Farvet Marcipan til Julekonfekten

Kom nemt igennem julens konfekt med farvet marcipan – klar til brug!

Der er ingen grund til at spilde en masse af julens kostbare tid, når du nemt og hurtigt kan købe farvet marcipan til julekonfekten – Endda i en masse forskellige farver!

Note: Artiklen om farvet marcipan er sidst opdateret D. 21/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

marcipan-250-g-brun
Funcakes Marcipan i brun

Brun marcipan fra Funcakes. Den brune marcipan er perfekt til at lave juletræer og detaljer på julekonfekten med. Pakken indeholder 250 gram. Flot farvet marcipan

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

marcipan-250-g-gron
Funcakes Marcipan i grøn

Grøn marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Den grønne marcipan er perfekt til at lave julekranse og juletræer med.

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

marcipan-250-g-rod
Funcakes Marcipan i rød

Rød marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Den røde marcipan er perfekt til at lave julenisser og hjerter med. Ønsker du at farven skal være mindre kraftig, kan du blande den indfarvede marcipan med ufarvet marcipan, ligesom du kan blande forskellige farver for at lave præcist de farver, du ønsker.

Pris: 31,95 kr Gå til shop

marcipan-250-g-lyserod
Funcakes Marcipan i lyserød

Lyserød marcipan fra Funcakes. Med fabriksindfarvet marcipan slipper du selv for besværet med at tilføre farver. Pakken indeholder 250 gram. Den lyserøde marcipan er perfekt til at lave marcipangrise og små hjerter med.

Pris: 31,95 kr Gå til shop

Marcipan gul, marcipan i farver, nem julekonfekt, marcipan til julekonfekten, gul marcipan
Funcakes Marcipan i gul

Gul marcipan fra Funcakes, perfekt til julens konfekt. Pakken indeholder 250 gram. Den gule marcipan er perfekt til at lave julekranse og julestjerner med.

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

Marcipan blå, marcipan i farver, nem julekonfekt, marcipan til julekonfekten, blå marcipan
Funcakes Marcipan i blå

Blå marcipan fra Funcakes, perfekt til den kreative julekonfekt. Pakken indeholder 250 gram. Den blå marcipan er perfekt til at lave små figurer og underlig farvet nisser med.

Pris: 31,95 kr – Gå til shop

marcipan-250-g-ikke-farvet
Ufarvet Funcakes Marcipan

Ufarvet marcipan fra Funcakes. Pakken indeholder 250 gram. Super flot farvet marcipan.

Pris: 34,95 kr – Gå til shop

Læs også : Trin for Trin guide til nem hjemmelavet marcipangris

↓↓↓

Du kan også købe:
plunger-udstikkersaet-snefnug-s-m-l-3-stk
Plunger udstikkersæt snefnug til fondant eller småkager

Kageudstikkersæt med snefnugene er lavet  i plast. Sættet består af 3 stk udstikkere.: Small (3 cm), medium (5 cm) og large (6,5 cm). Udstikkerne er af plunger-typen (dvs. med et stempel til at trykke de udstukne snefnug ud). Det er utrolig let at bruge og du er næsten garanteret et flot resultat! Fremstillet af fødevaregodkendt plast, der naturligvis kan tåle maskinopvask. Flot kagetilbehør med snefnug.

Pris: 106,95 kr. – Gå til shop

spiseligt-glimmer-mork-rod-5-gram
Spiselig glimmer i mørk rød

Spiseligt glimmer i mørk rød, fra Rainbow Dust. Spiseligt mørke rød glimmer giver dit konfekt et funklende look og et fantastisk finish til din kager og og muffins. Glimmeret er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

muffinsforme-juletema-150-stk
Muffinsforme med julemotiver

Muffinsforme fra Wilton i 6 forskellige flotte juledesigns. Formene tåler mikrobølgeovn. Indhold: 150 stk. Størrelse: 50 (Ø) x 32 (H) mm.

Pris: 54,95 kr. – Gå til shop

snefnug-krymmelmix-50-gram
Hvid og blå Snefnug krymmel

Krymmel bestående af snefnug i farverne hvid og blå. Krymlet er oplagt til julens og vinterens bagværk. Indeholder 50 gram.

Pris: 34,95 kr. – Gå til shop

julemand-udstikker
Julemand udstikker

Kageudstikker formet som julemanden, der bærer en sæk med gaven over skulderen. Udstikkeren er fremstillet af hvidblik og har en længde på 7 cm. Flot kagetilbehør med julemanden.

Pris: 14,95 kr. – Gå til shop

2 thoughts on “Farvet Marcipan til Julekonfekten

Comments are closed.

%d bloggers like this: