Alle julegaver ideerJulegaver til drengeJulekalenderLegetøjTil Børn

3+ Brio Julekalender til de mindste

Brio legetøj er ofte et stort hit blandt familiens mindste.

Du overraske dit barn med en sjov Brio julekalender, som hver dag op til jul giver en ny gave fra det populære Brio universet.

Brio er af mange forældre kendt for det gode kvalitetens legetøj i træ, og særligt deres togbaner og biler er en international succes fordi de er så simple i deres leg og passer til både drenge og piger.

Læs også >> 50+ Julekalender til børn (Piger & drenge)

Note: Artiklen Brio Julekalender til de mindste er sidst opdateret D. 9/9 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Brio har eksisteret siden 1884 og har været populært legetøj i 125 år – igennem mange generationer!

Brio Julekalender

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen 2022, julekalender med togbane, brio julekalender 2022, legetøjsjulekalender, julekalender med legetøj, Brio adventskalender,

BRIO Julekalender 2022

Med denne BRIO Julekalender 2022 bliver det nemt for de små at tælle ned til juleaften.

Hver dag i december er der bag hver låge en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-togbanesystemet. Julekalenderen indeholder 24 legetøjsdele herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden og hans kone og et unikt honningkage-juletog – alt sammen fremstillet af plastik i høj kvalitet og FSCcertificeret europæisk bøgetræ.

Fold julekalenderens front ud og se det smukke julelandskab folde sig ud – perfekt til fantasifuld leg. Julekalenderen kan bruges af børn fra 3 år og opefter.

Køb Brio julekalenderen 2022 her

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen 2022, julekalender med togbane, brio julekalender 2022, legetøjsjulekalender, julekalender med legetøj

Brio julekalender 21

Kom i julestemning med Brio julekalenderen fra sidste år. Bag hver af de 24 døre gemmer der sig et stykke BRIO legetøj, som passer ind i den øvrige BRIO World -jernbanesystemet.

Udført i FSC-certificeret europæisk bøgetræ, plast af høj kvalitet og fine metaldetaljer.

Realbaseret jernbanespil hjælper børn med at forstå og lære om deres miljø på en sjov måde, samtidig med at de udvikler finmotorik.

Mens dit barn vokser, kan deres jernbanespil også vokse, da dette legetøj er kompatibelt med andre BRIO World -jernbanekøretøjer og vogne via magnetforbindelser.

Køb Brio julekalenderen 2021 her

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen, juleklaender med togbane

Brio julekalender – New York

Flot julekalender fra Brio med 24 spændende legeting baseret i New York.

Julekalenderen består af en æske som samtidig kan fungere for lege område for julekalenderens indhold.

Denne julekalender indeholder julemand, julegaver, skilte, hegn og et tæppe til hesten, juletræ og tilbehør til en god og fortryllende jul. Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år.

Pris: 179 kr – Køb Brio julekalenderen her

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen, julekalender med brio

Brio julekalender – Nordpolen

Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år.

Fold æskens front ud for at afsløre julemanden og hans kones hus, som er fundet dybt inde i sneen på Nordpolen.

Hver dag i december får du en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj. Kalenderen indeholder 24 legetøjsdele, herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden, hans kone, et juletog og et juletræ.

Produkterne i Brio julekalenderen er fremstillet af FSC® certificeret træ og højkvalitets plastik.

Pris: 349,95 kr – Se Brio julekalenderen her (udgået)

brio julekalender, julekalender itl drenge, julekalender til piger, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen, julekalender med togbane

Brio julekalender – Jernbanen (2020)

Brio Julekalender med 24 spændende tilbehørsdele til at skabe og løfte den traditionelle julestemning.

Fold emballagens forside ned for at afsløre en julescene fuld af sjov. Hver dag har hver dør et BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-jernbanesystemet.

Kalenderen indeholder 24 legetøjsstykker, inklusive spor, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonindhold som julemanden og et unikt juletog. Fremstillet af FSC-certificeret træ og plast i høj kvalitet.

Pris: 399 kr – Køb Brio julekalenderen her (udgået)

↓↓↓

Brio i julegaven? Find inspiration her:

Brio legetøj er noget den voksne generation selv husker fra deres barndom. Legetøjet fra Brio er kendt for at være solidt klassisk legetøj uden elektronik – legetøj, hvor fantasien laver legen.

brio30120stableklovn-p

BRIO Stable klovn

Den søde Klovn er et klassisk BRIO stable-legetøj.
Et stabletårn lærer barnet – genkendelse af farver, da hver ring i klovnen har hver sin farve, – rækkefølge, – hver ring har hver sin størrelse – koordination – det kræver god hånd-øje-koordination at få ringe, hoved og hat på pinden.
Når Stable klovnen er samlet måler den 23 cm.

Pris: 199 kr – Se Brio Stable klovn her

 brio30332_1BRIO Dachsie Trækhund

Det skønneste klassiske trækdyr fra BRIO. Børnene vil elske at gå tur med den fine gravhund i Dachsie i sortlakeret træ. Dachsie hunden måler 20 x 9,3 x 8,8 cm.

De fine røde hjul og gule ører giver det sidste pift, og den gule knop for enden af halen vil underholde de mindste. Gravhunden fra BRIO blev født i 1953 og har været elsket af børn lige siden.

Pris: 129 kr – Se Brio Trækhund her

↓↓↓

Leder du efter en julekalender til dine børn?

Thomas Tog Julekalender, julekalender med Thomas Tog, julekalender til børn, julekalender til de mindste, kønsneutral julekalender, julekalender til både piger og drenge

Thomas Tog julekalender

Året julekalender for Thomas Tog fans, er denne kalender. Unge togkonduktører kan opdage en spændende Thomas & Friends mini overraskelse hver dag, mens de nedtæller til jul med denne adventskalender. Børn kan fejre feriesæsonen ved at pakke en anden miniature push-along-togmotor ud for hver dag i december frem til juleaften.

Køb Thomas Tog julekalenderen her

Pixi bogs julekalenderen, Pixi bogs julekalender, Pixi julekalenderen, Pixi julekalender, anderledes julekalender til børn, julekalender til børn, sjove julekalender til børn, julekalender til børn med bøger

Pixi julekalender

Giv dine børn er flot PIXI-julekalender. Julekalenderen indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen og til sammen udgøre de et spændende juleeventyr for børn og voksne!

Se PIXI julekalenderen her

Harry Potter julekalender 2022, Harry Potter 2022, Harry potter julekalender, julekalender harry potter, julekalender til piger, julekalender til drenge, julekalender med harry potter 2022,

Harry Potter Julekalender 2022

En spændende Harry Potter julekalender fra 2022 med 24 dages overraskelsesgaver til børnene. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Pris: 149,95 kr – Køb Harry Potter julekalender 2022 her

play doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh, Julekalender 2021

Play Doh Julekalender

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december.

Julekalenderen indeholder 24 farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere! Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Julekalenderen med Play Doh er for børn fra alderen 3 år og op efter.

Køb Play-Doh julekalender her


julekalender med brio legetøj, brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen,
Hvad er Brio og hvad er Brio´s historie

Brio er oprindelig en svensk legetøjsproducent, der laver trælegetøj og har gjort det siden 1884. De er mest berømt for deres små legetøjstog og baner af træ, som siden hen er blevet kopieret af flere firmaer. Firmaet var tidligere bosat i Osby i det nordøstlige Skåne men nu har de hovedkontor i Malmö. Firmaets legetøjsmuseum, Lekoseum, er dog stadig at finde i Osby.

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen, julekalender med brio