Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Disneys klassikere - Disney film som gave - Julegaver
Alle julegaver ideerJulegaver til drengeJulegaver til pigerTil BørnTil drengeTil pigerTil unge

Disneys klassikere – Disney film som gave

Disneys klassikere – Bare ordene Disney klassiker skaber ofte associationer hos både børn og voksne.

Mellem 1934 og 1961 blev der lavet 128 tegnede kortfilm med Anders And. Mickey Mouse filmene som sluttede med at blive produceret allerede i 1953, endte med at blive til 120 styk, men udover disse optrådte Mickey også i andre film. I 1983 skulle Mickey og Anders dog mødes i filmen “Et Juleeventyr”, baseret på Charles Dickens “A Christmas Carol”. De har også mødtes senere i andre film.

Den første Disney tegnefilm i spillefilmslængde udkom 19. december 1937 med navnet Snehvide og de syv små dværge. Filmen havde kostet 1.500.000 dollars at producere og selvom mange troede de enorme produktions udgifter ville blive Disneys død så blev disse tanker i midlertidig gjort til skamme. Filmen blev en gigantisk succes og på kun de tre første måneder blev filmen set af over 20 millioner biografgængere. Den blev sin tids største succes.

Skal du finde den rigtige Disney klassiker hurtig? Se listen her. Ellers løs vores artikel, hvor vi trin for trin gennemgår Disneys historie sammen med udgivelsen af filme.

Vil du se udgivelesesårene på Disneys klassiske tengefilm – Gå til listen her.

 1. Snehvide
 2. Pinocchio
 3. Dumbo
 4. Bambi
 5. Askepot
 6. Alice i eventyrland
 7. Peter Pan
 8. Lady og Vagabonden
 9. Tornerose
 10. 101 dalmatinere
 11. Sværdet i stenen
 12. Junglebogen
 13. Løvernes konge
 14. Skønheden og Udyret
 15. Aladdin
 16. Tarzan
 17. Pocahontas
 18. Mulan
 19. Robin Hood
 20. Klokkeren fra Notre Dame
 21. Aristocats
 22. Den lille havfrue
 23. Mads og Mikkel
 24. Bernard og Bianca
 25. Toy Story
 26. Frost / Frozen
 27. Atlantis
 28. Monsters Inc
 29. To på Flugt
 30. Biler
 31. Biler 2
 32. Biler 3
 33. Op
 34. Inderst ind
 35. Moana
 36. Prinsessen Og Frøen
 37. Find Nemo
 38. Find Dory

 

snehvide-og-de-syv-smaa-dvaerge-special-edition-disney_29066

Snehvide og de syv små dværge filmen

Filmen er næsten 80 år efter sin præmier stadig en af Disneys mest elskede klassikere, og en uundværlig DVD i disney samlingen. Snehvide er historien om den smukke og godhjertede prinsesse Snehvide som elskes af alle i sit kongerige, undtagen den onde stedmoder, Dronningen. Da det magiske spejl en dag udser Snehvide til den smukkeste i landet, bliver dronningen rasende og beordrer at Snehvide slås ihjel. Snehvide flygter ind i skoven, hvor hun møder de syv små dværge: Brille, Gnavpot, Flovmand, Lystig, Søvnig, Prosit og Dumpe, der tager sig af hende. Men da Dronningen finder ud af at Snehvide stadig lever, udtænker hun en ondskabsfuld plan for én gang for alle at slippe af med hende.

Pris: 99,95 kr – Køb Snehvide her

I februar 1940 fik Walt Disneys anden tegnefilm i fuld længde premiere. Det var ”Pinocchio”, en film som teknisk set overgik “Snehvide” og som med rette kan benævnes som et mesterværk og en klassisk Disney film. I forbindelse med at anden verdenskrig brød ud, fik publikum andet at tænke på og filmen blev desværre slet ikke den succes Walt havde håbet på. Den er dog i dag stadig en populær film og en Disney klassiker i både medier og hjertet på tusindvis af fans. Filmen er en  dobbelte Oscar®-vinder.

pinocchio-70-aars-jubilaeumsudgave-disney_25857

Pinocchio

Pinocchio er historien hvor et fantasifulde og magiske eventyr begynder en nat for længe siden i den venlige dukkemager Geppettos værksted. På en hylde sidder hans trædukke Pinocchio stille, men så kommer Ønskefeen og vækker dukken til live, præcis som Geppetto altid har ønsket sig. Men Pinocchio har meget at lære af livet for at blive en rigtig dreng, og får derfor hjælp af den kloge Jesper Fårekylling, der skal lære ham hvad der er rigtigt og forkert. For Jesper Fårekylling bliver det hårdt arbejde at holde den nysgerrige Pinocchio på rette spor.

Pris: 99,95 kr – Køb Pinocchio her

Efter filmene Snehvid og de syv små dværge og Pinocchio havde Walt Disney virkelig fået sit navn slået fast som en tegnefilmens skaber med utrolige evner. I 1941 udgiver Disney den den tankevækkende film Dumbo og året efter i 1942 udgives den inspirerende film Bambi.

dumbo-specialudgave-disney_31508

Disneys Dumbo

Da den lille elefant Dumbo kommer til cirkus for første gang, bliver han drillet på grund af sine store ører. Hans ven, musen Timothy, gør sit bedste for at hjælpe ham, men de store ører skaber hele tiden nye problemer. Men så pludselig en dag opdager de, at Dumbo har et skjult talent: han kan nemlig flyve! Disney filmen Dumbo har vundet en Oscar.

Pris: 99,95 kr – Køb Dumbo her

bambi-diamond-edition-disney_124588

Disneys bambi

Bambi er fortællingen om et ungt dådyr, som en dag vil blive Skovens Konge. Men vejen er lang. Der er meget, han må lære og meget, han skal forstå. Til at hjælpe sig har Bambi ikke kun sine venner, Stampe, Hr. Ugle og det generte stinkdyr Blomst, men også sin stolte far. Han er den eneste, der kan redde ham fra de farer, der lurer i skoven.

Pris: 99,95 kr – Køb bambi her

Fra udgivelsen af Bambi i 1942 og frem til Walt Disneys død D 15 december 1966 skaber Walt Disney de fantastiske Disney klassikere Askepot (1950), Alice i eventyrland (1951), Peter Pan (1953), Lady og vagabonden (1955),  Tornerose (1959), 101 dalmatinere (1961), Sværdet i stenen (1963) og Junglebogen (udgivet i 1967)

askepot-diamond-edition_4735

Disneys Askepot

Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder. Tænk hvis hun fik mulighed for at komme til bal på kongeslottet og danse med prinsen…Og pludselig – med hjælp fra vennerne Tim og Bum, en god fe og en magisk fortryllelse, går drømmen i opfyldelse! Men tiden er knap, ved midnat brydes fortryllelsen og hun forvandles fra en skønhed til en helt almindelig pige igen. Disneys klassiker om Askepot er til dato en af de mest populære film.

Pris: 99,95 kr – Køb Askepot her

alice-i-eventyrland-60-aars-jubilaeumsudgave-disney_124587

Disneys Alice i Eventyrland

Tag med Alice når hun jagter den hvide kanin og havner i det forunderlige Eventyrland. Det er et skrupskørt sted, der bare bliver mere og mere underligt jo længere ind, Alice kommer. På det vilde eventyr møder hun en række uforglemmelige figurer: Hattemageren, Påskeharen, Tvilling Di og Tvilling Dum, Filurkatten, Hjerter Dame og mange flere.

Pris: 99,95 kr – Køb Alice i eventyrland her

”Peter Pan” er en af Walt Disneys største succeser, og filmen bidrog stærkt til studiets økonomiske stabilisering, som var startet nogle år tidligere med ”Askepot”.

peter-pan-disney_2829

Disneys Peter Pan

Eventyret begynder den nat, hvor Peter Pan flyver ind ad vinduet hos familien Darling for at lede efter sin skygge. Her møder han de tre Darling søskende, som han og Klokkeblomst tager med til Ønskeøen; en fantasiverden med masser af spænding, magi, indianere og havfruer. Men også Peter Pans fjende nummer et, Kaptajn Klo, er der sammen med sine sørøvere. Peter Pan er historien om den flyvende dreng, der ikke vil være stor, og som viser os at barndommens drømme kan leve evigt.

Pris: 99,95 kr – Køb Peter Pan her

Hvis nogen i Danmark, uanset alder og køn, får til opgave at nævne en scene fra en Disney tegnefilm, er det meget sandsynligt at svaret bliver spaghettiscenen fra ”Lady og Vagabonden”. Denne scene som i umindelige tider er blevet vist hver juleaften, er blevet en tradition, der ikke kan rokkes ved. Men ”Lady og Vagabonden” er meget mere end dette, det er en vidunderlig filmklassiker, der elskes af både store og små.

Da filmen havde premiere i 1955 var det Walt Disneys første tegnefilm i fuld længde i bredformatet Cinemascope, og stadig den dag i dag kan den gøre biografpublikummet imponeret. Men ”Lady og Vagabonden” var også Walt Disneys første tegnefilm i fuld længde, der foregik i et realistisk miljø, i det her tilfælde i starten af 1900-tallet.

lady-og-vagabonden-diamond-edition-disney_195165

Disneys Lady Og Vagabonden

Vagabonden er en herreløs og glad hund, der er vant til at strejfe omkring. Lady er en lille, sød og forkælet cockerspaniel med stil. Trods deres uligheder, opstår der en romance, da de to pludselig mødes langt væk fra Ladys trygge villakvarter. Men vejen til deres evige lykke er lang. Undervejs støder de på nogle mistænksomme nabohunde, hundefangere og to skinhellige siameserkatte.

Pris: 99,95 kr – Køb Disney filmen her

I 1959 kom ”Tornerose”, den sidste film som Walt Disney selv producerede, der var baseret på et eventyr. Det var først i 1989 at studiet vendte tilbage til genren med ”Den Lille Havfrue”. ”Tornerose” var en utrolig kompliceret film at animere, og den blev præsenteret i 70mm i et bredformat kaldet Super Technirama 70 med seks kanalers stereolyd.

Filmen der havde beskæftiget Disney-studiet i næsten 10 år, indtjente ved premieren kun halvdelen af de seks millioner dollars den havde kostet at producere, hvilket var en katastrofe. Men senere års re-premierer har faktisk gjort filmen til en af studiets mest indbringende film. I dag er den ikke bare kult, den regnes også for en af de bedste tegnefilm nogensinde.

tornerose-special-edition-disney_24110

Disneys Tornerose

Hele kongeriget jubler da prinsesse Aurora bliver født. Alle undtagen den onde fe, som fuld af misundelse udøser en forbandelse: at prinsessen før sin 16 års fødselsdag skal stikke sig på en ten og falde i en evig søvn! Men Auroras gudmødre, de tre gode feer, bruger deres gode kræfter og får mildnet forbandelsen til at prinsessen kan vækkes til live, hvis hun får et elskovskys af en prins.

Pris: 99,95 kr – Køb Tornerose her

I januar 1961 havde ”101 Dalmatinere” premiere (en film der også blev vist under navnet ”Pongo og hvalpetyvene”). Det var den første animerede Disney-film hvor animatorernes tegninger blev kopieret direkte på celler, de gennemsigtige celluoidblade man satte ind i animationskameraet over en malet baggrund. ”101 Dalmatinere” er dog mere end en teknisk innovation, den er også en god film. Den nye proces gjorde animatorernes arbejde lettere og frigjorde dem så de kunne koncentrere sig om figurerne og historien.

101-dalmatinere-hund-og-hund-imellem_249777

Disneys 101 Dalmatinere

Pongo er en dalmatiner der bor i London med sin ejer ved navn Robert, som er en enlig sangskriver. Med deres kedelige single-tilværelse, sørger Pongo for at Robert møder Anita, en smuk ung kvinde, der bare tilfældigvis har en hun-dalmatiner ved navn Perle. Det var ikke længe før kærligheden blomstrer – både mellem hunde og ejere. Pongo og Perle får sammen 15 hvalpe, men en dag er de pludseligt forsvundet. Hvorfor vil nogen kidnappe 15 dalmatiner-hvalpe?

Pris: 99,95 kr – Køb 101 dalmatinere her

svaerdet-i-stenen-specialudgave-disney_26655

Sværdet I Stenen

Et mageløst gyldent sværd, fastklemt i en stor sten, udgør en fristende udfordring for de stærkeste og modigste mænd i kongeriget. Den, som kan trække sværdet ud af stenen bliver konge af England. Mange har prøvet, men endnu har ingen haft succes. Indtil den dag hvor drengen Arthur prøver. Og da det lykkes at trække sværdet ud af stenen i første forsøg, bliver det starten på et fantastisk eventyr og en rejse mod kongetronen i en spændende verden blandt hekse, ildspyende drager og troldmanden Merlin.

Pris: 99,95 kr – Køb Sværdet i stenen her

”Junglebogen” kom i 1967. Filmen er baseret på Ruyard Kiplings berømte bog med samme navn, og handler, som alle ved, om panteren Bagheera der skal bringe hittebarnet Mowgli til menneskebyen, for at han ikke skal ende som et måltid for tigeren Shere Khan.

”Junglebogen” var ikke bare en milepæl inden for animerede film, den var også Walt Disneys sidste film. Han døde inden indspilningen var færdig den 15. december 1966, efter en lungecancer-operation. Animatorerne gjorde sit bedste for at slutresultatet skulle blive nøjagtig som Walt havde tænkt sig.

junglebogen-diamond-edition_243309

Junglebogen

Junglebogen er en af Disneys mest populære film gennem tiderne. Inspireret af Rudyard Kiplings bøger, byder Junglebogen på en spændende og morsom historie med masser af herlig musik, der bare swinger! Da rygtet spredes om, at den grusomme tiger Shere Khan er tilbage i junglen, beslutter panteren Bagheera sig for, at bringe jungle-drengen Mowgli i sikkerhed i menneskebyen. Men Mowgli bryder sig ikke om idéen, for junglen er hans hjem! Han stikker af og møder den sorgløse bjørn Baloo, som umiddelbart påtager sig at lære Mowgli alt han ved om hvordan man klarer sig i den vilde jungle.

Pris: 99,95 kr – Køb Junglebogen her

Efter skaberen Walt Disneys død fortsætter det fantastiske team i Disneys studier med at skabe Disneys klassikere. Her er nogle af Disneys klassikere som er skabt efter 1966 (ikke inddelt efter årstal):

loevernes-konge-diamond-edition-disney_64

Løvernes Konge

Det er en stor dag på Kongesletten da løveungen Simba bliver født. En dag skal han overtage sin fars, Mufasas trone, og være “Løvernes Konge”! Alle jubler undtagen Scar, Mufasas lumske bror, som gerne selv vil overtage tronen. Tiden går og den nysgerrige Simba skal først lære at tage det ansvar, som følger med når man skal være konge. Han følger sin far, får kloge råd af bavianen Rafiki og leger med kammeraten Nala. Men en dag sker det, der ikke må ske. Mufasa er pludselig væk – og inden nogen ved af det, har Scar overtaget tronen!  Simba tvinges til at flygte og langt borte fra sin familie møder han Timon og Pumba, som straks bliver hans nye venner. Men en dag vender Simba tilbage til Kongesletten for at genindtage sin plads som den rigtige løvekonge.

Pris: 99,95 kr – Køb Løvernes konge her

skoenheden-og-udyret-diamond-edition-disney_119897

Disneys Skønheden Og Udyret

Åbn døren til alle tiders mest fortryllede slot og tag med på et magisk eventyr sammen med Skønheden og Udyret.Da den flotte men selvoptagede prins rammes af en forbandelse, forvandles han til et udyr med et udseende så skræmmende at ingen længere tør møde ham. Den eneste måde at bryde forbandelse på, er ved at finde nogen som kan elske ham for den han er – men hvem kan elske et udyr? Men helt tilfældigt havner den smukke Belle på slottet, hvor lysestagen Lymiere, uret Kloksworth og alle de andre fortryllede ting gør alt, for at romancen skal begynde at spire.

Pris: 99,95 kr – Køb Skønheden og Udyret her

aladdin-specialudgave-disney_31323

Disney Aladdin

Hold godt fast og tag med på det flyvende tæppe ind i Disneys svimlende eventyr om Aladdin. Dette er et belønnet og et af Disneys mest populære eventyr med masser af spænding, mystik, grin og musik. Sultanens smukke datter, prinsesse Jasmin, har alt man kan ønske sig. Undtagen frihed. En nat flygter hun fra paladset og møder den fattige men venlige dreng Aladdin. Inden de ved af det, er de blevet forelsket i hinanden og på vej ud på deres livs eventyr. De bliver jaget af sultanens ondskabsfulde rådgiver Jafar, falder over en magisk lampe, slipper den skøre ånd Genie ud, og fi nder et flyvende tæppe, der tager dem med på en hæsblæsende rejse hen over byen… Og det er kun begyndelsen.

Pris: 99,95 kr – Køb Aladdin her

tarzan-disney_119790
Disneys Tarzan

Her kan du følge Tarzan fra den dag hvor han, som overgivet spædbarn, kommer under gorillamoderen Kalas beskyttelse. Tarzan lærer at tale med dyrene, og bliver mester i at klatre og ”surfe” i træerne højt oppe over jorden i den spændende jungle. Han bliver bedste ven med den forsigtige elefant Tantor og gorilla ungen Terk, som altid laver ballade. Men der lurer også mange farer i junglen og en dag støder Tarzan på en samvittighedsløs gorilla jæger. En vild jagt på gorilla familien begynder og Tarzan gør alt for at hjælpe sine venner. Samtidig får han øje på noget han aldrig har set før – Den smukke Jane.

Pris: 99,95 kr – Køb Tarzan her

pocahontas-disney_2179

Disneys Pocahontas

Her møder du Pocahontas og hendes venner, den glubske vaskebjørn Meeko, og den sjove kolibri Flit. En dag kommer søfareren John Smith til deres jungle, og da han møder Pocahontas, forelsker de sig i hinanden.  Men John Smiths chef, den grådige guvernør Rathcliffe er ikke taget over stormfulde have for at finde kærlighed. Han er taget til indianernes land for at finde guld – for enhver pris!

Pris: 99,95 kr – Køb Pocahontas her

mulan-special-edition-disney_2951
Disneys Mulan

Legenden om den tapre og modige pige Mulan, begynder da de frygtede hunner truer med at angribe Kina. Den kinesiske kejser indkalder alle mænd til hæren – også Mulans gamle og syge far. For at skåne ham, klæder Mulan sig ud som mand og tager hans plads som soldat, vel vidende, at det kan koste hende livet, hvis hun bliver opdaget. I hæren træner hun med en festlig gruppe ledet af kaptajn Shang.  Med sig har hun den komiske og beskyttende drage Mushu, og den lille lykkebringende fårekylling Krikee. Men Mulan får brug for mere end Mushus skarpe tunge og skøre påfund, for at bekæmpe hunnernes skånselsløse leder Shan-Yu.

Pris: 99,95 kr – Køb Mulan her

robin-hood-special-udgave-disney_25849

Disneys Robin Hood

Han tager fra de rige og giver til de fattige, han kæmper for retfærdighed og er folkets helt: Han er Robin Hood!  Den legendariske historie om Robin Hood og hans bande er i denne tegnede version en af Disneys mest populære Klassikere. Vær med når Robin, Lille John, Broder Tuck og alle de andre udfordrer den griske Prins John og hans kumpaner Sir Hiss og Sheriff en af Nottingham i et tidløst, fredløst og grænseløst spændende eventyr for hele familien. Disneys Robin Hood er intet mindre end en ægte legende i din Klassiker-samling!

Pris: 99,95 kr – Køb Robin Hood her

klokkeren-fra-notre-dame-disney_2114

Klokkeren Fra Notre Dame

Højt over Paris’ tage, indespærret i et af klokketårnene til den mægtige katedral Notre Dame lever den pukkelryggede og varmhjertede klokker Quasimodo sammen med de 3 stenstøtter, som er hans trofaste og sjove venner. Quasimodo vil så forfærdelig gerne deltage i “Narrenes fest”, og pludselig tager han mod til sig og trodser sin onde herre Frollos forbud om at forlade klokketårnet.  Modigt kaster han sig ud i det ukendte. Til festen og verden, som han altid har drømt om at være en del af. Ved festen ændres hans liv for evigt, det er nemlig her, han møder den fortryllende sigøjner Esmeralda og hendes sjove ged Djali. Sammen bliver de inddraget i et forunderligt eventyr fyldt med spænding og overraskelser.

“Klokkeren fra Notre Dame” er baseret på Victor Hugos romantiske roman ved samme navn. Den anses af mange for at være Disneys virkelige mesterværk. En fortælling fyldt med musik, humor, kraft og magi samt nogle af de mest farverige figurer, der nogensinde er skabt.

Pris: 99,95 kr – Køb Klokkeren fra Notre Dame her

aristocats-specialudgave-disney_18745

Disneys Aristocats

I hjertet af Paris bor den fine kat Duchess med sine tre killinger hos den venlige millionøse Madame Bonfamille.Da den grådige butler Edgar finder ud af, at kattene skal arve alle pengene, bestemmer han sig for at kidnappe dem! Han bedøver Duchess og killingerne, tager dem med langt ud på landet og efterlader dem dér?Men pludselig dukker vildkattenes ukronede konge Thomas O?Malley op, og sammen starter de rejsen hjem mod trygheden. På turen møder de blandt andre Scat Cat og hans seje jazzband, som giver den hele armen med ?Hvem vil ikke gerne være kat?

Pris: 99,95 kr – Køb Aristocats her

den-lille-havfrue-special-edition_240620

Disneys Den Lille Havfrue

Dyk ned i havet med Den Lille Havfrue og oplev Disneys fantastiske undervandseventyr, baseret på H. C. Andersens tidløse fortælling. Den sprudlende og glade havfrue Ariel, lever i havet med sin far Kong Triton, sine søstre, sine venner, fisken Tumle og den reggae syngende krabbe Sebastian. De bor i et paradis, men Ariel kan ikke lade være med at fantasere om, hvordan det må være at leve på land. Efter hun en dag redder en flot prins fra at drukne, bliver hendes ønske endnu stærkere.

I al hemmelighed kontakter hun den eneste, der kan hjælpe hende: havheksen Ursula. Med hendes hjælp kan Ariel få ben og opleve det spændende liv på land. Men Ariels drøm forvandles hurtigt til et mareridt, og i et kapløb med tiden, skal Ariel vinde både prinsens kærlighed og samtidig redde sin fars kongerige! Filmen om Den lille havfrue har vundet 2 Oscars® – for Bedste Sang og Bedste Originalmusik.

Pris: 99,95 kr – Køb Den lille havfrue her

mads-og-mikkel-special-edition-disney_15821

Disneys Mads og Mikkel

I denne Disneys klassiker møder vi ræveungen Mikkel og hundehvalpen Mads. De bliver gode venner første gang de mødes,og de leger og laver en masse ballade hver dag!Men en skønne dag tager Mads afsted med sin herre, fordi han skal lære at være en jagthund. Et år senere kommer han tilbage til gården som en fuldvoksen jagthund. Mikkel bor der stadigvæk, men er de stadig venner? Mads har jo lært at fange alle slags dyr – også ræve. Kunne Mads virkelig fi nde på at jage sin bedste ven Mikkel? Denne specialudgave byder på en varm fortælling om venskab, krydret med sjov, spænding og god musik.

Pris: 99,95 kr – Køb Mads og Mikkel her

 bernard-og-bianca-disney_3176
Bernard Og Bianca
 Den lille forældreløse pige Penny er i stor fare. Hun bliver holdt fanget af den onde Madame Medusa på grund af en uvurderlig diamant. Penny sender en flaskepost ud i verden, og heldigvis bliver hendes nødråb opfanget af den generte men listige mus Bernard og hans fortryllende partner Bianca. Bernard og Bianca er to små mus, men de største helte når det virkelig gælder. Penny skal reddes for enhver pris, også selvom Madam Medusa og hendes glubske krokodiller har andre planer. Eventyret om Bernard og Bianca er en fortælling om ægte venskab og mod.

Pris: 99,95 kr – Køb Bernard og Bianca her

toy-story-disney_539

Disneys Toy Story

Oplev en ny dimension af både eventyr og humor gennem en af Disney´s mest fantasifulde og sjove film nogensinde. Toy Story handler om alt den uro der opstår blandt legetøj i forbindelse med jul og fødselsdag. Skal det gemmes væk eller i værste fald kasseres? På Anders´ fødselsdag sker det som ikke må ske. Woody, Anders´ favorit legetøj, sherif og uofficiel leder får pludselig konkurrence fra et nyt og spændende stykke legetøj. Austronauten, Buzz Lightyear er landet, med en selvsikker og lidt arrogant attitude. Woody taber naturligvis fatningen. Og i en revaliserende kamp viser det sig hverken værre eller bedre end, at de to havner på meget usikker grund. Kommer dinosauren Rex, Mr. Potato Head og det andet legetøj nogensinde til at gense de to nye venner Woddy og Buzz?

Pris: 99,95 kr – Køb Toy Story her

frost_252228
Disneys Frost

En lille film, der blev en gigantisk succes for Disney! Anna og Elsa er søstre, og har et tæt forhold til hinanden. Anna elsker, når Elsa bruger sine magiske kræfter til at skabe is, sne og kulde. Men da hendes evne bliver skyld i et uheld, beslutter deres forældre at skille de to søskende ad samt skjule Elsas kræfter for både omverdenen og Anna. Men hun kan ikke kontrollere sine kræfter. I raseri kommer hun til at indhylle kongeriget i evig vinter, og flygter langt op i bjergene. Nu må den altid optimistiske Anna danne par med is-eksperten Kristoffer, hans trofaste rensdyr Sven og den levende snemand Olaf, og de må sammen drage afsted på en mission for at bryde den isnende forbandelse.

Pris: 99,95 kr – Køb Frost her

atlantis-disney_2826

Disneys Det Forsvundne Rige / Atlantis

Tag med på et spændende eventyr til havets bund – i Disneys Atlantis! Milo Thatchs eneste ønske er at finde byen Atlantis, som ifølge historien forsvandt sporløst i havets dyb. Den stenrige professor Whitmore har den samme drøm og inden Milo ved af det, er han på vej ud på sit livs eventyr. Med på ekspeditionen er den seje Kaptajn Rourke, den gale geolog Moliere, dynamitspecialisten Vince og så Cookie – kokken med verdens ulækreste mad. I en ubåd dykker de ned mod havets bund. Pludselig støder de på et uhyre, som vogter vejen til Atlantis. Efter en hård kamp når de deres mål og opdager at byen findes! Milo møder den spændende prinsesse Kida, men opdager også at Rourke og de andre har en lumsk plan med i bagagen.

Pris: 129,95 kr – Køb Atlantis her

monsters-inc-disney_1003

Disney Pixars Monsters Inc

Hvor kommer de monstre fra, som gemmer sig bag din skabsdør? Fra virksomheden Monsters Inc. i byen Monstropolis selvfølgelig! Byen drives af en mærkelig energikilde, nemlig barneskrig fra menneskeverdenen. Det er monstrenes opgave at skræmme børnene og jo mere de skriger jo bedre! Af monstre er der den store godhjertede og behårede Sulley og hans bedste ven, den kuglerunde, grønne og enøjede Mike, de udgør sammen det bedste skræmmehold. Men den snu kamæleon lignende Randalf, bekymrer sig ikke om at bryde reglerne, for han vil være den bedste. En dag lykkes det en lille pige fra menneskeverdenen, ved et uheld, at smutte med Sulley ud til monster verdenen. Og eftersom børn anses for at være giftige og livsfarlige, er dette en katastrofe! Sulley og Mike bliver hunderæd for pigen og skal meget hurtigt have sendt hende tilbage, inden nogen opdager dem, især Randalf! Men det viser sig at være sværere end de troede.

Pris: 99,95 kr – Køb Monsters Inc her

to-paa-flugt-et-haarrejsende-eventyr-disney_128876

Disneys To På Flugt

Rapunzel er en prinsesse med magisk kraft i sit lange hår. Hun er blevet bortført fra sine forældre af den onde Mor Gothel, der har opdraget hende i et tårn langt ude i skoven. Tyven Flynn Rider er i mellemtiden på flugt fra både slottets vagter og hans medskyldige, brødrene Slubbertgrum, som han har snydt. Flynn flygter ind i skoven, hvor han opdager tårnet, klatrer op i det … og bliver slået bevidstløs af Rapunzel. Rapunzel og Flynn drager snart gennem skoven på deres livs eventyr, men lige i hælene på dem er ikke alene Mor Gothel, brødrene Slubbertgrum og slottets vagter, men også en lang række andre, der alle har en høne at plukke med Flynn.

Pris: 99,95 kr – Køb To på Flugt her

biler-disney_7261

Disney Pixars Biler

Lynet McQueen, en superhurtig racerbil med fuld fart på karrieren, er på vej til Californien for at stille op i det store løb: Stempel Cup. Men ude på Route 66 går noget skævt, og han havner i stedet i den lille søvnige by Kølerkildekøbing, hvor livet går i tomgang. Her møder han byens indbyggere, blandt andre den lækre Porsche Sally, den rustne men pålidelige kranbil Bumle, samt Doc Hudson, en veteranbil med en mystisk fortid. En sær forsamling, der hjælper Lynet McQueen med at indse, at der er vigtigere ting i livet end trofæer, berømmelse og sponsorater.

Pris: 99,95 kr – Køb Biler her

Disneys klasikkere, disney klassikere, klassikere fra disney, disneys bedste klassikere

Disney Pixars Biler 2

Racerløbenes superstjerne Lynet McQueen og kranbilen Bumle rejser rundt i verden til forskellige Grand Prix løb for at konkurrere om hvem, der er verdens hurtigste bil.

Men vejen mod mesterskabet er fuld af intriger, spænding og overraskelser, da Bumle får rodet sig ind i et internationalt spioneventyr!

Pris: 99,95 kr – Køb Biler 2 her

Disneys klasikkere, disney klassikere, klassikere fra disney, disneys bedste klassikere
Biler 3

Overrasket af en ny generation lynhurtige racere med den arrogante Jackson Storm i front, finder den legendariske Lynet McQueen sig snart overhalet og ude af den sport, han elsker.

For at komme tilbage på rette spor, har han brug for hjælp fra den unge træner Cruz Ramirez, inspiration fra legenden Den Fantastiske Hudson Hornet og at skæbnen tager en uventet drejning. En højoktan-fuldtræffer, tanket med uforglemmelige karakterer og spektakulær animation!

Pris: 99,95 kr – Køb Biler 3 her

op-disney_128793

Disneys Op

Carl Frederiksen er en 78-årig, pensioneret ballonsælger, der bestemmer sig for at opfylde sin drøm om en storslået eventyr. Ved hjælp af tusindvis af balloner bundet fast på sit hus fylver han af sted på sit livs rejse til Sydamerika. For sent opdager Carl at hans værste mareridt, en overenergisk 8-årig spejder ved navn Robert, ved et tilfælde er havnet på Carls veranda. Verdens mest umage par støder på ufremkommeligt terræn, uventede skurke og jungleskabninger, men møder også nye venner, for eksempel Doggi, en talende hund og Kenneth, den sjældne fugl der ikke kan flyve. Fanget i junglen sammen med Robert, opdager Carl at de største eventyr i livet ikke altid er som man forventer.

Pris: 99,95 kr – Køb Op filmen her

inderst-inde_331170
Disneys Inderst Inde

Fra de kreative skabere hos Disney Pixar kommer nu en sjov, varm og usædvanlig “følelsesfilm”, som anmelderne elsker. Ser du nogensinde på folk og undrer dig over hvad der foregår i deres hoved? Disney Pixars Inderst Inde tager dig med på en rejse gennem sindet, for at give svaret på det spørgsmål. I den 11-årige Rileys hjerne arbejder fem følelser på hovedkontoret, ledet af optimisten Glæde. Hun gør alt for at Riley skal forblive lykkelig, hvad der end sker, og ved sin side har hun de andre følelser Frygt, Vrede, Afsky og Triste.

Pris: 129,95 kr – Køb Inderst ind her

Disneys klasikkere, disney klassikere, klassikere fra disney, disneys bedste klassikere

Moana

Vaiana er en dristig teenager, der lever et trygt liv på en lille ø i Stillehavet. Hun er også høvdingens datter, og en af de eneste regler, hun har fået pålagt er, at hun under ingen omstændigheder må bevæge sig ud på havet.

Hendes fascination af havet bliver dog større og større. Og da øens planter og havets fisk begynder at forsvinde, får Vaiana en mistanke om, at det kan være halvguden Maui, der har været på spil.

Maui har stjålet en magisk sten fra en magtfuld havgudinde, og Vaiana beslutter at tage ud på havet, og overtale ham til at aflevere den igen.

Pris: 99,95 kr – Køb Moana her

Disneys klasikkere, disney klassikere, klassikere fra disney, disneys bedste klassikere

Prinsessen Og Frøen

Vil du gerne vide hvad der virkelig skete da prinsessen kyssede frøen i eventyret? Så tag med på et herligt musikalsk eventyr og se historien bag det berømte kys. Da Prins Naveen laver en aftale med den ondskabsfulde troldmand Dr. Facilier, bliver han narret og forvandlet til en frø. Da han møder den smukke servitrice Tiana, tror han hun er en prinsesse, og beder hende om et kys for at bryde fortryllelsen. Det går dog ikke rigtigt som Naveen har tænkt sig, for Tiana bliver også forvandlet til en frø! Sammen begiver det umage par sig ud for at finde en 197-årig voodoo kvinde, Mama Odie – den eneste der kan bryde fortryllelsen…

Pris: 99,95 kr – Køb Prinsessen Og Frøen her

find-nemo-disney_128795

Disney Pixars Find Nemo

Mød Nemo, en ung og nysgerrig klovnfisk, der bliver fanget af en sportsdykker og havner i et akvarium på en tandlægeklinik i Sydney. Nu er det op til Marlin, Nemos ængstelige far, at redde ham! Han får selskab af den hjælpsomme, men meget glemsomme Dory, og sammen begiver de sig ud i det store og farlige ocean. Undervejs tvinges de til at passere skrækindjagende hajer, surfende hav-skildpadder, lumske gopler, sulte måger og meget mere. Samtidig udtænker Nemo og de andre fisk i akvariet, en flugtplan, der måske kan føre dem tilbage til havet.

Pris: 99,95 kr – Køb Find Nemo filmen her

find-dory-disney_359665

Disney Pixars Find Dory

Der er gået et år siden den spøjse Dory hjalp klovnfisken Marlin med at bringe hans søn, Nemo, hjem fra sin skræmmende rejse til menneskenes verden. Nu fungerer Dory som en hjælpende hånd i Nemos opdragelse. En dag får Dory et flashback til sin barndom og husker for første gang sin familie. Hun beslutter sig for at tage ud og lede efter dem, men hendes korttidshukommelse er en forhindring, og det eneste hun husker er at hun boede med sin familie ved Morro Bay.Nemo og Marlin tager med for at hjælpe Dory i sin søgen og sammen tager de havstrømmen til Californien, med hjælp fra deres gamle ven, den afslappede havskildpadde Crush.

Men lige før ankomsten, vækker Dory ved et uheld en aggressiv blæksprutte, som straks jager dem, og næsten fanger Nemo under jagten. Med sårede følelser svømmer Dory alene mod overfladen for at søge hjælp, og bliver fanget af medarbejdere fra den nærliggende Marine Institut, idet hun sidder fast i nogle udsmidte six-pack ringe. Dory sendes til karantæne-sektionen og bliver mærket med etiket. Her møder hun den gnavne, men velmenende, syv-benede blæksprutte Hank. Hank ønsker, på grund af et traumatisk liv i havet, at leve i akvariet i stedet for at blive frigivet tilbage i havet, så han indvilliger i at hjælpe Dory med finde sine forældre i bytte for hendes etiket.. Alt imens forsøger Nemo og Marlin at komme Dory til undsætning, med hjælp fra to søløver.

Pris: 149,95 kr – Køb Find Dory filmen her

Disney film og deres udgivelsesår
Nummer Film Årstal for premiere
1 Snehvide og de syv små dværge 1937
2 Pinocchio 1940
3 Fantasia 1940
4 Dumbo 1941
5 Bambi 1942
6 Saludos Amigos 1942
7 The Three Caballeros 1944
8 Make Mine Music 1946
9 Mickey og Bønnestagen 1947
10 Melody Time 1948
11 Hr. Tudse og Søvnigdalens Legende 1949
12 Askepot 1950
13 Alice i eventyrland 1951
14 Peter Pan 1953
15 Lady og Vagabonden 1955
16 Tornerose 1959
17 101 Dalmatinere 1961
18 Sværdet i stenen 1963
19 Junglebogen 1967
20 Aristocats 1970
21 Robin Hood 1973
22 Peter Plys 1977
23 Bernard og Bianca 1977
24 Mads og Mikkel 1981
25 Taran og den magiske gryde 1985
26 Mesterdetektiven Basil Mus 1986
27 Oliver & Co. 1988
28 Den lille Havfrue 1989
29 Bernard og Bianca: SOS fra Australien 1990
30 Skønheden og udyret 1991
31 Aladdin 1992
32 Løvernes Konge 1994
33 Pocahontas 1995
34 Klokkeren fra Notre Dame 1996
35 Herkules 1997
36 Mulan 1998
37 Tarzan 1999
38 Fantasia 2000 1999
39 Dinosaur 2000
40 Kejserens nye flip 2000
41 Atlantis: Det forsvundne rige 2001
42 Lilo & Stitch 2002
43 Skatteplaneten 2002
44 Bjørne Brødre 2003
45 101 Dalmatinere 2 2003
46 Junglebogen 2 2003
47 Find Nemo 2003
48 Mulan 2 2004
49 De Utrolige 2004
50 De Frygtløse – The Muuhvie 2004
51 Mickey fejrer jul i Andeby 2004
52 Lille kylling 2005
53 Biler 2006
54 Bjørne Brødre 2 2006
55 Mads og Mikkel 2 2006
56 Bambie 2 2006
57 Helt Vildt 2006
58 Ratatouille 2007
59 Min skøre familie Robinson 2007
60 WALL-E 2008
61 Bolt 2008
62 Up 2009
63 Prinsessen og frøen 2009
64 To på flugt – Et hårrejsende eventyr 2010
65 Biler 2 2011
66 Modig 2012
67 Vilde Rolf 2012
68 Frost 2013
69 Inderst inde 2015
70 Big Hero 6 2015
71 Zootropolis 2016
72 Moana 2016
73 Find Dory 2016
74 Biler 3 2017
75 De Utrolige 2 2018
76 Vilde Rolf smadrer internettet 2018
77 Frost 2 2019

Note: Nogle pixar film indgår ikke på denne Disney liste, da Pixar først blev opkøbt af Disney i 2006.

Informationskilde: Cdon.com

Gem