Giv en bæredygtige lampe til jul

Flere og flere danskere har stor interesse i at leve mere bæredygtigt.

Det kommer også til når de indretter deres hjem.

Vi har samlet nogle af de bedst designet bæredygtige lamper, perfekte til julegaven:

bæredygtig lampe, bæredygtige lamper, miljøvenlige lamper, miljøvenlig indretning, miljøvenlige møbler, bæredygtige møbler, bæredygtigt indretning, natur venlig indretning, naturligt liv, naturlige produkter, natur venlige lamper, natur venlige møbler, naturvenlig indretning

Coral Pendel – David Trubridge
Coral Pendel er den spændende serie af belysning fra David Trubridge. Lamperne leveres usamlet for at mindske belastningen på miljøet, men ellers er der rent faktisk fokus på alle processer i produktionen, lige fra råvarer til emballage. Coral Pendelen findes i forskellige størrelser og farver, men der kan også skabes spændende kombinationer når der sættes sammen på tværs af de forskellige serier. Bæredygtighed er inspirationskilden til både design og produkt. Pendlen fås i følgende farver: naturlig bambus, lime, orange, gul, aqua, rød, pink, hvid, to sider i hvid og to sider i sort.

Se alle Coral Pendel modellerne her

 

bæredygtig lampe, bæredygtige lamper, miljøvenlige lamper, miljøvenlig indretning, miljøvenlige møbler, bæredygtige møbler, bæredygtigt indretning, natur venlig indretning, naturligt liv, naturlige produkter, natur venlige lamper, natur venlige møbler, naturvenlig indretningTR Pendel – Tom Rossau

Med funktionalitet, bæredygtighed og energiforbrug som helt oplagte grundsten i alt godt design. Tom Rossau en stor tilhænger af tilfældigheden samt en styrkelse af det element af leg der er i alt (godt) design.

TR Pendel Birk Naturel fra Tom Rossau er den fysiske manifestation af den ultimative symbiose mellem fabelagtigt godt design og materialers finurlige egenskaber.
Det er den magiske oplevelse, når et materiale der er beregnet på en prototype pludselig opfører sig balstyrisk og afslører utilsigtede egenskaber. Her er det eneste at gøre så at dykke ned i de nye muligheder og udforske potentialet helt til bunds.

Disc Scraplights skærme fra Graypants er fremstillet udelukkende af genbrugs pap, der er behandlet med brandhæmmer. Alle lampeskærmene er laserskårede, men efterfølgende samlet i hånden og kan derfor variere lidt i form og størrelse.

Se alle TR Pendel modellerne her

bæredygtig lampe, bæredygtige lamper, miljøvenlige lamper, miljøvenlig indretning, miljøvenlige møbler, bæredygtige møbler, bæredygtigt indretning, natur venlig indretning, naturligt liv, naturlige produkter, natur venlige lamper, natur venlige møbler, naturvenlig indretning“Dome” Bordlampe fra Mater Design

Dome er en håndlavet bordlampe med skærm i genbrugt aluminium og en base i stål. Lampen er produceret i Danmark.

Bordlampe er af bæredygtig Mater design og laves efter gamle håndværkstraditioner i Danmark. Skærmen er håndspundet. Lampen er 100% cirkulær i sin form for optimal lysdistribution, og et af fremtidens design ikoner fra Todd Bracher. Dome giver et behageligt lys og er dekorativ i sig selv.

Dome vandt i 2009 den prestigefyldte award som Bedste Bordlampe 2009 (Wallpaper).

Bestil Dome bordlampe her

 
Gem

One thought on “Giv en bæredygtige lampe til jul

Lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: