Kreative julekalendere til ham eller hende

Er du den kreativ type eller kender du en som er?

Vi har i denne artikel samlet de bedste kreative julekalendere til ham eller hende.

Vi har lavet en liste med kreative julekalendere til ham eller hende her, som elsker at lave noget med deres hænder.

Note: Artiklen om kreative julekalendere er sidst opdateret D. 5/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

Kreative julekalendere til ham eller hende

strikke julekalender, julekalender med garn, julekalender med strik, julekalender med hækle, hækle julekalender, kreativ julekalender, garn julekalender, julekalender til hende, julekalender til kvinder, Kreative julekalendere
Strikke julekalender – Pony Julekalender 2020

Hyggelig kreativ strikke eller hækle julekalender fra Pony (2020 udgave). Julekalenderen har 24 låger med lækre produkter fra Pony indeni. 

Ponys julekalender indeholder 24 fine æsker med forskelligt tilbehør til strik, hækling og broderi. Den perfekte decembergave til én der elsker kreativt håndarbejde. Varerne i julekalenderen er af høj værdi, sammenlignet med normal pris for varen og dermed er dette en garn julekalender, som virkelig giver værdi for pengene.

Køb julekalender med garn her

kreativ julekalender, Kreative julekalendere, strikke julekalender, julekalender med strik, julekalender med garn, julekalendere til kreative, krea julekalender
Infinity Hearts Strikke Julekalender 2020

Forkæl dig selv eller en du holder af, med en julekalender fra Infinity Hearts.

Julekalenderen har en værdi af 1471 kr selvom prisen kun er 499 kr. Denne kreative julekalender indeholder 24 pakker med forskellige varer indenfor strik/hækling, hobby og tilbehør hertil.

Infinity Hearts Julekalenderen er en limited edition og findes kun i et begrænset antal.

Køb den kreative julekalender med garn her

julekalender med garn, julekalender strik julekalener, kreativ julekalender, julekalender med kreative projekter, strikke julekalender til øvede
Önling’s adventskalender til øvede strikkere 2020

Hvis du vil sikre at din december bliver fyldt med julehygge, forkælelse og gode strikkeoplevelser, så køb den hyggelige adventskalender-box.

Adventskalenderen indeholder brugbare projekter til kvinder, som er sjove og udfordrende at strikke. Projekterne i de 4 pakker er IKKE julerelaterede.

Du får 4 hyggelige pakker, som er fint indpakket og klar til at stille frem på kaminen. Hver pakke indeholder garn til ét projekt, en opskrift samt ekstra overraskelser! Niveauet er for let øvede / øvede strikkere.

Køb strikke julekalenderen til øvede her

Hama midi julekalender, julekalender med perler, kreativ julekalender, Hama midi gigant julekalender, julekalender til hende, sjov julekalender, julekalender 2020, julekalender 2021
Hama Midi Gigant Julekalender

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du eller dit barn har brug for til at lave de 24 motiver. Indeholder: Ca. 5.000 perler, 5 små stiftplader: Firkantet nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325.

Julekalenderen er med 24 motiver, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver (såfremt du har et strygejern). Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler.

Køb julekalenderen med Hama perler her

Værktøjs julekalender

Der er mange måder at være kreativ på, og mange af dem kræver værktøj. Få leveret en færdig pakkekalender til manden direkte til hoveddøren. Pakkekalenderen er ideel til den unge, eller til “gør det selv” manden eller kvinden. Alle gaverne kan bruges af alle, og vil være brugbart for selv dem der har en del værktøj i forvejen, da varerne oftest skiftes ud. Se listen med indhold her.

Køb værktøjs julekalenderen her

værktøj julekalender, julekalender til mænd, julekalender med værktøj, anderledes julekalender til mænd
Julekalender med værktøj ( Wera Værktøjskalender)

Den ultimative mande-julekalender med 24 låger stoppet med værktøj som f.eks bits og skrueværktøj med smarte funktioner.  

Værktøjets T-formede håndtag ligger bekvemt i hånden, og du kan lynhurtigt ændre bitstørrelse til at spænde alle tænkelige skruer. Den lille Stubby-bitsholder er praktisk, når der er lidt plads, og du får også en oplukker og en proptrækker med, som passer til værktøjet. De kommer til nytte, når handymanden tager sig en pause i den forskruede juletravlhed! 

Køb julekalenderen med værktøj her

Læs også: 20+ gaveideer – Gaver til Farmor.

%d bloggers like this: