4 Frost julekalender til piger – 2018

Frost Julekalender 2018:

Julen nærmer sig, og ventetiden frem til jul kan hurtigt blive lang for de småprinsesser. Heldigvis har Disney skabt den perfekte film til at fordrive december måned med, nemlig den højt elsket Frost film. I filmen er sne og kulde er temaet, sammen med de seje karakterer Anna, Elsa, Olaf, Kristoffer og Svend.

Når filmen ikke er nok, så findes der heldigvis også et godt udvalg af skønne Frost julekalender, med forskelligt temaorienteret indhold, såsom smykker og figurer fra Frost filmen til at fordrive tiden med. En julekalender med Frost gør hver dag frem til jul til et eventyrligt sne eventyr og når i rammer den 24 december, så er hele sættet samlet, og din lille prinsesse vil være en jule klar lille pige.

Frost Julekalender 2018: De skønne Disney prinsesser Elsa og Anna samt deres mange fantastiske venner fås naturligvis også som julekalendere.

Skab et fantastisk juleeventyr for din datter, søster, veninde, eller barnebarn med en af disse Frost julekalendere.

Find 4 julekalender med Frost her:

 

Frost Julekalender med smykker

Frost julekalender nyheden i 2018. Julekalenderen indeholder 24 skønne gaver.Endnu en Frost julekalender nyhed i 2017 er denne flot designet julekalender med 24 skønne gaver med temaet smykker. På forsiden af julekalenderen er der et motiv af alle de elskede Frost karakterer; Anna, Elsa og Olaf.

Pris: 149 kr – Gå til shop

 

Julekalendere-frost
Frost Julekalender

Flot Disney Frost julekalender med prinsesserne Anna og Elsa på forsiden og skønne gaver indeni. Frost Julekalenderen har 24 låger med små gaver til hver dag. I denne julekalender er temaet hårpynt og smykket med Frost temaet, hvoraf flere af smykkerne har motiver af Anne og Else. Aller gaverne kan bruges længe efter julen er overstået og vil med garanti gøre ventetiden i december meget nemmere for store og små.

Pris: 159,95 kr – Gå til shop

 

Julekalender med Frost, frost julekalender, disney frost julekalender, Julekalender med Frost disney, julekalender med elsa og anna, julekalender med oluf
Frost julekalender med accessories

Super flot Frost  julekalender med masser af skønne små gaver inde bag hver af de 24 låger. Frost julekalenderen har gaver i form af børnevenlig makeup og accessories. Alle 24 gaver er meget børnevenlige produkter, lavet uden skadelig kemi eller farlige genstande. Dette er en skøn Frost julekalender til enhver lille Frost fan.

Pris: 189,95 kr – Gå til shop

 

Julekalender med Frost – Nyhed 2017

Denne flotte julekalender med Frost indeholder brugbare gaver til skole og hjemlig hygge. Bag hver låge gemmer der sig en gave, som f.eks. kan være en nøglering, viskelæder, blyantspidser eller lille tape holder. På forsiden af julekalenderen er der et motiv af alle de elskede Frost karakterer; Anna, Elsa, Olaf, Kristoffer og Svend samt teksten Merry Christmas (glædelig jul på engelsk)

Pris: 119,95 kr – Gå til shop

Se flere julekalendere til børn her!

 

Glem ikke julegaven med Frost prinsesserne og deres venner

Få inspiration til julegaver med Frost her:

 

Elsa dukke

Lad fantasien flyve når denne Elsa dukke gives i gave. Mange timers leg kan skabes med denne smukt designet dukke. Dukken er i et sæt med 3 snefnug og 1 skumfidusen-figur.Produktmål: 32 x 23 x 8 cm.

Pris: 239,95 kr – Gå til shop

 

 

Frost Løbecykel

Sød lille løbecykel til alle de prinsesser som elsker Frost. Cyklen er i flot Disney Frost design og har billeder af Elsa og Anna som en del af designet. Cyklen har støtteben og 12 tommer lufthjul.

Pris: 479,20 kr – Gå til shop

 

Lilla Frost eventyr seng

Eventyrlig juniorseng med yndlingsfigurerne Elsa, Anna, Oluf og Kristoffer fra Disney Frost filmen. Sengen er passer til madras mål 140 x 70 cm. Sengen måler: 59 x 77 x 145 cm. Sengen er designet i flotte lilla og blå farver og under sengen er der skuffer til opbevaring.

Pris: 1,999 kr – Gå til shop 

 

Frost glitter negle salon

En sød lille negle salon med Frost tema. Sættet indeholder glimmer, neglelakker og klistermærker. Produktmål: 20 x 25 x 10 cm

Pris: 199,96 kr – Gå til shop

Dekorer selv Frost natlampe

Flot Frost natlampe med tilbehør så barnet selv kan sætte sit personlige præ på natlampen. Indeholder: tryk aktiveret lys og 600 små selvklæbende stickers. Bruger 3 AAA batterier.

Pris: 119,96 kr – Gå til shop

%d bloggers like this: