OplevelserOplevelser til HamTil drengeTil HamTil unge

Gå Amok i en Pølsevogn – 2 personer i 1 time!

Kender du en stamkunde i pølsevognen

En charter-brite med badevinger, et skinkesøm i spændetrøje og hele farveladen eller en død indianer med tæppe og fuld krigsmaling?

Kært barn har mange navne, og en hotdog er ikke et af danskernes kæreste folkeejer af mange åbenlyse grunde!

Den klassiske spise fra en god dansk pølsevogn er unægteligt et fortrinligt mellemmåltid imellem dagens gøremål. Dertil kommer det at den smager fantastisk såvel på en varm sommerdag, som en kold vinteraften – den smager sågar godt som frokost til juleaften.

Note: Artiklen om at gå amok i en pølsevogn er sidst opdateret D. 16/11 2022. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

gå amok i en pølsevogn, pølsevogn oplevelsesgave, oplevelsesgave amok i pølsevogn, anderledes oplevelsesgaver, skøre oplevelsesgaver, oplevelsesgaver til mænd, oplevelsesgaver med mad

Med oplevelsesgaven ’Gå amok i en pølsevogn’ kan du tage din bedste hotdog-partner-in-crime under armen og sammen kan I forsøge jer med at spise alt, hvad I kan på 1 time i jeres lokale Steff’s Place pølsevogn eller grillbar.

Gaven er den ideelle julegave til alle dem, som i forvejen bruger alt for meget tid hos den lokale pølsevogn.

Gaven kan også gives til glade pølse-par, da den gælder for 2 personer.

Pris: 349 kr – Bestil oplevelsen her

↓↓↓

På udkig efter andre skøre oplevelsesgave idéer?

kitesurfing, skøre oplevelsesgaver, adrenalin oplevelsesgaver, kitesurfing kursus, kusus med kitesurfing, andereldes oplevelsesgaver

Introduktion til kitesurfing

Prøv et kursus i kitesurfing – den vilde sport, hvor du bliver trukket på et board efter en stor drage. Du kan med kitesurfing sejle op til 100 km/t, hoppe over 10 meter op i luften og bagefter lande helt blødt på vandet med boardet.

Kitesurfing er en ekstremsport, og det er derfor meget vigtigt at have været på introkursus inden man begiver sig ud på egen hånd – både for din egen og andres sikkerhed.

Underviserne er passionerede kitesurfere: professionelle, dygtige og meget erfarne. De vil introducere dig til en verden af kitesurfing og den glæde, som følger med sporten. Der kræves ingen forudgående erfaring for at deltage.

Kurset foregår på hold og det starter med styring af trainer kites. Derefter går turen ud i vandet, hvor du kan mærke naturens kræfter ved at blive trukket hen over vandet i fuld fart. Det bliver en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Pris: 699 kr – Bestil oplevelsen her

middag for 2 personer, burger middag, gavekort til burger, oplevelsesgaver til par, par oplevelsesgaver, romantiske middage

Gourmetburger for 2

Forestil dig duften af nybagt brød, flammegrillet bøf, krydrede fritter og hjemmerørt dressing. Sæt tænderne i den sprøde bolle, smag den saftige bøf, knasende friske salat og det lækre tilbehør – mums!

Vælg frit mellem håndplukkede caféer, brasserier og burgerrestauranter overalt i landet.

Burgere er ikke længere blot fastfood – gourmetburgeren er fremstillet af lækre råvarer, hjemmelavede ingredienser og tilberedt med passion.

Pris: 299 kr – Bestil oplevelsen her

big-swing-oplevelsesgave

Big Swing

Tør du tage skridtet ud fra 40 meters højde for at svinge 34 meter med 8 meters frit fald gennem en kæmpe hal i et stort nedlagt skibsværft? Så er Big Swing lige noget for dig eller en anden der fortjener en af de mange fede adrenalin oplevelser!

I B&Ws gamle skibsværft i København kan man opleve sit livs vildeste gyngetur, der med garanti vil sætte både fysik og psyke på prøve. Big Swing er et alternativ til et bungy jump – bare i mere vandret, vild fart. En professionel instruktør spænder dig fast i seler med elastik-liner og instruerer dig i sikkerheden, og i hvad du skal gøre før, under og efter gyngeturen. Herefter står du alene med tåspidserne ude over kanten og kan se bunden af den store skibshal i 40 meters højde, inden du springer.

Når du sætter af, vil du først opleve et frit fald på 8 meter, hvorefter du vil begynde at gynge opad igen. Hele strækningen for dit Big Swing er 34 meter, og du kan hele tiden undervejs se gulvet i den kæmpe skibshal langt under dig. Når dit sving er overstået, skal du kravle de 17 meter op ad en rebstige tilbage.

Det alternative bungy jump – Big Swing – er perfekt på et gavekort som julegave til ham eller hende, der ikke kan få nok spænding og action. Sug i maven for alle pengene!

Pris fra: 749 kr – Køb oplevelsen her

luksusbrunch_1050x650

Luksusbrunch for 2 personer

Brunch er et vidunderligt miks af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med det bedste fra både breakfast og lunch.

Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksusbrunch. I kan vælge mellem flere stemningsfyldte, hyggelige caféer og spisesteder, og deres udvalg af lækre brunchmenuer.

Denne velsmagende luksusbrunch for 2 er sammensat af de lækreste råvarer og tilberedt med fantasi, finesse og kyndighed af kokken på jeres udvalgte café. Sammensætningen kan variere mellem alt fra røræg med bacon, chorizopølse og tærte til hjemmelavet müsli, yoghurt, marmelade, oste, pandekager og muffins.

Til brunchen vil I – afhængig af indløsningssted – have mulighed for at nyde et glas forfriskende juice, mousserende vin eller en kop friskbrygget kaffe.

Pris: 299 kr – Køb oplevelsen her

One thought on “Gå Amok i en Pølsevogn – 2 personer i 1 time!

Lukket for kommentarer.