Kreative julekalendere til ham eller hende

Er du den kreativ type eller kender du en som er?

Vi har i denne artikel samlet de bedste kreative julekalendere til ham eller hende.

Vi har lavet en liste med kreative julekalendere til ham eller hende her, som elsker at lave noget med deres hænder.

Note: Artiklen om kreative julekalendere er sidst opdateret D. 29/08 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

Kreative julekalendere til ham eller hende

strikke julekalender, julekalender med strik, julekalender med garn, krea julekalender, kreativ julekalender, julekalender til de kreative, julekalender med strik, julekalender med garn, julekalender itl de kreative, julekalender til mormor, julekalender til farmor

Strik og Hækle Julekalender 2021

Kender du en som elsker at strikke og/eller hækle eller elsker du selv at strikke og hækle, så er dette den kreative strikke julekalender for dig i 2021.

I julekalenderen får du en herlig blanding af artikler samt tilbehør inden for strikning og hækling. Julekalenderen har et elegant design i størrelsen 45 x 35 x 5 cm. Den indeholder 24 tætpakkede lyseblå papæsker. Hver æskes indhold indbyder til spændende gør det selv projekter.

Julekalenderen er perfekt som kreativ selvforkælelse eller gave til en, du ved elsker at lave en masse kreative projekter med garn.

Køb den kreative julekalender til strik og hækle her

Julekalender 2021 Syning, sy julekalender, julekalender med sy, kreativ julekalender, gør set selv julekalender, julekalender med kreativ indhold, julekalender til voksne

Sy Julekalender 2021

Kender du en som elsker at sy  eller elsker du selv at sy, så er dette den kreative strikke julekalender for dig i 2021.

Julekalenderen er fyldt med materialer og tilbehør inden for syning og brodering. Hver låge byder dermed på kvalitetsprodukter, enhver sy- og broderientusiast vil elske.

Syning/broderi julekalenderen har et sødt design, der helt sikkert vil pynte blandt dine hobbyartikler Julekalenderen har et elegant design i størrelsen 45 x 35 x 5 cm. Den indeholder 24 tætpakkede lyseblå papæsker. Hver æskes indhold indbyder til spændende gør det selv projekter.

Julekalenderen er perfekt som kreativ selvforkælelse eller gave til en, du ved elsker at sy kreative projekter.

Køb den kreative julekalender med sy og broderi her

strikke julekalender, julekalender med garn, julekalender med strik, julekalender med hækle, hækle julekalender, kreativ julekalender, garn julekalender, julekalender til hende, julekalender til kvinder, Kreative julekalendere

Strikke julekalender – Pony Julekalender

Hyggelig kreativ strikke eller hækle julekalender fra Pony. Julekalenderen har 24 låger med lækre produkter fra Pony indeni. 

Ponys julekalender indeholder 24 fine æsker med forskelligt tilbehør til strik, hækling og broderi. Den perfekte decembergave til én der elsker kreativt håndarbejde. Varerne i julekalenderen er af høj værdi, sammenlignet med normal pris for varen og dermed er dette en garn julekalender, som virkelig giver værdi for pengene.

Køb den kreative julekalender med garn her

Kreativ julekalender, lav selv chokolade julekalender, julekalendere med kreativ indhold, kreative julekalendere til voksne, lav din egen chokolade julekalender

Lav din egen chokolade julekalender

Kreativ julekalender til chokolade gaveæsker sæt/2. Lav din egen chokolade julekalender til dig selv eller en du holder af.

Med denne julekalender kan du støbe din egen julekalender i chokolade forme. Chokoladerne kan laves præcis som du ønsker dem – kun kreativiteten sætter grænser.

Lav fyldte chokolader, chokolader med marcipan eller bland mørk og mælkechokolade og skab dine egen kreationer. Denne julekander er perfekt som en kreativ gave eller et sjovt gør det selv projekt.

Køb den kreative julekalender gør det selv chokolade her

Hama midi julekalender, julekalender med perler, kreativ julekalender, Hama midi gigant julekalender, julekalender til hende, sjov julekalender, julekalender 2020, julekalender 2021

Hama Midi Gigant Julekalender

Hama perler julekalenderen er en æske, som har alt, hvad du eller dit barn har brug for til at lave de 24 motiver. Indeholder: Ca. 5.000 perler, 5 små stiftplader: Firkantet nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325.

Julekalenderen er med 24 motiver, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver (såfremt du har et strygejern). Dermed er æsken også et godt startprodukt til barnet, der gerne vil i gang med at lave perler.

Køb julekalenderen med Hama perler her

Værktøjs julekalender til ham eller hende

Der er mange måder at være kreativ på, og mange af dem kræver værktøj. Få leveret en færdig pakkekalender til manden direkte til hoveddøren. Pakkekalenderen er ideel til den unge, eller til “gør det selv” manden eller kvinden. Alle gaverne kan bruges af alle, og vil være brugbart for selv dem der har en del værktøj i forvejen, da varerne oftest skiftes ud. Se listen med indhold her.

Køb værktøjs julekalenderen her

værktøj julekalender, julekalender til mænd, julekalender med værktøj, anderledes julekalender til mænd

Julekalender med værktøj ( Wera Værktøjskalender)

Den ultimative mande-julekalender med 24 låger stoppet med værktøj som f.eks bits og skrueværktøj med smarte funktioner.  

Værktøjets T-formede håndtag ligger bekvemt i hånden, og du kan lynhurtigt ændre bitstørrelse til at spænde alle tænkelige skruer. Den lille Stubby-bitsholder er praktisk, når der er lidt plads, og du får også en oplukker og en proptrækker med, som passer til værktøjet. De kommer til nytte, når handymanden tager sig en pause i den forskruede juletravlhed! 

Køb julekalenderen med værktøj her

Permin Broderikit Aida Julekalender med Julemand og Snemand

Størrelse: 80x127cm. Materiale: Akrylgarn. Type: Aida 1,6 trådet. Farve: Ecru

Køb julekalenderen med garn her

Læs også: 20+ gaveideer – Gaver til Farmor.

Kreative julekalendere 2021, 2021 kreativ julekalender, voksen julekalender, strikke julekalender, hækle julekalender
%d bloggers like this: