Til drengeTil Ham

Gaver til ham, der har ALT

Skal du også udveksle julegaver med ham, der har ALT.

Frygt ej, her er en hjælpende hånd til dig, så du kan finde en god julegave til ham alligevel!

Selvom han har alt, burde det stadig være muligt at finde en julegave eller 2, som han endnu ikke har!

Note: Artiklen om julegaver til ham, der har alt, er sidst opdateret D. 16/10 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Læs også: 15+ gaveideer: Adrenalin oplevelser i gave

Vi har fundet et par eksempler på gode julegaver til ham her – og har han dem allerede, beklager vi meget!

4d34bb17fc7acf04da02cd2a80ba6c36
Mingle Grilltang

Grilltangen med indbygget lommelygte og termometer

tangen er der et indbygget termometer, som stikkes ind i kødet, når du tager fat i kødet med tangen. Temperaturen vises på displayet på håndtaget – og sammenlignes med måltemperaturen, som du har indstillet ved enten at vælge én ud af de syv forudindstillede kødtyper eller ved selv at indtaste den.

Pris: 469 kr – Bestil Grilltangen her

giorgio_armani_eau_pour_homme_new_edt_billigparfume__82249
Giorgio Armani – Eau Pour Homme

Modehuset Armani præsenterede sin første maskuline duft Eau Pour Homme i 1984. En maskulin, citrus og aromatisk duft. En klassiker blandt herreparfumer. 

Næsten 30 år senere, lancerer Armani en ny version af Eau Pour Homme. New Eau Pour Homme er ikke ændre meget, flasken design er opdateret og duftsammensætningen. Størrelse: 50 ml.

Pris: 450 kr – Bestil parfumen her!

bodyflight_wallpaper_1_2
Bodyflight i vindtunnel

Har du nogensinde drømt om at flyve? De fleste kender fornemmelsen af at kunne svæve i en drøm, for så at vågne og ærgre sig over, at det bare var noget de drømte. Nu kan din drøm blive til virkelighed. Prøv ægte bodyflight i Danmarks første og eneste vindtunnel!

Hos Copenhagen Air Experience i Taastrup kan du nu som noget helt sensationelt få lov at prøve det

Pris: 445 kr – Køb oplevelsesgaven her

70266b1622148d1d387ccebeb5d59801
Candyfloss maskine

Gaver til ham, der har alt? En candyfloss maskine vil uden tvivl være et hit hos en sukker-gris. Særligt når de finder ud af, hvor nemt det er at lave. Tilføj en skefuld sukker, og kort tid efter er der candyfloss!

Pris: 219 kr – Bestil den her

star wars gaver, gaver med star wars, julegaver med star wars, star wars julegaver, jedi hjemmesko, star wars hjemmesko
Star Wars Jedi Hjemmesko

Disse seje Star wars Jedi hjemmesko i plys med et smart broderi vil tage dig til en fjern, fjern galakse.

Uanset hvor du har dine Jedi-hjemmesko på, så kan du være sikker på, at kraften er med dig. Du kan også være sikker på, at du står meget stabilt på jorden, da hjemmeskoene har en skridsikker sål, som giver skoene et sikkert greb.

Pris: 95 kr – Gå til shop

pølsevogn-gave
 Gå Amok i en Pølsevogn – 2 personer i 1 time

Med oplevelsesgaven  ’Gå amok i en pølsevogn’ kan julegave-modtageren tage sin bedste hotdog-partner-in-crime under armen og sammen kan de forsøge sig med at spise alt, hvad de kan på 1 time i den lokale Steff’s Place pølsevogn eller grillbar.

Pris: 349 kr – Bestil oplevelsen her

_9788771592344
Bog: Ting, min søn skal vide om verden

Fredrik Backman står i den samme situation, som mange mænd har stået i før ham.

Han er blevet far. Men hvordan forbereder man sin søn på livet? Backman gør et ihærdigt forsøg med “Ting, min søn skal vide om verden”.  I denne skønne bog kan man læse alt om hverdagen, de store begivenheder i livet og måske også om et par af de nedture, der nok skal dukke op. Forfatteren konfronterer forældre med deres styrker og svagheder, og skriver om kvinder, bilnøgler, mandighed, fodbold og hvad der ellers hører sig til. 

Men allermest ihærdigt handler “Ting, min søn skal vide om verden” om, hvordan han hver eneste fag forsøger at være en god far.

Pris: 199 kr – Gå til shop

sjove sokker, sjove strømper, julegaven til ham, sokker til ham, gaver til mænd, anderledes gaver til ham
Svensk Husman Strømper

Hyld svenske spisevaner med sjove strømper fra Svensk Husman! Er det fastelavnsbollen, kanelsneglen eller måske den udsøgte hummer, der er hans favorit?

Vælg mellem flere forskellige motiver på webshoppen.

Pris: 79 kr – Køb strømperne her

8e94c9b0e16aca5d9f0cf5d26d9779ea
Sneakers strømper

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). Dem kan man da snyde alle med? Sneakers strømper er sjove strømper til julegaven og med sikkerhed en god gave til strømpe elskeren.

Køb sneakers strømper her

ba6f158c6ceda75f7bd2522cd9dfb363
Genopladelig Luftpumpe med Trykmåler

Kan farfar godt lide at være handy, så giv ham en genopladelig Luftpumpe med trykmåler. Bildæk, cykeldæk, fodbolde, luftmadrasser; alt som skal holde et specifikt lufttryk passer til pumpen. Nem at have med i en stilfuld fløjlspose og kan oplades både hjemme og i bilen.

Pris: 729 kr – Bestil den her!

gavekurv-vin-l
Julekurv med vin

Giv en lækker gavekurv til en du holder af. Her får du en gavekurv med et lækkert udvalg fra Teacup – lige klar til at forære væk.

Kurven består af: 1 x italiensk rødvin, 1 x krydderolie, 2 x te, 2 x kaffe, 2 x chokolade, 1x nougat, 1 x lakrids, 1 x karamel.

Pris: 359 kr – Bestil Julekurven her

Gem