Brio Julekalender til de mindste

Brio legetøj er ofte et stort hit blandt familiens mindste.

Du overraske dit barn med en Brio julekalender, som hver dag op til jul giver en ny gave, som er med til at samle en togstation og en togbane.

Brio er af mange forældre kendt for deres gode kvalitetens legetøj i træ, og særligt deres togbaner og biler er en international succes fordi de er så simple i deres leg og passer til både drenge og piger.

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen, julekalender med brio

1# Brio julekalender

Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år.

Fold æskens front ud for at afsløre julemanden og hans kones hus, som er fundet dybt inde i sneen på Nordpolen.

Hver dag i december får du en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj. Kalenderen indeholder 24 legetøjsdele, herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden, hans kone, et juletog og et juletræ.

Produkterne i Brio julekalenderen er fremstillet af FSC® certificeret træ og højkvalitets plastik.

Pris: 249,95 kr – Gå til shop

brio julekalender, julekalender til børn, julekalender til de mindste, julekalender brio, brio julekalenderen, juleklaender med togbane

2# Brio julekalender

Flot julekalender fra Brio med 24 spændende legeting baseret i New York.

Julekalenderen består af en æske som samtidig kan fungere for lege område for julekalenderens indhold.

Denne julekalender indeholder julemand, julegaver, skilte, hegn og et tæppe til hesten, juletræ og tilbehør til en god og fortryllende jul. Julekalenderen fra Brio er velegnet til børn over 3 år.

Pris: 199 kr – Gå til shop

↓↓↓

Brio i julegaven? Find inspiration her:

 Brio legetøj er noget den voksne generation selv husker fra deres barndom. Brio er kendt for at være solidt klassisk legetøj uden elektronik – legetøj, hvor fantasien laver legen.

brio30120stableklovn-p
BRIO Stable klovn
Den søde Klovn er et klassisk BRIO stable-legetøj.
 
Et stabletårn lærer barnet – genkendelse af farver, da hver ring i klovnen har hver sin farve, – rækkefølge, – hver ring har hver sin størrelse – koordination – det kræver god hånd-øje-koordination at få ringe, hoved og hat på pinden.
 
Når BRIO Stable klovnen er samlet måler den 23 cm.
 
 brio30332_1BRIO Dachsie Trækhund
 
Det skønneste klassiske trækdyr fra BRIO. Børnene vil elske at gå tur med den fine gravhund i Dachsie i sortlakeret træ. Dachsie hunden måler 20 x 9,3 x 8,8 cm.
 
De fine røde hjul og gule ører giver det sidste pift, og den gule knop for enden af halen vil underholde de mindste. Gravhunden fra BRIO blev født i 1953 og har været elsket af børn lige siden.
 
Pris: 149 kr – Se Brio Trækhund her
Brio-313500-1 
BRIO Gåvogn

BRIO’s røde gåvogn er den ultimative klassiker.

Hjulbremsen kan indstilles, så gåvognen nemt tilpasses barnets udviklingstrin. Start med at stramme bremsen godt. Derefter kan den løsnes efterhånden, som barnet bliver mere sikker på benene.Den røde BRIO Gåvogn måler 48 x 30 x 48 cm.

Pris: 369 kr – Se Brio Gåvogn her
 

↓↓↓

Leder du efter en julekalender til dine børn?

 

julekalender-jul-paa-gaarden-playmobil-christmas-box-p

Playmobil Julekalender – Jul på gården 1.2.3

En Playmobil julekalender for de mindste med bondegårds tema. Julemanden gør sin kane og sine rensdyr klar til turen. Han vil forkæle dyrene på 1.2.3 gård med sjove gaver!

Julekalenderen indeholder flere forskellige dyr, en julemand og forskellige andre elementer til en bondegård. Playmobil fra julekalenderen kan også bruges med øvrig Playmobil.

Køb Playmobil Julekalenderen her

 

Rasmus-klump-julekalender-pakkekalender

 Rasmus Klump julekalenderen

Julekalenderen med Rasmus Klump indeholder 24 lækre folieposer med små gaver med Rasmus klump og alle hans venner. De små fine gaver er nummeret med tal til hver dag i december.

Julekalenderen med gaverne er pakket ind i en flot kasse med Rasmus klump design på, inden i er alle gaverne kommer i små søde folieposer, som du nemt kan hænge på en snor, putte i julesokken eller bare ligge i vindueskarmen.

Med Rasmus Klump julekalenderen  medfølger der en sød lille julemandssæk i stof med Rasmus Klump motiv på og indvendig i kassen er der et farv-selv foto af Rasmus Klump der pynter juletræ med mine venner.

Køb Rasmus Klump julekalenderen her

Thomas Tog Julekalender, julekalender med Thomas Tog, julekalender til børn, julekalender til de mindste, kønsneutral julekalender, juleklaender til både piger og drengeThomas Tog Julekalender

Jul på øen Sodor er den mest festlige tid af alle for Thomas tog og hans venner. Det fejres med denne specielle mini tog julekalender! Børn kan tælle de 24 dage op til julen med en lille gave til hver dag, inklusive 6 eksklusive små toge med jule-tema dekorationer!

Køb Thomas Tog julekalenderen her

Gem

Gem

%d bloggers like this: