6 lækre forkælelsesgaver til kvinden i dit liv

Det kan af og til være lidt svært at finde en passende gave til sin partner – især hvis man har været sammen længe.

Derudover er de materielle gaver på tilbagegang i denne tid, hvor folk i stedet begynder at skue indad og skrue lidt ned for forbrugsræset. Derfor er en oplevelsesgave af den ene eller art som regel altid en god idé, uanset om det er en smagsoplevelse, en sanseoplevelse, et madlavningskursus, en tur i biografen eller noget helt andet. Så her får du derfor 6 anderledes idéer til gaver til kvinden i dit liv.

En weekendtur

Du kan for eksempel sende hende på en weekendtur med en veninde. Alt efter budgettet kan det være en smuttur til London, Berlin eller Oslo, eller måske et spaophold. Der findes rigtig lækre hoteller over hele landet, der alle tilbyder forskellige spaophold alt efter præferencer, tidsramme, og budget.

Julegaver til hende, julegaver til konen, julegaver til kvinden i dit liv, forkæleses julegaver til hende, forkæleses gaver til hende, unikke gaver til kvinder, gaver til kvinder, hjemmelavet gaver til kvinder
Foto: Toa Heftiba // Unsplash

En lækker omgang massage

Rækker tiden ikke helt til en hel weekend, så kan du overveje at give hende et gavekort til en skøn massageklinik eller enkeltbehandlinger på et kursted. En time eller to i wellness-himlen kan gøre underværker for selv den mest stressede. Du kan for eksempel købe et gavekort til shiatsumassage, kraniosakralterapi, eller en helende omgang reiki. Kombiner det gerne med en lækker frokost inden for ultimativ forkælelse.

Sørg for alenetid

Hvis I er flere i familien, og hun tager en stor del af det daglige slæb, eller hvis du ved, at arbejder stresser hende for tiden, så riv et par timer ud af kalenderen og sørg for, at hun får lidt alenetid. Giv hende et ”gavekort” på alenetid og få det til at ske. Lad fantasien løbe løs og arranger det for eksempel sådan, at hun får tid til at gøre det, hun holder af. Det kan være alt lige fra, at du lader hende sove længe en søndag morgen, mens du ordner vasketøjet, får spist de øvrige familiemedlemmer af og svinger støvsugeren, til at tage hjemmetjansen, mens hun snører løbeskoene, svømmer et par baner i svømmehallen eller har en aften ude med pigerne. Hovedsagen er, at hun får tid til sig selv.

En aften med veninderne

I forlængelse heraf kan du eventuelt arrangere en skøn aften med de nærmeste veninder.

Kreér et smukt kort, hvor du opridser præmissen for aftenen og allier dig så med hendes bedste veninde for at skabe en hyggelig aften. Måske skal I bestille sushi og have mocktails; eller måske er det dig, der laver en tre-retters menu til dem, inden de skal ud og danse?

Det kan også være, at det bare skal være en hyggelig indeaften med lækker mad, et hjemmelavet quiz-spil eller et par andre spil, som for eksempel det sjove Partners, hvor man som navnet antyder er sammen i par og skal nå hjem i mål (lidt ligesom Ludo, men for voksne), eller hvad med et spil, som de måske ikke kender i forvejen og først skal til at lære. Prøv for eksempel kortspillet Badugi, hvor målet er at danne en såkaldt badugi, som er den laveste hånd, du kan samle i forskellige farver. Bræt- eller kortspil giver altid timers sjov i godt selskab. Du kan også gøre det til et helt tema at have ukendte ting med, så de kan lære nye færdigheder for eksempel med at kreere fyldte chokolader, lære at lave sushi, eller måske lære en ny dans.

Julegaver til hende, julegaver til konen, julegaver til kvinden i dit liv, forkæleses julegaver til hende, forkæleses gaver til hende, unikke gaver til kvinder, gaver til kvinder, hjemmelavet gaver til kvinder
Photo by Pille-Riin Priske on Unsplash

Romantik i det fri

Fortæl hende at hendes gave består af en overraskelsesdag i den nærmeste fremtid. Hun må ikke få at vide hvor og hvornår, eller hvad I skal. Find en dag hvor I begge har kalenderen helt fri, tjek vejrudsigten og pak en lækker picnickurv. Husk tæpper og drikkelse og pak så bilen eller cyklen og drag ud i det blå. Find en hyggelig krog i parken, et blødt mostæppe i skoven eller en vindstille plads i sandet på stranden og nyd så stilheden og den medbragte mad. En toplækker picnickurv kan med fordel indeholde hjemmesmurte sandwicher, lidt udskåret frugt (for eksempel melon, banan, jordbær, og kirsebær), pastasalat eller en dejlig sommersalat, og lidt lækkerier.

En hyggelig hjemmedag

Overrask hende på sengen med en kurv fyldt med alle hendes yndlingsting: de bedste film, yndlingschokoladen eller -slikket, hyggesokker, lidt lækker drikkelse, en hjemmelavet ansigtsmaske, og absolut intet på tapetet udover en hyggelig dag under dynen.

Ofte er det de små ting, der er mest effektive og det personlige, som bliver husket. Det er tanken, der tæller, og hvis man lægger lidt kræfter i at komme på en personlig og skøn gave, så vil det også blive værdsat.

 

%d bloggers like this: