30+ gave ideer til mandelgaven 2020

Mandelgaven 2020: Det er næsten altid svært at finde den perfekte mandelgave.

En mandelgave der er pæn, anstændig og god mandelgave, som passer til alle, der er med til juleaftenen. Man ender hurtigt med at bruge utrolig mange timer på at lede efter den rigtig ting, alle vil sætte pris på.

Den tid vil vi gerne spare dig! Vi har samlet mere end 30 gaveideer til mandelgaven 2020, inddelt i kategorier alt beløbet du vil bruge.

Mangler du også inspiration til mandelgaven 2020, så er listen her!

Vi har samlet en liste med over 30+ gave ideer til mandelgaven 2020, og inddelt den efter priskategorier, så du nemt kan finde en mandelgave indenfor budgettet.

Note: Artiklen om gave ideer til mandelgaven 2020 er sidst opdateret D. 14/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Vi håber du kan bruge vores liste!

Læs også:

 Vil du holde en vegansk jul? Læs Tea´s 10 trins guide til en Vegansk jul

mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaven 2019, mandelgaven 2020, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven
kamerasikkerhed, webcam skjuler, webcam cover, skjul af webcam, skjul dit webcam, skjuler til webcam, kamera sikkerhed webcam skjuler
Webcam skjuler

Alle ejer i dag en en computer, en smartphone eller en tablet. Alle disse elektroniske enheder har kameraer indbygget, så man hurtigt kan fange hverdagens øjeblikke. Desværre kan disse kameraer også hackes og det er der desværre  mange der ikke ved.

En oplagt mandelgave er derfor denne kameraskjuler, som kan skjule dit kamera når det ikke er i brug, og dermed gøre hackernes arbejde meget svære. Web cam skjuleren har fri fragt i hele Danmark.

Pris: 89 kr for 3 pak – Gå til shop

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender
Bean Boozled Jumbo Spinner Jelly Belly

Den femte udgave af det skøre Jelly Beans-spil. Det kombinerer tre ting, som vi virkelig elsker: At spille spil, spise slik og se på, mens andre spiser noget virkeligt ulækkert!

Reglerne er barnligt enkle: Drej pilen for at finde ud af, hvilken farve du skal spise. Find en slikbønne i en tilsvarende farve, og spis den. “Problemet” er bare, at Bean Boozled-æsken indeholder Jelly Beans i 8 forskellige farver men 16 forskellige smage. Samme udseende, men altså to MEGET forskellige smage. Og du ved ikke, hvilken smag du får. Spiller det nogen rolle? Ja, tjek lige indholdslisten og døm selv.

I Bean Boozled bliver hvert tyg en oplevelse! Du får desuden chancen for at opleve, når dine venner tager imod udfordringen og forsøger at tygge de ikke alt for delikate slikbønner i sig!

Pris: 99 kr – Gå til shop

mandelgave til børn, mandelgave 2019, bøger til børn, sjove mandelgaver, mandelgaver til hele familien
Bogen Om Verden

Hvordan er Jorden egentlig opstået? Har her virkelig været helt mørkt engang? Og hvornår kom menneskene til?

Det er det, Johan Olsen prøver at give os svar på i Bogen om verden. Han forklarer os om The Big Bang, der begyndte det hele. Om solen og stjernerne og altings byggesten, atomerne – der er en slags legoklodser, som alle ting er bygget af.

Bogen er god og interessant læsning for både børn og voksne

Pris: 100 kr – Køb bogen her

Enhjørning slikautomak, Enhjørning med slik, jelly beans slikautomat, Jelle beans slik, Jelly belly slik
Pooping Unicorn Slikautomat

En skide enhjørning til mandelgaven 2020: Pooping Unicorn, som efterlader sig små bjerge af slik, når du trykker halen ned – måske den sjoveste måde at servere slik på!

Kommer med 20 gram slikbønner, og du kan fylde enhjørningens mave med lækre slikbønner igen og igen!

Pris: 69 kr. – Køb enhjørningen her

planter i dåse, dåse planter, nemme planter, billige planter, planter i gave, planter til børn, Gave til pakkeleg, mandelgaver, mandelgaver til børn
Planter i dåser

Disse blomster leveres i en pæn aluminiumsdåse, som man på et valgfrit tidspunkt kan åbne, give et skvæt vand, hvorefter man lader naturens under gå sin gang. Søde som både mandelgave eller gave til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Køb planterne i dåse her

skaermbillede-2016-12-18-kl-17-35-50
 Emajle skilt

“Always look on the bright side of Life” – på dansk kan det oversættes til noget i stil med “Se altid lyst på tingene i livet”.

Det er en god påmindelse om, at man skal se positivt på det hele, når man står i en svær situation. Flot og enkelt skilt i en autentisk retro stil.

Pris: 49 kr – Gå til shop

fjollede strømper, sjove strømper, julegaven til ham, julegaven til manden, julegaven til mænd
Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver jyde-man ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter! Sjov som mandelgaven 2020.

Pris: 69,95 kr – Gå til shop

Wally and Whiz, Wally and Whiz  vingummi, vingumme Wally and Whiz, kvalitets vingummi, mandelgave 2020, mandelgave 2021, pakkelegsgaver
Wally and Whiz vingummi

Den der finder mandlen fortjener disse lækre Wally and Whiz vingummier. Vingummien er vegansk og sælges i flotte gavepakker. Vælg mellem flere forskellige smagskombinationer af frugt, bær og lakrids.

Pris: 59 kr – Køb Wally and Whiz vingummi her

 Chokoladetrøffel i Champagneflaske, gaver til pakkelegen, chokolade til jul, julegaver, mandelgaver til børn, mandelgave 2020, spiselige mandelgave
Chokoladetrøffel i Champagneflaske

Chokoladetrøflerne fra Delafaille er fremstillet af belgisk chokolade og pudrede med et tyndt lag kakao. Leveres i flot gaveindpakning.

Pris: 79 kr – Køb chokoladetrøfflerne her

julebuket, røde gaver, buket med bamser, buket med nisser,sjove mandelgaver, mandelgaver, anderledes mandelgaver, mandelgaver til børn
Cozy Julebuket med nisser

Giv en julet buket i megaformat som gave! Den søde Cozy Julebuket består af bamser i form af både julemanden og en flok glade nisser og leveres i en fin gaveæske.

Den ultimative gave til pakkelegen, mandelgaven eller værtindegave til jul.

Pris: 74 kr – Køb Julebuketten her

gaver til 100 kr, julegaver til 100 kr, gaver til pgier for 100 kr, de bedste gaver for 100 kr,spil for 100 kr, spil for under 100 kr.
Ludo Spillet

Ludo er et klassisk brætspil som er kendt af de fleste og kan spilles og nydes af hele familien. Dette spil indeholder en spilleplade med 4 mands Ludo på den ene side og 6 mands Ludo på den anden side.  Spillet kan spilles af mellem 2-6 deltagere fra 6 år og opefter. En mandelgave som alle i familien kan få glæde af

Køb spillet her

manu-sereen-juleboeger
Nanok og juleevangeliet

Manu Sareen fortæller om juleevangeliet i denne søde børnebog. Historien udspiller sig på en skole, hvor der er gang i juleforberedelserne.

Eleverne skal planlægge årets krybbespil, og der skal fordeles roller, og nogle har brug for at få genopfrisket historien. En af drengene i klassen, Nanok, er søvnig, og lige så stille falder han i søvn midt i timen. – Langt væk fra klassekammeraterne opdager han, at han har fået vinger og er blevet til en engel.

Han flyver af sted, og nede på jorden kan han se Josef og Maria, der er på vej til Betlehem. Nanok møder andre engle, og sammen tager de af sted til stalden, hvor Jesus bliver født.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

Jumbo Playing Cards

Store spillekort fører til højt spil – mød jumbo spillekortene, der er bevis på, at størrelsen spiller en rolle (I hvert fald inden for kortspil). Perfekt som mandelgaven 2020, hvis der er børn med i legen.

Pris: 95 kr – Gå til shop

chokoaldebomber, chokolade kugler med skumfiduser, chokolade til varm chokolade, chokoladekugler til varm kakao, mandelgaver 2020, gave til pakkeleg
Chokoladekugler til Varm Chokolade

Mandelgave vinderen kan nyde en kop luksuriøs varm chokolade med disse chokoladekugler, som smelter når du hælder varm mælk over!

I chokoladekuglerne gemmer der sig miniskumfiduser, som gør den varme chokolade endnu mere velsmagende og sjov for ståre og små.

Pris: 99 kr – Køb gaven til pakkeleg her

ravsafari, oplevelser i vestjylland, oplevelsesgaver i vestjylland, gaver til under 100 kr, oplevelsesgaver til under 100 kr
Ravsafari med Jyllandsakvariet

Historien fortæller, at da gudinden Frejas tårer ramte havet, forvandlede de sig til rav. Mange år efter kan vi i dag være heldige at finde “gudindetårer”, hvis vi ved, hvor vi skal lede.

Kender du en der trænger til en spændende oplevelse, så køb en ravsafari, og find ud af mere om Nordens guld. Oplevelsen indeholder: 1,5-2 timers guidet ravtur, læring om hvor, hvornår og hvordan du finder rav og hvis du er heldig, finder du måske også små stykker rav.

Pris: 99 kr – Køb oplevelsen her

Spøgelsesvandring, københavn oplevelser, oplevelser i København,
Spøgelsesvandring i København med Ghosttour

Få både motion og en god oplevelse i København. Det vrimler med spøgelser og gode historier fra fortiden i København. I skæret fra staldlygten tages du med rundt i den danske hovedstad. Byvandringen foregår efter mørkets frembrud, hvor du lærer omkring flere steder, der har med spøgelser at gøre. De medrivende, nye og ældre historier er hentet frem fra gamle arkiver og fra almindelige mennesker, der selv har oplevet det hele tæt på.

Kom tættere på historierne om ånderne i Det Grøndlandske Hus, om den lille, døde 8-årige pige og besøg byens ældste kirkegård.

Pris: 100 kr – Køb oplevelsen her

Æggekoger til mikroovn

Super nem æggekoger til mikrobølgeovnen Boiley Æggekoder til 1 eller 4 æg gør det nemt at lave gode æg i mikroovnen

1 æg – Pris: 59 kr – Køb den her

4 æg – Pris: 119 kr – Køb den her

metal sugerør, sugerr af metal, stål sugerør, sugerør af stål,sugerør af bambus, bambu sugerør, bambus sugerør, sugerør af naturligvis produkter, naturlige sugerør, nedbrydelige sugerørmiljøvenlige sugerør, bio nedbrydelige sugerør,
Metalsugerør fra KitchPro

Sugerør i rustfrit stål lader dig nyde dine drikke med stil uden at bedrage til plastik forureningen. Du vasker bare dine metal sugerør, og så kan du bruge dem igen og igen. Flot og miljøvenligt!

Pris: 59 kr – Køb miljøvenlige sugerør her

mandelgave 2020, mandelgaven til alle, mandelgaven 2020, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven
Skrabelods verdenskort, verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt
Skrabelods verdenskort

Vi rejser alle sammen, og det er vidt forskellige hvad lande vi ser og oplever. Skrabelods verdenskortet er en mandelgave alle kan få glæde af, og en gave som hurtigt bliver lavet meget personligt, når vinderen skraber de lande hun/han har besøgt i verden, eller skraber de lande hun/han ønsker at besøge i fremtiden.

Pris: 139 kr – Køb skrabelods verdenskortet her

Joe & Seph's Popcorn Giant Christmas Cracker, mandelgave 2021, mandelgave 2020, gaver til jul
Popcorn Giant Christmas Cracker

Nøjagtig som en traditionel Christmas Cracker indeholder denne urimeligt store knallert seks poser gourmetpopcorn med smag af saltkaramel, som nok skal gøre mandelgave vinderen rigtig glad!

Og det bedste af det hele er, denne gave ikke engang behøver at blive pakket ind!

Pris: 149 kr – Køb mandelgaven her

leverpostej-jantelov-og-klaphatte
Leverpostej, jantelov og klaphatte

Leverpostej, jantelov og klaphatte – quizzen om, hvor dansk du egentlig er.

Et underholdende spil om at opføre sig som “en typisk dansker”.

Når sandheden skal frem:

Praler du med danske popgrupper, som du ikke engang synes om, når du møder folk i udlandet? Lægger du din taske på sædet ved siden af dig i bussen for at undgå, at nogen sætter sig netop der? Tænker du hvert år, at nu vinder Danmark garanteret Melodi Grand Prix´et? Har du nogensinde klappet, når flyet lander? Og har du nogensinde forsøgt at få en, som ikke taler dansk, til at sige: “Rødgrød med fløde”?

Hvis du kan svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål, har du alle muligheder for at vinde dette spil…. for Leverpostej, jantelov og klaphatte er et vildt underholdende spil, hvor du får eller mister point i forhold til, hvor typisk dansk du opfører dig… på godt og ondt.

Pris: 199 kr – Bestil Quiz spillet her

Poo Curling Spil, Curling Spil, mandelgave, sjov mandelgave
Poo Curling Spil

Gør curling til et skidesjovt spil med disse skidesøde små lortebunker i stedet for kedelige gamle sten. En sjov mandelgave til store og små.

 Pris: 119 kr – Køb spillet her

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender
Jelly Belly Ultra Gaveæske

Jelly Belly Ultra Gaveæske er fyldt til randen med slikbønner med 20 af de mest populære smage pakket ind i en luksuøs gaveæske – Perfekt som mandelgaven 2020.

Æsken indeholder følgende smagsvarianter: A&W® Root Beer, Blueberry, Bubble Gum, Buttered Popcorn, Coconut, Cotton Candy, Dr Pepper®, Green Apple, Juicy Pear, Sunkist® Lemon, Licorice, Peach, Piña Colada, Pomegranate, Sizzling Cinnamon, Strawberry Cheesecake, Sunkist® Tangerine, Toasted Marshmallow, Very Cherry og Watermelon

Pris: 129 kr. – Gå til shop

_9788771592344
Bog: Ting, min søn skal vide om verden

En bestseller bog: Fredrik Backman står i den samme situation, som mange mænd har stået i før ham. Han er blevet far. Men hvordan forbereder man sin søn på livet? Backman gør et ihærdigt forsøg med “Ting, min søn skal vide om verden”.

I denne skønne bog kan man læse alt om hverdagen, de store begivenheder i livet og måske også om et par af de nedture, der nok skal dukke op. Forfatteren konfronterer forældre med deres styrker og svagheder, og skriver om kvinder, bilnøgler, mandighed, fodbold og hvad der ellers hører sig til. 

Men allermest ihærdigt handler “Ting, min søn skal vide om verden” om, hvordan han hver eneste fag forsøger at være en god far.

Pris: 199 kr – Gå til shop

mandelgave 2019, sjove mandelgaver, sjov mandelgave, mandelgaver 2019, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven, mandelgaven 2019
Papa Bear Skruetrækker

Denne her bjørn er slet ikke så dum, som den ser ud! For i virkeligheden er det en bitsskruetrækker i høj kvalitet! Den kommer med seks forskellige bits, der holdes fast i klingen med en magnet. En sjov mandelgave 2020.

 Pris: 149 kr – Bestil her

mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven, mandelgaven 2019
Lykketrolden

Lykketrolden, som havde sin storhedstid i 1960’erne, er tilbage!

Den verdensberømte trold relanceres nu i en moderne udgave i anledning af, at det er 100 år siden at Lykketroldens skaber, Thomas Dam, blev født. Relanceringen af Lykketrolden omfatter en kollektion af 15 forskellige trolde i 3 størrelser. Der er udviklet en troldemor, en troldefar og en troldeunge. De er lavet af special keramik og derefter malet.

Håret er ægte fåreskind, og er derfor unikt på hver enkelt trold. Denne trold er 9 cm høj

Pris: 250 kr – Køb mandelgaven 2020 her

Skrabelods verdenskort, verdenskort skrabelod, skrabelod verdenskort, verdenskort med skrabe effekt, skrab de lande du har besøgt, mandelgaven 2020
Deluxe skrabelods verdenskort

Deluxe skrabelods verdenskortet er sort med guld skrabeeffekt.

Skrabelods kortet er mere detaljeret end original kortet samt i andre farver. Skrabelods verdenskortet har cool infografik nederst på kortet og indeholder fakta om de forskellige lande og farvande. Leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport. Kortet måler 82,5 cm x 59,4 cm. En af mange skabelods verdenskort som er en fed mandelgave 2020.

Pris: 199 kr. – Bestil verdenskortet her

Toiletbasket, mandelgaven 2020, mandelgaver, sjove gaver
Toiletbasket

Skal mandelgaven 2020 være en “sport” så lad mandelgaven være blive toiletbasket. Spillet kan nemt og hurtigt indsættes på alle toiletter da kurven og boldholderen sættes nemt fast med sugekopper.

Pris: 149 kr – Se spillet her

miljøvenlig termoflaske, termoflakse af stål, bæredygtige gaver, bæredygtige julegaver
Pulito termoflaske i rustfrit stål

Sig farvel til plastikflasker, dåser og andet skidt – her får mandelgave vinderen en drikkedunk for livet.

Pulitos drikkeflasker har dobbelt-isolerede vægge og holder på varme og kolde drikke i rigtig mange timer – uanset vejret. Ren rustfri stål er yderst velegnet til fødevarer, da det ikke frigiver nogen skadelige stoffer.

Pris: 159,95 kr – Køb gaven her

termokrus, Eva solo krus, Eva solo termokrus, Eva solo to go cup, gaver til kaffeelskeren, gaver til studerende, gaver til studenter, studenter gaver, gaver til kaffe elskeren, studenter gaver, mandelgaven 2020
Eva Solo To Go Cup sort

Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, om let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. 

Eva Solo termokoppen er dobbeltvægget og med en vakuum effekt, som gør den perfekt til at holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. Koppens smarte bærestrop i silikone, går det nemt at transportere den og giver samtidig et godt farvespil til koppen.  

Pris: 155 kr – Gå til shop

wallpaper_fly_high
Fly High i Ledreborg Slotspark

Svæv mellem trætoppene i op til 40 meters højde og oplev Ledreborg Slotspark fra fugleperspektiv!

Fly High er Nordeuropas største svævebanepark med 1,7 km svæv. Ved ankomsten får I sikkerhedsbriefing og bliver iført klatresele og hjelm. Herefter skal testbanen gennemføres – og når I har fået GO fra instruktørerne er det tid til at se det hele lidt fra oven.

Hele familien kan være med, da der er 3 forskellige baner: Børnebanen Tuff Tom er for børn fra 5 år, Little John er for børn fra 10 år og Big B er for de modigste (fra 14 år og opefter). Alle baner er udstyret med bremser, så man selv bestemmer hvor hurtigt man svæver. En af årets udendørs oplevelser for hele familien.

Pris: 199 kr – Køb oplevelser til børn her

 

mandelgave 2020, mandelgave 2021, mandelgaven 2021, mandelgaven 2020, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven
tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver, mandelgaven 2020
Lækkert tæppe med ærmer

På Coolstuff.dk kan du finde det lækre Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer.

Tæppet kan fås i 5 forskellige farver: Creme, rød, brun, blå og lyserrød.  . Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges. Dette er en af de bedste mandelgaver i 2020

Pris: 249 kr – Gå til shop

Vissevasse, Puslespil, Let it snow pusle spil, vissevasse puslespil, mandelgaver
Vissevasse, Puslespil, Let it snow

Med dette Vissevasse puslespil er der dømt julehygge for mandelgave vinderen.

Stress af med at samle et puslespil med 1000 brikker og fint julemotiv fra Vissevasse.

Pris: 250 kr – Køb mandelgaven 2020 her

Vissevasse plakat, plakat med vissevasse, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, mandelgaven 2020
Vissevasse Plakat 30×40 cm, Danmark – Møllen

Lille plakat med illustration af en klassisk, gammeldags mølle malet med kalk.

Trykt på 180 g mat papir. Mål: 30 x 40 cm.

Pris: 250 kr – Køb vissevasse plakaten her

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven, mandelgaven 2019
Kaffe startpakke med kværn og bønner

 Den helt perfekte “begynder-kværn” fra Bosch med kaffe til mandelgave vinderen. Så kan der nemt  kværne kaffe til en hel kande kaffe ad gangen.

Med i startsættet er en smagspakke, så du kan få prøvet forskellige bønner af uden at skulle investere i store poser kaffe til at starte op med. I smagspakken er der 100 gram af NORUs egen Organica kaffe, 100 gram NORU Mixto og 100 gram NORU Gastrónomo kaffe.

Pris: 277 kr – Køb gaven 2020 her

Kaffesmagning hos BRYG Coffee House, kaffekursus, kaffe smagning, kaffe smagning i Jylland, Kaffe smagning i Vejle, gaver med kaffe, oplevelsesgaver til kvinder, oplevelsesgaver til mænd, oplevelsesgaver i Jylland
Kaffesmagning hos BRYG Coffee House (Vejle)

På kaffeskolen lærer du at tale baristaens sprog, og du bliver taget med på en rejse fra kaffebønnerne plukkes i marken, til de males og omdannes til en dampende varm kop kaffe. Er du klar til at tage din morgenkaffe til nye højder på denne 1,5 times kaffeskole?

Pris: 249 kr – Køb kaffesmagning her

gå på lillebælt, oplevelser i naturen, andranalin oplevelser, bridge walking
Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik udendørs oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når den heldige gavemodtager får en guidet tur hen over Danmarks egen Lillebæltsbro i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor man mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen på ansigtet.

Pris: Fra 295 kr – Book Adrenalin oplevelser her

mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven, mandelgaven 2019
Vooni Splash Speaker

Nu kan vinderen af mandelgaven 2020 lytte til musik og tale i telefon, mens de er i bad – trådløst! En våd drøm for alle badenymfer og et fed gadget er denne Vooni Splash Speaker!

Pris: 279 kr – Gå til shop

2259003
Biograf tur Gavekort

Et gavekort til en biograftur er altid en gave som skaber glæde. Biograftur gavekortet kan bruges af alle, og inkluderer 2 biobilletter, 2 x 2,5 l popcorn og 2 valgfrie drikkevarer.

Pris: 299 kr – Køb gavekort her

 

mandelgave 2021, mandelgave 2020, mandelgaven 2021, mandelgaven 2020, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven
vin ilter, gave til farvar, julegaver til farfar, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven, mandelgaven 2019
Vinturi Vinilter

Via en sindrig konstruktion ilter Vinturi din vin lige så hurtigt, som det tager at hælde vinen op i et glas. Lad vinen løbe igennem vinilteren. Så tilføres den rette mængde ilt med den rette hastighed! Perfekt til at skabe et perfekt glad vin til hverdagen eller jul.

Pris: 349 kr – Gå til shop

wellness-oplevelse-massage
Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

Giv mandelgave vinderen en pragtfuld massage til at skabe øget velvære og livskvalitet. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led.

Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen. Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen. Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min. 45 minutter.

Pris 395 kr – Køb massage gavekortet her!

mandelgave 2020, mandelgave 20, mandelgaven 2021, mandelgaven 2020, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven
Fandt du ikke mandelgaven 2020 på listen?

Måske indeholder listen ikke en gave, som du synes passede som mandelgaven 2020.

Når du skal finde den perfekte mandelgave, skal du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du (uselvisk) mener er den bedste form for mandelgave til dit juleselskab.

  • En fjollet ting: Hvis mandelgaven 2020 skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Velgørenhed: Hvis årets mandelgave skal være god samvittighed til alle ved julebordet, hvorfor så ikke give velgørenhed, så de mindre bemidlet også mærker juleglæden. Se her hvordan du køber velgørenhed som mandelgave.
  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
mandelgave 2020, mandelgave 20, mandelgaven 2021, mandelgaven 2020, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven
Nye og anderledes måder at lave Risalamande og mandelgave legen på:
  • Portions anret alle skålene, og læg en madel i alle undtagen i én. Der er IKKE får en mandel, får mandelgaven. Husk at lade folk selv vælge hvilken skål de vil have.
  • Skift mandelen ud med noget andet, det kan f.eks være en kikært, en vingummibamse eller et mynte bolsje. Husk det skal være noget der ikke smitter af på grøden, så brug derfor ikke lakrids, jordbær og lignede, som ødelægger Risalamanden, eller afsløre hvor “mandel” ligger.
  • Tilføj flere mandler. Den der får FLEST mandler vinder så mandelgaven
mandelgave 2020, mandelgave 20, mandelgaven 2021, mandelgaven 2020, find den bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven
Hvad er en mandelgave og hvem skal have den?

En mandelgave, er den gave, som gives til den heldige person, der finder den hele mandel (de øvrige mandler er hakket) i Risalamande. Er man mange mennesker kan man tilføje mere end én mandel i Risalamande.

Rigtig mange danske familier spiser Risalamande juleaften, og som en fast del af det, er der indkøbt eller lavet en mandelgave, som vinderen får som præmie for at finde den hele mandel. I småbørns familier er det normalt at “snyde” ved at sikre sig der er en mandel i børnenes portion Risalamande. Det gøres som regel med at man portion anretter skålene med Risalamande gør de serveres for gæsterne.

At spise risalamande er en dansk tradition, der kendes fra omkring 1900, hvor borgerlige køkkener begyndte at servere risalamande med kirsebærsauce til jul i stedet for risengrød. Tidligere havde risengrød pga. de importerede ris og kanel været en eksklusiv spise. I de første 50 år af det 20. århundrede var det risengrøden, der var den mest almindelige danske julespise.Traditionen med at give en mandelgave menes at stamme fra en fransk skik fra 1500-tallet, hvor man i de fornemme kredse til helligtrekonger puttede en bønne i en helligtrekongerskage. Den der fik bønnen blev ”konge” med tilhørende privilegier.

Hvornår mandelgaven har vundet indpas i Danmark vides ikke, men det menes at være omkring 1800, hvor bønnen blev erstattet af en mandel og helligtrekongerskagen med risengrøden.

hjemmelavet marcipangris, lav selv marcipangris, marcipangris odense marcipan
Traditionen med marcipangris som mandelgave

Grisen har længe været et symbol på julen i Danmark. I gamle dage var en luksus at spise det friske kød fra julegrisen. Op til julen blev der lavet masser af mad af kødet og indvoldene fra grisen, blandt andet sylte og leverpostej. I julen blev også grisens hoved sat på bordet, så man kunne sidde og plukke kød fra det. Kødet fra grisehovedet var nemlig en helt særlig delikatesse.

Det er uvist, hvornår den første marcipangris blev givet som mandelgave i Danmark. Men marcipangrisen og julegrisen som symbol har en lang historie.

»Jeg ved for eksempel, at man på konditoriet La Glace i København har lavet marcipangrise siden 1870, og det er sikkert ikke det første sted, man har brugt grisen som figur,« fortæller Anders Christensen til videnskab.dk.

mandelgave 2021, 2020 mandelgave, mandelgaven 2017, sjov mandelgave, mandelgave, mandelgave 2018, mandelgaven 2018, find mandelgave 2017
%d bloggers like this: