60+ gaveideer: Gave til teenagere (piger)

God gave til teenagepiger? Det er en af de sværeste gaver at købe, da teenagepiger er i konstant personlig udvikling, og ofte virker ligeglade med alt andet end deres telefon og make-up.

Selvom telefonen og make-up uden tvivl er mange teenagepigers favorit “legetøj” så er der ofte også mange andre ting der kan gøre dem glade, det handler bare om at finde dem. Ligesom med alle andre, så er det den personlige gave der tæller, og for rigtig mange den gode oplevelse, som skaber minder.

Vi har lavet en samling med gaver til teenagepiger, som alle vil skabe glæde (også selv om det ikke ser sådan ud):

gavekort-zalando-gaver

Gavekort til Zalando

Med et gavekort til Zalando kan du glæde enhver teenage pige. Her kan modtager nemlig frit vælge mellem sko, accessories, tøj og sports artikler. Gavekortet sendes direkte til modtagerens mobil, og leveres indenfor få sekunder. Du kan også vælge en dato og tidspunkt for hvornår modtageren skal modtage gavekortet. Gavekortet indløses ved at indtaste den unikke kode som modtages sammen med gavekortet.

Pris fra: 100 kr – Køb gavekort her

 

productpage_350x262

Matas gavekort

Vil du gerne overraske en teenage pige, du holder af med et gavekort til Matas, så kan du nu på få sekunder sende et gavekort til Matas via mobilen. Hos Matas kan modtager frit vælge mellem et hav af skønheds– og pleje produkter fra en masse forskellige brands. Matas er elsket af både mænd og kvinder, og nok ikke mindst teenage piger!

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

 

Polaroid, Polaroid kamera, Polaroid 300, coolstuff Polaroid, Polaroid coolstuff, julegaver til unge, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til teenagere

Polaroid kamera

Polaroid 300 er kameraet, der er inspireret af de klassiske polaroidkameraer, som mange helt sikkert kender fra “de gode gamle dage”! Polaroid 300 fås i 4 forskellige farver: Sort, lilla, blå og brodo.

Polaroid 300 fremkalder billedet på få minutter, hvilket giver billedet en helt anden værdi, end når det ikke er gemt blandt 6.000 andre billeder på éns telefon.

Pris: 789 kr – Bestil Polaroid 300 her

skaermbillede-2016-10-31-kl-23-14-34

Giv en velduftende parfume

En parfume er altid en god gave til teenagere, som ønsker at lugte godt i hverdagen. På billigparfume.dk finder ud et stort udvalg af ægte parfumer, til langt under butiks prisen, og siden har også mange parfume sæt, hvor man f.eks kan få parfume og cremer i samme duft og stil. Se mere på Billigparfume.dk

fotoshoot

Giv et Fotoshoot

Drømmer familiens teenager om at stå model foran kameraet, hjulpet godt på vej af både professionel makeup artist og fotograf.  I samarbejde med ImageByLoft inviterer vi dig til at udleve modeldrømmen, hvor man bliver stylet og ført igennem ca. 2-timers fotoshoot.

Det hele starter med en dialog med fotografen om, hvilke billeder du ønsker taget. Derefter har du mulighed for enten at få taget dine billeder på location eller i ImageByLofts studie ved Aarhus. Fotografen sikrer en sjov og afslappet fotosession med modellen i centrum. Makeup artisten sørger for at du ser brand godt ud, og du bliver selvfølgelig guidet igennem hele forløbet, så du får det bedste resultat.  Efter fotosessionen er du selv med til at udvælge de ønskede billeder samt drøfte, hvilke billeder, der eventuelt skal retoucheres. Et par uger efter fotosessionen vil du modtage dine 14 færdig redigerede billeder på enten cd/dvd eller som digital download.

Pris: 1200 kr – Bestil oplevelsen her

snehvide-og-de-syv-smaa-dvaerge-special-edition-disney_29066

Snehvide og de syv små dværge filmen

Filmen er næsten 80 år efter sin præmier stadig en af Disneys mest elskede klassikere, og en uundværlig DVD i disney samlingen for enhver teenage pige. Snehvide er historien om den smukke og godhjertede prinsesse Snehvide som elskes af alle i sit kongerige, undtagen den onde stedmoder, Dronningen. Da det magiske spejl en dag udser Snehvide til den smukkeste i landet, bliver dronningen rasende og beordrer at Snehvide slås ihjel. Snehvide flygter ind i skoven, hvor hun møder de syv små dværge: Brille, Gnavpot, Flovmand, Lystig, Søvnig, Prosit og Dumpe, der tager sig af hende. Men da Dronningen finder ud af at Snehvide stadig lever, udtænker hun en ondskabsfuld plan for én gang for alle at slippe af med hende.

Pris: 99,95 kr – Køb Snehvide her

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.

Tæppet kan fås i 5 forskellige farver: Creme, rød, brun, blå og lyserrød. Tæppet med ærmer er perfekt gave til kæresten, der fortjener lidt hygge. Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken.

Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste gaver til teenage piger, som elsker hygge.

Pris: 259 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50

Livets bekræftende emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil, perfekt som gave til teenagere.

Pris: 99 kr – Gå til shop

131055459850308281

Gavekort til Unisport

Sportstøj er ligesom modetøj – Umuligt at købe til andre. Derfor er et gavekort til Unisport en perfekt gave til teenagere, så de selv kan vælge hvilket sports tøj, eller sports udstyr de ønsker.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

 

saxo-com-gavekort

Saxo gavekort

Gaven til en læsehest eller roman romantiker? Saxo er Danmarks største og første boghandel, der første gang slog dørene op for læselystne danskere, i 1961 på Østerbrogade i København. I dag er Saxo også Danmarks største og første online boghandler, og har i dag flere millioner titler. Saxo er mere end bare en boghandler, de er en udgivelsesplatform og en læringsportal. De gør meget mere end bare at tænde læselysten hos danskerne, de formidler viden ud til befolkningen.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

askepot-diamond-edition_4735

Disneys Askepot

Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder. Tænk hvis hun fik mulighed for at komme til bal på kongeslottet og danse med prinsen…Og pludselig – med hjælp fra vennerne Tim og Bum, en god fe og en magisk fortryllelse, går drømmen i opfyldelse! Men tiden er knap, ved midnat brydes fortryllelsen og hun forvandles fra en skønhed til en helt almindelig pige igen. Disneys klassiker om Askepot er til dato en af de mest populære film.

Pris: 99,95 kr – Køb Askepot her

wellness oplevelsesgave, oplevesesgave wellness, spa oplevelsesgave, oplevelsesgave spa, forkælende oplevelses gave, oplevelsesgave forkælelse, oplevelsesgave, gaven til ham, gaven til hende, gaven til veninden, gaven til mor

Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

En pragtfuld massage til at skabe øget velvære og livskvalitet. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led. Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen. Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen. Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min.45 minutter.

Pris 395 kr – Køb massage gavekortet her!

økologisk skintonic, skintonic økoligsk, økologisk hudpleje,

Urtekram Nordisk Birk økologisk skintonic

Urtekram har ladet sig inspirere af de nordiske birkeskove og kornblomstens blide duft til at skabe denne lækre økologiske skintonic. Urterne er hentet i deres eget økologiske Urteri. Opstrammende skintonic med vegetabilsk alkohol, fugtgivende birkesukker og aloe vera, der efterlader huden frisk og gennemfugtet. Påføres med en vatrondel.

Urtekrams passion er enkle, ærlige plejeprodukter. Økologisk certificerede, veganske og uden unødvendig kemi som parabener og anden syntetisk konservering. Naturen og dens kraftfulde urter er basen i alle Urtekrams plejeprodukter.

Pris: 62,95 kr – Gå til shop

Pernille Corydon halskæder i guld, Pernille Corydon halskæder i guld, Pernille Corydon halskæder, Pernille Corydon guld halskæder

Pernille Corydon Halskæde – Coin & Circle

Lang forgyldt kæde i sterling sølv fra Pernille Corydon med to små, fine vedhæng. En mønt og en cirkel. Mønt: 16 mm. Cirkel: 10 mm. Kæde: 90 cm.

Pris: 550 kr – Bestil halskæden her

8083490060Luksusbrunch for 2 personer

Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksus brunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, som I på nogle caféer vil have mulighed for at bytte ud med friskperlende, mousserende vin.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

Liebeskind skuldertaskeLiebeskind Aloeb skuldertaske

God klassisk crossover fra Liebeskind i et råt look. Tasken kan med fordel bruges både som en crossover eller som en fin clutch, dette gør den oplagt både til hverdag og til festlig brug. Modellen har en aftagelig skulderrem. Mål: 17 x 28 cm.

Pris 749 kr – Bestil Liebeskind Aloeb her.

2259003

Biograf tur Gavekort

Et gavekort er altid en gave som skaber glæde. Biograftur gavekortet kan bruges af alle fra ung til gammel, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 289 kr – Køb gavekort her

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger

Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness. En sød lille kurv til pigen, der elsker at forkæle sig selv.

Pris: 109,95 kr – Gå til shop

8083490660
Sushi for 2

Menuen står klar. På stribe. Rullet i tang, minimalistisk pyntet og fuld af smag. Væk dine smagsløg – med smuk, frisklavet sushi fra det traditionelle japanske køkken. Sushi tilberedes altid af helt friske råvarer med masser af smag. Ikke alene smager sushi godt – det er også en æstetisk spiseoplevelse. Derfor er denne sushimiddag for to en anderledes middagsoplevelse med forkælelse for både øjne og smagsløg. En lækker gave til teenage piger.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami.

Pris: 599 kr – Bestil Sushi for 2 her!

7446_1

Faith In Nature økologisk Shampoo med Kokos

Kokos shampoo med økologiske ingredienser fra Faith in nature. Den shampoo kan anbefales til alle hårtyper og er især god til tørt, skadet og farvet hår. Den lækkre tropisk shampoo er med økologisk kokos som fugter i dybden. Shampooen egner til alle hårtyper, men da kokosolie er meget fugtgivende er den især suveræn til tørt, skadet og farvet hår. Efterlader håret skinnende og dejligt duftende.

Pris: 71,95 kr – Gå til shop

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,

Luksus ansigtsmaske

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt. Behandlingen er kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om københavn) Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme. Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle. Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. En effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat.

Pris: 800 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

500x0

Sådan piger!

teenage-alderen står piger overfor store udfordringer, spørgsmål og forandringer, både fysisk og mentalt. “Sådan piger!” giver en hjælpende hånd med de alle gængse ting, der melder sig.

Annlil Frolov har skrevet “Sådan piger!”, der er en håndbog i at klare sig igennem puberteten med et stærkt selvværd. Hun sætter sig ind i alle de ting, der kan være svære at håndtere, som f.eks. venskaber, selvskade, sex, kønssygdomme, menstruation, kærlighed og hvad der ellers hører sig til. Bogen henvender sig især til unge mellem 12 og 16, og gør overgangen fra pige til kvinde en lille smule lettere.

Pris: 185 kr – Gå til shop

essie_pakketilbud

Essie neglelak

Essie neglelakkerne er kendt som et kvalitets mærke over hele verden, og hver år kommer essie med en ny spændende farve kollektion.

Se Essie neglelak her

Bridgewalking-over-lillebælt

Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik udendørs oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når den heldige gavemodtager får en guidet tur hen over Danmarks egen Lillebæltsbro i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor man mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen på ansigtet.

Pris: Fra 179 kr – Book Adrenalin oplevelser her

141620528851d2e5884071a

 

Superliving, Bogstav &

Flot &-bogstav i lakeret massiv MDF designet af Superliving. Kan hænges op på væggen eller pynte i en reol eller vindueskarm. Mål: 40 x 3 cm.

Pris: 200 kr – Gå til shop

bc0f8b1d2196e4bba61cf79859a4d7c7

Vooni Splash Speaker

Nu kan de unge lytte til musik og tale i telefon, mens de er i bad – trådløst! En våd drøm for alle badenymfer og et fed gadget til de unge!

Pris: 299 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-18-kl-18-00-21

Gavekort til Hungry.dk

Med et gavekort til Hungry.dk giver du modtageren mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af lækker mad fra lokale restauranter, som leverer maden til døren. Perfekt til teenageren, som elsker take away mad til døren.

Pris fra: 30 kr – Køb gavekort her

enhjoerning-trofae-til-vaggen

Enhjørning dyretrofæ

Få en sjælden og meget magisk enhjørning som kan skabe magi hos enhver teenage pige.

Pris: 469,95 – Gå til shop

mandelgave 2017, sjove mandelgaver, sjov mandelgave, mandelgaver 2017

Papa Bear Skruetrækker

Denne her bjørn er slet ikke så dum, som den ser ud! For i virkeligheden er det en bitsskruetrækker i høj kvalitet! Den kommer med seks forskellige bits, der holdes fast i klingen med en magnet. En god gave til teenage piger som snart skal flytte hjemmefra

 Pris: 189 kr – Bestil her

bike-balls

Bike Balls cykellygte

Giv hende et sæt balls! Bike Balls er fremstillet af en slidstærk silikone, og de lyser på flotteste vis rødt i mørket. Hæng Bike Balls cykellygten under sadlen og lad dem dingle som kronjuvelerne under cykelturen!

Pris: 199 kr – Se Bike balls her

877c3f90594a45230fdecb0fe92c39fd

Safe Clock

Ur-sikker værdiopbevaring! Uret hænger op på væggen og viser tiden, præcis som et almindeligt vægur, men indeni gemmer der sig et skjult rum. Det perfekte gemmested til smykker, og den perfekte gave til teenage pigen.

Pris: 69 kr – Gå til shop

0f74d18d51dc1510bdeeca6c8d37ed6a

Towel Twister

Saml det våde hår i et superabsorberende mikrofiberhåndklæde og drej det nonchalant op på hovedet! Den perfekte og mest behagelige måde at tørre sit hår på.

Pris: 79 kr – Gå til shop


Fandt du ikke den rigtige gave til teenageren?

Måske indeholdte vores liste ikke den perfekte gave til teenageren? Når du skal finde den perfekte gave bør du gøre nogle overvejelser omkring, hvad du mener teenageren vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Teenageren sætter også pris på at få noget flot til værelset. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: