Inspiration: Gaver til hende, der har alt!

Skal du også udveksle gaver med hende, der har ALT.

Frygt ej, her er en hjælpende hånd til dig.

Ingen tvivl om at det værste svar til “hvad ønsker du dig i julegave” er “ingenting“. Men selvom hun mener, hun har alt, burde det stadig være muligt at finde en julegave eller to, som hun endnu ikke har! Og har hun virkelig ALT, så sælger de heldigvis produktet IngentingCoolstuff.dk

Hvis du gerne vil give en god gave til “hende, der har alt”, så har vi fundet et par eksempler på gode julegaver her – og har hun dem allerede, beklager vi naturligvis meget!

66744c14b5d05bb09112de71f826284b

Ingenting

Som en ubesvaret high-five. Som universet før Big Bang. Lige nøjagtigt sådan er ingenting – den perfekte gave til hende, der har alt og ikke ønsker sig noget!

Pris: 69 kr – Gå til shop

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,

Luksus ansigtsmaske

Man kan aldrig få for meget luksus i sit liv.

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt.

Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme.

Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle. Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. En effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat, som giver smukke og glade kvinder. En lækker wellness gave til hende, der har alt!

Pris: 695 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

coconut-behandling-arndal-wellness-oplevelsesgave

Hot Coconut Kropsbehandling

En dag med wellnes hos Arndals, med deres populære pakke af kropsmassage, bodyscrub og velvære.

Råvarerne i behandlingen er økologiske, og går rent ind hos alle os, der elsker forkælelse fra top til tå. Behandlingen er en 55 minutter land og indeholder blandt andet fuld kropsmassage i varm kokosolie og Bodyscrub i en blanding af salt og friskpresset citron

Pris 900 kr – Køb massage gavekortet her!

chokolade brunch, anderledes brunch, oplevelsesgaver til mormor, oplevelsesgaver til mor, oplevelsergaver til farmor, oplevelsesgaver til bedstemor, spændende oplevelsesgaver, julegaver til ham, julegaver til hende

Chokoladebrunch hos Peter Beier

Den traditionelle brunch har vi næsten alle sammen prøvet, men en chokolade brunch har de færreste prøvet! En gave til hende der har alt, men gerne vil prøve noget nyt!

Brunchen er lavet med fokus på “World of chocolate”. Oplevelsen tilbydes af Peter Beier, som er en familievirksomhed, der arbejder et efter bæredygtigt koncept, de kalder “fra jord til bord”. Chokoladerne er 100% håndlavede, og kakaobønnerne der er hentet fra Beiers egen plantage i Caribien, er så vidt muligt dyrket økologisk.

Pris: 198 kr – Køb chokolade brunchen her

70266b1622148d1d387ccebeb5d59801

Candyfloss maskine

Gaver til hende, der har alt? En candyfloss maskine vil uden tvivl være et hit hos en sukker-gris. Særligt når de finder ud af, hvor nemt det er at lave. Tilføj en skefuld sukker, og kort tid efter er der candyfloss!

Pris: 249 kr – Bestil den her

c4b826df2f8cf613ecda63a92273e9c8

Donuts maskine

Et vaffeljern til at lave mini donuts er også noget alle kan bruge! Maskinen er super nem at bruge: Varm maskinen op, hæld dejen ind i maskinen, og kort efter har du 7 lækre donuts, lige til at spise. En lækre maskine findes ikke!

Pris: 199 kr – Bestil den her

1587d539d55d469c35385d4ac7c14f76

Trolley Bags Indkøbsposer

Hvis hun har alt, så shopper hun meget! Og derfor kan hun måske godt få brug Trolley bags til at sætte i indkøbskurven. Trolley-bags er meget holdbare og kommer til at være de eneste indkøbsposer, man vil bruge, når man køber ind til hele ugen.

Pris: 159 kr – Gå til shop

Julegave til grillmesteren, Julegaver til grillmesteren, Julegaven til grillmesteren, julegaver til far, de bedste julegaver til far, alt til grillen, gaver til grillmesteren, alt til grillmesteren
Rivsalt – Riv-selv-salt

Rivsalt (revet salt) er en gastronomisk oplevelse og en helt ny måde at tilføje salt til madvarer. Her bruges et rivejern til saltet – Det er stil! Det mest kendte krystalsalt stammer fra Pakistan for foden af Himalaya-bjergene. Saltet brydes flere hundrede meter under jordoverfladen og er dannet for mere end 250 millioner år siden efter et urhavs udtørring. En af de anderledes gaver til hende, der har alt.

Pris: 199 kr – Bestil Rivsalt her

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

Lækkert tæppe med ærmer

Ingen kan lide kolde venner eller familiemedlemmer, så varm dem op med et  Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer. Tæppet kan fås i 5 forskellige farver: Creme, rød, brun, blå og lyserrød. Tæppet med ærmer er perfekt gave til ansatte i mindre virksomheder. Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken.

Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges.

Pris: 249 kr – Gå til shop

stelton-rejsekrus-steel-34-cl-1-stk

Stelton To Go Click Termokrus

Der ikke altid hænder nok, når man er på farten. Derfor giver Stelton dig To Go Click. Med den smarte klik-funktion kan du åbne og lukke kruset med en hånd. Så har du altid en hånd fri, til at det andet verden kaster dig ud i, uden at du skal undvære din yndlingsdrik.

Pris: 169.95 kr – Bestil termokrus her

pinocchio-70-aars-jubilaeumsudgave-disney_25857

Pinocchio

Hvis hun har ALT, så har hun sikker også alle Disnyes klassikere. Har hun ikke, hvorfor så ikke give hende Pinocchio?

Pinocchio er historien hvor et fantasifulde og magiske eventyr begynder en nat for længe siden i den venlige dukkemager Geppettos værksted. På en hylde sidder hans trædukke Pinocchio stille, men så kommer Ønskefeen og vækker dukken til live, præcis som Geppetto altid har ønsket sig. Men Pinocchio har meget at lære af livet for at blive en rigtig dreng, og får derfor hjælp af den kloge Jesper Fårekylling, der skal lære ham hvad der er rigtigt og forkert. For Jesper Fårekylling bliver det hårdt arbejde at holde den nysgerrige Pinocchio på rette spor.

Pris: 99,95 kr – Køb Pinocchio her

Gaver til studerende, julegaver til studerende, Gaver til studerende 2016, Gaver til studerende 2017, gaver til studenter, gaver til drenge, gaver til piger, gaven til studenten, gave til student, studentergave, gaver til studerende universitet, universitet studerende julegave, julegave til universitets studerende,

Paradis Is Gavekort

Når du skal finde gaver til hende, der har alt, så overvej at give hende et gavekort. Det kan f.eks være et gavekort til is butikken Paradis. Her kan hun købe is når vejret er godt, og er vejret trist kan man også finde lækkerier hos Paradis. Paradis tilbyder nemlig også et stort udvalg af vellavede kaffevarianter og chokolade. Paradis har lækkerier, der passer til enhver smag – og alt slags vejr. Og kan har hun allerede et gavekort til paradis, så kan du jo altid selv bruge gaven.

Pris fra: 50 kr – Køb gavekort her

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkelegRøde rengøringstøfler

Gaver til hende, der har alt? Opgiv! Hun har dem allerede! Men skulle de være blevet slidte, så kan du jo købe et par nye røde rengøringstøfler. Sweeping Slippers ”slipper” man for at finde gulvskrubben frem. På med tøflerne, og glid rundt omkring på gulvet, så bliver det skinnende rent!

Pris: 69 kr – Gå til shop

økologisk sengetøj, økologisk sengetøj til voksne, bæredygtigt sengetøj, sengetøj i bæredygtige materialer, sengetøj til teenagereØkologisk sengetøj fra Müsli

Vi kan alle sammen brugt et nyt sæt lækkert sengetøj i økologiske materialer. Midnight blue sengetøj i voksen størrelse med ekstra længde fra Müsli. Sættet er 100% økologisk (GOTS)bomuld.

 Størrelse: 140x220cm. Leveres med dyne+ pude med trykknapper, og selve sættet i en mulepose i matchende pose med hank.

Pris: 479 kr. – Bestil økologisk sengetøjet her!

Læs også: 5 gode grunde til at sove med økologisk sengetøj

bæredygtig håndklæder, miljøvenlig, bæredygtig hverdag, bæredygtige produkter til badeværelset, bæredygtige julegaver, bæredygtige gaver

Håndklæde i økologisk bomuld

Tænk bæredygtigt og giv hende der har alt, et økologisk håndlæge. Dette er et lækkert håndklæde fra Ferm Living i størrelsen 50 x 100 cm.

Fås i fire flotte farver: lysegrå og grå. Materiale: 100% økologisk bomuld

Pris: 149 kr – Bestil det økologiske håndklæde her!

miljøvenlig, aktivt kul, kul til vand,, bæredygtige gaver, bæredygtige julegaver

Sumi Stick af aktivt kul til vandrensning

Med disse stænger af aktivt kul, kan du få gourmet-vand i hjemmet – kullet renser postevandet for organiske opløsningsmidler, pesticider og tungmetaller.

Disse stænger er uundværlige i det grønne køkken – vandet smager bare bedre. Brug også stængerne i din kaffemaskine for blødere vand og en fyldigere kaffe.

Ved temperatursvingninger eller hårde stød, kan din Sumi Stick knække – men fortvivl ikke, den virker stadig fortrineligt. Sticken måler ca. 10cm i længden.

Pris: 99,95 kr – Køb gaven her

Læs også: 30+ bæredygtige gaver til ham og hende

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort

Danmarkskort plakat i blå

Smuk Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til farmor. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant gave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

SEIN Vinkel 4 Lysestage

SEIN Vinkel lysestage er en dekorativ og moderne lysestage i et minimalistisk design perfekt til det moderne hjem.

Den smukke Vinkel 4 lysestage vil både sprede masser af lys og hygge i hjemmet og give din boligindretning et elegant udtryk. Den fine lysestage er fremstillet i jern og har dekorative manchetter, som er belagt i enten krom, kobber eller messing.

Gå til shop

mine-100-ting

Mine 100 ting

Hvis hun har alt, så har hun måske lyst til at læse om en kvinde, som kun har 100 ting.

Om bogen: En meget morsom og rørende ´feel-good´ roman – blandt de bedste i chicklit-genren. Hvis du kun måtte beholde 100 genstande blandt alt det skrammel, du har samlet gennem livet, hvad ville det så være for ting? Hvad ville de repræsentere – hvilke minder, sejre, øjeblikke, mennesker? Gina er i starten af 30´erne, hun bor i det skønneste hus og har sit eget firma som byggeprojektleder. Julen nærmer sig, da hun opdager, at hendes mand Stuart har en affære. Stuart var der for hende, da hun havde allermest brug for det.

Da hun fik brystkræft, støttede han hende hele vejen, tog med hende til alle samtaler, skrev ned, hvad lægerne sagde, og stillede de rigtige spørgsmål, men så snart behandlingen var ovre, og Gina så ud til at være rask, stod sandheden om deres forhold klart.

De var bare rigtig gode venner, intet andet.Gina flytter ind i en lille lejlighed og beslutter sig for at starte helt forfra. Hun laver en liste over de 100 vigtigste ting, som hun vil beholde, resten bliver givet til genbrug.

Dette betyder dog, at Gina må se sin fortid i øjnene, og for at komme videre i livet må hun tilgive andre og ikke mindst sig selv.Vi møder Naomi, den uundværlige, trofaste og ærlige veninde, Buzz, en stakkels greyhound, et ægtepar, der hyrer Gina til at hjælpe med istandsættelsen af det hus, Gina altid har drømt om at bo i, Ginas mor, der ikke er den mest omgængelige person, samt den hundeglade Rachel, vi blev præsenteret for i den første roman af Dillon, Ensomme hjerter og herreløse hunde. Romanen handler om håb, tab og tro på fremtiden. Og i høj grad om at leve i nuet.

Pris: 50 kr – Køb bogen her

om-at-være-kone-saudi-arabien

Om at være kone i Saudi-Arabien

Om bogen: Som en af vor tids største olieproducenter spiller Saudi-Arabien en væsentlig rolle i den moderne verden, men det er samtidig et samfund, der i høj grad isolerer sig fra omverdenen. Landet anses for at være den arabiskeverdens konservative højborg og regeres af en stor og magtfuld kongefamilie, mens samfundsordenen håndhæves strengt af det religiøse politi.

Men hvordan former livet sig i et land, hvor kvinder skal være indhyllet i sort fra top til tå, når de færdes offentligt? Hvor ægteskaber er arrangerede og polygami et udbredt fænomen? Hvor medierne censureres? Hvor velfærdmodellen bygger på almisser, og den sociale underklasse importeres fra andre lande? Og hvor blodet flyder på torvene hver fredag efter middagsbønnen, når bødlen har befriet samfundet for storforbrydereog småkriminelle?

Meghan D. Jakobsen fik brug for hele følelsesregistret i mødet med denne meget fremmedartede verden og dens lige så fremmedartede befolkning, da hun i forbindelse med sin mands arbejde boede to år i den saudiske hovedstad, Riyadh.

Pris: 59,95 kr – Køb bogen her

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, gaver til mormor

Gavekurv med Bobler, Luksus og Sødt

Dem der har alt, bliver altid glad for en gavekurv. Denne flotte gavekurv indeholder forskellig lækkert fyld, f.eks chokolade, kaffe og vin. Gavekurven er flot pakket ind i cellofan.

Pris: 279 kr – Gå til shop

mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, gaver til mormor

Gavekurv med Cider, Kaffe og Sødt

Gaven til en der elsker kaffe: Luksus kaffe med cider og sødt. Det hele kommer i flot gavekurv med fyld, pakket ind i cellofan.

Pris: 205 kr – Gå til shop

julekurv, firmagave kurv, gavekurv værtindegave, julegave kurv, mandelgave ideer, de bedste mandelgaver, mandelgave 2019, mandelgave 2020, mandelgaver til børn, mandelgaver til voksne, gaver til mormor

Gavekurv med Cider, Te og Sødt

Perfekt gave til tedrikkeren – Yndlingste og søde sager. I gavekurven er der et udvalgt af rigtig gode blandinger, der er blandt vores mest populære te blandinger. Læs indholdet her. Kurven pakkes ind i cellofan med bånd, så den er lige til at overrække.

Pris: 179 kr – Gå til shop

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

%d bloggers like this: