Oplevelsesgave: Dinner in the Dark

 Unikke oplevelser kommer i mange former og “farver”

En af farverne er sort – kul sort. Det er nemlig sådan Dinner in the Dark oplevelses.

Når der er mørkt, stimuleret dine andre sanser. En middag, hvor du ikke har mulighed for at se din mad, vil gøre din madoplevelse helt unik.

dinner in the dark, oplevelses julegave, oplevelsesgave, gaver med oplevelser, julegaven til hende, julegaven til ham, restaurant med blinde tjenere, job for blinde

Dark Waiter er Danmarks første helt mørklagte restaurant, og har stået bag konceptet siden 2008.

Her kan du få en unik oplevelse, du garanteret aldrig har prøvet før! I Dinner en the Dark får du mulighed for at nyde en 3-retters madoplevelse i total mørke!

Betjeningen står det synshandicappede personale for, der er vant til at navigere i de mærke omgivelser. De eneste, der kan se noget, er køkkenpersonalet, som sammensætter aftens lækre 3-retters menu.

Hos Dark Waiter består middagen altid af en hemmelig, primært økologisk, 3-retters menu med nøje udvalgt og inkluderet øl-, vin- eller alkoholfri menu. Slutteligt vil der også serveres the og kaffe.

(Eventuelle ønsker om vegetarmenu eller mad allergi, informeres der om ved booking af oplevelsen.)

Når vi ikke kan se noget, skærpes de resterende sanser på en helt anden måde – hvordan påvirker det smagssansen, og får du overhovedet noget på gaflen?

Dette er en oplevelse man aldrig glemmer!

Oplevelsen inkluderer:

  • 3-retters menu i total mørke
  • Øl-, vin-, eller alkoholfri menu
  • The og kaffe
  • Lydquizzer og sanseoplevelser

Sammen med de anderledes intense samtaler med din partner til middagen, vil der være diverse interaktive indslag i form af lydquizzer og andre sanseoplevelser.

Pris: 1195 kr – Bestil oplevelsen “Dinner in the Dark” her.

↓↓↓

Leder du efter andre unikke oplevelsesgaver?

Oplevelses gaver til voksne, vin oplevelser, dansk vingård, vingår i danmark, oplevelses gaver til mormor, oplevelsesgaver til farmor, julegaver til vin elskeren, julegaver til hende, julegaver til ham

Besøg en dansk vingård hos MODAVI

En spændende oplevelsesgave der byder på et besøg hos en dansk vingård.

Her på de bløde, sydjyske bakker står 16.000 vinstokke plantet, men før den færdige flaske vin kan åbnes, skal mange arbejdsgange udfyldes – lige fra vinterbeskæring til opbinding, høst og gæring af druerne. Vinbonden han har altid travlt, men alligevel bliver der tid til finurlige fortællinger fra årets gang på vingården, når Modavi inviterer indenfor.

MODAVI startede med at lave dansk vin i 2004, og siden har de udvidet med en ekstra gård og utallige ekstra vinstokke. Sorterne spænder vidt og de dyrker lige fra Cabernet Cortis til Mertzling, der er druer der kan klare sig i det kolde klima mod nord.

Bestil gavekort til besøg på en dansk vingård her

gå amok i en pølsevogn, pølsevogn oplevelsesgave, oplevelsesgave amok i pølsevogn, anderledes oplevelsesgaver, skøre oplevelsesgaver

 Oplevelse: Gå amok i en pølsevogn

Med oplevelsesgaven fra Go dream – ’Gå amok i en pølsevogn’ kan du tage din bedste hotdog-partner-in-crime under armen og sammen kan I forsøge jer med at spise alt, hvad I kan på 1 time i jeres lokale Steff’s Place pølsevogn eller grillbar.

Gaven er den ideelle julegave til alle dem, som i forvejen bruger alt for meget tid hos den lokale pølsevogn. Gaven kan også gives til glade pølse-par, da den gælder for 2 personer.

Pris: 349 kr – Bestil oplevelsen her

 

chokolade brunch, anderledes brunch, oplevelsesgaver til mormor, oplevelsesgaver til mor, oplevelsergaver til farmor, oplevelsesgaver til bedstemor, spændende oplevelsesgaver, julegaver til ham, julegaver til hende

Chokoladebrunch hos Peter Beier

Brunch er en sammentrækning af to engelske ord; breakfast og lunch, og som navnet antyder, er brunchen en kombination af både morgenmad og frokost og spises typisk mellem klokken 10 og klokken 14. Den traditionelle brunch har vi næsten alle sammen prøvet, men en chokolade brunch har de færreste prøvet!

Brunchen er lavet med fokus på “World of chocolate”. Oplevelsen tilbydes af Peter Beier, som er en familievirksomhed, der arbejder et efter bæredygtigt koncept, de kalder “fra jord til bord”. Chokoladerne er 100% håndlavede, og kakaobønnerne der er hentet fra Beiers egen plantage i Caribien, er så vidt muligt dyrket økologisk.

Pris: 198 kr – Køb chokolade brunchen her

 

Mangler du inspiration til andre oplevelses julegaver?

One thought on “Oplevelsesgave: Dinner in the Dark

Comments are closed.

%d bloggers like this: