Alle julegaver ideerPakkelegTilbehør til Jul

PAKKELEG: Gaver til pakkeleg – Max 80 Kr.

Gaver til pakkeleg til max 80 kr

Vi har lavet en liste over de smarte, sjoveste og dummeste gaver til årets pakkeleg.

Alle gaverne på vores liste over gaver til pakkeleg koster Max 80 kr og er perfekte til pakkelgen med venner, familie, kollegaer eller de nye svigerforældre.

Læs også >> Jelly Belly slik til hele familien

Note: Artiklen om Gaver til pakkeleg – Max 80 Kr er sidst opdateret D. 7/12 2021. ALLE links i denne artikel er affiliate / reklame links, som sender dig videre til webshoppen.

Gaver til pakkeleg – Max 80 Kr:

Fondue Kop

Julen er en kold periode, og alle fortjener lidt varme og hygge. En fondue kop er en gave som hele familien kan have glæde af, og er man ikke til fondue, så har man bare vundet en skør lysestage.

Pris: 79,95 kr – Gå til shop

 Chokoladetrøffel i Champagneflaske, gaver til pakkelegen, chokolade til jul, julegaver, mandelgaver til børn, mandelgave 2020, spiselige mandelgave

Chokoladetrøffel i Champagneflaske

Chokoladetrøflerne fra Delafaille er fremstillet af belgisk chokolade og pudrede med et tyndt lag kakao. Leveres i flot gaveindpakning og er en god gave til pakkelegen.

Pris: 79 kr – Køb chokoladetrøfflerne her

Æggekoger til mikroovn

Super nem æggekoger til mikrobølgeovnen Boiley Æggekoder til 1 æg gør det nemt at lave gode æg i mikroovnen

1 æg – Pris: 69 kr – Køb den her

Enhjørning slikautomak, Enhjørning med slik, jelly beans slikautomat, Jelle beans slik, Jelly belly slik

Pooping Unicorn Slikautomat

En skide sjove gave til pakkelegen: Pooping Unicorn, som efterlader sig små bjerge af slik, når du trykker halen ned – måske den sjoveste måde at servere slik på!

Kommer med 20 gram slikbønner, og du kan fylde enhjørningens mave med lækre slikbønner igen og igen!

Pris: 69 kr. – Køb enhjørningen har

floating poop, børnevenlige gaver, gaver til pakkelegen, pakkelegen gaver, gaver til børn

Racing Floaters

Forvandl tiden i badet til et skidespændende kapløb! Racing Floaters er både skideenkelt og skidesjovt på samme tid – træk de to bæbunker af plast op og konkurrer om, hvilken der kommer først. Perfekt tidsfordriv til badekarret, hotelpoolen og badestranden.

Pris: 79 kr – Gå til shop

e649594608036a077fd6d67077dd37b4

Musemåtte i orientalsk design

Hvorfor have en grim musemåtte, når du kan købe en orientalsk musemåtte med frynser og det hele? Året praktiske og ikke mindst bløde gave til pakkelegen.

Pris: 52 kr – Gå til shop

pakkelegsgaver, Coca cola retro skilt, retro skilte med Coca cola, Retro skilte, gaver til under 50 kr,

Coca Cola retro skilt

Super fedt og retro-agtigt skilt med 7 forskellige flasker fra Coca Cola som de har set ud igennem tiderne. Dette er bestemt en gave man gerne vil vinde i pakkelegen.

Pris: 49 kr – Køb Retro skiltet her

 

fjollede strømper, sjove strømper, julegaven til ham, julegaven til manden, julegaven til mænd

Sandal-strømpen

Strømper i sandalerne – ELLER sandal strømper! Strømperne enhver jyde-man ikke kan leve uden hverken sommer eller vinter!

Pris: 59,95 kr – Gå til shop

grill udstyr til manden, julegaver til ham, julegaver til grillmesteren, grill udstyr

Dødningehoved Grillbriketter

Lad disse dødningehovedformede grillbriketter supplere dit sædvanlige kul på grillen eller i pejsen, når du vil skabe en mystisk stemning, der kildrer dødskønt i kisten!

Sælges i en pakke med 3 og leveres i gaveæske og er en anderledes gave at smide i pakkelegen.

Pris: 69 kr – Bestil Grillbriketterne her

popcorn maskine, bøf presser, candyfloss maskine, mini donut maskine, donut maskine, julegaven til den der har alt, julegaver til alle, nemme julegaver, julegaven til dem der ikke ønsker dig noget

En bøfpresser!

Ja den lyder tosset, men med denne bøfpresser kan man lave bøffer med fyld.

F.eks kan man fylde lækker ost inden i sin bøf, som smelter eller hvad med friske peberfrugter, som få steger sammen med bøffen.

Pris: 79 kr – Køb Bøfpresser her

KitchPro BBQ Grillmåtte, Grillmåtte, måtte til grillen, gaver til grillmesteren, gaver til manden, gave til ham,

KitchPro BBQ Grillmåtte

En gave i pakkelegen, som man faktisk gerne vil vinde!

Grillmåtten er en varmebestandig og non-stick behandlet måtte, som du lægger oven på grillristen.

Du kan derefter lægge bøffer, burgere, fisk, eller hvad end menuen ellers står på, på den. Måtten forhindrer maden i at trille ned gennem risten, samtidigt med at den forhindrer, at maden brænder fast.

Pris: 79 kr – Bestil grillmåtten her

 

deb7bbac3ea618d48256aef5f3842b7dIQ box

Verdens mest irriterende æske! En æske, som kun kan åbnes, når man har afluret hemmeligheden.

Er de andre i årets pakkeleg kloge nok?

Pris: – 69 kr – Køb IQ Box her

verden mindste puslespil, lille puslespil, puslespil med små brikker, miniature puslespil, mandelgaver 2020, pakkeleg, sjove pakkeleg gaver,

Verdens mindste puslespil

Dette puslespil bliver ikke større end et fotografi! Puslespillet består af 234 brikker, der kun er ca. en centimeter store. Pincet medfølger!

Det er den perfekte pakkelegs gave, hvis der er børn, som er over alderen, hvor alt skal i munden og i stedet klar til sjove udfordringer.

Pris: 69 kr. – Bestil verdens mindste puslespil her

 

1895b2836797abae56a59b6ba2c96c08Kærlighedspiller

Piller, der kan åbnes, med en seddel indeni. Skriv din besked og læg pillen til en, du gerne vil have skal finde den! Disse kærlighedspiller kan gøre enhver pakkeleg til en succes eller katastrofe!

Pris: 79 kr – Gå til Shop

shotsglad, barudstyr til unge, julegaver til unge, julegaver til unge piger, julegaver til unge drenge

Spin the Shot drikkespil

Teknologi er helt vidunderligt, særligt når det bliver brugt på en frygtelig fjollet måde. Hvorfor dreje en flaske, når glasset selv kan bestemme, hvem der skal drikke det.

Pris: 69 kr – Gå til shop

gaver til pakkelig, pige gaver til pakkeleg, kvindelige gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, gaver, pakkeleg, alt til pakkelegen, nemme gaver til pakkelegen

Angry Mama Rengøring til mikrobølgeovnen

Her er gaven: Angry Mama er så rasende på snavset, at hun koger! På en nem og miljøvenlig måde renser hun en snavset mikrobølgeovn. Hæld eddike og vand i og sæt hende ind i mikrobølgeovnen i fem minutter. Derefter tørrer du simpelthen alt snavset af!

Pris: 59 kr – Gå til shop

8e94c9b0e16aca5d9f0cf5d26d9779ea

Sneakers strømper

Hvis man ikke gider have sko på, så er det heldigt man kan få strømper der ligner sko (sneakers). Dem kan man da snyde alle med? Sneakers strømper er sjove strømper til julegaven og med sikkerhed en god gave til strømpe elskeren.

Pris: 49 kr – Gå til shop

sjove strømper, sjove sokker, anderledes sokker, anderledes strømper, strømper i julegave, julegave strømper

Sneakers strømper med farverige snørrebånd

Var ovenstående strømper ikke festlige nok? Så tjek de her super smarte sneakers strømper med flere farver snørrebånd. Super sjove strømper og “meget ungdommelige og ung med de unge”. Perfekte julegaver til far eller farfar!

Pris: 49 kr – Gå til shop

 

5ec2e40f8215840369e2e0d5229310f5

Pineapple Peeler

Gør fremtiden nemmere for venner og bekendte, smid en Ananas piller i gavebunken til pakkelegen. Dette er en smart lille fidus, som hjælper ejeren med at skrælle en ananas.

Pris: 79 kr – Gå til shop

skilte til hjemme, emalje skilte, retro skilte, VIP skilt

VIP lounge

Kun adgang for VIPs – Very Important Persons. Metalskiltet har sort baggrund og hvid tekst samt en kongekrone som understreger hvor VIP det er. Derudover er der retro detaljer i brunlige nuancer.

Pris: 49 kr – Gå til shop

Disneys Juleklassikere 25, mandelgave 2017, mandelgave 2018, mandelgaven 2017, mandelgaven 2018, find dne bedste mandelgave, mandelgave til børn, mandelgaver, anderledes mandelgaver, hurtige mandelgaver, nemme mandelgaver, sådan finder du mandelgaven

Disneys Juleklassikere – Fra alle os til alle jer

Traditionen tro udkommer årets Juleklassikere. Læs alle de klassiske og hyggelige historier fra Andeby med dine yndlingsfigurer og oplev, at julen endelig er kommet. En sjov idé til pakkelegen for hele familien

Pris: 75 kr – Køb bogen her

3d44436fe2dde2a7bbc2e77f02040172

Survival Card – Multiværktøj

Den sejeste gave i en pakkeleg må uden tvivl være et Survival Card multiværktøj på størrelse med et kreditkort.

Kortet fungerer både som en dåseåbner og en øloplukker, så man ikke risikerer at sulte eller tørste. Derudover indeholder den praktiske værktøjer som f.eks. skruetrækker, lineal og kniv.

Pris: 49 kr – Survival Card – Multiværktøj

c02c5b1173f262de2865c7f93042edbc

I fremtiden kan vinderen af disse shootsglas forme, selv lave shootsglas til resten lavet af is! En fed gave til pakkelegen, der tilfældigvis også er RØD.

Pris: 49 kr – Gå til shop

jelly belly juleslik, jelly beans juleslik, jelly belly, jelly beans, jelly belly julekalender, jelly beans julekalender, jelly belly adventskalender, jelly beans julekalender

Jelly Belly gaveæske

Jelly Beans bliver også kaldet Jelly Belly kommer oprindelig fra USA, og er elsket af både børn og voksne over hele verden.

Det er lækker slik man aldrig bliver træt af (med mindre man går en med ostesmag). De smagsfyldte Jelly Belly gaveæsker er god mandelgave for både børn og voksne og en mandelgave som også kan deles med de øvrige deltagere, hvis altså der er plads efter risalamanden

Pris fra: 69 kr – Køb Jelly Belly gaveæsken her

gaver til pakkeleg, pakkeleg gaver, find gaver til pakkelegen, gaven til pakkelegen, gaver til pakkeleg max 60 kr
Moustache Krus

Hold overskægget tørt og smukt! Dette krus har en overskægs beskytter på indersiden, som sørger for, at kaffen kommer ind i munden og ikke i overskægget, når man drikker!

Pris: 59 kr – Gå til shop

 

Mystic 8 Ball

Julen er magisk, at vinde mandelgaven er magisk og mystic 8 ball er magisk! Mandelgaven til børn og voksne kan meget vel være en mystic 8 ball

Pris: 79 kr – Køb mystic 8 ball her

søde gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, pakkeleg, pakkelegs gaver, frække gaver til pakkeleg, sjove gaver til pakkeleg

HER HAR DU DEM: Reglerne for Pakkeleg!
Vi skændes om det hvert år – Hver er reglerne for pakkeleg?! I år skal i ikke skændes! – For reglerne for pakkeleg er lige her! Det skal i bruge: – Aftalt antal gaver fra hver deltager. – Et raflebæger og terninger pr. 5 personer. Det vil sige er i 10 personer skal…