Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
30+ gode gaveideer: Gaver til 2-årige piger - Julegaver
Julegaver til pigerTil Børn

30+ gode gaveideer: Gaver til 2-årige piger

Gaver til 2-årige piger: Når man er 2 år, så er verden stadig helt ny og spændende.

Som en lille pige på 2 år er man ved at forme sin person og sin personlighed, men man er også stadig afhængig af hjælp fra mor, far og venner.

Når man skal give en gave til 2-årige piger, så er det en god ide at gå i tænke boks inden. En god gave til en 2-årig, er en gave hun ikke vokser fra med det samme, samt en gave der giver mening for hendes forældre.

Når et barn er 2 år, så er stimulering en stor del af barnets udvikling, og det kan derfor være en god ide at give en gave som både er sjovt men samtidig også stimulerende for hende.

Læs også >> 30+ gaveideer: Gaver til 2årige drenge

Note: Artiklen med Gaver til 2-årige piger er sidst opdateret D. 14/4 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Gaveideer til gaver til 2-årige piger:
gratis-boerneplakat-enhjoerning-01, Gaver til 2-årige piger, gratis plakat,
Print en Gratis plakat med en enhjørning

En flot plakat med en flyvende enhjørning. Plakaten kan printes gratis på Børneværelset.dk, som også tilbyder et stort udvalg af andre Gratis børneplakater. Ram plakaten flot ind og giv den i gave til 2-årige piger.

Download gratis her

Lyserød sky plakat, gratis plakat, Gratis børneplakat, gaver til 2 år piger, plakater til pigeværelset, Gaver til 2-årige piger
Gratis Børneplakat med Lyserød regnbue sky

En sød plakat med en lyserød regnbue sky. Plakaten kan printes gratis på Børneværelset.dk, som også tilbyder et stort udvalg af andre gratis børneplakater. Ram plakaten flot ind og giv den i gave til 2-årige piger.

Download gratis her

legemad, legemad burger, legetøjs burger, legetøj til under 100 kr, gaver til børn under 100 kr, Gaver til 2-årige piger
Legemad i Træ Sandwich

Med Woodlets flotte legesæt kan barnet få sin første introduktion til madens magiske verden. Pakken indeholder 5 indbydende madvarer, 1 skærekniv og 1 bakke – alt i solide og lækre træmaterialer.

Realistiske lyde når madvarerne skæres op forstærker yderligere oplevelsen. Legesættet hjælper med at udvikle de mindstes motorik, farvegenkendelse og madidentitet og stimulerer sociale evner.

Pris: 99,95 kr – Køb legetøjsmad her

Brio-313500-1
Den klassiske BRIO Gåvogn

BRIO’s røde gåvogn er den ultimative klassiker, og selvom mange børn, der skal døbes ikke er begyndt at gå endnu, så går alligevel ikke mange måneder, før de vil få stor glæde af en gåvogn.

Hjulbremsen kan indstilles, så gåvognen nemt tilpasses barnets udviklingstrin. Start med at stramme bremsen godt. Derefter kan den løsnes efterhånden, som barnet bliver mere sikker på benene. BRIO har i generationer været en af de mest populære gaver til nyfødte.

Pris: 289 kr.  Køb gåvognen fra Brio her

Hr-skæg-abc
Hr. Skægs ABC

I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre og sjove Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaverne. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer alfabetet. Der medfølger også en CD med alle sangene sammen med bogen.

Pris: 199,95 kr – Gå til shop

Håndklæde med Frost, Håndklæde med Frost 2, Frost 2 håndklæde, gave til 2-årige piger, Gaver til 2-årige piger
Frost 2 Elsa Håndklæde

Flot og lækkert Frost 2 håndklæde med Elsa. Måler 70×140 cm.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

Gurli gris håndklæde, håndklæde med Gurli gris, Gurli gris gave, gave med Gurli Gris
Gurli Gris Håndklæde

Et super sødt Gurli Gris Håndklæde. Måler 70×140 cm. Perfekt gave til små piger, som fylder 2 år og som elsker Gurli Gris.

Pris: 99,95 kr – Gå til shop

Gurli gris bamse, bamse med Gurli gris, bamser til nyfødte, unisex bamser
Gurli gris bamse

Sød Gurli Gris bamse som måler ca. 30 cm. Bamsen er perfekt til at kramme, sove med eller bare til leg!

Pris: 149 kr – Køb Gurli Gris bamsen her

Bamse med Gurli Gris, Gurli Gris bamse, bamse med Gurli Gris, Gurlig Gris bamse med enhjørning, plysdyr til små piger, grise bamse, julegaver til 2 årige

Gurli Gris Bamse med enhjørning

Utrolig blød bamse i plys med din favorit Gurli Gris figur, pyntet med stjerner og med en enhjørning i hånden. Den måler 30 cm i højden.

Pris: 199,95 kr – Køb Gurli Gris bamsen her

Gurli Gris telt, julegaver til små piger, julegaver til 3 årige, julegaver til 2 årige piger, popup telt til piger, gaver med Gurli Gris, Gurli gris pop up telt, Gurli Gris legetelt

Gurli Gris legetelt

Flot legetelt med Gurli Gris og hendes venner, som spiller musik og har det sjovt. Teltet har en dør som kan åbnes og lukkes ved at rulle stoffet op. Produktmål: 75x75x90 cm.

Pris: 199,95 kr – Køb Gurli Gris legeteltet her

Paw Patrol Bamse Zuma, Zuma bamse, Paw Patrol Bamse, gaver til børn og børnebørn, gode gaver til børn
Paw Patrol Bamse Zuma

Super sød og blød 24 cm høj bamse med din yndlings Zuma fra Paw Patrol.

Pris: 149,95 kr – Køb Paw patrol Zuma bamse her!

zoo-dyr-gratis-boerneplakat
Print en Gratis Zoo plakat

En flot plakat med Zoologiskhave dyr. Plakaten kan printes gratis på Børneværelset.dk, som også tilbyder et stort udvalg af andre Gratis børneplakater. Ram plakaten flot ind og giv den i gave til 2-årige pige.

Download gratis her

258-041206_360
Cirkeline slaskedukke

Cirkeline er stadig populær hos de mindste, og hvis du kender en lille pige som elsker cirkeline, så er denne dukke en af mange Cirkeline gaver til 2-årige piger, som du kan give i med succes.

Pris: 129 kr. – Gå til shop

09-083121b_360
Løbecykel i lyserød

En smart lyserød løbecykel til piger fra 2 til 4 år. En løbecykel hjælper barnet med at øve sin balance, også er det naturligvis sjove, og giver fart over feltet!

Pris: 227 kr – Køb løbecykel her

lyserroed-luftballon-natlampe
Ferm Living lampe – Rosa luftballon

Ny fin lampe fra danske Ferm Living formet som er formet som en luftballon i lyserød farve. Lampen er perfekt på pigeværelset som natlampe eller til at skabe hygge. MÅL:26,5×34,5cm. Lampen er en af mange gaver til 2-årige piger fra Ferm Living.

Pris: 400 kr – Gå til shop

Natlamper til børn, baby natlamper, natlampe med kanin, kanin natlampe,
Kanin natlampe

Natlampe er formet som en hvid kanin. Med en natlampe skabes der tryghed ved putte tid. Lampen er så dejlig blød at den er lige til at bruge som sovedyr.

Natlampen har en fjernbetjening, som er let at betjene. Lampen er perfekt til børneværelset både dag og nat, eller som krammebamse. Lysstyrken kan tilpasses, timer kan sættes til og kan lyse i 9 forskellige farver.

Pris: 299 kr – Køb kanin natlampen her!

gaver-til-2-a%cc%8arig
Mini top fra Gonge

Mini top fra Gonge er sjovt udfordrende legetøj som styrker de små børns motorik. Den stimulerer balancen og labyrintsansen. Her kan snurres, vippes og der kan kravles på den. Mini top har en sikkerhedskant så de små finger ikke kommer i klemme og børnene ikke slår hovedet. Mini toppen er i slagfast griftfri plast så den kan bruges både ude og inde. Omkreds 68 cm. og en højde på 26,5 cm. Gave til 2-årige piger, som er sjov og underholdende.

Pris: 329 kr – Gå til shop

Elsa Bamse, Elsa Frost bamse, Frozen bamse, Prinsesse Elsa Bamse, Bamse med Elsa
Frost 2 Elsa bamse

Gaven til alle små Frost fans er denne søde Frost 2 Elsa bamse, som måler 30 cm i højden.

Pris: 249,95 kr – Køb Frost 2 Elsa bamsen her

legekoeretoej-swingcar_5040xx
Swingcar

SwingCar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til børn. SwingCar bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år. Da køretøjet kan bruges af børn op til 6 år, vil denne swingCar vække glæde i mange år. Swingcar kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Mange kender allerede SwingCar fra institutionen, som for længst har set, den gode motorik træning, den byder på. SwingCar fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater.

 Pris: 379 kr – Køb Swingcar her

PJ Mask Legetelt, legetelt med PJ mask, legetelt til børn, legetelt til drenge,
Pj mask legetelt

De små vil elske dette farverige legetelt med deres yndlings helte på. Ideel til eventyr inde og ude, er dette PJ Mask legetelt let at sætte op og nemt at gemme væk.

Så hvad enten de har det sjovt i huset eller leger i haven, er eventyr med PJ Mask garanteret. Produktmål: 120x100x100 cm.

Pris: 249 kr – Køb PJ mask legetelt her

frost cykelhjelm, frost 2 cykelhjelm, frost julegave, julegaver med frost 2, Elsa julegave, julegaver med frost 2 tema, Frost film, Frost 2, Frozen 2, frost ting til piger, ting med frost 2 til piger, ting med frost, frost tema indretning
Frost 2 cykelhjelm

Disney Frost børne cykelhjelm med knæ- og albuebeskyttere i samme design, er dit barn sikret! Med denne super cool cykelhjelm samt knæ- og albuebeskyttere er du altid godt beskyttet, når du cykler, løber eller skater! Perfekt julegave til alle små Frost fans!

Pris: 299,99 kr. – Køb Frost 2 cykelhjelm her

frost, frost julegave, julegaver med frost 2, Elsa julegave, julegaver med frost 2 tema, Frost film, Frost 2, Frozen 2, frost ting til piger, ting med frost 2 til piger, ting med frost, frost tema indretning
Frost 2 Drikkedunk, cykelkurv og klokke

Disney Frost 2 cykelsæt! Med dette super cool cykelsæt er Anna og Elsa altid med dig på farten.
Sættet indeholder en kurv, en drikkedunk og en ringeklokke.

Pris: 149,99 kr. – Køb Frost 2 sættet her

Frost 2 løbehjul, løbehjul med frost 2, Frost løbehjul,frost, frost julegave, julegaver med frost 2, Elsa julegave, julegaver med frost 2 tema, Frost film, Frost 2, Frozen 2, frost ting til piger, ting med frost 2 til piger, ting med frost, frost tema indretning
Frost 2 Løbehjul med 3 hjul

Flot tre-hjulet løbehjul med Frost 2 tema! Løbehjulet er i blå farver og med flere billeder af Anna og Elsa.

Pris: 219,99 kr. – Køb Frost 2 Løbehjulet her

Dyre puslespil, puslespil til 2 årig, puslespil til 2 år, puslespil med former
Dyrepuslespil med former

Atten træpuslespil som illustrerer dyr eller insekter og én af seks former: Kvadrat, cirkel, trekant,rombe, sekskant og rektangel. Klare fotografier med silketryk. God til finmotorik og iagttagelse.

Hvert puslespil består af 2-3 brikker. Afrundede kanter. I alt 42 brikker i trææske med skydelåg. 21 x 27 x 3 cm.

Pris: 89 kr – Køb Dyrepuslespillet her

pippi-langstroempe-kaephest
Pippi langstrømpe Kæphest

En flot og farverig kæphest, designet så den ligner Pippi Langstrømpe her. Kæphesten er 75 cm lang.

Pris: 199 kr – Gå til shop

Skumlegegulv, skum gulv, gulv af skum, tumle gulv,
Legegulv i tykt skum med tal

Stød-, lyd- og varme/kulde isolerende. Legegulvet måler samlet 90×90 cm og består af 9 brikker på 30x30x1,5 cm. Perfekt til at lege på og til at lære dine børn tallene fra 1-9.

Pris: 146 kr – Køb det her

Dyre puslespil, puslespil til 2 årig, puslespil til 2 år, puslespil med former
De 4 årstider Puslespil

Puslespil i træ med de fire årstider: forår, sommer, efterår, vinter. Den lille hund i forskellige scener fra hverdagen: haven, ridning, solen eller sneen. Pakket i en praktisk trææske med snor-håndtag, så det er let at tage med sig.

4 forskellige puslespil, 6 stykker i hvert puslespil.

Pris: 119,95 kr – Køb puslespillet her

Bondegårdsdyr Fingerdukker, Fingerdukker, gaver til 2-årige piger, gaver til børn, dukker til fingerne
Bondegårdsdyr Fingerdukker

Lav de sødeste små dukketeatre og historier med bondegårdsdyr Fingerdukkerne!

Indeholder 6 smukt designet Woodland Fingerdukke Dyr: får, hest, gris, ko, kylling og and.

Pris: 249,95 kr – Køb fingerdukkerne her

Skildpadden Ally bamse med lys, bamse med lys, lysende bamser, Skildpadde bamse, Skildpadde lys, natlamper til børn
Skildpadden Ally bamse med lys

Blød skildpadde bamse og natlys i én! Den er perfekte til kram og skaber tryghed. NightBuddies gør sengetiden nemmere og hvis du krammer NightBuddies vil de bløde øjne lavet af stof lyse op. Undersøgelser viser at NightBuddies hjælper mange børn med at give dem flere angstfrie nætter og bedre søvn.

Kram eller tryk på bamsen for at tænde eller slukke for lyset. Auto-sluk efter 3 minutter.
Skildpadde bamsen bygger dit barns selvtillid, støtter og skaber uafhængighed om natten. Vaskbar overflade.

Pris: 149,95 kr – Køb Skildpadde bamse natlampen her

wallstickers til børneværelset, børneværelset wallsticker, Frost wallstickers, Frozen wallsticker
Frost Wallstickers

Sødt hovedgærde wallsticker med Elsa og Anna fra Disneys Frost. Der er også et helt alfabet med (ikke æ, ø, å), så barnet kan skrive sit navn som en del af denne wallsticker.

I alt 146 dele at sætte på væggen. Trykt på gennemsigtigt materiale så illustrationerne får en håndtegnet effekt.

Pris: 289,95 kr – Køb Frost wallsticker her

unicorn wallsticker, enhjørning wallsticker, wallstickers til børneværelset, børneværelset wallsticker
Magisk Enhjørning Wallstickers

Tilføj ekstra sjov til børneværelset med denne kæmpe Enhjørning wallsticker som opsat måler ca. 121 x 121 cm. Wallstickers kan sættes på glatte overflader, såsom vægge, døre og møbler. Pakken indeholder 3 stk. XL ark.

Pris: 309 kr – Køb Enhjørning wallsticker her


Fandt du ikke den rigtige gave til den 2-årig?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede til den 2-årig. For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er en god gave for en 2-årig at få, og ligeså meget måske hvad hans forældre synes han skal have. Du kan lede efter gaver til 2-årige her:

  • Legetøj: Skal barnet forkæles i legetøj der kan kører, larme, spille musik eller som bare ser er super sejt, så kig på Eurotoys og Legebutikken.dk, som har et stort udvalg af gaver til 2-årige piger
  • Miljøvenlig og økologisk legetøj: Har du også en holding til at legetøj til børn bør være uden skadelig stoffer, økologisk eller miljøvenligt? Så kig efter gaven på Sundleg og Parcellet
  • Sengetøj, dyner, puder og morgenkåber: Er den helt rigtige gave til 2-årige en ny dyne, en lækker pyde, noget flot sengetøj eller måske en hyggelig morgenkåbe, så anbefaler vi du kigger på Sovedyret
  • Tøj og sko: Skal han have nyt tøj eller nogle fede sko så kig på Manostiles og Kids World, hvor der findes mange forskellige gaver til 2-årige piger.
gaver til 2 årige, gaver til 2-årige, gaver til piger på 2 år, gaver til 2 årige piger, gaver til piger, gaver til små piger, gaver til børn, gratis plakater, gratis plakater til børneværelset,