Frost julekalender til piger – 2017

Frost Julekalender 2017: Julen nærmer sig, og vente tiden frem til jul kan hurtigt blive lang for de småprinsesser. Heldigvis har Disney skabt den perfekte film til at fordrive december måned med, nemlig den højt elsket Frost film. I filmen er sne og kulde er temaet, sammen med de seje karakterer Anna, Elsa, Olaf, Kristoffer og Svend.

Når filmen ikke er nok, så findes der heldigvis også et godt udvalg af skønne Frost julekalender, med forskelligt temaorienteret indhold, såsom smykker og figurer fra Frost filmen til at fordrive tiden med. En julekalender med Frost gør hver dag frem til jul til et eventyrligt sne eventyr og når i rammer den 24 december, så er hele sættet samlet, og din lille prinsesse vil være en jule klar lille pige.

Frost Julekalender 2017: De skønne Disney prinsesser Elsa og Anna samt deres mange fantastiske venner fås naturligvis også som julekalendere.

Skab et fantastisk juleeventyr for din datter, søster, veninde, eller barnebarn med en af de 3 Frost julekalendere. Alle julekalenderne med Frost koster omkring 199 kr.

Find 2017 julekalender med Frost her:

 

Julekalender med Frost, frost julekalender, disney frost julekalender, Julekalender med Frost disney, julekalender med elsa og anna, julekalender med oluf
Frost julekalender med accessories

Super flot Frost  julekalender med masser af skønne små gaver inde bag hver af de 24 låger. Frost julekalenderen har gaver i form af børnevenlig makeup og accessories. Alle 24 gaver er meget børnevenlige produkter, lavet uden skadelig kemi eller farlige genstande. Dette er en skøn Frost julekalender til enhver lille Frost fan.

Pris: 189,95 kr – Gå til shop

Frost Julekalender med smykker

Frost julekalender med 24 skønne gaver.Endnu en Frost julekalender nyhed i 2017 er denne flot designet julekalender med 24 skønne gaver med temaet smykker. På forsiden af julekalenderen er der et motiv af alle de elskede Frost karakterer; Anna, Elsa og Olaf.

Pris: 149 kr – Gå til shop

 

Julekalendere-frost
Frost Julekalender

Flot Disney Frost julekalender med prinsesserne Anna og Elsa på forsiden og skønne gaver indeni. Frost Julekalenderen har 24 låger med små gaver til hver dag. I denne julekalender er temaet hårpynt og smykket med Frost temaet, hvoraf flere af smykkerne har motiver af Anne og Else. Aller gaverne kan bruges længe efter julen er overstået og vil med garanti gøre ventetiden i december meget nemmere for store og små.

Pris: 159,95 kr – Gå til shop

 

Julekalender med Frost – Nyhed 2017

Denne flotte julekalender med Frost indeholder brugbare gaver til skole og hjemlig hygge. Bag hver låge gemmer der sig en gave, som f.eks. kan være en nøglering, viskelæder, blyantspidser eller lille tape holder. På forsiden af julekalenderen er der et motiv af alle de elskede Frost karakterer; Anna, Elsa, Olaf, Kristoffer og Svend samt teksten Merry Christmas (glædelig jul på engelsk)

Pris: 119,95 kr – Gå til shop

%d bloggers like this: