Alle julegaver ideerTil pigerTil unge

30+ gaveideer: Gave til teenagepiger

God gave til teenagepiger?

Det er en af de sværeste gaver at købe, fordi teenagepiger er i konstant personlig udvikling.

For ikke at tale om de ofte virker ligeglade med alt andet end deres telefon, tiktok og make-up.

Selvom tiktok, telefonen og make-up uden tvivl er mange teenagepigers favorit aktiviteter, så er der også mange andre ting der kan gøre dem glade, det handler bare om at finde dem.

Ligesom med alle andre, så er det den personlige gave til teenagepiger der tæller, og for rigtig mange den gode oplevelse, som skaber minder.

Note: Artiklen om gaver til teenagepiger er sidst opdateret D. 5/12 2023. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har lavet en samling med gode idéer til forskellige gaver til teenagepiger, som alle vil skabe glæde (også selv om det ikke ser sådan ud)

Gave til teenagepiger:

tik tok tripod, tripod til kamera, sådan optager du sig selv, telefon tripod, tripod til telefonen, joby telefon tripod, joby tripod til telefonen, gaver til teenagere, gaver til drenge,

Joby GripTight ONE GP Stand

Et fleksibelt og kompakt smartphonestativ designet til at give uendelige platforme og kreative vinkler når der filmes eller tager billeder med telefonen.

Den lækre kvalitets tripod kan bruges når der laves videoer til TIKTOK eller tages selfier med vennerne. Perfekt som gave til teenagere.

Pris: 152 kr – Køb telefon tripod her!

tik tok tripod, tripod til kamera, sådan optager du sig selv, telefon tripod, tripod til telefonen, 360 graders telefon tripod, follow me tripod til telefonen, gaver til teenagere, gaver til piger

Mikamax mm – Follow Me Pod

Follow Me Pod’en har en 360° ansigts- og objektsporingsfunktion, som er ideel til vlogs, FaceTime, ferier og TikTok.

Giver dig mulighed for at tage billeder og videoer på en ubesværet måde. Det justerbare greb gør det muligt at justere din smartphone til vinklen efter dine præferencer.

I bunden af Follow Me Pod’en er der også et Tripod gevindbeslag, så det nemt kan forbindes med et stativ.

Pris: 199 kr – Køb Follow me Pod´en her!

Gaver til teenage piger, gaver til unge piger, gaver til kæresten, romantiske gaver til kæresten, julegaver til kæresten, sjove gaver til kæresten, unikke gaver til kæresten, lyserød parfume

Giv en velduftende parfume

En parfume er altid en god gave til teenagepiger, som ønsker at lugte godt i hverdagen. På billigparfume.dk finder ud et stort udvalg af ægte parfumer, til langt under butiks prisen, og siden har også mange parfume sæt, hvor man f.eks kan få parfume og cremer i samme duft og stil.

Se mere på Billigparfume.dk

Fold up toilet taske, toilettaske man kan folde ud, toilettaske til studerende, udfoldelig toilettaske, toilettaske til unge, gaver til studerende

Fold up toilettaske

Rejser teenagepigen meget eller kan hun godt lidt at have alt sit sminke samlet?

Dette er en smart moderne fold ud toilettaske, som fungere ved at du løsner løbegangene på siderne og åbner hele tasken, så den folder sig ud som en stor dug. Materiale: 100% polyester. Tåler vaskemaskine, 40 °C.

Pris: 99 kr. – Køb fold ud toilettasken her

yoda lampe, lampe med baby yoda, star wars lampe, lampe med baby yoda, star wars julegave, julegave med star wars

Baby Yoda Lampe – Star Wars

Kender du også en teenager, som er basat af den alt for søde baby Yoda. Denne lampe er ligeså sød som den er hyggelig. Lampen har et sart lys, som gør den perfekt som natlampe.

Den lille Baby Yoda-lampe bliver en indlysende indretningsdetalje i hjemmet og er perfekt som julegave til den ivrige Star Wars- og Mandalorian-elsker, der har brug for lidt ekstra lys i hverdagen. Måler 15 x 24 x 11 cm og er batteridreven.

Pris: 199 kr – Køb Baby Yoda Lampen her

smykkestativ, stativ til halskæder, stativ til smykker, coral til smykker, opbevaring af smykker, smykke opbevaring, gave til farmor, have ideer til mormor, bedstemor gave ideer, smykke opbevaring

Dot Aarhus Hang On Smykkeholder i Valnød/Sort

Enhver teenage pige fortjener et smukt sted til at hænge sine smykker på.

Med dette skønne smykkestativ er de fine småting på pigeværelset sikret en plads. Holderen kan bruges til øreringe, halskæder, armbånd og andre småting. Det minimalistiske design er endnu en gang kombineret med funktionalitet. Mål: H: 15 x B 8 x D: 13 cm

Pris: 298 kr. – Køb smykkestativet her

Kvinde kend din historie, bøger til kvinder, bøger til piger, teenager gave, gave til teenagere, gaver til teenagepiger, gaver til veninden

Kvinde kend din historie

I “Kvinde kend din historie” giver historiker Gry Jexen et indblik i nogle af de vigtigste øjeblikke og personer i den danske kvindehistorie.

Ved at kaste et blik bagud er vi i stand til at forstå nutiden og skabe den fremtid, vi ønsker. I “Kvinde kend din historie” tager Gry Jexen et kig på 50 danske kvinder, der har levet i løbet af de sidste 500 år, og hvilken betydning, de har haft for kvinders udvikling i Danmark.

I “Kvinde kend din historie” giver historiker Gry Jexen et indblik i nogle af de vigtigste øjeblikke og personer i den danske kvindehistorie.

Ved at kaste et blik bagud er vi i stand til at forstå nutiden og skabe den fremtid, vi ønsker. I “Kvinde kend din historie” tager Gry Jexen et kig på 50 danske kvinder, der har levet i løbet af de sidste 500 år, og hvilken betydning, de har haft for kvinders udvikling i Danmark. Spændende læsning og en god gave til teenagepiger.

Pris: 299,95 kr. – Køb bogen til teenagepigen her

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.

Tæppet kan fås i 9 forskellige farver: Grøn, Creme, rød, brun og blå. Tæppet med ærmer er perfekt gave til pigen, der fortjener lidt hygge.

Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste gaver til teenagepiger, som elsker hygge.

Pris: 259 kr – Gå til shop

bog til studerende, anderledes kogebøger, anderledes kogebog, street food, kogebog til unge, gaver til studerende

Street Food Derhjemme – Katrine Klinken

Mad, der er sjovt at lave derhjemme til vennerne og familien.

Mange teenagepiger elsker at gå på streetfood-markeder og smage alt muligt spændende mad fra hele verden. Streetfood er ofte hyggemad med megen smag og lækker konsistens, og det er netop sådan noget mad, unge studerende også rigtig godt kan lide.

Streetfood Derhjemme henvender sig til familier, som gerne vil hygge sig sammen om madlavningen i køkkenet, og en perfekt gave til teenagepiger.

Pris: 129,95 kr – Køb bogen her

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50

Livets bekræftende emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil, perfekt som gave til teenagere.

Pris: 49 kr – Gå til shop

saxo-com-gavekort, gavekort til unge, unge gavekort, Saxo gavekort,

Saxo gavekort

Gaven til en læsehest eller roman romantiker? Saxo er Danmarks største og første online boghandler, og har i dag flere millioner titler. Saxo er mere end bare en boghandler, de er en udgivelsesplatform og en læringsportal. De gør meget mere end bare at tænde læselysten hos danskerne, de formidler viden ud til befolkningen.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

parfumer til kvinder, parfume itl kvinder 2015, populære parfumer til kvinder, parfumer til kvinder 2015, dufte til kvidner 2015, julegaver til kvinder, julegaven til hende, julegaven til konen, julegaven til kæresten.
MARC JACOBS Daisy Dream

En smuk og velduftende parfume, som teenagepiger uden tvivl vil elske, er  den nye duft fra Marc Jacobs Daisy Dream. Duften er dejlig frugt-agtig og perfekt til unge sjæle.

Brombær og pære gør duften både frisk, let og sød, men uden at den er kvalmende. Parfumen er perfekt til teenagepiger, som går op i mode og stil. Størrelse: 50 ml

 Pris: 575 kr – Gå til shop

parfumer til unge piger, unge piger parfume, parfumer 2020, parfumer 2021, Ariana Grande - R E M, Ariana Grande parfume, R E M parfume, julegaver til teenagere, julegaver til piger

Ariana Grande – R E M

En drøm af en duft.. Den nye R.E.M er inspireret af Ariana Grandes store kærlighed og fascination af at gribe sine drømme, drømme stort og troen på universet. R.E.M. er skabt til at få dig til at føle at du kan gribe nu’et og erobre verdenen.

R. E.M. Eau de Parfum er delikat, feminin, varme og fruity duftnoter med et strejf af salted karamel og beroligende lavendel og sprudlende pear blossom. Populære parfume til unge piger!

Pris: 525 kr – Køb Ariana Grande parfumen her

hårbørste til piger, kvalitets hårbørste, hårbørste HH Simonsen, Wonder brush til hår, gaver til teenagepiger

HH Simonsen Wonder Brush – Black

HH Simonsen Wonder Brush – Black er en helt fantastisk hårbørste, som er skabt til at tage sig godt af både hår og hovedbund. Denne børste er udstyret med de helt unikke Smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende, og giver en behagelig frisering helt uden at hive i håret. Ikke nok med at man mindsker ubehag ved at skulle redde en filtret hår, så minimerer man også chancen for knækkede hår. Piggenes spidser er udstyret med runde knopper, som masserer hovedbunden, og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene.

Alle børster fra HH Simonsen er produceret i certificeret træ eller ABS-plastik, som er et mere hårdført materiale end almindeligt plastik. Derudover at alle børsterne pakket ind i miljøvenligt PET-plastik. En brugbar og god gave til teenagepiger.

 Pris: 169 kr – Gå til shop

Enhjørning slikautomak, Enhjørning med slik, jelly beans slikautomat, Jelle beans slik, Jelly belly slik

Pooping Unicorn Slikautomat

En skide gave til teenagepiger: Pooping Unicorn, som efterlader sig små bjerge af slik, når du trykker halen ned – måske den sjoveste måde at servere slik på!

Kommer med 20 gram slikbønner, og du kan fylde enhjørningens mave med lækre slikbønner igen og igen!

Pris: 79 kr. – Køb enhjørningen har

wellness oplevelsesgave, oplevesesgave wellness, spa oplevelsesgave, oplevelsesgave spa, forkælende oplevelses gave, oplevelsesgave forkælelse, oplevelsesgave, gaven til ham, gaven til hende, gaven til veninden, gaven til mor

Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

Kender du en teeanagepige som trænger til en god omgang forkælelse? En pragtfuld massage til at skabe øget velvære og livskvalitet. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led.

Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen.

Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min.45 minutter.

Pris 399 kr – Køb massage gavekortet her!

Søsteren plakat, citat plakat til piger, plakat til søsteren, gaver til teenagepiger, plakater til teenagere

Søsteren citat plakat

Man skal have selvironi, ellers bliver livet for kedeligt. Denne plakat har citater på ting næsten alle søstre har sagt på et eller andet tidspunkt og hvad de i virkeligheden betyder. Plakaten skal læses med et glimt i øjet og et smil på læben.

Pris fra: 49 kr. – Gå til Shop

Romantiske gaver, kærlighedsplakater, plakater med kærlighed, Vissevasse plakat, plakat fra Vissevasse, gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage,

VISSEVASSE – I love mother earth plakat

Super flot plakat fra ViSSEVASSE som hylder kærligheden til moder jord. Størrelse: 30×40 cm. En perfekt gave til teenagepiger.

Pris: 159 kr – Køb plakaten her

Vissevasse plakat, plakat med vissevasse, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, mandelgaven 2023, plakat gaver, kærlighedsplakater, plakater med kærlighed,

VISSEVASSE Plakat – Grow your own luck

Plakaten her det skønne navn “Grow your own luck” og er næsten symbolsk når man er teenager.

Plakten passer perfekt ind på teenageværelset. Plakaten er lavet af svensk miljøvenligt FSC-papir 170 gram, og er produceret i Danmark. Mål: 50×70 cm.

Pris: 245 kr – Køb Visse vasse plakaten her

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,

Sushi middag for 2

En god gave til teenagepiger som elsker sushi! Sushi er “total froderen” og med denne oplevelsesgave er menuen klar.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami. Bemærk at nogle steder kun tilbyder takeaway, mens der andre steder er mulighed for at spise på restauranten.

Pris: 499 kr. – Køb sushi middag for 2 personer her

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver

Luksusbrunch for 2 personer

Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksus brunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver.

Pris: 399 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

2259003

Biograf tur Gavekort

Et gavekort er altid en gave som skaber glæde. Biograftur gavekortet kan bruges af alle fra ung til gammel, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

Ball væglampe, klassisk væglampe, mat sort væglampe, natlamper til børneværelset, gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage,

Ball væglampe i mat sort med transparent ledning

Ball væglampe en moderne og klassisk væglampe i en smuk mat sort. Monteret med ledning med afbryder. Måler Ø: 12 x D: 15 cm. En perfekt gave til teenagepiger.

Pris: 465 kr – Køb natlampen her

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger

Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness. En sød lille kurv til pigen, der elsker at forkæle sig selv.

Pris: 144 kr – Gå til shop

Simple Goods - Hygiene Spray Aloe Vera, gaver til under 100 kr, Simple Goods Hygiene Spray

Simple Goods Hygiene Spray – Aloe Vera

Denne skønne rensespray fra Simple Goods renser dybt mellem fibrene i forskellige tekstiler. Derudover er den også med til at modvirke allergiske reaktioner fra støvmider, pollen og hår fra kæledyr.

Sprayen indeholder udelukkende naturlige, veganske og probiotiske mikroorganismer der nedbryder de skadelige bakterier.

Pris: 74 kr – Køb sprayen her

KB_39250_02-2.w480.h480.wm, gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage, kay bojesen abe,

Kay Bojesens Abe – Den Lille Abe

Den lille abe fra Kay Bojesen har en total højde på 20 cm. Dette er den mest almindelig og den abe de fleste har i deres hjem. Størrelsen gør den god som dekoration på lamper, døre eller som pynt på en hylde. Den lille abe er lavet i Teak- og limbatræ.

Pris: 628 kr. – Køb den lille abe her

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,

Luksus ansigtsmaske

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt. Behandlingen er kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om København)

Ni’mat Massage og Spa er Københavns største og ældste spa. Personalet er professionelt og står klar til at give dig den bedste behandling, hvor der tages forbehold for dine ønsker.

Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme. Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle.

Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. En effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat.

Pris: 750 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

Bloomingville Sengetæppe, stort sengetæppe, sengetæppe til dobbeltsenge, sengetæppe til bedste forældre

Bloomingville sengetæppe i blå

Super skønt sengetæppe/plaid fra Bloomingville. En dejlig og varmt sengetæppe som vil skabe hygge og pynte i sofaen eller på sengen. Mål: L: 200 x W: 140 cm Materiale: Polyester.

Pris: 223 kr – Køb sengetæppet her

gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage, sådan piger bog

Sådan piger!

Teenage-alderen står piger overfor store udfordringer, spørgsmål og forandringer, både fysisk og mentalt. “Sådan piger!” giver en hjælpende hånd med de alle gængse ting, der melder sig.

Annlil Frolov har skrevet “Sådan piger!”, der er en håndbog i at klare sig igennem puberteten med et stærkt selvværd. Hun sætter sig ind i alle de ting, der kan være svære at håndtere, som f.eks. venskaber, selvskade, sex, kønssygdomme, menstruation, kærlighed og hvad der ellers hører sig til. Bogen henvender sig især til unge mellem 12 og 16, og gør overgangen fra pige til kvinde en lille smule lettere.

Pris: 189,95 kr – Gå til shop

0f74d18d51dc1510bdeeca6c8d37ed6a

Towel Twister

Saml det våde hår i et superabsorberende mikrofiberhåndklæde og drej det nonchalant op på hovedet! Den perfekte og mest behagelige måde at tørre sit hår på.

Pris: 79 kr – Gå til shop

økologisk hårkur, miljøvenlig hårkure, bedre hårkvalitet, julegaver til gravide, julegaver til kommendemødre, gaver til gravide, gaver til kommende modre, gaver til nybagte mødre, økologisk hårpleje,

True Organic All You Need Is Me

True Organic All You Need Is Me er en intensiv creme, til en ekstraordinær pleje.

Cremen består af 100% naturlige ingredienser, 95% økologiske ingredienser, lavet den parabener, fare, sulfater og mineralske olie og er ikke testet på dyr. Denne creme kan blandt andet bruges til hårkur, lipgloss og mod tør hud.

Pris: 199 kr – Gå til shop

kropsolie, Nuxe hårkur, hårkure, plejende olier itl håret

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray, er en skøn tør olie med uendelige anvendelses muligheder.

Olien kan både anvendes i ansigtet, på kroppen samt i håret, hvor den efterlader området velplejet, beskyttet og glasfuldt.

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray er udviklet med et indhold af den innovative olie Tsubaki, der fungerer som et beskyttende lag mod forurening.

Pris: 175 kr – Gå til shop

Masque Me Up Hair Steam Mask, hår maske, hårkur, miqura hårkur,

Masque Me Up Hair Steam Mask

Berigende næringsstoffer som arganolie, silkeaminosyrer, komplekst protein og essentielle urteolier trænger dybt ind i hårets lag via maskens varmende dampeffekt. Masken er god til tørt og skadet hår og efterlader håret med et glansfuldt og sundt look.

En praktisk one-step-kur, der giver dig en premium salonbehandling derhjemme.

Pris: 69 kr – Gå til shop

Hay garderobestativ, Hay tøjstativ, tøjstativ, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel tøjstativ

Hay tøjstativ

Hay Loop Stand hall – Et moderne tøjstativ fra Hay.

Tøjstativet er både velegnet som privat tøjstativ og som dekorativt interiør på offentlige steder, hvor der er behov for god bøjleplads. Mål: W 39 cm, L 45 cm, H 150 cm, Perfekt tøjstativ til teenageværelse.

Pris: 1.299 – Køb tøjstativ fra Hay her

Økologisk sengetøj i flere farver

Sengetøj er altid nogle af de mest populære økologiske gaver.

Økologisk luksus sengetøj fra danske Studio Feder, lavet i GOTS certificeret, økologisk bomuld.

Produktionen af økologisk bomuld er mere miljøvenlig, huden ånder bedre i økologisk sengetøj og du slipper får at sove i materialer produceret på kemikalier. Mål dyne: 140 x 200/220 cm. Mål pude: 60 x 63 cm.

Pris fra 699 kr – Bestil økologisk sengetøjet her!

chokoaldebomber, chokolade kugler med skumfiduser, chokolade til varm chokolade, chokoladekugler til varm kakao, mandelgaver 2020, gave til pakkeleg

Chokoladebomber til Varm Chokolade 3-pak

Lad teenageren nyde en kop lækker varm chokolade, som er sjov at lave med disse chokoladebomber, som smelter i varm mælk!

Inden i bomberne gemmer der sig miniskumfiduser, som fuldender den milde chokoladedrik.

Perfekt til instagram fotos og aften hygge mens yndlingsserien er i fjernsynet.

Pris: 99 kr – Køb gaven her

gave til farmor, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaven til farmor, flødebolle kursus, bagekurser, gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage,

Flødebolle kursus

Giv en teenagepige du holder af, et flødebolle kursus, så hun kan lærer at lave lækre flødeboller.

Social Foodies inviterer indenfor til et hyggeligt flødebolle kursus. Kurset indeholder alt hvad man skal bruge i køkkenet, og når man er færdig, får man selvfølgelig lov til at tage flødebollerne med hjem, så de kan deles med hele familie, eller spise dem alle sammen selv. Kususet inkludere blandt andet 1 – 1,5 times flødebolle kursus med færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde.

Priser fra: 349 kr – Køb oplevelsesgaven her

24Bottles drikkedunk, drikkedunk økologisk, 24Bottles Urban drikkedunk i rustfrit stål drikkedunk, drikkedunk miljøvenlig, miljøvenlige gaver, økologisk drikkedunk,

24Bottles Urban drikkedunk i rustfrit stål

24Bottles Urban-drikkedunken er en stilfuld drikkedunk til unge teenage piger.

Fremstillet af rustfrit stål er denne drikkedunk ikke kun bæredygtig, men også slidstærk og designet til at følge med dig overalt.  Med en kapacitet på 500 ml er den perfekt til at holde dig hydreret hele dagen, uanset om du er på arbejde, i skole eller udforsker naturen.

Denne Urban-drikkedunk er mere end bare en praktisk genstand; den er en erklæring om din bevidsthed om bæredygtighed og stil. Den flotte grå farve tilføjer et strejf af elegance men denne drikkedunk fås også i mange andre farver på hjemmesiden.

Pris: 199 kr – Bestil 24bottles drikkedunken her!


gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage, gave til piger, julegaver til teenagere, julegaver til piger, julegaver til unge piger

Fandt du ikke den rigtige gave til teenagepigen?

Måske indeholdte vores liste ikke den perfekte gave til teenagepigen? Når du skal finde den perfekte gave bør du gøre nogle overvejelser omkring, hvad du mener teenagepigen vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Truestory.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Teenageren sætter også pris på at få noget flot til værelset. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg Trendyliving.