Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /var/www/julegavertilalle.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Inspiration: Gaver til hende, der har alt! - Julegaver
Alle julegaver ideerIndretningJulegave ideerTil HendeTøj og smykkerWellness

Inspiration: Gaver til hende, der har alt!

Skal du også udveksle gaver med hende, der har ALT.

Frygt ej, her er en hjælpende hånd til dig.

Ingen tvivl om at det værste svar til “hvad ønsker du dig i julegave” er “ingenting“. Men selvom hun mener, hun har alt, burde det stadig være muligt at finde en julegave eller to, som hun endnu ikke har!

Hvis du gerne vil give en god gave til “hende, der har alt”, så har vi fundet et par eksempler på gode julegaver her – og har hun dem allerede, beklager vi naturligvis meget!

Note: Artiklen om gaver til hende, der har alt! er sidst opdateret D. 5/11 2020. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Gaver til hende, der har alt!

Ansigtsbahandling julegave, Ansigtsbahandling gave, Ansigtsbahandling julegave 2015, julegave Ansigtsbahandling, julegaver Ansigtsbahandling,

Luksus ansigtsmaske

Man kan aldrig få for meget luksus i sit liv.

En ansigtsbehandling i København med al den pleje og omsorg, der skal til at for at få et frisk og sundt udseende ansigt.

Behandlingsforløbet og produktvalget bliver af de kompetente kosmetologer nøje tilpasset netop modtagerens behov, og de kommer igennem alle de vigtige faser af en god ansigtsbehandling. Huden bliver først renset og dampet, så den bliver klar til peeling og dybderensning, dernæst efterfulgt af en lækker maske og til sidst afsluttet med en god ansigtscreme.

Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle. Mens masken får tid til at virke, forkælet med håndmassage. En effektiv og lækker wellness oplevelsesgave med det bedste resultat, som giver smukke og glade kvinder. En lækker wellness gave til hende, der har alt!

Pris: 695 kr –  Bestil ansigtsbehandling hos Ni’mat her!

coconut-behandling-arndal-wellness-oplevelsesgave

Hot Coconut Kropsbehandling

En dag med wellnes hos Arndals, med deres populære pakke af kropsmassage, bodyscrub og velvære.

Råvarerne i behandlingen er økologiske, og går rent ind hos alle os, der elsker forkælelse fra top til tå. Behandlingen er en 55 minutter land og indeholder blandt andet fuld kropsmassage i varm kokosolie og Bodyscrub i en blanding af salt og friskpresset citron

Pris 900 kr – Køb massage gavekortet her!

70266b1622148d1d387ccebeb5d59801

Candyfloss maskine

Gaver til hende, der har alt? En candyfloss maskine vil uden tvivl være et hit hos en sukker-gris. Særligt når de finder ud af, hvor nemt det er at lave. Tilføj en skefuld sukker, og kort tid efter er der candyfloss!

Pris: 249 kr – Bestil den her

Rivsalt – Riv-selv-salt

Rivsalt (revet salt) er en gastronomisk oplevelse og en helt ny måde at tilføje salt til madvarer. Her bruges et rivejern til saltet – Det er stil! Det mest kendte krystalsalt stammer fra Pakistan for foden af Himalaya-bjergene. Saltet brydes flere hundrede meter under jordoverfladen og er dannet for mere end 250 millioner år siden efter et urhavs udtørring. En af de anderledes gaver til hende, der har alt.

Pris: 199 kr – Bestil Rivsalt her

tæppe med ærmer, snug rug deluxe, snug rug, tæppe med ærmer, tæppe med arme, coolstuff, julegaver til hende, julegaver til kvinder, hyggelige julegaver,

Lækkert tæppe med ærmer

Ingen kan lide kolde venner eller familiemedlemmer, så varm dem op med et  Snug Rug Deluxe – et tæppe med ærmer. Tæppet kan fås i 5 forskellige farver: Creme, rød, brun, blå og lyserrød. Tæppet med ærmer er perfekt gave til ansatte i mindre virksomheder. Om sommeren er tæppet helt perfekt til smukke sommeraftner ved stranden eller en god piknik i parken.

Snug Rug Deluxe leveres i en farve-matchende taske, som gør opbevaringen af tæppet med ærmer nemt og simpelt når det ikke bruges.

Pris: 249 kr – Gå til shop

smykketræ, smukke træ, træ til smykker, coral til smykker, opbevaring af smykker, smykke opbevaring
Koziol – Cora smykketræ

Enhver kvinde fortjener et smukt smykketræ til at hænge sine smykker på. Dette Cora smykketræ er perfekt til alle former for smykker. Mål: 32,2 x 26,2 x 9,6 cm.

Pris: 199 kr. – Køb smykketræet her

pinocchio-70-aars-jubilaeumsudgave-disney_25857

Pinocchio

Hvis hun har ALT, så har hun sikker også alle Disnyes klassikere. Har hun ikke, hvorfor så ikke give hende Pinocchio?

Pinocchio er historien hvor et fantasifulde og magiske eventyr begynder en nat for længe siden i den venlige dukkemager Geppettos værksted. På en hylde sidder hans trædukke Pinocchio stille, men så kommer Ønskefeen og vækker dukken til live, præcis som Geppetto altid har ønsket sig. Men Pinocchio har meget at lære af livet for at blive en rigtig dreng, og får derfor hjælp af den kloge Jesper Fårekylling, der skal lære ham hvad der er rigtigt og forkert. For Jesper Fårekylling bliver det hårdt arbejde at holde den nysgerrige Pinocchio på rette spor.

Pris: 159,95 kr – Køb Pinocchio her

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg
Røde rengøringstøfler

Gaver til hende, der har alt? Opgiv! Hun har dem allerede! Men skulle de være blevet slidte, så kan du jo købe et par nye røde rengøringstøfler. Sweeping Slippers ”slipper” man for at finde gulvskrubben frem. På med tøflerne, og glid rundt omkring på gulvet, så bliver det skinnende rent!

Pris: 69 kr – Gå til shop

økologisk sengetøj, økologisk sengetøj til voksne, bæredygtigt sengetøj, sengetøj i bæredygtige materialer, sengetøj til teenagere
Økologisk sengetøj fra Müsli

Vi kan alle sammen brugt et nyt sæt lækkert sengetøj i økologiske materialer. Midnight blue sengetøj i voksen størrelse med ekstra længde fra Müsli. Sættet er 100% økologisk (GOTS)bomuld.

 Størrelse: 140x220cm. Leveres med dyne+ pude med trykknapper, og selve sættet i en mulepose i matchende pose med hank.

Pris: 479 kr. – Bestil økologisk sengetøjet her!

Læs også: 5 gode grunde til at sove med økologisk sengetøj

bæredygtig håndklæder, miljøvenlig, bæredygtig hverdag, bæredygtige produkter til badeværelset, bæredygtige julegaver, bæredygtige gaver
Håndklæde i økologisk bomuld

Tænk bæredygtigt og giv hende der har alt, et økologisk håndlæge. Dette er et lækkert håndklæde fra Ferm Living i størrelsen 50 x 100 cm.

Fås i fire flotte farver: lysegrå og grå. Materiale: 100% økologisk bomuld

Pris: 149 kr – Bestil det økologiske håndklæde her!

miljøvenlig, aktivt kul, kul til vand,, bæredygtige gaver, bæredygtige julegaver
Sumi Stick af aktivt kul til vandrensning

Med disse stænger af aktivt kul, kan du få gourmet-vand i hjemmet – kullet renser postevandet for organiske opløsningsmidler, pesticider og tungmetaller.

Disse stænger er uundværlige i det grønne køkken – vandet smager bare bedre. Brug også stængerne i din kaffemaskine for blødere vand og en fyldigere kaffe.

Ved temperatursvingninger eller hårde stød, kan din Sumi Stick knække – men fortvivl ikke, den virker stadig fortrineligt. Sticken måler ca. 10cm i længden.

Pris: 99,95 kr – Køb gaven her

Læs også: 30+ bæredygtige gaver til ham og hende

bog til studerende, anderledes kogebøger, anderledes kogebog, street food, kogebog til unge, gaver til studerende
Street Food Derhjemme – Katrine Klinken

Mad, der er sjovt at lave derhjemme med og til venner og familie.

Mange af os elsker at gå på streetfood-markeder og smage alt muligt spændende mad fra hele verden. Streetfood er ofte hyggemad med megen smag og lækker konsistens, og det er netop sådan noget mad, unge studerende også rigtig godt kan lide.

Streetfood Derhjemme henvender sig til familier, som gerne vil hygge sig sammen om madlavningen i køkkenet, og en perfekt gave til hende der har alt.

Pris: 179,95 kr – Køb bogen her

Danmarkskort, danmarkskort plakat, mandelgave ideer, mandelgaver til alle, gaver til studerende, mandelgaver til børn, plakat med danmarkskort
Danmarkskort plakat i blå

Smuk Danmarkskort på denne plakat i blå nuancer som er den perfekte gave til farmor. Plakaten findes i to størrelser – 30×40 CM og 50×70 CM. Nem og elegant gave.

Pris: 249 kr. – Bestil Danmarkskortet her

mine-100-ting
Mine 100 ting

Hvis hun har alt, så har hun måske lyst til at læse om en kvinde, som kun har 100 ting.

Om bogen: En meget morsom og rørende ´feel-good´ roman – blandt de bedste i chicklit-genren. Hvis du kun måtte beholde 100 genstande blandt alt det skrammel, du har samlet gennem livet, hvad ville det så være for ting? Hvad ville de repræsentere – hvilke minder, sejre, øjeblikke, mennesker? Gina er i starten af 30´erne, hun bor i det skønneste hus og har sit eget firma som byggeprojektleder. Julen nærmer sig, da hun opdager, at hendes mand Stuart har en affære. Stuart var der for hende, da hun havde allermest brug for det.

Gina flytter ind i en lille lejlighed og beslutter sig for at starte helt forfra. Hun laver en liste over de 100 vigtigste ting, som hun vil beholde, resten bliver givet til genbrug.

Pris: 90 kr – Køb bogen her

om-at-være-kone-saudi-arabien
Om at være kone i Saudi-Arabien

Om bogen: Som en af vor tids største olieproducenter spiller Saudi-Arabien en væsentlig rolle i den moderne verden, men det er samtidig et samfund, der i høj grad isolerer sig fra omverdenen. Landet anses for at være den arabiskeverdens konservative højborg og regeres af en stor og magtfuld kongefamilie, mens samfundsordenen håndhæves strengt af det religiøse politi.

Men hvordan former livet sig i et land, hvor kvinder skal være indhyllet i sort fra top til tå, når de færdes offentligt? Hvor ægteskaber er arrangerede og polygami et udbredt fænomen? Hvor medierne censureres? Hvor velfærdsmodellen bygger på almisser, og den sociale underklasse importeres fra andre lande? Og hvor blodet flyder på torvene hver fredag efter middagsbønnen, når bødlen har befriet samfundet for storforbrydere og småkriminelle?

Meghan D. Jakobsen fik brug for hele følelsesregistret i mødet med denne meget fremmedartede verden og dens lige så fremmedartede befolkning, da hun i forbindelse med sin mands arbejde boede to år i den saudiske hovedstad, Riyadh.

Pris: 79,95 kr – Køb bogen her

Gavekurv med Bobler, Luksus og Sødt

Dem der har alt, bliver altid glad for en gavekurv. Denne flotte gavekurv indeholder forskellig lækkert fyld, f.eks chokolade, kaffe og vin. Gavekurven er flot pakket ind i cellofan.

Pris: 279 kr – Gå til shop

Gavekurv med Cider, Kaffe og Sødt

Gaven til en der elsker kaffe: Luksus kaffe med cider og sødt. Det hele kommer i flot gavekurv med fyld, pakket ind i cellofan.

Pris: 205 kr – Gå til shop

Gavekurv med Cider, Te og Sødt

Perfekt gave til tedrikkeren – Yndlingste og søde sager. I gavekurven er der et udvalgt af rigtig gode blandinger, der er blandt vores mest populære te blandinger. Læs indholdet her. Kurven pakkes ind i cellofan med bånd, så den er lige til at overrække.

Pris: 179 kr – Gå til shop

Fold up toilet taske, toilettaske man kan folde ud, toilettaske til studerende, udfoldelig toilettaske, toilettaske til unge, gaver til studerende
Fold up toilettaske

Rejser du meget eller kan du godt lidt at have alt dit sminke samlet?

Du løsner bare løbegangene på siderne og åbner hele tasken, så den folder sig ud som en stor dug. Materiale: 100% polyester. Tåler vaskemaskine, 40 °C.

Pris: 89 kr. – Køb fold ud toilettasken her

Æggekoger til mikroovn

Super nem æggekoger til mikrobølgeovnen Boiley Æggekoder til 1 æg gør det nemt at lave gode æg i mikroovnen

1 æg – Pris: 59 kr – Køb den her

6d875bf7fe01457100ee0e827bdeb4b2
KitchPro Kiwi Slicer

Kiwi Slicer hjælper dig til hurtigt og nemt at skære perfekte stykker frugtkød ud af halve kiwier! En hverdagsgave du slet ikke vidste manglede i køkkenet!

Pris: 39 kr – Gå til shop

grøntsags poser, frugt poser, frugt net, grønsagsnet, miljøvenlige poser, genanvendelige poser til grøntsager, miljøvenlige gaver, gaver til kvinder
Miljøvenlige Poser til Frugt og Grønt

Måske har hun alt, men er hun miljøvenlig? Drop de dyre plastposer og miljøskadelige engangsposer og bær frugt og grønt hjem i netposerne Veggio!

Sælges i 5-pack med poser i tre forskellige størrelser. Poserne er holdbare og tåler at blive brugt igen og igen. Perfekt til alle, der gerne vil reducere dit plastforbrug.

Pris: 49 kr – Køb de miljøvenlige poser her

Kaffesmagning hos BRYG Coffee House, kaffekursus, kaffe smagning, kaffe smagning i Jylland, Kaffe smagning i Vejle, gaver med kaffe, oplevelsesgaver til kvinder, oplevelsesgaver til mænd, oplevelsesgaver i Jylland
Kaffesmagning hos BRYG Coffee House (Vejle)

På kaffeskolen lærer du at tale baristaens sprog, og du bliver taget med på en rejse fra kaffebønnerne plukkes i marken, til de males og omdannes til en dampende varm kop kaffe. Er du klar til at tage din morgenkaffe til nye højder på denne 1,5 times kaffeskole?

Pris: 249 kr – Køb kaffesmagning her

HaY knager, gaver til mor, mors dags gaver, gaver til min mor, de bedste gaver til mor, de bedste gaver til teenagere, designer gaver, Hay knager i farver

HAY knager – Iso Hook i ceriserød sæt med 3 stk.

Iso er et smart sæt med 3 ask knager i forskellige farver. Den ceriserød indeholder farverne rød, mørkegrøn og lysegrøn. Flotte og farverige – perfekt som gave til hende, der har alt.

Pris: 199 kr – Køb HAY knagerne her

G

Gem