Gå Amok i en Pølsevogn – 2 personer i 1 time!

En charter-brite med badevinger, et skinkesøm i spændetrøje og hele farveladen eller en død indianer med tæppe og fuld krigsmaling?

Kært barn har mange navne, og en hotdog er ikke et af danskernes kæreste folkeejer af mange åbenlyse grunde!

Den klassiske spise fra en god dansk pølsevogn er unægteligt et fortrinligt mellemmåltid imellem dagens gøremål. Dertil kommer det at den smager fantastisk såvel på en varm sommerdag, som en kold vinteraften.

Note: Artiklen om at gå amok i en pølsevogn er sidst opdateret D. 21/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

gå amok i en pølsevogn, pølsevogn oplevelsesgave, oplevelsesgave amok i pølsevogn, anderledes oplevelsesgaver, skøre oplevelsesgaver, oplevelsesgaver til mænd, oplevelsesgaver med mad

Med oplevelsesgaven fra Go dream – ’Gå amok i en pølsevogn’ kan du tage din bedste hotdog-partner-in-crime under armen og sammen kan I forsøge jer med at spise alt, hvad I kan på 1 time i jeres lokale Steff’s Place pølsevogn eller grillbar.

Gaven er den ideelle julegave til alle dem, som i forvejen bruger alt for meget tid hos den lokale pølsevogn.

Gaven kan også gives til glade pølse-par, da den gælder for 2 personer.

Pris: 349 kr – Bestil oplevelsen her

↓↓↓

På udkig efter andre skøre oplevelsesgave idéer?
kitesurfing, skøre oplevelsesgaver, adrenalin oplevelsesgaver, kitesurfing kursus, kusus med kitesurfing, andereldes oplevelsesgaver
Introduktion til kitesurfing

Prøv et kursus i kitesurfing – den vilde sport, hvor du bliver trukket på et board efter en stor drage. Du kan med kitesurfing sejle op til 100 km/t, hoppe over 10 meter op i luften og bagefter lande helt blødt på vandet med boardet.

Kitesurfing er en ekstremsport, og det er derfor meget vigtigt at have været på introkursus inden man begiver sig ud på egen hånd – både for din egen og andres sikkerhed.

Underviserne er passionerede kitesurfere: professionelle, dygtige og meget erfarne. De vil introducere dig til en verden af kitesurfing og den glæde, som følger med sporten. Der kræves ingen forudgående erfaring for at deltage.

Kurset foregår på hold og det starter med styring af trainer kites. Derefter går turen ud i vandet, hvor du kan mærke naturens kræfter ved at blive trukket hen over vandet i fuld fart. Det bliver en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Pris: 699 kr – Bestil oplevelsen her

forskajak-for-begyndere-wallpaper_2
Foskajak for begyndere

Lær at overvinde naturkræfterne og få et adrenalinkick i den fantastiske svenske natur!

Foskajak er en af de mest populære og ultimative adventure-sportsgrene. På dette begynderkursus bliver du sat ind i de grundlæggende teknikker til at beherske en kajak i kraftfuldt vand, og du får du lov til at prøve kræfter med flodens rivende vandstrømme, hvor den egner sig bedst for begyndere. Hvis du har lyst, kan du også prøve at lære den berømte “eskimovending”.

Kurset varer 1 dag – og er en ægte adrenalin-oplevelse for alle, der går rundt med en spirende “daredevil” i maven! En af de fedeste adrenalin oplevelser i Sverige

Pris: 1250 kr – Køb oplevelsen i Sverige her

big-swing-oplevelsesgave
Big Swing

Tør du tage skridtet ud fra 40 meters højde for at svinge 34 meter med 8 meters frit fald gennem en kæmpe hal i et stort nedlagt skibsværft? Så er Big Swing lige noget for dig eller en anden der fortjener en af de mange fede adrenalin oplevelser!

I B&Ws gamle skibsværft i København kan man opleve sit livs vildeste gyngetur, der med garanti vil sætte både fysik og psyke på prøve. Big Swing er et alternativ til et bungy jump – bare i mere vandret, vild fart. En professionel instruktør spænder dig fast i seler med elastik-liner og instruerer dig i sikkerheden, og i hvad du skal gøre før, under og efter gyngeturen. Herefter står du alene med tåspidserne ude over kanten og kan se bunden af den store skibshal i 40 meters højde, inden du springer.

Når du sætter af, vil du først opleve et frit fald på 8 meter, hvorefter du vil begynde at gynge opad igen. Hele strækningen for dit Big Swing er 34 meter, og du kan hele tiden undervejs se gulvet i den kæmpe skibshal langt under dig. Når dit sving er overstået, skal du kravle de 17 meter op ad en rebstige tilbage.

Det alternative bungy jump – Big Swing – er perfekt på et gavekort som julegave til ham eller hende, der ikke kan få nok spænding og action. Sug i maven for alle pengene!

Pris fra: 749 kr – Køb oplevelsen her

kattegat centeret haj, kattegat centeret, haj dyk, detglemmerdualdrig.dk, unik julegave, andranalin julegave, julegaven til ham, julegaven til hende, julegaver til alle, julegave, julegave 2015
Haj dyk i kattegat centeret

I Kattegatcentret kan man dykke med hajer – hvad enten man er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at give gave-modtageren en oplevelser for livet, og man kan være sikker på, at sikkerheden er i top.

Selv erfarne dykkere har sjældent stået over for en 2,5 meter lang havål eller set en haj i øjnene, men nu har man muligheden! I Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium kommer  den heldig gavemodtager, helt tæt på. Forsvind i stimer af hornfisk og makreller, opdag slethvarrer, torsk og stør, find rokken på sandbunden. Kun adskilt af glasvæggen ind til nabotanken kan man sende vores fem forskellige hajarter et haj-five! En af mange gode oplevelser gaver til kæresten fra Detglemmerdualdrig.dk

Pris: 800 kr – Bestil Haj dyk her

One thought on “Gå Amok i en Pølsevogn – 2 personer i 1 time!

Comments are closed.

%d bloggers like this: