Ansigtsbehandling hos “Byens Bedste Wellness”

Hvis du gerne vil give en du holder af, en lækker wellness julegave?
Så giv en ansigtsbehandling hos Ni’mat i København.

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt. Behandlingen har tidligere været kåret til “Byens Bedste Wellness” (AOK / Alt om københavn)

Giv ansigtet ny energi med en ansigtsmassage, hvor alle musklerne bliver lagt i de rigtige folder igen.

Læs også >> 20+ oplevelsesgaver: Wellness oplevelser

Ansigtsbehandling København, København ansigtsbehandling, wellness oplevelser københavn, wellness oplevelser i Hovedstaden, oplevelser i hovedstaden, oplevelsesgaver for kvinder, Ansigtsbehandling,
Ansigtsbehandling København, København ansigtsbehandling, wellness oplevelser københavn, wellness oplevelser i Hovedstaden, oplevelser i hovedstaden, oplevelsesgaver for kvinder, Ansigtsbehandling

Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling.

Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle.

I denne wellness oplevelse er følgende inkluderet: 

  • 1 times skræddersyet ansigtsbehandling.
  • Kosmetologen udfører en hudanalyse på dig.
  • Produkter udvalgt af kosmetolog og tilpasset dine behov.
  • Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle.

Men her stopper oplevelsen ikke! Man bliver, mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage.

En effektiv behandling med det bedste resultat. Perfekt som julegave eller fødselsdagsgave til mor, mormor, kæresten eller konen, som fortjener en god gave, fordi hun er så vidunderlig!

Pris: 750 kr – Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

På udkig efter flere wellness oplevelser til kvinder og mænd?
Japansk lifting, naturlig lifting, japansk velvære, japansk wellness, oplevelser for kunder, oplevelsesgaver til kvinder, Ansigtsbehandling, naturlig ansigtsbehandling,
Japansk Lifting

Bekæmp ældning, rynker, og poser under øjnene med dette gavekort til en Japansk Lifting. Japansk Lifting er en ansigtsbehandlings teknik, som afhjælper de ydre tegn, som vi alle begynder at se med alderen. Samtidigt reguleres kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande under processen.

Behandlingen består af en blanding af dybdemassage, zoneterapi, akupressur og lymfedrænage af ansigtet. Efter at muskler, bindevæv og hud er blevet bearbejdet og opvarmet afkøles og næres hele ansigtet med fugtgivende serum, øjencreme og ansigtscreme. Udover den hudløftende effekt fra behandlingen vil det kunne ses, at huden gennemgår en transformation i forhold til farve, glød og vitalitet. Behandlingen er perfekt til personer, der ønsker at forebygge ældning, uden brug af kirurgiske indgreb eller behandling med brug af giftstoffer. 

Ud over at behandle ansigtets muskler og væv skulle Japansk Lifting efter sigende stimulere hele kroppen og forbedre dit generelle velvære.

Pris: 599 kr –  Bestil Japansk lifting her!

oplevelses julegaver, julegaver oplevelser, oplevelser til hende, julegaver til konen, julegaven til kæresten, julegaver til kvinder, julegaven til hende, oplevelsesgave spa, oplevelsesgave wellness, templemassage, templemassage oplevelsesgave, templegave oplevelse, spa oplevelse
En afslappende Tempelmassage

Kombinationen af en lækker fodbehandling og fodmassage efterfulgt af en lang, gennemsyrende massage over hele resten af kroppen får den afslappede stemning og nydelsen til at overraske positivt, både mentalt og fysisk.

Under fodbehandlingen bliver søsteren, veninden eller en anden heldig gavemodtager forkælet med et glas bobler og til slut lidt frisk frugt som prikken over i’et. Hvis du kender en der trænger til optimal afslapning, er denne wellness oplevelsesgave lige noget for dem!

Pris: 1.100 kr – Book Wellness oplevelser her

wellness-oplevelse-massage
Dybdegående fysiurgisk massage af muskler og led

En pragtfuld massage til at skabe øget velvære og livskvalitet. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage af muskler og led. Massagen hjælper kroppen med at slippe af med affaldsstofferne, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen.

Det er også en god behandling af sportsskader og andre belastninger af kroppen. Behandlingen foregår ved en uddannet massør, der arbejder ud fra viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. Denne skønne dybdegående massage har en varighed af min.45 minutter.

Pris 399 kr – Køb massage gavekortet her!

ultimativ-spa-time-out-arndal-7
SpaDag hos Arndal

Nogle er heldigere end andre og nogle er så heldige, at de fortjener en ultimativ SpaDag hos Arndal, hvor massage, ansigtsbehandling og wellness forkæler dig og/eller en glad gavemodtager helt ud til fingerspidserne. Wellness oplevelsen inkluderer: 1 times klassisk massage, 1 times ansigtsbehandling, Saltvandsspa, Sauna og Dampbad.

Kom helt ned i gear i Arndals afslappende og intime spa område, hvor salvandsboblebad, sauna og dampbad, omfavner dig/jer i et tæppe af ren afslapning, inden din behandler henter dig, og bringer dig endnu længere væk fra den travle hverdag med 1 times klassisk Massage efterfulgt af 1 times afstressende ansigtsbehandling i de lækreste produkter fra Eve Lom. En skøn og uforglemmelig wellness oplevelsesgave.

Pris: 1.395 kr – Køb et Spadag gavekort

oplevelsesgave til hende, hot stone massage, oplevelsesgave massage, oplevelsesgave hot stone
Hot Stone Massage

Hot Stone Massage (også kaldet stenmassage på dansk) er en meget populær form for massage. Massagen opløser kroppens infiltrationer i musklerne, ved hjælp af varme lavasten, som man bliver masseret med over hele kroppen.

Hot stone massage er en beroligende afspændingsbehandling for krop og sjæl. Din kyndige behandler vil starte med at påføre din krop aromatiske olier, derefter placeres varme lavasten på specielle punkter på din krop, og behandleren vil med afstressende og blide bevægelser udføre massagen.

Varmen fra stenene vil langsomt brede sig til hele kroppen og trænge dybt ind i musklerne. Du vil mærke, hvordan alle spændingerne i dine muskler løsner sig, og du vil slappe så meget af, at du næsten befinder dig i en meditativ tilstand.

Hot stone massage blev oprindelig udviklet af indianerne for flere hundrede år siden, de brugte den terapeutisk. I dag bruges denne massageform som wellness massage og anvendes med henblik på afspænding og ren forkælelse.

Hot Stone Massage er en perfekt og forkælende wellness oplevelse, til som gave til kæresten, der knokler hård og som fortjener at koble helt fra.

Pris 599 kr – Køb Hot stone massage gavekortet her!

%d bloggers like this: