Alle julegaver ideerTil BørnTil HamTil HendeTil unge

5 gaver: 100% gratis gave!

At shoppe Julegaver kan være en dyr aktivitet.

Det river i lommen og for mange er det noget, man skal spare sammen til i flere måneder før jul, for at have penge til de dyre julegaver.

Men er pengene sluppet op, eller vil du gerne spare lidt penge i år, så er det godt nyt! Julegaver til alle har nemlig lavet en liste med 5. stk 100% gratis gaver, som du nemt kan slippe afsted med at give til årets gave.

HUSK også du kan spare pengene på årets bordkort, til og fra kort, julekort og kravlenisser ved gratis at downloade dem her så årets julebord også bliver julepyntet, uden at springe budgettet.

5 gaver: 100% gratis gave!

Hjemmelavet klippekort med 10x til det de/du ønsker.

Vil du gerne give din tid og/eller en service i julegave, så lav et klippekort som julegave.

Du kan lave dit eget klippekort til f.eks et kram, græs slåning, rengøring, babysitting, massage, madlavning, at få vasket tøj (måske til teenage drengene?), middage eller hvad du ellers kunne finde relevant.

Dette er en sød gratis hjemmelavet julegave, som kan gives i sidste øjeblik og som er en 100% gratis gave. Klippekortene er designet i flere farver, så du enten kan give flere klippekort til én person, eller give ét klippekort til flere personer.

Download klippekortene her


Et hjemmelavet gavekort til babysitting.
klippekort til babysitting, babysitter klippekort, hjemmelavet julegaver, julegaver som ikke koster noget, gratis julegaver

På inspirationssiden børneværelset.dk kan du gratis downloade et klippekort/gavekort med babysitting. Gavekortet kan du give til dem med børn, og det vil kun koste dig tid at give denne gratis gave.

Print klippekortet her

En print selv plakat

På børneværelset.dk kan man også selv printe GRATIS plakater. De fleste har designs, der passer til et børneværelse, men flere af plakaterne kan også bruges til voksne. Dette er perfekte julegaver til sidste øjeblik, såfremt du har en printer, du kan printe plakaterne med.

gaver til 2 årige, gaver til 2-årige, gaver til piger på 2 år, gaver til 2 årige piger, gaver til piger, gaver til små piger, gaver til børn, gratis plakater, gratis plakater til børneværelset, gratis plakater til piger
Gratis plakater, plakater til voksne, gratis plakater til voksne, voksen plakater, gratis gaver, gratis plakater, gaver du selv kan lave, print selv julegaver, Charlie Chaplin plakat
gaver til 2 årige, gaver til 2-årige, gaver til piger på 2 år, gaver til 2 årige piger, gaver til piger, gaver til små piger, gaver til børn, gratis plakater, gratis plakater til børneværelset, gratis plakater til piger

Se flere print selv de gratis plakater her


Et bogmærke med en ræv eller rensdyr

foxbookmark1

På lilleskurk.dk kan du downloade et flot grafisk bogmærke, af en ræv. Download det her.

gratis bogmærke, bogmærke gratis, download gratis bogmærke, lav dit eget bogmærke, print selv bogmærke, jule bogmærke, julebogmærke

Her på siden kan du også gratis downloade disse bogmærker med vores søde små rensdyr

Er du en kreativ type kan du også lave dit eget bogmærke, og har du mulighed for det, så laminer bogmærket og sæt en flot snor i bogmærket –  så er der ingen der opdager, at det er en gratis gave.

En hjemmelavet kalender i Word

00a3c725e76947cf7839fe346c1f790665b9b42b_large

De fleste computere har skrive programmet Word installeret. I Word kan man lave en personlig kalender, som er en flot og ikke mindst gratis gave til julen.

På Computervidendk.com har de lavet en guide, til hvordan du lavet en gratis kalender i Word. Se guiden her.

Gem