40+ gaveideer: Gaver til nyfødte og babyer

Gaver til nyfødte og babyer er en svær kategori.

På den ene side vil man gerne give en god gave, men samtidig skal man minde sig selv om at nyfødte og babyer er for små til at forstå værdien af en gave.

Ofte kan man spørge sig selv om det overhovedet giver mening at give en gave til en baby, som ikke forstår hvad det er, men naturligvis skal man alligevel give gaver. Glæden lægger nemlig i at give gaven, og alt efter hvad gaven er, så kan den gemmes i mange år.

Tænk på både baby og forældre

Når man skal kigge efter gaver til nyfødte og babyer bør man have både barnet og forældrene i hovedet. Legetøj, tøj eller praktiske ting til hverdagen, såsom et lækkert badehåndklæde, en sut eller sko er alle gode gave forslag når det handler om babyer.

Ønsker du at give legetøj, så husk at have stimulering i hovedet, børn under 1 års sanser skal aktiveres igennem smag, lyd og lærer.

Det er også en god ide at tænke på om den babygave du har i tankerne er noget forældrene vil synes om på længere sigt. Det er f.eks. ikke alle forældre der er vilde med larmende ting.

Læs også: 25+ gaveideer: Gave til gravide kvinder.

Vi har lavet en liste med vores ideer til gaver til nyfødte og babyer.

Sangbog-de-små-synger

De små synger

De små synger er Danmarks måske mest klassiske sangbog for børn og en børnebog alle forældre “bør” eje. Sangbogen indeholder de kendte og elskede sange og sanglege lige fra “Se den lille kattekilling” lige til Danmarks nationalsang fra 1823 “Der er et yndigt land”. Bogen fås både som CD, papbog og som indbundet og bogen har i generationer været en af de mest populære gaver til nyfødte.

Pris: 149,95 kr – Gå til shop

2215157
Kaninen der så gerne ville sove – Børnebogen som kan få alle børn til at sove.

Kaninen der så gerne ville sove er på ingen tid blevet mange danske forældres favorit børnebog når der skal læses godnat historie.Bogen er lavet ved hjælp af videnskabelige metoder som den svenske psykolog har konstrueret om til en godnat-bog, der får selv de mest overstimulerede børn til at sove inden sidste side er nået.

Pris: 99 kr – Gå til shop

økologisk shampoo, shampoo økologisk, baby shampoo økologisk, økologisk baby shampoo, baby økologisk baby shampoo, økologiske baby shampoo

Pure Beginnings økologisk Soothing baby wash & shampoo

Pure Beginnings økologisk Soothing baby wash & shampoo er en utrolig mild alt-i-én vask til din baby med Eco cert certificeret ingredienser, den er nænsom og bevarer babys naturlige fugt balance og renser skånsomt, pga. sine gode olier vil den ligeledes afhjælpe irriteret hud. En lækker økoligsk shampoo til nyfødte og babyer.

Pris: 78,44 – Gå til shop

Økologisk-stofrangle-hundØkologisk stofrangle – Hund

En økologisk stofrangle som forestiller en hund. Hunden er rigtig sød og i flere farver som både passer til små drenge og piger. Ranglen har en længde på 13 cm. Ranglen er håndlavet og stoffet er i økologisk bomuld og fyldet er majs fiber. Det er allergivenlig og bæredygtig. Den økologiske stofrangle er 100% fri for polyester og anden skadelig kemi. Stofranglen og stofdyret er ØkoTex 100 mærket

Pris: 129 kr. – Gå til shop

bondega%cc%8ardsdyr-gratis-plakat-818x1157

Print en Gratis Bondegårdsplakat

En flot plakat med bondegårdens dyr. Plakaten kan printes gratis på Børneværelset.dk, som også tilbyder et stort udvalg af andre Gratis børneplakater. Ram plakaten flot ind og giv den i gave til nyfødte eller babyen.

Download gratis her

bil-bestik-babyer

Bil bestik til babyer

Selvfølgelig skal børnene spise deres mad med en gaffeltruck-gaffel, en gravko-ske og en bulldozer-skubbe, en sjov og nem måde at gøre spisetid til en leg.

Pris: 179 kr – Gå til shop

sebra_aktivitetscenter_baby_gym

Sebra Aktivitetscenter Baby Gym

Sebra Aktivitetscenter Baby Gym er dansk design. Det stilrene baby aktivitetscenter er lavet i krydsfiner. Aktivitetscenteret er  konstrueret som en smuk bue, der omkredser barnet og gør legetid på gulvet til en fornøjelse – både for barnet og for de voksne. Baby Gym skaber en tryg atmosfære omkring barnet. Ved hjælp af det påhægtede udviklings- og udforskningslegetøj stimuleres barnet og træner de motoriske færdigheder og koordinationen.

En god gaveide til gravide, som snart skal føde.

Pris: 999 kr – Gå til shop

panda-ha%cc%8andklaede-gave-til-gravide

Liewood Panda Håndklæde

Det bløde håndklæde er med det sødeste panda ansigt på hatten, så når de mindste pakkes ind i håndklædet kan de forvandles til den mest nuttede panda. Håndklædet er lavet i 100% organisk bomuld. Farvet og printet med naturlige farver. En sød gave til nyfødte og babyer.

Pris: 299 kr – Gå til shop

fit-800x450x100

Sky uro i filt fra Sebra

Smuk håndlavet uro i filt med skyer i blågrå, grøn og hvid fra Sebra. Under skyerne er der også sat filt dråber på. Skyerne og dråberne, som er uld, kan forsigtigt tørres af. Skyer og dråber er sat på en træring foroven. Når du puffer til uroen svæver skyer og dråber rundt. Kan med fordel hænges ved puslebordet, så dit barn kan se de svævende skyer,når det pusles. Mål:22cmx57cm. En af mange flotte uroer, du kan give som gave til nyfødte babyer.

Pris 349,95 kr – Se den her!

Økologisk-stofrangle-koØkologisk stofrangle – Ko

En fin gaveæske med en økologisk stofrangle og et stofdyr. Ranglen og stofdyret forstiller en ko. Koen er rigtig fin og i grønne nuancer som både passer til små drenge og piger. Ranglen har en længde på 13 cm. og stofdyret måler 35 cm. Sættet med ranglen og stofdyret er håndlavet og stoffet er i økologisk bomuld og fyldet er majs fiber. Det er allergivenlig og bæredygtig. Sættet er 100% fri for polyester og anden skadelig kemi. Stofranglen og stofdyret er ØkoTex 100 mærket

Pris: 249 kr. – Gå til shop

sommerfugle-uro

Uro med Sommerfugl

Uroen er et smuk spil mellem form, farver og bevægelse. Den søde uro er pyntet med sommerfugle i forskellige farver, som ligner de kommer flyende ned fra filmen, og kysser en godnat. Uroen er også flot som ophæng i vinduet i børneværelset. Mål: L80 x Ø17 cm.

Pris: 149,95 kr – Gå til shop

Brio-313500-1

Den klassiske BRIO Gåvogn

BRIO’s røde gåvogn er den ultimative klassiker, og selvom mange børn, der skal døbes ikke er begyndt at gå endnu, så går alligevel ikke mange måneder, før de vil få stor glæde af en gåvogn.

Hjulbremsen kan indstilles, så gåvognen nemt tilpasses barnets udviklingstrin. Start med at stramme bremsen godt. Derefter kan den løsnes efterhånden, som barnet bliver mere sikker på benene. BRIO har i generationer været en af de mest populære gaver til nyfødte.

Pris: 349 kr.  Se Webshop her!
30123_magiskeklodser-pBrio Magnetiske Klodser

De magiske klodser indeholder 6 klodser og 2 kugler til at stable og sætte sammen med hjælp af de indbyggede magneter. Højde 40 mm. Sjov leg og en af mange gode gaver til nyfødte og babyer, som de kan lege med når deres motorik bliver stærkere, og indtil da pynte på babyværelset.

Pris: 179 kr – Se Brio klodser her

brio30144putteboksBRIO Putteboks

Den flotte puttekasse fra BRIO er lakeret sort, med en skøn glat finish. BRIO Putteboksen hjælper barnet med at lære formerne at kende.Det træner barnets hånd-øje-koordination at få klodserne ned i de rigtige huller i puttekassen. BRIO Putteboksen har en speciel bund, der kan trækkes ud, så det bliver lettere for barnet at få klodserne ud og begynde legen forfra. Til børn fra 1 år.

Pris: 169 kr – Se Brio Putteboks her

brio30120stableklovn-p

BRIO Stable klovn
Den søde Klovn er et klassisk BRIO stable-legetøj. Et stabletårn lærer barnet – genkendelse af farver, da hver ring i klovnen har hver sin farve, – rækkefølge, – hver ring har hver sin størrelse – koordination – det kræver god hånd-øje-koordination at få ringe, hoved og hat på pinden. Når BRIO Stable klovnen er samlet måler den 23 cm.

Pris: 199,95 kr – Se Brio Stable klovn her

brio30332_1BRIO Dachsie Trækhund

Det skønneste klassiske trækdyr fra BRIO. Børnene vil elske at gå tur med den fine gravhund Dachsie. Dachsie hunden måler 20 x 9,3 x 8,8 cm. og er i smukt sortlakeret træ. De fine røde hjul og gule ører giver det sidste pift, og den gule knop for enden af halen vil underholde de mindste. Gravhunden fra BRIO blev født i 1953 og har været elsket af børn lige siden.

Pris: 109 kr – Se Brio Trækhund her

lamaze-discovery-book-27126_217161Lamaze Min Første Bog – Rør Og Føl Bog

De bløde og lækre sider byder på venlige skov figurer, farver, teksturer og lyde for at stimulere din baby’s. Bogen har otte sjove sider din baby kan udforske, har forskellige bløde teksturer og laver spændende knitre lyde.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

fit-800x450x100-ballon-lampe

Ferm Living lampe – Grå luftballon

Ny fin lampe fra danske Ferm Living formet som er formet som en luftballon. Lampen er perfekt på børneværelset som natlampe eller til at skabe hygge. MÅL:26,5×34,5cm

Pris: 499 kr – Gå til shop

skaermbillede-2016-12-03-kl-15-59-04

Mini top fra Gonge

Mini top fra Gonge er sjovt udfordrende legetøj som styrker de små børns motorik. Den stimulerer balancen og labyrintsansen. Her kan snurres, vippes og der kan kravles på den. Selv helt spæde børn kan bruge den med pude indsat. Den er derfor en oplagt gave, både til nyfødt, dåb og de første fødselsdage. Mini top har en sikkerhedskant så de små finger ikke kommer i klemme og børnene ikke slår hovedet. Mini toppen er i slagfast griftfri plast så den kan bruges både ude og inde. Omkreds 68 cm. og en højde på 26,5 cm.Når minitoppen anvendes til de nyfødte er der vigtigt at anvende den pude der kan købes til mini top. Den dejlige bløde pude til minitoppen er perfekt når de mindste skal tumles. Her er det labyrintsansen som virkelig bliver stimuleret. Pude til mini top kan vaskes og så er den skridsikker på bagsiden.

Pris: 329 kr – Gå til shop

gaver til gravide, gode gaver til gravide, gravid gave, gaver til gravide kvinder,

Suttekæde med grå prikker

Suttekæde med grå prikker fra SmallStuff. En rigtig fin suttekæde med fine prikker, som passer til det meste tøj og er unisex.

Suttekæden er i 100%ren bomuld med en clips i træ og metal og en silikonering til fastgøirng af sutten.

Pris: 69 kr – Køb gaven her


Fandt du ikke den rigtige gave til nyfødte eller babyen

Måske indeholdte vores liste ikke noget du synes passede til det nyfødte barn eller babyen.

For at finde den perfekte gave til nyfødte og babyer, bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener er en god gave som barnet og ikke mindst forældrene vil sætte pris på. Gaver til nyfødte kan f.eks være:

  • Legetøj: Skal barnet forkæles i legetøj der kan spimulere, larme, spille musik eller som bare ser er super sødt ud, så kig på Eurotoys og Legebutikken.dk
  • Miljøvenlig og økologisk legetøj: Har du også en holding til at legetøj til børn bør være uden skadelig stoffer, økologisk eller miljøvenligt? Så kig efter gaven på Parcellet
  • Sengetøj, dyner, puder og morgenkåber: Er den helt rigtige gave en ny dyne, en lækker pyde, noget flot sengetøj eller måske en hyggelig morgenkåbe, så anbefaler vi du kigger på Sovedyret
  • Tøj og sko: Babyer vokser super hurtigt, så skal babyen have nyt tøj eller nogle fede sko så kig på Kids World

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: