PAKKELEG: Gaver til pakkeleg – Max 50 Kr.

Vil du finde en fed gave til årets pakkeleg.

– uden at tømme julebudgettet på fede gaver så se her:

Vi har lavet en liste med de fedeste, sjoveste og sødeste gaver til årets pakkeleg.

Alle gaverne på vores liste over gaver til pakkeleg koster Max 50 kr!

Læs også >> PAKKELEG: Gaver til pakkeleg – Max 40 Kr.

Note: Artiklen om Gaver til pakkeleg – Max 50 Kr. er sidst opdateret D. 8/6 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Gaver til pakkeleg – Max 50 Kr.
 Friends Trivia Quiz, friends quiz spil, quiz spil med friends, quiz spil med venner, pakkelegsgaver, gaver til pakkeleg
Friends Trivia Quiz

Arbejder Chandler virkelig som “transpondster”? Når en af dine venner eller familiemedlem vinder denne gave i pakkeleg, kan i fortsætte aftenen med dette sjove Friends-quiz og svar på spørgsmål om alt, som vedrører den kulterklærede TV-serie Venner!

Spørgespillet indeholder hundrede spørgsmål i to sværhedsgrader: er du en ægte Super Fan, der klarer de allersværeste?

Pris: 49 kr – Køb Friends quiz spillet her

 Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz,  Harry Potter Quiz, Quiz med Harry Potter, Hogwarts Trivia Quiz
Harry Potter Hogwarts Trivia Quiz

Hvor mange hoveder har Fluffy? Hvad hedder Rawenclaw’s husspøgelse? Blær dig med din hårdt tilegnede viden i denne Harry Potter-quiz med 200 spørgsmål til alle Potterheads!

Pris: 39 kr – Køb Harry Potter quizzen her

3d44436fe2dde2a7bbc2e77f02040172

Survival Card – Multiværktøj

Den sejeste gave i en pakkeleg må uden tvivl være et Survival Card multiværktøj på størrelse med et kreditkort.

Kortet fungerer både som en dåseåbner og en øloplukker, så man ikke risikerer at sulte eller tørste. Derudover indeholder den praktiske værktøjer som f.eks. skruetrækker, lineal og kniv.

Pris: 49 kr – Survival Card – Multiværktøj

Retro skilte, Retro skilte til hjemmet, Retro skilte til væggen, køb Retro skilte, Retro skilte julegave, julegave, Laught live love skilt, Live Love and laught emalje skilt
GemLive, Love and Laugh emalje skilt

Metalskilt i retro farver og et slidt look med teksten “Live, love and laugh” og en stor gul smiley.

Pris: 49 kr – Køb Retro Emalje skilt her

c02c5b1173f262de2865c7f93042edbc

I fremtiden kan vinderen af disse shootsglas forme, selv lave shootsglas til resten lavet af is! En fed gave til pakkelegen, der tilfældigvis også er rød.

Pris: 29 kr – Gå til shop

kæmpe like hånd, facebook like finger, sjove gaver til pakkelegen,
Kæmpe “Like” Hånd
Med denne Like Hånd, kan du nu få oplevelsen af at hele dit liv er et socialt netværk. Tag rigtige like-billeder på ferien til facebook og gør dit virkelige liv til et socialt netværk! Størrelse: 37 x 37 cm.

Pris: 50 kr – Gå til shop

Hay foldekasser, plastikkasser fra Hay, Hay kasser, plastik kasser fra Hay
HAY – Colour Kasse

En af 2021´s mest lækre og funktionelle design idéer. Kassen kan bruges til opbevaring af gamle billeder, strikketøj eller hjemmelavet småkager.

Pris: 39,95 kr – Gå til shop

8971ff3fdbc011f0a816685459f923db
Fuck off sovemaske

F*ck off-sovemasken sender et tydeligt budskab og sørger for at holde både lys og forstyrrelser ude. En god og yderst brugbar gave til pakkelegen med budget på max. på 50 kr.

Pris: 39 kr – Gå til shop

yogurt kop, genanvendelig morgenmads kop, kop til yoghurt

Yoghurt kop

En praktisk kop til både yoghurt og mysli gør mellemmåltidet til en enkel pause, når du er på farten!

Pris: 49 kr – Køb yoghurt koppen her

sex klokke, frække gave, sex gaver, små erotiske gaver, erotiske gaver, ring for sex klokke, gaver til pakkelegen
Ring For Sex Klokke

Et lille pling er nok til at fortælle, at du er klar til lidenskab! Hvad enten det er julefrokost med firmaet eller om du bare gerne vil gøre et familiemedlem forlegen, så er dette en sjov gave til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Bestil sex klokken her

pakkelegsgaver, Coca cola retro skilt, retro skilte med Coca cola, Retro skilte, gaver til under 50 kr,
Coca Cola retro skilt

Super fedt og retro-agtigt skilt med 7 forskellige flasker fra Coca Cola som de har set ud igennem tiderne. Dette er bestemt en gave man gerne vil vinde i pakkelegen.

Pris: 49 kr – Køb Retro skiltet her

Wine retro skilt, Vin retro skilte, retro skilte, sjove retro skilte, pakkelegsgaver, gaver til under 50 kr,
Retro skilt med vin fra hele verden

Metalskilt med en liste af de mest populære druesorter i verden. Under hver drue kan man læse om vinens karakteristika og hvor vinen kommer fra i verden.

Pris: 49 kr – Køb Retro skiltet her

Blinkende Partyglas , festglas med lys i, lys i flag,  Blinkende festglas, gaver til max 40 kr, gaver til 40 kr, pakkelegsgaver, gaver til pakkelegen til max 40 kr
Blinkende Partyglas

Med disse glas får med garanti feststemningen helt i top til årets julefrokost! I bunden af glasset sidder LED-pærer, der blinker grønt, rødt og blåt, og som lyser så stærkt, at de også kan bruges i dagslys!

Pris: 39 kr – Køb de blinkende partylys her

Khom Loy Svævende Lygte, flyvende papirs lamper, papirs lamper, lamper af papir der kan flyve,
Khom Loy Svævende Lygte

Khom Loy er store varmluftsballoner af rispapir med et brændbart voksstykke i bunden. Tænd og se din Kom Loy stige op mod himlen som en flyvende lanterne. En sød gave til pakkelegen som kun koster 40 kr.

Pris: 39 kr – Køb Khom Loy Svævende Lygte her

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg
Afløbsrenser

Dette er gaven ingen ønsker at få i pakkelegen men som de måske alligevel bliver glad for at have fået. Denne vaskrenser har et drejeligt håndtag og små nylonbørster, der effektivt opfanger hårstrå og andet ubehageligt, der har tilstoppet røret.

Pris: 49 kr – Gå til shop

øl oplukker, øl oplukker med tæller, oplukker med tæller, øl gaver, gaver til øl elskeren, julegaver til ham, gaver til ham, gaver til manden, gaver til kæresten, gaver til morfar, gaver til farfar
Beer Tracker

Beer Tracker er den øltrætte centralcomputers bedste ven. På det lille display holder den ubønhørligt styr på, præcis hvor mange flasker der er åbnet.

Pris: 49 kr – Gå til shop

 Take Away Dobbeltsidet Puslespil, mad puslespil, skøre gaver, fjollede gaver, gaver til pakkelegen, pakkelegsgaver på budget, takw away puslespil
Take Away Dobbeltsidet Puslespil

Skal gaven være en middag? Eller måske bare et puslespil af en middag. Denne skøre gave er et puslespil som forestiller take away menuer. Vælg mellem indisk eller kinesisk. Denne pakkelegs gave koster under 50 kr.

Pris: 39 kr – Køb Take away puslespil her

 Baileys Chocolate Twists, sjove snacks, gaver til under 50 kr, chokolade med Baileys
Baileys Chocolate Twists

Hvis du krydser sprøde kiks med Baileys-fyld og mild mælkechokolade, får du de forsvindende gode Baileys Chocolate Twists! Kiksens cremede ganache-fyld, som er tilsmagt med Bailey’s Original Irish Cream-likør, gør dette til det ultimative voksenslik. Perfekt som gave til pakkelegen, hvor der kun er voksne med.

Pris: 49 kr – Køb dem her

grøntsags poser, frugt poser, frugt net, grønsagsnet, miljøvenlige poser, genanvendelige poser til grøntsager, miljøvenlige gaver, gaver til kvinder
Miljøvenlige Poser til Frugt og Grønt

Vi bør alle sammen være så miljøvenlige som muligt og det kræver nye tiltag i hverdagen også selvom det er en gave til pakkelegen.

Med disse skønne poser kan man droppe engangsplastposerne og bære frugt og grønt hjem i netposerne Veggio! Poserne er holdbare og tåler at blive brugt igen og igen. Perfekt til alle, der gerne vil reducere dit plastforbrug. Dette er en 5-pack med poser i tre forskellige størrelser.

Pris: 49 kr – Køb de miljøvenlige poser her

Loaded Dice, terning i shotglas, gaver til 40 kr, pakkeleg for voksne, gaver til pakkelegen, shot glas, shotsglas
Shotglas med terning (Loaded Dice)

Enkelt, genialt og sjov. Det er helt enkelt et shotglas med en terning i bunden. Fyld glasset, slå det ned i bordet og følg terningens instruktioner!

Pris: 39 kr – Køb gaven her

gave til pakke leg,  Joe & Seph’s Prosecco Popcorn, pakkeleg til voksne, popcorn snack
Joe & Seph’s Prosecco Popcorn

Disse smagssatte popcorn fra britiske Joe & Seph’s har fået smag af mild karamelsovs og frugtagtig prosecco – sødt og syrligt på én gang. Sjov og anderledes gave til pakkelegen og en gave alle vil være glad for at få.

Pris: 49 kr – Køb gaven her

pakkeleg til 40 kr, sjove balloner, pakkelegsgaver til 40 kr, gaver til 40 kr, Balloner med uhøflige citater, balloner med onde citater, balloner med citater, sorte balloner
Ubehagelige Balloner

Man når lige at blive glad for sin gave, indtil det går op for en, at det er 10 stk sorte balloner med super uhøflige balloner. Heldigvis koster de ikke mere end 40 kr, så det går nok.

Pris: 39 kr – Køb gaven til pakkelegen her

Kølekruset, nedkølet krus, krus der køler øl, krus der køler din drink, pakkeleg til 40 kr, pakkelegsgaver til 40 kr, gaver til 40 kr,
Kølekruset

Et fedt krus med hule vægge fyldt med saltvand, der fryser til is, når kruset har ligget i fryseren. Derefter holder det en øl kold i laaang tid.

Pris: 39 kr – Køb kølerkruset her

8e94c9b0e16aca5d9f0cf5d26d9779ea
Sneakers sokker

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). En anderledes gave til pakkelegen.

Pris: 49 kr – Gå til shop

pakkeleg, reglerne til pakkeleg, hvordan spiller man pakkeleg, pakkelegs regler, pakkeleg regler, gaver til pakkeleg, gaver pakkeleg, pakkeleg gaver, sjove gaver til pakkeleg, fjollede gaver til pakkeleg, sjove gaver pakkeleg, søde gaver til pakke leg, gaver til tøse pakkeleg, gaver til pige pakkeleg, gode gaver til pakkeleg

HER HAR DU DEM: Reglerne for Pakkeleg!
Vi skændes om det hvert år – Hver er reglerne for pakkeleg?! I år skal i ikke skændes! – For reglerne for pakkeleg er lige her! Det skal i bruge: – Aftalt antal gaver fra hver deltager. – Et raflebæger og terninger pr. 5 personer. Det vil sige er i 10 personer skal …

3 thoughts on “PAKKELEG: Gaver til pakkeleg – Max 50 Kr.

Lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: