30+ gaveideer: Gave til teenagepiger

God gave til teenagepiger?

Det er en af de sværeste gaver at købe, fordi teenagepiger er i konstant personlig udvikling. For ikke at tale om de ofte virker ligeglade med alt andet end deres telefon, tiktok og make-up.

Selvom tiktok, telefonen og make-up uden tvivl er mange teenagepigers favorit aktiviteter, så er der også mange andre ting der kan gøre dem glade, det handler bare om at finde dem.

Ligesom med alle andre, så er det den personlige gave til teenagepiger der tæller, og for rigtig mange den gode oplevelse, som skaber minder.

Note: Artiklen om gaver til teenagepiger er sidst opdateret D. 23/11 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har lavet en samling med gode idéer til forskellige gaver til teenagepiger, som alle vil skabe glæde (også selv om det ikke ser sådan ud)

Gave til teenagepiger:

tik tok tripod, tripod til kamera, sådan optager du sig selv, telefon tripod, tripod til telefonen, joby telefon tripod, joby tripod til telefonen, gaver til teenagere, gaver til drenge,

Joby GripTight ONE GP Stand

Et fleksibelt og kompakt smartphonestativ designet til at give uendelige platforme og kreative vinkler når der filmes eller tager billeder med telefonen.

Den lækre kvalitets tripod kan bruges når der laves videoer til TIKTOK eller tages selfier med vennerne. Perfekt som gave til teenagere.

Pris: 130 kr – Køb telefon tripod her!

tik tok tripod, tripod til kamera, sådan optager du sig selv, telefon tripod, tripod til telefonen, 360 graders telefon tripod, follow me tripod til telefonen, gaver til teenagere, gaver til piger

Follow Me Pod’en har en 360° ansigts- og objektsporingsfunktion, som er ideel til vlogs, FaceTime, ferier og TikTok.

Giver dig mulighed for at tage billeder og videoer på en ubesværet måde. Det justerbare greb gør det muligt at justere din smartphone til vinklen efter dine præferencer.

I bunden af Follow Me Pod’en er der også et Tripod gevindbeslag, så det nemt kan forbindes med et stativ.

Pris: 199 kr – Køb Follow me Pod´en her!

skaermbillede-2016-10-31-kl-23-14-34

Giv en velduftende parfume

En parfume er altid en god gave til teenagepiger, som ønsker at lugte godt i hverdagen. På billigparfume.dk finder ud et stort udvalg af ægte parfumer, til langt under butiks prisen, og siden har også mange parfume sæt, hvor man f.eks kan få parfume og cremer i samme duft og stil.

Se mere på Billigparfume.dk

Fold up toilet taske, toilettaske man kan folde ud, toilettaske til studerende, udfoldelig toilettaske, toilettaske til unge, gaver til studerende

Fold up toilettaske

Rejser teenagepigen meget eller kan hun godt lidt at have alt sit sminke samlet?

Dette er en smart moderne fold ud toilettaske, som fungere ved at du løsner løbegangene på siderne og åbner hele tasken, så den folder sig ud som en stor dug. Materiale: 100% polyester. Tåler vaskemaskine, 40 °C.

Pris: 89 kr. – Køb fold ud toilettasken her

smykketræ, smukke træ, træ til smykker, coral til smykker, opbevaring af smykker, smykke opbevaring

Koziol – Cora smykketræ

Enhver unge kvinde fortjener et smukt smykketræ til at hænge sine smykker på. Dette Cora smykketræ er perfekt til alle former for smykker. Mål: 32,2 x 26,2 x 9,6 cm.

Pris: 199 kr. – Køb smykketræet her

Kvinde kend din historie, bøger til kvinder, bøger til piger, teenager gave, gave til teenagere, gaver til teenagepiger, gaver til veninden

Kvinde kend din historie

I “Kvinde kend din historie” giver historiker Gry Jexen et indblik i nogle af de vigtigste øjeblikke og personer i den danske kvindehistorie.

Ved at kaste et blik bagud er vi i stand til at forstå nutiden og skabe den fremtid, vi ønsker. I “Kvinde kend din historie” tager Gry Jexen et kig på 50 danske kvinder, der har levet i løbet af de sidste 500 år, og hvilken betydning, de har haft for kvinders udvikling i Danmark.

I “Kvinde kend din historie” giver historiker Gry Jexen et indblik i nogle af de vigtigste øjeblikke og personer i den danske kvindehistorie.

Ved at kaste et blik bagud er vi i stand til at forstå nutiden og skabe den fremtid, vi ønsker. I “Kvinde kend din historie” tager Gry Jexen et kig på 50 danske kvinder, der har levet i løbet af de sidste 500 år, og hvilken betydning, de har haft for kvinders udvikling i Danmark. Spændende læsning og en god gave til teenagepiger.

Pris: 229,95 kr. – Køb bogen til teenagepigen her

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.

Tæppet kan fås i 9 forskellige farver: Grøn, Creme, rød, brun og blå. Tæppet med ærmer er perfekt gave til pigen, der fortjener lidt hygge.

Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste gaver til teenagepiger, som elsker hygge.

Pris: 259 kr – Gå til shop

bog til studerende, anderledes kogebøger, anderledes kogebog, street food, kogebog til unge, gaver til studerende

Street Food Derhjemme – Katrine Klinken

Mad, der er sjovt at lave derhjemme til vennerne og familien.

Mange teenagepiger elsker at gå på streetfood-markeder og smage alt muligt spændende mad fra hele verden. Streetfood er ofte hyggemad med megen smag og lækker konsistens, og det er netop sådan noget mad, unge studerende også rigtig godt kan lide.

Streetfood Derhjemme henvender sig til familier, som gerne vil hygge sig sammen om madlavningen i køkkenet, og en perfekt gave til teenagepiger.

Pris: 179,95 kr – Køb bogen her

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50

Livets bekræftende emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil, perfekt som gave til teenagere.

Pris: 49 kr – Gå til shop

saxo-com-gavekort, gavekort til unge, unge gavekort, Saxo gavekort,

Saxo gavekort

Gaven til en læsehest eller roman romantiker? Saxo er Danmarks største og første online boghandler, og har i dag flere millioner titler. Saxo er mere end bare en boghandler, de er en udgivelsesplatform og en læringsportal. De gør meget mere end bare at tænde læselysten hos danskerne, de formidler viden ud til befolkningen.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

Parfume til unge piger, kvalitets parfumer, populære parfumer i 2021, 2022 parfumer, billige parfumer til piger, Kim kardashion parfume, gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage,

Kim Kardashian – Fleur Fatale

Fleur Fatale Eau de Parfum kommer i en smuk flakon designet efter Kim Kardashians favoritblomst, den hvide rose. Duftnoterne er varme, feminine og sensyelle. En blanding af blomster og træagtige noter mixet med musk, solbær, viol og bergamot, pæon, iris, rav og hvid musk.

Pris: 149 kr – Køb Kim Kardashian Parfumen her

parfumer til kvinder, parfume itl kvinder 2015, populære parfumer til kvinder, parfumer til kvinder 2015, dufte til kvidner 2015, julegaver til kvinder, julegaven til hende, julegaven til konen, julegaven til kæresten.
MARC JACOBS Daisy Dream

En smuk og velduftende parfume, som teenagepiger uden tvivl vil elske, er  den nye duft fra Marc Jacobs Daisy Dream. Duften er dejlig frugt-agtig og perfekt til unge sjæle.

Brombær og pære gør duften både frisk, let og sød, men uden at den er kvalmende. Parfumen er perfekt til teenagepiger, som går op i mode og stil. Størrelse: 50 ml

 Pris: 449 kr – Gå til shop

hårbørste til piger, kvalitets hårbørste, hårbørste HH Simonsen, Wonder brush til hår, gaver til teenagepiger

HH Simonsen Wonder Brush – Black

HH Simonsen Wonder Brush – Black er en helt fantastisk hårbørste, som er skabt til at tage sig godt af både hår og hovedbund. Denne børste er udstyret med de helt unikke Smartflex børstepigge, der er utroligt eftergivende, og giver en behagelig frisering helt uden at hive i håret. Ikke nok med at man mindsker ubehag ved at skulle redde en filtret hår, så minimerer man også chancen for knækkede hår. Piggenes spidser er udstyret med runde knopper, som masserer hovedbunden, og stimulerer blodcirkulationen omkring hårsækkene.

Alle børster fra HH Simonsen er produceret i certificeret træ eller ABS-plastik, som er et mere hårdført materiale end almindeligt plastik. Derudover at alle børsterne pakket ind i miljøvenligt PET-plastik. En brugbar og god gave til teenagepiger.

 Pris: 149 kr – Gå til shop

Enhjørning slikautomak, Enhjørning med slik, jelly beans slikautomat, Jelle beans slik, Jelly belly slik

Pooping Unicorn Slikautomat

En skide gave til teenagepiger: Pooping Unicorn, som efterlader sig små bjerge af slik, når du trykker halen ned – måske den sjoveste måde at servere slik på!

Kommer med 20 gram slikbønner, og du kan fylde enhjørningens mave med lækre slikbønner igen og igen!

Pris: 69 kr. – Køb enhjørningen har

powerbank mandelgave alletiders gave

Power Stone Bank

Kender du en teenagepige, der kæmper med at holde strøm på telefonen hele dagen? Så er Power Stone Bank sagen.

Strømlinet som en sten på stranden. Blød og glat at holde i hånden og skøn at se på. Der findes to størrelser af dette design.

Denne udgave er gråblå og kan nemt ligge i lommen. Den har en USB-port og kan oplade et smartphonebatteri op til tre gange.

Pris: 189 kr. – Gå til Shop

wellness oplevelsesgave, oplevesesgave wellness, spa oplevelsesgave, oplevelsesgave spa, forkælende oplevelses gave, oplevelsesgave forkælelse, oplevelsesgave, gaven til ham, gaven til hende, gaven til veninden, gaven til mor
Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

Kender du en teeanagepige som trænger til en god omgang forkælelse? En pragtfuld massage til at skabe øget velvære og livskvalitet. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led.

Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen.

Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min.45 minutter.

Pris 399 kr – Køb massage gavekortet her!

økologisk skintonic, skintonic økoligsk, økologisk hudpleje,

Urtekram Nordisk Birk økologisk skintonic

Urtekram har ladet sig inspirere af de nordiske birkeskove og kornblomstens blide duft til at skabe denne lækre økologiske skintonic. Urterne er hentet i deres eget økologiske Urteri. Opstrammende skintonic med vegetabilsk alkohol, fugtgivende birkesukker og aloe vera, der efterlader huden frisk og gennemfugtet. Påføres med en vatrondel.

Urtekrams passion er enkle, ærlige plejeprodukter. Økologisk certificerede, veganske og uden unødvendig kemi som parabener og anden syntetisk konservering. Naturen og dens kraftfulde urter er basen i alle Urtekrams plejeprodukter.

Pris: 63 kr – Gå til shop

Søsteren plakat, citat plakat til piger, plakat til søsteren, gaver til teenagepiger, plakater til teenagere

Søsteren citat plakat

Man skal have selvironi, ellers bliver livet for kedeligt. Denne plakat har citater på ting næsten alle søstre har sagt på et eller andet tidspunkt og hvad de i virkeligheden betyder. Plakaten skal læses med et glimt i øjet og et smil på læben.

Pris fra: 249 kr. – Gå til Shop

Romantiske gaver, kærlighedsplakater, plakater med kærlighed, Vissevasse plakat, plakat fra Vissevasse, gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage,

VISSEVASSE – I love mother earth plakat

Super flot plakat fra ViSSEVASSE som hylder kærligheden til moder jord. Størrelse: 30×40 cm. En perfekt gave til teenagepiger.

Pris: 245 kr – Køb plakaten her

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,

Sushi middag for 2

En god gave til teenagepiger som elsker sushi! Sushi er “total froderen” og med denne oplevelsesgave er menuen klar.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami. Bemærk at nogle steder kun tilbyder takeaway, mens der andre steder er mulighed for at spise på restauranten.

Pris: 499 kr. – Køb sushi middag for 2 personer her

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver

Luksusbrunch for 2 personer

Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksus brunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

2259003

Biograf tur Gavekort

Et gavekort er altid en gave som skaber glæde. Biograftur gavekortet kan bruges af alle fra ung til gammel, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

Ball væglampe, klassisk væglampe, mat sort væglampe, natlamper til børneværelset, gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage,

Ball væglampe i mat sort med transparent ledning

Ball væglampe en moderne og klassisk væglampe i en smuk mat sort. Monteret med ledning med afbryder. Måler Ø: 12 x D: 15 cm. En perfekt gave til teenagepiger.

Pris: 872 kr – Køb natlampen her

moderne lamper, lamper til teenage værelser, teenage værelse lampe, moderne bordlampe, bordlampe til piger, gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage,

Frandsen Lighting – Bristol bordlampe i beton

Bristol er en rå og moderne bordlampe fra Frandsen Lighting. Kombiner lampen med en dekorationspære for et råt og minimalistisk look.

Mål: H: 10 x Ø: 7,5 cm. Materiale: Beton. Lampen har en E27 fatning. Der medfølger 180 cm ledning.

Pris: 375 kr – Køb bordlampen her

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger

Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness. En sød lille kurv til pigen, der elsker at forkæle sig selv.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

Simple Goods - Hygiene Spray Aloe Vera, gaver til under 100 kr, Simple Goods Hygiene Spray
Simple Goods Hygiene Spray – Aloe Vera

Denne skønne rensespray fra Simple Goods renser dybt mellem fibrene i forskellige tekstiler. Derudover er den også med til at modvirke allergiske reaktioner fra støvmider, pollen og hår fra kæledyr.

Sprayen indeholder udelukkende naturlige, veganske og probiotiske mikroorganismer der nedbryder de skadelige bakterier.

Pris: 99 kr – Køb sprayen her

KB_39250_02-2.w480.h480.wm, gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage, kay bojesen abe,

Kay Bojesens Abe – Den Lille Abe

Den lille abe fra Kay Bojesen har en total højde på 20 cm. Dette er den mest almindelig og den abe de fleste har i deres hjem. Størrelsen gør den god som dekoration på lamper, døre eller som pynt på en hylde. Den lille abe er lavet i Teak- og limbatræ.

Pris: 710 kr. – Køb den lille abe her

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,

Luksus ansigtsmaske

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt. Behandlingen er kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om København)

Ni’mat Massage og Spa er Københavns største og ældste spa. Personalet er professionelt og står klar til at give dig den bedste behandling, hvor der tages forbehold for dine ønsker.

Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme. Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle.

Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. En effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat.

Pris: 750 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

Bloomingville Sengetæppe, stort sengetæppe, sengetæppe til dobbeltsenge, sengetæppe til bedste forældre

Bloomingville sengetæppe i mørke blå

Super skønt sengetæppe/plaid fra Bloomingville. En dejlig og varmt sengetæppe som vil skabe hygge og pynte i sofaen eller på sengen. Mål: L: 220 x W: 260 cm. Materiale: Polyester.

Pris: 795 kr – Køb sengetæppet her

gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage, sådan piger bog

Sådan piger!

Teenage-alderen står piger overfor store udfordringer, spørgsmål og forandringer, både fysisk og mentalt. “Sådan piger!” giver en hjælpende hånd med de alle gængse ting, der melder sig.

Annlil Frolov har skrevet “Sådan piger!”, der er en håndbog i at klare sig igennem puberteten med et stærkt selvværd. Hun sætter sig ind i alle de ting, der kan være svære at håndtere, som f.eks. venskaber, selvskade, sex, kønssygdomme, menstruation, kærlighed og hvad der ellers hører sig til. Bogen henvender sig især til unge mellem 12 og 16, og gør overgangen fra pige til kvinde en lille smule lettere.

Pris: 199 kr – Gå til shop

Unikke oplevelser i Danmark, Danmark gå på bro, oplevelser for højdeskræk, oplevelser på fyn, gå på lillebælt, oplevelser i naturen, andranalin oplevelser, bridge walking

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik udendørs oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når den heldige gavemodtager får en guidet tur hen over Danmarks egen Lillebæltsbro i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor man mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen på ansigtet.

Pris: 245 kr – Book Adrenalin oplevelser her

0f74d18d51dc1510bdeeca6c8d37ed6a

Towel Twister

Saml det våde hår i et superabsorberende mikrofiberhåndklæde og drej det nonchalant op på hovedet! Den perfekte og mest behagelige måde at tørre sit hår på.

Pris: 55,30 kr – Gå til shop

Hay træhånd, Træhånd Hay, Hay design, designer gaver, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel hånd

Hay Wooden Hand

Hay Wooden Hand medium er dekorativ i sig selv – hvor som helst i hjemmet. Hånden er i medium og kan bruges til evt. at hænge smykker på.

Mål Wooden hand medium: B: 8 cm, H: 18 cm

Pris: 131 – Køb Hay hånden her

økologisk hårkur, miljøvenlig hårkure, bedre hårkvalitet, julegaver til gravide, julegaver til kommendemødre, gaver til gravide, gaver til kommende modre, gaver til nybagte mødre, økologisk hårpleje,

True Organic All You Need Is Me

True Organic All You Need Is Me er en intensiv creme, til en ekstraordinær pleje.

Cremen består af 100% naturlige ingredienser, 95% økologiske ingredienser, lavet den parabener, fare, sulfater og mineralske olie og er ikke testet på dyr. Denne creme kan blandt andet bruges til hårkur, lipgloss og mod tør hud.

Pris: 179,08 kr – Gå til shop

kropsolie, Nuxe hårkur, hårkure, plejende olier itl håret

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray, er en skøn tør olie med uendelige anvendelses muligheder.

Olien kan både anvendes i ansigtet, på kroppen samt i håret, hvor den efterlader området velplejet, beskyttet og glasfuldt.

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray er udviklet med et indhold af den innovative olie Tsubaki, der fungerer som et beskyttende lag mod forurening.

Pris: 139,98 kr – Gå til shop

Masque Me Up Hair Steam Mask, hår maske, hårkur, miqura hårkur,

Masque Me Up Hair Steam Mask

Berigende næringsstoffer som arganolie, silkeaminosyrer, komplekst protein og essentielle urteolier trænger dybt ind i hårets lag via maskens varmende dampeffekt. Masken er god til tørt og skadet hår og efterlader håret med et glansfuldt og sundt look.

En praktisk one-step-kur, der giver dig en premium salonbehandling derhjemme.

Pris: 63 kr – Gå til shop

Hay garderobestativ, Hay tøjstativ, tøjstativ, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel tøjstativ

Hay tøjstativ

Hay Loop Stand hall – Et moderne tøjstativ fra Hay.

Tøjstativet er både velegnet som privat tøjstativ og som dekorativt interiør på offentlige steder, hvor der er behov for god bøjleplads. Mål: W 39 cm, L 45 cm, H 150 cm

Perfekt tøjstativ til den lille studielejlighed eller studie værelse.

Pris: 1275 – Køb tøjstativ fra Hay her

Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2019, mandelgave 2020

Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød. Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne. Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag i hjemmet og den perfekte til det moderne teenageværelse.

 Pris: 299 kr – Køb puffin her

økologisk sengetøj, økologisk sengetøj til voksne, bæredygtigt sengetøj, sengetøj i bæredygtige materialer, sengetøj til teenagere
Økologisk sengetøj fra Müsli

Midnight blue sengetøj i voksen størrelse med ekstra længde fra Müsli. Sættet er 100% økologisk (GOTS)bomuld.

 Størrelse: 140x220cm. Leveres med dyne+ pude med trykknapper, og selve sættet i en mulepose i matchende pose med hank.

Pris: 479 kr. – Bestil økologisk sengetøjet her!

chokoaldebomber, chokolade kugler med skumfiduser, chokolade til varm chokolade, chokoladekugler til varm kakao, mandelgaver 2020, gave til pakkeleg

Chokoladebomber til Varm Chokolade 3-pak

Lad teenageren nyde en kop lækker varm chokolade, som er sjov at lave med disse chokoladebomber, som smelter i varm mælk!

Inden i bomberne gemmer der sig miniskumfiduser, som fuldender den milde chokoladedrik.

Perfekt til instagram fotos og aften hygge mens yndlingsserien er i fjernsynet.

Pris: 99 kr – Køb gaven her

gave til farmor, gaver til farmor, julegaver til farmor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, find gaven til farmor, gaven til farmor, flødebolle kursus, bagekurser, gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage,

Flødebolle kursus

Giv en teenagepige du holder af, et flødebolle kursus, så hun kan lærer at lave lækre flødeboller.

Social Foodies inviterer indenfor til et hyggeligt flødebolle kursus. Kurset indeholder alt hvad man skal bruge i køkkenet, og når man er færdig, får man selvfølgelig lov til at tage flødebollerne med hjem, så de kan deles med hele familie, eller spise dem alle sammen selv. Kususet inkludere blandt andet 1 – 1,5 times flødebolle kursus med færdig- og hjemmelavet skum og marcipanbunde.

Priser fra: 299 kr – Køb oplevelsesgaven her


gave til teenagepiger, teenager pige gave, gave til teenage, gave til piger, julegaver til teenagere, julegaver til piger, julegaver til unge piger

Fandt du ikke den rigtige gave til teenagepigen?

Måske indeholdte vores liste ikke den perfekte gave til teenagepigen? Når du skal finde den perfekte gave bør du gøre nogle overvejelser omkring, hvad du mener teenagepigen vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Truestory.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Teenageren sætter også pris på at få noget flot til værelset. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg Trendyliving.
%d bloggers like this: