Oversigt: De 10+ bedste Mors dag gaver

Mors dag bør fejres med de bedste gaver
I denne oversigt når du inspiration til de bedste Mors dag gaver

Vi har fokus på at give dig forskellige idéer til de bedste Mors dag gaver, så du kan finde den gave som passer perfekt til DIN MOR.

Note: Artiklen De 10+ bedste Mors dag gaver er sidst opdateret D. 22/01 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også >> Gaver til mormor

De 10+ bedste Mors dag gaver:
Familien Danmark, Hr og Fru Danmark, Gaver til mor, mor´s dags gave, gave til konen, gaver til kvinder, gave til verdens bedste mor
Spring Copenhagen – Familien Danmark

Et symbol på familien Danmark eller unik dekoration til en festlig dag. Disse små dannebrogs figurer er oplagte som Mors dags gave.

Pris: 249 kr – Køb figurerne her

julegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaver
Bryggesæt

Kintos super lækre slow-bryggesæt hjælper mor med at brygge perfekt filterkaffe hver eneste gang!

Bryggessættet består af en smuk varmeresistent og transparent glaskande, en tilhørende stilren kaffetragt i røgfarvet plast, tilhørende papirfiltre og et smart målebæger, der dels kan anvendes til opmåling af kaffen, og dels kan anvendes som holder for det brugte papir-kaffefilter.

Kaffefiltrene er lavet af bomuld og træ, og afsætter ikke smag i kaffen, som mange traditionelle kaffefiltre gør.

De fire dele til bryggesættet er super nemme at rengøre, og sættet kan stables, således at det fylder minimalt på køkkenbordet og i skabet.

Pris: 279 kr – Køb Mor´s dag gaver her

sten knager, knager med sten, gaver til teenagere, gaver til mor, julegaver til drenge, julegaver til mor
Normann Copenhagen Stone Knage

Skal gaven være unik, så er disse sten knager perfekte til Mor´s dag. Knage i sten fra Normann Copenhagen – 2 stk. i en æske. Materiale: Islandic natural stone. Mål: H: 12,5 cm x Ø: 7 cm. Da hver knage er unik, så størrelsen kan variere.

Pris: 269 kr – Køb sten knagerne her

Billederamme til flere billeder, ramme til udskiftende billeder, ramme til børnetegninger, børne ramme, mandelgave til børn, mandelgave 2019, gode mandelgaver til børn

En Lil davinci tegneramme er designet til at fremvise børnenes tegninger på bedst mulig måde. Med denne ramme er det plads til mange tegninger indeni, der fungerer både som tegningeramme og kunstarkiv!

Rammen er i A4-størrelse og rummer op til 50 tegninger. Lil Davinci åbnes fra forsiden og kan placeres både hængende og stående, så slip kreativiteten løs! Perfekt som Mor´s dags gave, hvis mor får mange tegninger af hendes børn.

 Pris: 269 kr – Køb tegningrammen her

Chloe, Rose Tangerine, Chloe Rose Tangerine, Chloe Parfume, Rose Tangerine parfume, de bedste parfumer i 2021, de bedste parfumer til kvinder, de bedste parfumer til piger, top 10 pafumer i 2020
Chloe – Rose Tangerine

Chloe laver romantiske klassisk kvindelige parfumer, som denne Rose Tangarine.

Parfumen fra Chloe er frisk, klar og strålende rosennote, der er en naturlig del af brandets duftidentitet. I Rose Tangerine får denne unikke rosennote et uventet strejf af frugt: Lækker mandarin giver parfumen et strålende sommer skær, mens solbær fremhæver endnu mere af parfumens karakter.

Frihed, lethed og kvindelighed – det er de grundsten, som Chloé blev bygget på, da brandet blev grundlagt for mere end 60 år siden i Paris. Parfumer er perfekte som Mors dags gaver.

Pris: 698 kr. – Køb Chloe parfumen her

smykketræ, smukke træ, træ til smykker, coral til smykker, opbevaring af smykker, smykke opbevaring
Koziol – Cora smykketræ

Enhver mor fortjener et smukt smykketræ til at hænge sine smykker på når det er Mors dag. Dette Cora smykketræ er perfekt til alle former for smykker. Mål: 32,2 x 26,2 x 9,6 cm.

Pris: 199 kr. – Køb smykketræet her

Hay fyrfads stager, stager fra Hay, Hay design, mandelgaver 2020, mandelgave 2020
HAY – Spot Votive Fyrfadsstager

Smukke Spot Votive fyrfadsstager fra HAY i fine grønne farver i glas. Fyrfads stagerne kan både anvendes som opbevaringsglas og til fyrfadslys.

Mix og match dem forskellige steder i hjemmet. Kommer i sæt af 5. En af mange gode Mors dag gaver.

Pris: 249 kr – Køb dem her

julegave sushi, julegave oplevelse, julegave madkursus, julegave sushikursus, sushikursus julegave, kursus i sushi julegave, fede julegaver, julegaven til hende, julegaven til ham, gaver til ham, gaver til hende, kursus i sushi for begyndere, sushi bazooka, bazooka sushi, sushi redskaber, startpakke til sushi, startpakke til at lave sushi,
Sushi middag for 2

Sushi er luksus som mor fortjener og med denne oplevelsesgave er menuen klar.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Menuen varierer fra sted til sted, men vil alle steder være af samme gode standard og indeholde for eksempel nigiri, uramaki og futokami. Bemærk at nogle steder kun tilbyder takeaway, mens der andre steder er mulighed for at spise på restauranten.

Pris: 499 kr. – Køb sushi middag for 2 personer her

KB_39250_02-2.w480.h480.wm, Mors dag gaver
Kay Bojesens Abe – Den Lille Abe

Den lille abe fra Kay Bojesen har en total højde på 20 cm. Dette er den mest almindelig og den abe de fleste har i deres hjem. Størrelsen gør den god som dekoration på lamper, døre eller som pynt på en hylde. Den lille abe er lavet i Teak- og limbatræ.

Pris: 660 kr. – Køb den lille abe her

kropsolie, Nuxe hårkur, hårkure, plejende olier itl håret, Mors dag gaver, gaver til mor,
Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray, er en skøn tør olie med uendelige anvendelses muligheder.

Olien kan både anvendes i ansigtet, på kroppen samt i håret, hvor den efterlader området velplejet, beskyttet og glasfuldt.

Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Spray er udviklet med et indhold af den innovative olie Tsubaki, der fungerer som et beskyttende lag mod forurening.

Pris: 175 kr – Gå til shop

Nordmann copenhagen lysestage, lysestage fra Nordmann copenhagen, adventslysestage Nordmann copenhagen, stor adventslysestage, Mors dag gaver,
Normann Copenhagen – Heima 4-armed lysestage

En smuk og simpel lysestage fra Normann Copenhagen, som kan stå som den er designet, eller som du kan pynte dem med nogle små grønne grene og skabe en mere julestemning omkring lysestagen til jul. Den kan også benyttes som adventslysestage.

Lysestagen vandt i februar 2010 den verdensberømte design konkurrence iF Product Design Award 2010.

Pris: 339 kr – Gå til shop

Gavekurv med Bobler, Luksus og Sødt

Mor fortjener lidt lækkert som Mor´s dags gave. Giv hende f.eks denne flotte gavekurv med hygge til weekenden. Det hele kommer i flot gavekurv med forskellig lækkert fyld, f.eks chokolade, kaffe og vin. Gavekurven er flot pakket ind i cellofan.

Pris: 279 kr – Gå til shop

Vissevasse plakat, plakat med vissevasse, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, mandelgaven 2021, Mors dag gaver
VISSEVASSE Plakat – Danmark Klitterne

Et af Danmarks kendetegn: Klitterne. Med denne plakat får du følelsen af dansk sommer frem. Et af danskernes helt store favorit steder igennem sommeren er de klitterne rundt om i Danmark.

Plakterne passer ind flere forskellige steder i hjemmet. Plakaten er lavet af svensk miljøvenligt FSC-papir, og er produceret i Danmark. Mål: 30×40 cm

Pris: 249 kr – Køb Visse vasse plakaten her

8083490060
Luksusbrunch for 2 personer

Giv søde mor en dejlig formiddag med luksus brunch for 2 personer. Mormor kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksus brunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins. Til brunchen vil I også have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice hver, som man på nogle caféer vil have mulighed for at bytte ud med friskperlende, mousserende vin.

Pris: 299 kr – Bestil Luksusbrunch for 2 her!

Øreringe, guld øreringe, øreringe til mor, flotte øreringe til mødre, mor dags gave, gaver til mors dag, sølv øreringe
Øreringe til mor

Et par øreringe er en af den mest klassiske slags smykker. Et par enkle og diskrete ørestikker på arbejdet, lækre guld øreringe til festen, lange glitrende ørehængere til brylluppet, og en rå earcuff til hverdag.

Lige meget hvilket outfit eller hvilken anledning, så kan et par øreringe altid fungere som den perfekte detalje, som fuldender mors look.

Se smykkemesters store udvalg af øreringe her

hoptimist fødselsdag, fødselsdags hoptimist, mandelgave 2020, mandelgave 2021, mandelgaver til børn, børnevenlige mandelgaver, Mors dag gaver
Hoptimist – Characters – Small Birthday

Birthday baby bumble gør det nu nemmere og sjovere at sige hav en fantastisk Mors dag!. Birthday baby bumble kan bruges som dekoration på alle festlige lejligheder eller som sød dekoration i hjemmet.

Pris: 199 kr. – Køb hoptimisten her

Træ figure, NovoForm, Mor Sparrow, gaver til mor, mors dags gaver, julegaver til mor, gode gave ideer til kvinder, kvinder gave ideer, gaver til kvinder, gaver til konen
NovoForm – Mor Sparrow

Denne søde lille spurv, sidder klar til at bringe glæde ind i hjemmet, hvis du giver den i gave til mor. Spurvene er lavet i massivt træ, og er håndlavet af trædrejere.

Pris: 299 kr – Køb fuglen her

økologisk senge tøj, økologisk sengetøj til voksne, økologisk voksen sengetøj, sengetøj økologisk voksne, sengetøj til voksne i økologisk stof, økologisk stof sengetøj, sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj til voksne, kvalitets sengetøj, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, gode julegave ideer,
Liewood Voksen sengetøj – Stone grey

Liewood økologisk sengetøj i tidsløst grå design. Den flotte grå farve som passer til både kvinder og mænd. Sættet er i 100% økologisk (65% økologisk hør og 35% økologisk bomuld). Utrolig lækker og blød kvalitet.

Liewood har brugt en usynlig lynlås til dynebetrækket, Du slipper samtidig for snore og knapper der kan falde af med tiden. Sengetøj er altid god som gave til mor.

Pris: 999 kr – Bestil økologisk sengetøjet her!

coconut-behandling-arndal-wellness-oplevelsesgave, Mors dag gaver, wellness oplevelser, oplevelser med massage,
Hot Coconut Kropsbehandling

Forkæl mor på Mor´s dag med denne oplevelsesgave, som består af en dag med wellnes hos Arndals, med deres populære pakke af kropsmassage, bodyscrub og velvære.

Råvarerne i behandlingen er økologiske, og går rent ind hos alle os, der elsker forkælelse fra top til tå. Behandlingen er en 55 minutter land og indeholder blandt andet fuld kropsmassage i varm kokosolie og Bodyscrub i en blanding af salt og friskpresset citron

Pris 900 kr – Køb massage gavekortet her!

hvidvinsglas, flotte hvidvins glas, gaver til farfar, gaver til morfar
Amber Hvidvins glas – 4 stk.

Smukke & dekorative hvidvins glas, med smuk rav-farve i bund og stilk.

Køb Hvidvins glassene her

kaffekursus-aarhus-4, Mors dag gaver, kaffekursus, kursus med kaffe
Kaffekursus hos La Cabra i Århus

En barista-oplevelse, som den perfekte gave til kaffeelskeren.

Oplevelsen indebærer gennemgang af dosering, distribuering, tampning, brygning og steaming i løbet af 3 intensive timer. Derudover får man selvfølgelig også mulighed for at smage alle de dejlige espressoer, der brygges på kurset.

Oplevelser er perfekte som mors dags gaver, fordi de kombinere en oplevelse og en ny viden.

Pris: 399 kr – Kaffekursus hos La Cabra

Mors dags gaver

Ovenfor i denne oversigt ser du det vi synes er 2021 bedste Mors dags gaver, men hvis du mangler mere inspiration, så se også disse guides

Sådan laver du den bedste mors dag

kaffe elsker, julegave til kaffe elskeren, kaffe julegave, julegaver til ham, julegaver til hende, julegaver til alle, julegaver 2015, nemme julegaver, julegaver til kaffeelskeren, julegave, julegaver, køb julegaverne

En gave kan alle give uden den store indsats, men hvis du gerne vil gøre mors dag ekstra speciel, så kræver det en aktiv og personlig indsats.

Starts f.eks aftenen før med at rydde op. Ro for øjet givet ro i sindet og din mor værdsætter med garanti at hjemmet er pænt og rent.

Om morgen kan du så smutte til bageren efter morgenmad eller endnu bedre, selv bage boller. Sæt kaffen på kanden og find din mors yndlings krus frem i skabet. Dæk et flot morgenbord og væk mor med din gave eller gaver.

I løbet af dagen bør I lave en aktivitet, som gør mor glad på mors dag. Måske har kun længe drømt om at komme på et bestemt museum, i naturen med sin familie eller se en film sammen med hendes familie (uden mobil telefoner i hånden).

Få mor til at føle sig unik! Der 365 dage på året, og hun én af dem er Mors dag.

Hvorfor fejre vi mors dag?

Mors dag afholdes i Danmark den anden søndag i maj og er i dag en over 100 år gammel tradition.

Traditionen med Mors Dag stammer fra USA, hvor en mor som hed Anna Jarvis boede i byen Grafton i Virginia. Anna arbejdede i mere end 30 år i en gruppe af mødre kaldet ‘Mothers Day Work Club’ for at forbedre sanitære forhold og mindske børnedødelighed.

Den 12. maj 1907 afholdt Anna Jarvis et mindearrangement for sin egen mor i en kirke i Grafton, West Virginia. Hun benyttede lejligheden til at ære moderskabet, og året efter blev den første officielle Mors Dag-gudstjeneste afholdt.

Derefter bredte ideen sig hurtigt. I 1909 blev Mors Dag markeret i 45 stater samt Puerto Rico, Hawaii, Canada og Mexico. Den 8. maj 2014 vedtog Kongressen i USA at Mors Dag, den 2. søndag i maj, skulle være en helligdag og officiel flagdag

I dag bliver dagen brugt til at ære alle mødre men er ikke længere set som en helligdag men i stedet en sød tradition.

Den perfekte mors dags gave

Til mors dag fortjener mor den absolut bedste gave. Det er hendes dag som fejres, fordi hun har skabt liv og fordi hun er fantastisk. En mor, stedmor, papmor eller bonusmor er en kvinde i sit liv, som symbolisere kærlighed og sammen hold.

Det er en dag i hyggens tegn, hvilket vi selvsagt er verdens mestre til i Danmark. Mors dag er vores mulighed for at give igen og vise at hun er værdsat. Vi fejre hendes for at være den mor hun er!

Når du skal finde en gave til mors dag, så overvej hvad hendes hobbys er? Kan hun lide at bage, så skal du måske give hende en ny kogebog med anderledes opskrifter. Kan hun lide sport, så trænger hun måske til nogle nye løbebukser eller en yoga måtte. Er hun til strikke og hygge, så køb noget til hende, som hun kan bruge, når hun strikker.