50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende)

Mangler du stadig at finde den perfekte julekalender til kæresten?

Vi har samlet den ultimative liste med julekalendere til kæresten (både ham og hende)

Så hvad enten du mangler en lækker chokolade julekalender, en fræk julekalender, en makeup julekalender, en julekalender der glæder eller en julekalender der frister, så finder du den på denne liste.

For at gøre det nemt og overskueligt for dig at finde den bedste julekalender til kæresten, har vi inddelt listen i kategorier, så du hurtigt kan finde den julekalender der passer bedst til din lille kærligheds nisse.

Note: Artiklen med 50+: Julekalender til kæresten (Ham & Hende) er sidst opdateret D. 13/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Listen opdateres løbende i 2022….

Gå til kategorien:

Julekalender til ham

Julekalender til hende

Julekalender med chokolade og andre godter

Julekalender med Te eller Kaffe

Julekalender med alkohol

Julekalender med sexlegetøj

Julekalender til ham

julekalender til ham med strømper, strømpe julekalender 2022, julekalender til mænd, mande julekalender, julekalender med strømper, sokke julekalender, julekalender med sokker, julekalender med sokker til mænd, voksen julekalender 2022,

Strømpe julekalender til mænd

Får han altid strømper i julegave? Hvorfor ikke tyvstarte og give ham en julekalender med 24 strømper som gør fødderne farveglade i decembermørket! 

Stribede, prikkede, mønstrede og en nisse – der gemmer sig nye sjove strømper hver dag i 24 dage i denne julekalender. Bonus: behøver du heller ikke vaske strømper igen før efter juleaften.

Strømperne er i størrelse 40 til 45 og kan alle sammen vaskes på 40 grader.

Pris: 599 kr – Køb strømpe julekalenderen her

julekalender til hende med strømper, Harry Potter strømper, julekalender til mænd, harry potter julekalender, strømpe julekalender 2022, julekalender til kvinder, mand julekalender, julekalender med strømper, sokke julekalender, julekalender med sokker, julekalender med sokker til mænd, voksen julekalender 2022,

Harry Potter Strømpe julekalender

For Dobby betyder en strømpe frihed og måske netop derfor er denne strømpe julekalender med Harry Potter årets bedste julekalender.

Men hver opmærksom på at intet er helt normalt i Harry potter universet, så derfor er der 12 par strømper i julekalenderen – om du kun vil have strømper på hver anden dag eller om du vil have én strømpe på om dagen er op til dig!

Alle strømperne har mønstre eller motiver fra det magiske HP univers.

Pris: 369 kr – Køb Harry Potter strømpe julekalenderen her

Julekalender med skægolie

Forkæl kæresten med fuldskægget, med en adventskalender fyldt med skægolie!

Kalenderen fra The Bearded Man Company indeholder 24 små flasker med plejende og blødgørende skægolie i anderledes dufte såsom kaffe, appelsin og krydret rom! Det gør skægget super blødt og behageligt både at røre ved og dufte til.

Giv skægget en god december!

Køb skægolie julekalenderen her

Marvel julekalender, Funk pop marvel julekalender, julekalender funk pop, julekalender til drenge 2023, julekalender med superhelte 2022, Julekalender med Marvel 2022,

Funko Pop! Marvel julekalender

I hver låge gemmer der sig små Funko Pop!-vinylfigurer, som f.eks Groot, Thanos, Captain America, spiderman og mange, mange flere – måde antihelte, skurke og superhelte side om side.

I alt er der 24 Funko Pop! vinylfigurer fra Marvels univers, Officielt licenseret produkt, der er så glædelige at man helt glemmer julestressen. Figurerne er i Pocket Pop!-størrelse, cirka 4 cm høje.

Køb Funko Pop Marvel julekalenderen her

værktøj julekalender, julekalender til mænd, julekalender med værktøj, anderledes julekalender til mænd, kreativ julekalender til mænd, julekalender til drenge, voksen julekalender, julekalender til voksne

Julekalender med værktøj ( Wera Værktøjskalender)

Den ultimative mande-julekalender med 24 låger stoppet med værktøj som f.eks bits og skrueværktøj med smarte funktioner.  

Værktøjets T-formede håndtag ligger bekvemt i hånden, og du kan lynhurtigt ændre bitstørrelse til at spænde alle tænkelige skruer. Den lille Stubby-bitsholder er praktisk, når der er lidt plads, og du får også en oplukker og en proptrækker med, som passer til værktøjet. De kommer til nytte, når handymanden tager sig en pause i den forskruede juletravlhed! 

Køb julekalenderen med værktøj her

Chili Klaus Julekalender, Chili Klaus Julekalender med chokolade, Julekalender til voksne, Julekalender 2022, julekalender Chili Klaus, chili chokolade julekalender,

Chili Klaus Julekalender

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige!

Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilislik hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Køb Chili Klaus julekalenderen her

 
popcorn julekalender, julekalender med popcorn, julekalender til voksne, anderledes slik julekalender, gourment julekalender, gourment popcorn, Joe & Seph's julekalender, julekalender fra Joe & Seph's

Julekalender med Popcorn

En fantastisk gourmet julekalender med prisvindende popcorn i flere lækre smagsvarianter fra Joe & Sephs.

I Julekalenderen fra Joe & Sephs, finder du 24 låger, hvor der bag hver låge findes en lækker lille pose med gourmet popcorn som alle er håndlavet. Du finder forskellige smagsvarianter i lågerne, så du rigtig kan finde din favorit.

Kalenderen er bygget op som et rødt murstenshus, hvor sneen daler og du i hver af de fire vinduer, ser én af de fire processer i produktionen af popcorn. Blandt vinduerne og døren finder du de forskellige låger.

Køb popcorn julekalenderen her

mande julekalender, julekalender med man stuff, julekalender til mænd, julekalender til voksne mænd,

Man Stuff Julekalender

Med en Man Stuff-adventskalender får du en lille overraskelse bag hver låge. Julekalenderen indeholder alt, hvad man kan ønske sig til sin mandlige kropshygiejne; neglebørste, sæber, shampoo, barbercreme, fodfil og tandbørste. Ja der er endda en badebombe til den, der elsker at lave sit eget lille hjemmespa!

Så vær en rigtig mand og tæl dagene ned til jul ved hjælp af en rigtigt maskulin kalender fyldt med “man stuff”. I god tid før juleaften er du helt nypoleret og dufter bedre end en julerose!

Køb Man stuff julekalenderen her

Pakkekalender gadgets og sjov til ham

Giv han en pakkekalender som vil skabe grin igennem december.

Velegnet til det store legebarn, der er til fest og sjov i gaden og altid har et stort smil på læben. Pakkekalender.dk leverer pakkekalenderen i flot indpakning med nummer, uden bånd.

Køb Pakkekalenderen til ham her

Pakkekalender til kæresten (ham)

Overrask ham med en flot, indpakket pakkekalender med 24 gaver til hele december.

Hver dag byder på en ny overraskelse, eksempelvis en fed gadget, en sjov gave eller lidt julegodter til den søde tand.

Pakkekalender.dk leverer pakkekalenderen i flot indpakning med nummer, uden bånd.

Køb Pakkekalenderen til ham her

Mercedes-Benz 300 SL Julekalender, julekaelnder med Mercedes, voksen julekalender, julekalender til kæresten, kæreste julekalender

Mercedes-Benz 300 SL Julekalender

Denne officielle Mercedes-kalender indeholder en model af Mercedes-Benz 300 SL i form af et byggesæt med baseplade. Desuden får du et lydmodul, som giver originallyden fra Mercedes-motoren fra sig og et hæfte fyldt med nørdet baggrundsinfo om den legendariske bilmodel.

Vi kan med sikkerhed garantere, at ”hjul(e)stemningen” er maksimeret i år med denne sjove julekalender til mandelige bilelskere!

Køb julekalenderen til ham her

Trabant Sonderedition Julekalender, voksen julekalender, julekalender med biler, bil julekalender, Anderledes julekalendere,

Trabant Sonderedition Julekalender

I Østtyskland var ventetiden på en Trabant op til 15 år, men med denne bilkalender skal du kun vente 24 dage! Kalenderens låger indeholder en Trabant 601 som byggesæt med baseplade, samt et lydmodul, der lader dig lytte til den originale lyd fra bilens motor. Til denne specialudgave af kalenderen får du et dioramabillede til basepladen, hvor det ser ud som om, Trabien sprænger sig gennem Berlinmuren. Der medfølger også et hæfte, der er fyldt med nørdet baggrundsinfo om denne kultbil-model.

Køb Trabant julekalenderen her

Porsche 911 Julekalender, julekalender med Porsche, voksen julekalender, julekalender til kæresten, kæreste julekalender, julekalender med biler, bil julekalender, julekalender med biler, Anderledes julekalendere, julekalendere 2022,

Porsche 911 Julekalender

Øg julestemningen med en Porsche Julekalender! Bid for bid samler du en Porsche 911 i skalaen 1:43, et lydmodul med den originale motorlyd fra en Porsche og en bundplade med miljøbilleder. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren

Køb bil julekalenderen her

Se flere julekalendere med biler her

↓↓↓

Julekalender til hende

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender sminke, julekalender til kæresten, pakkekalender til kæresten, julekalender til konen, julekalender til manden, pakkekalender til manden, pakkekalender til konen, pakkekalender til ham, pakkekalender til hende, pakkekalender til voksne, julekalender til voksne, matas julekalender, kvinde julekalender, skønhedsjulekalender, skønsheds julekalender til hende, make up julekalender, julekalender med makeup

NYX Cosmetics – Makeup Julekalender

NYX Makeup julekalender, sprang fyldt med lækre beauty produkter som f.eks butter gloss, concealer, læbestifter, eye pencils, øjenbryns gel og meget meget mere.

En makeup julekalender med lækre bestseller produkter fra NYX med en samlet værdi på 1024 kr – prisen er dog kun 479 kr.

Forkæl dig selv med en ny overraskelse hver dag frem til jul, eller brug den som den perfekte gave til en du holder af.

Køb NYX Cosmetics julekalender med makeup her

puslespils julekalender, julekalender med puslespil, julekalendertil voksne, voksen julekalender, anderledes julekalender, julekalender 2021

Puslespils julekalenderen med 300 brikker

Elsker du puslespil? Hvad så med at gå julen i møde med en helt unik puslespilsjulekalender.

Et puslespil med hele 300 puslebrikker gør december både spændende og udfordrende. Hver dag får du en pose med puslebrikker, du kan lægge, så i rette tid før juleaften giver dig et færdigt og samlet puslespil.

Super sjov julekalender for både børn og voksne

Køb Puslespils julekalenderen her!

strikke julekalender, julekalender med strik, julekalender med garn, krea julekalender, kreativ julekalender, julekalender til de kreative, julekalender med strik, julekalender med garn, julekalender til de kreative, julekalender til mormor, julekalender til farmor, julekalender til kvinder, adventskalender med strik, strik adventskalender

Kreativ Strik Adventskalender 2022

Så er Rito´s skønne adventskalender med strik 2022 klar. Rito har fået vores dygtige opskriftsudviklere til at komme med både produktinputs samt designe selve strikkeopskrifterne, der resulterer i smukke kreationer, perfekte til det kølige december vejr. Julekalenderen er sjov for både nybegynderen og den mere erfarne strikker.

Den perfekte strik julekalender af kreative mennesker for kreative mennesker!

Køb julekalender med strik her

hækle julekalender, julekalender med garn, julekalender med hækleopskrifter julekalender til kvinder, adventskalender med strik, strik adventskalender, krea julekalender, kreativ julekalender, julekalender til de kreative, julekalender med strik, julekalender med garn, julekalender til de kreative, julekalender til mormor, julekalender til farmor,

Hækle Adventskalender 2022

Kalder alle hækleentusiaster; årets Rito Hækling Adventskalender er her! Ritos dygtige opskriftsudviklere været super skarpe og designet skønne hækleopskrifter, der giver smukke kreationer, som er perfekte at lave i den kolde december måned.

For at omfavne både begyndende og erfarne hæklere, har Rito tilmed sørget for, at adventskalenderen tilbyder hobbysjov velegnet til forskellige niveauer.

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne hækle fokuserede julekalender.

Køb hækle julekalender her

make up Technic julekalender 2022, sminke julekalender, julekalender med sminke, 2023 julekalender til kvinder, julekalender til kvinder, make-up julekalender, julekalender med make up, julekalender med sminke, make-up julekalender

Make-up julekalender til hende (Technic 2022)

Skal du forkæle dig selv i 2022?

Make-up Julekalenderen indeholder blandt andet rouge, øjenskygge og læbestift, så kvinden kan blive klar til enhver julefrokost eller jule komsammen.

I Make-up julekalenderen fra Technic er der også flotte negledekorationer og praktisk skønhedstilbehør såsom sminkebørste og et lille spejl. Julekalenderen med sminke bliver en perfekt overraskelse til en, der har brug for at tage sig lidt ekstra af sig selv før jul!

Denne sminkekalender giver dig netop den tiltrængte flugt fra julestressen – og som bonus har du derefter alt, hvad du behøver, for at gøre dig festfin til nytårspartyet!

Køb Makeup julekalender her

pudderdåserne julekalender, pudderdåserne adventskalender, adventskalender fra pudderdåserne, jul med pudderdåserne, make up julekalender, hudpleje julekalender, julekalender til kvinder

Pudderdåserne MUST HAVE Adventskalender 2022

En skøn adventskalender med 5 lækre personlige pleje produkter. Blandt de 5 produkter er blandt andet en Alt-I-En creme som fugter og beroliger uden og tilmed er velegnet til alle hudtyper. Der er også en hovedbundsbørste til at give hovedbunden behagelig massage samt fordele produkter i håret eller fjerne produktrester ved hårvask. Samlet i pudderdåsernes adventskalender er der prdukter til håret, huden og endda fødderne

Pris: 499,95 – Køb Pudderdåsernes adventskalender 2022 her

Bathbomb julekalender, bade julekalender, julekalender med Bath bomb, julekalender med badebomber, julekalendere 2022, voksen julekalender 2023, makeup julekalender, sminke julekalender, make-up julekalender, julekalender til kvinder, julekalender med bade tilbehør

Relaxing December Bade julekalender

Denne skønne julekalender med badebomber, sæber og kropsplejeprodukter, der får dig til at slappe af igennem decemebers hårde julestress! Gør dit hjemmet til et mini-spa i december, mens du åbner lågerne på den søde kalender fra Technic.

Kalenderen er perfekt som en overraskelse for en, der fortjener at tage et varmt bad, læne sig tilbage og bare slappe af.

Pris: 169,95 kr – Køb Bade Julekalenderen her

Essie julekalender, Essie neglelak julekalender, neglelak julekalender, julekalender med neglelak Essie, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender, adventskalender til kvinder,

Essie Julekalender 2022

Gør det til et farverigt eventyr at tælle ned til juleaften med neglelak julekalenderen fra Essie express train. Indeni gemmer der sig 24 kosmetikoverraskelser til smukkere, der vil gøre hver dag smukkere, blandt andet finder du 6 stk neglelak, 12 stk mini neglelak, 1 stk neglelakfjerner samt en unik Essie Gel Couture neglelak plus meget mere.

Køb Essie neglelak julekalender her

Essie julekalender, Essie neglelak julekalender, neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender, julekalender til kvinder, gave til teenage piger, teenager pige gave, gave til teenage, gave til piger,

Essie – Neglelak Julekalender 2022

Den perfekte gave til neglelak-lovers! Forkæl dig selv, eller en du holder af, men årets neglelak julekalender fra Essie. I julekalenderen får man et skønt negle produkt til ren forkælelse.

Den flotte julekalender indeholder de bedste produkter fra Essie, smukke neglelakker, neglepleje og manicureprodukter.

Essie kalenderen indeholder 9 produkter i full size, hvor nogle endda er limited editions.14 mini produkter og 1 produkt til at pleje negle og neglerødder. En kalender der vil glæde alle kvinder.

Køb Essie neglelak julekalender her

makeup julekalender 2021, neglelak julekalender, julekalender med neglelak, julekalender med make up, make up julekalender, julekalender til kvinder, kvinde julekalender

Neglelak Julekalender

Neglelak julekalenderen fra Technic er en sjov, kubeformet adventskalender til hende, der kan lide at nusse med sine negle, mens hun venter på jul.

Er det glitter, pastel, glitrende metallic-lak eller måske bare et klassisk look, som matcher dit juleoutfit bedst? Som noget ekstra unikt er der også neglelakker med mat look i neglelak julekalenderen.

Der er en ny flot farve eller noget andet, som hører til neglepleje, hver dag – I rette tid før juleaften har du masser af flot lak, du kan vælge og vrage imellem. Hver neglelak indeholder 5 ml.

Køb Neglelak julekalender her

make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, 24 Days of Beauty Makeup Julekalender julekalender beauty, smike julekalender, julekalender sminke, julekalender til piger, julekalender med hudpleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter

24 Days of Beauty Makeup Julekalender

Make-up julekalender fyldt med lækre beauty og make-up produkter. Få en skøn december med en ny overraskelse hver dag frem til juleaften, f.eks. neglelak, læbestifter, øjn skygger og meget meget mere.

Køb 24 Days of Beauty Makeup Julekalender her

Julekalender med make up, beauti adventskalender, Sminke julekalender, julekalender med pleje produkter, make up julekalender, julekalender med make up, beauty julekalender, julekalender beauty, sminke julekalender 2022, julekalender sminke, julekalender til piger, julekalender beauty, smike julekalender, julekalender sminke, med hudpleje produkter, julekalender med skønhedsprodukter

Make-up Julekalender – 25 Days Of Disco Advent Calender

Real Techniques har lavet denne fantastiske julekalender, hvor der gemmer sig et nyt skønt beauty produkt bag hele 25 låger. Du har derfor en lille gave hver eneste dag hele julen, og kan blive overrasket med alt fra makeupredskaber til hårstylingsprodukter. De mange must haves i julekalenderen byder blandt andet på kunstige vipper, makeupbørster og hårelastikker. Så forkæl dig selv eller en du holder af med årets skønne beauty julekalender fra Real Techniques! En ny overraskelse 25 dage i december.

Den fine julekalender er lavet en i fin lilla nuance med disco tema, og er vil pynte festligt i hjemmet julen igennem.

Køb Make-up Julekalender 25 Days Of Disco Advent Calender her

lakrids julekalender, julekalender med lakrids, julekalender med slik, juleklaender med lakrids slik, julekalender til voksne, Ramlösa Julekalender, Ramlösa lakrids Julekalender, julekalender med Ramlösa Lakrids

Ramlösa Lakrids Julekalender

Julen kommer tidligt til lakridselskeren! Med julekalenderen fra Lakridsfabrikken i Ramlösa tæller du ned til jul med premiumlakrids. Bag hver låge gemmer der sig en ny smag!

Julekarameller, flødekarameller og ischokolade – mangler der ikke noget? For en lakridselsker føles juleslikket mildt sagt kedeligt. Du vil jo gerne mærke denne supersalte salmiaksmag eller nyde et magisk sødt og blødt stykke lakrids. 

Køb Lakrids julekalenderen her

bath bomb julekalender, julekalender til kvinder, julekalender med sæbe, wellness julekalender, julekalender med wellness indhold, kvindelig julekalender, Bubble T julekalender, make up adventskalender

Bubble T Bade Julekalender

Vil du gerne prøve en anderledes wellness julekalender? Så er denne julekalender med badebomber, cremer og andet lækkert indhold helt perfekt til dig.

Julekalenderen fra Bubble T er sprængfyldt med julede badebomber, velduftende sæber og skønne cremer, som gør julebadet ekstra lækkert!

Bag de 24 låger i julekalenderen finder du blandt andet sæber og badebomber i frugtagtige duftkombinationer med søde te-noter, hvor hindbær, fersken og mango blander sig med blåbær duftende indhold, der sørger for, at den mindste smule julestress blæser pist væk.

Du finder også brusecremer og hudcreme, som både plejer og frisker op, så du føler dig klar til julens mange arrangementer.

Pris 449 kr – Køb Bubble T bade julekalenderen her

make up julekalender, julekalender med make up, bade julekalender, bath bomb julekalender, juleklaender til kvinder, advents kalender med make up, make up adventskalender

Stay Magical Make-up og Bade julekalender

Tilføj lidt ekstra magi til den kolde og mørke december måned med denne en julekalender fyldt med overraskelser, der pifter hverdagen op indtil juleaften.

Den skønne Stay Magical julekalender indeholder både festlig make-up og afslappende badeprodukter, der hurtigt fordriver mørket i december.

Bag hver låge i Stay Magical gemmer der sig fin make-up, bade bomber, velduftende sæber, lipglosses, farverig neglepynt, der sætter kulør på december måned. Julekalenderen med make-up og bade produkter vil være en perfekt overraskelse for alle, der har lyst til at pifte december måned lidt ekstra op, inden det er tid til at åbne alle julegaverne og danse om træet!

Pris: 139 kr – Køb make up og bade Julekalenderen her

julekalender til hende med strømper, strømpe julekalender 2022, julekalender til kvinder, kvinde julekalender, julekalender med strømper, sokke julekalender, julekalender med sokker, julekalender med sokker til kvinder, voksen julekalender 2022, sjove sokker

Strømpe julekalender Harmoni til kvinder

Gør december nem for dig selv og slip for at vaske strømper op til jul, med en lækker strømpe julekalender med strømper i dæmpede farver, som forkæler dine fødder hver dag frem til juleaften! Strømpekalenderen indeholder 24 par strømper i størrelserne 37-40.

Strømperne er en blanding af sokker i både almindelig længde og en kortere ankelmodel. Perfekt til kvinder, som ønsker at forkæle sig selv med en julekalender, der kan skabe glæde længe efter juleaften.

Pris: 599 kr – Køb strømpe julekalenderne her

Myslikalender, Mysli julekalender, økologisk julekalender, julekalender til voksne, julekalender med økologisk indhold, anderledes julekalendere til voksne

Mysli Julekalender

Med mysli julekalenderen fra MyMuesli tæller du ned til jul med økologisk mysli i 24 anderledes og gode smage – er der en hyggeligere måde at begynde en mørk decemberdag på?

Her blandes julede varianter, som har fået smag af æble, kanel og vanilje med sprøde myslisorter, som blandt andet smager af chokolade, tropisk mango og jordbær.

Myslikalenderen indeholder 24 forskellige myslismage, som længes efter at byde dig på nye smagsoplevelser hver dag frem til juleaften. Myslien leveres i smarte portionsbægre, som er lige praktiske, uanset om du nyder et stille morgenmadsmåltid derhjemme eller tager morgenmaden med på jobbet.

Myslikalenderen fra MyMuesli er en perfekt overraskelse til alle, som fortjener en lidt bedre og hyggeligere start på december!

Køb Mysli julekalenderen her

vin julekalender, julekalender med vin, vin til julen, vinsmagning julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, find julegaven her, vin i julegave, vin til julen, bedste julegaver, nemme julegaver, oplevelsesjulegaver, vin oplevelser i julegave, oplevelser i julegave

24 days of wine vinkalenderen – Julekalender med vin

En voksen julekalender, som hver dag byder på et godt glas vin.

Vin julekalenderen er både dekorativ og med en god portion humor. Hver flaske indeholder 10 cl vin – altså nok til et glas. Flaskerne kommer i hver deres lille kasse, hvorpå der står sjove vincitater a la “Wine Not?”.

Kalenderen består af forskellige typer vin, både rødvin, rosévin og flest af alle: hvidvin. Størstedelen af vinene er tyske, hvorfor der er flest hvidvine, som tyskerne jo er eksperter i. Herudover er der også franske, portugisiske, spanske og italienske rødvine.

Køb Vin julekalenderen her!

vingummi julekalender, julekalender med vingummi, voksen julekalender, slik julekalender, julekalender med slik, uleklaender med vingummi, wally og whiz julekalender, wally and whiz julekalender

Vingummi julekalender fra Wally & Whiz

Hver dag indtil juleaften vil kæresten bliver forkælet med lækker vingummi.

Wally & Whiz laver lækker gourmet vingummi i særklasse. Kvaliteten er i top, der anvendes kun de bedste råvarer, og der tilsættes inden tilsætningsstoffer. Der er ikke tilsat gluten, konserveringsmidler eller animalske tilsætninger. De er 100 % vegetariske. Er certificeret vegansk og vegetarisk.

Køb vingummi julekalenderen her

Pakkekalender til hende

Pakkekalender til hende med 24 indpakkede gaver med overraskelser til hele december.

Dette er vores mest populære pakkekalender til kæresten, mest fordi den er så varieret i sit indhold.

Pakkekalenderen til hende indeholder små nyttige gaver, juleting, personlig pleje og lækkerier til den søde tand. Leveres i flot indpakning med nummer, uden bånd.

Køb Pakkekalenderen til hende her

Pakkekalender til hende LUKSUS

Forkæl din kæreste eller kone med en EKSTRA lækker pakkekalender. 24 kalendergaver lidt ud over det sædvanlige med forkælelse og kvalitet i højsædet. Pakkekalenderen indeholder indpakkede gaver med bånd og nummer.

Køb Pakkekalenderen til hende her

↓↓↓

Julekalender med chokolade og andre godter

voknsen julekalender med slik, pakkekalender til den søde tand, slik julekalender til voksne, chokolade julekalender til voksne, voksen adventskalender med slik 2021, julekalender til voksne 2021

Pakkekalender til den søde tand

Julemåneden må godt være ekstra sød. Det bliver den med denne pakkekalender. Hver dag byder på nye lækkerier fra leverandører, der sætter kvaliteten højt. Bliv udfordret på de søde smagssanser i en hel måned.

Bestil pakkekalenderen den søde tand til voksne her

vingummi julekalender, julekalender med vingummi, voksen julekalender, slik julekalender, julekalender med slik, uleklaender med vingummi, wally og whiz julekalender, wally and whiz julekalender

Julekalender Wally & Whiz vingummi 2022 med smagsprøver

Her er 2022´s smukkeste og lækreste slik julekalendere fra Wally og Whiz, fyldt med dansk gourmet vingummi og lakrids.

Slik julekalenderen er kompromisløs i sit smukke design og i det lækre indhold, og så kan den nydes af både børn og voksne. 
Kalenderen betår af et lille “skab”, som folder sig ud, og afslører de 24 små dekorative skuffer, hvori der gemmer sig 12 forskellige slags Flowpacks fra Wally & Whiz’ helt nye vintersortiment. 

Køb Wally og Whiz 2022 julekalenderen her

Anker Chokolade Voksen Julekalender, voksen julekalender med chokolade, chokolade julekalender, kvalitets chokolade julekalender, økologisk chokolade julekalender, Økologiske julekalendere, julekalender med økologisk chokolade, julekalender 2021, økologisk adventskalender,

Anker Chokolade – Voksen Julekalender med økologisk chokolade

Denne kalender indeholder 24 stykker fyldt chokolade fra danske Anker Chokolade. Kalenderen er spækket med dessertchokolade fordelt bag lågerne på den dekorative og rustikke julekalender.

Der er mange forskellige typer af chokolade i årets julekalender, men fælles er de unikke sammensætninger, som f.eks Macadamia-nødder, flagesalgt, hindbær og hvid chokolade eller Danske æbler, brunet smør, vanilje og Grand Cru hvid chokolade for ikke at nævne Amarena kirsebær, Prunus Nigra kirsebærvin og São Tomé 66% mørk chokolade

Herudover anvender Anker Chokolade næsten udelukkende økologiske ingredienser.

Find sjove og smagfulde dessertchokolader i årets julekalender 2022 fra Anker Chokolade, med blandt andet krydderurter, frugt og bær og spiritus.

Køb den økologisk chokolade julekalender fra Anker Chokolade her

Jelly Beans Julekalender 2022, Jelly Beans julekalender, jelly belly Jelly beans julekalender, jelly beans julekalender, jelly beans adventskalender, jelly belly pakkekalender, jelly belly julekalender, jelly belly pakkekalender, jelly belly advents kalender, slik julekalender, slik julekalender til voksne

Jelly Beans Jelly Belly julekalender

Jelly Beans julekalenderne har i årevis været en stor succes blandt både store og små julenisser. Den nyeste julekalender er Jelly Beans Bossled som indeholder små pyramideformet pose med slikbønner. Hver pose indeholder Jelly Beans i usorterede smage – får du en, der smager godt eller en der smager af østersøsild?

Bønnerne har 10 forskellige farver og 20 forskellige smage. Kommer du til at sætte tænderne i: Sur mælk eller kokos? Bræk eller fersken? Muggen ost eller karamelliserede popcorn? Bussemand eller pære? Østersøsild eller jordbærsmoothie? Rådne æg eller smørpopcorn? Skunk eller lakrids? Nyklippet græs eller lime? Gamle strømper eller tutti-frutti? Hundemad eller chokoladebudding?.

Køb Jeally Beans Boozled julekalender her

Harry Potter julekalender 2022, Jelly Beans julekalender, julekalender med Harry Potter Jelly beans, Julekalender med Harry Potter Jelly Belly, eventyrs julekalender, julekalender til teenagers, Slik julekalender til voksne, voksen slik julekalender

Jelly Beans Harry Potter Julekalender

Denne julekalender kombinere 2 af de mest populære typer julekalendendre, nemlig en Harrry Potter julekalender og en Jelly Beans julekalender. Denne Harry Potter julekalender fra Jelly Beans byder på 24 låger fyldt med de skønne Jelly Belly slikbønner, som alle smager godt!

Hver låge indeholder en lille pose Jelly Belly-bønner i lækre smagsvarianter, hvilket gør nedtællingen til jul meget nemmere og mere velsmagende end normalt. Harry Potter Jelly Beans fås i 10 forskellige lækre smagsvarianter, herunder grønt æble, skumfidus og julens kanel

Køb Jelly Beans Harry Potter Julekalender her

chokolade julekalender til børn, chokolade julekalender til voksne, luksus chokolade julekalender, chokolade julekalender med kvalitets chokolade,

Sv. Michelsen – Luksus julekalender hus med fyldt chokolade

Stor luksus chokolade julekalender fra Sv. Michelsen Chokolade.

Helt ny julekalender med luksus chokolade fra Sv. Michelsen! Denne luksus julekalender er udformet som et hus i rødt. Alt Sv. Michelsen Chokolade handles under det internationale Fairtrade program, er glutenfri og alkoholfri.

Kalenderhuset er pakket i bæredygtig emballage og indeholder 270g fyldte dessertchokolader af den fineste kvalitet.

Køb Sv. Michelsen Luksus chokolade julekalenderne her

Pakkekalender Bornholm

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt. Nu kan du få en lille bid af Bornholm i hele december, hvor hver dag byder på en specialitet fra øen. Se indholdet af julekalenderen her.

Køb Bornholmer julekalenderen her

Summerbird julekalender, økologisk chokolade julekalender, julekalender med økologisk chokolade, chokolade julekalender til voksne, summerbird julekalender 2021, Økologiske julekalendere

Summerbirds Julekalender Classic 2022

Summerbird har igen i år lavet en økologisk julekalender med luksus-chokolade. Julekalenderen ano 2022 er designet i en stilren sølv farve med små lyserøde blomster på æsken.

Hver er de 24 låger er markeret med hvide bogstaver og der er 2 stykker chokolade bag hver låge, som du enten kan nyde alene eller dele med en du holder af. Nyd julen med skøn økologisk kvalitets chokolade fra Summerbird, f.eks med smagsvarianten Coffee Lovers, Amber, Pure Amande, Amber Bar og Landgrisen

Køb Summerbird julekalenderen her

mallows julekalender, julekalender med slik, julekalender til voksne, julekalender til kvinder, voksen julekalender med slik, juleklaender med skumfiduser, skumfidus julekalender

The Mallows Julekalender 2022

En flot og sjov julekalender, fyldt med de lækreste skumfiduser, som er fulde af smag. Du finder en masse smagsvarianter bag de 25 låger.

Bag hver låge finder du 2 lækre skumfiduser – 8 forskellige smagsvarianter.

Alle skumfiduserne er økologiske og håndlavet med 100% kærlighed. Hver smag er specielt udvalgt og alle ingredienserne er helt i højsædet, så du får den bedst mulige oplevelse, når du tager en bid af disse store luftige skumfiduser.

Køb skumfidus julekalenderen her

Chili Klaus Julekalender, Chili Klaus Julekalender med chokolade, Julekalender til voksne, Julekalender 2022, julekalender Chili Klaus, chili chokolade julekalender,

Chili Klaus Julekalender

Leder du efter en julekalender der kan sparke R*v? Så prøv denne julekalender fra Chili Klaus! Slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige!

Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilislik hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Køb Chili Klaus julekalenderen her

popcorn julekalender, julekalender med popcorn, julekalender til voksne, anderledes slik julekalender, gourment julekalender, gourment popcorn, Joe & Seph's julekalender, julekalender fra Joe & Seph's

Julekalender med Popcorn

En fantastisk gourmet julekalender med prisvindende popcorn i flere lækre smagsvarianter fra Joe & Sephs.

I Julekalenderen fra Joe & Sephs, finder du 24 låger, hvor der bag hver låge findes en lækker lille pose med gourmet popcorn som alle er håndlavet. Du finder forskellige smagsvarianter i lågerne, så du rigtig kan finde din favorit.

Kalenderen er bygget op som et rødt murstenshus, hvor sneen daler og du i hver af de fire vinduer, ser én af de fire processer i produktionen af popcorn. Blandt vinduerne og døren finder du de forskellige låger.

Køb popcorn julekalenderen her

 
lakrids julekalender, julekalender med lakrids, julekalender med slik, juleklaender med lakrids slik, julekalender til voksne, Ramlösa Julekalender, Ramlösa lakrids Julekalender, julekalender med Ramlösa Lakrids

Ramlösa Lakrids Julekalender

Julen kommer tidligt til lakridselskeren! Med julekalenderen fra Lakridsfabrikken i Ramlösa tæller du ned til jul med premiumlakrids. Bag hver låge gemmer der sig en ny smag!

Julekarameller, flødekarameller og ischokolade – mangler der ikke noget? For en lakridselsker føles juleslikket mildt sagt kedeligt. Du vil jo gerne mærke denne supersalte salmiaksmag eller nyde et magisk sødt og blødt stykke lakrids. 

Køb Lakrids julekalenderen her

vingummi julekalender, julekalender med vingummi, voksen julekalender, slik julekalender, julekalender med slik, uleklaender med vingummi, wally og whiz julekalender, wally and whiz julekalender

Vingummi julekalender fra Wally & Whiz

Hver dag indtil juleaften vil kæresten bliver forkælet med lækker vingummi.

Wally & Whiz laver lækker gourmet vingummi i særklasse. Kvaliteten er i top, der anvendes kun de bedste råvarer, og der tilsættes inden tilsætningsstoffer. Der er ikke tilsat gluten, konserveringsmidler eller animalske tilsætninger. De er 100 % vegetariske. Er certificeret vegansk og vegetarisk.

Køb vingummi julekalenderen her

Karamelleriet julekalender, karamel julekalender, julekalender med karamel, julekalender til voksne, voksen julekalender 2020, voksen julekalender 2020, julekalender med slik i, julekalender med karamel til voksne

Karamelleriets julekalender

Karamelleriet har lavet ikke én men to utroligt smukke julekalendere i 2022, fyldt med deres skønne gourmet karameller. Hver låge inderholder 2 karameller, så du kan dele med din bedre halvdel – eller have en ekstra god julehverdag. Kalramelleriets julekalender giver en magisk jule rundtur i Karamelleriets verden af håndlavede karameller.

Karamellerne er lavet  i forskellige konsistenser og smagsvarianter – lige fra klassiske Flødekarameller og syrlige frugtkarameller til bløde karameller med chokolade og hårde klippestykker.

Julekalenderen er i år inspireret af dansk hygge og har derfor fået navnet “Cozy Christmas”.

Køb Karamelleriets julekalender her

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender, marcipan julekalender, kvalitets julekalender, kvalitets slik julekalender, julekalender til voksne, julekalender med marcipan

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Få søde sager er lige så forbundet med julen som marcipan, og denne luksuriøse marcipanjulekalender fra Niederegger er den ultimative måde at tælle ned til juleaften på!

Julekalenderen indeholder chokolade overtrukken marcipan i seks forskellige smage, herunder appelsin, mørk chokolade og espresso.

Køb Marcipan julekalenderen her

↓↓↓

Julekalender med Te eller Kaffe

24 days of te julekalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, the julekalender, tea adventskalender, julekalender til voksne, voksen julekalender, teacup, te jul, jule te, hyggelig julekalender, 24 days of tea kalender

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Julekalenderen har et flot og minimalistisk design der nemt kan bidrage til julestemningen derhjemme. Julekalenderen har 24 låger, med løst te, nok til to kopper i hver. Så enten kan du selv nyde 2 kopper te om dagen eller nyde en kop te med en du holder af.

Jule kalenderen er lavet af økologiske og bionedbrydelige materialer, som kan genbruges og genanvendes.

Teministeriet er gået i tænkeboksen og har i år udviklen en ny julekalender med fokus på 5 R’er; Rethink, Reduce, Reuse, Recycle, Recover.

Køb 24 days of tea julekalenderen her

Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2017

Te Julekalender fra Teacup

En rigtig december-hyggelig te julekalender. I julekalenderen får du en ny og spændende smag hver dag frem til juleaften. Man får 24 små pakker, så man hver dag kan åbne en pakke og får en ny smag te, som man kan nyde i løbet af dagen. Der er 10-15 gram løs te i hver pose, og poserne har vejledning om hvor lang trækketid og vandtemperatur, der skal bruges.

Bestil Te julekalenderen her

Tea julekalender, julekalender med tea, the julekalender, voksen julekalender

Tea & Taste julekalender

Te julekalender til den voksne som fortjener lidt forkælelse. Julekalenderen er med 24 kalendergaver fra Teacups sortiment. Her får man ikke kun te, men også andre lækkerier fra Teacups udvalg.

Her får man en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.

Bestil Te & Taste julekalender her!

te julekalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, the julekalender, tea julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender, teacup, te jul, jule te

Lille Te Adventskalender

Lækker adventskalender til teelskeren. Der er blevet udvalgt nogle af de bedste teer fra Teacups sortiment og kombineret dem med lidt sødt til teen. Disse varer er fint pakket ind til 4 adventsgaver.

Bestil Lille Te adventskalender her!

pakkekalender med te, pakkekalender med the, the pakkeakalender, tea pakkekalender, te pakkekalender 2022

Stor Te Adventskalender

En stor adventskalender til te elskeren. I denne te julekalender er der sammensat nogle af de bedste teer med andre lækkerier såsom lidt sødt eller lidt andet tilbehør.

Kalenderen består af 4 flot indpakket gaver, en til hver søndag i advent. Glad dig til julen med nye skønne te-smags oplevelser.

Bestil den store Te adventskalender her!

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, kaffe kapsler julekalender, Estate Coffee adventskalender, Kaffekapsel julekalender

Estate Coffee Kaffekapsel julekalender

De populære kaffekapsler fra Estate Coffee kommer her i en fin julekalender i 2022. Prøv hver dag en kop god kaffe, åbn blot skuffen, og sæt din nespresso-maskine i gang. Du kan smage 12 forskellige varianter i julekalenderen, heriblandt 6 økologiske varianter.

Kaffen i julekalenderen varierer i styrken imellem 5-10. Du vil altså både kunne drikke lungo og espresso. Julekalenderen byder blandt andet på Tres Flores, som er en økologisk espresso med bønner fra Costa Rica, Nicaragua og Etiopien. Der er også en special juleudgave af den dybe kaffe.

Køb økologisk Kaffe julekalenderen her!

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, Kaffe julekalender 2022, julekalender med kaffe 2022

Growers Cup – Kaffe Julekalender 2022

Med denne kalender får du 24 forskellige kopper lækker kaffe til hver dag i juleperioden.

Grower’s Cup Kaffejulekalender indeholder 25 poser med håndristet kaffe. Poserne indeholder hver 30 gram malet kaffe, hvilket er nok til en halv liter velsmagende og opkvikkende kaffe.

Gennem december bliver du introduceret til fem forskellige kaffevarianter af smagfulde bønner, som har fået en masse opmærksomhed og kærlighed.

På grund af den ultra smarte emballage kan du brygge kaffen direkte i posen. Kaffen er håndristede i små portioner, ingen blandingskaffer, kun kaffe fra selvstændige kaffeplantager. I alt er der kaffe fra 12 forskellige kaffe farme.

Køb Kaffe julekalenderen her

Kahls kaffe julekalender, julekalender med Kahls kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, Kaffe julekalender 2022, julekalender med kaffe 2022, kaffe kapsel, voksen julekalender med kaffe, julekalender økologisk kaffe, kvalitets julekalender, julekalender med drikkevare, adventskalender med kaffe,

Kahls kaffejulekalender

Kahls kaffe kalender fra 2022 byder på spændende kaffesorter og tager dig med på en spændende rejse rundt om i verden, men du sidder og nyder din morgenkaffe i rammer.

Kaffekalenderen 24 forskellige kaffesorter fra alle verdenshjørner. Hver dag kan du åbne din kaffe julekalender og vælger posen med dagens nummer på. Poserne indeholder hver 30 gram malet kaffe, hvilket er nok til en halv liter velsmagende og opkvikkende kaffe – nok til at dele med din kæreste eller ægtefælle.

Det medfølgende hæfte er fyldt med nyttig information om den dejlige bønne. Mød kaffedyrkere fra hele verden, lær hvordan kaffen dyrkes og ristes, kaffens historie og læs de klare bryggeinstruktioner, så du kan nyde din kop kaffe på den bedst mulige måde.

Køb Kahls kaffe julekalender her

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, Kaffe julekalender 2022, julekalender med kaffe 2022

Kaffe Julekalender med bønner fra Det Lille Kafferisteri

Ultimativ luksus kaffejulekalender med 12 slags økologiske kaffebønner. På det sjællandske mikroristeri på Hundested Havn, producerer Signe og Anders nænsomt økologisk kaffe. Med kvalitet, økologi og friskhed i hovedsæde, er kaffen nøje udvalgt og nænsomt ristet, for at opnå den rette smag. Her i julekalenderen er der 12 forskellige kaffetyper fra hele verden. Oplev både kaffe fra Brasilien, Etiopien, Guatemala, Mexico, Nicaragua, El Salvador og Indonesien.

Kaffen i julekalenderen kommer som hele bønner, lige klar til at blive kværnet og brygget. Kaffen kan brygges på både kaffemaskine, igennem filter eller stempelkande – eller de populære Chemex, Hario og Aeropress kaffebryggere.

Forkæl smagsløgene med 60g kaffe hver dag, svarende til en stor termokande. Der er nok kaffe til hele familien.

Køb Kaffe Julekalender med bønner her

Nabo kaffe julekalender 2022, julekalender med kaffe, kaffe julekalender, julekalender til voksne, smagfulde julekalendere, kvalitets julekalender, kaffe julekalender,

NABO Kaffe julekalender 2022

Vores flinke svenske naboer har lavet en utrolig elegant og smagfuld julekalender med kaffe til kaffeelskeren!

Denne kaffekalender indeholder dagligt 21 gram filterformalet kaffe, så du kan brygge en god kande kaffe, hvad end du har en kaffemaskine med filter eller du laver pour over. Kalenderen indeholder lidt for enhver smag, uanset om du er til mørk- eller lysristet, med høj syrlighed eller aromatisk kaffe.

Kaffe julekalenderen indeholder desuden også 4 af NABOs populære smagskaffer, så invitere kæresten eller veninderne over til en lækker kop kaffe i december

Køb NABO Kaffe julekalenderen her

Carstensens te julekalender, te julekalender, te adventskalender, julekalender med tea, julekalender med te, julekalender med the, the julekalender, tea adventskalender, tea julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender,

Carstensens Te Julekalender for 2 personer

En perfekt og smagsfuld te julekalender til 2 personer. Bag hver af de 24 låger er der to tebreve, perfekt til at nyde en kop til med en du holder af.

Hver dag byder på en nye smage, f.eks sorte, grønne, hvide, rooibos, urte teer og krydrede teer, frugtige teer, friske teer, sødlige teer, kendte teer, økologiske teer og meget meget mere.

Te julekalenderen har et flot design, som sammenkobler den gamle tebutik – Carstensens Tehandel med en skøn og moderne julekalender, som de har skabt.

Designet er er en flot rød julekalender der kan åbnes op. På den ene siden af den åbnede kalender, finder du en lille historie om teen og et fint billede fra Carstensens Tehandel. På den anden side finder du 24 små låger, med gule tal på, hvor du bag hver låge finder din te.

Køb Carstensens Te julekalender her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english Tea shop te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea

Whittard Eksklusiv Te julekalender

I skønne julekalender gemmer der sig udsøgte teer, som vil gøre din december meget mere hyggelig. Bag lågerne gemmer der sig flere poser te hver dag, så du kan invitere hele familien til en skøn testund som nedtælling til juleaften!

Smag de 18 mest elskede teer fra traditionsrige Whittard. Bag de 24 låger gemmer der sig en blanding af sort, grøn og hvid te i nye spændende smagskombinationer og blandinger. Nyd julet Christmas Tea, frisk Lemon & Ginger, eller frisk op i vintermørket med Refresh.

Hver låge indeholder hele fire teposer, bortset fra den første låge, som starter blødt med to poser, men som også byder på en overraskelse. I alt er der 94 te poser i julekalenderen.

Køb Te julekalenderen 2022 her

Te julekalender, te julekalender 2017, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2021

Lille Te Adventskalender

Lækker adventskalender til teelskeren. Der er blevet udvalgt nogle af de bedste teer fra Teacups sortiment og kombineret dem med lidt sødt til teen. Disse varer er fint pakket ind til 4 adventsgaver.

Bestil Lille Te adventskalender her!

pakkekalender med te, pakkekalender med the, the pakkekalender, tea pakkekalender, te pakkekalender 2021, julekalender med te, te julekalender, unik te julekalender, julekalender med the 2021, tea julekalender 2021,

Te Julekalender fra teacup

Her får man en rigtig hyggelig julekalender med te til unge eller voksne. I julekalenderen får man en ny og spændende smag hver dag i december.

Du får 24 små pakker, så man hver dag kan åbne en pakke og smage en ny te. 10-15 g løs te i hver pose, og poserne har vejledning om hvor lang trækketid og vandtemperatur, der skal bruges.

Giv dig selv en dejlig te julekalender eller glæd en du holder af. Denne julekalender med te er pakket i hånden, og er ekstra hyggelig at forsøde december med.

Bestil Te julekalender her!

te julekalender, julekalender med te, julekalender med te 2016, julekalender med the, the julekalender, tea julekalender, julekalender med tea, julekalender 2016, voksen julekalender, voksen julekalender 2016

Tea & Taste julekalender

Pakkekalender til voksne med 24 kalendergaver fra Teacups sortiment.

Du får 24 små pakker, som er individuelt pakket ind. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe m.m.

Her får man en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december.

Bestil Te & Taste julekalender her!

↓↓↓

Økologisk Kaffe og Te julekalender:

te julekalender, julekalender med te, julekalender med the, Tea julekalender, sunde julekalender, english home tea julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, voksen julekalender 2021, julekalender 2021 til voksne, Økologiske julekalendere

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 50 gram og i denne tea julekalender får du 25 forskellige smage, som gør Julestress og decemberkulde meget mere overkommelig i december måned. Der findes flere forskellige økologiske te-julekalendere fra English Tea, dette er varianten som er kendt som ”Your Wellness”.

Økologisk te julekalender fra English Tea Shop indeholder varianter med urter og bær.

Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2022, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender,

English Tea Shop Juletræs Tekalender

En fantastisk tekalender fra English Tea Shop, som ligner et juletræ når du folder den ud – så bliver en julekalender vist ikke mere ”jul”.

Julekalenderen med økologisk te indeholder 13 forskellige smagsvarianter fordelt på 25 låger, så der også er til en kop te efter juleaften. Dertil skal det naturligvis nævnes at teposerne er komposterbare. I ”juletræet” finder du forskellige smage, såsom sort te, rooibos, grøn te samt urtete.

Køb English Tea Shop julekalenderen her

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english Tea shop te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, English Tea Shop økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea

English Tea Shop Julekalender med te økologisk

English Tea Shop er blevet den helt store aktør indenfor te julekalendere.

I denne julekalender finder du økologiske te-blandinger i poser – Julekalenderen indeholder 25 stk og du får således også en dejlig velsmagende te til 1. juledag. Teen i denne økologiske julekalender kommer fra Sri Lanka.

Køb Økologisk te julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2022, Tea økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2022, 2022 julekalender med te, English Tea Shop julekalender,

English Tea Shop Triangle Tekalender

Tæl ned til jul med en stor og trekantet te-kalender fra English Tea Shop! De 25 låger indeholder økologiske teer i 13 julede smagsvarianter, som vil give dig mulighed for at maksimere julehyggen i december!

Al te er økologisk, og der er i alt tretten julede smage med nøje udvalgte varianter af sort te, rooibos, grøn te og urtete. ​

Køb Økologisk English Tea Shop julekalender her

NUTE Julekalender 2021, Økologiske julekalendere, NUTE Julekalender, økologisk te julekalender, julekalender med te, julekalender med tea 2021

NUTE Julekalender 2022

En lækker og smagfuld julekalender med 24 økologiske tebreve fra danske NUTE Organic. Med denne julekalender har du lidt at varme dig på i julens hektiske tid, hvor du hver dag får et brev te med 48 gram.

Du finder 14 forskellige smagsvarianter, her i blandt NUTE populære Christmas Tea samt grønne, sorte, hvide og urte teer. Med NUTE Julekalender får du altså 24 eksklusive kopper te, så den er helt perfekt til te-elskeren. 

Varm dig på en lækker kop te fra d 1 til d. 24 december med NUTE Organic te julekalender. En fantastisk te julekalender, hvor du kommer igennem et hav af lækre smagsvarianter og te-blandinger. Alle tebreve er økologiske og har en fantastisk god og kraftig smag. Teerne er alle inspireret af traditionelle teer som har fået et lækker nordisk strejf. 

Køb Økologisk NUTE julekalender her

kaffe julekalender, julekalender med kaffe, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, kaffe kapsler julekalender, Estate Coffee adventskalender, Kaffekapsel julekalender

Estate Coffee Kaffekapsel julekalender

De populære kaffekapsler fra Estate Coffee kommer her i en fin julekalender i 2022. Prøv hver dag en kop god kaffe, åbn blot skuffen, og sæt din nespresso-maskine i gang. Du kan smage 12 forskellige varianter i julekalenderen, heriblandt 6 økologiske varianter.

Kaffen i julekalenderen varierer i styrken imellem 5-10. Du vil altså både kunne drikke lungo og espresso. Julekalenderen byder blandt andet på Tres Flores, som er en økologisk espresso med bønner fra Costa Rica, Nicaragua og Etiopien. Der er også en special juleudgave af den dybe kaffe.

Køb økologisk Kaffe julekalenderen her!

te julekalender, julekalender med te, sunde julekalender, english Tea shop te julekalender, julekalender med te, julekalender til voksne, English Tea Shop økologisk julekalender, økologisk tea julekalender, julekalender med økologisk tea

English Tea Shop Julekalender med te økologisk

English Tea Shop er blevet den helt store aktør indenfor te julekalendere.

I denne julekalender finder du økologiske te-blandinger i poser – Julekalenderen indeholder 25 stk og du får således også en dejlig velsmagende te til 1. juledag. Teen i denne økologiske julekalender kommer fra Sri Lanka.

Køb Økologisk te julekalender her

Te julekalender, te julekalender 2021, julekalender med te, the julekalender, tea julekalender, julekalender med the, voksen julekalender, voksen julekalender 2021

Julekalender med økologisk te fra The English Tea shop

Adventskalender med 25 æsker økologisk te. Hver tepakke vejer 48 gram og der er 12 forskellige smagsvarianter. Bag hver låge i tekalenderen gemmer der sig pyramideposer med økologisk te i julede smage såsom granatæble, hibiscus og ingefær med tranebær.

I alt får du tolv forskellig tesmage, og her står sort, rød, grøn og hvid te i kø med roobois og urtete, der alle passer rigtig godt på en kold decemberdag!

Brandet English Tea Shop er meget mere end et te-mærke. Det er en livsstil.
Teen er brygget på kærlighed og respekt. Kærlighed til høj kvalitet og kærlighed til vores jord. Respekt for det omgivende samfund og ikke mindst for te-dyrkerne og lokalsamfundet.

Køb Økologisk te julekalender her

Læs også: 10+ Julekalendere med te

Julekalendere med Alkohol

Julekalender med gin, gin julekalender, gin and tonic julekalender, gin tonic julekalender, alkohol julekalender, julekalender til voksne, That Boutique-Y, alkohol julekalender, voksen julekalender, julekalender til voksne

Gin julekalender fra TBGC med 24 slags gin

Imponerende gin julekalender med 24 unikke gin i 3 cl flasker – hele 24 forskellige smagsvarianter er i julekalenderen.

That Boutique-Y Gin Company har teamet op med et par store navne herunder Hernö og Kyrö – og laver selv helt særlige gin med et twist. De er ikke blege for at lave anderledes gin. Julekalenderen indeholder blandt andet Moonshot Gin, Smoked Rosemary Gin, Chocolate Cherry Gin, ged Perry’s Tot Gin – New York Distilling Company og Dead King Gin.

Køb Gin julekalenderen fra TBGC her

Rise rom julekalender, Rom julekalender A.H. Riise Spirits, julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021

Rom Julekalenderen 2022 fra A.H. Riise Spirits

Smag dig igennem de forskellige rom lige her i julekalenderen. Romjulekalender med 24 flasker rom. Hver flaske indeholder 2 cl, som er nok til at drikke rent over is eller med din foretrukne mixer

A.H. Riise fik i sin tid lov til at være apoteker på St. Thomas på De Vestindiske Øer, der dengang var en dansk koloni. Her startede A.H. Riise med at producere både rom og bitter, som blev brugt som en slags medicin mod blandt andet maveonde. At produkterne så også smagte godt, at folk også havde lyst til at indtage dem til festlige lejligheder, satte gang i en større produktion i gang.

I dag står A.H. Riise Spirits for produktionen af mange forskellige rom på De Vestindiske Øer.

Køb Rom julekalenderen fra A.H. Riise Spirits her

Rom julekalender, julekalender med rom, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol rom, alkohol julekalender, julekalender med procenter, julekalender med øl, julekalender med juleøl, juleklaender med gin, julekalender med alkohol, whisky julekalender rom 2021, rom julekalender 2021, julekalender til voksne.

Smageklubbens Julekalender med blandet spiritus

Den ultimative alkohol julekalender for voksne. Denne julekalender består af 24 x 100 ml flasker med blandet premium spiritus fra Smageklubben.

Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med blandet premium spiritus samt 24 ligeledes nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger. Flaskerne er pakket sikkert i vores flotte gaveæske med plads til 4 x 100 ml flasker i hver æske.

Der garanteres at kalenderen indeholder minimum 4 flasker af hver af følgende spiritustyper: Rom, Whisky, Gin og Cognac – så du kan få smagt lidt af hvert i december

Køb alkohol julekalenderen fra smageklubben her

baileys julekalender, julekalender med baileys, julekalender med alkohol, voksen julekalender, julekalender til voksne, anderledes julekalendere til voksne, alkohol julekalender

Baileys XL Julekalender 2022

Baileys-kalenderen model XL! Choklade og likør er jo lidt af en drømmekombination, og nu kan du tælle ned til juleaften med gode trøffelkugler, der smelter i munden!

Tæl ned til juleaften som aldrig før med denne lækre alkohol julekalender til voksne! Bagved lågerne i Baileys-kalenderen gemmer der sig mælkechokoladetrøfler med mildt Baileys-fyld i forskellige smage. Perfekt gave til den voksne slikelsker, der fortjener en anderledes julekalender!

Køb Baileys julekalenderen her

Anthon Berg Likørjulekalender, Anthon Berg julekalender, Anthon Berg adventsjulekalender, julekalender med Anthon Berg, Alkohol julekalender, julekalender til voksne, voksen julekalender

Anthon Berg Likørjulekalender

Der bliver ikke mere ikonisk end en Anthon Berg chokolade likør julekalender. En lækker måde at kombinere en chokolade og alkohols kalender ano 2022.

Denne luksuriøse Anthon Berg likørjulekalender indeholder 24 låger, og hver hver låge gemmer der sig delikate chokoladepraliner med et spændende og ekstravagant likørfyld, der gør nedtællingen til jul ekstra velsmagende!

Køb Anthon Berg chokolade likør julekalenderen her

Mac Y rom julekalender, Rom julekalender Mac Y, julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021, Mac Y julekalender

Rom Julekalenderen  fra Mac Y

Årets udgave af romjulekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist og har Danmarks største sortiment af lækker kvalitetsrom. De har i år valgt at lave rom julekalenderne udelukkede med rom fra Rom Nation. Kalenderen præsenterer Rum Nation brede udvalg af rom og rombaseret spiritus. En stor verden af smagsoplevelser åbner sig for os, der godt kan lide en rom om dagen i den mørke december måned. 

Der er hele 24 forskellige rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgeligt en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik.

I onlinekalenderen vil du finde endnu mere information fra Rum Nation omkring brandet og de forskellige produkter. På bunden af kalenderen finder du en alfabetisk indholdsfortegnelse og det link, der fører til en online kalender, hvor lågerne åbnes dagligt, en af gangen. Der kan du læse, se og høre omkring det produkt der er i flasken.

Så glæd dig selv – eller en du har kært, med denne julekalender 2022 spækket med nogle af verdens bedste rom.

Køb Rom julekalenderen fra Mac Y her

julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2021, alkohol julekalender

Advents kalender med rom

Modtag en advents julekalender med 4 x 100 ml smageflasker med premium rom udvalgt af Smageklubben – kendt som “Michaels favoritter”.

Udover smageflaskerne modtager du en folder med beskrivelser, smagsnoter og facts om de udvalgte lækkerier.

De 4 smageflasker indeholder MOUNT GAY XO, 43%, PUNTACANA CLUB TESORO X.O, PUNTACANA CLUB ESPLENDIDO V.S og DIPLOMATICO NO 3 BATCH POT STILL RUM.

Du bestemmer selv, hvilke du vil åbne første advent og hvilken du vil gemme til sidste advent, lige før jul

Køb rom julekalenderen fra smageklubben her

Rom julekalender, julekalender med rom, Julekalender med alkohol i, julekalender til voksne, julekalender med alkohol rom, alkohol julekalender, julekalender med procenter, julekalender med øl, julekalender med juleøl, juleklaender med gin, julekalender med alkohol, whisky julekalender rom 2021, rom julekalender 2021, julekalender til voksne.

Adventskalender med Rom

 En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Rom.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 faktaark fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Køb rom julekalenderen fra smageklubben her

gin and tonic julekalender, gin tonic julekalender, gin julekalender,  alkohol julekalender, julekalender med alkohol, alkohol julekalender, voksen julekalender, julekalender til voksne, julekalender til kvinder, adventskalender med gin og tonic, adventskalender til voksne

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Er du en stor fan af lækre Gin og tonic, så er dette den perfekte julekalender til dig!

Bag hver af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree.

Den forsøder december med hele 12 nøje parrede gin & tonics. Den ene dag får du altså en 5 cl original miniature flaske gin, og den næste dag 20 cl FeverTree tonic på dåse. Mixer du de to, opstår en himmelsk synergi og virkelig velskænket G&T.

I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. En velsmagende måde at komme igennem december og juleaften i stil!

Køb Gin og Tonic julekalenderen fra Fever-Tree her!

Julekalender med gin, gin julekalender, gin and tonic julekalender, gin tonic julekalender, alcohol julekalender, julekalender med alkohol, alkohol julekalender, voksen julekalender, julekalender til voksne

Mac-Y – Gin Julekalenderen

Mac Y’s gin julekalender. Mac Y importerer selv gin til Danmark, og har et kæmpe sortiment af eksklusive gin.

Imellem disse gin er 24 nøje udvalgt, til at være repræsenteret i dette års julekalender. Bag lågerne er rør med 2 cl gin i hver. For at få info om dagens gin, kan du besøge Mac Y’s specielle hjemmeside til formålet. Der er også en Qr kode på bagsiden af julekalenderen, så du nemt og hurtigt kan finde informationerne om produktet bag dagens låge. 

Find ud af om din gin er bedst ren – med en tonic – eller noget helt tredje. En oplagt gaveidé til de som elsker gin. 

Køb Gin julekalenderen fra Mac Y her

rom julekalender dansk, dansk rum julekalender,julekalender med Rom, rom julekalender, rum julekalender, julekalender med Rum, julekalender for voksne, julekalender med alkohol, luksus julekalender, rom julekalender 2021, julekalender med rom 2022,

Rom julekalender (Great Dane Rum)

Denne julekalender / adventskalender med Rom bestående af 4 x 5 cl nummererede flasker med lækker rom, som kan nydes på kolde aftener, eller hver søndag i advent.

Det er danskproduceret rom fra Great Dane Rum + lækkert rom glas med Great Dane Rum logo. Rom flaskerne leveres i en flot æske.

Køb Rom Adventskalderen her

Julekalendere med frækt indhold

(seksuel orientering ikke vigtigt, bare I elsker hinanden eller jeres tid sammen i sengen)

Frækkeste julekalender, julekalender for par, par julekalender, erotisk julekalender, julekalender med sexlegetøj, sexlegetøj julekalender, fræk julekalender, Voksen julekalender, julekalender med legetøj til voksne, erotik adventskalender, adventskalender med sexlegetøj

Amorelie Erotisk Julekalender

Årets frækkeste julekalender KUN for voksne! Stilfuld tyrkis design og frække gaver hver dag fra 1. december og frem til jul. Denne erotiske julekalender til årets varmeste hit!

Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter. Lågerne er fyldt med erotik og rummer massageprodukter, sexlegetøj og fantasiæggende tilbehør, som vækker lyst og passion og har en værdi af ca. 3000 kr! Prisen er tilgengæld kun 999 kr, så der er mange penge at spare på jeres nye samling af frækt legetøj til “kanesjov”.

Den erotiske adventskalender er desuden stilrent udformet og afslører ingenting om de hede hemmeligeheder, der gemmer sig indeni.

December er en kold måned men denne erotiske julekalender passer til både kvinder og mænd uanset orientering, og skaber varme under dynen. 

Køb erotisk julekalender her

Frækkeste julekalender, julekalender for par, par julekalender, erotisk julekalender, julekalender med sexlegetøj, sexlegetøj julekalender, fræk julekalender, Voksen julekalender, julekalender med legetøj til voksne, erotik adventskalender, adventskalender med sexlegetøj

Amorelie Luxury Erotisk Julekalender

Med den luksuriøse erotiske julekalender fra Amorana forvandler du december til årets mest lidenskabelige måned – hver låge byder på sensuelle og sexede gaver til både hende og ham!

Træk julesokkerne af hinanden og sammen med passion, sexlegetøj og bondage forvandler hurtigt december til årets hedeste måned.

Den erotiske julekalender fra Amorelie passer både til par og singler, som har en smule erfaring med sexlegetøj fra tidligere og nu ønsker at tage sexlivet til et helt nyt niveau.

Kalenderen indeholder massageprodukter,  sexet legetøj og tilbehør frække stunder. De 24 luksuriøse og hede overraskelser inden for massage, sexlegetøj og soft bondage har samlet en værdi af cirka 4500 kr men koster under det halve af det!

Køb den Erotiske Julekalender her

Orion Julekalender 2022, frække julekalender til par, frække julekalender til voskne, julekalender med erotisk legetøj, julekalender med sexlegetøj, adventskalender med sexlegetøj, julekalender til par, Pakkekalender med sexlegetøj, erotisk pakkekalender, Julekalender fra Orion

Orion Erotisk Julekalender med sexlegetøj 2022

Hvad er specielt ved julekalenderen, der med sikkerhed vil gøre december varm og dejlig? Få gang i december med Orions frække julekalender med sexlegetøj fra 2022.

Julekalenderen er designet med 24 elegante retro æsker i forskellige størrelser, som giver et sødt udseende på denne voksen julekalender. Hver dag frem til jul får man en dejlig gave til par, der trænger til en pause fra den travle juletid.

I julekalenderen finder du også masser af selvforkælelse til singler og et bredt udvalg af produkter der giver nybegyndere et godt indblik i legetøjsverdenen. Kalenderen byder også på en lang række spændende højdepunkter for avancerede brugere. En guide er også inkluderet og giver dig masser af tips og tricks.

Det absolutte klimaks den 24. december – så glad dig til juleaften!

Køb Orions julekalender med sexlegetøj her

julekalender med sexlegetøj, juleklaender itl voksne, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk juleklaender til voksne, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

Orien julekalender med sexlegetøj

Orien har gjort sexlegetøj lækkert og stilfuldt med deres moderne butikker over alt i Danmark og nu gør de også december super hot.

Den frække julekalender fra Orien tilbyder samme stilrenhed og hygge samt et ekstra pust til sexlivet i juledagene.

Forvandl december til årets hedeste måned. Dette er ganske enkelt en perfekt gave til en, du vil give eller dele en sensuel december med! Julekalenderen til voksne indeholder sensuelle og sexede produkter til både hende og ham.

Kalenderen indeholder 24 sensuelle overraskelser, som garanteret trækker julestrømperne ned på modtageren! Lågerne er fyldt med erotik og indeholder massageprodukter, sexet legetøj og fantasistimulerende tilbehør, som vækker lyst og passion og har en værdi af ca. 2300 kr!

Den erotiske Julekalender fra Orion passer både til par og singler, samt både kvinder og mænd uanset orientering.

Køb sexlegetøjs julekalenderen her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, sinful julekalender 2022, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender, Sinful julekalender, julekalender fra Sinful, adventskalender med sexlegetøj,

Sinful Deluxe Julekalender 2022

Sinful Deluxe Julekalenderen er tidligere blevet kåret som “Bedst i Test” og kendt fra landsdækkende TV i hele Norden og sidste år var den udsolgt på rekordtid – så vent ikke for længe i 2022. Dette er Nordens absolut mest solgte premium frække julekalender for voksne.

Julekalenderen indeholder et helt nyt sortiment med limited edition 2022 produkter. Der er 24 populære high end produkter til par fra Sinful, Julekalenderen er en blanding af sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter til hende, ham og par.

Sexlegetøj julekalenderen har en værdi af 4.400 kr og er tiltænkt til par, der vil fylde december med overraskelser, leg og sex. Sammen med legetøjet får du også et flot inspirationshæfte med tips og guides til dagens frække overraskelse.

Sinful Deluxe Julekalender er en limited edition og findes kun i et begrænset antal, så skynd jer at få fingrene i jeres og få en jul, I aldrig glemmer!

Køb Sinfuls Deluxe julekalender her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, sinful julekalender 2022, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

Sinful Julekalender med sexlegetøj

Skal det ikke være Deluxe men bare super frækt, så er denne erotiske julekalender fra Sinful noget for jer!

I julekalenderen med sexlegetøj finder 24 frække gaver, så du og din partner har noget at glæde jer til hver eneste dag i december. Dette er årets frækkeste julekalender til at forkæle hinanden med. Alle gaverne er fra Sinfuls egen populære kollektion. 

Indholdet af denne Julekalender med sexlegetøj er med 24 populære kvalitetsprodukter, som er fra et helt nyt sortiment, limited edition 2022. Denne frække julekalender har en værdi af 2.600 kr. Her finder du blandt andet sexlegetøj, vibrerende vibratorer, glidecreme og summende legetøj og erotiske accessories og blide bondage produkter til hende, ham og par.

Sammen med julekalenderen er der et inspirationshæfte guides og tips til dagens hygge under dynen. Husk julekalender hurtigt bliver udsolgt, så køb den mens den stadig er på lager!

Køb Sinfuls frække julekalender her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender, pakkekalender med sexlegetøj, fræk pakkekalender, pakkekalender til voskne, voksen pakkekalender, julekalender med sexlegetøj, sexlegetøj julekalender, fræk julekalender med sexlegetøj, pakkekalender til par, pakkekalender til ægtepar, julekalender til par, julekalender til ægtepar

Mshop Fræk julekalender 2022 (Adventskalender)

Gør alle adventssøndage lidt ekstra krydderet sammen med Mshop Advent julekalender. Den frække julekalenderen består af fire låger, en for hver adventssøndag, og sammenlagt finder du syv kvalitetsprodukter og et inspirationshæfte, der er særligt udvalgte til at forgylde de mørke adventsnætter.

Kalenderen er lavet så den er lige så god for miljøet, som den er for dig og din partner. Læs også det medfølgende hæfte for ekstra inspiration, udfordringer, tips og interessante fakta.

Denne julekalenderen med sexlegetøj indeholder produkter for både par, singler og til alle køn. Produkterne er specifikt udvalgte, så I kan udforske forskellige og nye typer stimulans og nydelse hver adventssøndag.

Psst… Alle produkter kan bruges sammen med en partner. Når I bruger sexlegetøj sammen, kan I udforske hinandens seksualitet og lyst, hvilket ofte resulterer i et sjovere, mere nydelsesfuldt og mere tilfredsstillende sexliv.

Køb Mshop julekalender med sexlegetøj her

julekalender med sexlegetøj, julekalender til voksne, voksen julekalender med sex legetøj, erotisk julekalender til voksen, erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender, pakkekalender med sexlegetøj, fræk pakkekalender, pakkekalender til voskne, voksen pakkekalender, julekalender med sexlegetøj, sexlegetøj julekalender, fræk julekalender med sexlegetøj, pakkekalender til par, pakkekalender til ægtepar, julekalender til par, julekalender til ægtepar

Naughty and Nice Julekalender 2022

Denne stilfulde julekalender vil gøre din eller jeres december måned ekstra sexet. Overrask din partner eller forkæl dig selv med denne julekalender med 24 forførende gaver, som har en samlet værdi på over 3600 Kr!

Julekalenderen er spækket med indbydende sexlegetøj og inspirerende tilbehør til hende, ham og til par. Denne pakkekalender er perfekt til par, som har lyst til at tilføje noget nyt til jeres sexliv og eksperimentere med hinanden på nye måder i en måned, som i forvejen indbyder til hyggelige intime stunder under den varme dyne.

Forkæl hinanden med en fræk julekalender som inspirerer til sensuelle massagestunder, nydelse med vidunderlige vibrationer, BDSM bondageleg, og spil sjove forførende spil sammen.

Køb Mshop julekalenderen Naughty and Nice her

Romantisk Julekalender til Par

Maksimer julehyggen med en romantisk adventskalender til par!

Hver luge giver jer forslag til tre forskellige aktiviteter – enten sjove ting at gøre sammen, en romantisk gestus eller hed og sexet inspiration at gribe til når I kryber ned under dynen.

I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Valget står oftest mellem noget enkelt og sjovt, noget meget romantisk og noget rigtig sexet, og det er let at finde aktiviteter, som passer lige til dig og din partner.

Så tag en pause både fra hverdagstristessen og julestresset og gør jer klar til en decembermåned fuld af sex, romantik og glæde med adventskalenderen til par!

Køb den romantiske julekalender her

Julekalender til kæresten, julekalender til ham, julekalender til hende, julekalender til konen, adventskalender med the, kaffe julekalender, julekalender til kæresten, pakkekalender til kæresten, julekalender til konen, julekalender til manden, pakkekalender til manden, pakkekalender til konen, pakkekalender til ham, pakkekalender til hende, pakkekalender til voksne, julekalender til voksne, matas julekalender, værktøjs julekalender, skønhedsjulekalender, skønsheds julekalender til hende, make up julekalender, julekalender med makeup
julekalender til kæresten, pakkekalender til kæresten, julekalender til konen, julekalender til manden, pakkekalender til manden, pakkekalender til konen, pakkekalender til ham, pakkekalender til hende, pakkekalender til voksne, julekalender til voksne, matas julekalender, værktøjs julekalender, skønhedsjulekalender, skønsheds julekalender til hende, make up julekalender, julekalender med makeup