Alle julegaver ideerPakkelegTilbehør til Jul

Alternativ Pakkeleg: Pakkeleg med Grillhandsker

Pakkeleg med grillhandsker – Sjov alternativ udgave af pakkeleg.

Der er mange andre sjove måder at spille pakkeleg på, ud over den traditionelle pakkeleg med terninger, pakkekamp og tid der tæller ned.

Hvis pakkelegen skal indeholde mange store grin og sjove udfordringer, så er pakkeleg med grillhandsker et sjovt alternativ til pakkelegen.

Læs også: 60+ forskellige gaver til pakkeleg fra 19 kr.

Læs også: Børnevenlige gaver til pakkeleg

Alternativ pakkeleg: Pakkeleg med grillhandsker på

Der er som sagt forskellige sjove og alternative måder at spille pakkeleg på, og nogle er mere udfordrende end andre. En af de sværeste alternative udgaver af pakkeleg er udgaven med grillhandsker på.

pakkleg med grillhandsker, regler for pakkelg, alternativ pakkeleg, pakkeleg med grydelapper, pakkeleg med grydehandsker, grydehandsker pakkeleg

Det skal i bruge til pakkelegen:

– Aftalt antal gaver fra hver deltager i pakkelegen.

–  1 sæt grillhandsker (en grillhandske til hver hånd, så husk at anskaffe en højre og venstre grillhandske).

– Terninger og eventuelt et raflebæger.

Reglerne for pakkeleg med grillhandsker:

– Vælg en rækkefølge af gaverne, som de kan vindes i.

officelle regler til pakkeleg, officielle regler i pakkeleg, pakkesleg rigtige reglern, pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg

– Når en deltager slår 6, vindes en gave. MEN gaven skal pakkes op mens deltageren er iført grillhandsker på begge hænder. Hvis deltageren får gaven pakket op inden en ny deltager slår 6, får deltageren gaven.

MEN hvis en anden deltager slår 6, inden gaven er pakket op, går gaven videre til den deltager der slog 6. Denne deltager skal naturligvis også forsøge at åbne gaven med grillhandskerne på, inden en ny slår 6. Er gaven pakket helt op, tilhører gaven den deltager.

– Pakkeleg med grillhandsker slutter når alle gaverne er pakket op.

– TILLYKKE MED DIT NYE RAGELSE.

Både stor og små kan deltage i den alternative pakkeleg. Hvis der er børn med i legen, så husk at anskaffe grillhandsker i børnestørrelser, eller alternativt lade børnene udpakke gaverne med vanter på.

Vil du gerne spille pakkeleg med regler for, hvad hver terning slag betyder? Så download gratis vores regel oversigt til pakkelegen her

pakkleg med grillhandsker, regler for pakkelg, alternativ pakkeleg, pakkeleg med grydelapper, pakkeleg med grydehandsker, grydehandsker pakkeleg

Vil du hellere spille den traditionelle udgave af pakkelegen så find reglerne her.

Mangler du gaver til pakkelegen? – Find de bedste gaver til pakkeleg her!

Vil du holde en vegansk jul? 10 trins guide til en Vegansk jul

Gem