.C. Andersens “Grantræet” til højtlæsning. 

Derudover indeholder bogen også en håndfuld juleopskrifter og skabeloner til flot julepynt. “Familiens julesangbog” indeholder essensen af jul og er en hyggelig måde at samles hele familien om sange, historier, mad og pynt.

Bogens mange sange er både for de store og de små, og fra forskellige tider. Syng med på gamle kendinge som: “På loftet sidder nissen”, “Sancta Lucia”, “Kimer, I klokker”, “Min far han er bager”, “Vinterbyøster”, “Sikken voldsom trængsel og alarm” og “Dejlige jul”.

Pris: 119,95 kr – Køb julesangbogen her!

Sanghæfter til juleaften, sange til julehaften, julesange, hæfte med julesange, julesanghæfter

Alle mine bedste julesange

Syng med på alle dine yndlingsjulesange, mens du går på opdagelse, i de søde og sjove illustrationer!

Du kan både synge sangene selv, eller nyde dem på den medfølgende CD, hvor kan du høre alle julesangene – først med sang og derefter i syng-med-version.

Julesanghæftet indeholder følgende sange: På loftet sidder nissen, Dejlig er den himmel blå, Sikken voldsom trængsel og alarm, Et barn er født i Bethlehem, Søren Banjomus, Højt fra træets grønne top, Glade jul, Bjældeklang, Juletræet med sin pynt, Kender I den om Rudolf?, Dejlig er jorden og Nu’ det jul igen.

Pris: 139,95 kr – Bestil julesanghæftet her!

9788759892459

Danmark synger julen ind

10 nye danske julesange arrangeret for blandet kor (SATB) og lige stemmer (SSA)

Indhold i julesanghæftet:

  • Bliver blot min jul med dig Julesang og julevaner, Tekst og musik: Nikolaj Bentzon.
  • Den sprøde lyd af hjemmebag, Tekst og musik: Karsten Hermansen.
  • Det er december ,Jeg har tænkt på dig, Tekst og musik: Peter Friisnæs og Jørgen Thorup.
  • En stjerne lyser klart På himlen står en stjerne i sit skær, Tekst og musik: Caroline Borello Lerche.
  • Hvad er det, der gør jul til noget særligt, Tekst: Svend Erik Petersen Musik: Peter Sander Andersen
  • Så ved vi det snart er. Når mørket ta’r over, Tekst: Mona Britt Nykjær Musik: Mona Britt Nykjær og Niels Bo Emgren Juhuuuul
  • Nu er det endelig december, Tekst og musik: Jeanette Christianse
  • Jul og jul igen Vågner op en morgen én af disse mørke dage, Tekst og musik: Hans AskouJul.
  • Jul, jul Der var engang engang, Tekst og musik: Carsten Milan Nielsen
  • Lad julen komme ind Hver gang julen banker på, Tekst: Rikke Vibeke Birkeholm Musik: Povl Chr. Balslev.

Pris: 89,95 kr – Køb julesanghæftet her!

Når du har købt dine Julesanghæfter, så husk også at bestille juletræet, leveret lige til døren her.

Gem

Gem

%d bloggers like this: