Den perfekte julekalender til voksne par

Julen er tiden for hygge og sammenværd.

Det er tiden hvor vi gør lidt ekstra for hinanden.

Fordyber os i hinandens selskab og forelsker os igen mens vinterens kold vejr invitere til stearinlys og intim sammenværd.

Hvis du leder efter den perfekte julekalender til at gøre julen lidt ”varmere” sammen din partner, så skal du købe peech erotiske julekalender for 2021.

En julekalender med erotisk legetøj er jeres lille jule-hemmelighed, og hver søndag i advent kan I i fællesskab åbne en ny gave og nyde aftenen og natten sammen med ugens frække gave fra den erotiske julekalender fra Peech.dk.

Så nu kommer det store spørgsmål: Skal du købe julekalenderen til din partner eller til dig selv?

Læs også >> PAKKELEG: Frække gaver til pakkeleg

Note: Artiklen om den perfekte julekalender til voksne par er sidst opdateret D. 29/9 2021. ALLE links i denne artikel er reklame links for Peech, som sender dig videre til webshoppen.

Den perfekte julekalender til voksne par

erotisk pakkekalender, fræk pakkekalender, peech adventsjulekalender, julekalender fra Peech, peech adventskalender, pakkekalender til par, pakkekalender med sexlegetøj, sexlegetøj pakkekalender,  sexlegetøjs adventskalender,

Peech´s frække adventskalender 2021

December behøver ikke være kedelig eller kold. Den mørke decembermåned kan nemt gøres varm og lun – i soveværelset.

Peechs erotiske adventskalender indeholder produkter til enhver smag, i ergonomisk design og i kropssikkert materiale. Du kan vælge mellem 3 forskellige julekalendere: penis, vulva eller til alle.


Du vil modtage alle gaverne indpakket, og i nummeret rækkefølge, så du ved hvilken du skal åbne først. Hvad pakkerne indeholder er naturligvis en overraskelse. Peech har valgt fire frække gaver til hver advent, for at give dig en god value og kvalitetsprodukter som kan bruges igen og igen. 

Early Bird pris: 995 kr – Køb den frække julekalender her

Vigtig ekstra information til julekalenderne fra peech.dk
Hvordan får jeg strøm på produkterne?

Det er genopladelige produkter der er i julekalenderen, så I ikke skal bøvle med batterier i forskellige størrelse. Husk blot at tilslutte produkterne til opladeren også kan hyggen begynde. Ikke alle produkterne i julekalenderen er elektriske.

Kan julekalenderen både bruges af heteroseksuel eller homoseksuel?

Julekalender kommer i 3 varianter, så hvis du køber julekalenderen, som passer til jeres forholds kombination, så er der ingen problemer.

Kan julekalenderen bruges af singler (mænd/kvinder)?

Mange af produkterne i peech.dk´s frække julekalender kan sagtens nydes, når du er solo i sengen. Der findes 3 forskellige udgaver af denne frække julekalender, en er til alle, en er til dem med vulva og en til penis. Produkterne har forskellige anvendelses muligheder og alle produkterne er vandtætte produkter.

Hvornår modtager jeg julekalenderen?

Hvis du bestiller julekalenderen inden d. 22. november, er du garanteret at modtage den inden første søndag i advent.

Læs mere om julekalenderen fra Peech her

%d bloggers like this: