Farvet Marcipan til Julekonfekten

Kom nemt igennem julens konfekt med farvet marcipan – klar til brug!

Der er ingen grund til at spilde en masse af julens kostbare tid med at farve marcipan, når du nemt og hurtigt kan købe farvet marcipan til julekonfekten – Endda i en masse forskellige farver!

Farvet marcipan kan bruges til at lave smukt julekonfekt, f.eks den klassiske marcipan gris.

Læs også : Trin for Trin guide til nem hjemmelavet marcipangris

Note: Artiklen om farvet marcipan er sidst opdateret D. 21/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Farvet Marcipan til Julekonfekten

Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

Funcakes Marcipan i brun

Brun marcipan fra Funcakes. Den brune marcipan er perfekt til at lave juletræer og detaljer på julekonfekten med. Pakken indeholder 250 gram

Pris: 31,95 kr – Køb brun marcipan her

Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

Marcipan i brun

Den brune marcipan er perfekt til at lave juletræer og detaljer på julekonfekten med. Pakken indeholder 500 gram

Pris: 65 kr – Gå til shop

marcipan-250-g-gron

Funcakes Marcipan i grøn

Grøn marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Den grønne marcipan er perfekt til at lave julekranse og juletræer med.

Pris: 31,95 kr – Køb grøn marcipan her

Rød marcipan, rød jule marcipan, Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

Funcakes Marcipan i rød

Rød marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Den røde marcipan er perfekt til at lave julenisser og hjerter med.

Marcipanen indeholder færre mandler end “almindelig” marcipan, hvilket giver den en glat og ensartet struktur og dermed ideel til overtræk af kager samt til udstikning og modellering af figurer og mønstre.

Pris: 31,95 kr Køb rød marcipan her

marcipan-250-g-lyserod
Funcakes Marcipan i lyserød

Lyserød marcipan fra Funcakes. Med fabriksindfarvet marcipan slipper du selv for besværet med at tilføre farver. Den lyserøde marcipan er perfekt til at lave marcipangrise og små hjerter med. Pakken indeholder 250 gram.

Pris: 31,95 kr Gå til shop

Marcipan gul, marcipan i farver, nem julekonfekt, marcipan til julekonfekten, gul marcipan

Funcakes Marcipan i gul

Gul marcipan fra Funcakes, perfekt til julens konfekt. Pakken indeholder 250 gram. Den gule marcipan er perfekt til at lave julekranse og julestjerner med.

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

Marcipan blå, marcipan i farver, nem julekonfekt, marcipan til julekonfekten, blå marcipan

Funcakes Marcipan i blå

Blå marcipan fra Funcakes, perfekt til den kreative julekonfekt. Pakken indeholder 250 gram. Den blå marcipan er perfekt til at lave små figurer og underlig farvet nisser med.

Pris: 31,95 kr – Køb blå marcipan her

marcipan-250-g-ikke-farvet
Ufarvet Funcakes Marcipan

Ufarvet marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Dette marcipan er perfekt til at lave farvet marcipan med, ved at blande det med præcis den farve du ønkset.

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, sort marcipan, marcipan i sort, sort farvet marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

Sort marcipan

Sort marcipan a 250 g. Dette sorte marcipan er perfekt til at lave detaljer på dine julekreationer. Med fabriksindfarvet marcipan slipper du selv for besværet med at tilføre farver til din marcipan og kan i stedet starte direkte med denne sorte marcipan

Pris: 31

Pris: 31 kr – Køb sort marcipan her

↓↓↓

Du kan også købe:

plunger-udstikkersaet-snefnug-s-m-l-3-stk
Plunger udstikkersæt snefnug til fondant eller småkager

Kageudstikkersæt med snefnugene er lavet  i plast. Sættet består af 3 stk udstikkere.: Small (3 cm), medium (5 cm) og large (6,5 cm). Udstikkerne er af plunger-typen (dvs. med et stempel til at trykke de udstukne snefnug ud). Det er utrolig let at bruge og du er næsten garanteret et flot resultat! Fremstillet af fødevaregodkendt plast, der naturligvis kan tåle maskinopvask. Flot kagetilbehør med snefnug.

Pris: 106,95 kr. – Gå til shop

spiseligt-glimmer-mork-rod-5-gram
Spiselig glimmer i mørk rød

Spiseligt glimmer i mørk rød, fra Rainbow Dust. Spiseligt mørke rød glimmer giver dit konfekt et funklende look og et fantastisk finish til din kager og og muffins. Glimmeret er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

muffinsforme juletema, muffinforme til jul, julebag, juleteme muffinforme
Muffinsforme med julemotiver

Non-stick muffinsforme med Juletema kristtorn og træ. Bage op til 220 grader og præsentere, eller give som gift i små æsker. Indeholder 75 stk.

Pris: 25,46 kr. – Gå til shop

Sukkerdekoration med julemotiver, julemotiver på sukkerdekorationer, kagepynt med julemotiver, jule sukkerdekorationer, sukkerdekoration med julemanden, pynt til julekagerne

Sukkerdekoration med søde julefigurer

Spiselige sukkerfigurer formet som Julemanden, rensdyr og juletræet. Kan bruges som pynt på cookies, cupcakes og andre kager.

Kan f.eks bruges som pynt på en stor kage eller muffins. Pakken indeholder 6 sukkerdekorationer med julemotiver.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager, Småkage udstikker med julemotiver, udstikker med julemotiver, julesmåkager, småkager til udstikkere med julemotiver, julemotiv småkager
Julemand udstikker

Kageudstikker formet som julemanden, der bærer en sæk med gaven over skulderen. Den er fremstillet af hvidblik og har en længde på 7 cm.

Pris: 14,95 kr. – Gå til shop

snefnug kagedekoration, guld krymmel, julepynt til muffins, julemuffins, guld snefnug kagepynt, kagepynt med snefnug, krymmel med snefnug, julekager med snefnug

Sukkerdekoration guld snefnug

Smukke guld snefnug fra Funcakes. Der er 6 stk pr. pakke. Disse guld snefnug er perfekte at pynte dine jule eller vinter kager med.

Pris: 29,95 kr. – Køb guld Snefnug her

Farvet Marcipan, julekonfekt marcipan, julekonfekt med farvet marcipan, farvet marcipan julekonfekt

2 thoughts on “Farvet Marcipan til Julekonfekten

Lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: