Fair trade & Økologisk Julekalender med chokolade – 2018

Skal julekalenderen spises med god samvittighed?

Skal det være en Fair trade julekalender? eller måske en økologisk julekalender.

Vi fundet årets bedste Fair trade julekalender og økologiske chokolade julekalender til både børn og voksne.

Julekalenderne er med af forskellige typer. Nogle er med mørk chokolade, nogle er lyd chokolade mens andre er blandet eller konfekt chokolade.

80020Mølle Skovly Chokolade Julekalender

Økologisk og håndlavet julekalender med konfekt chokolade – Så bliver det ikke mere luksuriøst.

Alle chokoladerne er håndlavet med økologiske ingredienser. Julekalenderen er den perfekte gave, til dem med en sød tand.

Pris: 349 kr – Gå til shop

 

80647

Økologisk julekalender med 70% mørk chokolade

Der gemmer sig 2 stykker økologisk chokolade bag hver af de 24 låger.

Julekalenderen er god til børn og voksne, som sætter pris på det rene økologiske mørke chokolade.

Pris: 147 kr – Gå til shop

 

80257Julekalender med traditionelt dansk juledesign

Julekenderen indeholde 100% økologisk mælkechokolade. Der er mindst 40% kakao i chokoladen og den er særdeles velegnet til børn.

Pris: 49 kr  – Gå til shop

Julekalender til børn med økologisk lys chokolade

Økologisk julekalender til børn. Med dens sjove forme samt en blød og sød smag er den altid et hit hos børnene. Det farverige billede vækker interessen hos børnene og de forskellige former sørger for at hver dag er speciel.

Pris: 44,95 kr – Gå til shop

 

Fandt du ikke den rigtige julekalender? Få inspiration her:

LEGO City julekalender

Udbyg dine eksisterende sæt, eller start på nye med de forskellige overraskelser, der venter dig i LEGO City julekalenderen! Er det et transportmiddel eller måske en helt ny minifigur? Måske endda julemanden? Den eneste måde at finde ud af det på er ved at åbne lågerne, én dag ad gangen!

Julekalenderen indeholder: 6 minifigurer: barn på snowboard, bedstemor, to kystvagtansatte, jungleeventyrer og julemanden. 24 forskellige modeller, bl.a. bygninger, transportmidler, juleting og minifigurer. Åbn hver låge for at se dagens overraskelse. Saml alle minifigurerne, og tilføj dem til din samling eller dine sæt. Antal elementer 248. En sej LEGO julekalender til piger og drenge!

Køb LEGO city julekalenderen her

 

Playmobil Julekalender – Julemandens værksted

En stor og flot julekalender fra Playmobil. Med denne Playmobil kalender får du en lille gave fra playmobil hver dag indtil juleaften.Denne julekalender er helt perfekt til en rigtig Playmobil fan, som langt fra ville have et problem med at få nogle ekstra Playmobil gaver i december.

På kalenderen kan man se julemandens elever, som har travl med at få alle gaverne klar til juleaften.

Køb playmobil julekalenderen her

 

play doh julekalender, Play-doh julekalender, julekalender til børn, julekalender med play doh, julekalender med modelleer, playdoh julekalender, play doh pakkekalender, pakkekalender med play doh

Play Doh Julekalender

En Play-Doh julekalender giver mulighed for at slippe fantasien løs og lade kreativiteten få frit spil igennem december. Julekalenderen indeholder 24 forskellige farvestrålende Play-Doh overraskelser, som kan være med til at gøre julen i år meget sjovere! Åbn en ny låge i kalenderen hver dag frem til juleaften og se, hvad dagens overraskelse er! Julekalenderen indeholder blandt PLAY-DOH, støbeform, modelleer, og udstikkere som kan skabe fantasifulde kreationer!

Julekalenderen med Play Doh er for børn fra alderen 3 år og op efter.

Køb Play-Doh julekalender her

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: