30+ gaveideer: Gave til teenagepiger

God gave til teenagepiger?

Det er en af de sværeste gaver at købe, da teenagepiger er i konstant personlig udvikling. For ikke at tale om de ofte virker ligeglade med alt andet end deres telefon og make-up.

Selvom telefonen og make-up uden tvivl er mange teenagepigers favorit “legetøj”, så er der også mange andre ting der kan gøre dem glade, det handler bare om at finde dem.

Ligesom med alle andre, så er det den personlige gave der tæller, og for rigtig mange den gode oplevelse, som skaber minder.

Note: Artiklen om gaver til teenagepiger er sidst opdateret D. 5/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi har lavet en samling med gaver til teenagepiger, som alle vil skabe glæde (også selv om det ikke ser sådan ud)

Gave til teenagepiger

skaermbillede-2016-10-31-kl-23-14-34
Giv en velduftende parfume

En parfume er altid en god gave til teenagere, som ønsker at lugte godt i hverdagen. På billigparfume.dk finder ud et stort udvalg af ægte parfumer, til langt under butiks prisen, og siden har også mange parfume sæt, hvor man f.eks kan få parfume og cremer i samme duft og stil.

Se mere på Billigparfume.dk

Fold up toilet taske, toilettaske man kan folde ud, toilettaske til studerende, udfoldelig toilettaske, toilettaske til unge, gaver til studerende
Fold up toilettaske

Rejser du meget eller kan du godt lidt at have alt dit sminke samlet?

Du løsner bare løbegangene på siderne og åbner hele tasken, så den folder sig ud som en stor dug. Materiale: 100% polyester. Tåler vaskemaskine, 40 °C.

Pris: 89 kr. – Køb fold ud toilettasken her

smykketræ, smukke træ, træ til smykker, coral til smykker, opbevaring af smykker, smykke opbevaring
Koziol – Cora smykketræ

Enhver kvinde fortjener et smukt smykketræ til at hænge sine smykker på. Dette Cora smykketræ er perfekt til alle former for smykker. Mål: 32,2 x 26,2 x 9,6 cm.

Pris: 199 kr. – Køb smykketræet her

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,
Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.

Tæppet kan fås i 5 forskellige farver: Creme, rød, brun, blå og lyserrød. Tæppet med ærmer er perfekt gave til kæresten, der fortjener lidt hygge. Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken.

Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste gaver til teenage piger, som elsker hygge.

Pris: 259 kr – Gå til shop

bog til studerende, anderledes kogebøger, anderledes kogebog, street food, kogebog til unge, gaver til studerende
Street Food Derhjemme – Katrine Klinken

Mad, der er sjovt at lave derhjemme til vennerne og familien.

Mange teenagepiger elsker at gå på streetfood-markeder og smage alt muligt spændende mad fra hele verden. Streetfood er ofte hyggemad med megen smag og lækker konsistens, og det er netop sådan noget mad, unge studerende også rigtig godt kan lide.

Streetfood Derhjemme henvender sig til familier, som gerne vil hygge sig sammen om madlavningen i køkkenet, og en perfekt gave til teenagepiger.

Pris: 179,95 kr – Køb bogen her

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50
Livets bekræftende emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”. Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil, perfekt som gave til teenagere.

Pris: 49 kr – Gå til shop

saxo-com-gavekort
Saxo gavekort

Gaven til en læsehest eller roman romantiker? Saxo er Danmarks største og første online boghandler, og har i dag flere millioner titler. Saxo er mere end bare en boghandler, de er en udgivelsesplatform og en læringsportal. De gør meget mere end bare at tænde læselysten hos danskerne, de formidler viden ud til befolkningen.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

parfumer til kvinder, parfume itl kvinder 2015, populære parfumer til kvinder, parfumer til kvinder 2015, dufte til kvidner 2015, julegaver til kvinder, julegaven til hende, julegaven til konen, julegaven til kæresten.
MARC JACOBS Daisy Dream

En smuk og velduftende parfume, som teenagepiger uden tvivl vil elske, er  den nye duft fra Marc JacobsDaisy DreamDuften er dejlig frugt-agtig.

Brombær og pære gør duften både frisk, let og sød, men uden at den er kvalmende. Parfumen er perfekt til teenagepiger, som går op i mode og stil. Størrelse: 50 ml

 Pris: 379 kr – Gå til shop

Enhjørning slikautomak, Enhjørning med slik, jelly beans slikautomat, Jelle beans slik, Jelly belly slik
Pooping Unicorn Slikautomat

En skide gave til teenage piger: Pooping Unicorn, som efterlader sig små bjerge af slik, når du trykker halen ned – måske den sjoveste måde at servere slik på!

Kommer med 20 gram slikbønner, og du kan fylde enhjørningens mave med lækre slikbønner igen og igen!

Pris: 69 kr. – Køb enhjørningen har

powerbank mandelgave alletiders gave
Power Stone Bank

Kender du en teenagepige, der kæmper med at holde strøm på telefonen hele dagen? Så er Power Stone Bank sagen.

Strømlinet som en sten på stranden. Blød og glat at holde i hånden og skøn at se på. Der findes to størrelser af dette design.

Denne udgave er gråblå og kan nemt ligge i lommen. Den har en USB-port og kan oplade et smartphonebatteri op til tre gange.

Pris: 169 kr. – Gå til Shop

askepot-diamond-edition_4735
Disneys Askepot

Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder. Tænk hvis hun fik mulighed for at komme til bal på kongeslottet og danse med prinsen…Og pludselig – med hjælp fra vennerne Tim og Bum, en god fe og en magisk fortryllelse, går drømmen i opfyldelse! Men tiden er knap, ved midnat brydes fortryllelsen og hun forvandles fra en skønhed til en helt almindelig pige igen. Disneys klassiker om Askepot er til dato en af de mest populære film.

Pris: 129,95 kr – Køb Askepot her

wellness oplevelsesgave, oplevesesgave wellness, spa oplevelsesgave, oplevelsesgave spa, forkælende oplevelses gave, oplevelsesgave forkælelse, oplevelsesgave, gaven til ham, gaven til hende, gaven til veninden, gaven til mor
Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

En pragtfuld massage til at skabe øget velvære og livskvalitet. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led. Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen. Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen. Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min.45 minutter.

Pris 399 kr – Køb massage gavekortet her!

økologisk skintonic, skintonic økoligsk, økologisk hudpleje,
Urtekram Nordisk Birk økologisk skintonic

Urtekram har ladet sig inspirere af de nordiske birkeskove og kornblomstens blide duft til at skabe denne lækre økologiske skintonic. Urterne er hentet i deres eget økologiske Urteri. Opstrammende skintonic med vegetabilsk alkohol, fugtgivende birkesukker og aloe vera, der efterlader huden frisk og gennemfugtet. Påføres med en vatrondel.

Urtekrams passion er enkle, ærlige plejeprodukter. Økologisk certificerede, veganske og uden unødvendig kemi som parabener og anden syntetisk konservering. Naturen og dens kraftfulde urter er basen i alle Urtekrams plejeprodukter.

Pris: 63 kr – Gå til shop

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,
Sushi middag for 2

Sushi er “total froderen” og med denne oplevelsesgave er menuen klar.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami. Bemærk at nogle steder kun tilbyder takeaway, mens der andre steder er mulighed for at spise på restauranten.

Pris: 499 kr. – Køb sushi middag for 2 personer her

romantisk middag for 2, middage for 2, romantiske julegaver, julegaver romantisk, gave romantisk, romantiske gaver
Luksusbrunch for 2 personer

Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksus brunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

2259003
Biograf tur Gavekort

Et gavekort er altid en gave som skaber glæde. Biograftur gavekortet kan bruges af alle fra ung til gammel, og inkludere 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

narturligt liv, narturlige produkter, naturligtliv dk, sådan lever du naturligt, til kvinden der har alt, gavesæt, wellness gavesæt, gavesæt til wellness, gavesæt til hjemmespa, julegaven til hende, julegaven til veninden, julegaven til konen, julegaver til piger
Gavesæt i Bambus

En smuk og solid bambus kurv, med forskellige lækre ting til hjemme wellness. En sød lille kurv til pigen, der elsker at forkæle sig selv.

Pris: 114 kr – Gå til shop

KB_39250_02-2.w480.h480.wm
Kay Bojesens Abe – Den Lille Abe

Den lille abe fra Kay Bojesen har en total højde på 20 cm. Dette er den mest almindelig og den abe de fleste har i deres hjem. Størrelsen gør den god som dekoration på lamper, døre eller som pynt på en hylde. Den lille abe er lavet i Teak- og limbatræ.

Pris: 660 kr. – Køb den lille abe her

7446_1
Faith In Nature økologisk Shampoo med Kokos

Kokos shampoo med økologiske ingredienser fra Faith in nature. Den shampoo kan anbefales til alle hårtyper og er især god til tørt, skadet og farvet hår. Den lækkre tropisk shampoo er med økologisk kokos som fugter i dybden. Shampooen egner til alle hårtyper, men da kokosolie er meget fugtgivende er den især suveræn til tørt, skadet og farvet hår. Efterlader håret skinnende og dejligt duftende.

Pris: 49,95 kr – Gå til shop

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,
Luksus ansigtsmaske

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt. Behandlingen er kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om København)

Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme. Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle.

Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. En effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat.

Pris: 750 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

500x0
Sådan piger!

teenage-alderen står piger overfor store udfordringer, spørgsmål og forandringer, både fysisk og mentalt. “Sådan piger!” giver en hjælpende hånd med de alle gængse ting, der melder sig.

Annlil Frolov har skrevet “Sådan piger!”, der er en håndbog i at klare sig igennem puberteten med et stærkt selvværd. Hun sætter sig ind i alle de ting, der kan være svære at håndtere, som f.eks. venskaber, selvskade, sex, kønssygdomme, menstruation, kærlighed og hvad der ellers hører sig til. Bogen henvender sig især til unge mellem 12 og 16, og gør overgangen fra pige til kvinde en lille smule lettere.

Pris: 189 kr – Gå til shop

essie_pakketilbud
Essie neglelak

Essie neglelakkerne er kendt som et kvalitets mærke over hele verden, og hvert år kommer essie med en ny spændende farve kollektion.

Se Essie neglelak her

gå på lillebælt, oplevelser i naturen, andranalin oplevelser, bridge walking
Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik udendørs oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når den heldige gavemodtager får en guidet tur hen over Danmarks egen Lillebæltsbro i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor man mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen på ansigtet.

Pris: 295 kr – Book Adrenalin oplevelser her

bc0f8b1d2196e4bba61cf79859a4d7c7
Vooni Splash Speaker

Nu kan de unge lytte til musik og tale i telefon, mens de er i bad – trådløst! En våd drøm for alle badenymfer og et fed gadget til de unge!

Pris: 279 kr – Gå til shop

mandelgave 2017, sjove mandelgaver, sjov mandelgave, mandelgaver 2017
Papa Bear Skruetrækker

Denne her bjørn er slet ikke så dum, som den ser ud! For i virkeligheden er det en bitsskruetrækker i høj kvalitet! Den kommer med seks forskellige bits, der holdes fast i klingen med en magnet. En god gave til teenage piger som snart skal flytte hjemmefra

 Pris: 149 kr – Bestil her

0f74d18d51dc1510bdeeca6c8d37ed6a
Towel Twister

Saml det våde hår i et superabsorberende mikrofiberhåndklæde og drej det nonchalant op på hovedet! Den perfekte og mest behagelige måde at tørre sit hår på.

Pris: 79 kr – Gå til shop

alice-i-eventyrland-60-aars-jubilaeumsudgave-disney_124587
Disneys Alice i Eventyrland

Tag med Alice når hun jagter den hvide kanin og havner i det forunderlige Eventyrland. Det er et skrupskørt sted, der bare bliver mere og mere underligt jo længere ind, Alice kommer. På det vilde eventyr møder hun en række uforglemmelige figurer: Hattemageren, Påskeharen, Tvilling Di og Tvilling Dum, Filurkatten, Hjerter Dame og mange flere.

Pris: 99,95 kr – Køb Alice i eventyrland her

Hay træhånd, Træhånd Hay, Hay design, designer gaver, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel hånd
Hay Wooden Hand

Hay Wooden Hand medium er dekorativ i sig selv – hvor som helst i hjemmet. Hånden er i medium og kan bruges til evt. at hænge smykker på.

Mål Wooden hand medium: B: 8 cm, H: 18 cm

Pris: 149 – Køb Hay hånden her

77thflea-gold-choker-gold-coloured
Gold choker Halskæde Guldfarvet

Bred, guldfarvet choker, fra 77thFlea. Halskæden lukkes i nakken med justerbar karabinhage.

Pris: 24 kr – Gå til shop

77thflea-pat-sunglasses-brown-turtle_2
Pat Solbriller i Brunmeleret og guld

Super fede solbriller fra 77thFLEA som får enhver til at ligne en rockstar. Solbrillerne er designet i brunmeleret og guld.

Pris: 89 kr – Gå til shop

økologisk hårkur, miljøvenlig hårkure, bedre hårkvalitet, julegaver til gravide, julegaver til kommendemødre, gaver til gravide, gaver til kommende modre, gaver til nybagte mødre, økologisk hårpleje,
True Organic All You Need Is Me

True Organic All You Need Is Me er en intensiv creme, til en ekstraordinær pleje.

Cremen består af 100% naturlige ingredienser, 95% økologiske ingredienser, lavet den parabener, fare, sulfater og mineralske olie og er ikke testet på dyr. Denne creme kan blandt andet bruges til hårkur, lipgloss og mod tør hud.

Pris: 199 kr – Gå til shop

kropsolie, Nuxe hårkur, hårkure, plejende olier itl håret
Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray, er en skøn tør olie med uendelige anvendelses muligheder.

Olien kan både anvendes i ansigtet, på kroppen samt i håret, hvor den efterlader området velplejet, beskyttet og glasfuldt.

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray er udviklet med et indhold af den innovative olie Tsubaki, der fungerer som et beskyttende lag mod forurening.

Pris: 175 kr – Gå til shop

Masque Me Up Hair Steam Mask, hår maske, hårkur, miqura hårkur,
Masque Me Up Hair Steam Mask

Berigende næringsstoffer som arganolie, silkeaminosyrer, komplekst protein og essentielle urteolier trænger dybt ind i hårets lag via maskens varmende dampeffekt. Masken er god til tørt og skadet hår og efterlader håret med et glansfuldt og sundt look.

En praktisk one-step-kur, der giver dig en premium salonbehandling derhjemme.

Pris: 69 kr – Gå til shop

gaver til teenagere, julegaver til teenage piger, teenage piger julegave
Lampe 3D – Hamsa hand

Sjov, innovativ og anderledes 3D lampe, formet som den velkendte buddhistiske ‘Hamsa’ hånd.

Lampen er lavet i laserskåret akyl og har en fin metalfod beklædt med lys træfinér. Serien hedder Bulbing og er lavet af israelske Studio Cheha.

Lampen er velegnet som hyggebelysning, og som ekstra lys i et hjørne. Ved natbordet eller i vindueskarmen.

Pris: 899 kr – Gå til shop

5d1cc1bec6dacd27535fdce4b59f9627
Popcorns maskine

Nu kan hun få biograf stemningen på teenage værelset.

Lav friske lækre popcorn og nyd sammen en god film, så er teenageren glad.

Med denne popcornmaskine har det aldrig været nemmere at lave lækre popcorn med salt eller masser af smør – dit valg. 20 stk popcorn bægere kan tilkøbes sammen med maskinen!

Pris: 499 kr – Bestil den her

Hay garderobestativ, Hay tøjstativ, tøjstativ, gaver til studerende, gaver til mormor, gaver til hende der har alt, klassisk tøjstativ, simpel tøjstativ
Hay tøjstativ

Hay Loop Stand hall – Et moderne tøjstativ fra Hay.

Tøjstativet er både velegnet som privat tøjstativ og som dekorativt interiør på offentlige steder, hvor der er behov for god bøjleplads. Mål: W 39 cm, L 45 cm, H 150 cm

Perfekt tøjstativ til den lille studielejlighed eller studie værelse.

Pris: 1199 – Køb tøjstativ fra Hay her

Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2019, mandelgave 2020
Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød. Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne. Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag i hjemmet og den perfekte til det moderne teenageværelse.

 Pris: 399 kr – Køb puffin her

økoligsk sengetøj, økologisk sengetøj til voksne, bæredygtigt sengetøj, sengetøj i bæredygtige materialer, sengetøj til teenagere
Økologisk sengetøj fra Smallstuff

Yndigt sengesæt i voksen størrelse fra Smallstuff i 100% økologisk bomuld. Sættet er med nedtonede små blomster ovealt.

Størrelse:140x200cm. Har snorelukning i dynebetrækket, og leveres i matchende stofpose.

Pris: 539 kr. – Bestil økologisk sengetøjet her!

økologisk sengetøj, økologisk sengetøj til voksne, bæredygtigt sengetøj, sengetøj i bæredygtige materialer, sengetøj til teenagere
Økologisk sengetøj med stjerner fra Müsli

Stjerne sengetøj fra Müsli på en creme hvid baggrund. Det er 100% økologisk bomuld i en vævet kvalitet og er GOTS certificeret. Det er de sødeste små og lidt større stjerner der pryder motivet på sengetøjet.

Størrelse:140x200cm. Sengesættet har knaplukning i hovedpudebetræk og dynebetrækket.

Pris: 499 kr. – Bestil økologisk sengetøjet her!

økologisk sengetøj, økologisk sengetøj til voksne, bæredygtigt sengetøj, sengetøj i bæredygtige materialer, sengetøj til teenagere
Økologisk sengetøj fra Müsli

Midnight blue sengetøj i voksen størrelse med ekstra længde fra Müsli. Sættet er 100% økologisk (GOTS)bomuld.

 Størrelse: 140x220cm. Leveres med dyne+ pude med trykknapper, og selve sættet i en mulepose i matchende pose med hank.

Pris: 479 kr. – Bestil økologisk sengetøjet her!

chokoaldebomber, chokolade kugler med skumfiduser, chokolade til varm chokolade, chokoladekugler til varm kakao, mandelgaver 2020, gave til pakkeleg
Chokoladebomber til Varm Chokolade 3-pak

Lad teenageren nyde en kop lækker varm chokolade, som er sjov at lave med disse chokoladebomber, som smelter i varm mælk!

Inden i bomberne gemmer der sig miniskumfiduser, som fuldender den milde chokoladedrik.

Perfekt til instagram fotos og aften hygge mens yndlingsserien er i fjernsynet.

Pris: 99 kr – Køb gaven her

trådløs oplader, oplader uden ledning, ledningfri oplader til telefonen, wireless oplader, gaver til teenager, gaver til studerende, gaver til mandelgaven, pakkeleg gave
Trådløs Oplader

Oplad trådløst uden besværet med en ledning! Denne trådløse oplader skaffer ny energi til mobilen helt uden bøvl!

Opladeren oplader via induktion og er kompatibel med alle Qi-certificerede enheder op til 5W. Qi-opladeren har også to USB-porte, så du kan oplade flere apparater samtidig!

Pris: 79 kr – Køb den trådløse oplader her


Fandt du ikke den rigtige gave til teenageren?

Måske indeholdte vores liste ikke den perfekte gave til teenageren? Når du skal finde den perfekte gave bør du gøre nogle overvejelser omkring, hvad du mener teenageren vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Teenageren sætter også pris på at få noget flot til værelset. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg Trendyliving.
%d bloggers like this: