Brio Julekalender til de mindste

Brio legetøj er ofte et stort hit blandt familiens mindste.

Du overraske dit barn med en Brio julekalender, som hver dag op til jul giver en ny gave, fra Brio universet.

Brio er af mange forældre kendt for deres gode kvalitetens legetøj i træ, og særligt deres togbaner og biler er en international succes fordi de er så simple i deres leg og passer til både drenge og piger.

Note: Artiklen Brio Julekalender til de mindste er sidst opdateret D. 04/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Brio Julekalender

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen, julekalender med brio
1# Brio julekalender

Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år.

Fold æskens front ud for at afsløre julemanden og hans kones hus, som er fundet dybt inde i sneen på Nordpolen.

Hver dag i december får du en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj. Kalenderen indeholder 24 legetøjsdele, herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden, hans kone, et juletog og et juletræ.

Produkterne i Brio julekalenderen er fremstillet af FSC® certificeret træ og højkvalitets plastik.

Pris: 349,95 kr – Se Brio julekalenderen her

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen, juleklaender med togbane
2# Brio julekalender

Flot julekalender fra Brio med 24 spændende legeting baseret i New York.

Julekalenderen består af en æske som samtidig kan fungere for lege område for julekalenderens indhold.

Denne julekalender indeholder julemand, julegaver, skilte, hegn og et tæppe til hesten, juletræ og tilbehør til en god og fortryllende jul. Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år.

Pris: 179 kr – Køb Brio julekalenderen her

brio julekalender, julekalender itl drenge, julekalender til piger, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen, julekalender med togbane
3# Brio julekalender

Brio Julekalender med 24 spændende tilbehørsdele til at skabe og løfte den traditionelle julestemning.

Fold emballagens forside ned for at afsløre en julescene fuld af sjov. Hver dag har hver dør et BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-jernbanesystemet.

Kalenderen indeholder 24 legetøjsstykker, inklusive spor, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonindhold som julemanden og et unikt juletog. Fremstillet af FSC-certificeret træ og plast i høj kvalitet.

Køb Brio julekalenderen her

↓↓↓

Brio i julegaven? Find inspiration her:

Brio legetøj er noget den voksne generation selv husker fra deres barndom. Legetøjet fra Brio er kendt for at være solidt klassisk legetøj uden elektronik – legetøj, hvor fantasien laver legen.

brio30120stableklovn-p
BRIO Stable klovn

Den søde Klovn er et klassisk BRIO stable-legetøj.
Et stabletårn lærer barnet – genkendelse af farver, da hver ring i klovnen har hver sin farve, – rækkefølge, – hver ring har hver sin størrelse – koordination – det kræver god hånd-øje-koordination at få ringe, hoved og hat på pinden.
Når Stable klovnen er samlet måler den 23 cm.

Pris: 199,- Se Brio Stable klovn her

brio, brio til børn, brio legetøj, brio legetøj til børn, brio legetøj til baby, brio legetøj til piger, brio legetøj til drenge
Brio Magnetiske Klodser

De magiske klodser indeholder 6 klodser og 2 kugler til at stable og sætte sammen med hjælp af de indbyggede magneter. Højde 40 mm.

Pris: 169,95 kr – Se Brio Magnetiske klodser her

 brio30332_1BRIO Dachsie Trækhund

Det skønneste klassiske trækdyr fra BRIO. Børnene vil elske at gå tur med den fine gravhund i Dachsie i sortlakeret træ. Dachsie hunden måler 20 x 9,3 x 8,8 cm.

De fine røde hjul og gule ører giver det sidste pift, og den gule knop for enden af halen vil underholde de mindste. Gravhunden fra BRIO blev født i 1953 og har været elsket af børn lige siden.

Pris: 149 kr – Se Brio Trækhund her

↓↓↓

Leder du efter en julekalender til dine børn?
julekalender 2020, julekalender 2020 til piger, julekalender til piger, 2020 julekalender til piger, bog julekalender, Frost julekalender, Pixi julekalender, Trolls julekalender, Ramasjang julekalender 2017

Pixi julekalender

Giv dine børn er flot PIXI-julekalender. Julekalenderen indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen og til sammen udgøre de et spændende juleeventyr for børn og voksne!

Se PIXI julekalenderen her

Schleich Julekalender med bondegårdsdyr

Skøn Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med bondegårdsdyrene. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender.

Køb julekalender med bondegårdsdyr her

Julekalender Vilde dyr

Fantastisk Schleich julekalender med masser af overraskelser til juledagene. Tæl ned til jul med de vilde dyr. Lær dem at kende, eller skab fantasifuld leg med denne julekalender, som også er brugbar efter jul.

Køb julekalenderen med vilde dyr her

play doh julekalender, Play-doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh
Play Doh Julekalender

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december.

Julekalenderen indeholder 24 forskellige farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere! Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Julekalenderen med Play Doh er for børn fra alderen 3 år og op efter.

Køb Play-Doh julekalender her

%d bloggers like this: