Den perfekte julekalender til voksne par

Julen er tiden for hygge og sammenværd.

Det er tiden hvor vi gør lidt ekstra for hinanden. Fordyder os i hinandens selskab og forelsker os igen mens vinterens kold vejr invitere til stearinlys og intim sammenværd.

Hvis du leder efter den perfekte julekalender til at gøre julen lidt ”varmere” sammen din partner, så skal du købe Sinful Julekalender 2019 eller Sinful Deluxe Julekalender 2019.

To julekalendere med erotisk legetøj er jeres ligge jule-hemmelighed, og hverdag kan I i fællesskab åbne en ny låge og nyde aftenen og natten sammen med dagens gave fra julekalenderen.

Men nu kommer det store spørgsmål: Hvilken af de to julekalendere skal du vælge? I denne artikel igennem går vi nogle af de ligheder og forskelle der er på de to julekalendere fra Sinful.

julekalender med sexlegetøj, juleklaender itl voksne, voksen julekalender med sex legetøj, eroitsk juleklaender til voksne,erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

Sinful Julekalender 2019 (classic)

Denne julekalender er laver til jer, der er nye indenfor brug af erotisk legetøjets verden og som ønsker en god start med forskellige former for legetøj.

Sammen med julekalenderen medfølger et inspirationshæfte med tips og tricks til en lidt frækkere jul.

Julekalender indeholder 24 populære og håndplukkede produkter fra Sinfuls onlineshop. Det er en blanding af vibrerende vidundere og produkter indeholder blide bondage. Julekalenderen koster kun 795 kr, men den samlede værdi af julekalenderen er 2.300 kr.

Indhold i julekalenderen:
Sexlegetøj: 13 stk.
Erotiske accessories: 7 stk.
Blid bondage: 4 stk

Køb Sinful julekalenderen her.

erotisk julekalender, julekalender med sexlegetøj, juleklaender itl voksne, voksen julekalender med sex legetøj, eroitsk juleklaender til voksne,erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender

Sinful Deluxe Julekalender 2019

Har I erfaring med erotisk lejetøj? Eller havde I måske Sinful Julekalender 2018 sidste år, så er det i år tid til at opdaterer til Sinful Deluxe julekalenderen.

Denne deluxe julekalender indeholder 24 kvalitetsprodukter fra populære mærker som We-Vibe, Sinful og Tenga. Julekalenderen er fyldt med erotiske accessories, stilfuldt sexlegetøj og spændende produkter til bondage lege.

Sammen med Deluxe julekalenderen medfølger også et inspirationshæfte med tips og tricks til at gøre legen i sengen lidt sjovere.

Julekalenderen koster kun 1.295 kr, men den samlede værdi af julekalenderen er 3.500 kr.

Indhold i julekalenderen:

Sexlegetøj: 14 stk.
Erotiske accessories: 3 stk.
Blid bondage: 7 stk

Køb Sinful Deluxe julekalenderen her.

Vigtig ekstra information til julekalenderne fra Sinful

Medfølger batterier og opladere?

Alle batterier og opladningskabler medfølger i begge julekalendere. De produkter der er genopladelige produkter, kan oplades let via USB-kabel i enten computer eller adapter. Der findes mere information om de enkelte produkter i den medfølgende indlægsseddel.

Kan julekalenderen både bruges af heteroseksuel eller homoseksuel?

Julekalenderne egner sig bedst til par af forskellige køn. Men i julekalenderen vil der alligevel helt sikkert være produkter, som I kan nyde sammen hvis du og din partner er af samme køn. Der vil dog også være produkter, som I desværre ikke får gavn af som par af samme køn.

Kan julekalenderen bruges af singler?

Mange af produkterne i de to julekalendere kan sagtens nydes, når du leger solo, men indholdet er nøje sat sammen med par i tankerne. Derfor vil der være en del produkter, som du behøver en partner for at få fuldt udbytte af.

Hvis du har flere spørgsmål kan du altid kontakte Sinfuls kundeservice her

%d bloggers like this: