Det ultimative adrenalinkick – solospring uddannelse

Kender du en som skal have det ultimative adrenalinkick i julegave?
Så er et Solospring med faldskærm den perfekte gave.

Et solospring er et faldskærmsudspring, hvor du springer alene ud i faldskærm, modsat Tandemspring, hvor man er fastsat på en anden faldskærmsudspringer.

Note: Artiklen Det ultimative adrenalinkick – solospring uddannelse er sidst opdateret D. 21/12 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

faldskærmsuspring, adrenalin oplevelse, oplevelsesgaver med adrenalin, unikke oplevelsesgaver, hvordan bliver man faldskærmsudspringer, faldskærmudspringer uddannelse,

Selvom et spring fra lidt over en kilometers højde ikke lyder af meget, så er det det, når du står oppe i et fly og kigger ned.

Og denne oplevelse garanterer et rush af adrenalin hele vejen ned – og også lidt til de følgende dage.

Under springet er man forbundet til flyet med en line (staticline), der sørger for automatisk åbning af faldskærmen, når man forlader flyet. Ved hvert spring er der en erfaren instruktør med en i flyet.

Det første frie fald er fra cirka 1200 meters højde med frit fald på 5 sekunder. Der er herefter mulighed for at tilkøbe flere spring. Efterhånden som du bliver dygtigere øges udspringshøjden og dermed længden af det frie fald.

Når du er godkendt til 4.000 meters højde, kan du opnå et frit fald på 70 sekunder. Oplevelsen er en traditionel static line-uddannelse, der gennemføres af meget erfarne instruktører plus en hjælperstab.

Efter dette kursus, ved man hvorfor fuglene synger.

Et gavekort til solospring med faldskærm inkluderer:

  • 5 timers teori (sikkerhed, påklædning, faldskærme, afhop fra fly, landing).
  • Det første solospring.
  • Erfaren instruktør med i flyet ved springet.
  • Mulighed for at tilkøbe flere spring.
Køb solo faldskærmsudsprings gavekort her.

Pris: 1950 kr – Jylland, vamdrup (Faldskærmsklubben DFC)

Om Kolding Faldskærmsklub

Kolding Faldskærmsklub holder til i Jylland, hvor de igennem mange år har hjulpet modige folk igennem tandem- og solospring. Alle instruktører er uddannede springere, så du kan føle dig helt tryg, når du skal udføre dit eget spring. Hos Kolding Faldskærmsklub har sikkerheden første prioritet, og alt udstyret tjekkes løbende, så det overholder alle krav.

Se også: 30+ gave ideer: Adrenalin oplevelser i gave

På udkig efter flere adrenalin oplevelsesgaver?
gå på lillebælt, oplevelser i naturen, andranalin oplevelser, bridge walking
Bridgewalking over Lillebæltsbroen

Prøv en unik oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når du, eller gavemodtageren, får en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde.

Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke adrenalin oplevelser, hvor du mærker højden, suget i maven og den spektakulære udsigt.

Nyd her udsigten til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen mod dit ansigt – ja selv de små rystelser fra toget og kørebanerne 20 meter under dig giver dig en adrenalinoplevelse, du sent vil glemme.

Pris: Fra 289 kr – Book Adrenalin oplevelser her

bodyflight_wallpaper_1_2, Adrenalin oplevelser
Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

file_173_1-compress
Skovtur i trætoppene

En tur op i 3, 5, 7, 10 og 15 meters højde. Her får man en dag fyldt med oplevelser, udfordringer og adrenalin kick for alle aldersklasser. Der er 7 klatrebaner og 16 svævebaner placeret i træerne. Den laveste er en halv meter høj, og den højeste er 15 meter.

Banerne er opdelt i farver efter sværhedsgrad, ligesom pisterne på en skiferie. Man bliver udfordret på banerne med ikke mindre end 86 forhindringer i alle sværhedsgrader.  Man vælger selv de baner der passer bedst til ens temperament, vovemod og lyst til udfordringer. De mindste børn kan starte på banen placeret en halv meter over jorden, og de voksne kan overveje hvor højt de selv tør klatre.

Er man 15 år eller derover kan man også prøve ”The Scary Monkey” – et vildt udspring fra 15 meters højde.

Pris: 219 kr – Køb oplevelsen her

kitesurfing, skøre oplevelsesgaver, adrenalin oplevelsesgaver, kitesurfing kursus, kusus med kitesurfing, andereldes oplevelsesgaver
Introduktion til kitesurfing

Vil du have det ultimative adrenalins kick med kitesurfing? – den vilde sport, hvor du bliver trukket på et board efter en stor drage. Du kan med kitesurfing sejle op til 100 km/t, hoppe over 10 meter op i luften og bagefter lande helt blødt på vandet med boardet.

Kitesurfing er en ekstremsport, og det er derfor meget vigtigt at have været på introkursus inden man begiver sig ud på egen hånd – både for din egen og andres sikkerhed.

Underviserne er passionerede kitesurfere: professionelle, dygtige og meget erfarne. De vil introducere dig til en verden af kitesurfing og den glæde, som følger med sporten. Der kræves ingen forudgående erfaring for at deltage.

Kurset foregår på hold og det starter med styring af trainer kites. Derefter går turen ud i vandet, hvor du kan mærke naturens kræfter ved at blive trukket hen over vandet i fuld fart. Det bliver en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Pris: 699 kr – Bestil oplevelsen her

%d bloggers like this: