Gaven til ham: Kør en Ferrari (flere oplevelser)

 Mange mænds drengedrøm er helt sikkert, at prøve at kører en Ferrari.

Mange drømmer nok også om at eje en ferrari, men det ville være en julegave i et helt andet pris niveau.

I denne artikel finder du gavekort til forskellige oplevelsesgaver, som alle omhandler at kører i en Ferrari.

Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gave, julegaven til ham

Kør Ferrari på bane:

Giv ham (eller hende) muligheden for at få den helt store fartdrøm opfyldt. Bag rattet i en fed Ferrari 458 SPIDER, får du lov til at træde speederen i bund og mærke accelerationen fra den kraftfulde motor – du får fire omgange på banen (15 minutter inklusiv ind- og udstigning)

P1apex er Skandinaviens største leverandør af oplevelser i superbiler. Uanset om du er en erfaren bilist eller ej, er det P1apex’s hensigt, at gæsterne får en god oplevelse. Derfor sørger instruktørerne altid for at sætte gæsterne grundigt ind i, hvordan bilen skal betjenes. Alle biler er dansk indregistrerede.

Hvem har fortjent at få den store drengedrøm opfyldt? Køb oplevelsesgaven her ↓.

Pris: 2.495 kr – Bestil gavekort til Ferrari kørsel

Oplevelsesgaver til børn, oplevelser til børn, julegaver til børn, barne oplevelser, detglemmerdualdrig børne oplevelser, oplevelsesgaver til børn og voksne, oplevelser til barnebarn, unikke julegaver til børn, unikke julegaver til ungerne, julegaver til drenge, julegaver til piger, unikke julegaver til piger, unikke julegaver til drenge, aktivitets julegaver til børn, aktiviteter til julegaver, Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gae, julegaven til ham

En passagertur i en Ferrari 360 Spider:

Kender du én som vil elske at være passager i en super lækker Ferrari 360 Spider? Her er oplevelsesgaven til ham eller hende! Den denne oplevelsesgave får gavemodtageren mulighed for at sidde som passager i en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider, der har en topfart på 315 km/t og som klarer 0-100 km/t på 4 sekunder.

Turen foregår på landeveje og motorvej, med en erfaren chauffør af sportsbiler. En meget populær oplevelsesgave til “fartbøller”!

Pris: 849 kr – Køb oplevelsesgaven her

Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gave, julegaven til ham

Prøv en Ferrari 458 – 10 km:

Læn dig tilbage i førersædet og kør selv en ægte supersportsvogn på landevej. Nu får du mulighed for at opleve en Ferrari 458 fra førersædet og få V8-motor, hestekræfter og hurtig acceleration for alle pengene.

Dette er bilmærket, der samler luksus, fart og komfort. Udlev drømmen om selv at køre i en af verdens mest berømte sportsvogne – Ferrari – og få en helt uforglemmelig køreoplevelse.

Den flotte Ferrari har en topfart på over 300 km/t. og koster i omegnen af 4,8 mio. på danske plader og er derfor et sjældent syn. Du vil på egen krop mærke, hvordan det er at geare ned, køre ind i svinget for dernæst at accelerere ud af svinget i denne superbil.

Hør det helt særlige drøn fra motoren, der opleves ved selv det mindste tryk på speederen og fornem accelerationen på 0-100 km/t. på 3,3 sekunder.

Pris: 895 kr – Køb oplevelsesgaven her

%d bloggers like this: