Gaven til ham: Kør Ferrari på bane

Mange mænds drengedrøm er helt sikkert, at prøve at kører en Ferrari.

Mange drømmer nok også om at eje en ferrari, men det ville være en julegave i et helt andet pris niveau.

Læs også >> Oplevelsesgaver: Ginsmagning m.m

Note: Artiklen om Gaven til ham: Kør en Ferrari er sidst opdateret D. 13/2 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

I denne artikel finder du gavekort til forskellige oplevelsesgaver, som alle omhandler at kører i en Ferrari.

Kør en Ferrari oplevelsesgaver:
Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gave, julegaven til ham
Kør Ferrari på bane.

Giv ham (eller hende) muligheden for at få den helt store fartdrøm opfyldt. Bag rattet i en fed Ferrari 458 SPIDER, får du lov til at træde speederen i bund og mærke accelerationen fra den kraftfulde motor – du får fire omgange på banen (15 minutter inklusiv ind- og udstigning)

P1apex er Skandinaviens største leverandør af oplevelser i superbiler. Uanset om du er en erfaren bilist eller ej, er det P1apex’s hensigt, at gæsterne får en god oplevelse. Derfor sørger instruktørerne altid for at sætte gæsterne grundigt ind i, hvordan bilen skal betjenes. Alle biler er dansk indregistrerede.

Hvem har fortjent at få den store drengedrøm opfyldt? Køb oplevelsesgaven her ↓.

Pris: 2.495 kr – Bestil gavekortet her

Oplevelsesgaver til børn, oplevelser til børn, julegaver til børn, barne oplevelser, detglemmerdualdrig børne oplevelser, oplevelsesgaver til børn og voksne, oplevelser til barnebarn, unikke julegaver til børn, unikke julegaver til ungerne, julegaver til drenge, julegaver til piger, unikke julegaver til piger, unikke julegaver til drenge, aktivitets julegaver til børn, aktiviteter til julegaver, Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gave, julegaven til ham
Passager i Ferrari på gade

Kender du én som vil elske at være passager i en super lækker Ferrari 360 Spider? Her er oplevelsesgaven til ham eller hende! Den denne oplevelsesgave får gavemodtageren mulighed for at sidde som passager i en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider, der har en topfart på 315 km/t og som klarer 0-100 km/t på 4 sekunder.

Turen foregår på landeveje og motorvej, med en erfaren chauffør af sportsbiler. En meget populær oplevelsesgave til “fartbøller”!

Pris: 895 kr – Køb oplevelsesgaven her

Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gave, julegaven til ham
Prøv en Ferrari 458 – 10 km:

Læn dig tilbage i førersædet og kør selv en ægte supersportsvogn på landevej. Nu får du mulighed for at opleve en Ferrari 458 fra førersædet og få V8-motor, hestekræfter og hurtig acceleration for alle pengene.

Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om selv at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne og få en helt uforglemmelig køreoplevelse.

Den flotte Ferrari har en topfart på over 300 km/t. og koster i omegnen af 4,8 mio. på danske plader og er derfor et sjældent syn. Du vil på egen krop mærke, hvordan det er at geare ned, køre ind i svinget for dernæst at accelerere ud af svinget i denne superbil.

Hør det helt særlige drøn fra motoren, der opleves ved selv det mindste tryk på speederen og fornem accelerationen på 0-100 km/t. på 3,3 sekunder.

Pris: 895 kr – Køb oplevelsesgaven her

Co driver i en ferrari, ferrari kørsel, oplevelsesgave Ferrari, oplevelsesgave til ham
Co-Driver i en Ferrari 458

Oplev en ægte supersportsvogn på landevej som passager. Nu får du mulighed for at opleve en Ferrari 458 indefra og få spindende V8-motor, hestekræfter og hurtig acceleration for alle pengene.

Den strømlinede bil har en topfart på 325 km/t. og koster omkring 5 mio. på danske plader og er derfor et sjældent syn og kun en drøm for de fleste. Vi giver dig muligheden for at leve drømmen ud, når du sidder som passager i denne fantastiske bil som kan accelerationen på 0-100 km/t på 3,3 sekunder.

Din køretur forgår på landevej i Danmark. Omkring både København og Aarhus vil kørsel foregå på strækninger med minimum af anden trafik, så køreturen generer andre trafikanter mindst muligt.

Perfekt gave til manden eller kvinden, der har alt. Eller et fantastisk gavekort til dig, der bare altid har drømt om at sidde i en førsteklasses sportsvogn.

Pris: 895 kr – Køb oplevelsesgaven med Ferrari her

Lamborghini VS Ferrari oplevelsesgave, Ferrari oplevelsesgave, oplevelsesgaver til mænd, oplevelsesgaver tæt på Århus, Århus oplevelser.
Lamborghini VS Ferrari

Er det Ferrari eller Lamborghini, der skal køre af sted med titlen som superbil no. 1? Vi får svaret i den fede oplevelsesgave Lamborghini VS Ferrari.

Oplevelsen er gadekørsel på motorvej og landevej og tager 2×15 minutter eller 2×30 minutter i Lamborghini og Ferrari. Under hele turen sidder er er en instruktør på passagersædet og forsikring er naturligvis inkluderet, i tilfælde af der skulle ske noget.

Pris fra:1599 kr – Køb oplevelsen her

På udkig efter flere oplevelsesgaver? Så se her:
%d bloggers like this: