30+ gaveideer – Gaver til Farfar

Gave til Farfar: Farfar er den sejeste person i hele verden.

  Og derfor fortjener han at få de allerbedste gaver til juleaften.

En Farfars fars super seje far, men selvom han fortjener de bedste julegaver, så er det ikke ens betydning med at det er nemt at finde en god gave til farfar.

Når man skal købe gave til sin farfar, farmor, mormor, morfar og øvrige bedsteforældre bør man tænke på hvad han/hun vil blive glade for at få i gave, og hvad de normalt sætter pris på i deres hverdag.

Julegaver til farfar bør indeholde noget han holder af i sin hverdag og noget han kan lide at lave i sin fritid.

F.eks hvis han elsker at grille, så giv han noget fedt grilludstyr. Holder ham at opleve noget, så find en unik oplevelsesgave til ham og nyder han at læse, så find en god og spændende bog til farfar.

Her er vores bud på gode gaver til farfar:

bog-farfar

Farfar – fortæl nu

“Farfar – fortæl nu” er den helt perfekte bog til farfaren, der gerne vil spille en rolle i sit barnebarns liv – også når han ikke længere er der. Bogen giver nemlig en unik mulighed for at fortælle sine erindringer til børnebørnene, så de aldrig går tabt.

Som farfar får du lov til at fortælle om da du var barn, om da du mødte farmor, flyttede hjemmefra og meget mere. Der er mulighed for at sætte billeder ind, og desuden er bogen fyldt med historiske begivenheder, så du har noget at skrive ud fra.  Når “Farfar – fortæl nu” er udfyldt kan den på fin vis overrækkes til barnebarnet og udgøre en udødelig gave. Bogen er udviklet af Elma Van Vliet og en del af en større serie.

Pris: 199 kr – Bestil bogen her!

 

gaver til farfar, gaver til morfar, gaver til bedstefar, julegaver til farfar, julegaver til bedstefar, farfar gaver, bedstefar gaver, plakat til farfar, farfar plakat

Super fin og sød gave til kære farfar. Den hyggelige plakat er både dekorativ og har et rigtigt fint budskab. Denne farfar plakat vil gerne hylde farfar og gør det med et håndtegnet hjerte og positive og søde ord. Men den søde farfar plakat vil din farfar helt sikkert blive glad og taknemmelig for.

Pris: 99 kr – Gå til shop

farfar-mindebog

Farfar – minder og gemmer

FARFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver farfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt. 

Pris: 159 kr – Bestil bogen her!

cced955ce2ab3f8cabaef800e5d121b5

Withings blodtryksmåler med Bluetooth

Har farfar problemer med blodtrykket, at hjælp ham med at holde styr på det med en Withings blodtryksmåler.

Denne blodtryksmåler sender informationen via Bluetooth til smartphone eller tablet! Højt blodtryk gør, at forkalkningen øges, hvilket med tiden gør blodkarrenes vægge hårdere og mindre elastiske. Det vanskeliggør hjertets pumpearbejde og kan være alvorligt, hvis man ikke bliver behandlet.

Har man for højt blodtryk, øges risikoen for i første række slagtilfælde, men også for hjerteinfarkt, hjertesvigt, nyresygdom og forringet blodcirkulation i benene. Undgå dette sker for farfar og giv ham en blodtryksmåler i gave i år.

Pris: 1219 kr – Bestil den her

obh-nordica-4010-varmepude-30-x-40-cmOBH Nordica 4010 Varmepude

Giv farfar en varme pude så han ikke skal fryse i den kolde danske vinter.

Varmepuden slukker automatisk efter tre timer og er udstyret med en overophedningsbeskyttelse. Puden måler 30 x 40 cm, er lavet af polyester og tåler maskinvask ved 40 °C.

Pris: 197 kr – Gå til shop

 

_9788771592344

Bog: Ting, min søn skal vide om verden

Fredrik Backman står i den samme situation, som mange mænd har stået i før ham.

Han er blevet far. Men hvordan forbereder man sin søn på livet? Backman gør et ihærdigt forsøg med “Ting, min søn skal vide om verden”.  I denne skønne bog kan man læse alt om hverdagen, de store begivenheder i livet og måske også om et par af de nedture, der nok skal dukke op. Forfatteren konfronterer forældre med deres styrker og svagheder, og skriver om kvinder, bilnøgler, mandighed, fodbold og hvad der ellers hører sig til. 

Men allermest ihærdigt handler “Ting, min søn skal vide om verden” om, hvordan han hver eneste fag forsøger at være en god far.

Pris: 159 kr – Gå til shop

Den store håndbog for halvgamle mænd, bog Den store håndbog for halvgamle mænd, bog til farfar

Den store håndbog for halvgamle mænd

Der kommer et tidspunkt i de fleste mænds liv, hvor de må se i øjnene at de er blevet halvgamle. Det er ikke altid lige let, men måske kan “Den STORE håndbog for halvgamle mænd” gøre det hele lidt nemmere!

“Den STORE håndbog for halvgamle mænd” af Gorm Vølver og Bjarne Schilling er en håndbog, der kommer alle mænd til gode på et eller andet tidspunkt. Den konfronterer dem med sine særheder, og giver dem et brokkeregister over alle de ting, man kan gå og brokke sig over! Bogen her er morsom og sjov bog, der giver gode råd til alle de halvgamle mænd derude, der er ved at være halvgamle.

Pris: 158 kr – Gå til shop

bog-om-slaegtsforskning

Slægtsforskerens ABC – en håndbog for alle som beskæftiger sig med slægtsforskning

Slægtsforskerens ABC er et let håndterligt opslagsværk for alle, som er interesseret i slægtsforskning. Bogen indeholder forklaringer på de udtryk, som man støder på, når man læser kirkebøger, lægdsruller, retsudskrifter, skifter og andre arkivalier m.m. Den indeholder også vejledning om, hvor man kan finde de forskellige oplysninger, hvilke regler der gælder om adgangen til disse oplysninger, hvordan man kommer i gang med slægtsforskning på arkiverne og på internet, samt hvordan man afslutter sin slægtsforskning med udarbejdelse og udgivelse af en slægtsbog.

Pris: 159,95 kr – Gå til shop

f-16-oplevelses-gave

Oplevelsesgave – F-16 Simulator

Gavemodtageren bliver luftens ubestridte hersker, når man får lov til at sætte sig til rette i cockpittet på denne F-16 simulator og mærke suset i både krop og sjæl. Cockpittet, man sidder i, er en tro kopi af det i et ægte F-16 fly, hvad angår instrumentering og funktion. De 600 cm brede og 150 cm høje skærme foran sig viser med utrolig flot grafik, nøjagtig hvad en jagerpilot ville opleve fra sit cockpit under sin mission.Den perfekte gave til farfar der trænger til en uforglemmelig oplevelse.

Pris: 599 kr – Køb en uforglemmelig adrenalin oplevelse her

9855-1216-wahl-body-trimmer-pro1

WAHL Bodytrimmer Pro Alt-i-en

WAHL Body Trimmer Pro er en alt-i-en bodytrimmer. Her får du nemlig både en hårtrimmer, skægtrimmer, kropstrimmer samt næse/ørehårs trimmer.Perfekt til at hjælpe farfar med at få sine hår under kontrol. Trimmeren kan bruges til håret, kroppen, skægget samt næse, ører og øjenbryn. Trimmeren kan nemt lades op efter brug, og den kan trimme i helt op til 60 min. på en opladning.

Pris: 299 kr – Gå til shop

81e00770b6faadda9b0c1a76f7072d1a

WiFi Vejrstation fra NetAtmo

Giv farfar en super fed vejrstation, så kan kan følge alle vejrinfomationerne på hans smartphone eller computer, uanset hvor han er i verden. Udendørssensoren måler temperatur og luftfugtighed, og indendørssensoren måler ud over dette CO2-indhold, lufttryk og lydniveau! Vejrstationen er lavet i aluminium og har et moderne udseende.

Pris: 599 kr – Gå til shop

eva-solo-foderroer

Eva Solo Foderrør

Med Eva Solo fugle foderrør kan farfar glæde sig over at følge havens fugle hele året. Fuglefoderrøret hænges op på en gren i et træ eller i en busk og forsyner sin haves fugle med frø. De små åbninger nederst i foderrøret gør det nemt for småfugle at gribe fat i røret og spise. Designet betyder også at fuglene slipper for fugleklatter i foderet. Fuglefoderrøret er i frostsikkert glas. Højde: 29 cm. Diameter: 7 cm.

Pris: 249,95 kr – Gå til shop

rosendahl-oelglas-61-cl-2-stk

Rosendahl Ølglas 61 cl – 2 stk.

En god øl skal have plads til at skumme, og farfar kan nyde både ølskum og øl i Premium ølglasset fra Rosendahl. Premium serien fra Rosendahl er hverdagsluksus i et lækkert design, som fremhæver glassets indhold, og en kvalitet, som tåler en tur i opvaskemaskinen. Materiale: blyfrit glas. Tåler opvaskemaskine op til 55° C. Du får 1 æske med 2 ølglas på 61 cl. Design: Tom Nybroe.

Pris: 169,95 kr – Gå til shop

 

file_178_1

Kør et militærkøretøj

Lad farfar føle spændingen ved helt anderledes kørsel i disse imponerende, ægte militærkøretøjer. Han kan få lov at testkøre 2 af disse fantastiske og legendariske enten pansrede køretøjer, eller køretøjer til transport i terræn omkring Leichester i Storbritannien.
Grib denne utrolige chance og styr selv f.eks. en kampvogn, et amfibiekøretøj, en troppetransport brugt af specialenheder, en pansret schout car eller en rigtig arbejdshest af en militær-truck.

Denne oplevelse giver ham mulighed for at køre 2 militærkøretøjer efter eget valg. Vælg mellem:

– BV 206 Hägglund
– BRDM2 Russian APC
– Bedford MJ
– Ferret MK2 Armoured Shout Car
– FV432 Amoured Personal Carrier

Meget enestående og med garanti uforglemmelig kørefornemmelse – powerfull driving the military way!

Pris: 899 kr – Køb oplevelsen her

silly-socks-sandal-strompen

Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver kikset farfar  ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter!

Pris: 69 kr – Gå til shop

Ferrari, oplevelse Ferrari, oplevelses julegave, oplevelse gae, julegaven til ham
Kør Ferrari på bane

Giv farfar en julegave han aldrig glemmer. Oplevelsesmodtageren får muligheden for at få den helt store fartdrøm opfyldt. Bag rattet i den fede Ferrari 458 Italia, får du lov til at træde speederen i bund og mærke accelerationen fra den kraftfulde V8-motor – man får fire omgange på banen.

Oplevelsen finder sted i professionelle og sikre omgivelser, hos enten FDM Sjællandsringen eller FDM Jyllandsringen.Under kør-selv oplevelsen, ledsages du af en erfaren instruktør, som løbende giver dig gode råd og instrukser, der sikrer den bedst mulige adrenalin oplevelse.

Pris: 849 kr – Book oplevelsen her

nivo-grillNido Grill

Lad farfar kunne inviter jer på grill mad. Nido grillen er kvadratisk, som gør at man har en god stor overflade til at grille maden på taget i betragtning af grillens størrelse og derudover er den i et super lækkert design. Grillen er ideel til grillmesteren, som har en lille altan, eller til grillmesteren som ønsker at tage grillen med til stranden e.lign. Grillen fås også i hvid

Pris: 599,95 kr – Bestil Nida grillen her!

luxo-grillredskaber

Luxo grillredskaber

Luxo grillredskaber er den perfekte julegave til farfar, der ønsker HANS grill område skal se pænt og stilbevidst ud. Luxo er kendt for deres flotte skandinaviske design og lækre finish.

Pris: 299 kr – Bestil Luxo Grillredskaber her

e5767cd74ec120162fb00cae8627594b
Saltsten fra Himalaya

Saltstenen har rejst hele vejen fra foden af Mount Everest for at give gæsterne en ganske særlig oplevelse. Nu kan man grille, stege, grave og servere med dette unikke redskab, som salter maden for en. Eftersom saltstenen holder længe på varmen, kan du lægge den opvarmet i et specialindrettet metalstativ og stege maden ved bordet! Middagsgæsterne går bagover af begejstring! En perfekt gave til farfar, som elsker at lave mad.

Pris: 359 kr – Bestil saltstenen her

4d34bb17fc7acf04da02cd2a80ba6c36
 Mingle Grilltang med termometer

Grilltangen med indbygget lommelygte og termometer. Tangen er der et indbygget termometer, som stikkes ind i kødet, når du tager fat i kødet med tangen. Temperaturen vises på displayet på håndtaget – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har indstillet ved enten at vælge én ud af de syv forudindstillede kødtyper eller ved selv at indtaste den.

Pris: 469 kr – Bestil Grilltangen her

vin ilter, gave til farvar, julegaver til farfar

Vinturi Vinilter

Via en sindrig konstruktion ilter Vinturi din vin lige så hurtigt, som det tager at hælde vinen op i et glas. Lad vinen løbe igennem vinilteren. Så tilføres den rette mængde ilt med den rette hastighed! Perfekt til at skabe et perfekt glad vin til hverdagen eller jul.

Pris: 299 kr – Gå til shop

ba6f158c6ceda75f7bd2522cd9dfb363

Genopladelig Luftpumpe med Trykmåler

Kan farfar godt lide at være handy, så giv ham en genopladelig Luftpumpe med trykmåler. Bildæk, cykeldæk, fodbolde, luftmadrasser; alt som skal holde et specifikt lufttryk passer til pumpen. Nem at have med i en stilfuld fløjlspose og kan oplades både hjemme og i bilen.

Pris: 639 kr – Bestil den her!

 

jamie-oliver-kuglegrill-classic-bbq-sort-oe-53,5-cm

Jamie Oliver kuglegrill – Classic BBQ

Giv farfar en professionel grilloplevelse uden for køkkenet, inspireret af mesterkokken Jamie Olivers passion for grillmad. Classic BBQ er én af de mest populære kulgrill fra Jamie Oliver, designet til en hyggelig grillaften i selskab med familie og venner. Grillen indeholder en masse smarte funktioner, der gør madlavning over trækul nem og sjov. Bl.a. buede grillbakker, så maden ikke falder ned og justerbar ventilation for den perfekte luftstrøm. Den har desuden smart opbevaringsplads i bunden.

Pris: 1699 kr – Gå til shop

cook-baker-forklaede-sort

Cook & Baker Forklæde

Er farfar familiens bedste kok? Forklædet fra Cook & Baker er udstyret med en praktisk lomme foran, så farfar kan have de vigtigste redskaber, krydderier eller noget helt tredje på dig hele tiden. Forklædet tåler vask på 40° C. Materiale: 100% bomuld.

Pris: 129,95 kr – Gå til shop

stiga-cylinderklipper-scm-240-r-med-bagudkast

Stiga cylinderklipper

God håndskubbet cylinderklipper fra Stiga. En god gaveide hvis farfar plæneareal at pleje. SCM 240 R har 40 cm klippebredde, 3 højdeindstillinger og kaster det afklippede græs bagud.

Pris: 799 kr – Gå til shop

giorgio_armani_eau_pour_homme_new_edt_billigparfume__82249Giorgio Armani – Eau Pour Homme 2013

Modehuset Armani præsenterede sin første maskuline duft Eau Pour Homme i 1984. En maskulin, citrus og aromatisk duft. En klassiker blandt herreparfumer. Næsten 30 år senere, lancerer Armani en ny version af Eau Pour Homme – New Eau Pour Homme er ikke ændret meget, men flaskens design er opdateret og duftsammensætningen har fået et nyt twist.

Pris: 469 kr – Gå til shop

karikatur-familie-foto

Karikatur foto af familien

Hvis farfar fortjener en utrolig personlig gave, hvorfor så ikke give ham en karikatur af familien, hans hund, ham selv og farmor eller noget helt tredje.

Soankarikatur.dk tegninger personlige karikatur tegninger efter ønske – Læs mere her

 

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Smuk Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til farfar. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant gave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

balance disk, balance bræt, værktøjer til genoptræning af balance, julegaver til morfar, julegaver til farmor, julegaver til mormor, julegaver til farfar,Balance Disc

Balance disc til en god pris af høj kvalitet som kan bruges til både træning og som siddepude.

Balance disc´en er fyldt med luft, som skaber den “levende” effekt.

Balance disc´en kan bruges til hele kroppen – stående, siddende, liggende, hoppende osv. Den er et nyt alternativ til det traditionelle vippebrædt, hvor farfar også kan træne ankler og knæ.

Pris: 249 kr – Køb den herjulegave til farmor, julegave til bedstemor, julegave til hende, anderledes julegaverKaffe startpakke med kværn og bønner

 Den helt perfekte “begynder-kværn” fra Bosch med kaffe til farfar. Så kan han nemt kværne kaffe til en hel kande kaffe ad gangen.

Med i startsættet er en smagspakke, så farfar kan få prøve forskellige bønner af uden at skulle investere i store poser kaffe til at starte op med. I smagspakken er der 100 gram af NORUs egen Organica kaffe, 100 gram NORU Mixto og 100 gram NORU Gastrónomo kaffe.

Pris: 277 kr – Køb gaven her

 

Normann Copenhagen Puffin, Puffin søpapegøje, søpapegøje, træ søpapegøje, mandelgave 2019, mandelgave 2020

Normann Copenhagen – Puffin

Sød Søpapegøje med navnet Puffin fra Norman Copenhagen i sort, hvid og rød. Med to små ben som balancestang for den fyldige krop, sidder fuglen og kigger op med bedårende øjne. Den håndmalede træfugl skaber stemning og liv og udgør et hyggeligt indslag i hjemmet og den perfekte til den moderne farfar.

 Pris: 399 kr – Køb puffin her


Fandt du ikke den rigtige gave til farfar?

Måske indeholdte vores liste ikke noget du kunne bruge?

For at finde den perfekte gave bør du gøre dig nogle overvejelser, omkring hvad du mener farfar vil sætte mest pris på at få i julegave.

  • Oplevelsesgaver: Oplevelser er blevet populære gaver over de sidste par år, og i Danmark findes der 2 fantastiske webshops, som sælger alt fra spaoplevelser til adrenalin oplevelser. Skal årets mandelgave være en oplevelse så tjek Duglemmerdetaldrig.dk og Go dream
  • En fjollet ting: Hvis gaven skal være uhøjtidelig og fjollet, så vrimler nettet med sjove gaver. Vi anbefaler du kigger på Coolstuff.
  • Indretning: Farfar sætter også pris på at få noget flot til hjemmet. Hvis du mangler inspiration så se vores fane med Indretning eller besøg imercos hjemmeside.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: